Setari Cookie-uri

toata viata fara copii ?

De la: fluturas_, la data 2010-02-09 03:09:43
De la: marco918, la data 2010-02-09 03:01:03... aspectul economic nu este chiar in afara topicului ... multi pun asta pe primul plan ... cred ca nu e rau de inteles niste lucruri ...

...doar ca s-a transformat in ceva de genul : este woman expert contabil la 25 de ani? da sau nu?

Cumnata mea are 31 de ani este director economic .
Are un baiat de 3 ani dar nu a venit copilul pana nu a terminat o facultate, un masterat si nu s-a implinit profesional. Pana financiar nu a simtit ca este ok nu a facut un copil. Sentimental era pregatita de mult.

Deci da, copilul vine cand simti ca ai o baza.

NU CRED CA ERA PREGATITA SENTIMENTAL..PROBABIL CA DOREA CA IN VIITOR SA AIBA UN COPIL..DAR PE PRIMUL LOC A FOST CARIERA EI ( NU CA AR FI UN LUCRU RAU)
ATUNCI CAND ITI DORESTI UN COPIL (ESTI PREGATITA SENTIMENTAL) NU ASTEPTI NIMIC..CRED CA SA ITI PROGRAMEZI CAND O SA AI COPILUL E CA SI CUM L-AI FACE ASA..CA TREBUIE
kudika105787
Postat pe 9 Februarie 2010 03:32
eu inca vreau sa ma pot bucura de concedii fara grija unui copil mic dupa mine sau acasa, vreau sa ajung seara acasa sa fac repede ceva de mancare si apoi sa ma culc daca sunt rupta de somn, sa nu ma impiedic de jucarii/biberoane prin casa, sa nu aud plansete ca nu-i cumpar nush ce jucarie din raft, si ar mai fi.. Poate intr-o zi, undeva dupa 30 de ani, voi gandi altfel. Depinde si ce partener voi avea, cata stabilitate emotionala imi va oferi si cat ma va sustine. Pentru ca nu am de gand sa-l cresc singura, si nici ptr cel mic nu e bine.
woman33
Postat pe 9 Februarie 2010 03:34
De la: kudika105787, la data 2010-02-09 03:32:40
De la: marco918, la data 2010-02-09 03:01:03... aspectul economic nu este chiar in afara topicului ... multi pun asta pe primul plan ... cred ca nu e rau de inteles niste lucruri ...

...doar ca s-a transformat in ceva de genul : este woman expert contabil la 25 de ani? da sau nu?

Are un baiat de 3 ani dar nu a venit copilul pana nu a terminat o facultate, un masterat si nu s-a implinit profesional. Pana financiar nu a simtit ca este ok nu a facut un copil. Sentimental era pregatita de mult.

NU CRED CA ERA PREGATITA SENTIMENTAL..PROBABIL CA DOREA CA IN VIITOR SA AIBA UN COPIL..DAR PE PRIMUL LOC A FOST CARIERA EI ( NU CA AR FI UN LUCRU RAU)
ATUNCI CAND ITI DORESTI UN COPIL (ESTI PREGATITA SENTIMENTAL) NU ASTEPTI NIMIC..CRED CA SA ITI PROGRAMEZI CAND O SA AI COPILUL E CA SI CUM L-AI FACE ASA..CA TREBUIE

Nu-s psiholog. Nu i-am analizat vorbele. Desi eu vad o diferenta intre sentimental si financiar.
Eu maine as face un copil dar stiu un lucru, nu-i momentul si asta pentru ca n-am nimic care sa-mi ofere stabilitate. Dar asta nu inseamna ca nu mi-l doresc acum. Dar daca mi-l doresc nu inseaman ca trebuie sa merg orbeste si acum s ama bag in pat langa prietenul meu si sa fac un copil.

Si uite MARCO .aici ti-am raspuns si tie la treaa cu frustrarea...
fluturas_
Postat pe 9 Februarie 2010 03:37
De la: woman33, la data 2010-02-09 03:34:08eu inca vreau sa ma pot bucura de concedii fara grija unui copil mic dupa mine sau acasa, vreau sa ajung seara acasa sa fac repede ceva de mancare si apoi sa ma culc daca sunt rupta de somn, sa nu ma impiedic de jucarii/biberoane prin casa, sa nu aud plansete ca nu-i cumpar nush ce jucarie din raft, si ar mai fi.. Poate intr-o zi, undeva dupa 30 de ani, voi gandi altfel. Depinde si ce partener voi avea, cata stabilitate emotionala imi va oferi si cat ma va sustine. Pentru ca nu am de gand sa-l cresc singura, si nici ptr cel mic nu e bine.

si ce e rau in asta? nu stiu de ce toata lumea se cearta pe tema asta?

chiar credeti ca o femeie TREBUIE sa aiba un copil?
kudika105787
Postat pe 9 Februarie 2010 03:41
De la: woman33, la data 2010-02-09 03:34:08eu inca vreau sa ma pot bucura de concedii fara grija unui copil mic dupa mine sau acasa, vreau sa ajung seara acasa sa fac repede ceva de mancare si apoi sa ma culc daca sunt rupta de somn, sa nu ma impiedic de jucarii/biberoane prin casa, sa nu aud plansete ca nu-i cumpar nush ce jucarie din raft, si ar mai fi.. Poate intr-o zi, undeva dupa 30 de ani, voi gandi altfel. Depinde si ce partener voi avea, cata stabilitate emotionala imi va oferi si cat ma va sustine. Pentru ca nu am de gand sa-l cresc singura, si nici ptr cel mic nu e bine.

... parca te maritai peste un an ? ... ... acum nu stii ce partener vei avea pe la 30 de ani ? ...

... concedii, plinsete, biberoane ... iti dau greturi !!! ... ... tu crezi ca ai fost altfel ... oricum se pare ca pentru tine si pentru multe altele copii sint un fel de accesoriu pe care il produci cind ai bani ... ... scuze, o astfel de mentalitate cred ca v-a creat si pe multe femei (si barbati) ... acum doar continuati ''traditia'' ... succese ...

marco918
Postat pe 9 Februarie 2010 03:47
nu am zis nicaieri ca ma marit, am zis doar ca el vrea asta, sau cel putin am discutat despre asta.

copilul nu e un accesoriu, e o fiinta umana care are dreptul la o viata fara lipsuri si fara stress, cand mami vine acasa nervoasa dupa 10 ore de munca si tranteste sau tipa..
woman33
Postat pe 9 Februarie 2010 03:49
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 03:37:44
De la: kudika105787, la data 2010-02-09 03:32:40

Nu-s psiholog. Nu i-am analizat vorbele. Desi eu vad o diferenta intre sentimental si financiar.
Eu maine as face un copil dar stiu un lucru, nu-i momentul si asta pentru ca n-am nimic care sa-mi ofere stabilitate. Dar asta nu inseamna ca nu mi-l doresc acum. Dar daca mi-l doresc nu inseaman ca trebuie sa merg orbeste si acum s ama bag in pat langa prietenul meu si sa fac un copil.

Si uite MARCO .aici ti-am raspuns si tie la treaa cu frustrarea...

... ai prieten ... si nu stii ce faci miine (exagerat) ... si daca ramii insarcinata asa cum se intimpla in realitate ? ... RENUNTI ? ... atunci de ce ai ''prieten'' (pentru casatorie probabil esti tot nepregatita) ? ...
marco918
Postat pe 9 Februarie 2010 03:51
hai sa pun si eu o intrebare pentru mamici si viitoare mamici

CE DECIZIE IEI DACA DIVORTEZI?(AM BATUT IN LEMN..ADICA DOAMNE
FERESTE) CE SE VA INTAMPLA CU COPILUL?
kudika105787
Postat pe 9 Februarie 2010 03:54
De la: marco918, la data 2010-02-09 03:47:20

... parca te maritai peste un an ? ... ... acum nu stii ce partener vei avea pe la 30 de ani ? ...

... concedii, plinsete, biberoane ... iti dau greturi !!! ... ... tu crezi ca ai fost altfel ... oricum se pare ca pentru tine si pentru multe altele copii sint un fel de accesoriu pe care il produci cind ai bani ... ... scuze, o astfel de mentalitate cred ca v-a creat si pe multe femei (si barbati) ... acum doar continuati ''traditia'' ... succese ...

Din vorbele tale ar trebui sa facem copii asa cand ne vine cheful..
Sa nu conteze faptul ca nu exista nicio stabilitate si maine se pot schimba lucrurile. Ce fac atunci? Ii ofer copilului meu ce? Stresul de care nu voi duce lipsa eu? Grijile ca maine n-am pampers si cum zicea cineva pe aici, nu mai e oferta in Carrefour?
Nu, consider ca un copil vine atunci cand am sa-i ofer mai mult decat dragostea parinteasca...
Nimeni nu a dus-o bine doar din iuire..nu suntem in filme !
fluturas_
Postat pe 9 Februarie 2010 03:55
De la: woman33, la data 2010-02-09 03:49:55nu am zis nicaieri ca ma marit, am zis doar ca el vrea asta, sau cel putin am discutat despre asta.

copilul nu e un accesoriu, e o fiinta umana care are dreptul la o viata fara lipsuri si fara stress, cand mami vine acasa nervoasa dupa 10 ore de munca si tranteste sau tipa..

... o sa caut ... atunci ti-am dat vreo 4-5 ani ... iti amintesti ? ...

... nu e accesoriu ? ... ... chiar asta este pentru multe ... se asorteaza cu masina, cu vila sau garajul ...

... daca mami e nervoasa ... nu e din cauza copilului si ar trebui sa isi schimbe locul de munca ... stresul nu face bine nimanui ... indiferent daca are sau nu copil ... daca munca dusa la epuizare ti se pare viitorul ... e treaba ta ... dar nu uita ca inainte de copil mai ai si un barbat ... ala nu o sa iti inghita usile trintite ... gaseste ceva mai siropos ...
marco918
Postat pe 9 Februarie 2010 03:56
De la: marco918, la data 2010-02-09 03:51:19
... ai prieten ... si nu stii ce faci miine (exagerat) ... si daca ramii insarcinata asa cum se intimpla in realitate ? ... RENUNTI ? ... atunci de ce ai ''prieten'' (pentru casatorie probabil esti tot nepregatita) ? ...

Marco am IUBIT de 3 ani dar asta nu inseamna ca pot face acum un copil cu el. Nu avem impreuna atatea incat sa pot spune ca asta e momentul. Pregatita pentru casatorie. Cu un act sau fara un act tot asa suntem ...

Daca maine se intampla sa raman insarcinata ( desi pentru mine s-a auzit de sex protejat...dar mai sunt..erori) nu as renunta la copil pentru ca nu-s de acord cu avortul. Dar asta inseamna o maturizare fortata. Atunci vrand nevrand trebuie sa pot sa-i ofer copilului meu cei mai bun. Sau cat pot sa-i ofer. Dar moementan am obbtiunea de a alege daca vreau sa-mi fortez limitele sau nu.
fluturas_
Postat pe 9 Februarie 2010 03:59
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 03:55:16
De la: marco918, la data 2010-02-09 03:47:20

Din vorbele tale ar trebui sa facem copii asa cand ne vine cheful..
Sa nu conteze faptul ca nu exista nicio stabilitate si maine se pot schimba lucrurile. Ce fac atunci? Ii ofer copilului meu ce? Stresul de care nu voi duce lipsa eu? Grijile ca maine n-am pampers si cum zicea cineva pe aici, nu mai e oferta in Carrefour?
Nu, consider ca un copil vine atunci cand am sa-i ofer mai mult decat dragostea parinteasca...
Nimeni nu a dus-o bine doar din iuire..nu suntem in filme !

... nuuuuu ... doar putina SINCERITATE ... chef aveti tot timpul ... nu se pune problema ... pentru un avort nu se opreste nimeni !!! ... greseli se intimpla ... in realitate ... atunci de ce sa fie condamnat ? ... atita tot ...

... intr-un cuvint ... de ce sa nu gindim inainte ... POZITIV ... asa este si a fost viata ... o sarcina nu este o surpriza ... are nevoie de citeva ''ingrediente'' ... normale ... de ce atunci rezultatul nu mai este cel normal ...

marco918
Postat pe 9 Februarie 2010 04:00
off marco, daca lucrurile ar fi atat de simple..

in viata nu toti avem norocul sa muncim eficient pe bani buni. mai trebuie uneori sa muncim din greu, adica asa cum ziceam, 9-10 ore pe zi.

el e cu trantitul momentan, nu eu (inca)
woman33
Postat pe 9 Februarie 2010 04:04
Am niste prieteni care el la o betie si ea la lipsa de pu** au facut un copil. Si uite ca asa au trecut 2 ani si acum au ajuns sa stea in aceiasi casa si sa doarma separat. Ea sa-i tranteasca lui copilul in fata ca nu-i mai suporta nebuniile iar el mai mai sa-i traga una pentru cum isi trateaza copilul.

Deci hai sa facem copii cand nu aveam nimic ca uite unde ajungem !
fluturas_
Postat pe 9 Februarie 2010 04:08
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 03:59:46

Marco am IUBIT de 3 ani dar asta nu inseamna ca pot face acum un copil cu el. Nu avem impreuna atatea incat sa pot spune ca asta e momentul. Pregatita pentru casatorie. Cu un act sau fara un act tot asa suntem ...

Daca maine se intampla sa raman insarcinata ( desi pentru mine s-a auzit de sex protejat...dar mai sunt..erori) nu as renunta la copil pentru ca nu-s de acord cu avortul. Dar asta inseamna o maturizare fortata. Atunci vrand nevrand trebuie sa pot sa-i ofer copilului meu cei mai bun. Sau cat pot sa-i ofer. Dar moementan am obbtiunea de a alege daca vreau sa-mi fortez limitele sau nu.

... fluturas ... te rog sa ma crezi ... am inceput exact cum se spune ... de la lingura si strachina ... nu exagerez ... am facut nunta si botez ... stat la socrii ... ingredientul principal este doar seriozitatea si calitatea partenerului tau ... nimic in viata nu compenseaza asta ... cu o lepra (indiferent daca este ea sau el) si un copil e o corvoada ... considerind ca esti si tu o persoana de calitate ...

... nu vrei sa faci avort ... ok ... crezi ca ai descoperit america cu antinconceptionalele sau prezervativul ... dar daca se intimpla ? ... ai un plan serios de actiune ? ... sau te ia pe nepregatite si faci coada ca esti ingrozita de perspectiva ? ... la fel ca toata lumea ? ... cred ca e bine sa te gindesti putin ... ai putea pierde tot cind se va intimpla ... nu exagerez ...
marco918
Postat pe 9 Februarie 2010 04:08
De la: woman33, la data 2010-02-09 04:04:38off marco, daca lucrurile ar fi atat de simple..

in viata nu toti avem norocul sa muncim eficient pe bani buni. mai trebuie uneori sa muncim din greu, adica asa cum ziceam, 9-10 ore pe zi.

el e cu trantitul momentan, nu eu (inca)

... nu risti ... nu cistigi ... ai merge in mijlocul desertului sau in siberia pentru banii aia buni ... probabil a nu ... asa ca ramii cu trintitul usilor ... ... chestie de optiuni si incredere ... reciproca ...
marco918
Postat pe 9 Februarie 2010 04:11
De la: marco918, la data 2010-02-09 04:08:59

... fluturas ... te rog sa ma crezi ... am inceput exact cum se spune ... de la lingura si strachina ... nu exagerez ... am facut nunta si botez ... stat la socrii ... ingredientul principal este doar seriozitatea si calitatea partenerului tau ... nimic in viata nu compenseaza asta ... cu o lepra (indiferent daca este ea sau el) si un copil e o corvoada ... considerind ca esti si tu o persoana de calitate ...

... nu vrei sa faci avort ... ok ... crezi ca ai descoperit america cu antinconceptionalele sau prezervativul ... dar daca se intimpla ? ... ai un plan serios de actiune ? ... sau te ia pe nepregatite si faci coada ca esti ingrozita de perspectiva ? ... la fel ca toata lumea ? ... cred ca e bine sa te gindesti putin ... ai putea pierde tot cind se va intimpla ... nu exagerez ...

Da, perfect de acord cu tine. Nu am spus ca nu avem absolut nimic acum dar inca nu cred ca aveam indeajuns pentru a face un copil. Inca nu suntem pregatiti din mai multe puncte, nu doar financiar.

Nu e prima data cand discutam despre asta. Eu cu el. Despre faptul ca se mai intampla sa fie ..scapari ..chiar si cu protectie. Despre ce vom face si cum vom reactiona. Deci treaba cu daca se intampla nu ne este straina.
fluturas_
Postat pe 9 Februarie 2010 04:13
De la: kudika105787, la data 2010-02-09 03:54:20hai sa pun si eu o intrebare pentru mamici si viitoare mamici

Nu-s maritata, n-am ce raspunde
fluturas_
Postat pe 9 Februarie 2010 04:13
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 04:08:29Am niste prieteni care el la o betie si ea la lipsa de pu** au facut un copil. Si uite ca asa au trecut 2 ani si acum au ajuns sa stea in aceiasi casa si sa doarma separat. Ea sa-i tranteasca lui copilul in fata ca nu-i mai suporta nebuniile iar el mai mai sa-i traga una pentru cum isi trateaza copilul.

... scuze ... eu astfel de grohaitoare nu tin pe linga mine ... eu i-as numi cel mult cunostinte ... degeaba se dau exemplu nu stiu ce taranca de la coada vacii cind persoane imature si inconstiente se gasesc mult mai aproape ... betie si lipsa de p_la ... dar la copilul ala nu pare sa se gindeasca nimeni ...

marco918
Postat pe 9 Februarie 2010 04:17
De la: marco918, la data 2010-02-09 04:17:33
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 04:08:29Am niste prieteni care el la o betie si ea la lipsa de pu** au facut un copil. Si uite ca asa au trecut 2 ani si acum au ajuns sa stea in aceiasi casa si sa doarma separat. Ea sa-i tranteasca lui copilul in fata ca nu-i mai suporta nebuniile iar el mai mai sa-i traga una pentru cum isi trateaza copilul.

... scuze ... eu astfel de grohaitoare nu tin pe linga mine ... eu i-as numi cel mult cunostinte ... degeaba se dau exemplu nu stiu ce taranca de la coada vacii cind persoane imature si inconstiente se gasesc mult mai aproape ... betie si lipsa de p_la ... dar la copilul ala nu pare sa se gindeasca nimeni ...

Pai pe ea nu o tin langa mine dar tatal copilului este cel care a avut mereu grija de copil, care ar face orice pentru copil si care iese in fiecare sambata cu copilul afara cand mama se uita la Stargate. In cursul saptamanii nu mai stiu cine iese cu copilul.
fluturas_
Postat pe 9 Februarie 2010 04:20
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 04:13:10
De la: marco918, la data 2010-02-09 04:08:59

Da, perfect de acord cu tine. Nu am spus ca nu avem absolut nimic acum dar inca nu cred ca aveam indeajuns pentru a face un copil. Inca nu suntem pregatiti din mai multe puncte, nu doar financiar.

Nu e prima data cand discutam despre asta. Eu cu el. Despre faptul ca se mai intampla sa fie ..scapari ..chiar si cu protectie. Despre ce vom face si cum vom reactiona. Deci treaba cu daca se intampla nu ne este straina.

... daca e constient si responsabil ... e foarte bine ... scapati de o cheltuiala ... nunta si botez impreuna ... ... repet niciodata nu esti suficent de pregatit ... dar te poti adapta la orice intotdeauna ... nimic nu e mai frumos ca o ''surpriza'' ca asta ... iar ''maturizarea'' e chiar frumoasa cind ai o jumatate de calitate ... asta e singura problema reala ...

marco918
Postat pe 9 Februarie 2010 04:24
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 04:20:37
De la: marco918, la data 2010-02-09 04:17:33

Pai pe ea nu o tin langa mine dar tatal copilului este cel care a avut mereu grija de copil, care ar face orice pentru copil si care iese in fiecare sambata cu copilul afara cand mama se uita la Stargate. In cursul saptamanii nu mai stiu cine iese cu copilul.

... saracul copil ... ... nu pot intelege astfel de persoane ... si de obicei chiar nu le lipseste nimic ...exceptind creierul ...
marco918
Postat pe 9 Februarie 2010 04:29
Ma duc la culcare. Am scris aici un roman si m-a scos kudika afara [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] M-a suparat si nu ma mai repet. [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url]

Noapte bbuna Marco....si cine mai e pe aici sau au fost !
fluturas_
Postat pe 9 Februarie 2010 04:37
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 04:37:19Ma duc la culcare. Am scris aici un roman si m-a scos kudika afara [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] M-a suparat si nu ma mai repet. [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url]

Noapte bbuna Marco....si cine mai e pe aici sau au fost !

... Noapte Buna ... toate cele bune ... mi se mai intimpla si mie ... destul de des ...
marco918
Postat pe 9 Februarie 2010 04:40
De la: kudika105787, la data 2010-02-09 03:54:20hai sa pun si eu o intrebare pentru mamici si viitoare mamici

... copii sufera din cauza celui care greseste in cazul unui divort ... dar divortul poate fi un nou inceput ... in afara de divort se mai pot intimpla multe ... la fel de grave sau mai grave ... oricind ... oricui ... dar asta nu trebuie sa opreasca pe nimeni sa mearga mai departe ... impreuna cu copii lui ... asta e viata ... lucrurile cu impact asupra oricui, niciodata nu vor putea fi programate sau evitate ..
marco918
Postat pe 9 Februarie 2010 05:01
De la: marco918, la data 2010-02-09 05:01:54

... copii sufera din cauza celui care greseste in cazul unui divort ... dar divortul poate fi un nou inceput ... in afara de divort se mai pot intimpla multe ... la fel de grave sau mai grave ... oricind ... oricui ... dar asta nu trebuie sa opreasca pe nimeni sa mearga mai departe ... impreuna cu copii lui ... asta e viata ... lucrurile cu impact asupra oricui, niciodata nu vor putea fi programate sau evitate ..

in cazul meu eu sunt vinovata..eu am plecat de langa sotul meu(care apropo a fost un animal in 6 dintre cei 7 ani cat am fost impreuna)..dar nu puteam sa il mai suport...in afara de faptul ca : avea sotia si copii_ acasa dar probabil sub forma de ornament in casa(pentru el)_si isi vedea in continuare de viata lui de burlac

mai era inca si copilul mamei(nu baiatul mamei-copilul mamei)...
mami putem sa plecam si noi ? mami putem sa cumparam si noi..? mami.. mami.. probabil ca o intreba daca ii da voie si cand vroia sa faca sex ..
kudika105787
Postat pe 9 Februarie 2010 05:11
De la: kudika105787, la data 2010-02-09 05:11:01
in cazul meu eu sunt vinovata..

... apreciez sinceritatea ...
marco918
Postat pe 9 Februarie 2010 05:27
Asta cu banii nu e o scuza...singura idee este ca unii nu isi pot si nu vor sa isi asume responsabilitati !

Summer_
Postat pe 9 Februarie 2010 11:07
De la: Summer_, la data 2010-02-09 11:07:48Asta cu banii nu e o scuza...singura idee este ca unii nu isi pot si nu vor sa isi asume responsabilitati !

eu am mai spus..niciodata nu o sa consideri ca esti pregatit financiar pt un copil!intotdeauna vrei avea impresia ca mai trebuie sa mai astepti!
one_size
Postat pe 9 Februarie 2010 11:12
De la: fluturas_, la data 2010-02-09 03:55:16Nimeni nu a dus-o bine doar din iuire..nu suntem in filme !

Nu suntem in filme, dar avems coli, facultati, putem sa ne alegem o profesie, putem sa ne descurcam in viata !
Astea nu sunt scoase din filme ! Sunt adevaruri certe...Eu am avut parinti care mi-au oferit tot ceea ce am avut nevoie, profesori fiind ! Ore suplimentare, meditatii, si am avut de toate, nu m-am plans niciodata...Si sunt multe alte exemple de genul

Asa ca, daca unii nu mai sunt putori, avem si noi sanse ca tara sa mai progresam !
Summer_
Postat pe 9 Februarie 2010 11:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
il vreau inapoi... 4 De la: miss_darine 25 Noiembrie 2010 20:46
cum credeti ca va decurge 16 De la: dulceana_babyblue 17 Mai 2010 22:25
Confuzie 13 De la: Ana_Cata_1 21 Octombrie 2013 14:10
Doar o confesiune,doar un gand. 50 De la: Ammi-Seshet 9 Februarie 2014 13:44
cate femei si-au inselat barbatul sau prietenul? 35 De la: Alex_Bodea 4 Ianuarie 2011 20:34