Setari Cookie-uri

De ce romanii nu iubesc animalele?

De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 18:24:51
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 18:15:22
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 18:08:16
De la: Kathara, la data 2009-07-29 17:12:52
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 17:04:23
Trezeste-te la realitate. NU animalele sunt de vina, OAMENII sunt de vina!! Idioatele alea pe care le intalnesti tu si toti ratatii care exagereaza cu animalele LOR. Stii de ce nenea?? Pentru ca fraierii astia si-au luat animalele alea si nici ei nu ar face ABSOLUT NIMIC pentru un amarat de pe drumuri. Pentru ca acolo se opreste gandirea lor, atat ii duce mintea!!

Si tu cum te numesti cand vii si spui ca omori animale? Iti spun eu, MONSTRU, nimic mai mult si nimic mai putin. Sper sa realizezi si sa te schimbi. Daca o sa intelegi ca in copii si in animale nu dai, mai ai o sansa. Oamenii maturi, cei care pot sa gandeasca si totusi fac magariile astea sunt de condamnat. De ce nu le chinui pe ele, pe idioatele care isi duc cateii si matzele in posete? Iti spun eu ca ai face o favoare bietelor animale!! Crezi cumva ca lor le place la nebunie sa stea sa fie vopsiti in roz si sa fie chinuiti in fel si chip?? De ce nu te iei de toti si de toate pe rand?? Fa ceva, nu sta cu mainile in san cand te deranjeaza lucrurile astea!

Hai sa stabilim ceva. Oamenii sunt deocamdata specia dominanta pe pamanat, ceea ce inseamna ca isi impun regulile. Copiii si animalele nu sunt pe acelasi nivel, departe de asta. Eu, pentru copilul meu, as omori, daca e cazul toate animalele din Romania fara sa-mi para o data rau.. Nu stiu daca tu ai copii, probebil ca nu, de-aia si istericalele si proiectarile astea inutile. Oamenii ca tine merita numai ce-i mai rau, sunt destule povesti cu copii sfasiati de animale. Dar va fi vina ta, corect?

nici eu nu credeam ca poti fi mai cretina de atat.....
nu ne intereseaza ce omori tu pentru copilul tau pentru ca nu-ti cere nimeni sa faci asta
esti o psihopata
tu chiar nu vezi ca bati campii?
unde vezi tu ca se vorbeste despre copii? ai ramas blocata?
mai multe sunt povestile cu animale torturate de oameni inclusiv de copii daca e sa o luam asa
dar astia sunt copii facuti din parinti cdretini ca tine care ii invata sa urasca tot ce misca...
in schimb copiii intotdeauna isi doresc un catel sa se joace cu el sau altceva
si nu te mai stresa sa spui ca suntem proaste ca nu te intrece nimeni.....
nu mai poti tu ca sufera cainele sterilizat si vrei tu sa-l omori.........ca sa-i curmi suferinta
pai hai sa omoram si oamenii care sufera
sau de ei nu ti-e mila?

Eu nu cred ca am facut-o vreodata proasta, dar mai rar oameni ca ea. Ma lasa fara cuvinte cand scrie. Are o rautate extrema, ceva greu de imaginat si de inteles, cel putin pentru mine.

pai nu ca daca nu o faci tu te face ea pe tine ca atata o duce capu'
auzi cica sa omoram cainii ca sa nu mai sufere...
cata compasiune

OOO dar le-ai citit pe restul? Ce s-au mai dat in porecle si denumiri
Compasiune, nu gluma. Fiinta umana. Ea TRAIESTE, RESPIRA, stii? Si tot da dume..
liliana2005
Postat pe 29 Iulie 2009 18:32
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 18:20:14Dumnezeu a creat natura si animalele asa.....fara nici un scop.....
sau ca sa avem noi ce distruge ca specie dominanta
nu trebuie sa respectam nimic ca doar suntem superiori
pai tocmai deaia ca suntem superiori si se presupune ca avem minte tocmai deaia trebuie sa respectam si restul lumii....
a distruge tot ceea ce nu e ca tine pentru ca ti-e inferior sau asa consideri tu.......E GRAV
tocmai din cauza unei astfel de gandire s-au distrus i se distrug si oamenii intre ei
nu va dati seama? nimic nu respectati!
kathara....hitleristo!!!!!!
ia omoara tu tot ce nu e arian
esti blonda cu ochi albastri?

Eu sunt blonda cu ochii verzi uneori albastri
liliana2005
Postat pe 29 Iulie 2009 18:35
doamneeee,da cat se mai latra pe topicul asta.........
era mult mai corect sa isi dea fiecare cu parerea.nu sa disecatzi tot ce spune una sau alta........
matracucu
Postat pe 29 Iulie 2009 18:36
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 18:20:14Dumnezeu a creat natura si animalele asa.....fara nici un scop.....
pai tocmai deaia ca suntem superiori si se presupune ca avem minte tocmai deaia trebuie sa respectam si restul lumii....
a distruge tot ceea ce nu e ca tine pentru ca ti-e inferior sau asa consideri tu.......E GRAV
tocmai din cauza unei astfel de gandire s-au distrus i se distrug si oamenii intre ei

Lol, si tu oi fi evreica! Isteria se ia sau a aparul "spontan" la amandoua?

Draga, mie sincera sa fiu imi convine cand mai e vreun rabvoi, vreo ciuma ceva. Nu de alta, dar suntem prea multi already pe pamantul asta, nu crezi?

Si nu, nu distrug tot ce-i ca mine, trebuie sa existe si prosti, atfel cine sa ma servesca? Logic, nu? Aveti si voi un rost pe lumea asta.

Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 18:41
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 18:29:48
De la: Kathara, la data 2009-07-29 17:08:50
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 16:00:58
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 15:51:18
De la: Kathara, la data 2009-07-29 15:43:29
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 14:54:24
De la: Kathara, la data 2009-07-29 14:23:53
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 13:19:57[quote name='Kathara'
Saraca, nu intelegi ce ai scris cu propria-ti manuta ... ba taman asta ai zic, ma tem. E ok, esti speciala, stiu.

bine ca intelegi tu ce-am vrut eu sa scriu....kiar eram ingrijorata.....
si deci daca nu euthanasiezi cainii ii incurajezi sa se inmulteasca....si asta ce spune despre tine?!
tu de strerilizare nu ai auzit?

Tu de hrana ai auzit?[/quote
ma doare capu'.....adevarul ca nu se poate ajunge la nici o concluzie cu tine.....nu ma mai stresez...tie iti place doar la misto....deci tu cand spui"ar trebui euthanasiati..adica omorati, nu incurajati sa se inmulteasca"..adica un caine care e sterilizat dar inca mai respira si mananca te deranjeaza dar in nici un caz nu se mai inmulteste....iti respira tie aerul si iti termina tie hrana....
ia apuca-te tu si extermina-i!

offf, greu o fi sa fii ca tine.

Exista doua solutii:
1. Eutanasierea
2. Fiecare caine cu un stapan care sa-l hraneasca, sa-l sterilizeze si sa aiba grija de el.

Ca iei o potaie de pe strada, o sterilizezi si pe urma o arunci din nou in strada, asta nu-i fapta de lauda. De chinuit, tot o sa se chinuiasca, ba o sa fie si mai rau ... ia ghici de ce?

dar oare cum or fi ajuns cainii aia pe strada in primul rand??
au cazut din cer direct in strada....nu tot oamenii i-au aruncat acolo?
si depinde daca se chinuieste sau nu pt ca tocmai despre asta e vorba....
despre oameni care s-ar stresa sa le duca un rest de mancare in loc sa-l arunce la gunoi...
cat o sa traiasca si un caine....5000 de ani?
daca sunt strerilizati vor deveni din ce in ce mai putini ....pana la deloc
hai sa-i macelarim in masa.....asta e o idee buna...pentru cei fara suflet draga

Asta este o solutie pentru cei prea preocupati de propria persoana iubita. Pentru cei atat de infatuati si de sinistii incat sa nu realizeze ca si ei la randul lor vor muri. Ca toate au un finish si nu neaparat unul frumos.

nene, nu credeam ca se gasesc mai proaste decat musulmanele .. I stand corrected!

Cainii aia stiti voi cum de au ajuns in strada? Pareti informate, ia sa va vedem.

Vad ca nu mi-ati raspuns la intrebare. Il sterilizezi si pe urma ce? Cine ii da de mancare? Cine il tine in casa cand afara e ger? Stiti ce se intampla cu un caine castrat? Nivelul lui de testosteron scade dramatic, deci in haita ajunge omage, daca e primit in primul rand. Alfel spus, o viata de chin. Si voi va dati mari iubitoare de animale. Mi-e scarba, scarba de-a dreptul.

Fetito, cainii pot fi castrati si traiesc bine mersi. Dar nu pe strazi, ca nu vrea nimeni sa existe caini pe strazi, nu asta e ideea. Trebuiesc stransi intr-un centru si sterilizate femelele pentru ca nu au nici pe naiba. Si uite asa incet incet, an dupa an s-ar micsora populatia. La fel si la pisici. Stransi, sterilizati, tinuti doua saptamani pana se refac si readusi in teritoriu. Si pe cat posibil sa fie adoptati de cei care au posibilitatea sa faca asta.

Problema stii care e? Problema e ca oamenii ca tine spun mereu ca vor sa scape de animalele vagaboande dar nu asa, ca nu sunt bani sa fie sterilizati. Pai atunci singura solutie este sa-i omoram. Cu topoarele eventual ca si eutanasia aia costa, stii?
Cand ar fi atat de simplu sa facem fiecare cate ceva, sa luam fiecare un animal macar si sa ne ocupam de el. Din cauza faptului ca cei ca tine nu fac NIMIC, suntem noi toti nevoiti sa suportam ceea ce suportam zi de zi: ii vedem ca mor calcati de masini, lesinati de foame, ii vedem ca ne ataca si ne musca copiii si tot asa. E un cerc vicios. Si tot din cauza faptului ca cei ca tine nu fac nimic trebuie noi ceilalti sa facem mai mult, sa luam in loc de un caine si o pisica, vreo 3-4. Asta ca sa pastram cat de cat echilibrata balanta.

pai n-ai inteles ca nu ne permitem sa avem centre ca alea costa bani si luam de la gura copiilor
si astia care urasc animalele nu o sa ia ei in casa sa tina
si nici pe strada sa nu fie ca ne polueaza optic
si musca copiii si adultii si batranii
astia sunt defapt niste lupi fiorosi
deci nu ai cu cine pentru ca pt ei singura solutie e macelul
ca si injectia e scumpa vb ta.......
nu o sa-i faci sa inteleaga in veci
sunt prea incuiati la minte
sa fie ei superiori.....dar mai mult ca sigur unii au caini de fitze
si sunt dinaia care cheltuiesc o avere pe toate porcariile pt cateii aia pe catre ii tin in casa
dar asa ne zic noua ca nu-s bani pt centre
angelfromheaven
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 18:35:05

Eu sunt blonda cu ochii verzi uneori albastri

Se vede .. rau de tot!
Kathara
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 18:32:05
OOO dar le-ai citit pe restul? Ce s-au mai dat in porecle si denumiri
Compasiune, nu gluma. Fiinta umana. Ea TRAIESTE, RESPIRA, stii? Si tot da dume..

Si mai ales gandesc. ia du-te repejor si te mai da nitelus cu capul de pereti!
Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 18:43
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-29 16:33:51Anul acesta, in 11 zile, 57 de persoane s-au adresat Spitalului de Boli infectioase tot din aceeasi cauza. Muscatura de caine sau pisica este cu atit mai periculoasa cu cit animalul este comunitar sau nu a fost vaccinat. Tratamentul, vaccin sau ser antirabic, trebuie administrat in maximum 72 de ore.
In anul 2007, la Clinica specializata de la Spitalul de Boli Infectioase au venit peste 1.100 de oameni muscati de animale. Cei mai multi dintre ei au devenit victimele cainilor comunitari. Si alte animale au fost insa
agresive.
Dr.Carmen Manciuc, medic primar Spitalul de Boli Infectioase: "Pe locul doi au fost muscaturile de pisica, ulterior de sobolani sau soareci, mai putin de catre vulpi. Am avut 7 pacienti cu muscaturi de vulpe anul trecut. De la inceputul acestui an s-au prezentat un numar de 57, dintre acestia 27 necesitind profilaxieantirabica, deci administrarea de ser sau vaccin. In perioada 7-11 ianuarie adresabilitatea a fost cea constanta catre cabinetul nostru, de 7-8 pina la 10 persoane pe zi."
Din cei peste 1100 de ieseni muscati de caini anul trecut, jumatate au avut nevoie de vaccin antirabic sau de ser. Medicii avertizeaza ca nu e de glumit cu muscaturile de caine sau pisica. "Muscatura unui ciine este periculoasa in conditiile in care se stie ca acesta ar putea proveni dintr-un focar rabigen, dar este periculoasa si pentru ca la nivelul cavitatii bucale atit a ciinelui, dar mai ales al pisicii exista o flora cu care plaga muscata se poata contamina si deci poate fi suprainfectata."
Daca ati fost muscat de un ciine, o pisica sau, mai rau, de o vulpe, atunci, in cel mult 72 de ore, trebuie sa mergeti la medicul de familie sau la Spitalul de Boli Infectioase. In functie de locul muscaturii si de animalul care v-a muscat - daca este comunitar sau are stapin, daca este vaccinat sau nu - medicii vor hotari daca este necesara vaccinarea antirabica. Pentru un vaccin antirabic nu este nevoie de internare, doar
in cazul administrarii de ser se impune o zi de spitalizare sub supravegherea medicilo

NU NE INTERESEAZA!! ABSOLUT DELOC!! Daca pot sa-ti spun ceva din proprie experienta, apoi pot sa-ti spun ca ANIMALELE NU MUSCA PE ORICINE!! Musca tot ceea ce considera amenintator, copiii trebuiesc invatati sa nu sperie si sa nu dea cu piciorul in animale. Daca o vor face, vor suporta consecintele.
Eu pe la 6 ani ca un copil prost ce eram, am fugit odata pe langa un cutu care stiam ca-si apara casa si mereu se ia si latra dupa oricine trece pe langa casa lui. Evident ca el a fugit mai repede ca mine, m-a capsat si m-a durut ca naiba. Copil prost si needucat ce eram spun, ca doar alor mei nu le-a pasat suficient incat sa-mi explice frumos cum sta treaba cu cutu. Tot ce au fost in stare sa-mi spuna era "nu-i voie la cutu, nu te apropia". Fara explicatii, fara ce inseamna un cutu si de ce nu e voie. Si uite asa, am suportat injectii vreo saptamana. Imi amintesc ca plangeam zi de zi si ziceam "da de ce a fost asa rau cutu cu mine?" si "asa-i ca azi n-o sa mai primesc injectie?".

Detest oamenii prosti care isi tin cainii in lant si nu-i hranesc suficient. Si au copii mici care s-ar putea apropia de caine. Pai cainele ala e arma alba acolo, ii mananca de vii daca ii prinde. Dar doar pentru ca ei considera amenintare un copil zbenguit care se apropie de el intr-un anume fel. Motivul principal este faptul ca este LEGAT si acolo este teritoriul LUI. Iar daca cumva are si ceva hrana (pe care o primeste rar) de pazit, atunci ceea ce se poate intampla este un cosmar. Am auzit cazuri. Oamenii aia ar trebui decazuti din drepturile parintesti, nu sunt in stare sa aiba grija de proprii lor copii.
liliana2005
Postat pe 29 Iulie 2009 18:50
Fetito, cainii pot fi castrati si traiesc bine mersi. Dar nu pe strazi, ca nu vrea nimeni sa existe caini pe strazi, nu asta e ideea. Trebuiesc stransi intr-un centru si sterilizate femelele pentru ca nu au nici pe naiba. Si uite asa incet incet, an dupa an s-ar micsora populatia. La fel si la pisici. Stransi, sterilizati, tinuti doua saptamani pana se refac si readusi in teritoriu. Si pe cat posibil sa fie adoptati de cei care au posibilitatea sa faca asta.

Problema stii care e? Problema e ca oamenii ca tine spun mereu ca vor sa scape de animalele vagaboande dar nu asa, ca nu sunt bani sa fie sterilizati. Pai atunci singura solutie este sa-i omoram. Cu topoarele eventual ca si eutanasia aia costa, stii?
Cand ar fi atat de simplu sa facem fiecare cate ceva, sa luam fiecare un animal macar si sa ne ocupam de el. Din cauza faptului ca cei ca tine nu fac NIMIC, suntem noi toti nevoiti sa suportam ceea ce suportam zi de zi: ii vedem ca mor calcati de masini, lesinati de foame, ii vedem ca ne ataca si ne musca copiii si tot asa. E un cerc vicios. Si tot din cauza faptului ca cei ca tine nu fac nimic trebuie noi ceilalti sa facem mai mult, sa luam in loc de un caine si o pisica, vreo 3-4. Asta ca sa pastram cat de cat echilibrata balanta.

Da, sa-i omoram, care-i problema? Sunt un surplus, sunt nefolositori, nu exista niciun motic ca ei sa traiasca. Ce dracu ne tot invartim dupa deget? Ai ora, lapte, carne de la caini/pisici? Auvreo intrebuintare practica la oras? Atunci adio, nene! Hai sa crestem si cai si vaci in apartamente ca si alea sufera la tara, sa ajungem ca in India, cu vaca pe strada!

ps - nu stiu unde te lovi pe tine grija ca ne ataca copiii. Parca erau pe acelasi nivel pentru tine, corect?
Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 18:51
De la: Kathara, la data 2009-07-29 18:41:34

Lol, si tu oi fi evreica! Isteria se ia sau a aparul "spontan" la amandoua?

Draga, mie sincera sa fiu imi convine cand mai e vreun rabvoi, vreo ciuma ceva. Nu de alta, dar suntem prea multi already pe pamantul asta, nu crezi?

Si nu, nu distrug tot ce-i ca mine, trebuie sa existe si prosti, atfel cine sa ma servesca? Logic, nu? Aveti si voi un rost pe lumea asta.

nu sunt evreica draga
dar tu esti prea de tot si rasista si urasti animalele si tot in afara de persoana ta
esti narcisista...m-am convins
du-te sa te tratezi!!
oricum tu nu esti i stare sa porti o discutie in contradictoriu fara sa aduci aminte de tine sau sa jignesti
problema ta
doresti razboaie si ciuma?
sper daca se intampla sa fii prima afectata!

hahahaha nu distrugi tot ce-i ca tine...tre sa fie si prosti
deci recunosti
bvbv

cine sa te serveasca ca la rautatea din tine o sa mor5i singura si nimeni nu o sa se uite la tine
angelfromheaven
Postat pe 29 Iulie 2009 18:51
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 18:50:01

NU NE INTERESEAZA!! ABSOLUT DELOC!! Daca pot sa-ti spun ceva din proprie experienta, apoi pot sa-ti spun ca ANIMALELE NU MUSCA PE ORICINE!! Musca tot ceea ce considera amenintator, copiii trebuiesc invatati sa nu sperie si sa nu dea cu piciorul in animale. Daca o vor face, vor suporta consecintele.
Eu pe la 6 ani ca un copil prost ce eram, am fugit odata pe langa un cutu care stiam ca-si apara casa si mereu se ia si latra dupa oricine trece pe langa casa lui. Evident ca el a fugit mai repede ca mine, m-a capsat si m-a durut ca naiba. Copil prost si needucat ce eram spun, ca doar alor mei nu le-a pasat suficient incat sa-mi explice frumos cum sta treaba cu cutu. Tot ce au fost in stare sa-mi spuna era "nu-i voie la cutu, nu te apropia". Fara explicatii, fara ce inseamna un cutu si de ce nu e voie. Si uite asa, am suportat injectii vreo saptamana. Imi amintesc ca plangeam zi de zi si ziceam "da de ce a fost asa rau cutu cu mine?" si "asa-i ca azi n-o sa mai primesc injectie?".

Detest oamenii prosti care isi tin cainii in lant si nu-i hranesc suficient. Si au copii mici care s-ar putea apropia de caine. Pai cainele ala e arma alba acolo, ii mananca de vii daca ii prinde. Dar doar pentru ca ei considera amenintare un copil zbenguit care se apropie de el intr-un anume fel. Motivul principal este faptul ca este LEGAT si acolo este teritoriul LUI. Iar daca cumva are si ceva hrana (pe care o primeste rar) de pazit, atunci ceea ce se poate intampla este un cosmar. Am auzit cazuri. Oamenii aia ar trebui decazuti din drepturile parintesti, nu sunt in stare sa aiba grija de proprii lor copii.

Aiurea, cainii ataca alandala aici pentru ca li s-a dat peste cap mecanismul intre atatea masini si potentiale pericole. Si nu vorbim aici de cainii din curte ci de haitele care te sfasie in Bucuresti, mai ales noaptea. Habar n-ai pe ce lume te afli!
Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 18:53
De la: Kathara, la data 2009-07-29 18:51:08

Da, sa-i omoram, care-i problema? Sunt un surplus, sunt nefolositori, nu exista niciun motic ca ei sa traiasca. Ce dracu ne tot invartim dupa deget? Ai ora, lapte, carne de la caini/pisici? Auvreo intrebuintare practica la oras? Atunci adio, nene! Hai sa crestem si cai si vaci in apartamente ca si alea sufera la tara, sa ajungem ca in India, cu vaca pe strada!

ps - nu stiu unde te lovi pe tine grija ca ne ataca copiii. Parca erau pe acelasi nivel pentru tine, corect?

nefolositoare esti tu
dai carne lapte oua?
mai rau esti sarpe veninos
deci esti pericol iminent
pe tine kiar ca te-as impusca

proasta universului....pai tu compari vaca cu cainele
pai ala e animal de companie.....normal ca nu ti8i vaca in apartament dar cainele poti sa-l tii/
angelfromheaven
Postat pe 29 Iulie 2009 18:55
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 18:51:21
nu sunt evreica draga
dar tu esti prea de tot si rasista si urasti animalele si tot in afara de persoana ta
du-te sa te tratezi!!
oricum tu nu esti i stare sa porti o discutie in contradictoriu fara sa aduci aminte de tine sau sa jignesti
problema ta

deci recunosti
bvbv

cine sa te serveasca ca la rautatea din tine o sa mor5i singura si nimeni nu o sa se uite la tine

Haha, sunt rasista pentru ca urasc animalele Intr-un fel corect, dar tot amuzant.

Doresc razboaie si ciume pe la altii, logic, si zic mersi ca nu-s la mine.

Da, recunosc ca sunt desteapta.

Fii linistita, am cu cine imbatrani. Si indiciu: e mult, mult mai rau decat mine!
Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 18:56
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:42:00
De la: redline, la data 2009-07-29 16:31:06
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:28:07
De la: redline, la data 2009-07-29 16:23:08
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:19:40
fiecaruia ii pasa de ceea ce vrea
mai bine nu ne ziceai ca omori animale zilnic ca o sa te blestemam si o sa faci accident

ce va mai supara adevarul! normal ca ma supara ca vine asta sa povesteasca cum loveste el animalele cu masina si ce smecher e el
si banuiesc ca are viteza asta numai in drum spre casa de copii cand se duce sa le duca mancare

cata ipocrizie
mi-e sila

ce faci tanti te citezi singura?
sau iti dai explicatii ca nu ai inteles nici tu ce ai scris...sau mai grav nu mai stii cine a postat?
este o intrebare ca-s cam nedumerita!

pai nu ma intereseaa cine a postat ci CE a postat.....ai inteles?
si poti sa ma scutesti ca nu vb la obiect si ma plictisesti
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ce iti mai place sa faci pe inteligenta!
ntz..ntz..ntz...hai bre ca o sa iti iasa mai devreme sau mai tarziu...usurel ca iese fum!
si tanti ...pana la urma de ce m0ai citat?
aaa stiu esti la concurenta cu tanti liliana care postati cele mai tampite mesaje!
succes ...lilianoooo te-a luat! [/quote]

PAI SA NE INTELEGEM....EU TE-AM CITAT PT CA MI-AI ZIS CA CE MA OFTIC CA DA ALA MIC SI URAT CU MASINA PESTE ANIMALE.......SI AM ZIS CA NORMAL CA MA OFTIC....
EU DEOCAMDATA NU TE-AM JIGNIT.......AM VB STRICT LA SUBIECT...VII TU SA-MI ZICI CA SUNT TAMPITA......BRAVO TIE CA ESTI DESTEAPTA!
IA VEZI CINE A CITAT PE CINE[/quote]

si de ce tipi?
apropo unde este cuvantul "tampita" in comentul meu?
si tu ai zis ca u te intereseaza cine ce posteaza! ia mai reciteste!
redline
Postat pe 29 Iulie 2009 18:57
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 18:55:55
nefolositoare esti tu
dai carne lapte oua?

pai ala e animal de companie.....normal ca nu ti8i vaca in apartament dar cainele poti sa-l tii/

Ma confunzi, sunt Homo sapiens sapiens. Auzit-ai mataluta de specia asta?

Sunt destul de folositoare pentru societate, mult mai mult ca tine. Macar nu sunt ipocrita.

Te rog, impusca-ma. Sau incearca. O sa vezi cum e cu instinctul de supravietuire si cu lipsa remuscarilor.

Eu compar un animal utilitar cu un alt animal utilitar. Cainii de pe strada - vad ca nimeni nu stie cum au ajuns pe strada - sunt animale utilitare.
Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 18:58
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 16:44:47
De la: redline, la data 2009-07-29 16:31:06
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:28:07
De la: redline, la data 2009-07-29 16:23:08
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 16:19:40
fiecaruia ii pasa de ceea ce vrea
mai bine nu ne ziceai ca omori animale zilnic ca o sa te blestemam si o sa faci accident

ce va mai supara adevarul! normal ca ma supara ca vine asta sa povesteasca cum loveste el animalele cu masina si ce smecher e el
si banuiesc ca are viteza asta numai in drum spre casa de copii cand se duce sa le duca mancare

cata ipocrizie
mi-e sila

ce faci tanti te citezi singura?
sau iti dai explicatii ca nu ai inteles nici tu ce ai scris...sau mai grav nu mai stii cine a postat?
este o intrebare ca-s cam nedumerita!

pai nu ma intereseaa cine a postat ci CE a postat.....ai inteles?
si poti sa ma scutesti ca nu vb la obiect si ma plictisesti
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ce iti mai place sa faci pe inteligenta!
ntz..ntz..ntz...hai bre ca o sa iti iasa mai devreme sau mai tarziu...usurel ca iese fum!
si tanti ...pana la urma de ce m0ai citat?
aaa stiu esti la concurenta cu tanti liliana care postati cele mai tampite mesaje!
succes ...lilianoooo te-a luat! [/quote]

Du-te si te culca sau fa o plimbare ca esti de mult timp pe langa. Nu m-am uitat ce varsta ai dar cred ca numai varsta ti-ar mai scuza comportamentul. Provoci asa o greata generala de fiecare data cand apari...nu-ti pot explica.[/quote]

draga liliana sunt sigura daca ai binevoi sa iti urmezi propriile sfaturi mai mult ca sigur nu ai mai avea asemenea limbaj si comportament!
iar in privinta greturilor nu pot sa iti sugerez decat apa plata cu multa lamaie! si sa o tii mereu aproape ca nu stii cand revin!succes
redline
Postat pe 29 Iulie 2009 19:00
De la: Kathara, la data 2009-07-29 18:53:15
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 18:50:01

Aiurea, cainii ataca alandala aici pentru ca li s-a dat peste cap mecanismul intre atatea masini si potentiale pericole. Si nu vorbim aici de cainii din curte ci de haitele care te sfasie in Bucuresti, mai ales noaptea. Habar n-ai pe ce lume te afli!

subscriu!
dar si adaug,,nici nu cred ca o sa isi dea seama pe ce lume traieste!
redline
Postat pe 29 Iulie 2009 19:03

nefolositoare esti tu
dai carne lapte oua?

auzi pisi Kathara nu-i folositoare! dar tu?tu ce esti?
redline
Postat pe 29 Iulie 2009 19:04
De la: Kathara, la data 2009-07-29 18:56:06
nu sunt evreica draga
du-te sa te tratezi!!
problema ta

deci recunosti
bvbv

Haha, sunt rasista pentru ca urasc animalele Intr-un fel corect, dar tot amuzant.

Fii linistita, am cu cine imbatrani. Si indiciu: e mult, mult mai rau decat mine!

rasismul ti l-ai demonstrat pe alte topicuri si kiar si aici
ai spus ca esti proasta ia mai citeste de curiozitate
pai sotu' o sa moara in razboaiele pe care le doresti tu....dar tu o sa supravietuiesti ca sa suferi
nu ma intereseaza cat de rau e.....inveninati-va si intoxicati-va unul pe altul pana la adanci batraneti!
daca mai apucati...ca vine vreo ciuma
angelfromheaven
Postat pe 29 Iulie 2009 19:05
De la: redline, la data 2009-07-29 19:04:50

nefolositoare esti tu
dai carne lapte oua?

auzi pisi Kathara nu-i folositoare! dar tu?tu ce esti?

ti-am mai zis: esti insipida , incolora, inodora, si absolut neinteresanta
te anunt ca nu ma voi obosi sa-ti raspund!
angelfromheaven
Postat pe 29 Iulie 2009 19:11
nimeni nu stie cum au ajuns cainii pe strada
auzi
nu stii tu ca nu te duce capu'
s-au proiectat dintr-o lume paralela.......
ca sa te enerveze pe tine
angelfromheaven
Postat pe 29 Iulie 2009 19:21
^

Draga, daca cineva m-ar comara cu apa, m-as simti mai mult decat flatata. Dar tu nu prea intelegi ce scrii, asa-i?
Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 19:22
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 19:21:44nimeni nu stie cum au ajuns cainii pe strada
auzi

Deci nu stii.

Au aparut pentru ca s-au demolat o multime de case pentru ca sa se ridice noile blocuri comuniste. Aia-i explicatia, de-acum incolo fii recunoscatoare ca te-ai mai desteptat o tara. Iar comunistii, responsabili cum ii stim, pur si simplu au lasat cainii in strada. Acum intrebare de o mie de bani ... de ce aveau oamenii caini in curte? Erau animale de companie, ei?
Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 19:24
De la: Kathara, la data 2009-07-29 19:22:06^

Draga, daca cineva m-ar comara cu apa, m-as simti mai mult decat flatata. Dar tu nu prea intelegi ce scrii, asa-i?[/quote
asta nu era pentru tine......centrul universului
angelfromheaven
Postat pe 29 Iulie 2009 19:27
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 19:05:58
De la: Kathara, la data 2009-07-29 18:56:06
nu sunt evreica draga
du-te sa te tratezi!!
problema ta

deci recunosti
bvbv

rasismul ti l-ai demonstrat pe alte topicuri si kiar si aici
ai spus ca esti proasta ia mai citeste de curiozitate
pai sotu' o sa moara in razboaiele pe care le doresti tu....dar tu o sa supravietuiesti ca sa suferi
nu ma intereseaza cat de rau e.....inveninati-va si intoxicati-va unul pe altul pana la adanci batraneti!
daca mai apucati...ca vine vreo ciuma

I-auzi, si pe cine urasc eu? Pe cine discrimineaza rasista de mine! Sunt o rea, I've earned my spankin!

"Sotu" n-a sa moara in niciun razboi, ca doar nu-i prost Cum nu te intereseaza cat de rau e? Parca intentionai sa ma impusti. He's my devil dog, trebuie sa treci de el ca sa ajungi la mine. Deci intereseaza-te, pui!
Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 19:27
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 19:27:45

Cunosc asta, puisor. Iti aratam cat de proasta esti, nici sa jignesti nu stii.
Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 19:28
De la: Kathara, la data 2009-07-29 19:24:28
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 19:21:44nimeni nu stie cum au ajuns cainii pe strada
auzi

Deci nu stii.

Au aparut pentru ca s-au demolat o multime de case pentru ca sa se ridice noile blocuri comuniste. Aia-i explicatia, de-acum incolo fii recunoscatoare ca te-ai mai desteptat o tara. Iar comunistii, responsabili cum ii stim, pur si simplu au lasat cainii in strada. Acum intrebare de o mie de bani ... de ce aveau oamenii caini in curte? Erau animale de companie, ei?

pai eu cand am zis ca tot oamenii i-au aruncat in strada.....ziceai ca nu! comunistii aia tot oameni erau
sau ma rog.....oarecum....
erau animale de companie si de paza
ca doar nu ii tineau pt carne si oua, nu?
angelfromheaven
Postat pe 29 Iulie 2009 19:30
De la: Kathara, la data 2009-07-29 19:28:40

aiurea....cunosti...
proasta esti numai si numai tu
nu ravnesc la titlul tau
hai lasa ca n-as irosi gloantele pe tine.....stai linistita
angelfromheaven
Postat pe 29 Iulie 2009 19:58
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 19:30:44
De la: Kathara, la data 2009-07-29 19:24:28
auzi

Deci nu stii.

pai eu cand am zis ca tot oamenii i-au aruncat in strada.....ziceai ca nu! comunistii aia tot oameni erau
sau ma rog.....oarecum....
erau animale de companie si de paza
ca doar nu ii tineau pt carne si oua, nu?

Draga, tu ai folosit "oamenii" cu sensul de "stapanii", ceea ce era fals.

Si nu, nu erau animale de companie, erau EXCLUSIV animale de paza. Deci utilitate practica, precum oaia si calul.
Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 20:02
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-29 19:58:22
De la: Kathara, la data 2009-07-29 19:28:40

aiurea....cunosti...
proasta esti numai si numai tu
nu ravnesc la titlul tau
hai lasa ca n-as irosi gloantele pe tine.....stai linistita

Ti s-a facut frica, puisor?

Tu iti dai seama ca nuai zis nimic pana acum? Nici macar o ideea cap-coada?
Kathara
Postat pe 29 Iulie 2009 20:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
amenda ratb 6 De la: ad__83 9 Iunie 2011 19:39
Care e dragut?:X 28 De la: yumy 3 August 2010 19:01
Sotul meu se uita pe ascuns la porno 14 De la: Eternal_Love 4 Decembrie 2014 18:31
femeia divortata.subiect tabu? 14 De la: kudika193639 6 Iunie 2010 18:59
vand lentile de vedere ciba vision 90 ron 1 De la: kudika004836 27 Decembrie 2009 20:13