Setari Cookie-uri

Am vreo sansa?

De la: greierash_is_back, la data 2009-10-20 23:47:22
De la: blussy, la data 2009-10-20 22:19:25
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-20 13:57:39
De la: blussy, la data 2009-10-20 13:44:19
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-20 00:05:50
De la: blussy, la data 2009-10-20 00:01:22acum am vãzut þi-ai fãcut ºi topic, þi-am rãspuns în partea cealaltã. vãd cã aici descrii mai detaliat situaþia, dincolo era mai simplu îþi vorbeºte despre multe lucruri... þi-a spus ºi de ce continuã relaþia aceea dacã nu o mulþumeºte?
aaa... ºi încã un detaliu, ce vârstã aveþi voi doi? cã mie mi se pare cã încã sunteþi la liceu...


te rog!!!!!!! fa-mi un rezumat!

pt tine, greierash, rezumatul rezumatului: zack are o prietenã pe care de fapt o iubeºte ºi nu ºtie cum sa-i spunã. ºi ea þine mult la el, dar are un ºi iubit de 2 luni cu care încã n-am aflat de ce stã.
happy?


multumesc!!!!!!!!!!!! in cazul asta.....

cu plãcere
auzi mãi greierashule, dar tu eºti totuna cu greierash care avea la avatar torsul unui bãrbat?



io da...da...da....si era scris in relief BUG! de ce? ne-am certat??

aºa, BUG era...
nu dragã, cum sã ne certãm
e prima datã când vb cu tine
întrebam ºi eu aºa de curiozitate, bãnuiam cã eºti tot tu
blussy
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:09
perfect!!!!!
greierash_is_back
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:13
nu suntem chiar liceeni...tocmai ce am terminat liceul.Ce sa zic,multumesc pt sfaturi...ca idee ce voi face,o voi intampina cu un trandafir alb,ii voi spune ca o iubesc si ca poate avea incredere in mine si la sfarsit o voi saruta...poate poate merge
_z_a_c_k_
Postat pe 21 Octombrie 2009 23:57
multã baftã!
dar sã ne spui ºi nouã cum a ieºit
dacã tot ne-am implicat...
blussy
Postat pe 22 Octombrie 2009 23:30
eu cred ca fata te place de mult, dar tu nu te-ai prins
elagodess
Postat pe 24 Octombrie 2009 15:44
buna. eu zic sa incerci fiindca e posibil ca si ea sa te placa. si in caz ca la inceput se va distanta putin de tine, sau se va purta mai ciudat in preajma ta, inseamna ca nu stie exact ce simte si tre sa ai putina rabdare. daca sunteti in liceu, e mai dificil, fiindca nu aveti destula experienta si nu o sa luati in serios chestia asta. si mie mi s-a intamplat. dar nu a iesit deloc bine. la inceput nu mi-a placut de el, si apoi mi-am dat seama prea tarziu. si am stricat o prietenie. acum e asa ciudata situatia intre noi. locuiesc si cu el in chirie si ma simt ciudat in preajma lui. desi nu simt nimic pt el. deci gandeste-te bine. in general sentimentele de genul asta strica o prietenie. i-am dat de inteles ca imi place, dar el nu a mai zis nimic. si nici nu a avut curajul sa imi zica in fata asta. i-a zis unei prietene ca nu vrea nimic cu mine. deci daca ii spui ca iti place de ea, trebuie clar sa fii sigur. sa fii constant, sa nu te schimbi de pe o zi pe alta. altfel, probabil o sa ajunga sa creada ca ti-ai batut joc de ea, asa cum cred si eu acum despre tipul cu care am patit asta. si sa fii prieten cu o fata nu este acelasi lucru cu sa fii iubitul ei. succes.
kudika067504
Postat pe 29 Octombrie 2009 22:15
eu sunt de parere ca intre o femie si un barbat nu exista prietenie!!! mai devreme sau mai tarziu aici se va ajunge sau la o simpla aventura!!
claudia_popescu1984
Postat pe 30 Octombrie 2009 17:13
Acum pe undeva ai de luat o decizie.....ce este important pentru relatia voastra?
Ea este sincera, deschisa, ti se confeseaza......te considera prieten.
Tu?
Esti prieten, tii foarte mult la ea, banuiesti ca o iubesti si dupa cum vad ca te afecteaza relatia ei cu altii si faptul ca accepti ca importanta in relatia voastra fericirea ei .......
E semn de iubire adevarata...e necesar sa iubesti ca sa pui mai presus de ceea ce doresti...fericirea ei.
Sa revenim la relatie insa......ea e sincera....tu esti deasemenea sincer, insa ai o conditie la aceasta sinceritate.......nu vrei sa o ranesti, sa o pierzi!
Analizeaza asta ca o persoana din afara. Ai dori prietenei tale un prieten asa cum esti?
Daca ai gasi acel prieten i-ai spune?
Daca tu esti acela.......fericirea ei fiind mai presus.....e obligatoriu tocmai in numele unei relatii de prietenie sincere...sa spui. Grija ca s-ar putea sa o pierzi.....e doar o grija. Grija acesta va aparea sub forma de mimica, gesturi, comunicare si te va face sa pari doar un catelus care cauta sa provoace placere stapanului......nu un barbat si prieten de nadejde care stie ce e mai bine pentru prietena sa.
Ea are dreptul sa stie ca exista o persoana care o doreste, care o iubeste pana intr-acolo incat sa se bucure cand ea e fericita. Ar deranja-o sa stie ca ai acest indiciu si ca alegi sa nu ii spui, ar putea sa simta ca ai ceva de ascuns....din cum te manifesti fizic......si prin faptul ca nu intelege sa interpreteze ca esti nenatural deci ai avea o preocupare ascunsa........posibil periculoasa pentru ea din moment ce nu spui nimic! Asta ar indeparta-o de tine sau ar creea neincredere la nivel inconstient....unde analizeaza automat mimica si gesturile. E posibil ca in curand, daca preocuparea ta creste, sa inceapa sa simta repulsie....si nu meriti asta.
In schimb meriti sa iti indeplinesti rolul de adevarat prieten. Fii sincer....spune-i oricat de greu ti s-ar parea.
Faptul ca ti se confeseaza dovedeste incredere in tine. Faptul ca aveti asa comunicare dovedeste intelegere. Faptul ca nu si-a orientat atentia asupra ta din alt punct de vedere dovedeste ca inca e in cautare, mai ales ca are relatii de care tu stii mai mult decat altii. Poate ca se simte atrasa de tine dar nu constientizeaza ca iubirea se naste tocmai pe priincipii de respect, intelegere, apreciere, incredere......si momentan ca orice om ...cauta fericirea fara sa stie cum arata. Si tu cauti fericirea...poate nu e ea cea care te va face fericit.....dar e un singur mod de a afla......comunicarea acestui aspect.......afisezi astfel respect si sinceritate.....ea incepe sa vada si acest aspect al iubirii.....si privind in jur poate sa gaseasca o persoana care indeplineste si aceste conditii......sau poate sa inceapa sa te vada in alta lumina. Stie din experienta ca barbatii au ganduri ascunse.
Nu fii ca toti barbatii.....fii mai barbat.....fi sincer si daca te temi.....asta inseamna barbat adevarat...sa ai capacitatea de a spune lucrurilor pe nume. Oricare ar fi rezultatul e doar o infima posibilitate ca pe termen lung sa se piarda relatia....in schimb sinceritatea naste emotii puternice.....si ideea e ca vei fi acolo cand aceste emotii se nasc......exista astfel posibilitatea ca toate aceste emotii sa capete numele tau in sufletul ei si oricat ar dura in timp......esti prima persoana care ai provocat astfel de emotii....deci vei fi mereu in mintea ei ca un prieten sincer pana la capat.
Metoda prin care faci asta? Alege in primul rand sa actionezi prin sinceritate. Emotiile te vor ghida si vei sti cand e momentul oportun.......in minte nu-i ascunde asta.....lasa mesajul sa se transmita prin gesturi, ochi, comunicare.....si cand simti ca vine starea emotionala spune tot....cu respect.....are tot dreptul sa reactioneze cum stie.....reactia ei poate fi pe moment neprevazuta.....dar in timp va avea si o reactie dupa analiza.....reactie provocata de sinceritatea ta. Oricare ar fi...iti va arata clar care e directia in care are sa se indrepte in urmatoarele momente prietenia voastra. De fapt.....te dezlegi de gandul ca ai putea fi cu ea.....daca ea alege alta cale.....astfel emotiile tale te vor orienta spre fericire....pe alte cai. Momentan calea pe care o vezi e alaturi de ea.....dupa ce ii spui...aflii e calea ta....sau alta cale e calea ta!
E pur si simplu alegere. Esti barbat deosebit.....sau esti ca toti ceilalti si ai ceva de ascuns?
catyboy69
Postat pe 31 Octombrie 2009 12:04
io zic cã ne-a lãsat cu ochii în soare zack... pânã acum trebuie sã-i fi spus ºi pe noi nu ne mai anunþã niciodatã cum au decurs lucrurile între ei. mda, n-are feedback...
blussy
Postat pe 31 Octombrie 2009 14:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Parere 22 De la: kudika_964406 18 Mai 2014 08:51
Terapeuti,da sau nu?! 7 De la: diana1981 7 August 2009 18:04
MA simt ca o tradatoare 89 De la: InDark 16 Martie 2009 23:38
colega si ...prietena mea...?? 37 De la: carmenul 2 Ianuarie 2014 00:16
Caut....noi prieteni :) 7 De la: portulica 15 Septembrie 2013 19:21