Setari Cookie-uri

Habar n-am!!!!

Nu sunt un fan al forumurilor. Habar nu am de ce scriu acum, nu stiu ce sa sper, intreb sau ce vreau.
Idea e urmatoarea, am o relatie de ceva mai multa vreme, mai precis de 5 ani, am momente din ce in ce mai dese in care simt ca nu mai suport, ca vreau sa pun punct acestei relatii. De ce?
Din punctul meu de vedere simplu: e prea geloasa, posesiva, egoista si ii place sa-mi programeze timpul liber. De ce nu ma despart de ea: o iubesc. Probabil in toti acesti ani am petrecut atata timp impreuna incat mi-e indinspensabila,am trecut prin multe impreuna, mi-a fost alaturi cand mi-a fost greu, m-a ajutat de fiecare data din orice punct de vedere. De fiecare data cand ne certam incerc sa-mi pun ambitia si sa uit ca o iubesc, ca fara ea mi-as rupe inima . Dar nu mai suport nu pot iesi nicaieri cu prietenii,ca orice barbat, oriunde ii spun ca ies se indoieste si practic eu trebuie de fiecare data cand sunt undeva sa-i aduc o dovada ca am fost chiar acolo unde am zis.
Sa nu mai zic de controlul de rutina al telefonului, messului etc. Imi da impresia cateodata ca ea chiar isi doreste sa gaseasca ceva. Nu stiu ce sa mai cred.
Nu zic ca nu ma iubeste ,sunt sigur ca da, deja vorbeste de casatorie de mutat impreuna, copii, etc.
Am incercat sa-i explic ca inca nu imi doresc asta, dar parca vorbesc singur.
Sunt eu de vina, sunt eu nebun? Sunt atat de imatur pe cat zice ea?

Cum am zis si mai sus, nu stiu de ce am scris toata povestea asta, dar vreau sa stiu si eu ce parere aveti, daca eu sunt de vina? Sau ce trebuie sa fac!

Va multumesc anticipat tuturor chiar si criticilor!
keracunan_hati
Postat pe 11 Septembrie 2009 02:25
welcome to my life!
cam asa a fost si in relatia mea, noi suntem impreuna de 4 ani, s-a schimbat totusi cand si-a gasit un loc de munca in care are de a face cu multe fete/femei, mai are destule momente de gelozie absoluta insa nu mai e cum era.
si acum ca sa-ti raspund la topic iti zic in felul urmator, intradevar e foarte obositor si frustrant, insa face asa ca i-ai permis tu pana acum, si o sa te domine pana cand o sa se sature ea si n-o sa mai faca la fel de mult. eu sunt de parere ca iubirea nu e asa cum vezi in filme si citesti in carti, unde se zice ca daca nu exista incredere nu poate fi vorba de dragoste, pentru ca gelozia nu porneste doar din nesiguranta celui gelos, ci si din neincredere.
daca esti si tu de vina da, dar doar pentru ca ai lasat-o sa faca ce vrea, iar ce ar trebui sa faci este sa iti impui punctul de vedere si sa ai rabdare.
diana3289
Postat pe 11 Septembrie 2009 02:43
scuza-ma sunteti impreuna de 5 ani... ati cam atins un prag. Relatia trebuie ori sa mearga inainte ori sa se opreasca (si se va opri, daca nu merge inainte, pentru ca asta inseamna ca va doriti lucruri diferite). Nu stiu ce varsta ai, dar daca dupa 5 ani nu vrei sa te muti cu ea, ar trebui sa te intrebi foarte serios de ce.

Cat despre gelozia ei, ei bine, gelozia vine mereu din neincrederea in sine. Ca sa o vindeci de gelozie trebuie sa-i cladesti usor usor increderea in sine. Poate chiar sa aiba nevoie de ajutorul unui terapeut in privinta asta.

Succes
kitty_krieger
Postat pe 11 Septembrie 2009 02:49
Va multumesc, nu ma asteptam la raspunsuri atat de promte.
1. diana crede-ma ca am incercat sa-i explic si cu frumosu si cu ridicatu tonului si cu amenintari de genu ca daca continua asa relatia asta va ceda. Ce rezultat am avut: o eu vorbesc eu aud. Rabdare....am, vorba aceea "fara numar" dar fiecare om are limitele lui. Ai dreptate am lasat-o sa domine cu gandul "lasa sa fie bine" si uite asa mi-am obisnuit-o. E obisnuit-a sa se faca mereu ce vrea, cand vrea ea.
2. pisicutzo, asta e si semnul meu de intrebare are rost sa mai continui, sa sper ca o sa fie bine? Sau sa pun punct acum? Nici nu stiu ce mi-e mai greu viata cu ea sau fara ea!
keracunan_hati
Postat pe 11 Septembrie 2009 03:01
amice.. te iubeste ca pe o chestie nu ca pe un om, ii place sa o iubesti, e nesigura pe propria persoana asa ca te manipuleaza de frica sa nu te piarda, nu are incredere in tine deloc. am trecut si eu prin asa ceva 3 ani, but i dumped the retard normal ca are sentimente pt tine.. dar tu nu ai nici un cuvant de spus in relatia asta.
te'ai obisnuit cu ea, te'ai lenevit, ai femeie, ai sex, are grija de tine or somthing, noi barbatii suntem fraieri dupa chesti din astea, dar cand simti ca te sufoci, nu mai poti sa faci nimic fara ea si in sufletul tau esti trist si de abia astepti sa fi o clipa singur e clar ca ori e cazul sa se schimbe drastic ori tu sa iti vezi de viata singur.
felixcat
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:16
Cam asa stau lucrurile felix, am vorbit cu ea sa se schimbe dar problema e ca ea nu vede de ce s-ar schimba, i se pare normal modul in care este. Am ajuns in punctul in care daca reusesc sa ies pe undeva fara ea, sa ma simt atat de bine si relaxat ca nu-mi vine sa cred, nu imi mai numara nimeni cate tigari fumez, cate pahare beau , etc sa nu mai zic ca atunci cand iesim impreuna indiferent cati suntem sau cine mai este cu noi tot ce vrea e sa stam cat mai in brate, sa ne sarutam cat mai mult si chestii de genu asta care mie unu mi se par un pic denaturate mai ales in momentul in care iesi cu un anturaj.
keracunan_hati
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:07
De la: keracunan_hati, la data 2009-09-11 14:07:18Cam asa stau lucrurile felix, am vorbit cu ea sa se schimbe dar problema e ca ea nu vede de ce s-ar schimba, i se pare normal modul in care este. Am ajuns in punctul in care daca reusesc sa ies pe undeva fara ea, sa ma simt atat de bine si relaxat ca nu-mi vine sa cred, nu imi mai numara nimeni cate tigari fumez, cate pahare beau , etc sa nu mai zic ca atunci cand iesim impreuna indiferent cati suntem sau cine mai este cu noi tot ce vrea e sa stam cat mai in brate, sa ne sarutam cat mai mult si chestii de genu asta care mie unu mi se par un pic denaturate mai ales in momentul in care iesi cu un anturaj.


peste ce specimen ai dat mai omule?...................mie ca reprezentanta a sexului feminin mi se pare asa de "aiurea"si de deplasat in acelasi timp
anybody
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:28
lucky me....am tras potu cel mare
keracunan_hati
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:37
De la: keracunan_hati, la data 2009-09-11 14:37:50lucky me....am tras potu cel mare


pai daca-i asa atunci sa ti bine de el sa nu care cumva sa ti-l ia altul si sa se nenoroceasca si ala saracu
anybody
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:48

asta mi-a placut
keracunan_hati
Postat pe 11 Septembrie 2009 15:17
eu am trait prin ce treci tu si inca mai traiesc catedata la cateva luni, insa el s-a mai schimbat cu trecerea timpului, nu zic ca radical, insa nu vreau sa traiesc fara el pentru ca ne iubim prea mult ca din cauza geloziei sa luam macar in considerare despartirea, norocul meu a fost ca a constientizat singur.
iar iubita ta chiar nu are ce face cu timpul liber decat sa-si faca sange amar? propune-i o zi pe saptamana in care ea sa iasa cu prietenele si tu cu prietenii. daca de la tine nu intelege poate intelege de la altii, iar prietenele ei vazand ca te tine din scurt prin telefoane etc. sigur o sa-i faca observatie si odata si-odata tot o sa bage ceva la cap. eu nu iti recomand despartirea dat fiind ca va iubiti. lupta pentru o relatie cat mai sanatoasa mental si fizic
diana3289
Postat pe 11 Septembrie 2009 22:43
Diana, eu unu simt ca lupt cu morile de vant. Iar la faza cu iesitu nici nu vrea sa auda, cum sa ies eu cu prietenii si ea sa iasa fara mine...la ea nu exista asa ceva. Toate prietenele i-au spus ca e exagerata si ca nu rezolva nimic astfel. Stii ce le raspunde : "Sa-si vada de ralatiile lor si sa nu se mai bage in a ei, ca stie ea ce face". Deci a cam picat si varianta asta.
Nu stiu ce sa fac sa tac si sa merg mai departe sau sa pun picioru in prag si fiecare sa mearga pe alt drum.
keracunan_hati
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:40
De la: keracunan_hati, la data 2009-09-11 14:07:18Cam asa stau lucrurile felix, am vorbit cu ea sa se schimbe dar problema e ca ea nu vede de ce s-ar schimba, i se pare normal modul in care este. Am ajuns in punctul in care daca reusesc sa ies pe undeva fara ea, sa ma simt atat de bine si relaxat ca nu-mi vine sa cred, nu imi mai numara nimeni cate tigari fumez, cate pahare beau , etc sa nu mai zic ca atunci cand iesim impreuna indiferent cati suntem sau cine mai este cu noi tot ce vrea e sa stam cat mai in brate, sa ne sarutam cat mai mult si chestii de genu asta care mie unu mi se par un pic denaturate mai ales in momentul in care iesi cu un anturaj.


aoleo, fata chiar are nevoie de un terapeut

zau asa, e prea deplasata
kitty_krieger
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:44
De la: keracunan_hati, la data 2009-09-12 00:40:07Diana, eu unu simt ca lupt cu morile de vant. Iar la faza cu iesitu nici nu vrea sa auda, cum sa ies eu cu prietenii si ea sa iasa fara mine...la ea nu exista asa ceva. Toate prietenele i-au spus ca e exagerata si ca nu rezolva nimic astfel. Stii ce le raspunde : "Sa-si vada de ralatiile lor si sa nu se mai bage in a ei, ca stie ea ce face". Deci a cam picat si varianta asta.
Nu stiu ce sa fac sa tac si sa merg mai departe sau sa pun picioru in prag si fiecare sa mearga pe alt drum.


eu as pune piciorul in prag si i-as si spune ca data viitoare sa asculte de prietenele ei
kitty_krieger
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:46
Eu as spune ca... e lipsit de importanta pentru tine faptul ca x sau y s-a schimbat. Tu nu traiesti nici cu x si nici cu y... Daca fata de langa tine, desi dupa nenumarate discutii la obiect nu vrea si pace.., nici mcar nu ai sesizat ca ar intentiona sa se schimbe, atunci cu certitudine.. asta iti va fi viata alaturi de ea. L-as numi .. cosmarul tau.
Iti spunea Felix mai sus.. ca te-ai obisnuit. Tu afirmi ca iubesti. Poate. Cu siguranta ea nu te iubeste. Doar daca...a inventat o alta definitie pentru iubire.
Spui la un moment dat "Nu stiu ce sa fac sa tac si sa merg mai departe sau sa pun picioru in prag si fiecare sa mearga pe alt drum".
Atunci de ce nu ai tacut si ai venit aici? Oare nu pentru faptul ca totusi, nu mai poti?
Btw, ai incercat vreodata sa faci ceea ce iti doresti (sa iesi cu prietenii) fara sa dai nicio explicatie ulterioara? Ai incercat vreodata sa demonstrezi ca esti, totusi, un barbat matur, responsabil, care stie ce sa faca si ce nu? Sau.. tu la primul beep ai raspuns la telefon si ai dat intotdeauna raportul? cand intri pe usa in casa.... intri drept, zambind.. sau esti deja cocosat de teama a ceea ce te asteapta?
Nu glumesc, chiar te intreb serios... Pentru ca numai asa poti accepta o asemenea relatie.
rashela
Postat pe 12 Septembrie 2009 07:16
atunci da-i un ultimatuum, chiar daca ti se rupe inima spune-i ca asta nu e iubire, e obsesie, chiar dictatura, si ca nu ti se pare normala si sanatosa atitudinea ei in relatie, chiar asa sa se ajunga ca daca iesi odata in oras ea automat sa creada ca te uiti dupa fete si cauti sa o inseli? ca atata incredere are in tine? spune-i ca te mira ca te mai lasa sa iesi din casa.
diana3289
Postat pe 12 Septembrie 2009 14:21
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-09-12 00:44:17
De la: keracunan_hati, la data 2009-09-11 14:07:18Cam asa stau lucrurile felix, am vorbit cu ea sa se schimbe dar problema e ca ea nu vede de ce s-ar schimba, i se pare normal modul in care este. Am ajuns in punctul in care daca reusesc sa ies pe undeva fara ea, sa ma simt atat de bine si relaxat ca nu-mi vine sa cred, nu imi mai numara nimeni cate tigari fumez, cate pahare beau , etc sa nu mai zic ca atunci cand iesim impreuna indiferent cati suntem sau cine mai este cu noi tot ce vrea e sa stam cat mai in brate, sa ne sarutam cat mai mult si chestii de genu asta care mie unu mi se par un pic denaturate mai ales in momentul in care iesi cu un anturaj.


aoleo, fata chiar are nevoie de un terapeut

zau asa, e prea deplasata



sunt de acord cu tine
chiar daca ea te iubeste pe tine, nu prea face diferenta intre iubire si gelozie
din vina amandurora e aceasta situatie: u ca i-ai permis prea multe, iar ea ca inca nu s-a maturizat
juwairiyah
Postat pe 12 Septembrie 2009 19:15
Noutati: Acum cateva zile am pus picioru in prag, i-am spus concret ce program mi-am facut cu prietenii lasandu-i de inteles ca nu ma intereseaza daca e de acord sau nu . Adevarul e ca am fost m-am distrat incercand sa fac abstractie de telefonul care suna neincetat (cu toate ca i-am zis ca o sa sun eu cand termin) undeva la vreo 30 de apeluri in 3 ore. Desigur ca in acceasi zi ma-am vazut cu ea ca nu am mai scapat de gura ei. A 2 zi ne-am certat si i-am zis ca io-mi bag picioarele in astia 5 ani ca nu mai suport si pace. Cu certurile de rigoare am iesit din masina trantind usa, ia tipand dupa mine ca daca plec, plec definitiv etc. Am ajuns acasa zicandu-mi ca trebuie sa fiu tare, nu mai pot asa si sa-mi continui viata asa cum vreau eu. Spre surprinderea mea nu ma sunat deloc in seara aia (pe o parte m-am bucurat,gandindu-ma ca asa imi va fi mai usor) M-am trezit a doua zi plin de optimism ca totul va fi bine, dar teapa ma sunat spre amiaza vorbindu-mi de parca nimik din toate alea nu s-au intamplat. O tine una si buna ca cutarica ne-au invitat la ei, ca nush cine ne-au invitat la o cafea. Desigur , ca doar sunt un prost, am cedat si uite asa sa dus optimismul meu si odata cu el si libertatea mea .
Asta e...probabil nu's atat de tare.
Va multumesc celor care m-ati inteles
keracunan_hati
Postat pe 21 Septembrie 2009 12:24
De la: keracunan_hati, la data 2009-09-21 12:24:43Noutati: Acum cateva zile am pus picioru in prag, i-am spus concret ce program mi-am facut cu prietenii lasandu-i de inteles ca nu ma intereseaza daca e de acord sau nu . Adevarul e ca am fost m-am distrat incercand sa fac abstractie de telefonul care suna neincetat (cu toate ca i-am zis ca o sa sun eu cand termin) undeva la vreo 30 de apeluri in 3 ore. Desigur ca in acceasi zi ma-am vazut cu ea ca nu am mai scapat de gura ei. A 2 zi ne-am certat si i-am zis ca io-mi bag picioarele in astia 5 ani ca nu mai suport si pace. Cu certurile de rigoare am iesit din masina trantind usa, ia tipand dupa mine ca daca plec, plec definitiv etc. Am ajuns acasa zicandu-mi ca trebuie sa fiu tare, nu mai pot asa si sa-mi continui viata asa cum vreau eu. Spre surprinderea mea nu ma sunat deloc in seara aia (pe o parte m-am bucurat,gandindu-ma ca asa imi va fi mai usor) M-am trezit a doua zi plin de optimism ca totul va fi bine, dar teapa ma sunat spre amiaza vorbindu-mi de parca nimik din toate alea nu s-au intamplat. O tine una si buna ca cutarica ne-au invitat la ei, ca nush cine ne-au invitat la o cafea. Desigur , ca doar sunt un prost, am cedat si uite asa sa dus optimismul meu si odata cu el si libertatea mea .
Asta e...probabil nu's atat de tare.
Va multumesc celor care m-ati inteles


dar tu pe tine te-ai inteles???????
anastasia_m
Postat pe 23 Septembrie 2009 20:38
Tu n-ai nici o vina decat ca respecti ceea ce tu iubesti, vad ca invers nu e valabil.

N-am sfaturi.
Eu in locul tau, i-as face exact ceea ce-ti face ea.
Vezi daca comportamentul ei in oglinda da rezultate.
Daca spui ca ai rabdare, ia vezi asa, vreo cateva saptamani bune...
90701
Postat pe 23 Septembrie 2009 22:03
De la: 90701, la data 2009-09-23 22:03:11Tu n-ai nici o vina decat ca respecti ceea ce tu iubesti, vad ca invers nu e valabil.

N-am sfaturi.
Eu in locul tau, i-as face exact ceea ce-ti face ea.
Vezi daca comportamentul ei in oglinda da rezultate.
Daca spui ca ai rabdare, ia vezi asa, vreo cateva saptamani bune...


Mersi pentru sfat dar sincer nu cred ca ar da roade, de ce? Pai probabil ar fi cea mai fericita, sa-i zic eu ca sa maregem sa fecem , etc. Eu unu muncesc, ea nu. Credeti-ma cu dupa 12 ore de munca nu stiu catora le mai arde de plimbari nocturne, de iesiri in cluburi mai ales cu cineva cu caracteru ei. la ce ma refer?.... Ex: iar fumezi, nu mai bea atata, dar de ce nu dansezi, de ce nu-mi acorzi atentie, saruta-ma, tine-ma in brate, stai asa stai invers.....si exemplele pot continua .
keracunan_hati
Postat pe 25 Septembrie 2009 03:33
[/quote]

dar tu pe tine te-ai inteles???????[/quote]

Nu prea inteleg la ce te referi, daca e la ce ma gandesc si eu....NU, nu m-am inteles nici in ziua de azi. Ma tot gandesc cum sa a despart de ea, si asta tot mai des, dar pe alta parte cum sa fac sa ne mearga bine!!! Draq ma poate intelege, eu unu nici atat.
keracunan_hati
Postat pe 25 Septembrie 2009 03:37
Dupa cate am inteles jumatatea ta mai buna;-) nu lucreaza (??????????), deci se plictiseste toata ziua, si are timp sa-i umble mintea in toate directiile, sa-ti pregateasca tot felul de sicane, sa-ti faca tie after work party;-)...
Sa-si caute un job, sa vada daca dupa 4 [6,8 sau 10] ore îi mai arde de plimbari nocturne, de baruri si cafele sau o mai intereseaza cate tigari fumezi...Toata energia care o detine o indreapta spre tine intr-un mod sufocant...Nu cred ca nu te iubeste si nu consider ca trebuie sa o parasesti pentru ca e sufocanta...trebuie s-o convingi sa lucreze...Ea ce face toata ziua daca nu lucreaza?nMerge la scoala,facultate? Are hobby- sau singurul hobby esti tu?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 25 Septembrie 2009 13:46
Aaaa, dra nu lucreaza!?!?!?

Eu i-as pune piciorul in prag asa:
- i-as da bani de piata, paine, alimentara. Punct. Fara nici un ban in plus de mofturi. Doar e recesiune, nu?

Tu in rest plateste toate facturile.
Cere-i bonul de la fiecare cumparatura. Stabileste o suma ce ii trebuie saptamanal pt. mancare.
Seara lasa-i directive/rugaminti pe a 2-a zi: fii buna imi trebuiesc astea spalate, astea calcate, vreau sa mancam deseara cutare meniu, dulapul asta trebe aranjat, baia nu luceste, etc Incarca-i programul casnic pana cade lata.
Trateaz-o ceva intre mama-prietena-fiica. Vezi la care-i vulnerabila si asa trateaza-o pana o vindeci.

Numai asa v-a incepe sa respecte munca, vorba buna si mai ales banul venit de la (scuze vb din popor) "berila".

Fa-o de asa maniera sa faca totul de drag.
Fii si tu mai obiectiv putin, atata tot!

Daca dupa 2 luni nu da rezultate => cauza e pierduta!

90701
Postat pe 25 Septembrie 2009 17:15
De la: 90701, la data 2009-09-25 17:15:26Aaaa, dra nu lucreaza!?!?!?

Eu i-as pune piciorul in prag asa:
- i-as da bani de piata, paine, alimentara. Punct. Fara nici un ban in plus de mofturi. Doar e recesiune, nu?

Tu in rest plateste toate facturile.
Cere-i bonul de la fiecare cumparatura. Stabileste o suma ce ii trebuie saptamanal pt. mancare.
Seara lasa-i directive/rugaminti pe a 2-a zi: fii buna imi trebuiesc astea spalate, astea calcate, vreau sa mancam deseara cutare meniu, dulapul asta trebe aranjat, baia nu luceste, etc Incarca-i programul casnic pana cade lata.
Trateaz-o ceva intre mama-prietena-fiica. Vezi la care-i vulnerabila si asa trateaza-o pana o vindeci.

Numai asa v-a incepe sa respecte munca, vorba buna si mai ales banul venit de la (scuze vb din popor) "berila".

Fa-o de asa maniera sa faca totul de drag.
Fii si tu mai obiectiv putin, atata tot!

Daca dupa 2 luni nu da rezultate => cauza e pierduta!




Pey cam asa ceva, singurul ei hobby sunt regiile gen steven spielberg, unde sunt, ce fac, cum si cu cine. In rest isi ocupa timpul cu messu si joaca whist pe net...si cam la asta se reduce la ea o zi de stat in casa. Am incercat sa o conving sa-si gaseasca o activitate sa munceasca etc. Raspunsul ei:" De ce sa muncesc sa fiu la fel de terminata ca tine. Atata timp cat stau acasa si imi dau ai mei bani ce rost are"
keracunan_hati
Postat pe 27 Septembrie 2009 00:29
90701: Pey nu stam impreuna, atata mi-ar trebui k as inebunii de'a dreptu
keracunan_hati
Postat pe 27 Septembrie 2009 00:31
De la: keracunan_hati, la data 2009-09-27 00:29:22

Pey cam asa ceva, singurul ei hobby sunt regiile gen steven spielberg, unde sunt, ce fac, cum si cu cine. In rest isi ocupa timpul cu messu si joaca whist pe net...si cam la asta se reduce la ea o zi de stat in casa. Am incercat sa o conving sa-si gaseasca o activitate sa munceasca etc. Raspunsul ei:" De ce sa muncesc sa fiu la fel de terminata ca tine. Atata timp cat stau acasa si imi dau ai mei bani ce rost are"


imi permit sa emit doar o parere nu e un sfat...
incearca sa vorbesti cu parintii ei ca e vremea sa isi asume responsabilitatea pt fata lor, adica sa o invete sa "zboare". poate daca ii taie "ratia" de bani atunci isi va cauta in sfarsit ceva de munca, si astfel vei avea macar cateva oer de liniste pe zi

candva demult am fost si eu asa.... geloasa si posesiva, mi-a trecut uimitor de repede cand mi-am gasit alta "ocupatie" in sensul ca eram la fel de atenta cu el dar, am inceput sa ma preocup mai mult de propria mea persoana, si tot astfel a inceput sa isi doreasca el sa stam mai mult impreuna....
deh ce sa-i faci nu poti impaca si capra si varza, incerci sa stabilesti reguli bune de la inceput
eu am 3 esentiale.
1: NU IMI FACI PROGRAM, FARA SA MA INTREBI CU CEL PUTIN 12 ORE INAINTE(SI RECIPROCA E ADEVARATA , NU ITI INCARC PROGRAMUL DECAT CU URGENTE EXTREME)
2: NU IMI ALEGI PRIETENII, AM VARSTA LA CARE SUNT PERFECT CAPABILA SA GRESESC SI SA IMI DREG PROPRIILE GRESELI ( NICI EU NU-TI REPROSEZ CA VI MUSTIT DE LA MECIURILE DE FOTBAL CAND IESI CU BAIETII)
3: EXISTA CEL PUTIN O ORA PE ZI IN CARE FACEM CEVA IMPREUNA NOI DOI IN CASA IN CARE LOCUIM ,GATIM, SPALAM, TREBURI CASNICE....(ASA INVATAM UNUL DESPRE ALTUL LUCRURI NEBANUITE CUM AR FI LUI II PLACE SA SE UITE LA HUBLOUL MASINII DE SPALAT IN TIMPUL FUNCTIONARII , MIE IMI PLACE SA IMI FAC EXERCITIILE FIZICE DIMINEATA DUPA CE MA SPAL PE OCHI)...


sper sa-ti fie de folos.
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Septembrie 2009 00:46
Hello ..Sa-mi dau si eu cu parerea...uite eu nu inteleg de unde atata neincredere la fata asta(nu ca i-as lua apararea)....dar fara suparare nu cumva are motive? Adica inselat, tradat etc...pt ca , trebuie sa recunosc am si eu momente in care ma comport aiurea( bine, nu chiar in halu'asta)..dar eu am motive..prietenul meu (apropo tot de 5 ani suntem impreuna) se comporta si el chiar aiurea si face niste chestii care ma determina sa ma insel in mod clar in privinta fidelitatii lui si prin urmare sa ma comport prosteste. dar el oricum ma intrece de fiecare data...Bun deci daca are motive sa se comporte asa,si sa nu aiba incredere deloc in tine probabil ca n-o sa se opreasca degraba(increderea pierduta se recastiga fff greu, parerea mea), dar daca nu are motive sa fie asa...e grav ,chiar e grav...stiu ce inseamna sa simti ca nu mai are rost relatia, stiu ca e greu si sa te gandesti cum e sa te desparti de persoana aia cu care ai impartit atatea...chiar inteleg lucrurile astea...uneori nu gasesc nici macar un singur motiv pt a mai ramane in relatie..dar asta e 5 ani inseamna mult..mult nervi investiti, mult efort, mult timp ..dar de asemenea te alegi si cu momente frumoase care in mod normal trebuie sa le intreaca pe cele naspa( daca e invers nu e bine!)Eu in locul tau as incerca sa salvez daca se poate salva ceva pana epuizez toate solutiile...acuma tu o cunosti pe fata tu stii ce-i poate capul, cum intelege un lucru( daca e posibil asta) etc. Daca nu merge nicicum nu are rost sa mai investesti nimic in relatia asta pt ca deja ati dat "faliment". orice ai face eu iti urez succes , se vede ca esti baiat de treaba si sper sa-ti fie bine pana la urma..
Giulia84
Postat pe 27 Septembrie 2009 18:22
De la: Giulia84, la data 2009-09-27 18:22:55Hello ..Sa-mi dau si eu cu parerea...uite eu nu inteleg de unde atata neincredere la fata asta(nu ca i-as lua apararea)....dar fara suparare nu cumva are motive? Adica inselat, tradat etc...pt ca , trebuie sa recunosc am si eu momente in care ma comport aiurea( bine, nu chiar in halu'asta)..dar eu am motive..prietenul meu (apropo tot de 5 ani suntem impreuna) se comporta si el chiar aiurea si face niste chestii care ma determina sa ma insel in mod clar in privinta fidelitatii lui si prin urmare sa ma comport prosteste. dar el oricum ma intrece de fiecare data...Bun deci daca are motive sa se comporte asa,si sa nu aiba incredere deloc in tine probabil ca n-o sa se opreasca degraba(increderea pierduta se recastiga fff greu, parerea mea), dar daca nu are motive sa fie asa...e grav ,chiar e grav...stiu ce inseamna sa simti ca nu mai are rost relatia, stiu ca e greu si sa te gandesti cum e sa te desparti de persoana aia cu care ai impartit atatea...chiar inteleg lucrurile astea...uneori nu gasesc nici macar un singur motiv pt a mai ramane in relatie..dar asta e 5 ani inseamna mult..mult nervi investiti, mult efort, mult timp ..dar de asemenea te alegi si cu momente frumoase care in mod normal trebuie sa le intreaca pe cele naspa( daca e invers nu e bine!)Eu in locul tau as incerca sa salvez daca se poate salva ceva pana epuizez toate solutiile...acuma tu o cunosti pe fata tu stii ce-i poate capul, cum intelege un lucru( daca e posibil asta) etc. Daca nu merge nicicum nu are rost sa mai investesti nimic in relatia asta pt ca deja ati dat "faliment". orice ai face eu iti urez succes , se vede ca esti baiat de treaba si sper sa-ti fie bine pana la urma..


Ms mult Giulia, neincredere-a i s-ar putea trage de la o faza de acum 4 ani si 10 luni (asta daca imi aduc aminte corect) Inainte sa ma implic intr-o relatie cu ea eram cu alta fata si uite asa am stat vreo 2-3 luni in 2 relatii paralele, m-am despartit de prima si am ramas cu ea. Intr-un final a aflat scandalu dupa lume, etc, ma simteam vinovat (specific ca ea prima pentru care am simtit iubire in adev sens al cuvantului) Mi-am cerut scuze, am avut mustrari de constiinta , ceea ce nu prea era genu meu. Acu poate ca voi fi judecat de voi pentru chestia asta, dar eram un pusti care visa zi, noapte fete...cat mai multe, toate odata daca se putea si na....asa am ajuns la ea. Inainte sa incepem relatia stia ca sunt k o albina, etc...dar sa implicat, iar io la randu meu la fel. M-am schimbat radical, pentru prima oara in viata am "asteptat" 6 luni sa ne "apropiem" mai mult si chestii de genu asta. Mi-ar fi greu sa cred ca gelozia i se trage de aici, daca da...pana mea eu sunt vinovat. Si mai e o chestie, ma inteleg f bine cu toata lumea (baieti, fete deopotriva) si n-a draq ca intre colegi te mai suna unu, una sa te mai intrebe de sanatate, de munca....vreau sa spun k in secunda 2 cand a suna vreuna se transforma

Hai ca iar m-am intins la povestiri
Ms mult inca o data
keracunan_hati
Postat pe 29 Septembrie 2009 03:33
Aaaaa....si inca o chestie acu 2 veri am fugit cu niste prieteni la mare, un dus-intors, fara ca ea sa stie, ca altfel facea mare tamtam. Si de escapada asta a aflat .
Specific prieteni (13 baieti) plecati cu gand de macheala
keracunan_hati
Postat pe 29 Septembrie 2009 03:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cabinet psihologic Bucuresti, Sector.2 1 De la: kudika_3130 27 Februarie 2012 10:48
simt ca mor... 30 De la: 26 August 2015 10:48
help!!! 7 De la: alexalex241 5 August 2009 14:54
M-a parasit pentru altul 168 De la: Rxon_07 20 Septembrie 2013 12:29
Prostie sau iubire? 76 De la: my_melody 11 Februarie 2009 16:30