Mai multe
si sa omorit pina la urma?
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 17 Iulie 2009 13:05 |
||
|---|---|---|
| Draga nu te supara dar cit ar fi un individ de psihopat nu reactioneaza asa decit daca are motive! faptul ca nu i-ai spus sotului tau despre hartuire si bataie denota ca intre voi a fost ceva mai mult decit un flirt. pe mine daca m-ar fi hartuit unul asa nevinovata l-as fi spus in primul rind sotului meu si daca si-ar fi permis sa ma loveasca era vai de viata lui cit l-as fi tirit prin tribunale!.............acu stiu ca sint rea dar fiecare gaseste ceea ce cauta! singura chestie pe care o poti face ar fi aceea de a cumpara o funie si o bucatica de sapun iar atunci cind te cauta sa i le faci cadou! | ||
|
FRANNNCE Postat pe 17 Iulie 2009 14:27 |
||
fata cu topicul..un raspuns ceva??a murit??
|
||
|
|
||
|
rahella Postat pe 17 Iulie 2009 14:32 |
||
De la: rahella, la data 2009-07-17 14:32:26fata cu topicul..un raspuns ceva??a murit??or fi facut sinucidere in grup!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 17 Iulie 2009 14:34 |
||
| Eu zic sa-l reclami la politie si sa stai linistita ca nu se omoara....prea putin sunt cei care vorbesc serios...de obicei se sinucid fara a spune nimic...poate un bilet... | ||
|
cherydream Postat pe 28 Iulie 2009 13:28 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-17 13:05:10si sa omorit pina la urma? nu ca nu avea nici un interes
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 28 Iulie 2009 13:30 |
||
De la: perroni_style, la data 2009-07-15 10:33:24Buna tuturor, |
||
|
Barbie16 Postat pe 28 Iulie 2009 13:36 |
||
|
Buna Nu stiu daca eu sunt in aceasi situatie ca tine dar cred ca este ceva asemanator Am 16 ani abia impliniti ieri si am stat cu un baiat 2 ani relatie pe net nu l-am inselat niciodata nu am umblat cu alt baiat nimic eu am un caracter foarte rau ( adica in sensul ca e slab ma las infleuntata de frica si nu stiu el a incercat sa imi impuna o iubire cu forta prin vorbe ma facea in toate felurile ma acuza ca eu am avut o relatie inaintea lui cu alta persoana si eu ii raspundeam ca nu trebuie sa conteze trecutul meu avand in vedere ca noi traim prezentul mereu ma ameninta si imi vorbea urat . eu nu aveam voie sa ies din casa pentru ca era gelos si se supara toate aveau o scuza pt el gelozia . eu am incercat de mai multe ori sa ma despart de el dar tot imi spunea ca fara mine nu traieste nu stiu eu vad iubirea altfel atunci cand iubesti o persoana nu o injuri nu o ameninti ci pur si simplu o iubesti neconditionat eu cred ca sunt o absesie pt el am uitat sa mentionez ca el are 24 de ani. ieri chiar de ziua mea mi-am luat inima in dinti si am inceput sa ii spun ca il urasc pentru felul cum se comporta cu mine si sa ma lase in pace . mi-a spus ca daca nu o sa fie cu mine atunci o sa se impace cu fosta lui prietena care este casatorita in spania nu i-am spus nimic si-a cerut iertare pt felul in care sa comportat in tot timpul asta si iam spus ca nimeni nu imi da inapoi noptile in care plangeam si el se distra prin cluburi ( bine ca ma suna cand pleca) Cert este ca apoi seara cand am intrat pe mess am vazut niste offline de genul ca daca se intampla ceva cu el si ma va anunta cineva eu sa nu raspund pt ca va fi prea tarziu mia dat un sms apoi pe la 10 jumate seara si mi-a spus ca plange intruna si ca numai eu sunt vinovata ca el trece prin asta mi-a spus ca ma blestema sa nu fiu niciodata fericita si sa am parte doar de lacrimi exact ca el si ca nu mai poate trimite nici un sms si mi-a spus adio imi este frica sa nu faca vreo ceva pentru ca un prieten de al lui mi-a spus ca atunci cand ma voi desparti de el ma va face sa sufar enorm motivele pt care m-am despartit eu cred ca sunt intemeiate el bea foarte mult si imi spunea la bautura toate lucruile oribile nu mai vreau relatia asta nu vreau o iubire cu forta atat cer sa ma lase in pace si sa ma uite dar ma tot cauta:(( ma credeti cand imi suna telefonul si rirdic clapitza si vad ca e el inep si tremur nici ai mei nu sunt de acord cu relatia asta nu mai vreau o persoana care sa tzipa care din cele mai absecene cuvinte nu ma mai scoate esi eu lui nu i-am gresit cu nimic oare am luat o hotarare buna? eu nu vreau sa sufere sau sa ii fac rau atat ii cer sa ma lase in pace:( |
||
|
Barbie16 Postat pe 28 Iulie 2009 13:51 |
||
|
barbie mama, du-te si invata!!!!!! nu ai nici o relatie posibila si imposibila la varsta asta!!!!!!!!!!!!! |
||
|
thebest Postat pe 28 Iulie 2009 13:54 |
||
Barbie eu zic sa nu-l bagi in seama...nu-si va face nimic rau si daca plange plange de inferior si bolnav ce e. Daca te iubea si nu putea trai fara tine trebuia sa te trateze ca atare nu sa-si bata joc de tine si sa te aiba ca proprietate personala. Esti o fata desteapta si bine ca ti-ai dat seama ca nu trebuie sa tolerezi un asemenea comportament. Meriti pe cineva care sa te iubeasca si respecte pt ceea ce esti fara sa-ti impuna limite. Foarte bine ca ai decis sa te desparti. Asemenea persoane consider ca au dereglari psihice grave sau sunt lipsite de catusi de putin bun simt si morala. Nu fii trista gaseste pe altcineva care sa te faca fericita. Multi pupici si bafta.
|
||
|
romanticbabe Postat pe 28 Iulie 2009 18:29 |
||
| Multumesc frumos pentru ca mi-ati raspuns multumesc romanticbest si multumesc the best asa este probabil ca nu am varsta la care sa stiu ce e iubirea adevarata cert este ca nu vreau sa fac rau nimanui atat ii cer sa ma lase in pace :| am pierdut 2 ani degeaba nu pot sa zic probabil ca a fost si frumos dar prea putzin oricum viata mege inainte:* multumesc 1 st:* | ||
|
Barbie16 Postat pe 28 Iulie 2009 19:03 |
||
| a murit sigur.... | ||
|
yumy Postat pe 28 Iulie 2009 19:07 |
||
|
Da-l incolo de nebun! Cum adica ce sa faci?Ce, ai vrea sa-ti spunem sa fii cu el??? Ai grija!Te pup! |
||
|
Raluca_SA Postat pe 14 Septembrie 2009 11:27 |
||
sa-l lasi sa incerce...doar asa va dovedi daca e sau nu barbat
|
||
|
matracucu Postat pe 14 Septembrie 2009 12:04 |
||
nimic! oare de ce-ti pasa ce va face el?Daca nu a fost nimic intre voi nu vad de ce te intereseaza ce face el cu viata lui!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
kudika015527 Postat pe 14 Septembrie 2009 12:05 |
||
| fato si chiar dear fi avut ceva cu el nu ii mai da apa la moara sigur e dus cu capul face asa pt k tia prins punctul slab si profita din plin de asta stai linistita el asa ceva nu va face ia veziti tu de treaba ta si de familia ta si dal uitarii pe nemernic daca nui dai satisfactia asta de a te stresa nar sa te mai caute | ||
|
kudika067256 Postat pe 14 Septembrie 2009 21:11 |
||
De la: yumalai, la data 2009-07-28 19:07:02a murit sigur.... de ciuda
|
||
|
mitura Postat pe 14 Septembrie 2009 21:13 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-15 13:54:45Haideti ca o dam in diverse? CE discutie? In momentul asta in alta tara trebuia sa aiba ordin de restrictie. Nu avea voie sa se apropie de ea. Sau s-o contacteze in vreun fel. Treaba e ca acest ordin de restrictie are doua directii: Nici el n-o deranjeaza, nici ea nu "discuta" sau ii "explica". smart girl! Eu propun sa-l trimiti la Dor_a. Ti-l rezolva ea pe Mr. Imediat, definitiv si irevocabil!
|
||
|
daniella_s Postat pe 28 Septembrie 2009 18:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mai multe probleme | 10 | De la: luckyyyLuke 7 Martie 2009 22:16 |
| Cum va veti petrece Sarbatorile? | 25 | De la: kudika421339 21 Decembrie 2011 15:16 |
| Oare ce sa mai cred?! | 16 | De la: kudika139165 7 Martie 2010 17:20 |
|
|
||
| oare mai exista o sansa? | 8 | De la: anette2983 23 Mai 2009 14:26 |
| rutina sau altcineva? | 20 | De la: luyyzz 23 Septembrie 2009 15:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.