Setari Cookie-uri

Ce sa fac?

Bineinteles si eu am fost inselata... Dupa 3 ani de relatie alaturi de un baiat care a stiut sa ma cucereasca si a avut multa rabdare cu mine, am descoperit in ziua de Paste ca ma insela. Nu suntem casatoriti, desi ceva planuri de casatorie aveam, insa femeia cu care m-a inselat este casatorita si are si un copil de 5 ani. Am simtit ca explodez, nu mi-a venit sa cred... niciodata nu mi-a dat nimic de inteles ca ar fi acest gen de persoana. I-am citit niste mesaje in care se ruga de ea, sa fie impreuna, ca o iubeste si ca vrea sa fie doar el cu ea si cu baiatul ei. Nu pricep cum un baiat necasatorit, fara obligatii, poate sa se umileasca la o femeie cu situatia ei. Nu inteleg ce a vrut sa faca pentru ca eu nu o sa-l vad niciodata crescand copilul altui barbat. Sa mentionez ca si eu si amanta sa avem aceeasi varsta: 24 de ani. Cand l-am confruntat nu a vrut sa recunosca nimic, imi zicea mereu sa nu-l mai asociez eu pe el cu asemenea femeie si am stat despartit cateva luni cu intreruperi. Ne-am imcapacat insa cand el a aflat ca am inceput sa ies cu altcineva desi ii reprosam in continuare ceea ce a facut. La o luna dupa ce ne impacasem am aflat ca dupa tot ceea ce se intamplase el tot ii mai trimisese mesaj de ziua ei si o mai contactatase si am decis sa ma despart. Cand i-am spus decizia mea, a inceput sa planga si a zis ca stie decat ca nu vrea sa ma piarda si apoi a recunoscut ca intr-adevar a fost ceva intre ei. I-am zis sa-mi spuna tot ce s-a intamplat intre ei si daca se mai poate vom incepe din nou de la 0. Mi-a prezentat o versiune insa nu cred tot ceea ce mi-a spus, sunt sigura ca nu mi-a spus tot si a mai si mintit pe alocuri.
Nu stiu ce sa fac, sunt zile in care ma gadesc in continuare la acest episod, nu pot trece peste si nici nu vreau... Nu vreau sa uit ce mi-a facut iar de iertare nici nu poate fi vorba. Nu mai am incredere in el nici catusi de putin. NU vreau sa ma trezesc peste cativa ani, cand vom fi casatoriti si vom avea copii ca acest episod se repeta. Este primul barbat de care m-am indragostit...insa ma iubesc mai mult pe mine, nu vreau sa ajung sa regret alegerea facuta. Ce sa fac?
kudika066311
Postat pe 5 Septembrie 2009 22:55
atata timp cat a avut in paralel relatia cu acea femeie eu zic sa te despati de el deoarece este posibil ca tu sa fii o simpla alinare...
lao_kudika
Postat pe 6 Septembrie 2009 03:48
Sti chiar m-a pus pe gand ceea ce mi-ai spus. Cred si sper ca nu. Nu stiu cum sa interpretez faptele lui.
kudika066311
Postat pe 14 Octombrie 2009 22:47
Sa inteleg ca tipa aia nu a vrut sa isi strice casnicia pentru el si a avut doar o simpla aventura ?De asta,s-a intors cu coada intre picioare la tine?
heaven2007
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:31
La rahat cu cei care umbla pe mai multe fronturi.....astia nu stiu ce vor de viatza si ii fac pe altzii sa sufere
catalina_82
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:34
ce ai facut pana la urma?

eu zic ca e de bien ca ai aflat acum ce fel de om este, si nu mai tarziu.
sincer..a.cesti oameni nu merita sa fie iubiti sau iertati...nici macar o data...
gandeste-te ca poti gasi si baieti care nu te-ar insela nici macar o data, si care sa nu-ti puna increderrrea la indoiala.

Bafta si sper sa ti fie bine!
Inobb
Postat pe 19 Octombrie 2009 14:06
Am aflat zilele trecute ca tipa cu care m-a inselat prietenul meu mai era si cu alti barbati. Sotul se pare ca a aflat, desi sunt sigur ca stia de mai mult timp ca ceva se intampla si sunt acum in proces de divort. Se pare ca el vrea custodia copilului si are si dovezi ca sotia l-a inselat: inscrisuri si chiar si martori.
Intr-un fel m-am deprimat, nu-mi vine sa cred unde poate ajunge o casnicie...pornesti ca sa formezi o familie alaturi de persoana iubita, promiti sa o iubesti si sa o protejezi iar dupa cativa ani ajungi sa te certi prin tribunale. Cu atat mai rau in cazul lor ca au un copil de cativa ani.
kudika066311
Postat pe 20 Octombrie 2009 12:22
spui singura ca : "Nu vreau sa uit ce mi-a facut iar de iertare nici nu poate fi vorba"...atunci ce mai stai? de ce te mai intrebi ce trebuie sa faci?
deea9
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:45
Gandeste te bine la tine mai intai pt ca este evident ca el nu s a gandit la tine si la sentimentele tale cand s a incurcat cu aia. Singura ai spus ca nu mai ai incredere in el si atunci de ce sa traiesti cu teama ca te va insela din nou?
Dara
Postat pe 20 Octombrie 2009 16:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna... 28 De la: kudika414141 2 August 2011 17:34
Prietenul iubitului meu isi inseala sotia... ce sa fac? 12 De la: oana84onutza 8 Februarie 2010 17:50
Ai baga mana in foc pentru el? 93 De la: banalulanonim 26 Iulie 2010 16:46
am nevoie de un sfat sincer 33 De la: valy90 25 Noiembrie 2010 14:59
L-am inselat? 39 De la: AndM 25 Iunie 2012 17:27