Setari Cookie-uri

toata viata fara copii ?

De la: yumalai, la data 2010-02-19 18:57:24si totusi suntem oamenii si gandim, daca chiar vrem sa facem ceva pt binele nostru il putem face numai sa vrem

Ar fi ideal sa gandeasca toti asa, din pacate sunt din ce in ce mai putini care gandesc si se ingrijoreaza de situatia actuala asa ca noi cei care am deschis discutia asta.Si mai putini sunt cei care nu refuza sa constientizeze realitatea din spatele politicilor de tot felul, campaniilor cu sloganuri manipulative si sforaitoare.

Postat pe 20 Februarie 2010 12:38
De la: Ella078178, la data 2010-02-19 18:36:06
De la: marco918, la data 2010-02-19 11:01:38
De la: scorpio67, la data 2010-02-19 10:35:57
De la: marco918, la data 2010-02-19 01:12:22

... inca un link ... ... despre anticonceptionale, avorturi, vaccinuri ... sa fie adevarat ? ...

http://www.youtube.com/user/sutra00#p/a/DCFA0EAC41E64621/1/HK4_Bjr3QUc

.

Din pacate eu sunt o mama de inger( este cumplit) si cred ca este adevarat.
La nivel mondial resursele se imputineaza rapid, asa ca au gasit alte metode sa mai decimeze populatia si sa stopeze procreerea , sa devenim sterili si sa murim cat mai multi.

... teoria conspiratiei cred ca este cam mult ... resursele nu se imputineaza ci se diversifica ... populatia globului (cu exceptii care ii innebunesc pe smecheri) se imputineaza pentru ca si-a pierdut ratiunea naturala de a trai ... iar smecherii se bucura ca cistiga bani de pe urma lor si reusesc sa ii inghesuie in orase in timp ce ei cumpara pamintul din jurul acestora ...

Ce spune scorpio nu tine de teoria conspiratiei... Este cunoscut faptul ca nevoile (oamenilor) sunt nelimitate iar resursele (pamantului) sunt limitate. este un lucru studiat si dovedit... si o alta problema e ca resursele - atat cat sunt ele - sunt distribuite inegal pe suprafata globului si ca in unele zone ale globului se consuma IN EXCES (adica peste ceea ce avem nevoie pt a duce o viata normala), in timp ce in alte zone aproape ca nu exista ce sa se consume.
Oricum... aceasta imputinare a resurselor - dupa parerea mea - nu justifica avorturile si alte atrocitati care au fost propuse pana acum pentru imputinarea populatiei (DA, AU FOST PROPUSE ASTFEL DE LUCRURI de diferiti teoreticieni, chiar si acum cateva sute de ani in urma). A existat si exista o selectie NATURALA... trebuie sa ne lasam pe baza ei. Nu avem dreptul sa ne ucidem copii sau semenii cu gandul ca asa salvam.... de ce ei si nu noi?! ... Scopul nu scuza mijloacele.

am adaugat paragraful anterior pentru cei care se gandesc sa aduca ca argument faptul ca avorturile ne scapa de un posibil "sfarsit al lumii" deoarece ajuta la evitarea supra-popularii globului. oricum, cand cineva avorteaza, in nici un caz nu o face cu gandul la salvarea omenirii ci pe cu totul alte considerente.

Da, intr-adevar, este posibil ca avorturile sa fie incurajate (pentru ca avorturile si NU nasterile sunt incurajate daca privim cu atentie politicile economice si politica anumitor tari in privinta protectiei copiilor) tocmai din acest considerent... evitarea supra-popularii.

Ca de obicei elocvent si la subiect .Exact la asta ma refeream in putinele mele cuvinte de mai sus.

Postat pe 20 Februarie 2010 13:08
De la: woman33, la data 2010-02-19 00:28:41noi generatia kfc, tu generatia comunista.. normal ca nu ne intelegem..

tu "i-ai incurajat" pe altii, dar pe tine nu te incurajezi? ca vad ca stai cam prost la capitolul auto-respect. Altfel nu ai revarsa atata frustrare pe un forum, jignind si aberand continuu.

despre pensii nu stii absolut nimic. habar nu aveai ca exista si altfel decat cele private. stupid pentru varsta a patra sau a cincea cat ai tu. dar tu fa-i pe altii 'prosti', ca tu nu ratezi nici o groapa din cauza prostiei proprii.

... ceva literatura ... pentru actualii viitorii pensionari ... cu ''pretentii'' ...

UE: Criza pensiilor va fi de 10 ori mai grav� dec�t actuala criz�

http://www.cotidianul.ro/ue_criza_pensiilor_va_fi_de_10_ori_mai_grava_decat_actuala_criza-108605.html

marco918
Postat pe 25 Februarie 2010 21:57

... woman ... totusi imi pare bine ca macar esti de acord ca cei/cele care consuma aerul degeaba si au blocat importante investiti ale ''statului''(gradinita, educatie, sanatate, ..., gratuite) ... sa plateasca o TAXA de 20-25% din salariu (sau de 10-15% din venituri)... si care sa fie folosita pentru marirea alocatiei pentru copii ...

marco918
Postat pe 25 Februarie 2010 21:58
De la: marco918, la data 2010-02-25 21:58:26

... woman ... totusi imi pare bine ca macar esti de acord ca cei/cele care consuma aerul degeaba si au blocat importante investiti ale ''statului''(gradinita, educatie, sanatate, ..., gratuite) ... sa plateasca o TAXA de 20-25% din salariu (sau de 10-15% din venituri)... si care sa fie folosita pentru marirea alocatiei pentru copii ...

Parca asa facea Ceausescu??? De exp,cu ce sunt vinovata ca nu pot avea copii? Ca avem niste medici dezinteresati, care nu sunt in stare sa-si faca meseria? Si care "educatie" gratuita? Ca vad numai spagi, nivel foarte scazut in sistemul de "educatie asa-zis gratuita"... Si, te rog, nu mai jigni.. ai o placere malefica!
Marineta
Postat pe 4 Martie 2010 10:41
De la: Marineta, la data 2010-03-04 10:41:41

Parca asa facea Ceausescu??? De exp,cu ce sunt vinovata ca nu pot avea copii? Ca avem niste medici dezinteresati, care nu sunt in stare sa-si faca meseria? Si care "educatie" gratuita? Ca vad numai spagi, nivel foarte scazut in sistemul de "educatie asa-zis gratuita"... Si, te rog, nu mai jigni.. ai o placere malefica!

... sa ne intelegem putin ... nu ai putut sa faci toata viata ? ... sau nu poti acum ? ... e o mica, mare diferentza ... aici fiecare trebuie sa fie SINCER cu el insusi ...

... ai fost la gradinitza ? ... la scoala ? ... la facultate ? ... ai platit ceva, excluzind ''spagile'' pe care le acuzi ? ... cind unii vor totul de la ''stat'' si statul are niste pretentii de la ei ... si nu uita, NOI sintem statul ... nu exista ... EI ...

marco918
Postat pe 4 Martie 2010 11:23
Dragul meu, eu muncesc pt stat pe un salariu prost (cineva trebuie sa o faca), mi-am cam daramat sanatatea cu asta (prostie, nu?). Crede-ma - mi-am platit datoriile demult. Unii trebuie sa se sacrifice... Mereu pe drumuri, delegatii - am vrut sa reprezint bine tara asta, misiuni, experti straini, termene limita la proiecte, lucrari... cum sa mai "functionez" ca animal? Si un sot infantil care nu m-a sustinut atunci cand aveam MARE nevoie de el - stii oare dinainte cu cine pleci la drum ? - dar din pacate sunt femeia unui singur barbat... Am suferit mult la pierderea sarcinii. NU voi face avort NICIODATA, de ce crezi ca e practica universala? Eu am ramas cu sechele psihice, am avut de tras... inclusiv fizic. Voila!
Marineta
Postat pe 4 Martie 2010 11:52
De la: Marineta, la data 2010-03-04 11:52:31Dragul meu, eu muncesc pt stat pe un salariu prost (cineva trebuie sa o faca), mi-am cam daramat sanatatea cu asta (prostie, nu?). Crede-ma - mi-am platit datoriile demult. Unii trebuie sa se sacrifice... Mereu pe drumuri, delegatii - am vrut sa reprezint bine tara asta, misiuni, experti straini, termene limita la proiecte, lucrari... cum sa mai "functionez" ca animal? Si un sot infantil care nu m-a sustinut atunci cand aveam MARE nevoie de el - stii oare dinainte cu cine pleci la drum ? - dar din pacate sunt femeia unui singur barbat... Am suferit mult la pierderea sarcinii. NU voi face avort NICIODATA, de ce crezi ca e practica universala? Eu am ramas cu sechele psihice, am avut de tras... inclusiv fizic. Voila!

... nu vreau sa pun sare pe rana ... sotul l-ai ales singura si tot singura l-ai lasat sa ramina asa cum este ... cind e vorba de copii trebuie sa te impui indiferent cum este (sau era) ... imi pare foarte rau pentru sarcina pierduta ... si nu e vina mea ca ai cazut in capcana noii ''mode'' romanesti care isi dorea sa schimbe ''traditia invechita'' ... de a planifica viata ca pe un proiect de facultate - invatat, cariera si apooooooi copii ... asezonate cu ''traitul vietii'' si acumulat de experientza prin ''relatii'' ... si nici nu e vina doctorilor ca nu pot sau nu sint in stare sa faca mai mult ... nu trebuia sa ajungi aici ... inteleg, acum nu mai poti schimba prea multe ... iti doresc sa ai parte de bucurii pina la urma ...

... poate acum ma intelegi de ce nu sint de acord cu avorturile, indiferent cine le face si la ce virsta ... de ce cred ca cei care au vazut si trecut prin mai multe si au inteles corect ce s-a intimplat, TREBUIE sa dea celor din jur sfaturi POZITIVE si OPTIMISTE ... de ce nu pot sa condamn pe nimeni care are ''curajul'' de a face un copil, sau de a se casatori, inainte de a termina o facultate ... de ce ...

... de ce nu sint de acord ca unii sa iti rida in fatza intr-o anumita perioada si apoi sa ceara sa fie consolati si ajutati ...

... apropo ... limitele fizice si psihice ti le fixezi singura ... serviciul (cu sau fara un salariu deosebit) nu trebuie sa primeze in fata nevoilor tale de ''animal'' ... nu trebuie neglijat dar nici confundat cu viata ta ... am cunoscut persoane care au iesit la pensie si doar familiai lor a observat asta ...

marco918
Postat pe 4 Martie 2010 12:13
Profit de putin timp si-ti raspund, multumesc de opiniile pertinente.
Casatoria e o loterie, l-am iubit si-l iubesc inca, e primul si sper ultimul barbat din viata mea, dar... a reactionat foarte ciudat la aflarea vestii ca sunt insarcinata, desi spunea ca-si doreste. Nu am incercat NICIODATA sa-l manipulez, am vrut sa inteleaga SINGUR ce e bine si ce nu...
Nu e o"moda" sa faci copii tarziu, pur si simplu noi eram pe drumuri dupa casatorie (nu puteam sa stau altfel cu un barbat), singuri, nu aveam casa, masa, chiriasi pribegi, banii de abia ne ajungeau...de mancare. El era prin delegatii mereu, eu, ca sa reziste casnicia, nu am alergat dupa cariera. Insa, daca esti destept si constiincios, nu se poate sa nu fii folosit, asa ca.. m-am afundat in munca tot mai multa, nu aveam "spatele" sa refuz... Iar cu limitele.. crede-ma, ti le cunosti doar cand le atingi. Iar cand esti tanara, tragi, vrei sa tii si casnicia, si serviciul, si casa, etc., dar cand ai nevoie si tu de sustinere... si esti mai slaba, atunci nu te crede nimeni.
Te rog, nu tine partea doctorilor, daca isi faceau treaba cum trebuie, poate preveneam dezastrul. Sau macar nu ramaneam atat de marcata. Se uita ca esti tanara, supla, perfecta, ce mai vrei? Mi s-a spus ca intru la capitolul statistica...
Voila!
Marineta
Postat pe 4 Martie 2010 15:21

...ce idei revolutzionare...si cum ti se pare tzie ca se poate pune in practica o treaba ca asta?...
andreea_n_x
Postat pe 5 Martie 2010 08:55
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-05 08:55:02

...ce idei revolutzionare...si cum ti se pare tzie ca se poate pune in practica o treaba ca asta?...

... SIMPLU ... ai terminat liceu/facultatea ... ai venituri ... TAXAREA sau FISCUL ... e o masura de societate degenerata dar asta este ... sint prea multi care refuza sa mai faca parte din aceasta societate si care s-au invatat doar sa ia dar sa nu dea nimic inapoi ... muncesc sint platiti pentru asta ... dar s-a investit in ei si trebuie sa returneze acesti bani ... bani care sa fie investiti in alti copii ... solidaritate sociala ...

marco918
Postat pe 5 Martie 2010 21:05
De la: Marineta, la data 2010-03-04 15:21:55Profit de putin timp si-ti raspund, multumesc de opiniile pertinente.
Casatoria e o loterie, l-am iubit si-l iubesc inca, e primul si sper ultimul barbat din viata mea, dar... a reactionat foarte ciudat la aflarea vestii ca sunt insarcinata, desi spunea ca-si doreste. Nu am incercat NICIODATA sa-l manipulez, am vrut sa inteleaga SINGUR ce e bine si ce nu...
Nu e o"moda" sa faci copii tarziu, pur si simplu noi eram pe drumuri dupa casatorie (nu puteam sa stau altfel cu un barbat), singuri, nu aveam casa, masa, chiriasi pribegi, banii de abia ne ajungeau...de mancare. El era prin delegatii mereu, eu, ca sa reziste casnicia, nu am alergat dupa cariera. Insa, daca esti destept si constiincios, nu se poate sa nu fii folosit, asa ca.. m-am afundat in munca tot mai multa, nu aveam "spatele" sa refuz... Iar cu limitele.. crede-ma, ti le cunosti doar cand le atingi. Iar cand esti tanara, tragi, vrei sa tii si casnicia, si serviciul, si casa, etc., dar cand ai nevoie si tu de sustinere... si esti mai slaba, atunci nu te crede nimeni.
Te rog, nu tine partea doctorilor, daca isi faceau treaba cum trebuie, poate preveneam dezastrul. Sau macar nu ramaneam atat de marcata. Se uita ca esti tanara, supla, perfecta, ce mai vrei? Mi s-a spus ca intru la capitolul statistica...
Voila!

... fiecare are o poveste ... mai spectaculoasa sau mai putin ... dar este cert ca majoritatea evolueaza in viata ... spre mai bine ... cu noroc, cu munca, cu relatii ... o posibilitate este pentru oricine ... dar foarte putini stiu sa nu neglijeze copii in detrimentul carierei ... cu parere de rau am observat ca tot mai multi barbati sint foarte slabi de caracter ... teoretic isi ''iubesc'' nevasta dar doar cind este tinara, supla si disponibila ... nu s-ar dezlipi de fustele ei, doamne fereste ... dar si mult eneveste care se complac ... cind apar problemele observa ca nu ii leaga nimic si ca au probleme mai mari decit se asteptau ... in fine ...

... multi medici sint asa cum spui ... mult prea deprofesionalizati si ahtiati de bani ... e mai banos sa faci avorturi tinerelor ''fara minte'' (unii chiar cred ca fac si munca sociala) ... dar de multe ori nu te poti lupta cu natura sau cu d-zeu ... una este sa asisti prima sarcina a unei tinere si alta sa a unei femei de virsta a doua (35-40 de ani) ... peste o virsta medicului i se cere sa devina un fel de frankestein ... sa ''produca'' copii !!! ... cu ce pretz ? ... d-zeu cu mila ...

... ce pot sa spun ... daca ai ramas insarcinata, inseamna ca vei avea SIGUR un bebe pina la urma ... per total acum poti singura sa intelegi ce si cum era mai bine ... atunci ... sau ... acum ... toate cele bune ...
marco918
Postat pe 5 Martie 2010 21:34
" muncesc sint platiti pentru asta ... dar s-a investit in ei si trebuie sa returneze acesti bani ... bani care sa fie investiti in alti copii ... solidaritate sociala ..."

pe vremea cand se "investea" in ei, erau altii care cotizau la stat cu un anume procent din venituri. Asa luau nastere fondurile necesare (educatiei, de ex.) Acum, cand respectivii copii/studenti au crescut si au propriile venituri, e randul lor sa dea acel procent statului. Ceea ce fac. Impozitul este un exemplu. Deci FAIR PLAY.
woman33
Postat pe 6 Martie 2010 00:17
De la: woman33, la data 2010-03-06 00:17:30 De la: andreea_n_x, la data 2010-03-05 08:55:02

... SIMPLU ... ai terminat liceu/facultatea ... ai venituri ... TAXAREA sau FISCUL ... e o masura de societate degenerata dar asta este ... sint prea multi care refuza sa mai faca parte din aceasta societate si care s-au invatat doar sa ia dar sa nu dea nimic inapoi ... muncesc sint platiti pentru asta ... dar s-a investit in ei si trebuie sa returneze acesti bani ... bani care sa fie investiti in alti copii ... solidaritate sociala ...

pe vremea cand se "investea" in ei, erau altii care cotizau la stat cu un anume procent din venituri. Asa luau nastere fondurile necesare (educatiei, de ex.) Acum, cand respectivii copii/studenti au crescut si au propriile venituri, e randul lor sa dea acel procent statului. Ceea ce fac. Impozitul este un exemplu. Deci FAIR PLAY.

... POFTIMMMMM !!! ... taxele nu sint pentru educatie (de fapt daca gindim asa e mai bine sa disparem cit mai repede si nimeni nu mai plateste nimic dar si profesorii de miine isi vor preda doar lor) ... sint taxe generale care se impart ... dar sistemul merge pe schimb de generatii ... nimeni nu tine pasul cu devalorizarea ...

... nu se compara alocatia copiilor de ieri cu cea de astazi ... conditiile de ieri cu cele de astazi ... cei fara copii trebuie sa plateasca ... e o bataie de joc la adresa normalitatii ... taxa a mai fost in romania si este si in alte tari ... si va fi din nou ... ... cine vrea sa isi ''traisca viata'' nu are decit dar nu in detrimentul altora ...

marco918
Postat pe 7 Martie 2010 04:31
waiiiiiii marco u chiar nu ai somn?
freakbabe
Postat pe 7 Martie 2010 06:06
marco, taxa asta tampita nu va exista niciodata, pentru ca e doar produsul fabulatiilor tale, nu are nici o baza reala sau vreo logica.. Ce, te oftici ca unii nu au 'obligatii' ca tine?
woman33
Postat pe 7 Martie 2010 19:57
Marcooo, spre necazul tau, ce vrei tu nu se va realiza niciodata! Mi s-a facut mila ca nu sta aproape nimeni de vorba cu tine si am zis sa te mai bag si eu in seama... ca tot n-am alte obligatii...
darksukkubus69
Postat pe 7 Martie 2010 21:05
eu ma tem ca obligatiile pe lumea asta....sunt de mai multe feluri....feluri ne/banuite.....adica stau si ma gandesc ca...exista obligatzii legale...obligatii morale...obligatiile pe care si le fac oamenii ...de buna voie...si care nu se regasesc obligatoriu in categoria celor legale si morale...dar ar putea fi inscrise cu succes in respectivele categorii....si consider ca lumea care fuge de un anumit gen de obligatii...s/ar putea sa o faca pe buna dreptate...pentru ca un anumit gen de obligatii...pare ca atrage dupa sine alte obligatii la care nu te poti gandi de la bun inceput...dar poti banui ca pot sa apara...taxele sunt tot niste obligatii....si cand sunt prea multe obligatii pe capul unui singur om...sau ale unei singure familii....sau a unei singure generatii....daca am lua aceasta informatie ca pe o stare de ...fapt...stau si ma intreb...oare unde s/ar putea ajunge?..sau poate...unde s/a ajuns deja!
andreea_n_x
Postat pe 7 Martie 2010 21:11
dar ECOTAXA e o taxa tampita...si ea exista....asha ca nu se stie ce fel de taxe mai pot sa apara....
andreea_n_x
Postat pe 7 Martie 2010 21:14
ma gandesc ca si a aduce pe lume...un copil..este un gen de obligatie asumata...si poate insemna pentru unii ...cam ce inseamna pentru altii a frauda un examen....adica il vezi pe altul ca are copil si e fericit ca are si/ti zici...hai sa/mi fac si eu...dar traind...iti dai seama ca fericirea nu a fost pentru tine...ci tie iti ramane numai obligatia!!...de a ingriji copilul adus pe lume...si faptul de a avea o astfel de preocupare nu iti aduce nici o bucurie!
andreea_n_x
Postat pe 7 Martie 2010 21:33
indraznesc sa ma gandesc ca...nu toata lumea ar trebui obligata sa aibe genul asta de obligatii pe lumea asta...asta ca sa fiu on topic!...toata viatza fara copii?..raspuns afirmativ....si asta e un ideal!
andreea_n_x
Postat pe 7 Martie 2010 21:41
ca unii traiesc toata viatza fara prieteni si sau activitati sociale de grup...ca pentru asta sunt prietenii....doar ca sa isi creasca copii!
andreea_n_x
Postat pe 7 Martie 2010 21:43
De la: woman33, la data 2010-03-07 19:57:31

.. woman ... totusi imi pare bine ca macar esti de acord ca cei/cele care consuma aerul degeaba si au blocat importante investiti ale ''statului''(gradinita, educatie, sanatate, ..., gratuite) ... sa plateasca o TAXA de 20-25% din salariu (sau de 10-15% din venituri)... si care sa fie folosita pentru marirea alocatiei pentru copii

marco, taxa asta tampita nu va exista niciodata, pentru ca e doar produsul fabulatiilor tale, nu are nici o baza reala sau vreo logica.. Ce, te oftici ca unii nu au 'obligatii' ca tine?

... taxa asta a mai existat in romania (a fost abolita de Iliescu care nu avea copii) , EXISTA in alte tari ... si ... se discuta ... ramine de vazut ... poate va suna altfel ...

marco918
Postat pe 8 Martie 2010 19:21
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-07 21:33:15ma gandesc ca si a aduce pe lume...un copil..este un gen de obligatie asumata...si poate insemna pentru unii ...cam ce inseamna pentru altii a frauda un examen....adica il vezi pe altul ca are copil si e fericit ca are si/ti zici...hai sa/mi fac si eu...dar traind...iti dai seama ca fericirea nu a fost pentru tine...ci tie iti ramane numai obligatia!!...de a ingriji copilul adus pe lume...si faptul de a avea o astfel de preocupare nu iti aduce nici o bucurie!

... a aduce pe lume un copil este o ... DATORIE ... fatza de cei care ti-au dat viata ... cel putin ... si mai sint o groaza de alte considerente ...

marco918
Postat pe 8 Martie 2010 19:23
De la: darksukkubus69, la data 2010-03-07 21:05:09 Marcooo, spre necazul tau, ce vrei tu nu se va realiza niciodata! Mi s-a facut mila ca nu sta aproape nimeni de vorba cu tine si am zis sa te mai bag si eu in seama... ca tot n-am alte obligatii...

...bubulino ... nici daca te bagi in seama nu o sa gasesti pe cineva care sa iti creeze ''obligatii'' ... behaie si maninca trifoi in continuare ...

marco918
Postat pe 8 Martie 2010 19:27
Te inseli, draga... eu mananc aproape numai carne ... si doar proaspata! Asa repede m-ai uitat, mai Marco, mai... mai citeste din urma, baiatule! Are cine sa-mi creeze obligatii, iti reamintesc insa ca altele sunt prioritatile mele...

Andreea_n_x, tocmai ti l-ai pus in cap pe inchizitorul acestui site! Uite-te mai in urma si o sa intelegi....
darksukkubus69
Postat pe 8 Martie 2010 21:27
De la: darksukkubus69, la data 2010-03-08 21:27:28Te inseli, draga... eu mananc aproape numai carne ... si doar proaspata! Asa repede m-ai uitat, mai Marco, mai... mai citeste din urma, baiatule! Are cine sa-mi creeze obligatii, iti reamintesc insa ca altele sunt prioritatile mele...

Andreea_n_x, tocmai ti l-ai pus in cap pe inchizitorul acestui site! Uite-te mai in urma si o sa intelegi....

.. trifoi si ... carne ... ... cine naiba te crezi sa iti inchipui ca ti s-a observat lipsa ? ... si daca cazi intr-un canal nu realizeaza nimeni !!! ... initial, ma bucuram ca poate te-ai maritat si tu ... de unde ... nu s-a nascut inca cineva suficient de idiot sau handicapat ca sa te accepte ...

marco918
Postat pe 9 Martie 2010 00:14
bine...dar daca mi/am facut datoria?...de ce mi se cere mai mult decat...poate eram programata sa fac...ca sa ma exprim asha??...mai mult decat datoria pe care mi/am facut/o...????....am impresia ca in viatza asta responsabilitatile nu sunt egale pentru toata lumea...si ca unii tre sa faca mai mult...si chiar shi asha...tot nu satisfac....un anumit gen de conceptii....io asta nu inteleg...atunci cand cineva stie ca si/a facut datoria...si altii se gasesc sa zica ...ca nu!!
andreea_n_x
Postat pe 9 Martie 2010 04:54
nu mai traim vremurile lui Ceausescu...cu mame..eroine!!
andreea_n_x
Postat pe 9 Martie 2010 04:58
si oricum...scopul unora in viatza poate fi sa nu aibe obligatii...mai ales de genul asta....
andreea_n_x
Postat pe 9 Martie 2010 05:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Suferinta este cauzata de destin sau de propria noastra persoana? 13 De la: SweetHappyButterfly 12 Martie 2009 18:45
El/ea te iubeste dar nu esti acceptat/a de familia lui/ei.Ce faci? 20 De la: rashela 27 August 2009 12:26
durerea din suflet !!!!!!!!!!!! 25 De la: kudika410734 31 August 2011 13:15
Va rog sa ma ajutati.... 20 De la: nicole_funnygirl 20 Ianuarie 2010 18:06
cum isi maresc adultii cercul de prieteni? 43 De la: the_girl_with_smiley_face 28 Martie 2015 14:13