Setari Cookie-uri

comportament diferentiat

pt adina black: din pacate nu avem prieteni comuni, abia am inceput sa-i cunosc prietenii...de la un timp in coace m-am calmat destul de mult, am inceput sa fac alte activitati interesante si sa nu ma gandesc la el, un lucru care imi cam lipseste sunt prietenii-pt a comunica mai mult, in rest ce sa zic -decat sa ma lamentez cu intrebari :dece? cum asa? mai bine imi vad de treburi ...apropo...recent am avut o discutie despre relatia noastra si mi a spus ca este foarte sincer cu mine si ca el se implica mai greu intr-o relatie pt ca avut de suferit, in fine nu il justifica treaba asta-yo nu am suferit in nici o relatie si m-am simtit mereu iubita si respectata, dar ma rog scuze si motive se gasesc mereu daca esti un las....
dianushka86
Postat pe 22 Octombrie 2009 12:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Caracteristicile bãrbatului ideal - studiu de caz 228 De la: scorpio67 21 Aprilie 2010 17:52
nu stiu ce sa fac.... un sfat .. :d 30 De la: juwairiyah 8 Februarie 2009 16:42
Prima intalnire-PONTURI 34 De la: clau19 5 August 2010 22:35
Cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii". De ce pot fi unii oameni atat de ..parsivi! 19 De la: Sonyk 23 Octombrie 2010 13:26
Se poate crea o relatie cu un barbat intalnit pe internet? 21 De la: Barbie30 2 Octombrie 2010 10:19