Mai multe
|
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/743/743986oeyz4gzu9z.jpg[/img][/url] viata fara copii e seaca ... vad ca multora pe aici li se pare normal sa nu aiba copii, sa nu'si doreasca, pt ele viata e mult mai frumoasa daca au un concediu linistit, zilele si noptile nu sunt tulburate de plansete de copil, dar nici de rasete... nimic mai trist... ma intreb cat de goale si de singure va simtiti voi pe interior si nu vreti sa recunoasteti... cum va uitati voi cu invidie la cele care au copii si sunt fericite dar nu aveti curaj sa va puneti asemenea "greutate" dupa cap..... va pierdeti viata aiurea si nu va dati seama ce conteaza de fapt... |
||
|
Shhh Postat pe 9 Februarie 2010 12:40 |
||
|---|---|---|
|
Eu nu mi-as inchipui viata fara copii. Iubesc copii. In momentul de fata am un baietel de 2 ani si mai vreau un copil. Nu-i chiar asa greu sa cresti un copil, cu toate ca eu m-am intors la lucru de cand piciu avea 11 luni, il duc dimineata la cresa, seara il aduc acasa,iar cand ajung acasa fac curatenie spal, calc, fac mancare si ma ocup de piciulic, ii adevarat ca nu le fac zilnic si nici singura, ci cu sotul. |
||
|
anastas Postat pe 9 Februarie 2010 16:51 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-09 00:44:46De la: goanga2000, la data 2010-02-08 20:13:03 Marco, cum era de asteptat, faci greseli de interpretare, pe langa faptul ca mi-ai trunchiat mesajul. N-am zis nicaieri ca toti oamenii care au copii sunt animale si fara discernamant, doamne fereste.Ma refeream la o parte din ei, fara discernamant(tiganii si nu numai, in gen cu un nivel intelect f scazut) fiindca fac o tarla de copii si-si bat joc de ei dupa aia, ii cresc intr-o saracie lucie si ii trimit la cersit.Nu mai zic de violente si alte cele.Dar tu intelegi ce vrei, cu puterea ta mult prea limitata de intelegere. Raman la parerea mea: nu ar trebui sa criticati (ca sa nu mai folosesc "judecati")pe cei care nu au copii. E alegerea lor si cu asta basta. Nici macar nu ar trebui sa se justifice fata de voi, ceilalti care aveti copii (e o fata p-aici care se tot justifica saraca).Cunosc oameni exceptionali, care dintr-un motiv sau altul nu au copii. Ei si?F bine, treaba lor, atata timp cat se simt bine in pielea si cu viata lor.Si unii chiar se simt, asta nu pot intelege multi. Iar tu marco, poti sa-mi spui oricum (loser e deja banal),fiecare cu parerea lui, nu e obligatoriu sa fiu pe placul tuturor. Importanta e parerea mea despre mine si la cap asta stau f bine. Si inca ceva, marco. Natalitatea nu scade doar la noi, scade la fel de bine sau chiar mai accelerat si in vest (vezi germania, uk si altele).Scaderea natalitatii nu e doar problema generatiei noastre de romanasi ratati, e o problema globala. Asa ca mai lasa aerele astea de mare occidental si mare intreprinzator ca stiu si eu destul de bine cum sta treaba ca am trait si eu p-acolo .Intradevar, cum spunea cineva de pe aici creditele pt casa sunt mult mai usor de accesat in vest, preturile la apt comparabile cu rom (desi mai mari) iar salariile mult mai mari ca in Rom. Cu toate astea rata natalitatii scade si la ei dramatic. Si ca sa inchei, o intrebare. Sa spunem ca nevasta ta mult iubita n-ar fi putut face copii din cauze biologice. Ce ai fi facut in cazul asta? Cum s-ar fi pupat principiile tale de moralitate cu ideea ca esti un loser daca n-ai copii? ce ai fi facut? ti-ai fi abandonat mult iubita nevasta? |
||
|
|
||
|
goanga2000 Postat pe 9 Februarie 2010 20:25 |
||
ohoo.. in cazul asta nevasta lui marco era demult istorie.. hmm, cred ca ai dreptate, daca te-ai referit la mine, nu stiu de ce ma justific in fata altora cu viziuni mai .. sarace
|
||
|
woman33 Postat pe 9 Februarie 2010 21:46 |
||
De la: goanga2000, la data 2010-02-09 20:25:22De la: marco918, la data 2010-02-09 00:44:46De la: goanga2000, la data 2010-02-08 20:13:03 ... aproape ma apuca plinsul ... ... cind vad ce simplu gindesti ... ca in filme ... ti-am mai easpuns ... dar daca insisti ...... tu ii acuzi pe cei cu multi copii (o tirla), ca si mine, ca sint redusi(adica conform conceptiei tale multi copii = parinti redusi ) si ca unii nu au ceea ce doar TU consideri ca este absoulut necesar ... te anunt ca totul e doar in functie de prioritati ... atita tot ... poti renunta la mesele in oras, la fumat, la baut zilnic, la vacante de papagal in tari straine, daca nu iti permiti ... ... dar ce imi poti spune si cum ii denumesti pe cei, care isnt mult mai multi decit iti inchioui, care PUT de bani, cheltuie alandala si care au un singur amarit de copil pe care il asorteaza cu pantofii sau geanta ? ... ce fel de oameni sint ... rpobabil vei spune ca e dreptul lor ... dar atunci de ce ii jignesti pe cei care nu sfideaza prin nesimtire si opulenta dar au mai multi copii ? ... ... spui ca natalitatea e in scadere in occident ... de parca asta e problema romanilor !!! ... dar ... in romania este de 1.3 (iar romanii au cam 0.7 restul sint ''diversi'') ... sint niste detalii foarte interesante care fac o mare diferenta chiar daca pentru confortul romanilor nu sint prezentate ... in primul rind sint tari unde natalitatea este pozitiva, adica 3 si peste - franta, uk, irlanda, rusia, sudul italiei, tarile nordice ... doar citeva au intradevar aceasta problema si acestea sint in marea majoritate cele est-europene ... dar in principal romania ... pentru vestici declararea unei natalitati mai mici e un argument in favoarea mentinerii emigratiei si accelerarea dezvoltatii economice si sociale ... chiar daca unele ar avea probleme e bine de inteles un alt aspect ... au foarte multi cetateni in afara graniteleor care oricind se pot repatria ... italia are 60 de milioane (aproape) in cizma si 120 raspinditi in lume ... spania, portugalia, anglia, germania, tarile nordice ... cam la fel ... cea mai evidenta situatie este in irlanda unde sint 5 milioane de locuitori si mai sint 30 de milioane numai in US ... romania nu are nici macar acest atu ... deci nu plinge la ''filmele'' altora ... gindeste-te peste 20-30 de ani cind va fi o armata de pesnionari (printre care si tu) si nu vor exista suficienti doctori, asistente, politisti, judecatori, economisti, femei de serviciu, electricieni, timplari, instalatori pentru niste minime necesitati ... si cum VEI PLATI aceste servicii cind vei avea nevoie de ele ? ... drama este a romanilor nu a vesticilor ... care mai au si atuul ca au suficienti bani (munciti sau furati dar ii au) incit sa cumpere tot ce le trebuie ... ... daca prea iubita mea sotie nu putea face copii ? ... cred ca nu eram insurat cu ea ... atit si nimic mai mult ... dar nu a fost cazul ... nu sint genul care sa astepte pina la 40 de ani ca sa isi dea seama ca a investit intr-o relatie care nu e completa ... si probabil si ea ar fi facut la fel ... ... treaba cu simtitul bine in pielea ta e foarte adecarat ... dar in conditiile in care intelegi prioritatile VIETII tale ... a te simti bine in pielea ta in timp ce profiti de posibilitatea de a iti selectiona copii nu este deloc natural si normal ... inseamna ca si violatorii, criminalii, tilharii, prostituale obligate pot fi denumite persoane foarte normale ... le place ce fac si se simt bine in pielea lor ... nu-i asa ? ... ... eu nu te-am facut LOOOSERa pentru a te jigni ... dar te introduci singura intr-o categorie fara sa iti dai seama ... |
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 22:41 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 21:46:24ohoo.. in cazul asta nevasta lui marco era demult istorie.. ... dar cum nu este ... lasati scenaritele si uitati-va mai atent la VIATA VOASTRA ... sa nu fiti voi cele lasate de caruta pentru sterilitate ... nu inteleg de ce cineva s-ar sacrifica facindu-se ca e multumit ... ... aveti o idee idilica despre jumatatea voastra ... la un intreg fiecare trebuie sa contribuie egal sau complementar ... daca aceasta contributie se reduce atunci cineva sufera(in cazul de fata din cauza lipsei copiilor) ... ... intradevar nu trebuie sa te justifici nimanui ... dar trebuie sa o faci MACAR pentru tine ... in mod sincer si obiectiv ... ... woman ... la cite prostii ai spus pina acum si ce lipsa de minima logica ai prezentat ar fi cazul sa incepi sa asculti decit sa iti prezinti ''filozofiile'' sau sa te crezi dintr-un fel de casta superioara ... cu cei 25 de ani ai tai esti buna intradevar de ceva ... dar in nici un caz nu trebuie sa gindesti ... exclus ... |
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 22:47 |
||
|
".. daca prea iubita mea sotie nu putea face copii ? ... cred ca nu eram insurat cu ea ... atit si nimic mai mult ... dar nu a fost cazul ... nu sint genul care sa astepte pina la 40 de ani ca sa isi dea seama ca a investit intr-o relatie care nu e completa ... uitati-va mai atent la VIATA VOASTRA ... sa nu fiti voi cele lasate de caruta pentru sterilitate ... " _____________________________________________________________________ Nu POT sa cred efectiv!!!! Adica tu te-ai insurat din interes, cu una fertila?? Si daca nu era fertila o aruncai la gunoi si "nu mai erai insurat cu ea"? Tu NU ESTI om cu sentimente, tu esti un robot programat de altii cum sa-si traiasca viata, adica de inaintasi. Poate jignesc, dar deja o iei razna rau de tot. Sau asa ai fost mereu, caz in care te compatimesc sincer. Nu noi vom fi "lasate de caruta" (exprimare cretina) pentru sterilitate, poate tu ar trebui sa fii pentru nebunia ta. Spui ca ar fi cazul sa incep sa ascult si ca la varsta mea nu imi permit sa am pareri proprii, adica "sa gandesc". Asadar sa ajung ca tine, cu creierul spalat de comunisti obsedati de odrasle? In nici un caz ! Uite ca gandesc, si inca foarte logic si argumentat, nu ca tine care nu vii cu nicio concluzie obiectiva. Tot o dai cu situatia din vest si cu menirea muierilor in lume. Deja m-am saturat de teoriile tale sectante, te rog sa nu imi mai raspunzi, pentru mine ai atins o limita de netrecut. Bafta in 'logica' ta in continuare! Si la mai multi (copii). |
||
|
woman33 Postat pe 9 Februarie 2010 23:35 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 23:35:25 ... ... ATIT ?! ... ... sa nu imi spui tu ... ca ai ramine cu un IMPOTENT ? ... ... daca ai afla asta in timp scurt dupa ce te-ai imprieteni cu el ... ... tu ai sta cu barbati-tu daca era asa ? ... hai sa fim complet IPOCRITI ... ... urla PROSTIA din tine ... nu ai gasit ceve mai bun ca sa creezi anitpatie !!!? ... ... fetitza ... problema nu sint ideiile ''sectante'' (???) ci faptul ca nu te-ai gindit niciodata la ce FACI ! ... ca traiesti gregar asteptind ca statul sa te plateasca sa te reproduci ! ... ... ca habar nu ai de ce si pentru ce ai face un avort ! ... ... ca vrei sa te mariti anul viitor dar nu stii ce partener vei mai avea la 30 de ani (adica peste 5 ani, tu cea care ma acuzi ca nu as sta cu o femeie sterila ) ! ... ... ca astepti sa primesti multumiri in momentul in care esti angajata ! ... ... pentru ca esti PESIMISTA si NEGATIVISTA ! ... ... ai ideii hitleriste fata de proprii tai copii si fata de oricine are copii ! ... ... pentru ca nu stii ce poti si ce vrei sa faci in viata ta ! ... ... ca preferi sa cresti un ciine decit un copil ! ... ... probabil iti inchipui ca comunismul a fost inventat pentru a obliga femei DEFAZATE sa isi nasca si sa isi iubeasca copii !!! ... ... ce viitor maret are Romania cu astfel de romani ... la gunoi ... altii la rind ... ![]() ... apropo ... ai grija cind treci strada ... nu se stie niciodata ... vei ajunge sa ai nevoie de compasiune adevarata din partea celorlalti ... culegi ceea ce semeni ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 00:54 |
||
|
imi calc pe inima si iti mai raspund inca o data: - impotent adica steril sau cum, sunt 2 tipuri de impotenta masculina dpdv medical. daca nu ar putea avea copii, ei bine afla ca DA, AS RAMANE CU EL, CLAR? Asta inseamna devotament!- nu am spus ca vreau sa ma marit, am zis ca prietenul meu vrea acest lucru. si ti-am mai repetat asta o data. - normal ca vreau respect cand ma angajez, ca doar nu stau cu mana intinsa la nimeni, ma duc sa muncesc pentru 'ei'. in vestul tau scump nu exista notiunea de respect fata de angajati? eu zic ca da! - asa v-au invatat prin occident, sa jigniti cum o faci tu pe acest forum? (poate prostia din tine rage, pe a mea, chiar daca ar exista, tot n-o cunosti) |
||
|
woman33 Postat pe 10 Februarie 2010 01:07 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-10 01:07:51imi calc pe inima si iti mai raspund inca o data: - impotent e un defect la fel ca si sterilitatea ... nimic mai mult ... ai ramine cu oricine nu isi doreste copii ... dar nu cu un IMPOTENT ... doar esti o femeie ''normala'', nu !?!?!? ... devotament ? ... ... tu care spui ca nu stii cu ce partener vei fi la 30 de ani ... am impresia ca nu stii foarte multe lucruri simple ... folosesti cuvinte pe care nu le intelegi ... - ai spus ca te vei marita anul viitor ... dar probabil esti prea obinuita cu limba de lemn COMUNISTA ca sa recunosti vreodata ceea ce ai spus ... - respect o sa ai dupa ce te angajezi si dovedesti ca esti capabila sa faci treaba pentru care esti platita ... multumirile, masa si dansul ... cind o sa iesi la PENSIE ... ... nu stiu ce are s_la cu prefectura ? ... daca tu ai ramas cuplata la gindirea si limbajul comunist dar visezi la avantajele capitaliste ... nu e vina mea ... vrei sa te minti si sa fii mintita tot timpul ... DESCHIDE TELEVIZORUL ... ...altceva ? ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:12 |
||
...altceva... da un quote unde am zis ca ma marit la anul, sa vad si eu negru pe alb. am zis ca EL vrea, nu ca a ramas stabilita treaba. Si ce propui: daca iubitul meu nu ar putea concepe urmasi din motive medicale, ar trebui sa-i dau papucii??? Tu te auzi ce sustii?? Ai auzit de "impreuna la bine si la rau" vreodata?????? |
||
|
woman33 Postat pe 10 Februarie 2010 01:21 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-10 01:21:47...altceva... ... papusha ... un ''quote'' da-ti singura ... ma-am plictisit sa te consider un ... OM ... spui ca nu te cunosc ... ce mai trebuie sa stiu despre mentalitatea ta ! ... o poza imi mai trebuie sa pot ride mai cu pofta ... in rest ... ura si un praz verde ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:25 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-10 01:21:47...altceva... ... nu ma abtin sa nu subliniez PROSTIA si limbajul comunist fara valoare si substanta ... ... la bine si la rau ! ... tu care spuneai ca te mariti anul viitor dar nu stii cu cine vei fi la 30 de ani vorbesti de devotament, bine si de rau ... JURA ca nu il parasesti pe gigi cu care esti acum ? ... dar o sa spui ca e valabil doar dupa ce te casatoresti ... ... si nici dupa aia daca cumva iti cere sa ''fetzi'' vreun copil ... ... nu mai recunosti ce ai scris si spui ca el vrea dar tu nu vrei ... unde e ''devotamentul'' tau ... de ce nu vrei ? ... comunista mica ...
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:29 |
||
te-am rugat sa eviti sa-mi raspunzi, dar se pare ca n-ai ce face.. hai ca esti tare cu asta!tu de fapt esti vreun adolescent cu cosuri care are crize de personalitate (multipla eventual)? daca ai avea o poza cu mine ai comenta-o si pe aia. halal maturitate. dragutule, afla ca sunt o fata normala fizic, fara silicoane asa cum te astepti si nici macar nu imi vopsesc parul, il am natural. Si imi sta foarte bine asa, multe persoane mi-au zis-o. Crezi ca daca nu seman a pitzipoanca din reviste poti veni TU sa "razi" de stilul meu? Vai de tine. Spune ce doresti, nu mai pun "botul", cum se zice in tagma voastra...
|
||
|
woman33 Postat pe 10 Februarie 2010 01:33 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-10 01:33:48te-am rugat sa eviti sa-mi raspunzi, dar se pare ca n-ai ce face.. ... scuze ... nu rid de fizicul nimanui ... absolut deloc ... rid de PROSTIA TA ... atit ... iar o poza ar da mai multa consistentza ... atit ... poti intelege asta ? ... ... nu evit nimic dar ma plictisesc aberatiile tale ... te prostesti incercind sa pari ca gindesti si ai principii ... esti varza ... si ai totusi 25 de ani ... ... poate nu semeni cu o pitzipoanca dar gindesti mai rau ca ele ... si asta conteaza mai mult ... nu cerceii in nas sau tatuajele pe spate ...
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:39 |
||
|
daca te plictisesc "aberatiile" mele nu le mai citi, punct. "poza ar da mai multa consistentza" - zau? cum asa. e randul meu sa spun ca esti varza (adica imbuibat de prostie). deja simt ca ma cobor f mult purtand discutia asta cu unul ca tine. seara buna! |
||
|
woman33 Postat pe 10 Februarie 2010 01:45 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-05 22:47:27
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:46 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-04 19:36:01 Si ce daca vom ajunge 15 milioane. Macar vorm avea TOTI locuri de munca si vom consuma mai putin..
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:47 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-05 01:16:41
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:49 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-06 14:04:53
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:51 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-07 01:06:58
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:52 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-08 19:33:46uite c-ai vomitat deja, bravo
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:53 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-08 20:05:54cristinxxx, la cum arati cred si eu ca esti frustrat rau de tot si iti vomiti si tu nervii pe forumuri. sau poate te-a umilit seful sau vreo femeie azi. naspa, asta-i viata sa stii.
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:54 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-08 20:38:30fluturas mami, eu am dat un simplu quote la ce a afirmat altcineva. ok? Eu una am spus doar ca aleg un husky langa mine in pat, pentru ca ador cainii. Faza cu mancatul din acelasi blid e exagerata, asa ceva nici nu se pune problema, dar am vrut sa subliniez esenta. Of, ce greu mai pricep unii.
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:56 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-08 20:56:25
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:57 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-10 01:54:43De la: woman33, la data 2010-02-08 20:05:54cristinxxx, la cum arati cred si eu ca esti frustrat rau de tot si iti vomiti si tu nervii pe forumuri. sau poate te-a umilit seful sau vreo femeie azi. naspa, asta-i viata sa stii. asa SI? ala e mai prost ca tine ..
|
||
|
woman33 Postat pe 10 Februarie 2010 01:57 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 00:43:18"voi vreti ceea ce in orice tara vestica o familie are dupa foarte multi ani de munca ... " ??? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:58 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 00:48:58Daca sunt angajata, sunt pentru ca merit si pentru ca am CE sa ofer !!
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 01:59 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 03:03:59Ideea mea e ca momentan tara asta nu dispune de resursele necesare pentru ca absolut TOATE femeile adulte sa procreeze, ....
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 02:01 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 03:34:08eu vreau sa ma pot bucura de concedii fara grija unui copil mic dupa mine sau acasa, vreau sa ajung seara acasa sa fac repede ceva de mancare si apoi sa ma culc daca sunt rupta de somn, sa nu ma impiedic de jucarii/biberoane prin casa, sa nu aud plansete ca nu-i cumpar nush ce jucarie din raft, si ar mai fi.. Poate intr-o zi, undeva dupa 30 de ani, voi gandi altfel. Depinde si ce partener voi avea, cata stabilitate emotionala imi va oferi si cat ma va sustine.
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 02:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Liberttatea in relatie!!!! | 14 | De la: myRakoL 28 Iunie 2014 16:31 |
| Ce cadou luati iubitului de Craciun? | 18 | De la: dulcyka 15 Noiembrie 2009 13:59 |
| Sunt agresiva cu iubitul meu | 64 | De la: lollitta 31 Iulie 2011 23:19 |
|
|
||
| Relatia cu Dumnezeu | 175 | De la: lety17 19 Septembrie 2009 19:00 |
| este oare adevarat? | 26 | De la: catalina69 21 Octombrie 2009 12:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.