Mai multe
De la: geo_x, la data 2009-07-13 00:02:11De la: _oktober_, la data 2009-07-12 23:57:08ti-as spune....dar nu am voie De mine vorbiti? |
||
|
mitura Postat pe 13 Iulie 2009 00:10 |
||
|---|---|---|
| Ahh Malvy ...ce increzuti sant pe aici...astia cred ca doar problemele lor ,,Cum sa faca sex mai bine'' sunt importamte.... si noi ne-am mai si amestecat profilele :)) deci acum sunt Paty :)... te sfatuiesc eu ca intotdeauna :) :-* nu il mai baga in seama si incearca sa il uiti ca intr-o zi tot lui o sa ii para rau si cred ca deja ii pare dupa cum se uita la tine... si daca el vrea sa se intoarca la tine nu merita si il ierti dupa ce te-a facut atata sa plangi... ah si vampirul meu e fermecator :) te iubesc mult mult mult :-* :-* :-* | ||
|
lavigne_mlv Postat pe 13 Iulie 2009 09:27 |
||
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-13 00:10:14De la: geo_x, la data 2009-07-13 00:02:11De la: _oktober_, la data 2009-07-12 23:57:08ti-as spune....dar nu am voie Da, de tine... Si ca veni vorba, da-mi voie sa intreb io: Ce inseamna rctmnpx-ul ala de la nick-ul tau?
|
||
|
|
||
|
Dor_a Postat pe 13 Iulie 2009 09:28 |
||
De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-13 09:27:40Ahh Malvy ...ce increzuti sant pe aici...astia cred ca doar problemele lor ,,Cum sa faca sex mai bine'' sunt importamte.... si noi ne-am mai si amestecat profilele :)) deci acum sunt Paty :)... te sfatuiesc eu ca intotdeauna :) :-* nu il mai baga in seama si incearca sa il uiti ca intr-o zi tot lui o sa ii para rau si cred ca deja ii pare dupa cum se uita la tine... si daca el vrea sa se intoarca la tine nu merita si il ierti dupa ce te-a facut atata sa plangi... ah si vampirul meu e fermecator :) te iubesc mult mult mult :-* :-* :-* da ma asa este multi increzuti p'acilea!
|
||
|
redline Postat pe 13 Iulie 2009 10:31 |
||
De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-13 09:27:40Ahh Malvy ...ce increzuti sant pe aici...astia cred ca doar problemele lor ,,Cum sa faca sex mai bine'' sunt importamte.... si noi ne-am mai si amestecat profilele :)) deci acum sunt Paty :)... te sfatuiesc eu ca intotdeauna :) :-* nu il mai baga in seama si incearca sa il uiti ca intr-o zi tot lui o sa ii para rau si cred ca deja ii pare dupa cum se uita la tine... si daca el vrea sa se intoarca la tine nu merita si il ierti dupa ce te-a facut atata sa plangi... ah si vampirul meu e fermecator :) te iubesc mult mult mult :-* :-* :-* Vorbesti cu vampiru' aici? S-a mutat in fibra optica sau in circuitele serverului Kudicii? Dat naibii, e vampir virtual acu'
|
||
|
Dor_a Postat pe 13 Iulie 2009 10:43 |
||
|
de unde se vede ca meseria de parinte e grea, si unii dezerteaza de la datorie. unde mama naibii a fost mama copilului asta in ultimii 6 ani? |
||
|
googoodoll Postat pe 13 Iulie 2009 11:44 |
||
|
Da, de tine... Si ca veni vorba, da-mi voie sa intreb io: Ce inseamna rctmnpx-ul ala de la nick-ul tau? [/quote] Banuiam eu. E rau sa nu ai inspiratie? Imi faceam contul si tastam la ID-"X-ulescu"-nedisponibil,"Y-ulescu"-nedisponibil and so on and so on pana cand si am tastat alandala...si,ce crezi?Nu-l avea nimeni!!..da` cred ca n-a fost o idee chiar asa buna O sa-l schimb
|
||
|
mitura Postat pe 13 Iulie 2009 21:13 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-13 10:43:24De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-13 09:27:40Ahh Malvy ...ce increzuti sant pe aici...astia cred ca doar problemele lor ,,Cum sa faca sex mai bine'' sunt importamte.... si noi ne-am mai si amestecat profilele :)) deci acum sunt Paty :)... te sfatuiesc eu ca intotdeauna :) :-* nu il mai baga in seama si incearca sa il uiti ca intr-o zi tot lui o sa ii para rau si cred ca deja ii pare dupa cum se uita la tine... si daca el vrea sa se intoarca la tine nu merita si il ierti dupa ce te-a facut atata sa plangi... ah si vampirul meu e fermecator :) te iubesc mult mult mult :-* :-* :-* si suge??? ce suge???
|
||
|
roscatika23 Postat pe 14 Iulie 2009 02:22 |
||
De la: googoodoll, la data 2009-07-13 11:44:15de unde se vede ca meseria de parinte e grea, si unii dezerteaza de la datorie. poate
|
||
|
roscatika23 Postat pe 14 Iulie 2009 02:24 |
||
imi aduc aminte de baiatul care imi placea la 14 ani iar mama nu ma lasa sa vb macar cu el caci nu era de mine....ooffff ce vremuri....dar iti spun ca scoala era pe primul loc apoi viata amoroasa...acum crezi ca este greu???stai sa vezi mai tarziu....ai grija de tine si nu te lasa pacalita de orice baiat care iti iese in cale...
|
||
|
roscatika23 Postat pe 14 Iulie 2009 02:33 |
||
De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-12 02:07:24da deci .. am iubit (sau am fost obsedata ) un tip .. na si el de mine ( nu am fost impreuna pt k eram mici si ne era rusine Nah, viata e superba la 14 ani... Deloc cruda. Si la 14 ani poti cel mult sa spui ca esti indragostita nu ca iubesti. O sa inveti tu toate astea.. daca reusesti sa depasesti "obsesia". |
||
|
rashela Postat pe 14 Iulie 2009 04:04 |
||
|
Nu trebuia sa ii sariti asa in ca bietei fete. Este normal sa gandeasca asa la varsta asta. Si nici de parintii ei nu trebuia sa va luati, pt ca de cele mai multe ori parintii nu stiu ce fac copiii lor. Copiilor le este teama sa le spuna parintilor ce vise nebunesti au pt ca traim intr-o societate rece,critica,seva ( asta din pct de vedere al educatiei - si vb in general ). Va spun din proprie experienta...acum aproximativ 8 ani, aveam si eu 14 ani...Eram in cea mai buna clasa din oras, 90% din clasa invata super bine, am intrat majoritatea la cele mai bune licee si cele mai bune facultati. Colegii mei, inca din clasa a 5a cochetau cu iubirile astea adolescentine, iar parintii habar nu aveau. Nu vroiau sa le spuna parintilor pt ca cu siguranta le rupeau din elanul specific varstei. Problema nu este ca de la varste fragede copiilor le sta gandul la asa ceva, problema este ca ei vor sa se maturizeze prea curand. Nu cunosc riscurile implicarii serioase intr-o relatie - si cand zic serioasa, ma refer la sex :) Sunt multe fete care practica avorturi de la 14 ani, este un raport recent intocmit de o clinica particulara de ginecologie din Buc...Iar pe masura ce trece timpul copiii sunt tot mai ...indrazneti, sa nu zic altfel. Mie imi este groaza cand ma gandesc ca poate voi avea o fata Ce vroiam sa zic in principiu...La 14 ani preocuparea numarul 1 trebuie sa fie scoala, viitorul fiecaruia depinde de modul in care se formeaza in scoala generala, liceu....restul mai poate sa astepte ! |
||
|
Postat pe 14 Iulie 2009 04:39 |
||
De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-12 15:02:06deci voi nu intelegeti .. :d ok cam aveti dreptate in unele chestii dar .. nush cum sa va explic..ptr cei ce cred ca eu nush sa scriu se inseala amarnic :)) :D sry dar e true .. na...pe net scri cum te taie in scrisori la scoala blablabla scri cum trebe (daca vrei ) :D obsedata am zis in paranteza,adik luati`o cum vreti..dar nush .. cred k dak as fi fost obsedata nu as fi fost fericita pt k e fericit .. sau na.. voi , dragi maturi,voi stiti..si pt cei ce cred k viitorul e dezastru...poate k o sa fie..desi nu cred k o sa mai existe lumea pana o sa apuc eu sa am un viitor :d :)) serios// orcim merci pt pareri, mai dati daca vreti :* :) Mai fatuca daca stau si ma uit la ce scrii tu...ca de citit cam greu...nu-mi vine decat un singur cuvant in minte---ANAGRAMAT---daca nu sti ce inseamna cauta in DEX (daca sti ce e ala).. In rest sunt de acord cu Dor_a...pune mana pe carte.. Voi la varsta voastra in loc sa va vedeti de scoli...peste ani o sa va para rau ca nu ati stiut sa copilariti... Mai ai mult de invatat... |
||
|
Andre_Ioana Postat pe 14 Iulie 2009 15:42 |
||
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-13 21:13:58 Banuiam eu. E rau sa nu ai inspiratie? Imi faceam contul si tastam la ID-"X-ulescu"-nedisponibil,"Y-ulescu"-nedisponibil and so on and so on pana cand si am tastat alandala...si,ce crezi?Nu-l avea nimeni!!..da` cred ca n-a fost o idee chiar asa buna O sa-l schimb [/quote]chiar te rog sa-l schimbi! cum ar suna o declaratie de dragoste catre tine: draga mea ....yrdphgfdrt, de cand ti-am auzit numele, pe loc m-au luat apele!! |
||
|
geo_x Postat pe 14 Iulie 2009 15:44 |
||
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-13 21:13:58 Banuiam eu. E rau sa nu ai inspiratie? Imi faceam contul si tastam la ID-"X-ulescu"-nedisponibil,"Y-ulescu"-nedisponibil and so on and so on pana cand si am tastat alandala...si,ce crezi?Nu-l avea nimeni!!..da` cred ca n-a fost o idee chiar asa buna O sa-l schimb [/quote]Bine-nteles ca nu e nimic rau sa nu ai inspiratie... Ce, parca nick-ul meu e doldora de originalitate?
|
||
|
Dor_a Postat pe 14 Iulie 2009 15:47 |
||
De la: Andreioana, la data 2009-07-14 15:42:41De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-12 15:02:06deci voi nu intelegeti .. :d ok cam aveti dreptate in unele chestii dar .. nush cum sa va explic..ptr cei ce cred ca eu nush sa scriu se inseala amarnic :)) :D sry dar e true .. na...pe net scri cum te taie in scrisori la scoala blablabla scri cum trebe (daca vrei ) :D obsedata am zis in paranteza,adik luati`o cum vreti..dar nush .. cred k dak as fi fost obsedata nu as fi fost fericita pt k e fericit .. sau na.. voi , dragi maturi,voi stiti..si pt cei ce cred k viitorul e dezastru...poate k o sa fie..desi nu cred k o sa mai existe lumea pana o sa apuc eu sa am un viitor :d :)) serios// orcim merci pt pareri, mai dati daca vreti :* :) Hai ca ne bagi in ceata pe toti,cum adica ANAGRAMAT?Nu era la integrame chestia asta?Adica erau literele amestecate?Poate ai vrut sa zici "AGRAMAT"?Lumineaza-ne!
|
||
|
luyyzz Postat pe 14 Iulie 2009 16:04 |
||
Chiar nu-mi place sa fac observatii la nimeni, dar decat sa se chinuie cu "k"-uri, "sh"-uri, etc., nu-i mai simplu sa scrii corect. Sincer, cand am citit titlul subiectului am inteles ca are 14 ani si a iubit 6 barbati. Am fost curioasa, am intrat pe subiect si ...... m-am lamurit !
|
||
|
luchianramona Postat pe 14 Iulie 2009 17:15 |
||
De la: luchianramona, la data 2009-07-14 17:15:02Chiar nu-mi place sa fac observatii la nimeni, dar decat sa se chinuie cu "k"-uri, "sh"-uri, etc., nu-i mai simplu sa scrii corect. Sincer, cand am citit titlul subiectului am inteles ca are 14 ani si a iubit 6 barbati. Am fost curioasa, am intrat pe subiect si ...... m-am lamurit ! Pai..nu esti "true" |
||
|
mitura Postat pe 14 Iulie 2009 21:53 |
||
|
draga mea ....yrdphgfdrt, de cand ti-am auzit numele, pe loc m-au luat apele!![/quote] ma ustura pieeeeeeeleeeeea...ar trebui sa ma dau cu lotiune after sun daca vrei..eu pot fi ca colacu` de salvare |
||
|
mitura Postat pe 14 Iulie 2009 21:57 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-14 15:47:52De la: yrtdssdd, la data 2009-07-13 21:13:58 Bine-nteles ca nu e nimic rau sa nu ai inspiratie... Ce, parca nick-ul meu e doldora de originalitate? [/quote]Da,dar nimeni nu face copy/paste cand ti se adreseaza S-apoi,mai e si interpretabil(al tau nick)
|
||
|
mitura Postat pe 14 Iulie 2009 22:01 |
||
ce probleme mai au si copii astia la 14 ani
|
||
|
R_F Postat pe 14 Iulie 2009 22:11 |
||
grava de tot
|
||
|
pamela_1 Postat pe 15 Iulie 2009 11:38 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-07-14 16:04:53De la: Andreioana, la data 2009-07-14 15:42:41De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-12 15:02:06deci voi nu intelegeti .. :d ok cam aveti dreptate in unele chestii dar .. nush cum sa va explic..ptr cei ce cred ca eu nush sa scriu se inseala amarnic :)) :D sry dar e true .. na...pe net scri cum te taie in scrisori la scoala blablabla scri cum trebe (daca vrei ) :D obsedata am zis in paranteza,adik luati`o cum vreti..dar nush .. cred k dak as fi fost obsedata nu as fi fost fericita pt k e fericit .. sau na.. voi , dragi maturi,voi stiti..si pt cei ce cred k viitorul e dezastru...poate k o sa fie..desi nu cred k o sa mai existe lumea pana o sa apuc eu sa am un viitor :d :)) serios// orcim merci pt pareri, mai dati daca vreti :* :) Oups ai dreptate (red ca ar trebui sa ma uit si eu in Dex) am scris in fuga ca eram la work. Imi cer scuze ca v-am derutat. Multumesc ca mi-ai atras atentia
|
||
|
Andre_Ioana Postat pe 17 Iulie 2009 16:26 |
||
De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-13 09:27:40Ahh Malvy ...ce increzuti sant pe aici...astia cred ca doar problemele lor ,,Cum sa faca sex mai bine'' sunt importamte.... si noi ne-am mai si amestecat profilele :)) deci acum sunt Paty :)... te sfatuiesc eu ca intotdeauna :) :-* nu il mai baga in seama si incearca sa il uiti ca intr-o zi tot lui o sa ii para rau si cred ca deja ii pare dupa cum se uita la tine... si daca el vrea sa se intoarca la tine nu merita si il ierti dupa ce te-a facut atata sa plangi... ah si vampirul meu e fermecator :) te iubesc mult mult mult :-* :-* :-* ce-a fost asta? fata mea, mai iesi si tu si vorbeste cu oameni reali, ca vad ca virtualul te-a afectat |
||
|
kitty_krieger Postat pe 17 Iulie 2009 16:37 |
||
"Na"..deci cum 8 ani aveam 14 ani si "na"... nu iubeam de 6 ani..."na". Draga mea, ce simti tu acum nu este dragoste, nici obsesie... pur si simplu iti place acel baiat. Ai 14 ani!!!!!!!! Mai ai atata timp sa se indragostesti sau sa faci obsesie pentru vreun baiat.... Vrei un sfat: lasa-l in pace, nu te mai uita la el cand este cu acea fata si-o sa vezi ca n-ai sa mai mori..."na"! Doamne e epidemie cu fetele aste de 14 ani care se vad indragostite?! Reveniti-va copii!!!!!!! Good, imi dau seama ce copilarie nefericita am avut! Nu m-am indragostit de la 14 ani. Atunci preocuparea mea era capacitatea care urma anul urmator.... Moamaaaa , am fost un copil nefericit...."na"!
|
||
|
AlexandraV Postat pe 20 Iulie 2009 00:54 |
||
De la: Andreioana, la data 2009-07-17 16:26:07De la: luyyzz, la data 2009-07-14 16:04:53De la: Andreioana, la data 2009-07-14 15:42:41De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-12 15:02:06deci voi nu intelegeti .. :d ok cam aveti dreptate in unele chestii dar .. nush cum sa va explic..ptr cei ce cred ca eu nush sa scriu se inseala amarnic :)) :D sry dar e true .. na...pe net scri cum te taie in scrisori la scoala blablabla scri cum trebe (daca vrei ) :D obsedata am zis in paranteza,adik luati`o cum vreti..dar nush .. cred k dak as fi fost obsedata nu as fi fost fericita pt k e fericit .. sau na.. voi , dragi maturi,voi stiti..si pt cei ce cred k viitorul e dezastru...poate k o sa fie..desi nu cred k o sa mai existe lumea pana o sa apuc eu sa am un viitor :d :)) serios// orcim merci pt pareri, mai dati daca vreti :* :) Era o" observatie "in sensul ca nici eu n-am mai folosit civintele respective cam de mult-si ma gandeam ca nu mai stiu eu bine sensul!;))
|
||
|
luyyzz Postat pe 24 Iulie 2009 13:26 |
||
"cuvintele"-iar graba sau pica netul?hmmm
|
||
|
luyyzz Postat pe 24 Iulie 2009 13:27 |
||
la 14 ani iubita mea pune mina pe carte..si dupa aceea vezi cum sta treaba cu dragostea esti mika acum pt asa ceva
|
||
|
pamela_1 Postat pe 24 Iulie 2009 14:34 |
||
De la: pamela_1, la data 2009-07-24 14:34:18la 14 ani iubita mea pune mina pe carte..si dupa aceea vezi cum sta treaba cu dragostea daaa corect uite bine iti spune tanti asta care-i analfabeta!urmeaza-i sfatu de nu vrei sa ajungi ca ea
|
||
|
redline Postat pe 24 Iulie 2009 15:40 |
||
|
Lavigne sincer m-a amuzat rau de tot topicul tau , nu te potolisi mama ? si ramona luchian acuma mai trebuie sa scrie si "ji " in loc de " si " ce tie si cu generatia asta , sunetit praf , la 14 cartea , liceul apoi , instrumentul barbatului , spui ca mori ??? mori cine te tine (ne faci si noua o favoare )
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 24 Iulie 2009 15:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum as putea sa ii arat cat de mult il iubesc??? | 15 | De la: justme_4me 10 Noiembrie 2009 18:47 |
| ma lamureste si pe mine cineva? | 15 | De la: catalina69 29 Octombrie 2009 09:37 |
| Cum il faci sa te sune dupa prima intalnire | 2 | De la: kudika_15804 23 Noiembrie 2012 13:21 |
|
|
||
| buna | 47 | De la: greierash 7 Iulie 2009 21:17 |
| ce parere avetzi de relatia TAUR-GEMENI????? | 13 | De la: Valy90 3 Mai 2011 23:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.