Mai multe
De la: fluturas_, la data 2010-02-10 03:30:50De la: one_size, la data 2010-02-09 11:12:31De la: Summer_, la data 2010-02-09 11:07:48Asta cu banii nu e o scuza...singura idee este ca unii nu isi pot si nu vor sa isi asume responsabilitati ! Exact...in situatia ta nu iti poti asuma responsabilitatea de a avea un copil ! Insa sunt unii ajunsi la o varsta anume, care au job, relatie, un anumit statut, anumite posiblitati, si totusi, nu sunt in stare sa aiba un copil ( la acestia ma refeream ) De aceea am si zis ca este mai bine ca nu oricine sa faca copii ! F bine ca woman33 nu vrea sa faca copii, decat sa-i faca si sa-si bata joc, mai bine fara ! ( nu ca as fi de acord cu aluziile fata de caini etc ) |
||
|
Summer_ Postat pe 10 Februarie 2010 11:34 |
||
|---|---|---|
De la: Summer_, la data 2010-02-10 11:34:10 F multa lume considera ca jobul este mult mai important. Am cunoscut persoana care la 29 de ani nu vroia copil din motiv ca nu o sa se descurce la fel cu banii. Desi el lucreaza in cadrul armatei iar ea este contabila. Au un apartament pe numele lor si 4 ani de casnicie. Dar....sa nu mai comentam ca ne repetam in cuvinte... :) |
||
|
fluturas_ Postat pe 10 Februarie 2010 11:38 |
||
De la: Summer_, la data 2010-02-10 11:34:10De la: fluturas_, la data 2010-02-10 03:30:50De la: one_size, la data 2010-02-09 11:12:31De la: Summer_, la data 2010-02-09 11:07:48Asta cu banii nu e o scuza...singura idee este ca unii nu isi pot si nu vor sa isi asume responsabilitati ! ... e foarte bine ! ... e normal ! ... EU ZIC CA NU ESTE ! ... din foarte multe motive ... visezi la un job, posibilitati, statut ... siiiii ... ajungeti pe nesimtite in situatia celor care NU POT ... asta e o alta crunta realitate diferita de a celor ''norocosi'' care au mai putut face copii pe la 35-40 de ani (care au facut un copil sa se asorteze cu noul lor status de oameni ''realizati'' si pe care il vor creste in aceiasi mentalitate rudimentara si sclavagista) ... ... woman e un copil razgiat care nu stie ce face ... aici e singura problema ... dar daca ar avea copii NU SI-AR BATE JOC DE EI ... ar fi foarte bine daca nu ati mai exagera si a nu mai compara pe toti cu cazurile prezentate in media ... ... cine spune sigur cine este capabil sa creasca un copil si cine nu ? ... nimeni nu poate spune asta ... in general ROMANII au inceput sa aiba probleme cu crescutul copiilor ... au inceput sa creada ca altcineva trebuie sa ii creasca in locul lor ... multi romanii se cred niste extraterestri sau cel putin niste persoane mult mai speciale decit sint in realitate pentru care copii sint doar urmarea unor greseli ... vor orice dar nu continuitate si normalitate ... exista in romania mame sociale PLATITE de stat (acelasi stat care trebuie sa angajeze si stergatori la c_r pentru fiecare!!!) care OMOARA copii incredintati ... ce sa mai vorbim de cele pentru care copii inseamna doar urlete, lipsa timpului pentru a bananai prin magazine sau la bairamuri deocheate ... ... fetelor ... cu clisee - e normal, nu e normal, e bine, nu e bine vis a vis de copii vostri sau ai altora va degenerati caracterul, va degenarati increderea in voi si in sotul vostru, va auto chinuiti, va impuneti limite si eliminati sentimente naturale si normale, va impuneti imaturitate si iresponsabilitate ... ... in spatele celor reusiti (casa, statut, familie,...) pe care ii admirati stau drame, prea profunde ca sa fi le spuna cineva ... un exemplu cunoscut(unul dintre ele) de mine - el si ea tineri ... proaspat angajati, proaspat casatoriti ... ea ramine insarcinata, face avort(in ciuda insistentelor tatalui meu) ... incepe sa ia anticonceptionale ca sa nu mai sufere ... trec anii ca vintul ... se realizeaza in toate domeniile (doctorate, servici, status social) ... familie ''perfecta'' ... in jurul la 40 de ani ... si totusi atit de INFIRMI ... la inmormintarea tatalui meu au venit si tinut sa recunosca singuri cit regreta ca nu l-au ascultat ... de multi ani se chinuie sa faca copii si nu mai pot ... cu toate analizele si investigatiile facute peste tot si care aparent sint normale ... STERILITATE ... din cauza unui SINGUR AVORT ... si poate si a anticonceptioanlelor luate ''preventiv'' dupa ... l-au facut (avortul) pentru aparentele actuale romanesti si de frica inconstienta fata de scenaritele celor din jur ... probabil din exterior sint un model dar nu va doresc sa stiti ce inseamna sa fii INFIRM si NEREALIZAT ca om ... ce inseamna sa constientizezi ca ti-ai batut joc de viata ta ... ca trebuie sa maninci tot ceea ce produci pentru ca oricum nu ai cui lasa ceea ce acumulezi in timpul vietii ... nici el, nici ea nu au frati ... cercul s-a inchis ... |
||
|
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 13:44 |
||
marco918...nu crezi ca postarile tale daca-ar fi mai scurte si concrete ar avea mai multa ...substanta !!!
|
||
|
cristinxxx Postat pe 10 Februarie 2010 13:52 |
||
De la: cristinxxx, la data 2010-02-10 13:52:31marco918...nu crezi ca postarile tale daca-ar fi mai scurte si concrete ar avea mai multa ...substanta !!! ... cris ... nu poti explica niste lucruri uitate sau ignorate folosind doar citate sau proverbe ... care au devenit desuete datorita folosirii lor incorecte, inexacte sau la bascalie ... ... cliseele actuale devin un fel de ''legi'' perverse care afecteaza independenta si maturitatea fiecaruia de gindire ... e foarte periculos cu efecte sociale incredibile ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 14:00 |
||
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 10 Februarie 2010 14:27 |
||
De la: cristinxxx, la data 2010-02-10 13:52:31marco918...nu crezi ca postarile tale daca-ar fi mai scurte si concrete ar avea mai multa ...substanta !!! Tare. Specific masculin. D-aia ziceam ca marco trebuia sa fie femeie. La ce limbarita are.... |
||
|
goanga2000 Postat pe 10 Februarie 2010 17:04 |
||
sunt in pauza la serviciu si am intrat cateva secunde sa vad ce mai e nou si.. surpriza, dupa lupte seculare care au durat 5 zile vad ca marco a inteles cate ceva in legatura cu mine, spre mirarea mea:"... woman e un copil razgiat care nu stie ce face ... aici e singura problema ... dar daca ar avea copii NU SI-AR BATE JOC DE EI ... ar fi foarte bine daca nu ati mai exagera si a nu mai compara pe toti cu cazurile prezentate in media ..." Summer, la fel cum am explicat si altcuiva, DACA as fi pusa in situatia de a pastra un copil crede-ma ca l-as innebuni cu atentia mea si cu afectiunea, si-ar lua lumea in cap pe la 14 ani saracul.. Dar nu despre asta e vorba, e vorba ca am doar 25 si pur si simplu nu e cazul (si nu stiu cand/daca va fi) |
||
|
woman33 Postat pe 10 Februarie 2010 17:21 |
||
De la: cristinxxx, la data 2010-02-10 13:52:31marco918...nu crezi ca postarile tale daca-ar fi mai scurte si concrete ar avea mai multa ...substanta !!! corect. crstinxxx da eroare la instalare daca softul e prea 'mare' deja se chinuie cu ziarul o data pe luna, acuma vii si tu cu texte peste capacitatea lui fireasca, pai se poate?!
|
||
|
woman33 Postat pe 10 Februarie 2010 17:24 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-10 17:21:21sunt in pauza la serviciu si am intrat cateva secunde sa vad ce mai e nou Fiecare stie ce este mai bine pt el..Marco are stilul lui, are o anumita reteta dupa care va merge in viata : faci copii de la 20 de ani si cam atat. Il asigur ca fata lui sau ce copil are el la medicina nu va avea cum sa faca un copil in facultate, sa il creasca, sa faca si facultatea cum trebuie, adica sa iasa si ceva, sa aiba grija de sot, de casa, etc. Marco e extremist, nu ajungi nicaieri cu el... Eu nu zic nici ca trebuie sa faci copii, nici ca nu trebuie ! Si nici nu am cum sa judec alta persoana in legatura cu asta, fiecare isi stabileste prioritatile asa cum vrea in viata... Acum, nu stiu cat de serioase ati fost voi cu asocierea unui copil cuun caine..dar ma rog ( cu asta nu pot fi de acord ) |
||
|
Summer_ Postat pe 10 Februarie 2010 19:31 |
||
| Cainii, pisicile, copiii etc. nu se exclud reciproc... Noi, de cand eram mici, aveam pisici, papagali si asta nu a fost rau, dimpotriva. Dar poate unii considera ca nu e normal sa nu-ti doresti copii, dar sa ai un animal de casa. Pe acela il poti avea oricum, chiar daca ai copii sau nu... | ||
|
darksukkubus69 Postat pe 10 Februarie 2010 20:09 |
||
| Deci asta este marea "iubire" a lui Marco pt sotia lui, daca ar fi fost infertila (deci, NU sa nu vrea copii), nu era insurat cu ea, asa zice chiar el... E clar... Dupa el, cei care nu au (sau nu vor) copii, nu au dreptul sa fie impreuna, nu-i asa?! Extreeem de gresit... | ||
|
darksukkubus69 Postat pe 10 Februarie 2010 20:13 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-10 17:21:21sunt in pauza la serviciu si am intrat cateva secunde sa vad ce mai e nou ... e pacat ca nu ai facut legatura intre cei 25 de ani ai tai si denumirea de copil ... copii din cite stiu nici macar nu au voie sa munceasca ... nu-i asa ca te simti discriminata ? ... ... am spus ca ai avea grija de copil pentru un singur considerent ... natural ... esti femeie si o sa intelegi asta (daca nu vei fi prea ''obosita'' pentru a intelege) de abia cind vei avea copii ... dar atita timp cit inca copilaresti si mai te joci si de-a mama si tata cred ca o sa ai copii dar la ... pachet ... ... cu toate ca multi se simt speciali au o viata simpla si previzibila ... mult prea simpl,a si mult prea previzibila ... nu spun mai multe ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2010 23:39 |
||
De la: Summer_, la data 2010-02-10 19:31:24 ... asa cum i-am spus si lui woman ... fiecare are un stil ... iar multe femei au un stil social si moral foarte previzibil ... in afara de copii la 20 de ani habar nu aveti ce am mai facut ... in stilul meu !!! ... poate de asta avem si atitea diferentze de gindire ... care provin fara indoiala de la acelasi stil de viata dar ami ales de la interactiunea cu mentalitati, situatii, persoane complet diferite fata de ceea ce intilniti voi zilnic ... asta e handicapul vostru ... ... sa inteleg ca eu si Ben Laden sintem singurii care va deranjeaza viata tihnita pe care o duceti ? ... ... fara unul ca mine ati continua sa va dati una alteia aceleasi sfaturi rudimentare bazate pe compromisuri, negativism si pesimism ... ati continua sa comentati stirile de la televizor si sa va felicitati intre voi pentru repetarea nesfirsita a cliseelor ... ... ce e mai subtil decit fraza - ''Eu nu zic nici ca trebuie sa faci copii, nici ca nu trebuie !'' ... ... o fraza de o ''profunzime'' incredibila, un apogeu al unei vieti pline de diverse situatii ''extreme'' ... si acelasi cliseu - ''eu nu judec pe nimeni'' cu toate ca am tot explicat cit de PENIBIL este sa folosesti termenul ''judecat'' atunci cind COMENTEZI sau cel mult CRITICI ... si bineinteles ca aceasta neutralitate in a nu judeca pe altii se opreste la ... mine ... eu sint ''extremistul'' care nu bate din palme la orice ineptie, eu sint cel care combate si explica toate ineptiile scrise la plezneala, eu sint cel care le umple de PESIMISM si NEGATIVISM, eu sint cel care face copii la 20 de ani (prosteste sugereaza summer) ... fara mine viata acestor ''doamne'' s-ar apropia de perfectiune ... ...... referitor la fata mea ... summer ar fi trebuit sa iti dai seama ca daca va avea un copil NOI am fi primii care am ajutat-o ... ar fi ANORMAL, si numai in romania vad ca se poarta asta, sa o lasam sa se chinuie singura in timp ce NOI i-am pune sare pe rana ... nu trebuie sa renunte la nimic cu atit mai mult la propriul ei copil .. singura conditie, dar nu obligatorie, ar fi ca nepotul sa aiba si ... tata ... si eu cred ca este destul de inteligenta sa nu se incurce cu mucosi ...
|
||
|
marco918 Postat pe 11 Februarie 2010 00:04 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-10 20:13:12Deci asta este marea "iubire" a lui Marco pt sotia lui, daca ar fi fost infertila (deci, NU sa nu vrea copii), nu era insurat cu ea, asa zice chiar el... E clar... Dupa el, cei care nu au (sau nu vor) copii, nu au dreptul sa fie impreuna, nu-i asa?! Extreeem de gresit... ... i-am mai raspuns si lui woman ... ce nu intelegi ! ... chiar si la 20 de ani trebuie sa gindesti un pic in viitor ... dar nu a fost cazul in problema asta ... ... nu ti-as dori sa afli reactia concubinului tau la o astfel de veste ... s-ar putea sa ai o surpriza mare ... nu esti maritata cu el, nu are nici o datorie ... ... e o RAUTATE ca cineva steril sa minta ca sa se casatoreasca cu altcineva ... mai devreme sau mai tirziu se afla si se duce totul ... daca in timpul casatoriei au facut ceva care a indus infertilitatea atunci e alta situatie si e normal sa ramina si sa isi linga ranile impreuna ... poate de asta e foarte bine sa fii casatorit cit mai devreme si sa ai proprii copii ... |
||
|
marco918 Postat pe 11 Februarie 2010 00:15 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-10 20:09:07Cainii, pisicile, copiii etc. nu se exclud reciproc... Noi, de cand eram mici, aveam pisici, papagali si asta nu a fost rau, dimpotriva. Dar poate unii considera ca nu e normal sa nu-ti doresti copii, dar sa ai un animal de casa. Pe acela il poti avea oricum, chiar daca ai copii sau nu... ... sigur ... ca toate babele singure si sclerozate pe care le intilnesti pe la fiecare bloc si care cresc si plimba javre (uneori cite 9-10) de plictiseala asteptind sa vina emisiunea cu elodia de la otv sau atacul de inima ... ma mir totusi cum poti compara un copil cu un ciine ... cum poti fi atit de afectiva si disperata pentru asa ceva iar proprii tai copii sa ii extermini ... ??? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 11 Februarie 2010 00:26 |
||
Despre ce minciuna vorbesti acum, mai?! Pai daca o persoana ar fi sterila si nu ar sti asta, ar insemna ca sotul/ sotia sa-i traga un sut asa pur si simplu, din acest motiv??? Si ce treaba au babele sclerozate? Ziceam ca noi am avut diverse animale cand eram mici, avem si acum, parintii n-au luat animale pe post de copii si nici nu le-au aruncat cand ne-am nascut noi! Si daca tot veni vorba de comparatie (pe care de fapt a facut-o altcineva), ia zi acum si ce parere ai despre un copil care-si arunca parintii batrani in strada? Ca au mai fost si mai sunt si cazuri din astea... Cum ti s-ar parea fapta asta, ar merita efortul parintilor asa un specimen?... Un caine nu ar face asta ... |
||
|
darksukkubus69 Postat pe 11 Februarie 2010 00:50 |
||
|
" e pacat ca nu ai facut legatura intre cei 25 de ani ai tai si denumirea de copil..." Esti prea subtil pentru mine, te rog detaliaza. Desi sunt sigura ca o sa spui inca o prostie, dar ma rog.. Chiar eu am spus ca imi place sa 'copilaresc' inca, asa ca nu aduci nimic nou in peisaj cu ideea ta. Dar poate ai vrut sa spui altceva si nu 'bat' eu pana acolo, my bad.
|
||
|
woman33 Postat pe 11 Februarie 2010 01:13 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-11 00:50:37Despre ce minciuna vorbesti acum, mai?! Pai daca o persoana ar fi sterila si nu ar sti asta, ar insemna ca sotul/ sotia sa-i traga un sut asa pur si simplu, din acest motiv??? ... persoane sterile din nastere sint foarte putine ... astazi, 95% au sterilitate datorita unui istoric medical din care nu lipsesc ingredientele (avort, anticonceptionale, ...) ... asta e realitatea ... o familie care stie cum si cind s-a instalat sterilitatea e treaba lor sa se dea cu capul de toti peretii ... dar ... nu cere unui tinar sa se insoare cu o persoana sterila din dragoste (de sex bineinteles) ... NU AU VIITOR ... fii rezonabila si intelege ... e o problema prea mare ca sa fie trecuta cu vederea pe masura ce te maturizezi ... cel care nu e steril sa simte FOLOSIT si NEIMPLINIT ... si asta nu poate sa dureze ... ... copii care isi arunca parintii in strada ? ... mai exista ... e vina parintilor ... a celor 7 ani de acasa ... a faptului ca nu iau respectat si iubit pe acei copii ... sau ca le-au oferit prea multe fara sa merite si copii s-au trezit dependenti de averea parintilor pe care isi doresc sa o toace fara sa fie trasi de mineca ... nu cred ca asta este un exemplu pentru oameni normali ... daca stai si te compari cu astfel de exemple pesimiste s-ar putea ca si ciinele sa iti para ca vrea sa iti ia casa ... ... eu unul imi asum ''riscul'' ... ... ... parintii tai nu au luat animalele pe post de copii ... dar tu o faci ... si probabil tu nu o sa ai copii pe care sa ii pui in balanta cu ciini tai ... sau poate iti calci le suflet si faci unul, dar acum ai 31 de ani si probabil o sa o mai lalai inca ceva ani ... la final tot o baba dependenta de ciini vei ramine pentru ca diferenta de virsta nu iti va permite sa iti intelegi proprii copii (copil, scuze) ... si toata lumea va fi fericita !!! ... |
||
|
marco918 Postat pe 11 Februarie 2010 01:14 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-11 01:13:18" e pacat ca nu ai facut legatura intre cei 25 de ani ai tai si denumirea de copil..." ... nu am vrut sa spun nimic ... sint niste concluzii logice din afirmatiile tale ... in mod normal un ''copil'' ca tine ar trebui sa nu munceasca si sa nu i se dea responsabilitati ... responsabilitati nu ti se dau (ar fi inconstient seful tau) dar de munca heirupista pari buna ... asta este ... altceva ? ... ... am o intrebare ... mai ai ceva de spus despre subiectul topicului ? ... ... chiar nu ma intereseaza ''copilaria'' ta si nu vreau sa ti-o schimb ... e foarte bine ... trebuie sa existe si loooseri pe lumea asta ... am incercat sa te ajut ... dureaza prea mult si cu rezultate foarte slabe ... |
||
|
marco918 Postat pe 11 Februarie 2010 01:20 |
||
sa stii ca o sa dorm noaptea la fel de bine ca pana acum si fara "ajutorul" tau. stai fara grija. responsabilitatile sunt acelea ale unui economist contabil, draga. dar deja imi pierd timpul explicandu-ti. tu continua sa dai sfaturi ca oamenii sa-si lase partenerii doar pentru faptul ca nu pot face plozi. atunci nu ar mai exista poate adoptiile, iar iubirea sincera ar fi inlocuita de pragmatism si interese.. daca tu iti iubesti consoarta, eu sunt tina turner...
|
||
|
woman33 Postat pe 11 Februarie 2010 01:32 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-11 01:32:08sa stii ca o sa dorm noaptea la fel de bine ca pana acum si fara "ajutorul" tau. stai fara grija. ... tina ... ma plictisesti ... altceva ? ... ... inteleg ca dormi mai bine ziua ... doamna contabila ... iar iubirea sincera (teoretic toate sint asa) e un caca maca fara RESPECT ... tu asteapta sa vezi unde te duce iubirea ... |
||
|
marco918 Postat pe 11 Februarie 2010 01:37 |
||
sigur, inteleg ca astia ramolitii (nu e jignire, e constatare) din generatia "dvs" stiu doua lucruri in viata: avere si plozi. Ce e aia iubire, sentimente etc. Esti doar inca un materialist pe planeta.. iubirea sincera implica AUTOMAT si respect. daca nu, e o 'iubire' falsa. nu as sta cu unu care sa-mi ofere plozi sau bani pentru nimic in lume, daca nu ar avea sentimente pentru mine si m-ar trata ca pe o colega de serviciu (sau de viata). afla ca asa suntem noi, astia mai tineri, ne-am nascut cu o hiba: cautam si afectiune. |
||
|
woman33 Postat pe 11 Februarie 2010 01:42 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-11 01:42:22sigur, inteleg ca astia ramolitii (nu e jignire, e constatare) din generatia "dvs" stiu doua lucruri in viata: avere si plozi. Ce e aia iubire, sentimente etc. Esti doar inca un materialist pe planeta.. ... ... lasa ca sint gramezi de ''idealiste'' ca tine in romania ... care se duc fluierind la vale incercind sa stea cocotate in spatele vreunuia ... ... ce iti mai face ''ramolitul'' ? ... e bine cu el, nu-i asa ... tu dai ce ai si el iti da ... ... ura si un praz verde ...... iubirea nu implica deloc ''automat'' si respect ... si asta vezi cind se enerveaza ca ai ramas insarcinata sau cind te bate la cap sa iti iei pastilele anticonceptionale ... atunci vezi cit esti de RESPECTATA ca femeie ... ca de obiecte sexuale e plina lumea ... ... tu nu vrei plozi si bani ... tu vrei ''afectiune'' !!! ... ... nu crezi ca plozii si banii nu tii da cineva care nu tine la tine si la familia voastra ? ... cu afectiunea e ceva mai complicat pentru un barbat care trebuie sa asigure familia ... daca tie iti place numesti ''afectiune'' a stat nas in nas ani in sir si sa numarati banii de piine atunci e doar alegerea ta ... dar nu dureaza ... altele prefera sa se bucure de copii, de timp si de bani ... |
||
|
marco918 Postat pe 11 Februarie 2010 01:47 |
||
'ramolitul' e bine, e plecat din bucuresti momentan, are 1,80 si arata super chiar daca in curand ajunge la 41.. In umila mea opinie, e inca f f tanar. ![]() ... pai ti-am mai zis ca nu e de acord cu pastilele, ptr ca sunt "nocive".. (desi doctorii spun altceva, dar ma rog) |
||
|
woman33 Postat pe 11 Februarie 2010 01:54 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-11 01:54:12'ramolitul' e bine, e plecat din bucuresti momentan, are 1,80 si arata super chiar daca in curand ajunge la 41.. In umila mea opinie, e inca f f tanar. ... transmitei salutari ... sinteti un cuplu fericit ... viorel si dulcineea lui ... ... observ ca desi inca esti incintata de fizicul lui, deja il consideri cam prost pentru tine ... ceea ce pune la indoiala toata polologhia ta de pina acum ... ... ce o fi vazut saracul la tine nu pot sa imi inchipui ... probabil ca aberatiile tale il pun in incurcatura ... isi inchipuie ca provin dintr-un profund put al gindirii ... saracul munceste prea mult ... dar probabil a pus in balanta toate neajusurile si pentru o vreme merge si asa ...
|
||
|
marco918 Postat pe 11 Februarie 2010 02:00 |
||
|
iti aduc la cunostinta ca oana lis are 30, iar barba-su 65. deci nu se poate face comparatie nici in gluma.. ..iar deraiam... nu e prost, e doar indoctrinat ca tine, a auzit de la un fraier ca pastilele sunt nocive si a preluat fara sa analizeze. dar sa-l consider prost e o afirmatie exagerata. daca te referi la cuvantul "ramolit": era folosit cu ironie, si era citat din ce ai spus dumneata..
|
||
|
woman33 Postat pe 11 Februarie 2010 02:07 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-11 02:07:05iti aduc la cunostinta ca oana lis are 30, iar barba-su 65. deci nu se poate face comparatie nici in gluma.. ... prost sau indoctrinat tot aia este ... frumoasa relatie ... plina de respect reciproc, iubire si ... afectiune ... tinereasca ... ![]() ... uite ... o dedicatie ... pentru frumosul vostru cuplu plin de sentimente frumoase ... http://www.youtube.com/watch?v=XCnp-FhjtYM&feature=PlayList&p=B45C400A6B45732F&playnext=1&playnext_from=PL&index=21 |
||
|
marco918 Postat pe 11 Februarie 2010 02:17 |
||
prost NU e acelasi lucru cu indoctrinat. mai citeste n-am rabdare sa ascult infectia aia de melodie.. sorry. stii ceva, la cum te vad eu ca gandesti, sunt aproape sigura ca esti unul dintre barbatii care isi tin nevasta pentru copii si mancarica acasa, iar ei isi fac de cap cu altele pentru care au sentimente adevarate.. parerea mea, sper sa ma insel.. dar deja ducem discutia prea departe.. |
||
|
woman33 Postat pe 11 Februarie 2010 02:24 |
||
De la: woman33, la data 2010-02-11 02:24:55prost NU e acelasi lucru cu indoctrinat. mai citeste ... asa e ... duci discutia prea departe ... mult prea departe ... ... poate revii la subiect ... anul asta ... ... asa cum iubire nu inseamna automat si respect ... tot asa si indoctrinat nu e neaparat si prost ... dar nu mai dureaza mult ... ... oricum spuneai ca pe la 30 de ani nu stii cu cine vei fi ... telenovela viata asta, pe care nici nu ai trait-o ... unde naiba o fi iubirea aia a ta cu respectul inclus automat in ea ca te contrazici la fiecare 2-3 postari ? ... dar pentru tine nu conteaza asa ceva ... important e sa te auzi vorbind ...
|
||
|
marco918 Postat pe 11 Februarie 2010 02:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ei cum s-au intalnit?? | 22 | De la: crysa_tm 17 August 2010 09:39 |
| despre iubirea platonica | 54 | De la: gabytza21 17 Octombrie 2016 10:37 |
| Oare ma mai iubeste...? | 12 | De la: kudika098645 10 Iunie 2010 01:10 |
|
|
||
| Eternul conflict intre generatii? | 7 | De la: moodygirl 21 Iulie 2011 16:05 |
| Ma puteti ajuta cu o cofetarie in Baia Mare? | 3 | De la: Mari_Andra_Costea_1 12 Februarie 2016 13:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.