Mai multe
De la: ingeras_yella21, la data 2009-10-11 15:34:14nu sunt materialista da de ce sa i imi asum atatea responsabilitati inainte sa stiu cu cine am de-a face? doar nu sta nimeni cu mitraliera la tampla mea sa ma oblige sa ma cuplez cu el... mai depinde ..ca daca e vreunul tanar, sarac dar inteligent poti sa fi sigura ca daca munciti cot la cot puteti sa va faceti cat de cat un rost in viata. Oricum majoritatea tinerilor din ziua de azi (care nu vin din familii de magnati..politicieni..bancheri ..sau eu mai stiu ce)..sunt saraci |
||
|
arhanghel Postat pe 12 Octombrie 2009 19:35 |
||
|---|---|---|
De la: ingeras_yella21, la data 2009-10-11 12:37:35eu l-as alege pe cel care ma iubeste si ma respecta cel mai tare, dar ambii tb sa aiba o conditie financiara cat de cat buna... adica sa nu fie saraci lipiti pamantului... corect? Pai tu vrei sa le iubesti portofelele? Foarte interesat mod de-a iubi. |
||
|
Postat pe 12 Octombrie 2009 19:50 |
||
Eu am ales pe unul care sa-mi fie si iubit si amant... de ce m-as complica altfel... Nu m-am uitat niciodata in portofelul lui ca acolo mult timp a batut vantul, am stiut asta de la inceput, mai degraba m-am uitat in pantalonii lui.... daca am vazut ca are toate calitatile de care zicea geo x mai sus (in special ultima )... am si uitat cuvantul portofel, ca n-am avut nevoie niciodata, slava domnului, sa-mi dea bani un barbat (exceptie tati), m-am descurcat eu si singura...
|
||
|
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 14 Octombrie 2009 22:01 |
||
| As alege iubitul pentru ca e un amant excelent! Tu de ce alegi amantul din motive fizice? Oricum nu iesi cu el in lume iar cand vine vorba de partea 'aceea', doar nu ai orgasm datorita zambetului lui de zeu :)) | ||
|
ppbyanca_85 Postat pe 22 Octombrie 2009 11:39 |
||
De la: ___LL___, la data 2009-10-03 17:02:32Asta cu amantul si iubitul...frectie la picior de lemn
|
||
|
kudika076390 Postat pe 22 Octombrie 2009 23:52 |
||
|
Multi moralisti se arata, asta doar pana cand dau de o situatie dubioasa si isi uita principiile imediat... |
||
|
Summer_ Postat pe 23 Octombrie 2009 01:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce retete culinare mai stiti? | 34 | De la: denis_roxana 26 Februarie 2011 13:09 |
| help me :( | 10 | De la: anageo25 4 Octombrie 2011 17:48 |
| le coeure tocat | 32 | De la: doinitza_healthy 21 Iunie 2013 11:13 |
|
|
||
| SOTUL MEU INTRA PE SAIT-URI CU INTALNIRI PT SEX!!! | 41 | De la: kudikaalinuta 23 Februarie 2015 12:55 |
| PANA UNDE POATE DUCE TICALOSIA UNEI FEMEI? | 120 | De la: FRANNNCE 9 Septembrie 2009 10:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.