Setari Cookie-uri

am 14 ani si lam iubit 6

De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-12 02:07:24da deci .. am iubit (sau am fost obsedata ) un tip .. na si el de mine ( nu am fost impreuna pt k eram mici si ne era rusine ) :D na..oricum .. lui ii placea de mine cateodata si mie de el mereu,...si am fost tradata de cel mai bun prieten al meu care la combinat cu o fata draguta (dar nu ca mine ) da..trist stiu.. ideea e k atunci cand ii vad impreuna MOR..e naspa..viata poate fi asa de cruda la 14 ani ...
Doamne iti multumesc ca nu am fete ca in conditiile astea apaream la stirile de la ora 5.....................................................................................................................................................................................................................................Maiculita la virsta ta profita de copilarie .....lasa baietii ca ai timp toata viata sa oracai din cauza lor! la 14 ani ma jucam cu papusile.....lapte gros.......;pititea.......citeam o carte .................plecam in tabere scolare.........mai si invatam din cind in cind. ce aveti generatiile astea de nu stiti sa traiti conform virstei ? voi sinteti copiii fara copilarie.pacat de voi........auzi un copil sa zica la 14 ani "MOR"........ca e viata cruda! sincer trebuie sa ma adun ca sint fara replica!
FRANNNCE
Postat pe 24 Iulie 2009 15:59
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-24 15:52:34Lavigne sincer m-a amuzat rau de tot topicul tau , nu te potolisi mama ?
si ramona luchian acuma mai trebuie sa scrie si "ji " in loc de " si " ce tie si cu generatia asta , sunetit praf , la 14 cartea , liceul apoi , instrumentul barbatului , spui ca mori ??? mori cine te tine
(ne faci si noua o favoare )

da` las-o ,dom'le, sa traiasca!!Ce-ai cu ea???
mitura
Postat pe 24 Iulie 2009 23:53
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-24 23:53:50
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-24 15:52:34Lavigne sincer m-a amuzat rau de tot topicul tau , nu te potolisi mama ?
si ramona luchian acuma mai trebuie sa scrie si "ji " in loc de " si " ce tie si cu generatia asta , sunetit praf , la 14 cartea , liceul apoi , instrumentul barbatului , spui ca mori ??? mori cine te tine

Ba nu..sa moara....de prea multa dragoste de p*...si sa devina un idol pentru emokizii din lumea intreaga
AndreiD
Postat pe 25 Iulie 2009 00:11
De la: AndreiD, la data 2009-07-25 00:11:11

Ba nu..sa moara....de prea multa dragoste de p*...si sa devina un idol pentru emokizii din lumea intreaga

Doctoreeeee,nu te mai recunosc
mitura
Postat pe 25 Iulie 2009 00:15
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-25 00:15:09
De la: AndreiD, la data 2009-07-25 00:11:11

Doctoreeeee,nu te mai recunosc

Cateodata ma mai apuca si pe mine nebuneala

SI nu mai sunt neutru ca Elvetia
AndreiD
Postat pe 25 Iulie 2009 00:18

SI nu mai sunt neutru ca Elvetia [/quote]

Esti ca Republica Moldova acum,huh?
mitura
Postat pe 25 Iulie 2009 00:26
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-25 00:26:09
SI nu mai sunt neutru ca Elvetia

Esti ca Republica Moldova acum,huh? [/quote]

Da, Moldova e dintr-o data mut mai interesanta, decand cu tipa aia care si-o tragea cu consulul.
Simpatica fiinta.

Uite, ea ar fi un mister demn de explorat.

Head to toe
AndreiD
Postat pe 25 Iulie 2009 00:32
De la: FRANNNCE, la data 2009-07-24 15:59:40
De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-12 02:07:24da deci .. am iubit (sau am fost obsedata ) un tip .. na si el de mine ( nu am fost impreuna pt k eram mici si ne era rusine ) :D na..oricum .. lui ii placea de mine cateodata si mie de el mereu,...si am fost tradata de cel mai bun prieten al meu care la combinat cu o fata draguta (dar nu ca mine ) da..trist stiu.. ideea e k atunci cand ii vad impreuna MOR..e naspa..viata poate fi asa de cruda la 14 ani ...
Doamne iti multumesc ca nu am fete ca in conditiile astea apaream la stirile de la ora 5.....................................................................................................................................................................................................................................Maiculita la virsta ta profita de copilarie .....lasa baietii ca ai timp toata viata sa oracai din cauza lor! la 14 ani ma jucam cu papusile.....lapte gros.......;pititea.......citeam o carte .................plecam in tabere scolare.........mai si invatam din cind in cind. ce aveti generatiile astea de nu stiti sa traiti conform virstei ? voi sinteti copiii fara copilarie.pacat de voi........auzi un copil sa zica la 14 ani "MOR"........ca e viata cruda! sincer trebuie sa ma adun ca sint fara replica!

E clar un topic deschis la misto
Lorena26
Postat pe 25 Iulie 2009 01:13
De la: Lorena26, la data 2009-07-25 01:13:34
De la: FRANNNCE, la data 2009-07-24 15:59:40

E clar un topic deschis la misto
este un copil care nu are afectiune si are pur si simplu nevoie de atentie! probabil parintii sint plecati la munca undeva si ea se simte a nimanui!are nevoie de psiholog deoarece i se dezvolta o imaginatie bogata:pe alt topic zice ca prietenul ei e VAMPIR.....
FRANNNCE
Postat pe 25 Iulie 2009 10:16
daca are 14..si a iubit 6...ea de la 8 ani cica iubeste sa fim seriosi....asta e chiar la misto
pamela_1
Postat pe 27 Iulie 2009 15:01
offf mai fetitza draga.......bucurate inca de anii astia ptr ca nu ai sa ii mai intalnesti niciodata......fii copil ptr ca asta esti.....lasa naibi dragostea ca nu iti aduce nimic bun la varsta asta...stiu ce zic ptr ca si eu primul prieten l-am avut la 14 ani si am stat 3 ani cu el si credema ca m-am maturizat imediat.....mi-am ratat anii cei mai frumosi.....mi-am pierdut inocenta prea devreme si acum imi cam pare rau....atunci credeam si eu ca tine ca e frumos, la moda sa ai iubit..etc.....dar nu e asa crede-ma.....lasal dracului sa umble cu alta si u veziti de copilaria ta ptr ca alta nu o sa mai ai......

Postat pe 28 Iulie 2009 16:46

esti nemaipomenit de fantastica..am avut si eu 14 ani..si am avut si eu iubit...1 an si jumatate am stat cu el...viatza nu e cruda draga..dar la 14 ani...( nu incep k mama k nu se face..si tot asa... k astea sunt vremurile..etc...si eu tot in lumea asta traiesc... ) la 14 ani ar trebui inca sa te gandesti k termini clasa a 8a..si sa faci un bachet..si sa te distrezi....sa te bucuri de colegi si de prieteni...dar iubirea...nu intra in plan....vrei iubit? bine..dar fiii fata desteapta si nu pune botu !!
lilutza09
Postat pe 28 Iulie 2009 17:05
Asckulta hai n-o fa aici pe desteapta ca ca tine sunt milioane...dar in cap bate vintu..mie mii totuna ce virsta ai tu...iata eu am 21 de ani si am inceput sa ma intilneskde la 15 ani si poti sa ma invidiezi..asa ca nu-ti arata cine esti tu...fata vrea se intilneste inimii nu-i interzici..asa oameni ca tine ma inerveaza care vor sa arate ceea ce nu sunt ..dute ma fat-o si catat-ti de nevoi,dar daka ceva te voi ajuta eu..poti lasa parerea dar sa nu critici pe toti si ce te intereseaza pe tine cum noi scrim,, uite sub nas si apoi sub padure"s-a gasit aici o desteapta ca sa-i invete pe toti...eu cred ca daka tie iti place de baiat virsta nu are importanta,dar daka el nu te merita gaseseste baiatul care intradevar te merita..succese
GlAmOuR_SaBy_XD
Postat pe 12 August 2009 22:54
De la: kudika057946, la data 2009-08-12 22:54:44 Dor aAsckulta hai n-o fa aici pe desteapta ca ca tine sunt milioane...dar in cap bate vintu..mie mii totuna ce virsta ai tu...iata eu am 21 de ani si am inceput sa ma intilneskde la 15 ani si poti sa ma invidiezi..asa ca nu-ti arata cine esti tu...fata vrea se intilneste inimii nu-i interzici..asa oameni ca tine ma inerveaza care vor sa arate ceea ce nu sunt ..dute ma fat-o si catat-ti de nevoi,dar daka ceva te voi ajuta eu..poti lasa parerea dar sa nu critici pe toti si ce te intereseaza pe tine cum noi scrim,, uite sub nas si apoi sub padure"s-a gasit aici o desteapta ca sa-i invete pe toti...eu cred ca daka tie iti place de baiat virsta nu are importanta,dar daka el nu te merita gaseseste baiatul care intradevar te merita..succese
GlAmOuR_SaBy_XD
Postat pe 12 August 2009 22:56
sa'mi f.ut una
Diavolyta_
Postat pe 12 August 2009 23:00
De la: Dor_a, la data 2009-07-12 15:39:07
De la: policy, la data 2009-07-12 15:17:27lasa-ti fata in pace..fata spune ce o doare ...site-ul este public , daca nu iti place subiectul cauta altceva....cu totii avem dreptul sa iubim la orice varsta...nu conteaza varsta cand iubesti , deci nu o mai criticati..daca aveti sfaturi pentru ea e ok , daca nu cautati un alt forum..e simplu...

hai sa nu ne jignim si sa ne credem superioare pentru varsta care o avem...nu varsta arata inteligenta....;)

S-o lasam in pace, ca sa devina asa, speciala ca tine, a?
Intr-adevar, inteligentza nu tine de varsta, de exemplu tu poti sa fii agramata si la o varsta mult mai inaintata ca a ei

Eu zic Policy ca - in loc sa faci tu "ordine" - mai bine ai incerca sa intelegi cand se folosesc cratimele si - mai ales - cand nu.
Si ca sa nu-ti explodeze capshorul intrebandu-te ce naiba zic eu, am sa-ti dau un "hint" ... "Lasa-ti" se scrie "lasati" in textul scris de tine; asta, asa, de prim cuvant scris si de prima impresie...

Vezi, Lavigne, daca nu pui mana pe carte, ai sa ajungi ca doamna...

Dora Dear: Problema cratimelor o sa fie pana la sfarsitul limbii romane ( care- dupa cum se vede nu e departe; O vor mai vorbi doar prin Academie ( sic! ) ca pe limba latina;
In rest tiganeasca ( pardon "roma" ca sa fiu politically corect) , maneleasca, limbajul de "net" si "chat" ( ala in care- precum spune mandra progenitura - scri ( sic) cum vrei; Treaba de educatie- din pacate- nu prea a tinut de ea; Si- saraca- pentru ca e un produs al acestei societati - nu prea are cum sa iasa din acest clenci;
Las-o sa-si traiasca amarata de viata asa cum vede de pe la televizor si de cum aude prin scoala de cartier pe care (n-) o face;
Copii cu cheia de gat, generatii debusolate- vai de capul lor!
Mie mi se face mila;
Cat depre subiect:
Fetitzo ( cu tx- cum iti place tie!): Treaba sta cam in felul asta: Organismul are un timp biologic diferit de la caz la caz: Pigmeii di n Borneo perpetueaza specia (lor) cam pe la 12 ani;
Din acest punct de vedere e clar- ai cum;
Problema care se pune ( si- te-as ruga sa arunci cate o privire macar pe Discovery; mai lasa Hanna Montana, Oraselul lenes, etc pentru un timp) este de evolutie socio ( si de aici urmeaza termeni pe care nu ti-i mai spun) care se face in timp; Pana pe la 16-18 ani ( minim) se spune ca nu ai acumulat suficiente cunostinte cat sa poti face fata cu adevarat unei vieti reale; De aceea majoratul ( in unele tari chiar la 21 de ani)- se face la 18 ani; Pana atunci- chiar daca exista progrese in privinta dezvoltarii capacitatilor cognitive si interactionale in societate- inca nu esti "coapta" pentru a face fata de una singura vietii de societate;
De ACEEA spune toata lumea "pune mana pe carte" : pentru ca ai tot timpul sa te indragostesti ( nu zice nimeni-sa nu o faci si acum- daca hormonii sunt garla la "usa" ta) si ca ai cati prieteni te lasa pe tine organismul sa ai;
Dar- pentru a avea in viata si altceva decat un post de intretinuta a cine -stie- carui betiv - ar trebui sa stii bine ce poti sa faci in viata;
Ca sa stii ce poti sa faci- intai trebuie sa ai de unde alege;
Optiunile le descoperi soar largindu-ti orizontul; Si ca sa-l largesti- trebuie sa inveti;
Cat despre tip: nu fii nefericita: Ia baga tu "mare" la scoala- sa iei niste note cu care sa te mandresti; Ia invata tu putina engleza ( nu prostiile de pe net-luate ca pattern-uri pentru orice exprimare "cool" ci conversatie adevarata); Ia intra tu la un liceu ca lumea ( cu toate ca trebuia deja sa te fi orientat pana acum)- si ai sa vezi cum or sa stea baietii la usa ta miorlaind ca niste pisoi in calduri;
Abia atunci vei avea sansa adevarata de a face tu cartile de joc;
Pana atunci riscul e sa ajungi o alta nefericita- alaturi de 50 % din populatia majora a acestei tari ( poate estimez putin- 50 % dar ma refer doar la cei care au un grad de saracie si nefericire sub limita)
Asa ca: spor la invatat; De uitat il uiti ( ca ai tot timpul biologic in fata);
Bafta!
G_I_JOE
Postat pe 19 Februarie 2010 08:43
De la: GlAmOuR_SaBy_XD, la data 2009-08-12 22:56:00
De la: kudika057946, la data 2009-08-12 22:54:44 Dor aAsckulta hai n-o fa aici pe desteapta ca ca tine sunt milioane...dar in cap bate vintu..mie mii totuna ce virsta ai tu...iata eu am 21 de ani si am inceput sa ma intilneskde la 15 ani si poti sa ma invidiezi..asa ca nu-ti arata cine esti tu...fata vrea se intilneste inimii nu-i interzici..asa oameni ca tine ma inerveaza care vor sa arate ceea ce nu sunt ..dute ma fat-o si catat-ti de nevoi,dar daka ceva te voi ajuta eu..poti lasa parerea dar sa nu critici pe toti si ce te intereseaza pe tine cum noi scrim,, uite sub nas si apoi sub padure"s-a gasit aici o desteapta ca sa-i invete pe toti...eu cred ca daka tie iti place de baiat virsta nu are importanta,dar daka el nu te merita gaseseste baiatul care intradevar te merita..succese

Doamne! Mare ti-i Gradina!
As hohoti de ras daca as crede ca limbajul- coerenta si scrisul asta sunt doar produse de o minte glumeata - care vrea sa fac haz de unii mai redusi ( la minte si cultura)- dar mi-e teama ca nu asta-i adevarul;
Mai "kudiko057946"- mergi- fat-o ( sic1! ) la scoala ( vezi ca printr-a 3-a incep lectiile de gramatica- deja;
Prea ai ratat-o in favoarea altor activitati de prin curtea ( si toaletele ) scolii;
Fata mea de 5 ani se exprima mai coerent si mai corect gramatical decat tine;
O fi vina parintilor tai?
Ai avut o copilarie nefericita?
Ti-ai dori sa ai mintea Dorei!
G_I_JOE
Postat pe 19 Februarie 2010 08:51

sfinteeeeeeeeeee sisoeeeeeeeeeeeee !!!!!!!da cin' ma puse sa citesc asa ceva?
Dontyyy
Postat pe 19 Februarie 2010 09:07

ai 20 de ani?!?
oricine mai greșește din când in când dar la tine baza e praf!
iacinta
Postat pe 19 Februarie 2010 09:27
pey daca ai fost obsedata de el atunci e clar nu a fost iubire
yumy
Postat pe 19 Februarie 2010 09:31
De la: yumalai, la data 2010-02-19 09:31:03pey daca ai fost obsedata de el atunci e clar nu a fost iubire

yumi
hai nu-mi dai ai mie un vot???
iacinta
Postat pe 19 Februarie 2010 09:39
De la: iacinta, la data 2010-02-19 09:39:04
De la: yumalai, la data 2010-02-19 09:31:03pey daca ai fost obsedata de el atunci e clar nu a fost iubire

yumi

iti dau unde,ce, cum, ca eu am ramas in urma
yumy
Postat pe 19 Februarie 2010 09:53
De la: yumalai, la data 2010-02-19 09:53:14
De la: iacinta, la data 2010-02-19 09:39:04

yumi

iti dau unde,ce, cum, ca eu am ramas in urma

e obsesia asta acuma cu mãrirea țîțelor
iacinta
Postat pe 19 Februarie 2010 09:55
a da pey daca vrei sa iti maresti sanii nu te votez na
yumy
Postat pe 19 Februarie 2010 10:01
De la: yumalai, la data 2010-02-19 10:01:39a da pey daca vrei sa iti maresti sanii nu te votez na

gata..ma sinucid
iacinta
Postat pe 19 Februarie 2010 10:03
cum vrei sa te sinucizi ca te ajut si eu :D:D:D sa stii n-am zis eu asta a fost "ghiavolul" din mn
yumy
Postat pe 19 Februarie 2010 10:06
De la: yumalai, la data 2010-02-19 10:06:54 cum vrei sa te sinucizi ca te ajut si eu :D:D:D sa stii n-am zis eu asta a fost "ghiavolul" din mn

pfai..ma arunc de pe blocul de desen...hai ma împingi?
iacinta
Postat pe 19 Februarie 2010 10:09
da cum sa nu pey daca e asa ne aruncam amandoua vedem care ajunge prima jos si asa testam si noi adrenalina
yumy
Postat pe 19 Februarie 2010 10:13
De la: iacinta, la data 2010-02-19 10:09:05
De la: yumalai, la data 2010-02-19 10:06:54 cum vrei sa te sinucizi ca te ajut si eu :D:D:D sa stii n-am zis eu asta a fost "ghiavolul" din mn

las' nu te arunca promit sa-tzi cumpar eu un suten din ala high tech sau cum i-o zice
Dontyyy
Postat pe 19 Februarie 2010 10:14
De la: Dontyyy, la data 2010-02-19 10:14:07
De la: iacinta, la data 2010-02-19 10:09:05

las' nu te arunca promit sa-tzi cumpar eu un suten din ala high tech sau cum i-o zice

mulțumesc donty
dar vezi cã trebuie sã donezi și la celelalte nefericite obsedate care streseazã lumea cu mesajele lor
iacinta
Postat pe 19 Februarie 2010 10:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
frate si sora dorm impreuna 253 De la: ralukutzza 3 Ianuarie 2010 11:40
Divortati dar impreuna pentru copii bani sau ....... 8 De la: Didi1985 6 Aprilie 2010 16:37
M-a parasit pentru alta, acum ma vrea inapoi! 6 De la: kudika_972318 13 Septembrie 2014 15:49
buna 10 De la: Titanika 23 Februarie 2012 18:18
probleme cu parinti 7 De la: lory_lav 1 Octombrie 2012 15:35