Mai multe
|
un barbat care tine 2 amante stabile ar putea f bine sa si vada de nevasta si de casa. barbatii inseala pt ca pot, pt ca femeia iarta si pt a invinge monotonia din sexul de cuplu, daca are o relatie stabila cu amanta tot la monotonie se ajunge, in concluzie ori n amante ori niciuna e varianta corecta oare exista barbati fideli? ar trebui protejati prin lege |
||
|
the_only Postat pe 11 Decembrie 2009 16:33 |
||
|---|---|---|
|
un barbat care tine 2 amante stabile ar putea f bine sa si vada de nevasta si de casa. barbatii inseala pt ca pot, pt ca femeia iarta si pt a invinge monotonia din sexul de cuplu, daca are o relatie stabila cu amanta tot la monotonie se ajunge, in concluzie ori n amante ori niciuna e varianta corecta oare exista barbati fideli? ar trebui protejati prin lege |
||
|
the_only Postat pe 11 Decembrie 2009 16:33 |
||
De la: the_only, la data 2009-12-11 16:33:43un barbat care tine 2 amante stabile ar putea f bine sa si vada de nevasta si de casa.
|
||
|
|
||
|
andreea_3 Postat pe 11 Decembrie 2009 16:43 |
||
De la: ralukutzza, la data 2009-11-11 20:27:25dDe la: miss_darine, la data 2009-11-11 16:49:09De la: michelline1, la data 2009-11-11 16:45:23Eu zic ca daca poate ,de ce nu.Cu conditia sa nu simti nimic acasa,din tot ce face.Adik sa pastreze un respect pentru tine. |
||
|
ghita1989 Postat pe 12 Decembrie 2009 16:16 |
||
| daca se simte instare poate sa fie si cu 3 | ||
|
ghita1989 Postat pe 12 Decembrie 2009 16:17 |
||
voi ce treaba aveti daca ele nu au nimic de comentat?sa fie sanatosi;oricum e vina nevestei ca nu e 3 in 1[gospodina,doamna si ...amanta].despre amante nici ele nu par a fi bune ca la amindoua le lipseste ceva si el ...ce?el tot la mama zice sarutmana.super.
|
||
|
aiela_misha Postat pe 12 Decembrie 2009 17:12 |
||
|
Bah, acuma sincer, cred ca sunt aproape singurul de sex masculin de pe Kudika.ro care mai si urmareste ce se scrie pe forumuri. Mai demult am postat aici urmatorul text: "m-o inselat femeia, dar am prinso in flagrant delict. I-am tras vreo cateva poace sanatoase, si pot sa spun cu mana pe inima ca nu ma va ma insela niciodata , ; Cat va trai ea pe pamant! Eu pe de alta parte , sunt un tanar de 24 ani, voinic, zdrahon, nu ca ma laut dar arat si bine si insel penbtru ca asta am facut toata viata , si asta voi face. Diferenta intre mine si femeia me, e ca ea pe mine nu poate sa ma prinda oricat ar incerca, si camere video, si detectivi si urmarire fix ca -n filme si tot nu ma prinde ea pe mine. Eo ,am prins-o, ca stiu mai bine. deci e si asta un p d v . ;) pa." Adevaru e ca voi femeile o ardeti la modul cuminte, politicos, civilizat, doamne-fereste de inselat ; voi mereu cele fidele ; auto-victimizarea atinge cote extreme pe acest site, Cand defapt va sta mintea numa la sex , toata ziua va ganditi numai la asta. Simbolul falic il aveti in sufragerie peste toate rafturile cu bibelouri si vaze lungi. Va umbla ochii dupa barbati non stop, in orice situatie si moment al zilei. Indiferent de varsta!! Totul la voi se rezuma la ceea ce are barbatul intre picioare. Dupa aia tanjiti: O Viata Intreaga!! Femeile isi pun silicoane, - sanii lor nu sunt atat de mari defapt Femeile poarta tocuri - dar nu sunt atat de inalte Isi vopsesc parul - desi culoarea naturala nu e aceea... Femeile se machiaza - Dar defapt fatza voastra nu arata asa.. Acum bineinteles voi primi un feedback de genul cu " da, dar si voi barbatii va aranjati, vopsiti, machiati ..etc etc.." Nu asta e ideea. Ganditi-va la cate lucruri din viata voastra le faceti doar pentru a atrage barbatii. :-?? cam toate. Apropo, cu aia pecare am pocnit-o in toamna, m-am impacat. Ea a venit cu initiativa. Acum merge ok relatia :)) Si nu , nici nu mai insel, si nici nu mai lovesc. ;) Ciaules, si incercati sa petreceti mai mult timp pe wikipedia decat kudika sau alte site-uri de socializare in masa. |
||
|
other_places Postat pe 11 August 2010 05:54 |
||
De la: other_places, la data 2010-08-11 05:54:28Bah, acuma sincer, cred ca sunt aproape singurul de sex masculin de pe Kudika.ro care mai si urmareste ce se scrie pe forumuri. Bun sfat, ultimul! |
||
|
Postat pe 15 August 2010 21:46 |
||
De la: ghita1989, la data 2009-12-12 16:17:30daca se simte instare poate sa fie si cu 3 Vise , baiete, vise !Ti-ai gasit ouale , bre? Tot le mai cauti? |
||
|
Postat pe 16 August 2010 21:19 |
||
De la: other_places, la data 2010-08-11 05:54:28Bah, acuma sincer, cred ca sunt aproape singurul de sex masculin de pe Kudika.ro care mai si urmareste ce se scrie pe forumuri. daca te lauzi ca inseli inseamna ca esti unul dintre baietii aia fraieri,degeaba esti frumos daca esti prost:)si cum zici tu ca femeile se aranjeaza ca sa atraga barbatii,cred ca atunci cand te casatoresti cu o femeie nu o iei din prima zi cand ai vazut-o machiata,vopsita,aranjata...pana la casatorie o vei vedea si naturala iar daca iti place bine daca nu "ciaules", baiete, ca o fata cu bun simt nu are nevoie de un baiat ca tine... |
||
|
andreea_3 Postat pe 18 August 2010 09:29 |
||
De la: elvira79, la data 2009-11-15 19:40:55eu una nu inteleg de ce va luati intotdeauna de barbat,dar femeia??? Da ai mare dreptate in ce zici. Dar in viata de zi cu zi te cam contrazici singura. Raspunde-mi la o intrebare: Ce fel de femeie esti tu ...aia care ii faci avansuri unui barbat care are o relatie? O relatie aproape de casatorie. |
||
|
20Miky Postat pe 5 Octombrie 2010 22:49 |
||
|
Asta'i culmea...infantili sunteti voi.... Auzi Mihaela...ce ma tot cauti...tu nu ai ce face?....esti obsedata, iesi voi draqului din viata mea...fiecare sa-si vada de viata lui...eu de a mea si voi de a voastra...sa traiti fericiti pana la adanci batraneti. SA NU MAI AUD DE VOI IN VIATA MEA!!!!!!!!!!! MAI INVENTEZI SI ALTCEVA????? |
||
|
elvira79 Postat pe 16 Octombrie 2010 16:47 |
||
|
"Da ai mare dreptate in ce zici. Dar in viata de zi cu zi te cam contrazici singura. Raspunde-mi la o intrebare: Ce fel de femeie esti tu ...aia care ii faci avansuri unui barbat care are o relatie? O relatie aproape de casatorie." Probabil ca ma contrazic. Ce fel de femeie sunt?....sunt femeie, daca pt tine a fi femeie inseamna sa ai vreun tipar...pentru mine nu exista asa ceva. A fi un anumit tipar, ar insemna sa nu ai incredere in tine...eu am. ok...daca eu am facut avansuri ... Barbatul nu a raspuns si ce rost mai are toata discutia asta?? |
||
|
elvira79 Postat pe 16 Octombrie 2010 17:26 |
||
| Doamneeeeeeeee....comentariul asta l-am postat acum aproape un AN.... | ||
|
elvira79 Postat pe 16 Octombrie 2010 17:32 |
||
De la: 20Miky, la data 2010-10-05 22:49:32De la: elvira79, la data 2009-11-15 19:40:55eu una nu inteleg de ce va luati intotdeauna de barbat,dar femeia??? Sper ca nu te astepti sa-ti raspunda
|
||
|
Barbie30 Postat pe 16 Octombrie 2010 17:33 |
||
| ba am raspuns..si chiar IMI CER IERTARE pentru prostia care am facut-o.... | ||
|
elvira79 Postat pe 16 Octombrie 2010 21:34 |
||
|
"Auzi Mihaela...ce ma tot cauti...tu nu ai ce face?....esti obsedata, iesi voi draqului din viata mea...fiecare sa-si vada de viata lui...eu de a mea si voi de a voastra" Nu te caut nicaieri.... te-am gasit intamplator pentru ca am si eu cont aici de ceva vreme....si am vazut ipocriziile pe care le scrii si mi s-a facut rau...stiind ce faci tu. Noi ne-am vazut de viata noastra si dintr-o data ai aparut tu neinvitata si ai inceput sa faci pe victima pe la iubitul meu....care te-a crezut prietena...... si din prietena ce erai te-ai hotarat sa-l convingi tu ca "voi doi" ati fi mult mai fericiti impreuna decat este el cu mine, care citez: "sunt o pustoaica imatura care la un moment dat se va plictisi de el" Imi pare rau draga mea, dar nu stiu care dintre noi este imatura in cazul de fata. Si sincer nu as fi vrut sa scriu asta pe un forum public, dar nu ma pot abtine ..... ups!! lasa ca nici tu nu te-ai putut abtine sa nu te dai la el... Asa ca nu-mi mai cere mie sa ies din viata ta...atata timp cat tu te-ai bagat intr-a mea si ai vrut sa-mi faci rau.....drept urmare am sa ies din viata ta atunci cand voi avea chef....oricum nu cred ca te deranjez prea tare. "Ce fel de femeie sunt?....sunt femeie, daca pt tine a fi femeie inseamna sa ai vreun tipar...pentru mine nu exista asa ceva. A fi un anumit tipar, ar insemna sa nu ai incredere in tine...eu am." Da esti femeie....nu contest asta....dar esti la fel ca femeile despre care strigai in gura mare in postarile precedente ca sunt vinovate ..... n-am nici o problema cu asta....numai ca urasc ipocrizia din motive evidente. Si sincer nici nu ma intereseaza ce fel de om esti atata timp cat nu te bagi in viata mea...dar tu ai ales sa te bagi. "ba am raspuns..si chiar IMI CER IERTARE pentru prostia care am facut-o...." Te schimbi de la un minut la altul....ce pot sa zic.... scuzele iti sunt acceptate atata timp cat sunt sincere. Oricum esti sub atenta observatie ... asa ca vezi-ti de treaba ta mediocra ca si pana acum si totul o sa fie bine pentru toata lumea. P.S. Si inca ceva ... sa nu-ti mai treaca prin cap sa-i mai faci vreo vizita pe la birou... |
||
|
20Miky Postat pe 17 Octombrie 2010 23:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| femeia scorpion - barbatul leu | 11 | De la: CERALYNA 12 Martie 2010 09:12 |
| Nebunia schimbarii zodiilor :(( | 208 | De la: ViSuRi_DuLcI 9 Martie 2010 18:11 |
| femeia pesti si barbatul taur..??? | 88 | De la: inna13 15 Octombrie 2011 12:07 |
|
|
||
| Eu Rac si el Gemeni | 5 | De la: didi64 29 Iulie 2010 17:20 |
| scurgeri maronii | 10 | De la: kokomic 29 Septembrie 2011 08:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.