Mai multe
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 01:43:24De la: woman33, la data 2010-02-09 01:19:18"Si din aia zece cati rezista ? Doar cel care isi ofera serviciile asfel incat sa primeasca multumirile .." ... fluturas ... pregatit nu este nimeni ... sincer ... mai ales in romania ... oamenii si-au pierdut naturaletzea ... eu am fost ''tratat'' de nevasta-mea ... strainii au cu totul alta mentalitate ... asa cum era poate in romania pina la comunism ... gen - ce e in mina nu-i minciuna ... si functioneaza perfect ... |
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 01:49 |
||
|---|---|---|
De la: marco918, la data 2010-02-09 01:49:47De la: fluturas_, la data 2010-02-09 01:43:24De la: woman33, la data 2010-02-09 01:19:18"Si din aia zece cati rezista ? Doar cel care isi ofera serviciile asfel incat sa primeasca multumirile .." Si atunci , nu mai facem copii? Traim in Romania si asta ne impiedica sa facem copii? Poate ca romanul isi doreste prea mult si amana... dar nici aici, in strainatate, nu e lumea atat de implinita. Dar cum spui tu...aici fac copii.
|
||
|
fluturas_ Postat pe 9 Februarie 2010 01:53 |
||
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 01:48:30De la: marco918, la data 2010-02-09 01:43:24De la: fluturas_, la data 2010-02-09 01:37:28..evaziuni fiscale. Mai ales ca nu vad legatura cu ce vorbeam noi.. ... low nicotin level ... ... fluturas ... cred ca nu ai inteles ... faci EVAZIUNE FISCALA pentru MULTUMIRI ? ... iti expui libertatea pentru niste multumiri !!! ... nu am nimic cu fata ... dar putina atentie nu strica ... nu cred ca e expert contabil dar niste gainarii se pot face si la un astfel de nivel ... nu e cazul sa riste ... iarasi ... |
||
|
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 01:55 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-09 01:55:02 in fine... [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] nu inteleg ce te face sa crezi ca nu-i expert contabil ? [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] dar...trecem peste.. |
||
|
fluturas_ Postat pe 9 Februarie 2010 02:03 |
||
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 01:53:26De la: marco918, la data 2010-02-09 01:49:47De la: fluturas_, la data 2010-02-09 01:43:24De la: woman33, la data 2010-02-09 01:19:18"Si din aia zece cati rezista ? Doar cel care isi ofera serviciile asfel incat sa primeasca multumirile .." ... fluturash ... noi oamenii NICIODATA NU O SA FIM MULTUMITI ... altfel nu evoluam ... nici cei din inaintea noastra nu au fost multumiti, nici noi, nici cei care or sa vina ... depinde de echilibrul fiecaruia si de ce intelege el prin ''implinire'' ... si cum te adaptezi la ceea ce ai ... toti vrem mai mult ... unii se chinuie, platesc cu timp din viata lor si apoi nu sint multumiti, ''standardele'' s-au schimbat ... eu ma multumesc sa nu ratez nici o oportunitate si ma bucur de tot ce am ... |
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 02:03 |
||
|
mai marco, tu chiar nu intelegi ideea mea sau te prefaci?! tu ai spus raspicat ca generatia mea se tot plange si asteapta un loc de munca, precum sclavii; pentru ca nu-si fac firma lor (sau cabinet, ca fiica ta). iar eu ti-am dat exemplu ca te inseli. si inca cum! (nu esti "sclav" daca muncesti pentru altii care iti apreciaza aptitudinile) |
||
|
woman33 Postat pe 9 Februarie 2010 02:04 |
||
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 02:03:00 ...virsta ... 25 de ani ... dar poate este ... eu am un dubiu ... nimic mai mult ... nici nu sint contrazis ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 02:05 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 02:04:21mai marco, tu chiar nu intelegi ideea mea sau te prefaci?! ... daca nu dai reply la ceea ce vrei sa comentezi ... nu prea imi place sa ma intorc pentru orice prostioara pe care vrei sa o dezvolti ... dar nu inteleg cum ma insel ... cazuri particulare exista, nu neg, dar putine raportat la STATISTICI ... ... fica mea nu are cabinet ... e la facultate ... la inceput ... dar e directia pe care o vede ... atita tot ... |
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 02:08 |
||
acum mai ai putin si emiti o noua teorie: doar expertii contabili cu cel putin 2 ani vechime nu se incadreaza la "slugi", nu? Iaca-ta vorbele tale: "... ce sa spun ... conditiile de trai astazi sint cele ramase de acum 40-50 de ani ... dupa ce s-au saturat romanii si de comunism preferau sa fure si sa se prostitueze facindu-se ca gindesc ... vrei conditii ? ... FA-TI-LE ... intelegi ? ... de ce astepti doar oportunitati de a fura, de a rincezi undeva unde ti se da de munca ... ca la slugi ... scuze ... COMUNISMUL S-A TERMINAT ... poti intelege asta ... " |
||
|
woman33 Postat pe 9 Februarie 2010 02:10 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 02:10:42acum mai ai putin si emiti o noua teorie: doar expertii contabili cu cel putin 2 ani vechime nu se incadreaza la "sclavi pe plantatie", nu? ... nu am inteles ? ... vrei sa repeti ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 02:12 |
||
voi doi nu veti ajunge niciodata la un punct comun !
|
||
|
fluturas_ Postat pe 9 Februarie 2010 02:15 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 02:10:42acum mai ai putin si emiti o noua teorie: doar expertii contabili cu cel putin 2 ani vechime nu se incadreaza la "slugi", nu? ... tot nu inteleg legatura ! ... poti fi mai explicita ? ... citatul il recunosc si ti-l pot detalia ... dar nu vad rostul contabililor de 2 ani vechime ??? ... scuze ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 02:16 |
||
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 02:15:52 ... poate ar trebui un topic separat ... distrugem complet ideea topicului ... ... dar si daca nu ii explici clar ii ramine o farima de fericire ca este sigura detinatoare a adevarului pentru un subiect ''dificil'' ... ... oricum alte afirmatii nu le contrazice ... sint prea complicate ... doar ca nu vrea sa fie, chiar si imaginar, considerata ''sclav'' ... daca ii spun ca e o doamna ... rasufla usurata ... ... inchide calculatorul si uita in secunda doi ce subiect avea topicul de fapt ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 02:18 |
||
n-ai inteles, era o simpla gluma treaba cu 2 ani vechime. dar e ok, nu am umor la ora asta se pare spune-mi ce e de contrazis si o fac (desi asta fac de 3 zile incoace) ! Uite aici fragmentul initial care m-a alarmat: "vrei doar sa te ia cineva de mina, sa te evalueze fizic si sa iti dea ceva de munca ... conform ''diplomei'' care ar atesta cit de desteapta esti ... PROSTILOR le este frica de concurentza ... PROSTILOR le este frica sa nu li se ia serviciile pentru ca nu sint capabili sa munceasca decit in firmele/intreprinderile/structurile altora unde se pot pierde printre angajati ... PROSTII sint incapabili sa creeze o mica afacere profesionala a lor ... PROSTII se calca in picioare sa se angajeze unde sa li se spuna ce au de facut si cum sa faca (..)" |
||
|
woman33 Postat pe 9 Februarie 2010 02:28 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 02:28:34n-ai inteles, era o simpla gluma treaba cu 2 ani vechime. dar e ok, nu am umor la ora asta se pare ... ca sa intelegi ... o fraza generala trebuie sa vezi putin in ansamblu ... ok ? ... ... romania are 60% din forta de munca angajata la STAT (un stat care ar trebui de fapt sa se bazeze pe contributia cetatenilor nu invers) ... ... in romania este o isterie de acumulat diplome ... pentru ce ? ... pentru a se angaja sau a ramine angajati la stat, in mare parte, altfel nu inteleg cum cu atitia ''experti'' cu cite 2-3 facultati este o debandada atit de organizata ? ... de ce acesti ''experti'' nu intervin in a pune lucrurile la punct macar la locul lor de munca ? ... aceiasi ''experti'' nu se vad deloc cind vorbim de mediul privat ... acolo chiar nu e important ... face fiecare ce poate ... iar domeniul cel mai cautat este ... intermedierea ... de orice fel ... foarte putin productia reala ... ... incearca sa ma convingi ca cei 60% nu sint niste sclavi care isi ajusteaza viata (inclusiv copii, adica subiectul topicului), dar nu si cheltuielile inutile, in functie de salariul pe care il primesc ... meritat sau nu ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 02:37 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-09 02:18:58De la: fluturas_, la data 2010-02-09 02:15:52 ''TOATA VIATA FARA COPII?''_________PARCA DESPRE ASTA SE DISCUTA NU? |
||
|
kudika105787 Postat pe 9 Februarie 2010 02:43 |
||
|
procentul acela de "sclavi" (a se intelege oameni care isi iau salariul pe nemuncite si care isi pun viata in mana statului) deja a fost sau este disponibilizat, are si criza un rol benefic - sau nu, din pct lor de vedere. raman cei care isi fac datoria, care au invatat la viata lor si chiar muncesc. iar salariul ala eu zic ca e pe merit (nu vorbim de clasa politica acuma), la doctori sau profesori fiind chiar sub limita decentei... Deci de ce ar fi 60% oameni care stau cu mana intinsa la stat, de vreme ce il servesc si isi merita amaratii aia de banuti? apropos, cum crezi ca se simte un tanar absolvent si viitor profesor de .. sa zicem, biologie, in fata vietii? cum isi permite sa faca macar un copil, cand sotia e si ea (de ex.) tot profesoara, si stau amandoi la parinti in 2 camere, adica 4 adulti intr-un apartament cat sufrageria unora? alea nu-s conditii sa cresti un bebe care plange noptile, alea sunt conditii sa-ti iei lumea in cap.... |
||
|
woman33 Postat pe 9 Februarie 2010 02:46 |
||
De la: kudika105787, la data 2010-02-09 02:43:12De la: marco918, la data 2010-02-09 02:18:58De la: fluturas_, la data 2010-02-09 02:15:52 Asta am vrut sa spun si eu...S-a deviat rau de la subibect !
|
||
|
fluturas_ Postat pe 9 Februarie 2010 02:50 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 02:46:18procentul acela de "sclavi" (a se intelege oameni care isi iau salariul pe nemuncite si care isi pun viata in mana statului) deja a fost sau este disponibilizat, are si criza un rol benefic - sau nu, din pct lor de vedere. ... esti contabila ... unde nu se produce VALOARE de unde bani ? ... statul traieste din contributia domeniului privat ... nu invers ... pentru a ''functiona'' invers se vinde tara pe bucati pentru a plati niste oameni care NU PRODUC nimic ... ... inteleg ca sint multe persoane care muncesc bine si sint platiti prost ... profesorii tineri sint cei mai reprezentativi ... dar nu inteleg de ce insista sa se duca acolo ... de ce nu ii lasa pe ''expertii'' foarte bine platiti sa munceasca pentru banii aia ... ... in romania exista o clasa de imbogatiti PRIMITIVI care au furat cu nonsalanta tot ce s-a gasit pe linga ei ... imbogatiti care nu sint in stare sa ruleze capitalul furat ... nu sint in stare sa creeze productie si valoare ... sint niste maimute cu mentalitate de tarani in haine armani care nu inteleg ca toate bogatia lor se duce naiba daca cetateanul de rind e sarac ... o tara cu oameni saraci e o tara saraca ... pentru astia antidotul este sa fie lasati balta ... ... si aici nu inteleg de ce se autochinuiesc multi ... si isi impun limite aberante si frustrate in timp ce se mint cu diverse clisee ''globalizate'' ... |
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 02:55 |
||
| ... aspectul economic nu este chiar in afara topicului ... multi pun asta pe primul plan ... cred ca nu e rau de inteles niste lucruri ... | ||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 03:01 |
||
|
Ideea mea e ca momentan tara asta nu dispune de resursele necesare pentru ca absolut TOATE femeile adulte sa procreeze, cu toate indemnizatiile actuale de 2 lei. Lasand la o parte motivele de natura psihologica - pentru ca unele femei nu trebuie sa ajunga mame, asta cred ca toti o stim din povestile triste de viata din jurul nostru. Degeaba faci un copil daca il bati sau nu il hranesti la timp sau iti iei un barbat care il agreseaza verbal/fizic etc. Deci sa nu mai generalizam si sa aruncam cu pietre in cele care nu fac copii. |
||
|
woman33 Postat pe 9 Februarie 2010 03:03 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-09 03:01:03... aspectul economic nu este chiar in afara topicului ... multi pun asta pe primul plan ... cred ca nu e rau de inteles niste lucruri ... ...doar ca s-a transformat in ceva de genul : este woman expert contabil la 25 de ani? da sau nu? Cumnata mea are 31 de ani este director economic . Are un baiat de 3 ani dar nu a venit copilul pana nu a terminat o facultate, un masterat si nu s-a implinit profesional. Pana financiar nu a simtit ca este ok nu a facut un copil. Sentimental era pregatita de mult. Deci da, copilul vine cand simti ca ai o baza. |
||
|
fluturas_ Postat pe 9 Februarie 2010 03:09 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 03:03:59Ideea mea e ca momentan tara asta nu dispune de resursele necesare pentru ca toate femeile adulte sa procreeze, cu toate indemnizatiile actuale de 2 lei. Lasand la o parte motivele de natura psihologica - pentru ca unele femei nu trebuie sa ajunga mame, asta cred ca toti o stim din povestile triste de viata din jurul nostru. Degeaba faci un copil daca il bati sau nu il hranesti la timp sau iti iei un barbat care il agreseaza verbal/fizic etc. ... ... scuze ...... chiar CREZI CEEA CE SCRII ? ... ... adica STATUL iti spune ce si cit de om sa fii ? ... el trebuie sa te plateasca pentru o bucurie personala(nu neg ca ajuorul e ridicol, dar mai sint si alte ''investitii'' pentru copii care costa - educatie, sanatate, ...) pentru a fi OM ... ... scuze ... ori esti obosita ori revin la ceea ce spuneam inainte ... referitor la SLUGI ... asta e mai grav ... se numeste ... MANCURTIZARE ... voluntara ... |
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 03:10 |
||
| again, nu despre mine vorbesc. Vorbesc despre unele femei pe care sa zicem nu le-a dus capul sa faca o scoala mai acatarii, sau pur si simplu nu au avut 'sansa' la o viata decenta. Asta e, mai sunt si cazuri din astea. Atunci pe ce sa se bazeze, pe indemnizatii ce dureaza 2 ani din care isi permit doar pampersi lunar? | ||
|
woman33 Postat pe 9 Februarie 2010 03:15 |
||
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 03:09:43De la: marco918, la data 2010-02-09 03:01:03... aspectul economic nu este chiar in afara topicului ... multi pun asta pe primul plan ... cred ca nu e rau de inteles niste lucruri ... ... sentimental era pregatita de mult ... ... scuze ... crezi ca daca avea copil mai devreme era altfel ? ... ar fi fost mai putin motivata, s-ar fi pregatit mai putin ? ... ar fi fost director la alta companie si era mai rau de ea ? ... merita sa iti frustrezi ceea ce este mai important pentru tine - sentimentele pentru o ipotetica explozie a carierei ? ... ... eunu as face asta ... sint atitea posibilitati ... dar e rau cind nu te simti bine in pielea ta indiferent ce spun cartile de dezvoltare personala atiti de iubite in romania ... ... oricum felicitari ... nu a intirziat foarte mult ... pe cind urmatorul ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 03:18 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 03:15:25again, nu despre mine vorbesc. Vorbesc despre unele femei pe care sa zicem nu le-a dus capul sa faca o scoala mai acatarii, sau pur si simplu nu au avut 'sansa' la o viata decenta. Asta e, mai sunt si cazuri din astea. Atunci pe ce sa se bazeze, pe indemnizatii ce dureaza 2 ani din care isi permit doar pampersi lunar? ... crezi ca copii nu pot trai doar in pampersi ? ... ... si cred ca acele persoane, nu neaparat proaste, se descurca mai bine cu copii decit multe sclifosite ... crede-ma ... e chestie de prioritati ... atita tot ... ... o intrebare simpatica ... am citit-o ieri ... ... ce ai sfatui pe o femeie insarcinata care are deja 8 copii, dintre care 3 surzi, 2 orbi, si unul retardat mintal si unul sanatos ? ... ... oricum ... tule dai exemplu pe acele femie ... DAR TU CE PROBLEME AI ? ... nu e vorba de tine, dar dai exemple pe altii ... ce sa ne departam prea mult ... ... ca sa nu mai generalizam ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 03:22 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-09 03:18:30De la: fluturas_, la data 2010-02-09 03:09:43De la: marco918, la data 2010-02-09 03:01:03... aspectul economic nu este chiar in afara topicului ... multi pun asta pe primul plan ... cred ca nu e rau de inteles niste lucruri ... Nu cred ca poti sa-ti termini o facultate cu burta la gura si sa si lucrezi in acelasi timp. A fost mult mai mult motivata sa avanseze profesional. Eu sunt perfect de acord cu ceea ce ea a facut.De fapt ei, ca fratele meu a sustinut-o in decizia ei. Urmatorul? E destul de nazdravan actualul pe cat sa mai dureze pana vine urmatorul. |
||
|
fluturas_ Postat pe 9 Februarie 2010 03:23 |
||
|
are 7 deja si e insarcinata iar? pai aia e femeie sau e .... (aici insereaza tu ce animal vrei) eu una as sfatui-o sa dea fuguta la un control medical in zona capului, ca la burta a mai fost de 8 ori..
|
||
|
woman33 Postat pe 9 Februarie 2010 03:26 |
||
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 03:23:51De la: marco918, la data 2010-02-09 03:18:30De la: fluturas_, la data 2010-02-09 03:09:43De la: marco918, la data 2010-02-09 03:01:03... aspectul economic nu este chiar in afara topicului ... multi pun asta pe primul plan ... cred ca nu e rau de inteles niste lucruri ... ... ai accepta sa fii frustrata doar pentru ca nu stii daca ai face fata un an sau doi cu un copil mic ? ... costa pe termen lung ... trebuie sa te minti ca nu aveai alternativa ... in fine ... nu e doar problema unei femei ... exista un barbat, doua familii ... trebuie doar foarte putina intelegere ... daca nu exista ... intradevar ... orice poate fi o problema ... ... toti sint nazdravani ... cel mai mic are 3 ani ... doarme la prinz si nu se culca inainte de ora 2 ... noaptea ... si cind se aduna toti e delir ... |
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 03:29 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-09 03:26:46are 7 deja si e insarcinata iar? pai aia e femeie sau e .... (aici insereaza tu ce animal vrei) ... tocmai l-ai condamnat pe Beethoven ... ... |
||
|
marco918 Postat pe 9 Februarie 2010 03:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Un tanar este cercetat de politisti pentru seductie | 12 | De la: BEL_AMY1 13 Aprilie 2011 15:37 |
| Vise | 15 | De la: ViSuRi_DuLcI 1 Iulie 2009 22:20 |
| mi-e frica sa nasc | 55 | De la: geo_reincarcat_iara 29 Iunie 2010 17:35 |
|
|
||
| "SENSUAL COFFEE"-afrodisiaca,rejuvenatoare,energizant sexual.O cafea pentru amandoi !!! | 4 | De la: perce_neige 6 August 2010 16:44 |
| ....Help!..Se merita sa incerc? | 8 | De la: pisicuta_trista 10 August 2009 09:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.