Setari Cookie-uri

toata viata fara copii ?

De la: andreea_n_x, la data 2010-03-09 04:58:06nu mai traim vremurile lui Ceausescu...cu mame..eroine!!

Datoria unei mame este sa-l si creasca pe copil, nu numai sa-l nasca si atat.Ai facut un copil , gata ai terminat, nu mai trebuie sa faci nimic! Arunca-l daca tot nu mai trebuie sa faci nimic.Nu trebuie sa fii eroina sa cresti un copil doar femeie si mama!

Postat pe 9 Martie 2010 18:45
Marco... imi pare rau ca te-ai bucurat degeaba... nu-mi amintesc sa-mi fi exprimat vreodata dorinta de a ma marita, mai ia si tu lecitina, baiatule! Sau poate ar trebui sa mai gusti si tu putina CARNE!
darksukkubus69
Postat pe 9 Martie 2010 18:54
pentru unii, a te marita/insura reprezinta mareatza etapa din viata unui om. scopul existentei in sine. ultima frontiera, ca-n Star Trek. :))) motivul pentru care te-ai nascut! fara casatorie viata pe Terra ar fi inexistenta
woman33
Postat pe 9 Martie 2010 21:12
De la: scorpio67, la data 2010-03-09 18:45:55
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-09 04:58:06nu mai traim vremurile lui Ceausescu...cu mame..eroine!!

Datoria unei mame este sa-l si creasca pe copil, nu numai sa-l nasca si atat.Ai facut un copil , gata ai terminat, nu mai trebuie sa faci nimic! Arunca-l daca tot nu mai trebuie sa faci nimic.Nu trebuie sa fii eroina sa cresti un copil doar femeie si mama!

BINE SPUS!
anastas
Postat pe 10 Martie 2010 11:38
De la: woman33, la data 2010-03-09 21:12:04pentru unii, a te marita/insura reprezinta mareatza etapa din viata unui om. scopul existentei in sine. ultima frontiera, ca-n Star Trek. :))) motivul pentru care te-ai nascut! fara casatorie viata pe Terra ar fi inexistenta

Asta cam asa e.
Pt. mine maritisul nu era chiar asa de important.
Eu imi doream copii, nu conta daca sunt maritata sau nu.
M-am maritat din dragoste nu din interes cum fac mai nou marea majoritate.
Am un copil de 2 ani si al doilea pe drum.
anastas
Postat pe 10 Martie 2010 11:43
anastas, si in trecut tot interesele erau la mijloc cand se "intemeiau" familii... din pacate.

fie ca el are interesul de a avea camasi apretate si mancare buna seara, fie ea vrea stabilitate financiara si/ sau sociala, fie tata socru le promite un apartament in buricul targului etc. Motivele (ca sa nu mai spunem 'interese') sunt nenumarate. Dar dragostea are prea putin de-a face cu mult-apreciata casatorie. Uite cate divorturi sunt in jur .. Dar deh, oameni precum marco si altii, nu concep existenta fara casatorie, altfel nu esti Om.
woman33
Postat pe 10 Martie 2010 19:53
De la: woman33, la data 2010-03-10 19:53:08anastas, si in trecut tot interesele erau la mijloc cand se "intemeiau" familii... din pacate.

fie ca el are interesul de a avea camasi apretate si mancare buna seara, fie ea vrea stabilitate financiara si/ sau sociala, fie tata socru le promite un apartament in buricul targului etc. Motivele (ca sa nu mai spunem 'interese') sunt nenumarate. Dar dragostea are prea putin de-a face cu mult-apreciata casatorie. Uite cate divorturi sunt in jur .. Dar deh, oameni precum marco si altii, nu concep existenta fara casatorie, altfel nu esti Om.
asa si.......asta-i logica ta ?!!!
cristinxxx
Postat pe 10 Martie 2010 20:06
De la: cristinxxx, la data 2010-03-10 20:06:17
De la: woman33, la data 2010-03-10 19:53:08anastas, si in trecut tot interesele erau la mijloc cand se "intemeiau" familii... din pacate.

asa si.......asta-i logica ta ?!!!

adica?!
tu ai priceput ceva sau vorbesti ca sa nu taci?
era un dialog intre mine si anastas, nu are legatura neaparat cu subiectul topicului, dar se apropie oarecum..
nu mai face pe grozavul ca iti sta "naspa" ..
woman33
Postat pe 11 Martie 2010 00:04
cred ca e logica multora....asha shtiu shi eu...ca....multe casatorii aveau la baza...si au in continuare aceeasi baza.....a interesului...nu e obligatoriu sa fie material....exisra si alte genuri de interes...pentru care secasatoreste lumea.....nu stam noi sa....dezvoltam acum subiectul....
.....io nu stiu unii cu picioarele pe care pamant or trai???....de se mira atata......de unele situatii pe care le aud.....si care nu/s o noutate deloc....asha in general ..pe lume si in viatza
andreea_n_x
Postat pe 11 Martie 2010 01:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex cu iubita in pat cu sotul ei 44 De la: Max2 4 Decembrie 2011 18:35
eu 15 De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 14:38
iubesc doi baieti,ce sa fac? 33 De la: ego71 2 Iulie 2011 13:56
Cadoul perfect! 3 De la: _oktober_ 20 Septembrie 2010 12:28
au disparut femeile adevarate ? 13 De la: carabincatalinmanuel 12 Octombrie 2010 07:57