Setari Cookie-uri

Loc de varsat furia,,,, de injurat,, pt, toti,,,,,frustratii,,,,,nemultumitii,,,,, pamantului!

De la: gina37, la data 2009-11-19 09:48:10
De la: SIRSOFT, la data 2009-11-18 21:48:32 Duminica mergem la vot!! Votam!! Tot ce se poate vota!!! Sunt in culmea fericirii! Nimeni si nimic n-o sa mi schimbe ;;PAREA;!!!!!!!!!!HAI!! LA VOT!!

Kudika017520 tu esti??????? Iar?

Din pacate turbata e!

Postat pe 20 Noiembrie 2009 18:19
De la: gina37, la data 2009-11-19 12:40:53
De la: scorpio67, la data 2009-11-19 12:35:57
De la: gina37, la data 2009-11-19 09:48:10
De la: SIRSOFT, la data 2009-11-18 21:48:32 Duminica mergem la vot!! Votam!! Tot ce se poate vota!!! Sunt in culmea fericirii! Nimeni si nimic n-o sa mi schimbe ;;PAREA;!!!!!!!!!!HAI!! LA VOT!!

Kudika017520 tu esti??????? Iar?

Doamne, sper ca nu!
Ce mai face cea mai dragalasa viitoare soacra?

Sunt mai multe pachete de nervi, unul peste altul
Am 3 saptamani de cand sunt in audituri si lucrez simultan si la vreo 3 licitati, inclusiv sambata si duminica
Si individul cel mic ma suna si-mi zice ca l-a scos afara din ora de chimie pe motiv ca are nasul infundat
Cam asta fac!

"Succesuri" tie, si sanatate micutzului!
ralukutzza
Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:07
Pupici fetelor/ doamnelor weekend linistit si plaaaaacut!
ralukutzza
Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:10
Buna dimi .... fetele ! Ce mai faceti ? Am vazut ca in lipsa mea am avut niscaiva vizitatori care au postat chiar comentarii la poze !ai GREIERASH , chiar nu ti-ai revenit maica ? Se pare ca tot tu esti cea pusa pe scandal . Si la comentariul tau , raspunsul e GHICI ? ca zici ca esti desteapta nu ? Si daca vrei scandal cu MINE , continuam maica ca am mai invatat intre timp cate ceva si sunt pregatita ! Si oricum retetele nu erau pentru tine ca nu cred ca esti in stare sa gatesti , pentru asta iti trebuie ceva mai mult decat poti tu da mamica ! In rest , Gina , MIss darrine , Scorpi ,Ralucutzza , ce mai faceti ? Eu am fost plecata in delegatie ,, la capitala '' si am prins chiar zilele cu greva la metrou . Naspa ! Acum am revenit la
,, scarbici '' . Nu stiu care o fi atmosfera !
kudika068864
Postat pe 23 Noiembrie 2009 07:31
helooooooooooooo
m-am intors fetele
ia sa vad eu acum cit am lipsit pe aici ce se intimpla yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
..am venit super relaxata....fara chef de munca ce este drept dar....incerc sa ma acomodez
va pup iubitele mele
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:48
De la: kudika068864, la data 2009-11-23 07:31:28Buna dimi .... fetele ! Ce mai faceti ? Am vazut ca in lipsa mea am avut niscaiva vizitatori care au postat chiar comentarii la poze !ai GREIERASH , chiar nu ti-ai revenit maica ? Se pare ca tot tu esti cea pusa pe scandal . Si la comentariul tau , raspunsul e GHICI ? ca zici ca esti desteapta nu ? Si daca vrei scandal cu MINE , continuam maica ca am mai invatat intre timp cate ceva si sunt pregatita ! Si oricum retetele nu erau pentru tine ca nu cred ca esti in stare sa gatesti , pentru asta iti trebuie ceva mai mult decat poti tu da mamica ! In rest , Gina , MIss darrine , Scorpi ,Ralucutzza , ce mai faceti ? Eu am fost plecata in delegatie ,, la capitala '' si am prins chiar zilele cu greva la metrou . Naspa ! Acum am revenit la

Buna dimineata si tie, bine ai revenit O astept si pe cristinutza sa semneze condica si sa ne spuna cum s-a distrat/relaxat in concediu! In rest eu ma lupt de vreo 3 zile cu o viroza care m-a dat peste cap, nici la vot n-am fost ieri pt ca am stat numai in pat
Va pup si astept vesti de la voi!
miss_darine
Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:49
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-23 09:48:33helooooooooooooo
m-am intors fetele
ia sa vad eu acum cit am lipsit pe aici ce se intimpla yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
..am venit super relaxata....fara chef de munca ce este drept dar....incerc sa ma acomodez
va pup iubitele mele

etete cine a venit, i-a vino sa te tzuc dulce pe obrajori
miss_darine
Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:50
Buna dimineata fetele! Si eu sunt nitel mai relaxata! S-au mai limpezit din problemele aparute in ultimele saptamani! Ce-ati mai facut bun pe acasa? Ca eu n-am mai avut timp nici sa mananc! Ajungeam acasa ca la hotel: veneam seara/noaptea pe la 22-23 si plecam dimineata la 8! Mi-e dor de bucatarie!
Va sarut pe toate si va doresc o saptamana reusita!
gina37
Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:59
De la: miss_darine, la data 2009-11-23 09:50:41
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-23 09:48:33helooooooooooooo
m-am intors fetele
va pup iubitele mele

etete cine a venit, i-a vino sa te tzuc dulce pe obrajori

tuka-ma...ca sunt cuminte ...uh am venit cu forte noi..si chef de viata

zapada nu v-am adus ca nu era ..mult soare am avut...super frumos...si va ofer multe
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:07
De la: gina37, la data 2009-11-23 09:59:45Buna dimineata fetele! Si eu sunt nitel mai relaxata! S-au mai limpezit din problemele aparute in ultimele saptamani! Ce-ati mai facut bun pe acasa? Ca eu n-am mai avut timp nici sa mananc! Ajungeam acasa ca la hotel: veneam seara/noaptea pe la 22-23 si plecam dimineata la 8! Mi-e dor de bucatarie!

treci la masaj sa te relaxez eu putin
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:07
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-23 10:07:59
De la: gina37, la data 2009-11-23 09:59:45Buna dimineata fetele! Si eu sunt nitel mai relaxata! S-au mai limpezit din problemele aparute in ultimele saptamani! Ce-ati mai facut bun pe acasa? Ca eu n-am mai avut timp nici sa mananc! Ajungeam acasa ca la hotel: veneam seara/noaptea pe la 22-23 si plecam dimineata la 8! Mi-e dor de bucatarie!

Gata, am venit! Am luat deja pozitia corespunzatoare
gina37
Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:11
De la: kudika068864, la data 2009-11-23 07:31:28Buna dimi .... fetele ! Ce mai faceti ? Am vazut ca in lipsa mea am avut niscaiva vizitatori care au postat chiar comentarii la poze !ai GREIERASH , chiar nu ti-ai revenit maica ? Se pare ca tot tu esti cea pusa pe scandal . Si la comentariul tau , raspunsul e GHICI ? ca zici ca esti desteapta nu ? Si daca vrei scandal cu MINE , continuam maica ca am mai invatat intre timp cate ceva si sunt pregatita ! Si oricum retetele nu erau pentru tine ca nu cred ca esti in stare sa gatesti , pentru asta iti trebuie ceva mai mult decat poti tu da mamica ! In rest , Gina , MIss darrine , Scorpi ,Ralucutzza , ce mai faceti ? Eu am fost plecata in delegatie ,, la capitala '' si am prins chiar zilele cu greva la metrou . Naspa ! Acum am revenit la

tu nu ti-ai revenit, ca de obicei! mai da o tura pe topicuri sa vezi cum ma chemai si ma provocai dupa ce ai vazut ca te ignor! dooh! tare p.r.o.a.s.t.a si frustrata esti muiere!
greierash_is_back
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:05
De la: gina37, la data 2009-11-23 10:11:26
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-23 10:07:59

Gata, am venit! Am luat deja pozitia corespunzatoare

Helloooooooo!!!!!!!! Cristiana unde esti mamica? C-am intepenit pe masa
gina37
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:07
Iaca se completa formatia ! Suntem toate pe baricade ! Bun venit Cristinuta , ma bucur ca ai avut un concediu placut . Cred ca si eu as avea nevoie de un masaj ! Dar nu din ala erotic , ca vad ca se poarta in lumea ,, buna '' . Ma multumesc cu unul ,, normal ''. Mancare zilele astea nu am prea facut ca am fost plecat 3 zile in delegatie si incerc sa tin si post . Sper sa reusesc ! Stiti am amre nevoie de ajutorul lui Doamne , Doamne in aceasta perioada ! Va Mamaia
kudika068864
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:07
Mai GANGANIE MICA , nu te potolesti deloc ! Ai o impresie prea buna despre propria ta persoana mamica de crezi ca toata lumea te urmareste doar pe tine ! Ar fi indicatca daca nu poti sa porti un dialog civilizat cu cineva sa-ti vezi de treaba BINE ????? Vezi cu Scorpiuta am reusit sa cad la PACE si sa purtam un dialog civilizat la un moment dat , fara injurii si jigniri. A reusit sa spulbere acea imagine pe care mi-o formasem la un moment dat despre ea . Pe cand TU ???? Canti in continuare aceleasi ,, melodii '' rasuflate maica ! Ia de la mine doi lei si canta la alta masa BINE?????
kudika068864
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:12
De la: kudika068864, la data 2009-11-23 11:12:54Mai GANGANIE MICA , nu te potolesti deloc ! Ai o impresie prea buna despre propria ta persoana mamica de crezi ca toata lumea te urmareste doar pe tine ! Ar fi indicatca daca nu poti sa porti un dialog civilizat cu cineva sa-ti vezi de treaba BINE ????? Vezi cu Scorpiuta am reusit sa cad la PACE si sa purtam un dialog civilizat la un moment dat , fara injurii si jigniri. A reusit sa spulbere acea imagine pe care mi-o formasem la un moment dat despre ea . Pe cand TU ???? Canti in continuare aceleasi ,, melodii '' rasuflate maica ! Ia de la mine doi lei si canta la alta masa BINE?????

evident ca am o impresie foarte buna despre mine! si ma intereseaza absolut deloc ce impresie ai tu despre mine si ma doare fix in urma mea la 5 metri daca nu-ti schimbi opinia despre mine! babutzo...nu ma fa sa-ti postez "strigatele" prin Kudika pe topicuri cum ma cautai! lasa draq ipocrizia aia si vezi-ti de prietenele tale! eu zic sa-ti pastrezi banutii si sa-ti cumperi un kil de creier de porc. nu stii ce sa faci cu el? intreaba-ma ca te ajut!
greierash_is_back
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:17
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-23 11:05:20

tu nu ti-ai revenit, ca de obicei! mai da o tura pe topicuri sa vezi cum ma chemai si ma provocai dupa ce ai vazut ca te ignor! dooh! tare p.r.o.a.s.t.a si frustrata esti muiere!

gina37
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:20
Auzi papusa ???? Nu trebuia sa te caut si sa te provoc ! Se pare ca te crezi prea importanta mamica !!!! Si in momentul in care nu poti scoate ceva inteligent din CREIERASUL tau de GREIERAS incepi sa jignesti . Eu deocamdataam incercat sa fiu cat mai CIVILIZATA si sa nu te jignesc . Nu te-am facut nici PROASTA , nici ca ia avea nevoie de altceva decat de putin BUN SIMT . Si cu asta am terminat , se pare ca nu se poate purta cu tine o discutie decat in limbaj de MAHALA ! Si mi-e scarba de asa ceva , sincer si nici nu am sa ma cobor la nivelul acesta . Pa maica , si sa-ti dea Domnul tot ce ai nevoie si ce-ti LIPSESTE ....... !!!!!!!!!!
kudika068864
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:27
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-23 11:17:43
De la: kudika068864, la data 2009-11-23 11:12:54Mai GANGANIE MICA , nu te potolesti deloc ! Ai o impresie prea buna despre propria ta persoana mamica de crezi ca toata lumea te urmareste doar pe tine ! Ar fi indicatca daca nu poti sa porti un dialog civilizat cu cineva sa-ti vezi de treaba BINE ????? Vezi cu Scorpiuta am reusit sa cad la PACE si sa purtam un dialog civilizat la un moment dat , fara injurii si jigniri. A reusit sa spulbere acea imagine pe care mi-o formasem la un moment dat despre ea . Pe cand TU ???? Canti in continuare aceleasi ,, melodii '' rasuflate maica ! Ia de la mine doi lei si canta la alta masa BINE?????

evident ca am o impresie foarte buna despre mine! si ma intereseaza absolut deloc ce impresie ai tu despre mine si ma doare fix in urma mea la 5 metri daca nu-ti schimbi opinia despre mine! babutzo...nu ma fa sa-ti postez "strigatele" prin Kudika pe topicuri cum ma cautai! lasa draq ipocrizia aia si vezi-ti de prietenele tale! eu zic sa-ti pastrezi banutii si sa-ti cumperi un kil de creier de porc. nu stii ce sa faci cu el? intreaba-ma ca te ajut!

greieras...cred ca o confunzi pe doamna....cea care era o frustratra tocmai a disparut de pe kudika... ..pina acum a fost ok....
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:29
Miss , imi pare bine ca ti-ai revenit , acum ca suntem toate hai sa mai barfim ceva ! Ce ziceti de un ceai cald cu miere si lamaie ? Merge nu ? Sunteti invitatele mele ! Si Cristinuta daca vrea , ne poate face masaj la toate pe rand uite asa .... una cate una ...... . Sa aveti o saptamana cat mai placuta ! Va pupa MAMAIA !!!!!
kudika068864
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:33
De la: kudika068864, la data 2009-11-23 11:27:49Auzi papusa ???? Nu trebuia sa te caut si sa te provoc ! Se pare ca te crezi prea importanta mamica !!!! Si in momentul in care nu poti scoate ceva inteligent din CREIERASUL tau de GREIERAS incepi sa jignesti . Eu deocamdataam incercat sa fiu cat mai CIVILIZATA si sa nu te jignesc . Nu te-am facut nici PROASTA , nici ca ia avea nevoie de altceva decat de putin BUN SIMT . Si cu asta am terminat , se pare ca nu se poate purta cu tine o discutie decat in limbaj de MAHALA ! Si mi-e scarba de asa ceva , sincer si nici nu am sa ma cobor la nivelul acesta . Pa maica , si sa-ti dea Domnul tot ce ai nevoie si ce-ti LIPSESTE ....... !!!!!!!!!!

ti-am mai spus sa incetezi cu ipocrizia asta! ori esti uituca? in cazul asta iti recomand sa mai arunci un ochi peste comentariile tale pline de iubire, cuvinte din DEX, aprecieri de bine!
stiu foarte bine sa vorbesc si civilizat, sa ingrop "securea", dar nu-mi place s-o dezgrop!
p.s. spuneai mai sus ca habar n-am sa gatesc! iti recomand o mica mostra din albumul meu cu poze si apoi te invit sa te mai pronunti!
greierash_is_back
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:34
De la: kudika068864, la data 2009-11-23 11:33:42Miss , imi pare bine ca ti-ai revenit , acum ca suntem toate hai sa mai barfim ceva ! Ce ziceti de un ceai cald cu miere si lamaie ? Merge nu ? Sunteti invitatele mele ! Si Cristinuta daca vrea , ne poate face masaj la toate pe rand uite asa .... una cate una ...... . Sa aveti o saptamana cat mai placuta ! Va pupa MAMAIA !!!!!

Eu vreau un ceai cald, c-am intepenit pe masa asteptand-o pe Cris sa-mi faca masajul promis si ma ustura si galcile in partea dreapta Oi fi pus de-o porcina?
gina37
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:36
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-23 11:29:03

greieras...cred ca o confunzi pe doamna....cea care era o frustratra tocmai a disparut de pe kudika... ..pina acum a fost ok....

cristina, poate ca v-ati impacat! foarte bine pt. voi! alegerea voastra si o respect! pt. mine e aceeasi frustrata ipocrita!
greierash_is_back
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:36
buna ziua fetele! pup in special pe ginuta si pe cris! ce mai faceti? toate bune?
missalexandra
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:37
De la: gina37, la data 2009-11-23 11:36:13
De la: kudika068864, la data 2009-11-23 11:33:42Miss , imi pare bine ca ti-ai revenit , acum ca suntem toate hai sa mai barfim ceva ! Ce ziceti de un ceai cald cu miere si lamaie ? Merge nu ? Sunteti invitatele mele ! Si Cristinuta daca vrea , ne poate face masaj la toate pe rand uite asa .... una cate una ...... . Sa aveti o saptamana cat mai placuta ! Va pupa MAMAIA !!!!!

Eu vreau un ceai cald, c-am intepenit pe masa asteptand-o pe Cris sa-mi faca masajul promis si ma ustura si galcile in partea dreapta Oi fi pus de-o porcina?

uh am uitat de tine...acum vin sunt bagata in acte...trebuie sa le ordonez..ca am gasit dezordine sefa mea este imprastiata....are pe birou o gramada de acte si dosare..eu una nu asi mai stii cum sa le iau...uh...mie imi place sa am biroul curat...totul in ordine..acum stau si fac in urma ei...
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:40
lasa dna Gina ca-ti fac eu un masaj... ma pricep sa stii!
missalexandra
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:40
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 11:37:28buna ziua fetele! pup in special pe ginuta si pe cris! ce mai faceti? toate bune?

Oarecum! Vedeta este Cris ca abia s-a intors din vacanta Tu ce faci?
gina37
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:41
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 11:40:53lasa dna Gina ca-ti fac eu un masaj... ma pricep sa stii!

Multumesc draguta mea! Imi place de mor la masaj!
gina37
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:42
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-23 11:36:25

cristina, poate ca v-ati impacat! foarte bine pt. voi! alegerea voastra si o respect! pt. mine e aceeasi frustrata ipocrita!

... fufi (greirash) ... vad ca esti la a 4 persoana cu care te porcaiesti in virtutea inertiei ... ai probleme cu energia ... sau cu educatia ? ... ar fi posibil sa mai existe si alte cauze dar deocamadata eu le vad doar pe acestea ...
marco918
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:43
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-23 11:36:25

tu stii ce si cum...
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum supravietuiesti in dupa moartea persoanei iubite? 44 De la: michon_11_71 25 Octombrie 2013 14:35
exista iubire ? sau obisnuinta? 2 De la: kudika_21849 23 Noiembrie 2012 10:31
meritam o sansa... 7 De la: adelutza236 27 Octombrie 2009 02:12
ink il iubesc 55 De la: ionut_daniel 23 Februarie 2010 20:25
Nu cer pareri, doar simt nevoia sa spun ceea ce simt 15 De la: Brosco 28 Decembrie 2011 19:15