Mai multe
|
ce legatura are faptul ca iubesti animalele sau cel putin ca nu le urasti...cu iubitul copiilor?? sau se exclud una pe alta? oricum topicul este despre animale.... |
||
|
angelfromheaven Postat pe 28 Iulie 2009 15:53 |
||
|---|---|---|
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 15:53:07ce legatura are faptul ca iubesti animalele sau cel putin ca nu le urasti...cu iubitul copiilor?? Nu are nici un fel de legatura. Am spus mereu ca iubesc copiii si lucrez cu foarte multi copii. Indraznesc sa spun ca si ei ma iubesc pe mine :) Dar oamenii astia cum nu au argumente, o dau in strachini cu fel de fel de idei de te doare mintea daca citesti. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 16:01 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 11:25:37 Asta e neverending story... Forumurile sunt facute ca lumea sa discute. Vorbeasca. Graiasca. Converseze. Orice conversatie - ca si in viata de toate zilele - evolueaza catre alt subiect. Si iar revine, si iar se "muta". CAT, in puii mei (cui platesc drepturile de autor), sa stau sa imi dau cu tesla-n... alta parte, ca "d-alea" n-am ( ) ca unii, undeva pe lumea asta, taie animale? Da, taie, jupoaie, omoara cu cruzime. DA, NENICA, DA! Altii omoara oameni. Ii tortureaza pana mor. Sunt MII de criminali in serie - NEPRINSI, si care s-ar putea sa nu fie prinsi niciodata - care omoara MII de nevinovati. Sunt zeci de razboaie in care se comit atrocitati de neimaginat. CE palaria mea nu ne punem cenusa in cap de aia? Eu una am raspuns la intrebarea asta: atunci cand pot face ceva sa ajut, fac... Cand nu, nu am placerea morbida de a-mi enumera cate cruzimi se petrec pe lumea asta. Ca doar nu-s batuta-n bila. Oricum nu le pot impiedica. Vreau sa am o viata vesela, optimista, de care sa ma bucur. Daca tie iti face placere sa te auto-flagelezi, fa-o, nenica. Spor! Dar nu-mi cere mie sa fiu ca tine. 'cause, darlin', that ain't gonna happen. Pe de alta parte, am repetat: am grija de animale. Nu de-o turma, pen'ca asa sunt eu, superficiala: prefer sa am grija de mine si de familie inainte de altceva. Ma gandesc ca vreau sa mor inconjurata de copii, nu de matze, cand mi-o veni ceasu'... Fetelor, distrati-va-ti! Eu mai am ceva treaba. |
||
|
|
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 16:05 |
||
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 14:36:50 Inteligenta eclatanta, parca oamenii astia nu tin pisici in casa ca sa le manance soarecii! Te gandisi mult sau ti-a venit asa, spontan? |
||
|
Kathara Postat pe 28 Iulie 2009 16:06 |
||
io cred ca dora e katara ..da da....... asa cum si io-s any.....
|
||
|
matracucu Postat pe 28 Iulie 2009 16:07 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-28 16:06:37De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 14:36:50 ... "from Heaven" |
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 16:07 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 16:01:21De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 15:53:07ce legatura are faptul ca iubesti animalele sau cel putin ca nu le urasti...cu iubitul copiilor?? tot asa cum nu are legatura cu bunul simtz si cu cei 7 ani de acasa
|
||
|
anybody Postat pe 28 Iulie 2009 16:08 |
||
De la: just_laura, la data 2009-07-28 16:07:51 Laura, smechera mica! Io cre' ca tu vrei sa fii io cand imi imprumuta Kathara armasarii ei...
|
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 16:09 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-28 16:09:27De la: just_laura, la data 2009-07-28 16:07:51 da da dora mama,esti katara....2 personalitzatzi intr-un singur trup...hmmmm..... ce ziceai de armasari???
|
||
|
matracucu Postat pe 28 Iulie 2009 16:12 |
||
De la: just_laura, la data 2009-07-28 16:12:46De la: Dor_a, la data 2009-07-28 16:09:27De la: just_laura, la data 2009-07-28 16:07:51 A naibii sa fiu, ce-as mai vrea! Sa mai am inca o data doua'sh'shase da anishori... Mmmm... Nu au astia fetzishoare d-alea de le curg balele? De armasari zic Laura mama ca tot la Kathara ne e speranta... Adica stai! Kathara sunt io... Deci am o gramada de armasari! Ooooauu! Sper sa nu ma afle armasaru' de-acasa, ca mi-i taie! Si il ia Liliana la alergat ca maltrateaza animalele...
|
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 16:22 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-28 16:06:37De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 14:36:50 tot proasta ai ramas ce am spus eu si ce ai inteles tu......... de obicei cam da...in lumea asta se face un echilibru...adica fiecare cu rostul lui nu e vorba de tinut in casa...e vorba ca intradevar unde lipseste ceva se inmulteste altceva oricum esti mult prea proasta......sa pricepi...tu doar ai vrut sa comentezi ceva la mine .....mai bn imi raspundeai la intrebare..... ziceai ca vrei sa fi euthanasiata??
|
||
|
angelfromheaven Postat pe 28 Iulie 2009 16:29 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 16:01:21Nu are nici un fel de legatura. Am spus mereu ca iubesc copiii si lucrez cu foarte multi copii. Indraznesc sa spun ca si ei ma iubesc pe mine :) Argumente la ce, lume? Nu i s-a explicat de vreo suta de ori pana acu'? Reiau mai simplu: Avem animale, cand dam peste unul si-l putem ajuta, o facem. Punct. Nu vrem medalii pentru asta. Nu vrem nici sa starnim un razboi cu cei care n-o pot face. A fost destul de simplu si de clar? Cum e posibil, bai baiete, sa ai idei atat de fixe? Si de putine? |
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 16:44 |
||
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 16:29:57De la: Kathara, la data 2009-07-28 16:06:37De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 14:36:50 Serios? Eu nu numai te-am facut proasta, am si dovedit-o. Astept demonstratia ta. ps. - Glumele tale cu euranasia ti se potrivesc - acelasi prost gust si imbecilitate, hai sa nu ne ascundem dupa deget. |
||
|
Kathara Postat pe 28 Iulie 2009 16:52 |
||
Desi, daca stau sa ma gandesc... daca am ajutat si io fo cinshpe animale de-a lungul vietii, oi avea dreptu' sa mi se bata profilu'-n monezi? Macar alea de un leu...
|
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 16:57 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-28 16:52:02De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 16:29:57De la: Kathara, la data 2009-07-28 16:06:37De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 14:36:50 esti o idioata desavarsita ca de obicei..... ce ai dovedit tu? unde e dovada?...ma faci sa rad....eu ti-am dovedit tie ca esti proasta pentru ca nici macar nu sti ca fiecare are rost in lume.....pana si tu ai un rost ..acela de a enerva pe altii.... iar gluma e buna pentru ca tu kiar vrei sa omori toti cainii.... dar nu esti tu catea?? sau acum ca ai skimbat avataru' crezi ca am uitat/? as vrea sa vad daca esti vreodata in stare sa dai un raspuns la obiect fara sa mai bati campii tu nu sti sensul cuvantului dovada.......
|
||
|
angelfromheaven Postat pe 28 Iulie 2009 17:41 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-28 16:57:46Desi, daca stau sa ma gandesc... daca am ajutat si io fo cinshpe animale de-a lungul vietii, oi avea dreptu' sa mi se bata profilu'-n monezi? Macar alea de un leu... o sa ti se ridice si statuie........dar mai ajuta vreo inca 15 |
||
|
angelfromheaven Postat pe 28 Iulie 2009 17:46 |
||
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 17:46:04De la: Dor_a, la data 2009-07-28 16:57:46Desi, daca stau sa ma gandesc... daca am ajutat si io fo cinshpe animale de-a lungul vietii, oi avea dreptu' sa mi se bata profilu'-n monezi? Macar alea de un leu... Succes iti doresc Angel ca noi n-am avut nici un pic. Nu poti domle nicicum sa le faci sa inteleaga vreun alt punct de vedere. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 18:31 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-28 16:44:55De la: liliana2005, la data 2009-07-28 16:01:21Nu are nici un fel de legatura. Am spus mereu ca iubesc copiii si lucrez cu foarte multi copii. Indraznesc sa spun ca si ei ma iubesc pe mine :) Nu relua atat de simplu ca s-ar putea sa le bagi in ceata pe celelalte...alea de au zis ca ele rezolva rapid un animal cand le deranjeaza. Numai pentru ca tu spui ca ajuti nu inseamna ca o face toata lumea. N-ai observat ca se ascund dupa fel de fel de motive ca sa-si mascheze si sa-si scuze lipsa de umanitate? Nu vrea nimeni sa straneasca razboi, totusi se intampla si motivele sunt lesne de inteles. Ma intrebi cum e posibil sa am idei atat de fixe? Eu ma intreb cum e posibil sa-ti alegi astfel de "amici"? |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 18:39 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-28 13:21:12lucia nu dau de fel explikatii..insa eu am o familie frumoasa....si pt ea traiesc..urmeaza si un bebe ..insa specific...nu pot anul asta..din cauza toxoplasmozei...care nu o mai am insa este bine sa las sa treaca ceva vreme sa fiu sigura ca copilul meu iese sanatos.....si spre fericire am si 2 nepoti de sunt viata mea...o bucurie....animale nu tin in casa ca au microbi...insa am spus asta nu inseamna ca nu imi plac... Hai sa ne intelegem un lucru. Fiecare om, fiecare familie isi face viata cum crede ca e mai bine. Si nimeni, dar absolut nimeni n-are dreptul sa te acuze pe tine ca nu vrei sa tii animale in casa, asa cum nici eu nu permit nimanui sa ma acuze ca cresc un caine intr-un apartament alaturi de un copil. Pe de alta parte, pot sa-ti spun ca la un moment dat, toxoplasmoza nu va mai reprezenta un impediment in ceea ce priveste o sarcina. Sfatul meu e ca inainte de a te hotari sa ramai insarcinata, sa-ti repeti testele pentru imunglobuline. dar asta cred ca deja ti s-a spus asa ca imi cer scuze ca m-am repetat.
|
||
|
Lucia38 Postat pe 28 Iulie 2009 18:52 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-28 16:44:55De la: liliana2005, la data 2009-07-28 16:01:21Nu are nici un fel de legatura. Am spus mereu ca iubesc copiii si lucrez cu foarte multi copii. Indraznesc sa spun ca si ei ma iubesc pe mine :) |
||
|
Lucia38 Postat pe 28 Iulie 2009 19:01 |
||
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 17:41:57De la: Kathara, la data 2009-07-28 16:52:02De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 16:29:57De la: Kathara, la data 2009-07-28 16:06:37De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 14:36:50 Cum unde am dovedit? Citeste mai in spate la faza cu "oamenii au pisici ca sa nu-i manance sobolanii". Tu ce rost ai in lume, puisor? Stii sau nu stii? |
||
|
Kathara Postat pe 28 Iulie 2009 19:57 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-28 19:57:03De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 17:41:57De la: Kathara, la data 2009-07-28 16:52:02De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 16:29:57De la: Kathara, la data 2009-07-28 16:06:37De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 14:36:50 acolo e demonstrat ca tu esti, nu eu. eu nu am zis ca oamenii au pisici ca sa nu-i manance sobolanii....asta ai inteles tu cu megainteligenta ta..........daca tu nu intelegi ca unde dispare o specie se inmulteste alta e problema ta. nu are relevanta rostul meu in lume. |
||
|
angelfromheaven Postat pe 28 Iulie 2009 21:27 |
||
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-28 15:31:41"Prietena" ta era ori perversa, ori lasa, ori prost crescuta, in orice caz, ceva nu era in regula cu ea. E dureros sa vezi sau sa auzi ca ti-a fost omorat un animal, de fapt 2 in cazul tau, chiar daca apartineau prietenei tale, te simteai atasata de ei, le cunosteai istoria, ai ajutat-o pe respectiva cu bani, etc., pe scurt ii cunosteai si ii iubeai, ca si cand ar fi fost ai tai (cei doi catei). Si, dupa cum spui, nu era sigur ca se faceau vinovati de ce spuneau ele. Oricum, nu era un motiv de ... executie atat de murdara. Si, da, ce cauta individul ala cu o arma, daca nu avea permis? Impuscarea celor doi caini seamana cu o razbunare, ceva gratuit, pentru ca bietii de ei, n-au stiut niciodata ce i-a "lovit" pe stapanii care au comandat moartea lor. Nu merita respectiva sa-i mai dai vreun semn de viata, pentru ca nu numai ca nu te-a anuntat de ceea ce puneau ele la cale, dar ti-a mai si reprosat dupa aceea ca te amesteci. In general, cam asta e mentalitatea omului de la tara, (din pacate, si de la oras, dupa cum se poate constata), de dispret profund fata de viata oricarui animal. Pe mine ma misca in special sacrificiul vitelor, la abator, momentele in care ele stiu dinainte ca vor fi executate si incep sa planga, ingenuncheaza in fata "oamenilor" ca sa li se crute viata. Am renuntat de mult sa consum carne de vita sau de porc. Si inteligenta porcilor le permite sa-si dea seama ca li se pregateste moartea si atunci elibereaza, de spaima, toate toxinele in sange si muschi, in momentele decisive, carnea pe care o consuma oamenii dupa aceea. Nu e sanatoasa, fiind f. toxica din motivele amintite. Efectul se vede, in timp, asupra sanatatii carnivorilor.De la: just_laura, la data 2009-07-28 14:00:16....si io imi iubesc animalu....de barbat |
||
|
Postat pe 28 Iulie 2009 22:00 |
||
| Lili, raspunsul meu era pentru tine. Cer scuze celorlalte persoane, ca am gresit citatul. M-ai intrebat ce as fi facut in locul tau cu prietena care a impuscat cateii. Iata raspunsul. Din graba, nu te-am citat pe tine. Scuze, inca o data. | ||
|
Postat pe 28 Iulie 2009 22:04 |
||
De la: Nolwenn, la data 2009-07-28 22:00:40De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-28 15:31:41"Prietena" ta era ori perversa, ori lasa, ori prost crescuta, in orice caz, ceva nu era in regula cu ea. E dureros sa vezi sau sa auzi ca ti-a fost omorat un animal, de fapt 2 in cazul tau, chiar daca apartineau prietenei tale, te simteai atasata de ei, le cunosteai istoria, ai ajutat-o pe respectiva cu bani, etc., pe scurt ii cunosteai si ii iubeai, ca si cand ar fi fost ai tai (cei doi catei). Si, dupa cum spui, nu era sigur ca se faceau vinovati de ce spuneau ele. Oricum, nu era un motiv de ... executie atat de murdara. Si, da, ce cauta individul ala cu o arma, daca nu avea permis? Impuscarea celor doi caini seamana cu o razbunare, ceva gratuit, pentru ca bietii de ei, n-au stiut niciodata ce i-a "lovit" pe stapanii care au comandat moartea lor. Nu merita respectiva sa-i mai dai vreun semn de viata, pentru ca nu numai ca nu te-a anuntat de ceea ce puneau ele la cale, dar ti-a mai si reprosat dupa aceea ca te amesteci. In general, cam asta e mentalitatea omului de la tara, (din pacate, si de la oras, dupa cum se poate constata), de dispret profund fata de viata oricarui animal. Pe mine ma misca in special sacrificiul vitelor, la abator, momentele in care ele stiu dinainte ca vor fi executate si incep sa planga, ingenuncheaza in fata "oamenilor" ca sa li se crute viata. Am renuntat de mult sa consum carne de vita sau de porc. Si inteligenta porcilor le permite sa-si dea seama ca li se pregateste moartea si atunci elibereaza, de spaima, toate toxinele in sange si muschi, in momentele decisive, carnea pe care o consuma oamenii dupa aceea. Nu e sanatoasa, fiind f. toxica din motivele amintite. Efectul se vede, in timp, asupra sanatatii carnivorilor.De la: just_laura, la data 2009-07-28 14:00:16....si io imi iubesc animalu....de barbat Ai dreptate mai, ma uit zi de zi in jurul meu si vad lucrurile astea si nu inteleg cum se poate ca altii sa nu le vada. Si mai ales, dupa ce le vad si le inteleg, cum se poate sa nu se schimbe ci pur si simplu sa le accepte asa cum sunt. Am inteles si eu cat de perversa si de prefacuta poate fi. Totusi ma doare pentru ca am fost foarte apropiate iar acum cand are un bebe nu mai pot sa fiu langa ea asa cum mi-ar fi placut. O sa o sun totusi intr-o zi, cand o sa reusesc, macar sa stiu ca e ok. Multumesc frumos pentru raspuns! Raspunsul celorlalti a fost foarte diferit si nu pot sa nu ma intreb de ce oare. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 23:11 |
||
| Sigur ca, pentru ca ati fost prietene atat de apropiate si deci de dragul unor amintiri comune, ai putea sa-i mai dai o ultima sansa, ma gandesc acum ca nou nascutul ei copil nu poarta nicio vina pentru greseala mamei fata de tine, deci si de dragul copilului ai putea sa o suni sa vezi cum se simte, chiar si ca sa-i arati ca tu nu esti ca ea. Dar daca te vei decide sa reinnozi prietenia si ea va arata ca regreta cu adevarat greseala ei, tot va trebui, de acum incolo, sa fii foarte atenta cu ea, sa nu te raneasca din nou. Cine a facut-o o data, poate sa recidiveze, deci mare atentie, in cazul in care te impaci cu ea. Dar ea ti-a marturisit vreodata ca regreta moartea celor 2 catelusi? Sau doar ti-a reprosat ca te amesteci, in afara de faptul ca a "programat" impuscarea lor fara sa te anunte? Cum ti-a motivat ea aceasta decizie a ei si a mamei ei de a omori cainii? Ea personal, nu te-a luat deoparte si nu a incercat sa se justifice niciodata intr-un fel? Repet, eu daca as decide sa-i mai acord o sansa, as fi foarte atenta in permanenta la comportamentul ei. Dar asta ar mai fi prietenie, oare? Vezi si cum va reactiona ea, daca o vei suna, daca macar acum regreta ce-a facut, iar daca nu, ce sa zic, incearca s-o suni doar pentru copil, s-o feliciti politicos ca a devenit mama si poti sa te si duci sa vezi copilul, daca te invita. Cantareste argumente pro si contra, in baza faptului ca o cunosti de mult timp, sau credeai ca o cunosti si vezi ce cantareste mai greu: imaginea pe care o aveai despre ea, ca buna prietena, sau gafa comisa dupa aceea fata de tine?Poti sa ierti? Oricum, fii cu mare atentie. | ||
|
Postat pe 29 Iulie 2009 00:26 |
||
| Daca te ajuta cu ceva, a propos de prietenie, ultima mare deceptie am avut-o in urma cu 3 ani, din partea unei foste colege de serviciu, cu care eram si prietena si cu care am pastrat legatura si dupa ce ea a iesit la pensie. Intre timp a avut un nepotel si era f. ocupata cu el, dar ne intalneam mai ales in parc si ne povesteam problemele Ne sprijineam una pe cealalta si pot sa spun ca ne intelegeam perfect de peste 10 ani. Eu aveam un prieten cetatean strain si era f. curioasa sa afle detalii despre legatura noastra iar eu, naiva, ii povesteam despre relatia mea, crezand ca o sa se bucure pentru mine, cand de fapt ea si familia ei, careia ii relata totul despre mine, au inceput treptat sa ma judece ca traiesc cu un strain, in loc sa-mi gasesc pe cineva din Romania si of course eram considerata un fel de "femeie usoara" sau fara capatai, neserioasa, pentru ca nu eram maritata si cu copii, ca ea si anturajul ei. Am observat ca incepuse sa ma evite si devenise paranoica, avand impresia ca eu as urmari-o cand aparea in parc, cand de fapt eu locuiam in zona si era normal sa circul tot timpul cu treburi, nu ca s-o urmaresc pe ea. Devenise agresiva, facea remarci nepotrivite, pe scurt, nu mai era femeia lucida si binevoitoare pe care o stiam. Am lasat-o cu paranoia ei si mi-am vazut de problemele mele, nu i-am mai telefonat deloc, timp de un an. Intr-un tarziu s-a dezmeticit si m-a cautat la serviciu, apoi s-a invitat la mine acasa, dar, desi o tratam cu politete, nu am reusit s-o iert pentru vorbele pe care le-a raspandit despre mine si prietenul meu. Si-a dat seama, cu intarziere, ca daduse cu piciorul unei prietenii frumoase si sigure, in schimbul unor calomnii cu familia si anturajul, referitoare la mine. Printre altele, debita ca eu aveam acasa o pisica (cea pe care o am acum, de altfel), si ca pisica ar putea sa-mi dea mie microbi, care i-ar imbolnavi nepotelul, deci eram"periculoasa" si trebuia sa se fereasca de mine. Prea multe calomnii, barfe, minciuni, ca s-o mai iert. Si eu regret, ca si tine, prietenia asta, si ma simt si acum tentata, in iulie sa o sun, cu ocazia aniversarii ei, dar nu mai pot sa revin la ce am fost noi doua, deci pentru mine e un capitol incheiat, intrucat, logic, nu avea motive sa se poarte asa, doar de dragul barfei cu anturajul ei pretios. Pur si simplu ii alimenta cu informatii din viata mea, imi incalca dreptul la intimitate asa ca am retezat raul din radacina. | ||
|
Postat pe 29 Iulie 2009 01:47 |
||
|
Hello fetelor! Vreau sa va spun ca de cand am scris pe topicul cu "romanii care nu iubesc animalele" parca se tin dupa mine scenele aiurea cu animalute.Am gasit ieri in curte,de fapt unul din catei a gasit un pui de pisica (cineva mi l-a aruncat peste gard) ,plin de purici,lihnit si de vreo 2 zile,aud pe undeva un alt pisoi care miorlaie intruna.Ieri dupa amiaza mi-am petrecut-o facandu-i baie si tinandu-l in brate.Acum ce mai conteaza ca mai am un motan care nu e tocamai vesel cand a vazut noul chirias,l-am "primit" aruncat peste gard-sa fie primit!E un dragalas,dar nu stiu cum se face ca vecinii mei din cartier arunca destul de des animale (pisici) in special pe la noi pe la poarta,(sa fie oare pt stiu ca nu ne lasa inima sa le lasam sa moara de foame sau in cazul pisicului de ieri ,sa moara ucis de zecile de purici? Comportamentul rotweillerilor m-a lasat masca-ei il pupau...deci si cateii au realizat ca era un biet pui inofensiv...!!! P S-nu ma laud-doar va anuntam ca mai am (inca) un animalut,desi sincer nici eu nu-mi doresc sa fac crescatorie....dar ce era de facut?Nu puteam sa-l arunc inapoi peste gard...
|
||
|
luyyzz Postat pe 29 Iulie 2009 09:30 |
||
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 21:27:55De la: Kathara, la data 2009-07-28 19:57:03De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 17:41:57De la: Kathara, la data 2009-07-28 16:52:02De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 16:29:57De la: Kathara, la data 2009-07-28 16:06:37De la: angelfromheaven, la data 2009-07-28 14:36:50 Saraca, nu intelegi ce ai scris cu propria-ti manuta ... ba taman asta ai zic, ma tem. E ok, esti speciala, stiu. |
||
|
Kathara Postat pe 29 Iulie 2009 09:48 |
||
|
[quote name='Kathara' Saraca, nu intelegi ce ai scris cu propria-ti manuta ... ba taman asta ai zic, ma tem. E ok, esti speciala, stiu.[/quote] bine ca intelegi tu ce-am vrut eu sa scriu....kiar eram ingrijorata..... si deci daca nu euthanasiezi cainii ii incurajezi sa se inmulteasca....si asta ce spune despre tine?! tu de strerilizare nu ai auzit? |
||
|
angelfromheaven Postat pe 29 Iulie 2009 13:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Caz Urgent | 258 | De la: ralukutzza 22 Septembrie 2009 18:56 |
| Cum sa te desparti de cineva in 64 de pasi simpli | 42 | De la: baiat_anonim 13 Septembrie 2009 21:58 |
| Casa de Productie Electro Star tel:0722.410.597 | 3 | De la: onnyta 23 Septembrie 2008 11:53 |
|
|
||
| NLP | 12 | De la: pisicuta_razboinica 12 Iunie 2009 21:13 |
| Vremea la vara | 51 | De la: kudika135154 25 Ianuarie 2011 10:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.