Setari Cookie-uri

toata viata fara copii ?

marco, sa inteleg ca inca nu ai iesit la pensie? sau nu ai cotizat niciodata la buget si poate de aia nu stii "exact"..
woman33
Postat pe 17 Februarie 2010 12:44
iulia069834
Postat pe 17 Februarie 2010 12:47
De la: woman33, la data 2010-02-17 12:44:38marco, sa inteleg ca inca nu ai iesit la pensie? sau nu ai cotizat niciodata la buget si poate de aia nu stii "exact"..

... ... inca nu ai inteles ideea ... pentru linistea ta, anul trecut, numai in tara, am cotizat cam cit ai cistiga tu in vreo 10 ani ... asta nu inseamna ca ma astept ca cineva se va gindi la mine cind voi iesi la pensie (!!!) ... altceva ? ...
marco918
Postat pe 17 Februarie 2010 12:54
de ce nu te astepti

si vad ca acuma stii si cat castig eu, sau cat as castiga in "10 ani". nu crezi ca "stii" cam multe ?!?
woman33
Postat pe 17 Februarie 2010 13:05
De la: woman33, la data 2010-02-17 13:05:05de ce nu te astepti

si vad ca acuma stii si cat castig eu, sau cat as castiga in "10 ani". nu crezi ca "stii" cam multe ?!?

... cu 2 ani vechime (?) si multe pretentii ... nici nu e greu de aproximat ... unele lucruri nu trebuie sa le inveti ( ) ... le observi si gata ... ...

... eu nu ma bazez pe pensia de la stat ... ma bazez pe familie(parinti, frati, sotie, copii,veri, unchi, ...), cei citiva prieteni ... statul reprezinta prea multi cersetori egoisti si cinici, cu diplome luate pe spaga, care mint si fura mult mai bine decit as facea eu vreodata ...
marco918
Postat pe 17 Februarie 2010 13:35
mama ce curiozitati au unii, da chiar topicul cu curiozitati nu e aici, incercati in alta parte
yumy
Postat pe 17 Februarie 2010 13:44
ce avem noi aici?????? saltare lumeeee
dontworibehapi
Postat pe 17 Februarie 2010 14:00
De la: dontworibehapi, la data 2010-02-17 14:00:57ce avem noi aici?????? saltare lumeeee
salutare salutare ce dor imi fu de tn pe aici nu avem nimic interesant cred ca ai nimerit gresit hai mai bn in cafenea sa ne servim cu ceva
yumy
Postat pe 17 Februarie 2010 14:02
ma duc sa mai deschid si yo oleaca barul sa mai vaz cei pi acolo
dontworibehapi
Postat pe 17 Februarie 2010 14:04
De la: dontworibehapi, la data 2010-02-17 14:04:46ma duc sa mai deschid si yo oleaca barul sa mai vaz cei pi acolo

pey deschide-l
yumy
Postat pe 17 Februarie 2010 14:05
De la: marco918, la data 2010-02-17 13:35:55

... cu 2 ani vechime (?) si multe pretentii ... nici nu e greu de aproximat ... unele lucruri nu trebuie sa le inveti ( ) ... le observi si gata ... ...

... eu nu ma bazez pe pensia de la stat ... ma bazez pe familie(parinti, frati, sotie, copii,veri, unchi, ...), cei citiva prieteni ... statul reprezinta prea multi cersetori egoisti si cinici, cu diplome luate pe spaga, care mint si fura mult mai bine decit as facea eu vreodata ...

pai tocmai, multele 'pretentii' iti aduc sansele...
si ce datorie ar avea verii/unchii/fratii sa te intretina la batranete?...

"anul trecut, numai in tara, am cotizat cam cit ai cistiga tu in vreo 10 ani " -- ma indoiesc ca tu anul trecut ai dat statului roman o suma atat de imensa pe cat sustii, gandeste-te ca e doar un procent din cat faci pe anul ala. asta inseamna ca ai venituri putin cam astronomice, ca sa zic asa, ceea ce nu se pupa cu faptul ca iti faci veacul pe net tu fiind psiholog (sau ceva de genul)... lauda asta nu-mi miroase a bn.
woman33
Postat pe 17 Februarie 2010 22:05
De la: woman33, la data 2010-02-17 22:05:08

"anul trecut, numai in tara, am cotizat cam cit ai cistiga tu in vreo 10 ani " -- ma indoiesc ca tu anul trecut ai dat statului roman o suma atat de imensa pe cat sustii, gandeste-te ca e doar un procent din cat faci pe anul ala. asta inseamna ca ai venituri putin cam astronomice, ca sa zic asa, ceea ce nu se pupa cu faptul ca iti faci veacul pe net tu fiind psiholog (sau ceva de genul)... lauda asta nu-mi miroase a bn.

... ... credeam ca esti doar tinara dar imi dau seama ca esti doar ... proasta ...

... ''multele 'pretentii' iti aduc sansele'' ... ... vrei sa repeti ce fac milogii din jurul tau ... la virsta ta eu MUNCEAM, nu aveam ''pretentii'' ... din cauza asta nu vei ajunge niciodata sa ai ''venituri astronomice'' ... de pretentiosi e plina romania ... imi aduci aminte de niste functionari carora le explicam care sint si cum isi pot rezolva atributiile eficient ... si ei ma intrebau - da ne maresti si salariul ? ... ... adica cum sa isi lase birfa si solitaireul si sa faca ''altceva'' !!! ... pe aceiasi bani !!! ... pentru care ar fi muncit cu succes multi vestici la fel de capabili(adica sub-mediocri) dar mai putin ''pretentiosi'' ... ... faceam si ceva psihologie, dar doar atit cit sa le ridic increderea personala care se baza doar pe realizarea de ''tunuri'' ... ...

... ne putem intoarce la subiectul topicului ? ... DOAMNA contabila !!! ... ...

... apropo ... daca ceva nu iti miroase bine ... iti sugerez sa iti schimbi naibii ... chilotii ... sau ... ciorapii ...

marco918
Postat pe 18 Februarie 2010 00:05

........

.........

... nu stiu ce ''familie'' ai tu ??? ... probabil ca aveti prea multe de impartit si nu faceti fata ... ...

marco918
Postat pe 18 Februarie 2010 00:19
marco, tu esti pocait sau care e faza?

tu la cati ani ai avut primul copil? dar sotia ta?
ai facut ceva munca prin casa, curatenie dupa copil, mancare etc?
te-ai lasat de servici ca sa stai acasa cu copilul? (nu sa te plimbi prin lume in timp ce altii iti cresc copii)

ai nascut, ai facut avorturi? (ca vad ca iti place tema cu avorturile desi nimeni pe aici nu a facut asa ceva)

daca nu, atunci eu zic sa te abtzii ca nu ai nici un drept sa iti dai cu parerea tu la ce varsta si cati copii trebuie sa aiba femeile.
DayC
Postat pe 18 Februarie 2010 18:20
De la: DayC, la data 2010-02-18 18:20:25marco, tu esti pocait sau care e faza?

te-ai lasat de servici ca sa stai acasa cu copilul? (nu sa te plimbi prin lume in timp ce altii iti cresc copii)

ai nascut, ai facut avorturi? (ca vad ca iti place tema cu avorturile desi nimeni pe aici nu a facut asa ceva)

daca nu, atunci eu zic sa te abtzii ca nu ai nici un drept sa iti dai cu parerea tu la ce varsta si cati copii trebuie sa aiba femeile.

... ... nu sint mai pocait decit tine ... ... nici un mare practicant, per total am fost in mai multe moschei si catedrale catolice decit in bisericile romanesti ... sectarismul mi se pare exemplul oamenilor slabi si labili ...

... primii copii au fost foarte devreme ... si nici nu m-am lasat de servici ... dar sotia da ... totul a mers ca pe roate, (idealizez dar nici nu dramatizez) si datorita familiei, din care nu lipseau verii si unchii ... ... habar nu ai ce inseamna un ajutor mic si neinsemnat pentru cine il face, atunci cind trebuie ... nu am nascut si nici nu am facut avorturi !!! ... ... dar stiu ca TU o sa faci sau ai facut ...

... stiu ce te intereseaza dar nu iti pot da o ''reteta'' in 3-4 cuvinte ... mai ales daca NU VREI sa risti nimic (sau risti degeaba) ... nu risti, nu cistigi ... tu esti generatie fast food ... si se vede ... non-valoare, non-traditii, cinism, egoism, individualism ...
marco918
Postat pe 18 Februarie 2010 19:22
De la: adina_black, la data 2009-09-29 10:48:20ce parere aveti despre cei care nu vor sa aiba copii? deloc...
unii oameni nu vor sa isi "complice" existenta cu un copil, vor sa traiasca doar pt ei si prefera un animal de companie pe care il ingrijesc ca pe propriul copil sau nu au nici macar atat
ce ziceti de asta?

prefer� s� �ngrijeasc� o nevast� de companie
misoginu
Postat pe 18 Februarie 2010 19:51
De la: marco918, la data 2010-02-18 19:22:08
De la: DayC, la data 2010-02-18 18:20:25marco, tu esti pocait sau care e faza?

... ... nu sint mai pocait decit tine ... ... nici un mare practicant, per total am fost in mai multe moschei si catedrale catolice decit in bisericile romanesti ... sectarismul mi se pare exemplul oamenilor slabi si labili ...

... primii copii au fost foarte devreme ... si nici nu m-am lasat de servici ... dar sotia da ... totul a mers ca pe roate, (idealizez dar nici nu dramatizez) si datorita familiei, din care nu lipseau verii si unchii ... ... habar nu ai ce inseamna un ajutor mic si neinsemnat pentru cine il face, atunci cind trebuie ... nu am nascut si nici nu am facut avorturi !!! ... ... dar stiu ca TU o sa faci sau ai facut ...

... stiu ce te intereseaza dar nu iti pot da o ''reteta'' in 3-4 cuvinte ... mai ales daca NU VREI sa risti nimic (sau risti degeaba) ... nu risti, nu cistigi ... tu esti generatie fast food ... si se vede ... non-valoare, non-traditii, cinism, egoism, individualism ...

ce faci tu pe pere�i �n baie tot avort se nume�te;�ntrebarea se pune dac� e provocat sau spontan?
misoginu
Postat pe 18 Februarie 2010 19:55
De la: yumalai, la data 2009-09-29 10:49:59e treaba lor daca nu vor copii nu vor si basta nu-i obliga nimeni sa faca

parc� pe p�rin�ii t�i i-a obligat cineva s� te �nfieze
misoginu
Postat pe 18 Februarie 2010 20:03
De la: marco918, la data 2010-02-18 00:05:29

... ... credeam ca esti doar tinara dar imi dau seama ca esti doar ... proasta ...

... ''multele 'pretentii' iti aduc sansele'' ... ... vrei sa repeti ce fac milogii din jurul tau ... la virsta ta eu MUNCEAM, nu aveam ''pretentii'' ... din cauza asta nu vei ajunge niciodata sa ai ''venituri astronomice'' ... de pretentiosi e plina romania ... imi aduci aminte de niste functionari carora le explicam care sint si cum isi pot rezolva atributiile eficient ... si ei ma intrebau - da ne maresti si salariul ? ... ... adica cum sa isi lase birfa si solitaireul si sa faca ''altceva'' !!! ... pe aceiasi bani !!! ... pentru care ar fi muncit cu succes multi vestici la fel de capabili(adica sub-mediocri) dar mai putin ''pretentiosi'' ... ... faceam si ceva psihologie, dar doar atit cit sa le ridic increderea personala care se baza doar pe realizarea de ''tunuri'' ... ...

... ne putem intoarce la subiectul topicului ? ... DOAMNA contabila !!! ... ...

... apropo ... daca ceva nu iti miroase bine ... iti sugerez sa iti schimbi naibii ... chilotii ... sau ... ciorapii ...

la ce diaree "intelectuala" ai, e clar ca bagi in carti pe aici aiurea..

nu, n-o sa am pretentii, o sa accept sa muncesc pe 200 de euro, ca esti tu 'destept'

la frenezia cu care urli pe aici pe forum si la cate emoticonuri ranjite bagi cu disperare, e clar ca ai ceva scurt-circuite la bord

P.S: ala 'prost' ca noaptea esti tu, dar tocmai de asta nu realizezi si te dai cocosh (ca orice prost, de altfel) pe un forum de muieri. cum zicea si Summer: vai de capul tau. meriti mila, nimic mai mult.

woman33
Postat pe 18 Februarie 2010 22:00
Nuuu, mai femeie, merita tratament...cum se poate sa razi de un om bolnav?! Vai, saraaacul!....
darksukkubus69
Postat pe 18 Februarie 2010 22:12
e irecuperabil, se irosesc medicamente degeaba..

nu vezi cum injura si jigneste din orice, el nu e capabil de un dialog obiectiv, fara sa-si ridice poalele (desi de multe ori bate campii in exces, vezi faza cu pensiile)..
Are comportament de muiere la menopauza, asa se explica ce cauta pe aici
woman33
Postat pe 18 Februarie 2010 22:17
De la: misoginu, la data 2010-02-18 19:55:08
ce faci tu pe pere�i �n baie tot avort se nume�te;�ntrebarea se pune dac� e provocat sau spontan?

... intreaba-l pe tac'tu ... cred ca ai gresit cel putin topicul ...

marco918
Postat pe 18 Februarie 2010 22:30
De la: woman33, la data 2010-02-18 22:00:25

nu, n-o sa am pretentii, o sa accept sa muncesc pe 200 de euro, ca esti tu 'destept'

la frenezia cu care urli pe aici pe forum si la cate emoticonuri ranjite bagi cu disperare, e clar ca ai ceva scurt-circuite la bord

P.S: ala 'prost' ca noaptea esti tu, dar tocmai de asta nu realizezi si te dai cocosh (ca orice prost, de altfel) pe un forum de muieri. cum zicea si Summer: vai de capul tau. meriti mila, nimic mai mult.

... ... te-ai suparat ? ... ... hai, plinge-mi de mila ... povesteste-mi cum este sa vrei sau sa nu vrei, sa poti sau sa nu poti ... avea copii ...

... sinteti JALNICE ... cind nu puteti nici macar argumenta o idee incepeti sa va puneti cenusa si poalele in cap ... le concurati pe pirande cu brio ... dar macar ale fac show pentru ceva banuti ... voi nici nu stiti pentru ce ... nu vreti copii si cu asta basta ... foamea, frica si lenea va ''gonesc'' de la spate continuu ...

... nu ma deranjeaza invectivele voastre dar e groaznica IDEEA pentru care va comportati ca niste chinezoaice obligate de guvern sa se sacrifice ... e jignitor pentru romani insistenta voastra pentru a justifica niste ABERATII comportamentale si psihice, si modul in care REFUZATI orice apropiere de bun simt ... din tot acest mahalagism singurii care nu isi vor reveni veti fi tot voi ... repetind niste idiotenii ajungeti sa le credeti fara demonstratie ... asa cum le-ati si primit ...

... woman ... ai pus niste intrebari care ar fi trebuit sa iti dea de gindit ... chiar si fara raspunsuri ... nu te desconsider pentru cit ai salariu ... eu l-am avut mai mic ca tine in aceiasi periaoda ... te desconsider pentru ca ai doar 23 de ani (sau cam acolo) si gindesti ca o loosera de 32 (adica dankur) ... si asta nu inseamna ''intelepciune'' pentru ca nu ai preluat ideii pozitive, inseamna auto-mancurtizare prin preluarea unor atitudini pesimiste si negindite ... nu exista o reteta matematica la toate probleme dar o atitudine POZITIVA, ETICA si OBIECTIVA te-ar ajuta sa cistigi mult mai mult pe termen lung ... in meseria ta asta ar insemna sa tot imprumuti ca sa restitui imprumuturi mai vechi, fara a produce nimic niciodata ...

marco918
Postat pe 18 Februarie 2010 22:52
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-18 22:12:01Nuuu, mai femeie, merita tratament...cum se poate sa razi de un om bolnav?! Vai, saraaacul!....

... o ''pompa'' mi-ar prinde bine ... ... ce zici, ma ajuti ? ... nu sint sensibil la stomac !!! ...
marco918
Postat pe 18 Februarie 2010 22:53
De la: woman33, la data 2010-02-18 22:17:05 e irecuperabil, se irosesc medicamente degeaba..

nu vezi cum injura si jigneste din orice, el nu e capabil de un dialog obiectiv, fara sa-si ridice poalele (desi de multe ori bate campii in exces, vezi faza cu pensiile)..
Are comportament de muiere la menopauza, asa se explica ce cauta pe aici

... asta imi place la tine !!! ... cind alternezi prostia cu fudulia ...

... ia spune cum e o femeie la menopauza !? ... si cum isi ridica poalele !? ...

... nu te ambala prea tare cu pensiile ... e o idee foarte buna ... va atinge pe voi pitzipoancele la portofel dar e foarte echitabila ... este folosita si in alte tari, a fost folosita si in romania ...

marco918
Postat pe 18 Februarie 2010 23:00

... totusi imi pare bine ca macar esti de acord ca cei/cele care consuma aerul degeaba si au blocat importante investiti ale ''statului''(gradinita, educatie, sanatate, ..., gratuite) ... sa plateasca o TAXA de 20-25% din salariu (sau de 10-15% din venituri)... si care sa fie folosita pentru marirea alocatiei pentru copii ...

marco918
Postat pe 18 Februarie 2010 23:04
De la: woman33, la data 2010-02-18 22:17:05 .... desi de multe ori bate campii in exces, vezi faza cu pensiile ...

... uite care e ''faza'' cu pensiile si batutul ''cimpiilor'' ... patriei ... ai niste linkuri cu 2 articole pe care le citesc prea putine persoane ... nu le mai comentez ca nu e politically corect si m-am si plictisit sa mai trag de mineca papagali furati de peisaj ... pe tine te-ar putea incinta doar ipoteza siropoasa ca oamenii vor trai mai mult ... nu si restul ... nu m-as mira de la generatia kfc ...

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/27697/In-2050-oamenii-ar-putea-iesi-la-pensie-la-85-de-ani.html

http://www.info-ziare.ro/stiri-banci/sistemul-public-de-pensii-a-ajuns-la-un-pas-de-colaps.html

.
marco918
Postat pe 19 Februarie 2010 00:13
noi generatia kfc, tu generatia comunista.. normal ca nu ne intelegem..

tu "i-ai incurajat" pe altii, dar pe tine nu te incurajezi? ca vad ca stai cam prost la capitolul auto-respect. Altfel nu ai revarsa atata frustrare pe un forum, jignind si aberand continuu.

despre pensii nu stii absolut nimic. habar nu aveai ca exista si altfel decat cele private. stupid pentru varsta a patra sau a cincea cat ai tu. dar tu fa-i pe altii 'prosti', ca tu nu ratezi nici o groapa din cauza prostiei proprii.
woman33
Postat pe 19 Februarie 2010 00:28
De la: woman33, la data 2010-02-19 00:28:41noi generatia kfc, tu generatia comunista.. normal ca nu ne intelegem..

tu "i-ai incurajat" pe altii, dar pe tine nu te incurajezi? ca vad ca stai cam prost la capitolul auto-respect. Altfel nu ai revarsa atata frustrare pe un forum, jignind si aberand continuu.

despre pensii nu stii absolut nimic. habar nu aveai ca exista si altfel decat cele private. stupid pentru varsta a patra sau a cincea cat ai tu. dar tu fa-i pe altii 'prosti', ca tu nu ratezi nici o groapa din cauza prostiei proprii.

... fetitza ... deja ma plictisesti ... articolele nu erau despre sistemul privat ... cap de tab_a ... chiar nu te poti concentra ? ... ...

marco918
Postat pe 19 Februarie 2010 00:37
crezi ca ma intereseaza in vreun fel ra*aturile tale de link-uri sau pareri? nici nu am dat click macar pe ele.

vorba lui puya, 'bai inteligentule'
woman33
Postat pe 19 Februarie 2010 00:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Distanta si suportabilitatea situatiei 28 De la: kudika_9712 14 Iunie 2012 11:07
Cand APRECIEZI dupa ce ai pierdut. 1 De la: flory_florin 13 Iulie 2012 13:22
Noua constiinta = singuratate? 220 De la: contesina 10 Martie 2011 20:26
criza barbatului divortat 6 De la: DeeaCatalina 6 Ianuarie 2010 18:57
Iesi din impasul financiar!! 5 De la: kudika098950 16 Mai 2010 12:22