Setari Cookie-uri

De ce romanii nu iubesc animalele?

* Mai putin originala.
Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 22:19
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 17:19:52
INCA CEVA DORA: asta e "omul" pe care acum cateva zile l-ai "aparat"? Intreb pentru ca vreau si eu sa-mi fac o parere finala si vor poate mai multi oameni.

Kathara, oamenii sunt specia dominanta pentru ca cineva a vrut ca ei sa fie. Oamenilor li s-au dat animalele cu scopul ca ei SA AIBA GRIJA DE ELE NU SA LE MUTILEZE. Dumnezeu ni le-a dat ca noi sa le folosim (pentru hrana, ajutor, etc) NU SA LE MUTILAM. Am mai scris asta, n-ai citit probabil. Noi suntem raspunzatori pentru tot ce exista pe pamantul asta si trebuie sa avem grija de TOT ceea ce inseamna VIATA pe pamant. De asta suntem "stapani" si de asta ni s-a dat puterea asta. Avem datoria sa ne ocupam de TOT, fiecare dupa puterile lui.
NU este vina nimanui cand sunt copii sfasiati de animale decat vina OMULUI care a permis ca asta sa se intample.

Liliana, da, exact asta e omul pe care l-am aparat. Kathara are o minte clara, si mie imi plac oamenii cu mintea clara. Si eu cred ca sunt multe lucruri mai rele ca moartea. Viata e una dintre ele. Viata chinuita.

Cat despre mutilare...
Suntem cumva la judecata unor mutilatori de animale si noi ne opunem condamnarii?
Eu zic ca asta e doar o discutie de principiu. Si oricat ne-am vaicari noi ca "uite, o sa cada drobu'"... Tot sterila ramane.

Dor_a
Postat pe 30 Iulie 2009 09:06
De la: Kathara, la data 2009-07-29 18:43:12
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 18:32:05
OOO dar le-ai citit pe restul? Ce s-au mai dat in porecle si denumiri
Compasiune, nu gluma. Fiinta umana. Ea TRAIESTE, RESPIRA, stii? Si tot da dume..

Si mai ales gandesc. ia du-te repejor si te mai da nitelus cu capul de pereti!

iffiuanamaria
Postat pe 30 Iulie 2009 10:02
Si daca ati vrea sa vedeti CE spune ea, si daca ati inceta sa va mai extaziati la propria caritate, v-ati da seama ca are sens.
Ea (and I stand by her, just for the record!) intodeauna a spus spus ce ar alege INTRE DOUA RELE.

Intre a steriliza un caine si a-i da drumul pe strada, sa moara lent de de foame, de boli si sa-si mai taraie zilele cateva luni sau ani, mai bine il eutanasiezi o data. Total de acord!
Cum spuneam, eu cred ca sunt lucruri mai rele decat moartea.

(asta a fost un exemplu, sunt mai multe, dar nu am timp acum sa scobesc in ditamai topicul de pa'j'da pagini)
Dor_a
Postat pe 30 Iulie 2009 10:04
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 18:50:01
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 16:33:51Anul acesta, in 11 zile, 57 de persoane s-au adresat Spitalului de Boli infectioase tot din aceeasi cauza. Muscatura de caine sau pisica este cu atit mai periculoasa cu cit animalul este comunitar sau nu a fost vaccinat. Tratamentul, vaccin sau ser antirabic, trebuie administrat in maximum 72 de ore.
In anul 2007, la Clinica specializata de la Spitalul de Boli Infectioase au venit peste 1.100 de oameni muscati de animale. Cei mai multi dintre ei au devenit victimele cainilor comunitari. Si alte animale au fost insa
agresive.
Dr.Carmen Manciuc, medic primar Spitalul de Boli Infectioase: "Pe locul doi au fost muscaturile de pisica, ulterior de sobolani sau soareci, mai putin de catre vulpi. Am avut 7 pacienti cu muscaturi de vulpe anul trecut. De la inceputul acestui an s-au prezentat un numar de 57, dintre acestia 27 necesitind profilaxieantirabica, deci administrarea de ser sau vaccin. In perioada 7-11 ianuarie adresabilitatea a fost cea constanta catre cabinetul nostru, de 7-8 pina la 10 persoane pe zi."
Din cei peste 1100 de ieseni muscati de caini anul trecut, jumatate au avut nevoie de vaccin antirabic sau de ser. Medicii avertizeaza ca nu e de glumit cu muscaturile de caine sau pisica. "Muscatura unui ciine este periculoasa in conditiile in care se stie ca acesta ar putea proveni dintr-un focar rabigen, dar este periculoasa si pentru ca la nivelul cavitatii bucale atit a ciinelui, dar mai ales al pisicii exista o flora cu care plaga muscata se poata contamina si deci poate fi suprainfectata."
Daca ati fost muscat de un ciine, o pisica sau, mai rau, de o vulpe, atunci, in cel mult 72 de ore, trebuie sa mergeti la medicul de familie sau la Spitalul de Boli Infectioase. In functie de locul muscaturii si de animalul care v-a muscat - daca este comunitar sau are stapin, daca este vaccinat sau nu - medicii vor hotari daca este necesara vaccinarea antirabica. Pentru un vaccin antirabic nu este nevoie de internare, doar
in cazul administrarii de ser se impune o zi de spitalizare sub supravegherea medicilo

NU NE INTERESEAZA!! ABSOLUT DELOC!! Daca pot sa-ti spun ceva din proprie experienta, apoi pot sa-ti spun ca ANIMALELE NU MUSCA PE ORICINE!! Musca tot ceea ce considera amenintator, copiii trebuiesc invatati sa nu sperie si sa nu dea cu piciorul in animale. Daca o vor face, vor suporta consecintele.
Eu pe la 6 ani ca un copil prost ce eram, am fugit odata pe langa un cutu care stiam ca-si apara casa si mereu se ia si latra dupa oricine trece pe langa casa lui. Evident ca el a fugit mai repede ca mine, m-a capsat si m-a durut ca naiba. Copil prost si needucat ce eram spun, ca doar alor mei nu le-a pasat suficient incat sa-mi explice frumos cum sta treaba cu cutu. Tot ce au fost in stare sa-mi spuna era "nu-i voie la cutu, nu te apropia". Fara explicatii, fara ce inseamna un cutu si de ce nu e voie. Si uite asa, am suportat injectii vreo saptamana. Imi amintesc ca plangeam zi de zi si ziceam "da de ce a fost asa rau cutu cu mine?" si "asa-i ca azi n-o sa mai primesc injectie?".

Detest oamenii prosti care isi tin cainii in lant si nu-i hranesc suficient. Si au copii mici care s-ar putea apropia de caine. Pai cainele ala e arma alba acolo, ii mananca de vii daca ii prinde. Dar doar pentru ca ei considera amenintare un copil zbenguit care se apropie de el intr-un anume fel. Motivul principal este faptul ca este LEGAT si acolo este teritoriul LUI. Iar daca cumva are si ceva hrana (pe care o primeste rar) de pazit, atunci ceea ce se poate intampla este un cosmar. Am auzit cazuri. Oamenii aia ar trebui decazuti din drepturile parintesti, nu sunt in stare sa aiba grija de proprii lor copii.

Bun am inteles: hai sa ne legam copiii si sa ne lasam cainii liberi!!!
Oare copiii nu o sa ne muste cainii?!

hai ca aberezi deja!
iffiuanamaria
Postat pe 30 Iulie 2009 10:05
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-30 10:05:17
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 16:33:51Anul acesta, in 11 zile, 57 de persoane s-au adresat Spitalului de Boli infectioase tot din aceeasi cauza. Muscatura de caine sau pisica este cu atit mai periculoasa cu cit animalul este comunitar sau nu a fost vaccinat. Tratamentul, vaccin sau ser antirabic, trebuie administrat in maximum 72 de ore.
In anul 2007, la Clinica specializata de la Spitalul de Boli Infectioase au venit peste 1.100 de oameni muscati de animale. Cei mai multi dintre ei au devenit victimele cainilor comunitari. Si alte animale au fost insa
agresive.
Dr.Carmen Manciuc, medic primar Spitalul de Boli Infectioase: "Pe locul doi au fost muscaturile de pisica, ulterior de sobolani sau soareci, mai putin de catre vulpi. Am avut 7 pacienti cu muscaturi de vulpe anul trecut. De la inceputul acestui an s-au prezentat un numar de 57, dintre acestia 27 necesitind profilaxieantirabica, deci administrarea de ser sau vaccin. In perioada 7-11 ianuarie adresabilitatea a fost cea constanta catre cabinetul nostru, de 7-8 pina la 10 persoane pe zi."
Din cei peste 1100 de ieseni muscati de caini anul trecut, jumatate au avut nevoie de vaccin antirabic sau de ser. Medicii avertizeaza ca nu e de glumit cu muscaturile de caine sau pisica. "Muscatura unui ciine este periculoasa in conditiile in care se stie ca acesta ar putea proveni dintr-un focar rabigen, dar este periculoasa si pentru ca la nivelul cavitatii bucale atit a ciinelui, dar mai ales al pisicii exista o flora cu care plaga muscata se poata contamina si deci poate fi suprainfectata."
Daca ati fost muscat de un ciine, o pisica sau, mai rau, de o vulpe, atunci, in cel mult 72 de ore, trebuie sa mergeti la medicul de familie sau la Spitalul de Boli Infectioase. In functie de locul muscaturii si de animalul care v-a muscat - daca este comunitar sau are stapin, daca este vaccinat sau nu - medicii vor hotari daca este necesara vaccinarea antirabica. Pentru un vaccin antirabic nu este nevoie de internare, doar
in cazul administrarii de ser se impune o zi de spitalizare sub supravegherea medicilo

NU NE INTERESEAZA!! ABSOLUT DELOC!! Daca pot sa-ti spun ceva din proprie experienta, apoi pot sa-ti spun ca ANIMALELE NU MUSCA PE ORICINE!! Musca tot ceea ce considera amenintator, copiii trebuiesc invatati sa nu sperie si sa nu dea cu piciorul in animale. Daca o vor face, vor suporta consecintele.
Eu pe la 6 ani ca un copil prost ce eram, am fugit odata pe langa un cutu care stiam ca-si apara casa si mereu se ia si latra dupa oricine trece pe langa casa lui. Evident ca el a fugit mai repede ca mine, m-a capsat si m-a durut ca naiba. Copil prost si needucat ce eram spun, ca doar alor mei nu le-a pasat suficient incat sa-mi explice frumos cum sta treaba cu cutu. Tot ce au fost in stare sa-mi spuna era "nu-i voie la cutu, nu te apropia". Fara explicatii, fara ce inseamna un cutu si de ce nu e voie. Si uite asa, am suportat injectii vreo saptamana. Imi amintesc ca plangeam zi de zi si ziceam "da de ce a fost asa rau cutu cu mine?" si "asa-i ca azi n-o sa mai primesc injectie?".

Detest oamenii prosti care isi tin cainii in lant si nu-i hranesc suficient. Si au copii mici care s-ar putea apropia de caine. Pai cainele ala e arma alba acolo, ii mananca de vii daca ii prinde. Dar doar pentru ca ei considera amenintare un copil zbenguit care se apropie de el intr-un anume fel. Motivul principal este faptul ca este LEGAT si acolo este teritoriul LUI. Iar daca cumva are si ceva hrana (pe care o primeste rar) de pazit, atunci ceea ce se poate intampla este un cosmar. Am auzit cazuri. Oamenii aia ar trebui decazuti din drepturile parintesti, nu sunt in stare sa aiba grija de proprii lor copii.

Bun am inteles: hai sa ne legam copiii si sa ne lasam cainii liberi!!!
Oare copiii nu o sa ne muste cainii?!

hai ca aberezi deja!

iar bateti campii cu copiii?
kiar asa toti cainii musca copii?
kiar nu s-a mai vazut familie cu copil si caine?
parca ati vorbi de lupi, de animale salbatice......
normal ca se mai intampla dar orice se poate intampla....pt ca o data a fost un copil muscat de caine..
voi vreti sa-i omorati pe toti
pai asa sunt multe pericole in lume ..... nici masini sa nu mai existe pt ca exista pericolul de accident, nu?

nu mai calatoriti cu avionu' ca se prabuseste samd
nu va dati seama ca e aiurea
normal ca e de datoria parintelui sa-si protejeze copilul de pericole...... ca nu le poti elimina pe toate
angelfromheaven
Postat pe 30 Iulie 2009 10:13
De la: Dor_a, la data 2009-07-30 09:06:08
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 17:19:52
INCA CEVA DORA: asta e "omul" pe care acum cateva zile l-ai "aparat"? Intreb pentru ca vreau si eu sa-mi fac o parere finala si vor poate mai multi oameni.

Kathara, oamenii sunt specia dominanta pentru ca cineva a vrut ca ei sa fie. Oamenilor li s-au dat animalele cu scopul ca ei SA AIBA GRIJA DE ELE NU SA LE MUTILEZE. Dumnezeu ni le-a dat ca noi sa le folosim (pentru hrana, ajutor, etc) NU SA LE MUTILAM. Am mai scris asta, n-ai citit probabil. Noi suntem raspunzatori pentru tot ce exista pe pamantul asta si trebuie sa avem grija de TOT ceea ce inseamna VIATA pe pamant. De asta suntem "stapani" si de asta ni s-a dat puterea asta. Avem datoria sa ne ocupam de TOT, fiecare dupa puterile lui.
NU este vina nimanui cand sunt copii sfasiati de animale decat vina OMULUI care a permis ca asta sa se intample.

Liliana, da, exact asta e omul pe care l-am aparat. Kathara are o minte clara, si mie imi plac oamenii cu mintea clara. Si eu cred ca sunt multe lucruri mai rele ca moartea. Viata e una dintre ele. Viata chinuita.

Cat despre mutilare...
Suntem cumva la judecata unor mutilatori de animale si noi ne opunem condamnarii?
Eu zic ca asta e doar o discutie de principiu. Si oricat ne-am vaicari noi ca "uite, o sa cada drobu'"... Tot sterila ramane.

[/quote

era vorba de niste centre ca si in alte tari unde sa aibe catelul sansa de a fi adoptat
sterilizat, deparazitat etc....
macar sa aibe o sansa....poate sunt oameni care-l vor.....care prefera sa-l salveze decat sa cumpere altul
angelfromheaven
Postat pe 30 Iulie 2009 10:16
In alte tari CU BANI.
In Romania sunt alte prioritati.
Si - ca veni vorba - si in alte tari sunt eutanasiati fara ezitare daca nu sunt adoptati in cert timp.
Dor_a
Postat pe 30 Iulie 2009 10:21
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-07-29 17:20:10
De la: mihailpaulcraciun, la data 2009-07-29 17:09:33Iubesc animalele, am avut un dalmatian, il chema Pongo, ca in filmul ,,101 Dalmatieni''.
Din pacate a murit anul trecut de batranete, era atat de frumos cu pete negre.

si acum ar trebui sa se lipeasca femeile de tine precum matele cainilor de bara mea de la masina?

Rad strict de gluma, ok? Doar de gluma, ca sa fie clar si nu-mi sariti ca asta ma face pe mine fericita: sa vad matze de catei pe masini.
Dor_a
Postat pe 30 Iulie 2009 10:57
De la: Dor_a, la data 2009-07-30 10:57:30
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-07-29 17:20:10
De la: mihailpaulcraciun, la data 2009-07-29 17:09:33Iubesc animalele, am avut un dalmatian, il chema Pongo, ca in filmul ,,101 Dalmatieni''.
Din pacate a murit anul trecut de batranete, era atat de frumos cu pete negre.

si acum ar trebui sa se lipeasca femeile de tine precum matele cainilor de bara mea de la masina?

Rad strict de gluma, ok? Doar de gluma, ca sa fie clar si nu-mi sariti ca asta ma face pe mine fericita: sa vad matze de catei pe masini.

iffiuanamaria
Postat pe 30 Iulie 2009 12:18
agresive.

Ce tot vorbesti acolo????animalele nu musca pe oricine??????
Eu am fost atacata de 4 caini vagabonzi.....singura mea greseala era ca treceam cu bicicleta prin zona...am avut noroc ca au aparut niste persoane,altfel ma faceau bucati.......asa ca nu-mi venii cu povesti din astea de 2 lei kilu
Cand o sa fi in situatia de a simtii coltii cainelui aproape de gatul tau...sa crezi ca acolo iti vei gasii sfarsitul.......atunci sa vorbesti....
andreea1976
Postat pe 30 Iulie 2009 12:53
De la: Dor_a, la data 2009-07-30 10:04:14Si daca ati vrea sa vedeti CE spune ea, si daca ati inceta sa va mai extaziati la propria caritate, v-ati da seama ca are sens.
Ea (and I stand by her, just for the record!) intodeauna a spus spus ce ar alege INTRE DOUA RELE.

Intre a steriliza un caine si a-i da drumul pe strada, sa moara lent de de foame, de boli si sa-si mai taraie zilele cateva luni sau ani, mai bine il eutanasiezi o data. Total de acord!
Cum spuneam, eu cred ca sunt lucruri mai rele decat moartea.

(asta a fost un exemplu, sunt mai multe, dar nu am timp acum sa scobesc in ditamai topicul de pa'j'da pagini)

Finally, thanks Dora!

Doamne, ai fi zis ca le explic fizica cuantica!
Kathara
Postat pe 30 Iulie 2009 13:04
De la: Dor_a, la data 2009-07-30 10:21:22In alte tari CU BANI.
In Romania sunt alte prioritati.
Si - ca veni vorba - si in alte tari sunt eutanasiati fara ezitare daca nu sunt adoptati in cert timp.

macar li se da o sansa.....
mda...am mai auzit de prioritati.......
macar sa se rezolve vreuna.....
fiecare isi sustine cauza ce o doreste.....
angelfromheaven
Postat pe 30 Iulie 2009 13:39
De la: Kathara, la data 2009-07-29 18:51:08
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 18:29:48
Fetito, cainii pot fi castrati si traiesc bine mersi. Dar nu pe strazi, ca nu vrea nimeni sa existe caini pe strazi, nu asta e ideea. Trebuiesc stransi intr-un centru si sterilizate femelele pentru ca nu au nici pe naiba. Si uite asa incet incet, an dupa an s-ar micsora populatia. La fel si la pisici. Stransi, sterilizati, tinuti doua saptamani pana se refac si readusi in teritoriu. Si pe cat posibil sa fie adoptati de cei care au posibilitatea sa faca asta.

Problema stii care e? Problema e ca oamenii ca tine spun mereu ca vor sa scape de animalele vagaboande dar nu asa, ca nu sunt bani sa fie sterilizati. Pai atunci singura solutie este sa-i omoram. Cu topoarele eventual ca si eutanasia aia costa, stii?
Cand ar fi atat de simplu sa facem fiecare cate ceva, sa luam fiecare un animal macar si sa ne ocupam de el. Din cauza faptului ca cei ca tine nu fac NIMIC, suntem noi toti nevoiti sa suportam ceea ce suportam zi de zi: ii vedem ca mor calcati de masini, lesinati de foame, ii vedem ca ne ataca si ne musca copiii si tot asa. E un cerc vicios. Si tot din cauza faptului ca cei ca tine nu fac nimic trebuie noi ceilalti sa facem mai mult, sa luam in loc de un caine si o pisica, vreo 3-4. Asta ca sa pastram cat de cat echilibrata balanta.

Da, sa-i omoram, care-i problema? Sunt un surplus, sunt nefolositori, nu exista niciun motic ca ei sa traiasca. Ce dracu ne tot invartim dupa deget? Ai ora, lapte, carne de la caini/pisici? Auvreo intrebuintare practica la oras? Atunci adio, nene! Hai sa crestem si cai si vaci in apartamente ca si alea sufera la tara, sa ajungem ca in India, cu vaca pe strada!

aici se vede intradevar ceea ce tot incearca kathara sa explice !!
adevarata ei compasiune neinteleasa..........
angelfromheaven
Postat pe 30 Iulie 2009 14:15
aaaaa.....si este vorba de toata tara"de ce romanii nu iubesc animalele?".....nu numai de bucuresti
si kiar si in bucuresti sau alte orase nu toata lumea sta la apartament
angelfromheaven
Postat pe 30 Iulie 2009 14:19
Da, si asta incercam sa explic.

Destul de rational, nu crezi?
Kathara
Postat pe 30 Iulie 2009 14:48
De la: Kathara, la data 2009-07-30 14:48:32Da, si asta incercam sa explic.

pai nu prea e......ori ii omoram ca sa nu sufere pe strazi ori pentru ca nu sunt folositori?
ori iti arati compasiunea pentru suferinta lor, ori ura ca te incurci de ei pe strada?
si nu te obliga nimeni draga pe tine sa-i adopti dar poate ca nu toata lumea e ca tine....poate unii vor asta.....
angelfromheaven
Postat pe 30 Iulie 2009 15:19
Ii omoram din mai multe motive, nu vad de ce unul ar exclude pe celalalt.. Eutanasierea lor e mutual folositoare
Kathara
Postat pe 30 Iulie 2009 15:34
nu..nu...eu incercam sa explic cum te incurci in propriile minciuni si cum te contrazici tu singurica...
atata tot
iesi afara si incepe tu sa-i omori ca sa nu mai pierzi timpu'
doar atunci o sa ai satisfactia adevarata de sadica , nu crezi?
de ce sa lasi altora "placerea" asta?
angelfromheaven
Postat pe 30 Iulie 2009 15:39
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 14:04:02este trist maria....insa nu ai postat unde trebuie..aici ajuta doar animale...cica asa e bine....copii sunt o povara pt unii
...poate asa intelegi liliana ....familia este mult mai importanta decit ce crezi tu

draga mea m-ai omorat de cate ori ai scris pe topicul asta (care fie vorba intre noi este despre animale ) ca familia este mult mai importanta si ca numa ea vede altfel lucrurile . fiecare are altfel de familie , daca tu esti fericita cu famila pe care o ai felicitari dar familia mea e formata din 5 pisici , 2 caini , o testoasa si binenteles eu si prietenul meu si pentru noi asta este cea mai frumosa si implinita familie , asa ca fiecare vede fericirea si implinirea altfel.
witcher
Postat pe 30 Iulie 2009 15:46
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-30 15:19:01

pai nu prea e......ori ii omoram ca sa nu sufere pe strazi ori pentru ca nu sunt folositori?
ori iti arati compasiunea pentru suferinta lor, ori ura ca te incurci de ei pe strada?
si nu te obliga nimeni draga pe tine sa-i adopti dar poate ca nu toata lumea e ca tine....poate unii vor asta.....

Nu ma astept sa te conving, pentru ca tie iti place disputa de dragul disputei, iar mie imi place sa ma amuz. Deci, suntem personalitati absolut distincte.

De ce spun asta?
Uite, eu zic sa mai citesti o data si sa iti folosesti bunul simt in locul spiritului contrazicerii de dragul contrazicerii: tu CHIAR NU crezi in motive multiple?
Tu CHIAR nu ai auzit de "liste cu motive pro si contra"? Cand cineva ia o decizie importanta in viata, ce face? Nu o astfel de lista? Pune pe lista o multitudine de motive pentru care un lucru trebuie facut sau nu.
Deci, unde e contradictia sau lipsa de logica in afirmatia ei?

Stii, asta imi aminteste de o expresie folosita in engleza: Ai ratat o mare ocazie de a tacea.
Sau, vorba romanului, care are mai mult miez: daca taceai, filozof ramaneai.
Pe cuvant, o spun fara ranchiuna... simpla constatare.
Dor_a
Postat pe 30 Iulie 2009 15:49
De la: witcher, la data 2009-07-30 15:46:52
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 14:04:02este trist maria....insa nu ai postat unde trebuie..aici ajuta doar animale...cica asa e bine....copii sunt o povara pt unii
...poate asa intelegi liliana ....familia este mult mai importanta decit ce crezi tu

draga mea m-ai omorat de cate ori ai scris pe topicul asta (care fie vorba intre noi este despre animale ) ca familia este mult mai importanta si ca numa ea vede altfel lucrurile . fiecare are altfel de familie , daca tu esti fericita cu famila pe care o ai felicitari dar familia mea e formata din 5 pisici , 2 caini , o testoasa si binenteles eu si prietenul meu si pentru noi asta este cea mai frumosa si implinita familie , asa ca fiecare vede fericirea si implinirea altfel.

Si uite asa se dovedeste inca o data ca romanii iubesc animalele...
Eu vreau un porcusor de Guinea...
Stiati ca incasii si urmasii incasilor, pana in ziua de azi, ii fac friptura? Te duci la supermarket si-l gasesti pe Mitica (asa imi place sa-mi numesc animalutzele baieti) in galantar...
Dor_a
Postat pe 30 Iulie 2009 15:54

angelfromheaven
Postat pe 30 Iulie 2009 15:57
De la: Dor_a, la data 2009-07-30 15:49:56
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-30 15:19:01

Nu ma astept sa te conving, pentru ca tie iti place disputa de dragul disputei, iar mie imi place sa ma amuz. Deci, suntem personalitati absolut distincte.

De ce spun asta?
Uite, eu zic sa mai citesti o data si sa iti folosesti bunul simt in locul spiritului contrazicerii de dragul contrazicerii: tu CHIAR NU crezi in motive multiple?
Tu CHIAR nu ai auzit de "liste cu motive pro si contra"? Cand cineva ia o decizie importanta in viata, ce face? Nu o astfel de lista? Pune pe lista o multitudine de motive pentru care un lucru trebuie facut sau nu.
Deci, unde e contradictia sau lipsa de logica in afirmatia ei?

Stii, asta imi aminteste de o expresie folosita in engleza: Ai ratat o mare ocazie de a tacea.
Sau, vorba romanului, care are mai mult miez: daca taceai, filozof ramaneai.
Pe cuvant, o spun fara ranchiuna... simpla constatare. [/quote

pai hai sa ne intelegem.......
nici nu ma intereseaza motivele multiple din capul unora sau altora
eu nu sunt de acord cu ele si punct!!! pot fi si 1 milion

eu am vrut sa arat adevarata rautate si sadism din kathara
nu scuza ca din doua rele .......bla bla
adevaratul motiv din capu' ei......poate tu ai altele si altcineva altul
asa cum nici voi nu intelegeti motivele contra macelului in masa....
nici eu nu le pot intelege pe alea pro
punct
angelfromheaven
Postat pe 30 Iulie 2009 16:01
Cum zici tu.
Dor_a
Postat pe 30 Iulie 2009 16:12
De la: Dor_a, la data 2009-07-30 15:54:50

Si uite asa se dovedeste inca o data ca romanii iubesc animalele...
Eu vreau un porcusor de Guinea...
Stiati ca incasii si urmasii incasilor, pana in ziua de azi, ii fac friptura? Te duci la supermarket si-l gasesti pe Mitica (asa imi place sa-mi numesc animalutzele baieti) in galantar...

Inseamna ca am "asigurate" 2 fripturi de Craciun?Am si eu doi porcusori dar nu mi-ar placea sa-i mananc...
Bv Witcher,asta am tot spus si eu-dar nu ne mai intelegem pe aici-degenereaza discutiile si tot nu facem mai nimic in practica.Adevarul e ca sunt ffff multe animale fara stapan si ca toata lumea sa fie multumita,in mod sigur ele trebuie sa dispara de pe strazi.Cum?Asta e o alta problema si o lunga polemica....
luyyzz
Postat pe 30 Iulie 2009 17:02
De la: Dor_a, la data 2009-07-30 16:12:11Cum zici tu.

Las' Dora ca nu-s asa rea, doar iti imprumut din dragutii aia ai mei!

Cat despre domnisoarea heaven, astept sa imi arate unde este contradictia intre cele doua motive.
Kathara
Postat pe 30 Iulie 2009 17:30
De la: Kathara, la data 2009-07-30 17:30:36
De la: Dor_a, la data 2009-07-30 16:12:11Cum zici tu.

Las' Dora ca nu-s asa rea, doar iti imprumut din dragutii aia ai mei!

Cat despre domnisoarea heaven, astept sa imi arate unde este contradictia intre cele doua motive.

contradictia e simpla
este vb despre tine......ce simti mila sau ura?
sau vrei sa-mi spui ca-i acelasi lucru?
angelfromheaven
Postat pe 30 Iulie 2009 22:19
Mi se pare absurd sa urasti animalele. Cred ca trebuie sa fii putin psihopat.
Kathara
Postat pe 30 Iulie 2009 22:28
De la: Kathara, la data 2009-07-30 22:28:54Mi se pare absurd sa urasti animalele. Cred ca trebuie sa fii putin psihopat.

bine ...asa sa fie
desi nu asta ai lasat de inteles in posturile tale si mai ales in unul dintre ele....cred ca sti si tu asta
angelfromheaven
Postat pe 30 Iulie 2009 23:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
asa 56 De la: ema_iordanescu 20 Mai 2008 20:23
TE SIMTI BINE AZI ? 64 De la: Thais13 24 Februarie 2014 08:39
Puterea cuvantului.... 8 De la: alina02 3 Septembrie 2010 22:33
o pereche potrivita? 4 De la: kudika050245 20 August 2009 16:57
3 puiuti de catel, toti albi, spre adoptie 5 De la: corinuta2u 31 Decembrie 2008 15:58