De la: deea_20, la data 2009-07-21 18:28:24eu una nu pot,dar gasesti pe toate drumurile daca te straduiesti putin!
nu si nu eu vreau de la tine doar tu sti foarte bine ce-mi trebuie mie nu-i asa?si pentru inceput sa incepem cu o friptura asta asa ca sa ne cunoastem nitzel
|
anybody Postat pe 21 Iulie 2009 18:34
|
De la: anybody, la data 2009-07-21 18:34:38De la: deea_20, la data 2009-07-21 18:28:24eu una nu pot,dar gasesti pe toate drumurile daca te straduiesti putin!
nu si nu eu vreau de la tine doar tu sti foarte bine ce-mi trebuie mie nu-i asa?si pentru inceput sa incepem cu o friptura asta asa ca sa ne cunoastem nitzel
vin eu ca mie imi place carnitza!
|
redline Postat pe 21 Iulie 2009 18:36
|
De la: redline, la data 2009-07-21 18:36:22De la: anybody, la data 2009-07-21 18:34:38De la: deea_20, la data 2009-07-21 18:28:24eu una nu pot,dar gasesti pe toate drumurile daca te straduiesti putin!
cu tine cred ca o sa merg la o pizza
|
|
|
anybody Postat pe 21 Iulie 2009 18:37
|
Am luat-o iarasi pe aratura, nu mai luati lucrurile atat de personal, incetati sa faceti acuzatii gratuite si sa aratati cu degetul una catre alta. Mi-e egal ca mancati sau nu mancati carne, vorbim despre a trata uman un animal. Stiu ca exista si extremele, eu una mi-as dori si mi-as da jumatate din viata intr-o secunda numai sa stiu ca nu mai moare nici un animal de acum in colo si ca alimentul asta al oamenilor poate fi inlocuit cu ceva care sa le placa la fel de mult. Dar nu e dupa mine. Haideti sa gasim o concluzie normala, initiatoarea topicului intreba de ce atata nepasare, de ce permitem sa moara animalele pe strada, de ce nu ne gandim ca avem un sfert de sandwich ramas in geanta sau 2 lei si putem sa le luam niste cabanosi de la buticul pe langa care trecem. De ce nu avem responsabilitatea animalelor noastre, de ce consideram ca nu putem ingriji pe langa un bebe sau un copil mai maricel si un catelus sau o pisicuta dupa caz? De unde atata nepasare? Sa nu-mi veniti cu scuza saraciei si cu povesti despre copii orfani.
O sa va povestesc mai multe zilele astea, azi nu mai pot sta.
|
liliana2005 Postat pe 21 Iulie 2009 18:38
|
De la: anybody, la data 2009-07-21 18:37:26De la: redline, la data 2009-07-21 18:36:22De la: anybody, la data 2009-07-21 18:34:38De la: deea_20, la data 2009-07-21 18:28:24eu una nu pot,dar gasesti pe toate drumurile daca te straduiesti putin!
cu tine cred ca o sa merg la o pizza
da sa aibe si niste carnitza ca nu sunt vegetariana!
ca vb aia cea mai buna leguma este carnea!
|
redline Postat pe 21 Iulie 2009 18:39
|
De la: redline, la data 2009-07-21 18:30:07De la: liliana2005, la data 2009-07-21 18:22:11De la: redline, la data 2009-07-21 18:10:13De la: liliana2005, la data 2009-07-21 18:06:01De la: redline, la data 2009-07-21 17:52:50auzi mah deea ia zi mamica tu esti vegetariana?
nu mananci carne de animal?sau pasare?
si daca ai sa te reincarnezi in porc/pui si intr-o zi o sa fie unu flamand si o te faca friptura?
si mie mi se face rau cat de falsa esti! aperi animalele da in special pisici si caini ...da mananci porc sau vita...
Si eu mananc pui. Doar pui. Asta nu ma face falsa si nu o face nici pe ea. Dar iti spun sincer ca nu-mi face placere de cate ori mananc. Si n-am pus in viata mea gura pe nici un alt fel de mortaciune oricat s-au chinuit ai mei sa ma faca sa mananc. In schimb, respect parerea altor oameni care considera ca vaca moarta sau mielul mort este delicios. Treaba lor, sigur ca sunt de acord ca sunt animale care se pot manca. Mai stiu si ca duce in mod inevitabil la cancer. Dar nu despre asta era vorba aici.
atunci de ce mananci?
nu te obliga nimeni!
si apoi fiecare are un sfarsit,nu?
Stii de ce mananc? Din acelasi motiv din care facem noi oamenii cam toate lucrurile tampite: din prostie. Pentru ca uite, m-am obisnuit sa mananc rahaturile de aripioare de pui de la Mac pentru ca mi-e mai simplu decat sa merg sa-mi gatesc, pentru ca imi plac spaghetele cu ficatei ale lui taica-meu si daca i-as spune ca nu mai mananc snitel de pui cred ca mi-ar lesina in brate...uite de superficiala ce sunt inca mananc. Iti imaginezi ca mi-am impus de zeci de ori sa nu mai mananc si m-am ales de fiecare data cu un scandal monstru de la fiecare membru al familiei si cu remarci de genul "deraiata", "sclifosita" si multe altele. Chiar daca eu constientizez ca orice ar spune doctorii despre proteine si tot tacamul, nu e si nu va fi niciodata sanatos sa mananci o alta vietate. E cat se poate de common sense. Fumatorului poti sa-i explici in 5 limbi ca nu ii face bine sa fumeze, o stie si el dar cati au taria sa se lase stiind ca sansele sunt sa moara din cauza asta?
Din nou, nu despre animale care se mananca era vorba. Eu accept ca omul le poate manca si ii place sa le manance, nu accept in schimb sa fie macelarite in curtile taranilor, sa fuga cu cutitul infipt in gat pe ulitele satelor si multe lucruri absolut inumane. Asa ceva nu poate fi acceptat de catre cineva care se pretinde fiinta umana.
pai si ce am zis eu altceva?
dar in fond si la urma urmei facem exceptii,nu?mancam ca trebuie...ca vrem..ca ne place...
dar tot animale sunt sau animale consideram dar pisica si cainele?
si da prefer sa fie sacrificate pt binele omenirii..sunt eu egoista si o sa ard in iad,nu?
Pentru ca te hranesti nu, nu o sa arzi in iad.
|
liliana2005 Postat pe 21 Iulie 2009 18:40
|
De la: anybody, la data 2009-07-21 18:34:38De la: deea_20, la data 2009-07-21 18:28:24eu una nu pot,dar gasesti pe toate drumurile daca te straduiesti putin!
Sa ai pofta!eu nu servesc,dar merci oricum!
|
deea_20 Postat pe 21 Iulie 2009 18:42
|
De la: Lilith123, la data 2009-07-21 18:33:11De la: deea_20, la data 2009-07-21 18:30:03De la: Lilith123, la data 2009-07-21 18:28:15De la: deea_20, la data 2009-07-21 18:22:35De la: Lilith123, la data 2009-07-21 18:15:59De la: deea_20, la data 2009-07-21 17:40:56Probabil ca unii de pe aici adora,mac-ul sau kfc. aici niste link-uri despre "bunatatile"sanatoase asezonate cu o cruzime fara margini(care pt unii e cireasa de pe tort):
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=316163429&blogId=448401860http://www.roportal.ro/discutii/ftopic36128.html -si niste filmari ....
Dar din moment ce sunt niste animale ,ce conteaza cum mor,ca doar burdihanul si portofelul supremilor oameni conteaza!!!
Mi-e rau!!!
Tu esti vegetariana cumva ? Tu nu mananci pui ? Ai vazut cum sunt taiate gainile ? Sau..restul animalelor...God !
da,sunt lacto-vegetariana.vreo problema ca nu mananc carnita?
No problem...insa, esti prea extremista, din toate punctele de vedere !
Pai pot fi extremista pana la cer si inapoi,atata timp cat eu ma simt bine in pielea mea,iar persoanele dragi ma accepta asa cum sunt.De gura lumii nu mi-a pasat niciodata si nici nu o voi face de acum inainte!
Eu imi spuneam parerea...stii,, este o chestie de bun simt sa stii sa accepti si alte pareri fara sa te agiti, ci pur si simplu sa aduci argumente plauzibile.
Cine a zis ca nu accept sa aud si alte pareri?Eu m-am referit ca poate sa vina oricine sa-mi zica orice ca eu modul de viata si de gandire nu mi-l schimb.Si cred ca am adus destule argumente cu privire la deciziile mele.Nu e nevoie sa argumentez si deciziile altora,nu?
|
deea_20 Postat pe 21 Iulie 2009 18:44
|
De la: Lilith123, la data 2009-07-21 18:33:11De la: deea_20, la data 2009-07-21 18:30:03De la: Lilith123, la data 2009-07-21 18:28:15De la: deea_20, la data 2009-07-21 18:22:35De la: Lilith123, la data 2009-07-21 18:15:59De la: deea_20, la data 2009-07-21 17:40:56Probabil ca unii de pe aici adora,mac-ul sau kfc. aici niste link-uri despre "bunatatile"sanatoase asezonate cu o cruzime fara margini(care pt unii e cireasa de pe tort):
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=316163429&blogId=448401860http://www.roportal.ro/discutii/ftopic36128.html -si niste filmari ....
Dar din moment ce sunt niste animale ,ce conteaza cum mor,ca doar burdihanul si portofelul supremilor oameni conteaza!!!
Mi-e rau!!!
Tu esti vegetariana cumva ? Tu nu mananci pui ? Ai vazut cum sunt taiate gainile ? Sau..restul animalelor...God !
da,sunt lacto-vegetariana.vreo problema ca nu mananc carnita?
No problem...insa, esti prea extremista, din toate punctele de vedere !
Pai pot fi extremista pana la cer si inapoi,atata timp cat eu ma simt bine in pielea mea,iar persoanele dragi ma accepta asa cum sunt.De gura lumii nu mi-a pasat niciodata si nici nu o voi face de acum inainte!
Eu imi spuneam parerea...stii,, este o chestie de bun simt sa stii sa accepti si alte pareri fara sa te agiti, ci pur si simplu sa aduci argumente plauzibile.
Cine a zis ca nu accept sa aud si alte pareri?Eu m-am referit ca poate sa vina oricine sa-mi zica orice ca eu modul de viata si de gandire nu mi-l schimb.Si cred ca am adus destule argumente cu privire la deciziile mele.Nu e nevoie sa argumentez si deciziile altora,nu?
|
deea_20 Postat pe 21 Iulie 2009 18:44
|
Deea eu iti sugerez sa nu mai te umfli in pene ci doar sa citesti argumentele plauzibile , ok ??????
si nu esti tu avocatul animalelor , din pur motive medicale s-a luat decizia sa se testeze pe animale pt a salva oameni , tu poate uiti ca si noi oamenii luptam pt a preserva habitatele distruse din motive lesne de inteles .
E una sa transformi in victime 100 de animalute pe care se fac teste , si alta sa vezi adevaratul merit cei drept mic al organizatiilor care protejeaza flora si fauna de pe Terra , daca uiti sa iei in considerare acest lucru , mi se pare cea mai mare inutilitate pe care o poate trece cu vederea un om ..
Si inca ceva , numai te umfla in pene din nou iti repet , nu poti schimba mentalitatea a 3 mld de oameni care mananca la kfc si mac , pt ca tie iti pasa de animalute , ok ? Vrei sa faci ceva ??? Alatura-te Politiei Animalelor si atunci ,de atunci cadrul legal iti va da putere de decizie , caci rationamentul il ai deja in tine
|
blue07scorpion Postat pe 21 Iulie 2009 19:20
|
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-21 19:20:13Deea eu iti sugerez sa nu mai te umfli in pene ci doar sa citesti argumentele plauzibile , ok ??????
si nu esti tu avocatul animalelor , din pur motive medicale s-a luat decizia sa se testeze pe animale pt a salva oameni , tu poate uiti ca si noi oamenii luptam pt a preserva habitatele distruse din motive lesne de inteles .
E una sa transformi in victime 100 de animalute pe care se fac teste , si alta sa vezi adevaratul merit cei drept mic al organizatiilor care protejeaza flora si fauna de pe Terra , daca uiti sa iei in considerare acest lucru , mi se pare cea mai mare inutilitate pe care o poate trece cu vederea un om ..
Si inca ceva , numai te umfla in pene din nou iti repet , nu poti schimba mentalitatea a 3 mld de oameni care mananca la kfc si mac , pt ca tie iti pasa de animalute , ok ? Vrei sa faci ceva ??? Alatura-te Politiei Animalelor si atunci ,de atunci cadrul legal iti va da putere de decizie , caci rationamentul il ai deja in tine
Eu zic sa ne intalnim la KFC ca sa dezbatem mai bine problema !
|
Postat pe 21 Iulie 2009 19:22
|
Hai lilith sa dezbatem problema
|
blue07scorpion Postat pe 21 Iulie 2009 19:30
|
Trebuie sa adunam ambele tabere !
Le fac cinste si cu cate un meniu de 5 crispy !
|
Postat pe 21 Iulie 2009 19:40
|
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-21 19:30:45Hai lilith sa dezbatem problema
si pe mine cui ma lasi blue?
|
anybody Postat pe 21 Iulie 2009 19:48
|
De la: anybody, la data 2009-07-21 19:48:34De la: blue07scorpion, la data 2009-07-21 19:30:45Hai lilith sa dezbatem problema
da pe mine!
|
redline Postat pe 21 Iulie 2009 20:00
|
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-21 19:20:13Deea eu iti sugerez sa nu mai te umfli in pene ci doar sa citesti argumentele plauzibile , ok ??????
Tot noi oamenii incercam sa reparam ceea ce TOT NOI am distrus!Sunt curioasa cati dintre voi strangeti gunoaiele lasate in urma dupa gratarele facute prin munti,poieni,et.Ca tot ziceti ca va pasa de una si de alta.Nu tot oamenii au adus pe cale de disparitie atatea specii de plante si animale?Ai mare dreptate,nu am cum sa schimb mentalitatea lumii,dar am reusit sa conving pe cativa sa renunta la mac si kfc si poate si ei la randul lor au convins pe altii.
Din pacate la noi in tara nu exista Politia Animalelor:http://buddha.voce.ro/2007/09/23/politia-animalelor-in-romania.html ,dar acea petitie, fii convins ca am semnat-o demult!
Si daca tot va lasa rece un animalut aruncat in strada ,dar va pasa de copii strazii de ce nu va implicati in ajutorul lor.Pana acum toti au zis de copii insa nimeni nu a zis ca ar face sau a facut ceva pt acesti copii,in afara de a le da un banut,o haina sau putina mancare celor care cer pe strada.
De ce nu-i luati acasa daca tot va e asa mila de ei?De ce nu adoptati bebelusii parasiti in spitale sau in scari de bloc?Daca tot va pasa asa de mult de ce nu va implicati in campanii pt prevenirea abandonului?Sau pentru prevenirea delicventei juvenile?Iar batranilor din strada de ce nu le platiti voi internarea intr-un azil ca sa le faceti zilele mai usoare?
Sunt ferm convinsa ca multi au vazut nu o data un animal bolnav,gata sa moara si nu le-a pasat.Daca abuzurile asupra animalelor s-ar pedepsi cum ar trebui multi nu ar mai fi asa de nepasatori!
Stiu ca pt voi e un lucru egal cu 0 sa ajuti animalutele de la soricel la elefant.Cel mult la un caz dramatic privind un animal exclamati"vai saracul" si nimic mai mult.Dar nu ati dona 1 ban unei fundatii pentru animale.Multi dintre noi sunt exact ca babele de la tara ,bisericoase pana la cer dar dupa ce ies pe poarta bisericii barfesc si blesteama de zor-Vai sarcul animal,dar nu ar face nimic pt acel suflet.
|
deea_20 Postat pe 21 Iulie 2009 20:02
|
Pai venim eu si redline , si pe anybody o luam
|
blue07scorpion Postat pe 21 Iulie 2009 20:03
|
De la: redline, la data 2009-07-21 20:00:35De la: anybody, la data 2009-07-21 19:48:34De la: blue07scorpion, la data 2009-07-21 19:30:45Hai lilith sa dezbatem problema
da pe mine!
ce zici red pentru asta il facem un gratarel pe blue? si poate asa se invatza minte ca nu-i a buna sa se puna cu noi
|
Donty0807 Postat pe 21 Iulie 2009 20:03
|
|
O micuta curiozitate pt voi amatorii de fripturici,mac-uri si kfc:cand este perioada posturilor cum va descurcati?nu va cere burticelul o bucatica de carnita?rezistati tentatiei?
|
deea_20 Postat pe 21 Iulie 2009 20:04
|
|
O micuta curiozitate pt voi amatorii de fripturici,mac-uri si kfc:cand este perioada posturilor cum va descurcati?nu va cere burticelul o bucatica de carnita?rezistati tentatiei?
|
deea_20 Postat pe 21 Iulie 2009 20:04
|
De la: deea_20, la data 2009-07-21 20:02:16De la: blue07scorpion, la data 2009-07-21 19:20:13Deea eu iti sugerez sa nu mai te umfli in pene ci doar sa citesti argumentele plauzibile , ok ??????
Tot noi oamenii incercam sa reparam ceea ce TOT NOI am distrus!Sunt curioasa cati dintre voi strangeti gunoaiele lasate in urma dupa gratarele facute prin munti,poieni,et.Ca tot ziceti ca va pasa de una si de alta.Nu tot oamenii au adus pe cale de disparitie atatea specii de plante si animale?Ai mare dreptate,nu am cum sa schimb mentalitatea lumii,dar am reusit sa conving pe cativa sa renunta la mac si kfc si poate si ei la randul lor au convins pe altii.
Din pacate la noi in tara nu exista Politia Animalelor:http://buddha.voce.ro/2007/09/23/politia-animalelor-in-romania.html ,dar acea petitie, fii convins ca am semnat-o demult!
Si daca tot va lasa rece un animalut aruncat in strada ,dar va pasa de copii strazii de ce nu va implicati in ajutorul lor.Pana acum toti au zis de copii insa nimeni nu a zis ca ar face sau a facut ceva pt acesti copii,in afara de a le da un banut,o haina sau putina mancare celor care cer pe strada.
De ce nu-i luati acasa daca tot va e asa mila de ei?De ce nu adoptati bebelusii parasiti in spitale sau in scari de bloc?Daca tot va pasa asa de mult de ce nu va implicati in campanii pt prevenirea abandonului?Sau pentru prevenirea delicventei juvenile?Iar batranilor din strada de ce nu le platiti voi internarea intr-un azil ca sa le faceti zilele mai usoare?
Sunt ferm convinsa ca multi au vazut nu o data un animal bolnav,gata sa moara si nu le-a pasat.Daca abuzurile asupra animalelor s-ar pedepsi cum ar trebui multi nu ar mai fi asa de nepasatori!
Stiu ca pt voi e un lucru egal cu 0 sa ajuti animalutele de la soricel la elefant.Cel mult la un caz dramatic privind un animal exclamati"vai saracul" si nimic mai mult.Dar nu ati dona 1 ban unei fundatii pentru animale.Multi dintre noi sunt exact ca babele de la tara ,bisericoase pana la cer dar dupa ce ies pe poarta bisericii barfesc si blesteama de zor-Vai sarcul animal,dar nu ar face nimic pt acel suflet.
fata draga suferi! da rau de tot...bine ca esti tu bunatatea intruchipata!
n-aveai cui sa te lauzi?
vrei sa te aplaudam noi?
doamneee
ce iti mai place sa te dai cu parerea cand vine vb de altii mai bine ti-ai vedea de viata ta!
|
redline Postat pe 21 Iulie 2009 20:04
|
De la: Donty0807, la data 2009-07-21 20:03:19De la: redline, la data 2009-07-21 20:00:35De la: anybody, la data 2009-07-21 19:48:34De la: blue07scorpion, la data 2009-07-21 19:30:45Hai lilith sa dezbatem problema
da pe mine!
ce zici red pentru asta il facem un gratarel pe blue? si poate asa se invatza minte ca nu-i a buna sa se puna cu noi
da da da
|
redline Postat pe 21 Iulie 2009 20:06
|
De la: deea_20, la data 2009-07-21 20:04:16O micuta curiozitate pt voi amatorii de fripturici,mac-uri si kfc:cand este perioada posturilor cum va descurcati?nu va cere burticelul o bucatica de carnita?rezistati tentatiei?
da cine tine post?
|
redline Postat pe 21 Iulie 2009 20:06
|
De la: deea_20, la data 2009-07-21 20:02:16De la: blue07scorpion, la data 2009-07-21 19:20:13Deea eu iti sugerez sa nu mai te umfli in pene ci doar sa citesti argumentele plauzibile , ok ??????
doamne ce va mai place sa pozatzi in "marile moraliste"venitzi aici pe forum si aruncatzi cu vorbe grele in stanga si in dreapta eu nu-ti spun decat atat(deh sunt mai zgarcita la scris)"fapte nu vorbe fata mea"
|
Donty0807 Postat pe 21 Iulie 2009 20:07
|
Deea , vezi ca deja o dam in diverse asa ca nu stiu cum sa spun , si iarasi iti spun nu generaliza si numai poza in marea persoana de bunatate marinimoasa , ok ?
Ca nu trebuie sa ti demonstrez eu tie daca mi strang gunoiul sau nu , nu tie tre sa ti demonstrez ca ajut cand pot si cum pot , si nu duce problema la copii strazilor , aici se vb de animale si atata , nu o da in stanga si dreapta .
De ce nu ii bagi tu in casa la tine ?? De ce nu adopti tu pe bebei lasa-ti de mama inconstiente care nu au auzit ce e ala prezervativ
????
De ce nu salvezi tu planeta ?? daca esti asa de atot ingrijorata ???
Cred ca traiesti pe alta planeta in care toate sunt bune si frumoase si cand te deranjeaza ceva pornesti razboiul impotriva tutror desi a gresit unul
|
blue07scorpion Postat pe 21 Iulie 2009 20:08
|
Poate nu ai idee cata dreptate ai!!! Din pacate, asta e tragedia in care traim. Eu am invatat sa o accept, sa incerc sa o "indrept" dar sa ma dau la o parte atunci cand prea multa mizerie m-ar putea inghiti si pe mine. Or sa se prinda toti pe rand, ai sa vezi, doar urmareste-i pe cei care sunt in jurul tau si o sa-i vezi "picand" rand pe rand de pe piedestalele pe care s-au urcat.
|
liliana2005 Postat pe 21 Iulie 2009 20:18
|
fapte nu vorbe.etc.eu una am facut ceva pt ce imi pasa:animalutele care le-am intalnit!De tot felul!
Si nu pozez in nici o bunatate intruchipata.Pur si simplu iubesc mult tot ce inseamna animalut!
Si am adus in discutie copii strazii pt ca in urma cu ceva pagini s-a vb de ei.Si eu nu as infia un copil.Nu ma atrage ideea si punct.Acu vezi ca nu pozez in sfanta?Oricum voi nu o sa intelegeti niciodata cata bucurie aduce un animal.Ca sa intelegi asta trebuie sa ai suflet,dar voi aveti NEVOIE!Probabil nu meritati dragostea unui animalut,de asta va dati lupii moralisti.V-am pupat!
|
deea_20 Postat pe 21 Iulie 2009 20:33
|
Draga Deea, tu traiesti i ntr-o lume roz scaldata in sclipici purpuriu, cu unicorni, norisori, pisicutze pe norisori etc
Argumentele tale sunt de-a dreptul infantile...Cum poti sa compari ajutarea unui copil amarat, orfan,batran etc cu adoptarea unui animal ? Ne intrebi penoi daca am infiat un copil, daca am luat de pe strada...lucrurile astea nu se fac atat de usor, exista legi, exista birocratia asta, sunt atatia copii care pot fi ajutati, oameni amarati, dar snt oameni ca tine care considera ca mai repede dai de mancare unui caine decat unui om ! De la a iubi animalele ( a iubi, nu a fi obsedata de a impune o ,,realitate'' ) pana la a denigra oamenii, este cale lunga !
De asemenea nivelul de trai din Romania nu ne permite sa putem avea grija atat de copiii nostri cat si de altii, infiati ! Sunt oameni care abia se descurca sa isi intretina propria familie, deci sa nu mai vb despre infierea altui copil ! Astfel, este mai usor sa donezi o suma de bani unui orfelinat, sa donezi haine, mancare, jucarii, asa cum se intampla de multe ori mai ales in preajma sarbatorilor !
Deci , daca eu iti spun tie ca exagerezi cu aceasta mentalitate mai mult decat extremista, nu inseamna ca eu nu iubesc animalele ! Daca mananc carne nu inseamna canu iubesc animalele !
Eu nu ma voi lauda in acest topic cat de multa grija am avut de catelul meu inca de cand era mic, vreau sa sugerez faptul ca trebuie sa fii om, sa fii bun, intelegator, sa faci cat mai mult bine, atat fata de oameni, cat si de animale ! Iar a aduna toti maidanezii de pe strada nu inseamna neaparat iubire de animale, ci o boala !
|
Postat pe 21 Iulie 2009 20:43
|
De la: liliana2005, la data 2009-07-21 20:18:53De la: deea_20, la data 2009-07-21 20:02:16De la: blue07scorpion, la data 2009-07-21 19:20:13Deea eu iti sugerez sa nu mai te umfli in pene ci doar sa citesti argumentele plauzibile , ok ??????
Poate nu ai idee cata dreptate ai!!! Din pacate, asta e tragedia in care traim. Eu am invatat sa o accept, sa incerc sa o "indrept" dar sa ma dau la o parte atunci cand prea multa mizerie m-ar putea inghiti si pe mine. Or sa se prinda toti pe rand, ai sa vezi, doar urmareste-i pe cei care sunt in jurul tau si o sa-i vezi "picand" rand pe rand de pe piedestalele pe care s-au urcat.
Draga mea, ai o varsta, pacat ca gandesti asa ! Nu cred ca esti in masura sa vb asa despre persoanele din jurul tau, te crezi mai buna ? Daca aduni animalele de pe strada nu esti mai buna...se vede ca esti cam rea din felul in care vb despre semenii tai, asa ca degeaba imi iubesti tu mie toti maidanezii !
|
Postat pe 21 Iulie 2009 20:46
|
|
bine ca sunteti voi normali si am eu o problema.de bine de rau,lumea mea roz cu sclipici este asa cum mi-am dorit-o.si daca am posibilitatea de a ajuta toti cainii si pisicile bravo mie.am cu ce ma mandri!chestia e ca degeaba vorbiti ca e greu in tara asta,dar daca vrei si te lupti reusesti sa ai viata care ti-o doresti.numai daca nu ai ambitie te limitezi la banal!
|
deea_20 Postat pe 21 Iulie 2009 20:48
|