Mai multe
De la: Kathara, la data 2009-07-29 15:43:29De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 14:54:24De la: Kathara, la data 2009-07-29 14:23:53De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 13:19:57[quote name='Kathara' Eutanasierea nu este o solutie pentru nici o fiinta. Este in schimb singura solutie atunci cand vorbim despre cazuri extrem de grave si NUMAI ATUNCI, nici o secunda mai devreme. Sa iei un caine de pe strada si sa-l sterilizezi - asta e ceva ce nu poate face oricine. Pentru ca omul de rand din Romania nu are bani nici pentru cainii lui din curte (daca ii are), daramite sa mai ia si unul de pe strada sa-l sterilizeze. Dar sunt si oameni care pot si au si n-o fac. Din nesimtire, comoditate si in general din lipsa a ceea ce se cheama umanitate. Reprezentata prin suflet si gandire. A fi uman e un lucru din ce in ce mai sf in zilele noastre, e mult mai simplu si mai fuuuunnn sa ne distram, sa luam totul in ras. Pana la urma de ce sa ne pese ca un caine sau o mata sufera si nu are mancare si apa? Hai sa-i eutanasiem ca doar nu noi murim si nu noi suferim. Noi suntem bine mersi in lumea noastra fumoasa, cu casa noastra si cu jobul nostru misto si in rest sa crape toti. Stii, potaia aia de pe strada are un suflet exact ca al tau. Identic chiar. Nu e format din aceeasi substanta, el poate pe tine te-ar ajuta sa traiesti daca ar fi pus intr-o pozitie ca cea in care esti pusa tu. |
||
|
liliana2005 Postat pe 29 Iulie 2009 15:54 |
||
|---|---|---|
PE TINE SA TE RAPORTEZE LA OSPICIU ...NU VEZI CUM VB/...?
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 29 Iulie 2009 15:58 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 15:54:42De la: Kathara, la data 2009-07-29 15:43:29De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 14:54:24De la: Kathara, la data 2009-07-29 14:23:53De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 13:19:57[quote name='Kathara' era vorba despre euthanasiera in masa sau sterilizarea in masa...... ideal ar fi ca fiecare sa adopte macar cate un caine si sa aibe grija de el....... dar daca cainele nu este scump si de fitze nu merita stii? |
||
|
|
||
|
angelfromheaven Postat pe 29 Iulie 2009 16:00 |
||
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 15:51:18De la: Kathara, la data 2009-07-29 15:43:29De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 14:54:24De la: Kathara, la data 2009-07-29 14:23:53De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 13:19:57[quote name='Kathara' Asta este o solutie pentru cei prea preocupati de propria persoana iubita. Pentru cei atat de infatuati si de sinistii incat sa nu realizeze ca si ei la randul lor vor muri. Ca toate au un finish si nu neaparat unul frumos. |
||
|
liliana2005 Postat pe 29 Iulie 2009 16:00 |
||
De la: Nolwenn, la data 2009-07-09 23:20:38Ma cuprinde, nu tristetea, ci disperarea, cand vad zilnic, pe aproape toate strazile Bucurestiului, animale infometate, ranite, caini si pisici abandonati, de la varste prea mici, ca sa poata sa supravietuiasca, unii mutilati, cu ochisorii scosi si, daca ii mai au, se uita in ochii nostri, de fiinte atotputernice, (asa cred ei), implorandu-ne, mustrandu-ne, incercand parca sa inteleaga de ce acest "stapan" al animalelor ramane nepasator la sarmanele lor dorinte si necesitati: un culcus cald, o bucatica de mancare si putina afectiune, pe care ei ne-ar intoarce-o inmiit. Noi suntem un fel de dumnezei pentru animale si, de fapt, ce facem pentru ele? In loc sa-i tratam ca pe un fel de copii necuvantatori, dar inteligenti, poate mai inteligenti decat noi, caci ei stiu sa-si arate gratitudinea fata de binefacatorii lor, ii lasam la voia intamplarii, atunci cand nu ii chinuim sau nu ii omoram de-a dreptul. Ce parere aveti despre nepasarea romanilor fata de animale si despre lipsa unor servicii de protectie a animalelor abandonate, asa cum exista in tarile cu adevarat civilizate? Personal, sunt o mare iubitoare de animale si trebuie sa recunosc ca situatia intalnita in Romania nu numai ca ma dezgusta, dar ma si deprima. Fac tot ce pot, ca sa mai salvez o viata de animalut, gasit pe strada si inca unul, si uneori imi reuseste, alteori le vad murind sub ochii mei si ma simt parca inutila si fara putere in fata unor drame "mici", dintr-o lume mica, parca paralela cu a noastra, atat de putin ne implicam, cand am putea face atat de multe, de nu ar fi comoditatea tipic romaneasca si dispretul omului meschin fata de ceea ce, de fapt, nu intelege indeajuns. ai cuvantul meu de onoare ca ma ia rasul. pe lumea asta,sun copii vai de mama lor,la semafoare,batuti,mutilati,violati,nemancati,care se chinuie mai rau ca niste animale jerpelite. ai cuvantul meu de onoare ca atata timp cat este inca posibil ca un copil sa fie ars cu tigarea,mutilat ,muscat si omorat de o zdreanta de asistenta maternala in romania, nu dau doi bani pe janghinele moarte,lovite de masini in mijlocul soselelor. asociatiile care alearga si arunca bani in prostie pentru niste caini prapaditi,ar trebui desfiintate si acei bani cheltuiti in favoarea copiilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cum e posibil sa fie cheltuiti atatia bani pentru janghine???? in primul rand trebuie rezolvate toate problemele serioase legate de copii si abea dupa,daca mai are cineva energie .timp si bani sa arunce pe janghine. dar este ipocrizie sa alergam dupa potai si pisici penale atata timp cat la ora asta,un copil poate ia o palma,e violat,nemancat sau cine stie ce nenorociri traieste. personal cosider cainii de pe sosele un adevarat pericol de accident. daca l 140 la ora sare un caine in fata masinii mele dau in el cu sange rece. nu-mi risc viiata ocolind potai.singura parere de rau ar fi fata de masina ca o face varza. cand ai fost ultima data la o casa de orfani cu portbagajul umplut de cotroace si carpe pe care nu le mai porti? de cate ori ai fost cu o ciocolata la ei? lasa drecu prostia si vino cu picioarele pe pamant . |
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 29 Iulie 2009 16:01 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 15:32:09De la: anybody, la data 2009-07-29 15:19:33De la: liliana2005, la data 2009-07-29 14:42:16De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 14:04:02este trist mestecand cu nerusinare neste floricele si citindu-ti postarile ce debordeaza de bun simtz si amabilitate nu ma pot abtzine sa ma intreb cand mai ai timp sa faci ceea ce scri pe topicul asta? sa intzeleg ca azi ti-ai luat liber pentru ca te-ai parlit prea rau dupa plaja de ieri nu?
|
||
|
anybody Postat pe 29 Iulie 2009 16:01 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 15:58:04PE TINE SA TE RAPORTEZE LA OSPICIU Eu o sa lucrez cu oameni ca tine intr-un ospiciu Viitorul pentru mine arata nasol
|
||
|
liliana2005 Postat pe 29 Iulie 2009 16:02 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 16:02:42De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 15:58:04PE TINE SA TE RAPORTEZE LA OSPICIU asa cum sunt si trecutul precum si prezentul..................am fost prea subtila?
|
||
|
anybody Postat pe 29 Iulie 2009 16:09 |
||
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-07-29 16:01:19De la: Nolwenn, la data 2009-07-09 23:20:38Ma cuprinde, nu tristetea, ci disperarea, cand vad zilnic, pe aproape toate strazile Bucurestiului, animale infometate, ranite, caini si pisici abandonati, de la varste prea mici, ca sa poata sa supravietuiasca, unii mutilati, cu ochisorii scosi si, daca ii mai au, se uita in ochii nostri, de fiinte atotputernice, (asa cred ei), implorandu-ne, mustrandu-ne, incercand parca sa inteleaga de ce acest "stapan" al animalelor ramane nepasator la sarmanele lor dorinte si necesitati: un culcus cald, o bucatica de mancare si putina afectiune, pe care ei ne-ar intoarce-o inmiit. Noi suntem un fel de dumnezei pentru animale si, de fapt, ce facem pentru ele? In loc sa-i tratam ca pe un fel de copii necuvantatori, dar inteligenti, poate mai inteligenti decat noi, caci ei stiu sa-si arate gratitudinea fata de binefacatorii lor, ii lasam la voia intamplarii, atunci cand nu ii chinuim sau nu ii omoram de-a dreptul. Ce parere aveti despre nepasarea romanilor fata de animale si despre lipsa unor servicii de protectie a animalelor abandonate, asa cum exista in tarile cu adevarat civilizate? Personal, sunt o mare iubitoare de animale si trebuie sa recunosc ca situatia intalnita in Romania nu numai ca ma dezgusta, dar ma si deprima. Fac tot ce pot, ca sa mai salvez o viata de animalut, gasit pe strada si inca unul, si uneori imi reuseste, alteori le vad murind sub ochii mei si ma simt parca inutila si fara putere in fata unor drame "mici", dintr-o lume mica, parca paralela cu a noastra, atat de putin ne implicam, cand am putea face atat de multe, de nu ar fi comoditatea tipic romaneasca si dispretul omului meschin fata de ceea ce, de fapt, nu intelege indeajuns. |
||
|
angelfromheaven Postat pe 29 Iulie 2009 16:10 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 16:02:42De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 15:58:04PE TINE SA TE RAPORTEZE LA OSPICIU da fatuca draga inca esti la perioada de negatie! cum spuneam asa ti-ai dori sa depindem noi de tine! dar ghinion nu o sa ai o asemenea sansa!
|
||
|
redline Postat pe 29 Iulie 2009 16:11 |
||
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:10:56De la: micnegrusiurat4, la data 2009-07-29 16:01:19De la: Nolwenn, la data 2009-07-09 23:20:38Ma cuprinde, nu tristetea, ci disperarea, cand vad zilnic, pe aproape toate strazile Bucurestiului, animale infometate, ranite, caini si pisici abandonati, de la varste prea mici, ca sa poata sa supravietuiasca, unii mutilati, cu ochisorii scosi si, daca ii mai au, se uita in ochii nostri, de fiinte atotputernice, (asa cred ei), implorandu-ne, mustrandu-ne, incercand parca sa inteleaga de ce acest "stapan" al animalelor ramane nepasator la sarmanele lor dorinte si necesitati: un culcus cald, o bucatica de mancare si putina afectiune, pe care ei ne-ar intoarce-o inmiit. Noi suntem un fel de dumnezei pentru animale si, de fapt, ce facem pentru ele? In loc sa-i tratam ca pe un fel de copii necuvantatori, dar inteligenti, poate mai inteligenti decat noi, caci ei stiu sa-si arate gratitudinea fata de binefacatorii lor, ii lasam la voia intamplarii, atunci cand nu ii chinuim sau nu ii omoram de-a dreptul. Ce parere aveti despre nepasarea romanilor fata de animale si despre lipsa unor servicii de protectie a animalelor abandonate, asa cum exista in tarile cu adevarat civilizate? Personal, sunt o mare iubitoare de animale si trebuie sa recunosc ca situatia intalnita in Romania nu numai ca ma dezgusta, dar ma si deprima. Fac tot ce pot, ca sa mai salvez o viata de animalut, gasit pe strada si inca unul, si uneori imi reuseste, alteori le vad murind sub ochii mei si ma simt parca inutila si fara putere in fata unor drame "mici", dintr-o lume mica, parca paralela cu a noastra, atat de putin ne implicam, cand am putea face atat de multe, de nu ar fi comoditatea tipic romaneasca si dispretul omului meschin fata de ceea ce, de fapt, nu intelege indeajuns. |
||
|
redline Postat pe 29 Iulie 2009 16:12 |
||
De la: anybody, la data 2009-07-29 16:01:23De la: liliana2005, la data 2009-07-29 15:32:09De la: anybody, la data 2009-07-29 15:19:33De la: liliana2005, la data 2009-07-29 14:42:16De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 14:04:02este trist Toata ziua vii si spui ca ai intrat ca la circ, numai sa vezi cine cu cine se cearta si neaparat ca ti-ai luat floricelele cu tine.....ia cititi-i va rog postarile de ieri si de zilele trecute sa vedeti cum se baga in seama si cat e de fericita cand citeste Liber nu mi-am luat, in general am cursuri pana la ora 13. Sau cum vreau eu, le pot anula, le pot reprograma daca se intampla ceva, sunt pe cont propriu. Mai vrei sa-ti pove ceva despre programul meu sau trecem la lucrurile importante? Ce anume te deranjeaza in afara de lipsa mea de bun "simtz"si tupeul de a le spune lucrurilor pe nume? Ma condamni pentru ca eu chiar cred in ceva si nu mai suport si nu mai accept ceea ce vezi aici?? |
||
|
liliana2005 Postat pe 29 Iulie 2009 16:13 |
||
De la: anybody, la data 2009-07-29 16:09:59De la: liliana2005, la data 2009-07-29 16:02:42De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 15:58:04PE TINE SA TE RAPORTEZE LA OSPICIU Mult mult mult prea subtila pentru mine
|
||
|
liliana2005 Postat pe 29 Iulie 2009 16:15 |
||
|
Mult mult mult prea subtila pentru mine
|
||
|
liliana2005 Postat pe 29 Iulie 2009 16:15 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 16:13:14De la: anybody, la data 2009-07-29 16:01:23De la: liliana2005, la data 2009-07-29 15:32:09De la: anybody, la data 2009-07-29 15:19:33De la: liliana2005, la data 2009-07-29 14:42:16De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 14:04:02este trist da ai putea sa te sinucizi draguta! ia vezi poti! era doar o idee!
|
||
|
redline Postat pe 29 Iulie 2009 16:16 |
||
|
Eu o sa lucrez cu oameni ca tine intr-un ospiciu Viitorul pentru mine arata nasol ..o sa lucrezi o...p...mare
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 29 Iulie 2009 16:18 |
||
|
fiecaruia ii pasa de ceea ce vrea mai bine nu ne ziceai ca omori animale zilnic ca o sa te blestemam si o sa faci accident [/quote]ce va mai supara adevarul! [/quote]normal ca ma supara ca vine asta sa povesteasca cum loveste el animalele cu masina si ce smecher e el si banuiesc ca are viteza asta numai in drum spre casa de copii cand se duce sa le duca mancare cata ipocrizie mi-e sila
|
||
|
angelfromheaven Postat pe 29 Iulie 2009 16:19 |
||
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:10:56De la: micnegrusiurat4, la data 2009-07-29 16:01:19De la: Nolwenn, la data 2009-07-09 23:20:38Ma cuprinde, nu tristetea, ci disperarea, cand vad zilnic, pe aproape toate strazile Bucurestiului, animale infometate, ranite, caini si pisici abandonati, de la varste prea mici, ca sa poata sa supravietuiasca, unii mutilati, cu ochisorii scosi si, daca ii mai au, se uita in ochii nostri, de fiinte atotputernice, (asa cred ei), implorandu-ne, mustrandu-ne, incercand parca sa inteleaga de ce acest "stapan" al animalelor ramane nepasator la sarmanele lor dorinte si necesitati: un culcus cald, o bucatica de mancare si putina afectiune, pe care ei ne-ar intoarce-o inmiit. Noi suntem un fel de dumnezei pentru animale si, de fapt, ce facem pentru ele? In loc sa-i tratam ca pe un fel de copii necuvantatori, dar inteligenti, poate mai inteligenti decat noi, caci ei stiu sa-si arate gratitudinea fata de binefacatorii lor, ii lasam la voia intamplarii, atunci cand nu ii chinuim sau nu ii omoram de-a dreptul. Ce parere aveti despre nepasarea romanilor fata de animale si despre lipsa unor servicii de protectie a animalelor abandonate, asa cum exista in tarile cu adevarat civilizate? Personal, sunt o mare iubitoare de animale si trebuie sa recunosc ca situatia intalnita in Romania nu numai ca ma dezgusta, dar ma si deprima. Fac tot ce pot, ca sa mai salvez o viata de animalut, gasit pe strada si inca unul, si uneori imi reuseste, alteori le vad murind sub ochii mei si ma simt parca inutila si fara putere in fata unor drame "mici", dintr-o lume mica, parca paralela cu a noastra, atat de putin ne implicam, cand am putea face atat de multe, de nu ar fi comoditatea tipic romaneasca si dispretul omului meschin fata de ceea ce, de fapt, nu intelege indeajuns. |
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 29 Iulie 2009 16:19 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 16:18:23Eu o sa lucrez cu oameni ca tine intr-un ospiciu nu te mai enerva draga ca nu ai pt cine
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 29 Iulie 2009 16:21 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 16:18:23Eu o sa lucrez cu oameni ca tine intr-un ospiciu cama...calma...asta vrea dansa sa faci...sa te enervezi si sa dai cei mai rau din tine! asa ca raspunde la tanti liliana frumos..ca se nervoseaza...si daca nu isi mai ia pastilele..gandeste-te la binele unui om bolnav.
|
||
|
redline Postat pe 29 Iulie 2009 16:21 |
||
ehhhhhhhhhhhhh greu ptr unii..................nu o intereseaza doar este cu capul
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 29 Iulie 2009 16:21 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 16:15:05 numia atat ai scris unde sunt postarile kilometrice..........................normal ca mananc floricele doar sunt la spectacol in care protagonista principala esti tu ..................zilnic reusesti sa ne oferi cate un episod din comedia vietzii tale sau tragedia vietzii tale nici eu nu mai stiu exact ca asa te contrazici de la o postare la alta.................apropo aseara la stiri am vazut un reportaj ca vor sa omoare niste porci mistretzi ca le-au distrus bietzilor oameni toate culturile le este frica sa mai iasa din casa.................nu dai tu o fuga pana acolo sa faci putzin instructaj cu ei..................eu am zis sa te averizez acum inainte ca sa iei masuri nu dupa aceea cand este prea tarziu
|
||
|
anybody Postat pe 29 Iulie 2009 16:22 |
||
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:19:40 ce va mai supara adevarul! normal ca ma supara ca vine asta sa povesteasca cum loveste el animalele cu masina si ce smecher e elsi banuiesc ca are viteza asta numai in drum spre casa de copii cand se duce sa le duca mancare cata ipocrizie mi-e sila [/quote] [/quote]ce faci tanti te citezi singura? sau iti dai explicatii ca nu ai inteles nici tu ce ai scris...sau mai grav nu mai stii cine a postat? este o intrebare ca-s cam nedumerita!
|
||
|
redline Postat pe 29 Iulie 2009 16:23 |
||
De la: anybody, la data 2009-07-29 16:22:54De la: liliana2005, la data 2009-07-29 16:15:05 da da da si noi aclamam din public LILIANA SHES A HERO!�REYYYYY
|
||
|
redline Postat pe 29 Iulie 2009 16:24 |
||
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:19:40 ce va mai supara adevarul! [/quote]normal ca ma supara ca vine asta sa povesteasca cum loveste el animalele cu masina si ce smecher e el si banuiesc ca are viteza asta numai in drum spre casa de copii cand se duce sa le duca mancare cata ipocrizie mi-e sila [/quote]draga mea acea viteza, o bag numai cand ma duc la munte cu pitipoance cu catei in geanta sa le operez de amigdalita. si sa vezi cum zboara matele cainilor pe sus si le dau jos cu stergatoarele de pe parbriz. schelalaiturile lor,sunt muzica pentru urechile mele
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 29 Iulie 2009 16:25 |
||
De la: redline, la data 2009-07-29 16:23:08[/quote]De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:19:40 ce faci tanti te citezi singura? sau iti dai explicatii ca nu ai inteles nici tu ce ai scris...sau mai grav nu mai stii cine a postat? este o intrebare ca-s cam nedumerita! [/quote]pfaii rectific pe mine m-ai citat oaileu! draga mea i-am spus si lilianei nimeni nu face asta sau cel putin nu noi cei de postam aici! este greu de pricipit asta?
|
||
|
redline Postat pe 29 Iulie 2009 16:26 |
||
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-07-29 16:01:19De la: Nolwenn, la data 2009-07-09 23:20:38Ma cuprinde, nu tristetea, ci disperarea, cand vad zilnic, pe aproape toate strazile Bucurestiului, animale infometate, ranite, caini si pisici abandonati, de la varste prea mici, ca sa poata sa supravietuiasca, unii mutilati, cu ochisorii scosi si, daca ii mai au, se uita in ochii nostri, de fiinte atotputernice, (asa cred ei), implorandu-ne, mustrandu-ne, incercand parca sa inteleaga de ce acest "stapan" al animalelor ramane nepasator la sarmanele lor dorinte si necesitati: un culcus cald, o bucatica de mancare si putina afectiune, pe care ei ne-ar intoarce-o inmiit. Noi suntem un fel de dumnezei pentru animale si, de fapt, ce facem pentru ele? In loc sa-i tratam ca pe un fel de copii necuvantatori, dar inteligenti, poate mai inteligenti decat noi, caci ei stiu sa-si arate gratitudinea fata de binefacatorii lor, ii lasam la voia intamplarii, atunci cand nu ii chinuim sau nu ii omoram de-a dreptul. Ce parere aveti despre nepasarea romanilor fata de animale si despre lipsa unor servicii de protectie a animalelor abandonate, asa cum exista in tarile cu adevarat civilizate? Personal, sunt o mare iubitoare de animale si trebuie sa recunosc ca situatia intalnita in Romania nu numai ca ma dezgusta, dar ma si deprima. Fac tot ce pot, ca sa mai salvez o viata de animalut, gasit pe strada si inca unul, si uneori imi reuseste, alteori le vad murind sub ochii mei si ma simt parca inutila si fara putere in fata unor drame "mici", dintr-o lume mica, parca paralela cu a noastra, atat de putin ne implicam, cand am putea face atat de multe, de nu ar fi comoditatea tipic romaneasca si dispretul omului meschin fata de ceea ce, de fapt, nu intelege indeajuns. Te superi rau de tot daca iti spun ca esti cat se poate de departe de realitate? Cine esti tu sa nesocotesti o VIATA?? Viata aia si-ar dori sa traiasca. Si cu ce tupeu vii si spui ca tu dai peste ei cu masina? Asta ce legatura are cu faptul ca sunt copii in lume care mor de foame? Ce legatura au copiii din orfelinate pe care TU ar trebui sa ii ajuti in primul rand, cu un biet suflet ratacit pe strazi, mort de foame si sete de cele mai multe ori?? Nu esti cumva un OM, o fiinta umana care e in stare sa le faca pe TOATE? De cand trebuie sa alegem: ori copiii ori animalele. Nu cumva esti in stare sa dai si la copii si sa hranesti si un animal? Iti pica ceva daca le faci pe toate sau iti mananca din pretiosul timp sa dai ceva si unui animal? Nu cumva ai avut felii de paine pe care LE-AI ARUNCAT la gunoi fara sa te gandesti ca cineva s-ar bucura de ele? Un animal sigur, amaratul ala din strada de sta si casca ochii la tine de fiecare data cand treci pe langa el doar doar il observi. |
||
|
liliana2005 Postat pe 29 Iulie 2009 16:28 |
||
De la: redline, la data 2009-07-29 16:23:08[/quote]De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:19:40 ce faci tanti te citezi singura? sau iti dai explicatii ca nu ai inteles nici tu ce ai scris...sau mai grav nu mai stii cine a postat? este o intrebare ca-s cam nedumerita! [/quote]pai nu ma intereseaa cine a postat ci CE a postat.....ai inteles? si poti sa ma scutesti ca nu vb la obiect si ma plictisesti paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
||
|
angelfromheaven Postat pe 29 Iulie 2009 16:28 |
||
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:28:07De la: redline, la data 2009-07-29 16:23:08De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:19:40 ce faci tanti te citezi singura? sau iti dai explicatii ca nu ai inteles nici tu ce ai scris...sau mai grav nu mai stii cine a postat? este o intrebare ca-s cam nedumerita! [/quote]pai nu ma intereseaa cine a postat ci CE a postat.....ai inteles? si poti sa ma scutesti ca nu vb la obiect si ma plictisesti paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote] ce iti mai place sa faci pe inteligenta! ntz..ntz..ntz...hai bre ca o sa iti iasa mai devreme sau mai tarziu...usurel ca iese fum! si tanti ...pana la urma de ce m0ai citat? aaa stiu esti la concurenta cu tanti liliana care postati cele mai tampite mesaje! succes ...lilianoooo te-a luat!
|
||
|
redline Postat pe 29 Iulie 2009 16:31 |
||
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-07-29 16:19:41De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:10:56De la: micnegrusiurat4, la data 2009-07-29 16:01:19De la: Nolwenn, la data 2009-07-09 23:20:38Ma cuprinde, nu tristetea, ci disperarea, cand vad zilnic, pe aproape toate strazile Bucurestiului, animale infometate, ranite, caini si pisici abandonati, de la varste prea mici, ca sa poata sa supravietuiasca, unii mutilati, cu ochisorii scosi si, daca ii mai au, se uita in ochii nostri, de fiinte atotputernice, (asa cred ei), implorandu-ne, mustrandu-ne, incercand parca sa inteleaga de ce acest "stapan" al animalelor ramane nepasator la sarmanele lor dorinte si necesitati: un culcus cald, o bucatica de mancare si putina afectiune, pe care ei ne-ar intoarce-o inmiit. Noi suntem un fel de dumnezei pentru animale si, de fapt, ce facem pentru ele? In loc sa-i tratam ca pe un fel de copii necuvantatori, dar inteligenti, poate mai inteligenti decat noi, caci ei stiu sa-si arate gratitudinea fata de binefacatorii lor, ii lasam la voia intamplarii, atunci cand nu ii chinuim sau nu ii omoram de-a dreptul. Ce parere aveti despre nepasarea romanilor fata de animale si despre lipsa unor servicii de protectie a animalelor abandonate, asa cum exista in tarile cu adevarat civilizate? Personal, sunt o mare iubitoare de animale si trebuie sa recunosc ca situatia intalnita in Romania nu numai ca ma dezgusta, dar ma si deprima. Fac tot ce pot, ca sa mai salvez o viata de animalut, gasit pe strada si inca unul, si uneori imi reuseste, alteori le vad murind sub ochii mei si ma simt parca inutila si fara putere in fata unor drame "mici", dintr-o lume mica, parca paralela cu a noastra, atat de putin ne implicam, cand am putea face atat de multe, de nu ar fi comoditatea tipic romaneasca si dispretul omului meschin fata de ceea ce, de fapt, nu intelege indeajuns. |
||
|
angelfromheaven Postat pe 29 Iulie 2009 16:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 1 | De la: kudika193021 12 Iunie 2010 10:42 |
| Hai sa vad cat de deschisi sunteti | 45 | De la: ilumax_76 16 Februarie 2012 17:53 |
| Care ma ajuta? | 12 | De la: mirelutza_mariusmoga 20 August 2010 13:05 |
|
|
||
| De ce cand vrei sa faci doar bine primesti in schimb doar rau? | 33 | De la: dakar_dakina 23 Iunie 2009 15:36 |
| Franta si minciunile Islamiste | 28 | De la: kudika_991915 29 Noiembrie 2015 22:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.