Setari Cookie-uri

toata viata fara copii ?

De la: darksukkubus69, la data 2010-02-15 12:20:03Vai, Marineta, cum spui asa ceva, acu' ai intrat si tu pe lista neagra a inchizitorului Marco si a ciracilor lui!

... dankur ... comentariul de deasupra iti este dedicat si tie ... cu singura diferenta ca tu esti deja la limita ... woman, datorita virstei, mai are sanse sa recupereze ... insa tu ... LOOOOO ................
marco918
Postat pe 15 Februarie 2010 23:15
De la: Ella078178, la data 2010-02-15 01:53:31V. in toate aceste discutii copilul e considerat ca un obiect, fara trairi, fara viata, fara drepturi! In plus, intr-adevar a creste un copil cere multa responsabilitate si mult efort si renuntare, nu e usor DAR cand se vorbeste de copil, acesta e tratat uneori ca un monstru care doar te seaca de viata si nu ofera nimic in schimb! priviti realitatea asa cum este si nu va axati doar pe o parte a ei pentru a judeca corect si in cunostinta de cauza lucrurile!

VI. nu varsta indica capacitatea unei persoane de a fi parinte ci gradul de responsabilitate si intelepciune (care uneori nu coincide cu varsta ;) ). faptul ca o persoana de 20 de ani ar fi "proasta" sa aiba copii, este o afirmatie generalista, care nu are la baza nici o analiza minimalista si nu ia in considerare diversitatea persoanelor.

.... in final: Libertatea ta inceteaza acolo unde incepe libertatea celuilalt!

... JOS PALARIA ...

marco918
Postat pe 15 Februarie 2010 23:17
De la: Summer_, la data 2010-02-15 02:17:58

............
Nu am zis ca nu as face un copil, sau ca urasc copii, ci doar ca scopul oamenilor nu este de a se inmultii, mai ales de la varste fragede, asa cum este a mea, si asa cum a insinuat Marco ca trebuie sa facem copii si sa ne casatorim de la ,,gradinita'' pt ca apoi nu ne mai ia nimeni pt ca nu suntem fertile ! Ha, ha !

............

De ce sa fiu eu judecata pt ca deocamdata vreau sa termin o facultate asa cum trebuie, eu am 8 examene pe sesiune, crezi ca mai am timp si de un copil ? De aia nu vreau sa il fac acum...Este usor sa concepi un copil, insa mai trebuie sa ai grija de el, sa ai ce sa ii oferi, sa ii acorzi atentie ! Eu nu as putea sa fac acum acest lucru, cu toate ca imi sunt dragi copii, atat mie cat si prietenului meu, care este un tip minunat sisuper responsabil pt varsta lui...sunt convinsa ca as beneficia de tot ajutorul si suportul din partea lui, insa nu este momentul acum pt noi...Si uite de aia imi zice mie Marco ca nu sunt in stare sa am un copil !
De mica am avut grija de copii...Tin minte ca pe la vreo 11-12 ani, aveam grija de finii mei cei mici, pt ca mama lor era o tipa comoda, care dormea pana la orea 12 si ei se descurcau singuri, uneori nici nu mancau...

Si daca am jignit, a fost pt ca nu suport gandirea unora, stupizenia de care dau dovada...Am citit cum stimabilul si prea inteligentul Marco a zis ca nu ar accepta o femeie care nu poate face copii !
Cum poti sa zici asa ceva ? Daca ai o sotie, pe care o iubesti, afli intre timp ca nu poate ramane insarcinata, o parasesti asa pur si simplu ? Si apropos, chiar recent un cuplu, prieteni de-ai mei, au trecut prin asa ceva...El a parasit-o pe ea pt ca nu putea face copii...si nu pt ca luase anticonceptionale, asa cum abereaza marco de zor...

Mai mult ca sigur voi ocoli acest topic, pt ca nu imi place sa devin irascibila cand vad anumite pareri....

Nu pot decat sa le urez unora mai multa minte, ca au nevoie !

... nu am ''insinuat'' ca trebuie sa ''faceti'' copii (ce idioata exprimare - a face .... copii) la ''gradinitza ??? ... am SUGERAT sa va MATURIZATI si sa fructificati oportunitatile din viata si propriile capacitati ... bunici tineri, rabdare, rezistentza la efort, placere de viata, energie (exact inversul dupa o anumita perioada) ... daca tu crezi ca la cei 21 de ani ai tai esti inca la gradinitza, atunci, scuze ... esti pierduta pentru normalitate ... daca tu spui ca ai un prieten ''responsabil'', fidel, iubitor, care ti-ar oferi suportul (sau exagerezi!!!) si tu nu fructifici aceasta sansa inseamna ca nu stii absolut deloc ceea ce vrei ... daca tu crezi ca stii ceea ce e ''bine pentru voi'' ... cind ai TOTUL in mina !!! ... nu stii ce inseamna sa MUNCESTI si sa tragi la greu ...

... eu nu am spus o minune ... barbatii cauta femei care sa le poata face copii ... si viceversa ... chiar daca unii ''barbati'' cauta sa copilareasca pe seama femeilor cit mai mult (pt. ca asa au fost invatati in familie) ... copii reprezinta si un moment de maturizare pentru multi ... copilaria prelungita duce la infatilitate permanenta ... RISTI sa pierzi aceasta posibilitate (de a avea copii) ... nu te juca cu anticonceptionalele, avorturile si timpul ... sa nu platesti cu multa singuratate rinjetele tale cinice de astazi ...

... e bine sa iti urezi si tie ... muuuuult mai multa minte ...

marco918
Postat pe 15 Februarie 2010 23:35
De la: Summer_, la data 2010-02-15 02:23:23
De la: Ella078178, la data 2010-02-15 01:53:31V. in toate aceste discutii copilul e considerat ca un obiect, fara trairi, fara viata, fara drepturi! In plus, intr-adevar a creste un copil cere multa responsabilitate si mult efort si renuntare, nu e usor DAR cand se vorbeste de copil, acesta e tratat uneori ca un monstru care doar te seaca de viata si nu ofera nimic in schimb! priviti realitatea asa cum este si nu va axati doar pe o parte a ei pentru a judeca corect si in cunostinta de cauza lucrurile!

VI. nu varsta indica capacitatea unei persoane de a fi parinte ci gradul de responsabilitate si intelepciune (care uneori nu coincide cu varsta ;) ). faptul ca o persoana de 20 de ani ar fi "proasta" sa aiba copii, este o afirmatie generalista, care nu are la baza nici o analiza minimalista si nu ia in considerare diversitatea persoanelor.

.... in final: Libertatea ta inceteaza acolo unde incepe libertatea celuilalt!

Proaste se numesc singure :) nu le-am numit eu !
Pt ca au ajuns anul 5 de facultate, in care trebuie sa stea mult timp in cabinet, au clienti, sunt obosite, vin acasa sa aiba grija de copil, sa faca de mancare, curat etc...

este greu si nu stiu daca intelegi...acum depinde de ocupatia fiecaruia...Iar parintii uneori nu pot ajuta, de ex daca ei sunt din alt oras, tu stai in Buc intr-o garsoniera cu un sot/prieten copil...este greu ! Eu am vazut cu ochii mei !

Si..eu nu am zis niciodata ca un copil este un obiect, monstru, m-am folosit tot timpul de ceea ce am vazut in jurul meu, la apropiati...nu vorbesc din auzite si din povesti...si nici nu am nevoie sa imi dea cineva dreptate pt acest forum, care in general, este plin de oameni fara ocupatie care habar nu au pe ce lume triaesc, si tocmai din acest motiv mi-am mai sters contul, si cred ca o voi mai face o data,pt ca efectiv nu este nimic bun de invatat de aici, sunt doar oameni, unii, plini de frustrari si tot felul de probleme...

... proaste sint singure ... ... tu care nu jignesti, le exprimi public sentimentele ... ce om si colega buna esti !!! ...

... un copil nu este un ''monstru'' dar il compari cu ceea ce tie ti se pare ca ar pierde colegele tale ... clientii ... ... de ce i-ar pierde ? ... toti stiu ca o femeie insarcinata sau cu copii acasa TREBUIE ajutata atit cit se poate ... e normal, e omenesc ... fetitza, nimic nu e usor in viata ... dar ele au mult mai multa MATURITATE, stiu ce pot, ce vor, vor trece vijind pe linga tine ... ORICIND ... daca tie iti place sa te hlijesti si sa pupi cu_uri asa de tinara nu inseamna ca avea vreun avantaj in plus ... te inseli amarnic ... cind ele vor avea lucrurile clare si simple in viata tu de abia vei incepe ... sa ai probleme ... fara nici un fel de alte oportunitati ...

... daca nimeni (cu exceptia citorva la fel de pierdute, sau mai pierdute, in spatiu ca si tine) nu iti da dreptate ar trebui sa te intrebi daca nu cumva ai probleme cu ... logica ... cel putin ...

... degeaba iti stergi contul ... DEJA AI ALTUL ... --- himera --- ... mai lucreaza la caracter si apoi incearca sa dai lectii ...

marco918
Postat pe 15 Februarie 2010 23:48
De la: marco918, la data 2010-02-15 23:35:20
De la: Summer_, la data 2010-02-15 02:17:58

............
Nu am zis ca nu as face un copil, sau ca urasc copii, ci doar ca scopul oamenilor nu este de a se inmultii, mai ales de la varste fragede, asa cum este a mea, si asa cum a insinuat Marco ca trebuie sa facem copii si sa ne casatorim de la ,,gradinita'' pt ca apoi nu ne mai ia nimeni pt ca nu suntem fertile ! Ha, ha !

............

De ce sa fiu eu judecata pt ca deocamdata vreau sa termin o facultate asa cum trebuie, eu am 8 examene pe sesiune, crezi ca mai am timp si de un copil ? De aia nu vreau sa il fac acum...Este usor sa concepi un copil, insa mai trebuie sa ai grija de el, sa ai ce sa ii oferi, sa ii acorzi atentie ! Eu nu as putea sa fac acum acest lucru, cu toate ca imi sunt dragi copii, atat mie cat si prietenului meu, care este un tip minunat sisuper responsabil pt varsta lui...sunt convinsa ca as beneficia de tot ajutorul si suportul din partea lui, insa nu este momentul acum pt noi...Si uite de aia imi zice mie Marco ca nu sunt in stare sa am un copil !
De mica am avut grija de copii...Tin minte ca pe la vreo 11-12 ani, aveam grija de finii mei cei mici, pt ca mama lor era o tipa comoda, care dormea pana la orea 12 si ei se descurcau singuri, uneori nici nu mancau...

Si daca am jignit, a fost pt ca nu suport gandirea unora, stupizenia de care dau dovada...Am citit cum stimabilul si prea inteligentul Marco a zis ca nu ar accepta o femeie care nu poate face copii !
Cum poti sa zici asa ceva ? Daca ai o sotie, pe care o iubesti, afli intre timp ca nu poate ramane insarcinata, o parasesti asa pur si simplu ? Si apropos, chiar recent un cuplu, prieteni de-ai mei, au trecut prin asa ceva...El a parasit-o pe ea pt ca nu putea face copii...si nu pt ca luase anticonceptionale, asa cum abereaza marco de zor...

Mai mult ca sigur voi ocoli acest topic, pt ca nu imi place sa devin irascibila cand vad anumite pareri....

Nu pot decat sa le urez unora mai multa minte, ca au nevoie !

... nu am ''insinuat'' ca trebuie sa ''faceti'' copii (ce idioata exprimare - a face .... copii) la ''gradinitza ??? ... am SUGERAT sa va MATURIZATI si sa fructificati oportunitatile din viata si propriile capacitati ... bunici tineri, rabdare, rezistentza la efort, placere de viata, energie (exact inversul dupa o anumita perioada) ... daca tu crezi ca la cei 21 de ani ai tai esti inca la gradinitza, atunci, scuze ... esti pierduta pentru normalitate ... daca tu spui ca ai un prieten ''responsabil'', fidel, iubitor, care ti-ar oferi suportul (sau exagerezi!!!) si tu nu fructifici aceasta sansa inseamna ca nu stii absolut deloc ceea ce vrei ... daca tu crezi ca stii ceea ce e ''bine pentru voi'' ... cind ai TOTUL in mina !!! ... nu stii ce inseamna sa MUNCESTI si sa tragi la greu ...

... eu nu am spus o minune ... barbatii cauta femei care sa le poata face copii ... si viceversa ... chiar daca unii ''barbati'' cauta sa copilareasca pe seama femeilor cit mai mult (pt. ca asa au fost invatati in familie) ... copii reprezinta si un moment de maturizare pentru multi ... copilaria prelungita duce la infatilitate permanenta ... RISTI sa pierzi aceasta posibilitate (de a avea copii) ... nu te juca cu anticonceptionalele, avorturile si timpul ... sa nu platesti cu multa singuratate rinjetele tale cinice de astazi ...

... e bine sa iti urezi si tie ... muuuuult mai multa minte ...

OFF TOPIC

Surpinzator DAR citind ce ai scris aici mi-a venit in minte o prietena foarte buna, ea e din Spania... are 43 de ani, la 38 a avortat in ciuda insistentelor sotului de a pastra copilul. Avea un sot minunat cu care inca mai pastreaza legatura si care inca o iubeste. Are o situatie materiala extraordinar de buna - locuinte in Canada, Elvetia, Spania, o afacere care ii merge foarte bine si ii permite sa traiasca in Elvetia (tara f scumpa) fara sa mai aiba un alt loc de munca... Periodic se muta dintr-o tara in alta (dintre cele trei), pentru a iesi din rutina.
In cele din urma a divortat (EA a inaintat divortul) dupa o casnicie de 17 ani..
In ultima perioada se simte f trista (desi e mereu numai un zambet si e foarte volubila)... si e..... diagnosticata cu depresie si... INFANTILIDAD...
Este o persoana ca oricare alta (infantilismul presupune doar pastrarea anumitor caracteristici unei varste timpurii la o varsta adulta). Stilul de viata nu este potrivit varstei ei (asta au considerat cei 3 doctori la care a fost in ultimii 6 ani).

de cate ori vorbim nu se poate sa nu aduca vorba de sotul ei.. imi spune ca il iubeste mult si e un barbat de zahar, dar ca simte foarte mult nevoia de libertate si aventura... cu toate acestea spune ca nu se simte implinita si ca nu isi gaseste rostul si locul in viata. E destul de complicat :(. cele 2 surori mai mici ale ei (care imi sunt si ele prietene) imi spun ca nu o pot intelege si ca e egoist ceea ce face (desi o iubesc enorm - sunt o familie ff unita, cum rar mai vezi) ...

Ella81
Postat pe 16 Februarie 2010 00:17

... nu ma uit prea departe ... stiu exact ce inseamna ... nu e de gluma ... am in familie un astfel de caz ... doar ca este barbat ... vrea de toate (si are de toate) dar sa le faca altii ...
marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 00:28
Tu cati plozi ai, mai Marco? Avand in vedere cat timp petreci aici... poate ca de fapt, nu ai nici unul si doar te lauzi... oricum, in dictionar la cuvantul IPOCRIZIE cred ca gasesc poza ta!
darksukkubus69
Postat pe 16 Februarie 2010 01:41
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-16 01:41:42Tu cati plozi ai, mai Marco? Avand in vedere cat timp petreci aici... poate ca de fapt, nu ai nici unul si doar te lauzi... oricum, in dictionar la cuvantul IPOCRIZIE cred ca gasesc poza ta!

... nu suficienti de multi incit sa se poata apropia, macar de departe, de PROSTIA ta (oricum mai multi decit iti inchipui ) ... continua sa cauti poza mea in dictionar !!! ... ... ma intreb cine naiba poate sa stea cu o USCATURA ca tine !!! ... aaaaa ... stiu ... unul sensibil la stomac !!! ...

... te-ai gindit ca m-am chinuit suficient (afara o numesc experientza si e sacrosanta, in romania nu stiu daca mai exista cu adevarat) incit sa imi permit sa stau pe net fara sa fiu deranjat ? ... ... dar sa nu iti inchipui ca imi pierd mult timp sa sa raspund unor idiotenii atit de vizibile ... mai ales de cind am observat ca unele BLONDE, ca tine, nici nu reusesc sa le citeasca ... cind sint mai mult de 2-3 rinduri, atentia incepe sa iti sara ca un pickup stricat ... nu-i asa ca deja esti obosita ? ...

marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 02:09
Am inteles, iti trimiti boracii la culcare ca sa stai pe net ... Dar eu nu sunt uscata deloc mai Marco, stii ce piele superba am? Ai vrea tu sa stii...Din pacate, intr-adevar, eu am cam pierdut timp citind cap-coada aberatiile tale...asta mai pe la inceput, ca dupa aia am vazut ca tu esti ala cu placa stricata de fapt! Nu , nu sunt obosita, fac si eu o pauza de-o gustare intre doua "numere"! Sper ca intelegi la ce fel de numere ma refer...
darksukkubus69
Postat pe 16 Februarie 2010 02:24

... totusi imi pare bine ca macar esti de acord ca cei/cele care consuma aerul degeaba si au blocat importante investiti ale ''statului''(gradinita, educatie, sanatate, ..., gratuite) ... sa plateasca o TAXA de 20-25% din salariu (sau de 10-15% din venituri)... si care sa fie folosita pentru marirea alocatiei pentru copii ...

.
marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 02:25
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-16 02:24:48Am inteles, iti trimiti boracii la culcare ca sa stai pe net ... Dar eu nu sunt uscata deloc mai Marco, stii ce piele superba am? Ai vrea tu sa stii...Din pacate, intr-adevar, eu am cam pierdut timp citind cap-coada aberatiile tale...asta mai pe la inceput, ca dupa aia am vazut ca tu esti ala cu placa stricata de fapt! Nu , nu sunt obosita, fac si eu o pauza de-o gustare intre doua "numere"! Sper ca intelegi la ce fel de numere ma refer...

... ... ca de elefant !!! ... ce fel de numere ??? ... ... daca aveti timp de o friptura si o sticla de vin cred ca imi dau seama ... ... de, acumulatorii de la vibrator iau ceva timp pina se incarca ...

marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 02:27
... stii ce ma distreaza ? ... ca ai 32 de ani, gindesti (???) cum gindesti, spui ca ai prieten de 8 ani si nu vrei sa te mariti pentru ca el este sensibil la stomac (???) ... in acelasi timp te LAUZI, ca blonda, cit de super esti si iti inchipui in infantilitatea ta ca lumea de pe net te viseaza (???) ... ... de fapt ... nu m-ar mira deloc sa fii o urita ca noaptea(sau cu putin mai frumoasa ), disperata dupa pu_a, pe care o folosesc toti colegii cind se imbata si careia i se da putina atentie ca sa nu inceapa sa dea din ''casa'' ...
marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 02:40
Marco, tu chiar esti din Caracalul ala sau asa esti din nastere? Citindu-te mai atent chiar ca-mi vine sa cred ca intr-adevar esti caracalean la cap.
matador
Postat pe 16 Februarie 2010 06:11
viata e destul de complicata cu sau fara copii unora le aduc bucurii altora nu, putini sunt cei ca si asuma responsabilitatea de a creste copii eu am 3 copiii si i iubesc foarte mult nu o fac pentru a nu fi singura la batrinete si ni ci pentru a primi foloase materiale mai tirziu de la ei.acesti copii mi au adus bucuria de a trai, orice obstacol din viata il trec mai usor datorita lor ,ei sunt prea mici sa intelega dar eu stiu ca trebuie sa razbat tuturor incercarilor vietii ..de a lungul timpului am intilnit persoane fara copii care si doreau dar nu i puteau avea ,altii aveau dar nu se bucurau de ei,altii nu si doreau doar din motivul ca nu sunt pregatiti dar tot timpul incercau sa vorbeasca despre copii si depre ce i care i aveau de ce oare???de multe ori vedeai in glasul lor frustarea, invidia.....
go_go
Postat pe 16 Februarie 2010 11:03
De la: kudika108709, la data 2010-02-16 06:11:45Marco, tu chiar esti din Caracalul ala sau asa esti din nastere? Citindu-te mai atent chiar ca-mi vine sa cred ca intr-adevar esti caracalean la cap.

... ... tu cine mai esti, mai buhaiul baltii !!!? ... inca una care s-a porcait prea mult si si-a facut un cont de rezerva ? ...

... ia spune-ne tu cum sint ''caracalenii'' ... la cap !!!? ... ... umplete de respect ...
marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 11:34
Mai Marco, te repeti, mai baiatule, mai! Vino si tu cu ceva nou, eu n-am de gand sa mai scriu o data ce ti-am mai raspuns! Nu vezi, mai retadatule, ca tu esti ala care spui aceleasi ineptii in continuu, indiferent cu cine vorbesti, si mai si inventezi pe deasupra! Asta inseamna sa fii "caracalean" la cap, cum zicea cineva aici... Nu e nevoie sa ma laud mai draga, e realitatea...
darksukkubus69
Postat pe 16 Februarie 2010 12:16
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-16 12:16:48Mai Marco, te repeti, mai baiatule, mai! Vino si tu cu ceva nou, eu n-am de gand sa mai scriu o data ce ti-am mai raspuns! Nu vezi, mai retadatule, ca tu esti ala care spui aceleasi ineptii in continuu, indiferent cu cine vorbesti, si mai si inventezi pe deasupra! Asta inseamna sa fii "caracalean" la cap, cum zicea cineva aici... Nu e nevoie sa ma laud mai draga, e realitatea...

... sa nu imi spui ca mi-ai gasit poza in dictionar !!! ... ...

... femeie ... am mai auzit de prosti facuti gramada dar se pare ca tu ii intreci pe toti ... ti-am mai spus ... visezi cu ochii deschisi ... te visezi o prea-frumoasa, prea-desteapta, prea ... ia spune cind te-a vizitat (chiar si din fuga) ultima oara un mascul ... altul decit bunica-tu ...
marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 18:07
Pai nu ti-am spus deja, mai bolnavule?! Azi noapte. Ai uitat de pauza de-o gustare de care vorbeam? Nu visez mai Marco, uite ca ma multumesc cu realitatea, ii las pe altii/ altele sa cada din pat...
darksukkubus69
Postat pe 16 Februarie 2010 18:49
De la: marco918, la data 2010-02-16 18:07:45
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-16 12:16:48Mai Marco, te repeti, mai baiatule, mai! Vino si tu cu ceva nou, eu n-am de gand sa mai scriu o data ce ti-am mai raspuns! Nu vezi, mai retadatule, ca tu esti ala care spui aceleasi ineptii in continuu, indiferent cu cine vorbesti, si mai si inventezi pe deasupra! Asta inseamna sa fii "caracalean" la cap, cum zicea cineva aici... Nu e nevoie sa ma laud mai draga, e realitatea...

... femeie ... am mai auzit de prosti facuti gramada dar se pare ca tu ii intreci pe toti ... ti-am mai spus ... visezi cu ochii deschisi ... te visezi o prea-frumoasa, prea-desteapta, prea ... ia spune cind te-a vizitat (chiar si din fuga) ultima oara un mascul ... altul decit bunica-tu ...

marco o intrebare pt tn de ce te cobori la mintea prostilor?
yumy
Postat pe 16 Februarie 2010 18:53
Dar el nu se coboara unde spui tu... el a fost acolo dintotdeauna, s-a nascut acolo!
darksukkubus69
Postat pe 16 Februarie 2010 19:54
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-16 18:49:06Pai nu ti-am spus deja, mai bolnavule?! Azi noapte. Ai uitat de pauza de-o gustare de care vorbeam? Nu visez mai Marco, uite ca ma multumesc cu realitatea, ii las pe altii/ altele sa cada din pat...

... ce mi-ai spus PITZI ? ... ... ca esti sensibila la ... stomac ? ...

marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 19:56
De la: yumalai, la data 2010-02-16 18:53:27
De la: marco918, la data 2010-02-16 18:07:45

marco o intrebare pt tn de ce te cobori la mintea prostilor?

... nu ma cobor ... II AJUT SA FIE RECUNOSCUTI ... ... trebuie sa o faca cineva, daca nu vrem sa ne trezim ca vorbesc in numele tuturor ... prostul pina nu e si fudul nu e prost destul ...

marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 19:59
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-16 19:54:47Dar el nu se coboara unde spui tu... el a fost acolo dintotdeauna, s-a nascut acolo!

... pitzi ... UNDE m-am nascut ? ... ...
marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 20:06
De la: marco918, la data 2010-02-14 18:57:59
De la: woman33, la data 2010-02-14 18:10:12" ..nu vad generatiile imediat urmatoare foarte incintate cu gramezile de pensionari care au crescut ciini in loc de copii si care asteapta sa le fie platite pensiile de niste tineri nedospiti la minte .."

Mai omule, zi-ne si noua ce fumezi ..

Batranii fara copii care isi primesc pensia o fac in functie de cat au cotizat la viata lor, nu asteapta ca milogii sa le dea "tinerii" bani !
Da un search sa afli cum se calculeaza pensia si lasa filosofiile..
E treaba lor daca au avut copii sau nu, ei AU DREPTUL la pensie ptr simplul fapt ca si-au asigurat-o din timpul vietii. Sau altfel judecand, au contribuit si ei la pensiile altora cand erau tineri si .. "nedospiti" .

... woman 33 ... zici ca esti contabila ??? ... ... stii cit platesti tu lunar pentru pensie ? ... iti spun eu - 2% ... timp de 40 de ani ... grosso modo, rezulta ca va trebui sa primesti 80% din ceea ce ai platit timp de un an ... sau 40% din ce ai platit timp de 2 ani ... sau 20% din ce ai platit timp de 4 ani ... sau 2% timp de 40 de ani ... daca am adauga inflatia ar insemna ca mai trebuie sa aduci bani de acasa daca vrei sa primesti ceva simbolic ... ... deci indiferent cum s-ar calcula pensia, nu o vei putea primi daca nu exista o continuitate in depunerile ... altora ... daca nu ... apelezi la un rinichi, plamin ... sau o ... fereastra ... ...

Pensia de care spui E PRIVATA ! Cea data de stat implica un procent de aprox 32% (adica angajat + angajator) si asta inseamna ca ne-o asiguram din tinerete!

woman33
Postat pe 16 Februarie 2010 21:30
De la: marco918, la data 2010-02-16 02:25:04

... totusi imi pare bine ca macar esti de acord ca cei/cele care consuma aerul degeaba si au blocat importante investiti ale ''statului''(gradinita, educatie, sanatate, ..., gratuite) ... sa plateasca o TAXA de 20-25% din salariu (sau de 10-15% din venituri)... si care sa fie folosita pentru marirea alocatiei pentru copii ...

.

ai incercat un psihiatru? sincer acuma
woman33
Postat pe 16 Februarie 2010 21:32
De la: woman33, la data 2010-02-16 21:30:05
De la: marco918, la data 2010-02-14 18:57:59
De la: woman33, la data 2010-02-14 18:10:12" ..nu vad generatiile imediat urmatoare foarte incintate cu gramezile de pensionari care au crescut ciini in loc de copii si care asteapta sa le fie platite pensiile de niste tineri nedospiti la minte .."

Mai omule, zi-ne si noua ce fumezi ..

Batranii fara copii care isi primesc pensia o fac in functie de cat au cotizat la viata lor, nu asteapta ca milogii sa le dea "tinerii" bani !
Da un search sa afli cum se calculeaza pensia si lasa filosofiile..
E treaba lor daca au avut copii sau nu, ei AU DREPTUL la pensie ptr simplul fapt ca si-au asigurat-o din timpul vietii. Sau altfel judecand, au contribuit si ei la pensiile altora cand erau tineri si .. "nedospiti" .

... woman 33 ... zici ca esti contabila ??? ... ... stii cit platesti tu lunar pentru pensie ? ... iti spun eu - 2% ... timp de 40 de ani ... grosso modo, rezulta ca va trebui sa primesti 80% din ceea ce ai platit timp de un an ... sau 40% din ce ai platit timp de 2 ani ... sau 20% din ce ai platit timp de 4 ani ... sau 2% timp de 40 de ani ... daca am adauga inflatia ar insemna ca mai trebuie sa aduci bani de acasa daca vrei sa primesti ceva simbolic ... ... deci indiferent cum s-ar calcula pensia, nu o vei putea primi daca nu exista o continuitate in depunerile ... altora ... daca nu ... apelezi la un rinichi, plamin ... sau o ... fereastra ... ...

Pensia de care spui E PRIVATA ! Cea data de stat implica un procent de aprox 32% (adica angajat + angajator) si asta inseamna ca ne-o asiguram din tinerete!

... o sa ma interesez exact ... oricum nu se schimba treaba cu mult cind e vorba de ''incasari'' la pastele cailor ... se vede ca esti contabila !!! ... ... dar bibisor, intelege odata ca sint ''mici'' probleme ... vorbim de o roata ... platesti tu ca sa aiba cei de astazi, platesc cei de miine ca sa ai tu ... nu exista un fond care sa stea la pastrare, in aur, pentru tine pina vei iesi la pensie ... in alta ordine de ideii ... sint prea multi bugetari care au o contributie fantoma pentru ca nu produc nimic real(adica iau dintr-un buzunar si baga in acelasi buzunar) si nici nu incearca sa ajute la crearea PLUS VALORII ... inflatia lucreaza si la fondurile incasate si la cele depozitate (daca ar exista asa ceva) ... fondul de pensii sint deja niste gauri negre pentru care se vinde tara la pret redus ... imprumuturile din iarna asta pentru salarii si pensii trebuiesc rambursate de cineva ... exista diverse artificii dar fara niste CONTRIBUABILI vorbim degeaba ... nu sint asa sigur ca va da cineva doi bani pe ce ai platit acum 40 de ani ... asa cum nu dau nici acum ... dar tu stai linistita ca din pensie vei merge sa te prajesti la soare in florida ... daca vei mai fi in stare sa te deplasezi ...

marco918
Postat pe 17 Februarie 2010 00:02
De la: woman33, la data 2010-02-16 21:32:59
De la: marco918, la data 2010-02-16 02:25:04

.

ai incercat un psihiatru? sincer acuma

... am sa propun aceasta masura ... mi se pare foarte corecta ... statul investea si investeste sume foarte importante in tineri ... deveniti cam cinici si egoisti ... care urmaresc doar sa isi plateasca fondul imaginar de pensii ... asa cum ziceai(cu citeva comentarii mai in urma), daca tot te consideri un OBIECT al statului (condus de niste smecheri de aiurea) de la care astepti inclusiv sa fii platita pentru a face copii atunci macar sa aiba si fonduri clare sa te plateasca ...

marco918
Postat pe 17 Februarie 2010 00:08
De la: marco918, la data 2010-02-16 19:59:44marco o intrebare pt tn de ce te cobori la mintea prostilor?

... nu ma cobor ... II AJUT SA FIE RECUNOSCUTI ... ... trebuie sa o faca cineva, daca nu vrem sa ne trezim ca vorbesc in numele tuturor ... prostul pina nu e si fudul nu e prost destul ...

[/quote]
cred ca de data asta nu le-ai oferit ajutorul care a trebuit si ai intrat si tu in kk cu ei
yumy
Postat pe 17 Februarie 2010 06:45
marco 918...eu nu stiu de esti pus pe cearta si pe jignit...pe forumul asta...eu cred ca fiecare e liber in viatza sa faca si sa considere ce doreste cu conditzia sa ii deranjeze cat mai putin pe cei din jur...in legatura cu facutul copiilor...e usor de facut...dar foarte greu de crescut...si consider ca nu toata lumea e apta de a fi parinte...nu ma refer la modul fizic...ci la modul...sa/i zicem moral
andreea_n_x
Postat pe 17 Februarie 2010 08:53
De la: yumalai, la data 2010-02-17 06:45:03
De la: marco918, la data 2010-02-16 19:59:44marco o intrebare pt tn de ce te cobori la mintea prostilor?

cred ca de data asta nu le-ai oferit ajutorul care a trebuit si ai intrat si tu in kk cu ei [/quote]

... ar fi fost culmea sa fie altfel ... asta este ...
marco918
Postat pe 17 Februarie 2010 10:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutor...Nu stiu ce sa cred 23 De la: HannaH_RaluK 26 Septembrie 2009 18:19
injuratul la copii mici 19 De la: iris_4_ever 24 Iunie 2010 07:29
Intrebare 20 De la: yumy 17 Iulie 2010 17:24
un spuper concurs pt logica:coquiztador 6 De la: anutzzaa 25 Octombrie 2010 20:27
Ce e mai important... dragostea sau stabilitatea? 73 De la: Stanciu_Maria 1 Septembrie 2009 01:00