Setari Cookie-uri

Care e sensul vietii? De ce fugim...si spre ce ne indreptam?!

ce, ce ironii??? unde???
bruneagra25
Postat pe 11 August 2009 14:28
De la: bl_de, la data 2009-08-11 12:44:17
De la: Dor_a, la data 2009-08-11 12:39:28
De la: blue07scorpion, la data 2009-08-11 12:31:22Dora

Blue, right back at ya!

Doraaa...nu am reusit sa te impresionez,ca d-aia sunt pe un site pentru fomei...sa le impresionez.... !

Bl_de!!

Pai vezi? Daca nu imi vorbesti de nemurirea sufletului si de neimportanta homo sapiensului? Asa se intampla!
Ia sa ma fi luat tu cu transcendentza vietii, sa fi vazut acolo impresie! Cadeam in branci, zau!
Dor_a
Postat pe 11 August 2009 14:28
ioooo is cumintica.....a venit sensul vietii mele
treci sa te mozolesc
cristiana_cris
Postat pe 11 August 2009 14:29
sunt putin ionica cred
cristiana_cris
De la: cristina_sava, la data 2009-08-11 14:01:02
De la: yza79, la data 2009-08-11 13:00:49
De la: cristina_sava, la data 2009-08-11 12:20:50NU am vrut sa postez tema asta in aceasta rubrica in mod special, daca te multumeste cu ceva, a fost pagina deschisa, si am postat fara sa imi pese in mod special unde e atat timp cat voi primii raspunsuri, gresim, invatam din greseli...
cat despre oamneii de pe forum, poate ar trebuii sa urmaresti discutiel sa vezi cum s-a ajuns aici, nu ma am bagat pe toata lumea intr-o oala, deci nu inteleg de ce anute simti-ti ca v-am jignit inteligenta din moment ce nu ma adresam tuturor...nu inteleg de ce v-ati simtit vizati cu toti!
Am intat aici sa obtin raspunsuri la nelamuriri..acest subiect poate fi relaxant si tonic, atata timp cat nu e gresit inteles.

credeam ca vrei sa ne demonstrezi ca viata e C U R V A si mi-ai fii insultat inteligenta daca iti si credeam aberatiile tale,si cat de dotata esti tu.......

Eu sti ce nu pot intelege? Spiritul asta de "turma"....
Spre exemplu....Pe tine personal cu te-am jignit?! Hai uimeste-ma! sau ma ataci pt ca toata lumea o face ?!

opaaaa,sa-nteleg ca te-am iritat....pe mine (ai incercat)sa ma jignesti cu aberatiile tale(trebuie sa fie prea prost careva sa-ti creada balivernele tale)eu la 30 am o situatie modesta am o casa o masina,le-am luat intradevar fara ajutorul nimanui,dar sotul meu isi rupe oasele in Spania de 7 ani de zile,si tu vii si-mi vinzi mie gogosi ca tu la anii tai ai apartament,2masini (si fara aj parintilor)sa fim seriosi asa prosti ne crezi?????ar mai fii o varianta sa fii fericita castigatoare de la loto(dar si alea se dau tot cu pile acum)aroganta si superioritatea ta m-au deranjat la culme,eu sunt o femeie simpla ,fara facultate dar cu siguranta am un IQ mai ridicat ca al tau,tu nu ai probleme cu gramatica ,cu lb romana in special,eu nu cred ca tu ai termint liceul fara aj parintilor
yza79
stii astia de au IQ-ul mare cica ar fi si autodidacti! ceea ce nu prea se vede la tine!
imi pare rau pt tine da nu dau lectii de gramatica gratis! plus ca ai bani asa ca poti lua meditatii!
redline
Postat pe 11 August 2009 14:30
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-11 14:29:03ioooo is cumintica.....a venit sensul vietii mele
treci sa te mozolesc

mai usor ca sunt timid
DON_LUCIANO
Postat pe 11 August 2009 14:30
treci sa te urc pe pereti atunci...te urc pe sensul vietii
cristiana_cris
Postat pe 11 August 2009 14:32
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-11 14:32:07treci sa te urc pe pereti atunci...te urc pe sensul vietii

o spirala ceva?guru unde-i guru!
redline
Postat pe 11 August 2009 14:33
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-11 14:32:07treci sa te urc pe pereti atunci...te urc pe sensul vietii

vri sa zugravim impreuna
DON_LUCIANO
Postat pe 11 August 2009 14:34
yza 79 ce stii tu draga , are de toate insa lispeste lumanarea de la capatul tunelului
sa il chemam pe ciorbea ca numa el vedea asa ceva , luminite , luminite , stelute , luminiteeeeee
blue07scorpion
Postat pe 11 August 2009 14:34
De la: yza79, la data 2009-08-11 14:29:48
De la: cristina_sava, la data 2009-08-11 12:20:50NU am vrut sa postez tema asta in aceasta rubrica in mod special, daca te multumeste cu ceva, a fost pagina deschisa, si am postat fara sa imi pese in mod special unde e atat timp cat voi primii raspunsuri, gresim, invatam din greseli...
cat despre oamneii de pe forum, poate ar trebuii sa urmaresti discutiel sa vezi cum s-a ajuns aici, nu ma am bagat pe toata lumea intr-o oala, deci nu inteleg de ce anute simti-ti ca v-am jignit inteligenta din moment ce nu ma adresam tuturor...nu inteleg de ce v-ati simtit vizati cu toti!
Am intat aici sa obtin raspunsuri la nelamuriri..acest subiect poate fi relaxant si tonic, atata timp cat nu e gresit inteles.

credeam ca vrei sa ne demonstrezi ca viata e C U R V A si mi-ai fii insultat inteligenta daca iti si credeam aberatiile tale,si cat de dotata esti tu.......

Spre exemplu....Pe tine personal cu te-am jignit?! Hai uimeste-ma! sau ma ataci pt ca toata lumea o face ?!

opaaaa,sa-nteleg ca te-am iritat....pe mine (ai incercat)sa ma jignesti cu aberatiile tale(trebuie sa fie prea prost careva sa-ti creada balivernele tale)eu la 30 am o situatie modesta am o casa o masina,le-am luat intradevar fara ajutorul nimanui,dar sotul meu isi rupe oasele in Spania de 7 ani de zile,si tu vii si-mi vinzi mie gogosi ca tu la anii tai ai apartament,2masini (si fara aj parintilor)sa fim seriosi asa prosti ne crezi?????ar mai fii o varianta sa fii fericita castigatoare de la loto(dar si alea se dau tot cu pile acum)aroganta si superioritatea ta m-au deranjat la culme,eu sunt o femeie simpla ,fara facultate dar cu siguranta am un IQ mai ridicat ca al tau,tu nu ai probleme cu gramatica ,cu lb romana in special,eu nu cred ca tu ai termint liceul fara aj parintilor

TI-AI SUPUS MINTEA LA PREA MULTA PERVERSIUNE INTELECTUALA,LAS-O BALTA CA NU TINE
yza79
Postat pe 11 August 2009 14:35
De la: redline, la data 2009-08-11 14:27:15
De la: cristina_sava, la data 2009-08-11 14:24:38
De la: redline, la data 2009-08-11 14:09:54conjugarea verbului "a sti"

INDICATIV
Prezent
eu ºtiu
tu ºtii
el ºtie
noi ºtim
voi ºtiþi
ei ºtiu

Perfect compus
eu am ºtiut
tu ai ºtiut
el a ºtiut
noi am ºtiut
voi aþi ºtiut
ei au ºtiut

Imperfect
eu ºtiam
tu ºtiai
el ºtia
noi ºtiam
voi ºtiaþi
ei ºtiau

Mai mult ca perfect
eu ºtiusem
tu ºtiuseºi
el ºtiuse
noi ºtiuserãm
voi ºtiuserãþi
ei ºtiuserã

Perfect simplu
eu ºtiui
tu ºtiuºi
el ºtiu
noi ºtiurãm
voi ºtiurãþi
ei ºtiurã

Viitor I
eu voi ºti
tu vei ºti
el va ºti
noi vom ºti
voi veþi ºti
ei vor ºti

Viitor II
eu voi fi ºtiut
tu vei fi ºtiut
el va fi ºtiut
noi vom fi ºtiut
voi veþi fi ºtiut
ei vor fi ºtiut

Viitor I (popular)
oi ºti
îi ºti
a ºti
om ºti
îþi ºti
or ºti

Conditional

Prezent
eu aº ºti
tu ai ºti
el ar ºti
noi am ºti
voi aþi ºti
ei ar ºti

Perfect
eu aº fi ºtiut
tu ai fi ºtiut
el ar fi ºtiut
noi am fi ºtiut
voi aþi fi ºtiut
ei ar fi ºtiut
succes!

oooooo , multumesc pt lectia de gramatica, macar mi-ai reamintit si timpurile cu ocazia asta...esti o scumpa ! poate ma ajuti si cu ceva reguli gramaticale in ceea ce priveste verbul "a fi" ca nici cu ala nu stau prea bine....

sa inteleg ca vrei sa fii ironica?!
ca nu prea ti-a iesit!

NU, voi mi-ati zis ca nu stiu scrie corect in limba romana, si eu nu v-am contrazis....macar sa-mi acopar niste gauri .
Hai serios...zi-mi cand se scrie "A fi" cu un "i" si cand cu 2 de "i"...ca niciodata nu am priceput asta.
cantafabule
Postat pe 11 August 2009 14:35

asa asa...
uite eu desi am o facultate terminata! nu ma consider mai presus de cei fara de ce?
simplu facultatea aia te face mai bun intr-un domeniu...dar daca ca si om esti zero..poti avea si 10 facultati! si 100 de case..si miliarde de euro!
si cand spui ca esti studenta mai rau te faci de ras!
bv Yza!
redline
Postat pe 11 August 2009 14:37
De la: blue07scorpion, la data 2009-08-11 14:34:29yza 79 ce stii tu draga , are de toate insa lispeste lumanarea de la capatul tunelului
sa il chemam pe ciorbea ca numa el vedea asa ceva , luminite , luminite , stelute , luminiteeeeee

yza79
Postat pe 11 August 2009 14:38
De la: cristina_sava, la data 2009-08-11 13:24:53 Am inceput sa ma obisnuiesc cu gandul , oamenii considera ca nu gandesti "normal" in cazul in care preocuparile tale sunt diferite de ale lor.
Intradevar..."capul jos si fundul la bataie"...mi-am facut-o cu mana mea si trebuie sa suport consecintele, dar o iau ca pe o lectie de viata, si nu voi mai repeta greselile comise." ce nu te omoara te intareste!"

Fatuco, stiu! Tu voiai sa pari asheeaaa,, transcedentala si profunda... si cand colo, nu esti decat penibila, plata, plictisitoare... Ete, cei trei "P"...
Sincer acum: cunostintele tale nu-si amintesc brusc ca au uitat fierul de calcat in priza, cafeaua pe foc sau pisica pe aragaz cand se intalnesc din intamplare cu tine?
Hai sa-ti spun un secret: Te mint! Vor doar sa scape de o conversatie de ca- ca-o cu tine...
Dor_a
Postat pe 11 August 2009 14:39
ce este aici fratilor...nu pot sa ma concentrez la zugravit ..da lucisorul meu....luminita mea....
cristiana_cris
Postat pe 11 August 2009 14:40
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-11 14:40:41 ce este aici fratilor...nu pot sa ma concentrez la zugravit ..da lucisorul meu....luminita mea....

e ce sa iti spun! esti nervoasa ca nu ti-ai gasit sensu vietii?
da cauta-l draga in liniste si calma!
redline
Postat pe 11 August 2009 14:41
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-11 14:29:03ioooo is cumintica.....a venit sensul vietii mele
treci sa te mozolesc

Cum adica, Crisa, puiule?
Pai io nu vaz sens mai maret important decat sa mozolesti pe cine-ti place.... O viata intreaga in care ai mozolit si te-a mozolit ce ti-a fost drag... asta da viata implinita! Asa sa ne-ajute Dumnezeu.
Dor_a
Postat pe 11 August 2009 14:42
micnegrusiurat,ai gasit ceva de mancare?trimite si la mine macar un cutzu,dar nu la rotisor ca imi place mai mult crud:D
Kittty_kat
Postat pe 11 August 2009 14:44
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-11 14:40:41 ce este aici fratilor...nu pot sa ma concentrez la zugravit ..da lucisorul meu....luminita mea....

ma chiama LUCIAN nuLUMINITA
DON_LUCIANO
De la: redline, la data 2009-08-11 14:37:27

asa asa...
uite eu desi am o facultate terminata! nu ma consider mai presus de cei fara de ce?
simplu facultatea aia te face mai bun intr-un domeniu...dar daca ca si om esti zero..poti avea si 10 facultati! si 100 de case..si miliarde de euro!
si cand spui ca esti studenta mai rau te faci de ras!
bv Yza!

yza79
pai l-am gasit ...
cristiana_cris
Postat pe 11 August 2009 14:45
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-08-11 13:33:59
De la: cristina_sava, la data 2009-08-11 13:28:56Eu sti ce nu pot intelege? Spiritul asta de "turma"....

te sfatuiesc a folosesti butonul "citeaza" pentru a cita pe cel pentru care postezi.

referitor la efectul de turma.....cred ca sunt vapori de marihuana prin forum azi

Sufla si spre mine, Micule si Uratule...
Cat despre botonu' "Citeaza"... cand i-am zis io, zis-ai ca sunt rea... Pai drept e asta?
Ca acu' ma simt incomprehensibila si tzip!
Dor_a
Postat pe 11 August 2009 14:45
..te alintam zapacila mor de ris
cristiana_cris
Postat pe 11 August 2009 14:46
dora doamne ajuta
cristiana_cris
Postat pe 11 August 2009 14:48
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-11 14:46:35 ..te alintam zapacila mor de ris

e asa mai merge
DON_LUCIANO
daca tot m-ai amuzat astazi hai sa iti zic si cand se scrie cu 2 i si anume la
Imperativ afirmativ
(tu) fii!
(voi) fiþi!

redline
Ma da ce ma distreaza pe mine astia noi.....sar ca muscati de fund la glume...apoi jignesc un forum intreg...............si apoi se plang ca is luati la misto
Pe mine una...nu ma intereseaza unde isi gasesc altii sensul vietii.....eu intru aici ca sa ma simt bine alaturi de prietenii mei,mai la o gluma....ca si asa viata asta e destul de ......
Cat despre efectul de turma bla bla bla...asta e doar o impresie de a unora....multi ne cunoastem de mult timp....multi s-au cunoscut si in realitate....ca suntem mai nebunatici....eeee asta e....cine se aseamana se aduna....

pupilici la toti prietenii mei
andreea1976
iubeste-ma.....ridica-ma la cer...nu te indeparta.... ..mai dat gata cu florile

cristiana_cris
Postat pe 11 August 2009 14:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bunaaaaa!!! 37 De la: Tharr 30 Octombrie 2010 15:37
Mi-a mãrturisit cã m-a înșelat! 81 De la: 19 Martie 2015 16:02
razbunare din dragoste 69 De la: rebby 26 Ianuarie 2012 09:55
intalnirea cu un necunoscut poate avea succes?! 31 De la: Alex_Bodea 5 Ianuarie 2011 00:38
merita sa te "razbuni"? 115 De la: furios 2 Noiembrie 2013 03:15