Mai multe
De la: pisy_dulshe16, la data 2009-08-24 17:04:10Hmmmm am fost si eu un an ku un tip....si ne`am inteles destul de bine.....pana akum cateva luni....knd incepea sa fie prea posesiv si agresiv.....si dupa cateva luni mi`am luat inima in dinti....si i`am dat papucii.....bine inteles am si primit o palma........ Si peste ceva timp... noul prieten... incepe sa devina posesiv si agresiv ...
|
||
|
Tigrul Postat pe 23 Octombrie 2009 23:34 |
||
|---|---|---|
|
si inca odata un simplu topic..sau problema emotionala se transforma in convorbire "messengeriana" (da ,am inventat un cuvant ,dar cum sa exprim mai bine ..oricum va fii cineva sa critice si asta) si revenind la topic...ar trebui sa fii fericita ca ai reusit sa intalnesti pe cineva dragut ,si nu te-a marcat acel comportament lipsit de respect din partea fostului spunand "ca toti sunt la fel "
|
||
|
ionelaela Postat pe 23 Octombrie 2009 23:40 |
||
Fratioare, tu seara te cam plictisesti asa, nu? Si dupa aia iti vine tie o idee buna "A, hai sa mai scot un topic pe forum". Puteai la fel de bine sa faci un topic cu titlul " Cu ce sa ma imbrac maine, pantaloni verzi cu picatele sau fusta roz cu dungi?" sau "Dilema - Cum credeti ca se manca pizza, cu mana sau cu furcutlia?" Ai fost combinata cu unu', te-a caftit la final, ai trecut peste si acum esti cu altul. Eu cred ca asta fac 99% din oameni dupa ce termina o relatie, eventual, dupa un timp mai lung sau mai scurt incep alta. Restul de 1% isi schimba orientarea sexuala si tot incep o alta relatie. So, unde este dilema? Eu cred sincer ca ai facut un lucru foarte urat, tu trebuia sa te duci la stimabilul, sa te asezi frumos in genunchi si sa il rogi sa te mai transforme o data in urs panda, iar daca nu era de acord, trebuia sa ii compui o scrisoare de adio emotionanta si ulterior sa te arunci de pe bloc sau sa te calugaresti pentru a-ti spala pacatele
|
||
|
|
||
|
RuxandraMB Postat pe 24 Octombrie 2009 01:35 |
||
De la: RuxandraMB, la data 2009-10-24 01:35:00Fratioare, tu seara te cam plictisesti asa, nu? Si dupa aia iti vine tie o idee buna "A, hai sa mai scot un topic pe forum". Puteai la fel de bine sa faci un topic cu titlul " Cu ce sa ma imbrac maine, pantaloni verzi cu picatele sau fusta roz cu dungi?" sau "Dilema - Cum credeti ca se manca pizza, cu mana sau cu furcutlia?" Ai fost combinata cu unu', te-a caftit la final, ai trecut peste si acum esti cu altul. Eu cred ca asta fac 99% din oameni dupa ce termina o relatie, eventual, dupa un timp mai lung sau mai scurt incep alta. Restul de 1% isi schimba orientarea sexuala si tot incep o alta relatie. So, unde este dilema? Eu cred sincer ca ai facut un lucru foarte urat, tu trebuia sa te duci la stimabilul, sa te asezi frumos in genunchi si sa il rogi sa te mai transforme o data in urs panda, iar daca nu era de acord, trebuia sa ii compui o scrisoare de adio emotionanta si ulterior sa te arunci de pe bloc sau sa te calugaresti pentru a-ti spala pacatele am ras sa pic.... mersi mi-ai inveselit ziua de dimineata, eu crezusem ca sarcasmul meu e acid... glumesc, dar ai dreptate, prea multe tragedii si drame mai ceva ca pe "acasa tv", si prea putina preocupare pt respectul de sine, si im plus prea putina forta pt a trece peste.... am considerat mereu ca suferinta proprie trebuie sa o simti tu insuti fara sa ii impomavarezi pe cei din jurul au cu ea, te mai plangi de o durere de masea, de o durere de sale, de o dilema existentiala cum ar fii o eventuala discutie cu papa cel catolic in legatura cu o lectie de religie comparata, de alte dileme care merita intr-adevar discutate...dar la cate topcuri sunt cu si dspre : m-a batut ce sa fac, m-a inselat ce sa fac mi-am tras-o fara prezervativ ce sa fac..... ajung sa cred ca internetul desi e una dintre cele mai bogate surse de informare, prosteste cel mai rau,pt ca in loc sa cercetezi dilemele proprii lenea impune sa ii intrebi pe altii , mai presus de toate...te oparesti daca fac misto... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Octombrie 2009 08:03 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-10-24 08:03:14De la: RuxandraMB, la data 2009-10-24 01:35:00Fratioare, tu seara te cam plictisesti asa, nu? Si dupa aia iti vine tie o idee buna "A, hai sa mai scot un topic pe forum". Puteai la fel de bine sa faci un topic cu titlul " Cu ce sa ma imbrac maine, pantaloni verzi cu picatele sau fusta roz cu dungi?" sau "Dilema - Cum credeti ca se manca pizza, cu mana sau cu furcutlia?" Ai fost combinata cu unu', te-a caftit la final, ai trecut peste si acum esti cu altul. Eu cred ca asta fac 99% din oameni dupa ce termina o relatie, eventual, dupa un timp mai lung sau mai scurt incep alta. Restul de 1% isi schimba orientarea sexuala si tot incep o alta relatie. So, unde este dilema? Eu cred sincer ca ai facut un lucru foarte urat, tu trebuia sa te duci la stimabilul, sa te asezi frumos in genunchi si sa il rogi sa te mai transforme o data in urs panda, iar daca nu era de acord, trebuia sa ii compui o scrisoare de adio emotionanta si ulterior sa te arunci de pe bloc sau sa te calugaresti pentru a-ti spala pacatele Si eu care credeam ca acest forum este tocmai pt intrebari...pt anumite chestii pe care ai vrea sa le discuti....Doamne Dumnezeule dar voi chiar va plictisiti...Toata ziua sunteti prezenti ca sa-i criticati pe ceilalti...si sa faceti misto. Faceti-va o viata proprie.Nu-ti place ce am postat , treci peste postul meu...nu trebuie sa raspunzi.... Pe bune am zis ca nu voi mai raspunde provocarilor voastre si "cuvintelor frumoase" dar totusi exagerati.Nu cred ca exista nici macar putin bun simt in voi! Rusine sa va fie Intelectilor!!! |
||
|
pisy_dulshe16 Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vrea sa ne despartim? | 39 | De la: Khristie 11 Mai 2010 13:48 |
| Scorpionii ... si nu numai | 2 | De la: kudika_nikole 20 Ianuarie 2012 20:43 |
| Am avut un vis | 33 | De la: Cristinell_Snickers_1 23 Aprilie 2013 14:19 |
|
|
||
| Imi e greu cu el dar mai greu imi e fara el | 21 | De la: cryspys 13 Ianuarie 2014 19:30 |
| Primul sarut sau prima noapte de dragoste,cum unde si cand? | 3 | De la: danyela_angela 17 August 2009 11:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.