Mai multe
Cel mai mult ma iubesc pe mine cu defecte si calitati, cu ceea ce am ,sunt unica, si de aceea ma consider o norocoasa. Cand eram mai mica imi doream sa arat ca acele femei din reviste , care le credeam perfecte din punct de vedere fizic, caci aveam si cateva kg in plus .Dar trecand timpul, am inceput sa ma iubesc pentru ceea ce sunt si apoi m-am motivat singura sa aleg un stil de viata sanatos cu alimentatie si sport bun. Am vazut ca fiecare femeie e in felul ei speciala, la fel ca si mine.Trebuie mai intai sa te accepti asa cum esti, sa te iubesti, sa fi impacata cu sine ca sa te poti motiva pentru a face un lucru care il doresti.Dar de ce am dorit sa slabesc cateva kg adoptand un stil de viata sanatos? Nu pentru ca mai eram obsedata de greutate , sau ca vroiam sa arat ca acele femei din revista, ci pentru sanatatea mea.
|
||
|
Karina1 Postat pe 20 Octombrie 2009 16:08 |
||
|---|---|---|
| Eu imi iubesc sotul cei 2 fii si pe cei ce imi sunt alaturi oricand | ||
|
mysa20 Postat pe 20 Octombrie 2009 17:03 |
||
| eu bineinteles ca imi iubesc familia, dar si pe Karla( catelusa mea) Este tare jucausa, iar cand sunt suparata sau bucuroasa, ma destainui ei si se manifesta mai ceva ca un om. | ||
|
|
||
|
mysulika Postat pe 20 Octombrie 2009 17:14 |
||
eu imi iubesc cel mai mult sotia care a fost langa mine cu adevarat si labine si la greu.Au fost situatii grele in care ea mi-a stat alaturi, m-a incurajat, m-a sfatuit si mai ales nu s-a plans niciodata ca ii este greu alaturi de mine.Ce este frumos? Stiu ca ma iubeste si ea la fel de mult.
|
||
|
dodolyna Postat pe 20 Octombrie 2009 17:20 |
||
| Iubesc viata! | ||
|
lenutastan Postat pe 20 Octombrie 2009 18:27 |
||
| Iubesc oamenii! | ||
|
lenutastan Postat pe 20 Octombrie 2009 18:27 |
||
| Iubesc oamenii si viata si animalele si momentele in care te simti marunt sau maret si prietenii! | ||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 20 Octombrie 2009 18:50 |
||
| Imi iubesc prietenii. locul e munca, parintii si bunicii, sotul etc..in inima mea au loc muuuuule | ||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 20 Octombrie 2009 18:56 |
||
| Imi iubesc foarte mult prietenii! | ||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 20 Octombrie 2009 18:57 |
||
| iubesc viata cu bune si cu rele ca doar pentru asta suntem pusi la incercare | ||
|
paraviorica Postat pe 20 Octombrie 2009 19:06 |
||
| IUBESC TOT CEEA CE E "VIU" IN JURUL MEU SI IUBESC IN SPECIAL O PERSOANA PE CARE O STIU DE 8ANI SI CARE DE 1AN IMI ESTE SOTIE.EA IMI FACE ZILELE SENINE SI ASTA NU E UN CLISEU SPUS ASA SA FIE CI E PURUL ADEVAR.IMI PLACE SA IUBESC SI SA FIU IUBIT. | ||
|
GEO82 Postat pe 20 Octombrie 2009 19:19 |
||
| IUBESC NATURA CU TOT CEEA CE ARE MAI FRUMOS DE OFERIT,IUBESC VIATA,FAMILIA SI IUBESC PERSOANA CARE-MI ESTE ALATURI ZI DE ZI SI IMI FACE ZILELE MAI PUTIN INSORITE IN ZILE SENINE SI CU SOARE. | ||
|
ABBY82 Postat pe 20 Octombrie 2009 19:31 |
||
IUBESC NATURA CU TOT CEEA CE ARE MAI FRUMOS DE OFERIT,IUBESC FOTOGRAFIA`,IUBESC FAMILIA MEA SI IUBESC PERSOANA CARE-MI ESTE ALATURI[ ..momodlagg..]ADOR SA FIU IUBITA,IUBESC SI SUNT IUBITA...!!! gata c-ametzesc..:))
|
||
|
ayay Postat pe 20 Octombrie 2009 22:47 |
||
|
Tu pe cine/ce iubesti ? Eu imi iubesc foarte mult fetita mea de un an si 8 luni este ingerul meu care mi-a ramas dupe urma sotului meu. Pe data de 16.02.2008 am nascut o fetita prematura de un kg 600 care se zbatea intre viata si moarte deoarece dupa o jumatate de ora de la nastere nu a mai resoirat :( ..... pe data de 02.03.2008 mi-a decedat sotul (infart). As avea mai multe de povestit dar asta este in mare povestea mea. Imi iubesc foarte mult fetita deoarece m-a ajutat sa trec prin multe necajuri ea mi-a redat zambetul pe buze. |
||
|
zamfiririna86 Postat pe 21 Octombrie 2009 00:02 |
||
|
Asiazi este o zi insorita de toamna, dupa multe zile ploioase si triste. Azi iubesc natura, iubesc viata, iubesc aceasta zi in care m-am trezit sanatoasa si dornica sa traiesc tot ce e frumos. Dintr-un moment banal poti face unul plin de bucurie in care impartasesti cu toti cei apropiati visele si dorintele tale. Fiecare om are caracterul sau. Felurite vise si asteptari. Eu ma simt excelent cand reusesc sa ii fac pe cei din jurul sa se simta bine. Sa ii ajut cum pot. Sa le aduc zambetul pe buze si un strop de fericire. Iar cand toate acestea se amesteca cu atractia fata de un barbat sentimentul este minunat. Este magic. Eu inca nu am langa mine barbatul pe care il doresc, nu traiesc acea iubire fericita, dar astept si sper ca intr-o zi il voi intalni. |
||
|
kudika029927 Postat pe 21 Octombrie 2009 10:45 |
||
|
...iubirea...un cuvant complex ce cuprinde toate sensurile vietii,ce ne lumineaza de mici si ne face sa o luam pe calea dreapta intotdeauna...deci iubirea=dumnezeu!!! esti iubit si iubesti cu adevarat atunci cand te vei intreba si iti vei face griji daca o sa fii impreuna cu omul iubit dupa moarte,abia acum ai atins acel sentiment pur,spiritual...urmat de iubirea carnala,care este data tot de dumnezeu! |
||
|
y_ADELAYDE_79 Postat pe 21 Octombrie 2009 13:14 |
||
|
...iubirea...un cuvant complex ce cuprinde toate sensurile vietii,ce ne lumineaza de mici si ne face sa o luam pe calea dreapta intotdeauna...deci iubirea=dumnezeu!!! esti iubit si iubesti cu adevarat atunci cand te vei intreba si iti vei face griji daca o sa fii impreuna cu omul iubit dupa moarte,abia acum ai atins acel sentiment pur,spiritual...urmat de iubirea carnala,care este data tot de dumnezeu! |
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
y_ADELAYDE_79 Postat pe 21 Octombrie 2009 13:15 |
||
|
||
|
||
|
||
|
||
| Iubesc surasul copiluimeu,iubesc cand imi zice mama te iubesc,cand ma strange tare la pieptul lui micut,cand rade,cand mananca cu pofta,cand ne plimbam,cand stam impreuna! imi iubesc sotul,tatal copilului meu,iubesc cand ma alinta,cand ma iubeste,cand ma saruta,cand ma linisteste,cand ma sprijina si ma ocroteste. Imi iubesc tatal care mi-a dat viata ,iubesc sora mea cea draga ,inocenta si naiva,iubesc viata,florile,prietenii si momentele fericite din viata mea! | ||
|
alidascalu Postat pe 21 Octombrie 2009 13:19 |
||
| Iubesc surasul copiluimeu,iubesc cand imi zice mama te iubesc,cand ma strange tare la pieptul lui micut,cand rade,cand mananca cu pofta,cand ne plimbam,cand stam impreuna! imi iubesc sotul,tatal copilului meu,iubesc cand ma alinta,cand ma iubeste,cand ma saruta,cand ma linisteste,cand ma sprijina si ma ocroteste. Imi iubesc tatal care mi-a dat viata ,iubesc sora mea cea draga ,inocenta si naiva,iubesc viata,florile,prietenii si momentele fericite din viata mea! | ||
|
alidascalu Postat pe 21 Octombrie 2009 13:20 |
||
|
||
|
||
|
alidascalu Postat pe 21 Octombrie 2009 13:21 |
||
|
alidascalu Postat pe 21 Octombrie 2009 13:22 |
||
| Iubesc surasul copilului meu,iubesc cand imi zice mama, te iubesc,cand ma strange tare la pieptul lui micut,cand rade,cand mananca cu pofta,cand ne plimbam,cand stam impreuna! imi iubesc sotul,tatal copilului meu,iubesc cand ma alinta,cand ma iubeste,cand ma saruta,cand ma linisteste,cand ma sprijina si ma ocroteste. Imi iubesc tatal care mi-a dat viata ,iubesc sora mea cea draga ,inocenta si naiva,iubesc viata,florile,prietenii si momentele fericite din viata mea! | ||
|
alidascalu Postat pe 21 Octombrie 2009 13:23 |
||
| Iubesc surasul copilului meu,iubesc cand imi zice mama, te iubesc,cand ma strange tare la pieptul lui micut,cand rade,cand mananca cu pofta,cand ne plimbam,cand stam impreuna! imi iubesc sotul,tatal copilului meu,iubesc cand ma alinta,cand ma iubeste,cand ma saruta,cand ma linisteste,cand ma sprijina si ma ocroteste. Imi iubesc tatal care mi-a dat viata ,iubesc sora mea cea draga ,inocenta si naiva,iubesc viata,florile,prietenii si momentele fericite din viata mea! | ||
|
alidascalu Postat pe 21 Octombrie 2009 13:23 |
||
|
A iubi inseamna a suferi. Pentru a evita suferinta trebuie sa nu iubesti. Insa exista suferinta provocata de lipsa iubirii. Astfel incat a iubi inseamna a suferi, a nu iubi inseamna a suferi. A suferi inseamna a suferi. Esti fericit cand iubesti. Deci esti fericit cand suferi. Dar suferinta te face nefericit. In concluzie, pentru a fi nefericit cineva trebuie sa iubeasca, sau sa iubeasca a suferi, sau sa sufere din prea multa fericire. |
||
|
cristisorinycs Postat pe 21 Octombrie 2009 14:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga una dintre cele 5 lenjerii de pat super sofisticate oferite de 4interior! | 644 | De la: concursKudika 2 Octombrie 2013 22:35 |
| Castiga unul dintre cele 6 cursuri de dans oferite de Moty Dance School! | 34 | De la: kudika436511 19 Septembrie 2011 05:04 |
| Castiga bijuterii marca Pilgrim! | 323 | De la: wienablackdiamond 15 Mai 2011 02:17 |
|
|
||
| Franke si Ceresit iti aduc confort in bucatarie si multe premii! | 406 | De la: concursKudika 25 Ianuarie 2015 12:56 |
| Castiga cosmetice BIO oferite de Orchidea Blu! | 347 | De la: concursKudika 1 Octombrie 2010 11:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.