Setari Cookie-uri

Loc de varsat furia,,,, de injurat,, pt, toti,,,,,frustratii,,,,,nemultumitii,,,,, pamantului!

misoo ne avantam si noi in valtoarea dragostei
thadoog
Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:57
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-23 13:49:26
De la: gina37, la data 2009-11-23 13:42:04
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 13:28:57
De la: gina37, la data 2009-11-23 13:19:16
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 13:10:26primesti si o potentiala nora mai batranioara pe lista ta Gina?

Mamica, ce sa-ti zic? Fecior-miu are 16 ani jumate, daca te tin balamalele sa-l astepti....

13 ani ajung?

Stiu si eu? El este mai soricel, asa ca...daca se insoara pe la 40? Desi nu prea cred Il suna mandrele de dimineata de la 6 Si-i frumos, da-i frumos tare de tot (eu sunt cioara )

stai sa vezi peste vreo 2 ani..cind incepi sa faci condica cu cite intra in casa

I-am si zis sotului meu sa ne facem program in fiecare dupa-amiaza si weekend! Pana nu ne trimite el la film sau in parc sau pe balcon
gina37
Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:58
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 13:55:20
De la: gina37, la data 2009-11-23 13:42:04
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 13:28:57
De la: gina37, la data 2009-11-23 13:19:16
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 13:10:26primesti si o potentiala nora mai batranioara pe lista ta Gina?

Mamica, ce sa-ti zic? Fecior-miu are 16 ani jumate, daca te tin balamalele sa-l astepti....

13 ani ajung?

Stiu si eu? El este mai soricel, asa ca...daca se insoara pe la 40? Desi nu prea cred Il suna mandrele de dimineata de la 6 Si-i frumos, da-i frumos tare de tot (eu sunt cioara )

pai stiu ca-i frumos! ce credeai ca vorbesc asa aiurea? la cata concurenta am... mai bine ma las pagubasa.

Poate-ti gasesti si tu unul frumos, destept, cu bani si devreme acasa!
gina37
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:00
bine gandit ginuta!
missalexandra
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:00
crezi ca mai e vre unul disponibil?
missalexandra
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:03
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 14:03:51crezi ca mai e vre unul disponibil?

Sunt eu sigura c-al tau e pus deoparte! Trebuie doar sa-l intalnesti!
gina37
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:04
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 14:00:28bine gandit ginuta!

Incerc sa ma adaptez cerintelor tinei generatii! Doar n-o sa se iubeasca prin parcuri!!
gina37
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:06
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 14:03:51crezi ca mai e vre unul disponibil?
missooo,,pai eu ce sunt
thadoog
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:07
BUNA ZIUA! Si,, iote'' este frumos sa stiti ! Cine doreste companie???
Trecatorul
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:10
De la: thadoog, la data 2009-11-23 14:07:44
missooo,,pai eu ce sunt

fat frumos cumva? parca cautai pasarici tu.
missalexandra
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:10
De la: Trecatorul, la data 2009-11-23 14:10:21BUNA ZIUA! Si,, iote'' este frumos sa stiti ! Cine doreste companie???

buna ziua! mai ales ochelarii tai!
missalexandra
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:12
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 14:10:40
missooo,,pai eu ce sunt

s-o reprofilat!
one_size
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 14:10:40
missooo,,pai eu ce sunt

pai si tu ce esti cocosel
thadoog
De la: samotrake la 12 Noiembrie 2009, 16:43 Catre: cristiana_cris

Subiect: Arta de a trai

A nu stiu cata oara am revazut fotografiile superbe expuse.Atata frumusete te copleseste incat senzatia de ireal te cuprinde si incet,incet constati ca,desi ai participat la multe evenimente la care frumusetea era tema de baza,ADEVARATA FRUMUSETE de abia acum ti s-a relevat.Si incepe sa te doara! Te doare ca n-AI TRAITO! si,iat-o cum trece pe langa tine.Ramai cu senzatia ca ai avea si tu dreptul sa iesi din ireal si s-o traiesti,insa doar daca ai fi CHRIST! Pe crucea mea!

raspunde
Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj

De la: cristiana_cris la 12 Noiembrie 2009, 16:47 Catre: samotrake

Subiect: Re: Arta de a trai

what?...sa inteleg ca este cu subinteles?

raspunde

De la: cristiana_cris la 13 Noiembrie 2009, 09:30 Catre: samotrake

Subiect: Re: Re: Re: Arta de a trai

nu stiu cine esti insa iti spun un lucru...si sigur nu ma consider frumoasa..insa am un suflet frumos asta conteaza...si pozele nu semnifica nimik decit frumusete....in viata reala pot spune doar ca ma iubesc ca om...imi place de mine...si nu ascund nimik misterios....nu sunt frustrata...si imi place sa traiesc orice clipa....sa iti zic mai nou un lucru....acum 2 luni am avut accident..a dat o masina peste mine....eram pe punctul de a muri poate....numai atunci primul gind a fost ca puteam sa nu mai imi vad familia..sotul...si aceasta viata ma facut sa imi doresc mai mult sa traiesc orice clipa..fie ea grea...fie usoara....eu ma multumesc si cu putin ..niciodata nu ma pling...iti spun sigur ca nu stii nimik despre mine...niciodata virtual nu o sa cunosti o persoana cum este ea in viata reala..pt ca aici toata lumea doar se distreaza...plictisita uneori intra pe un topic si face misto...sau vb serioos..sau....sau....cam atit in mare..o zi buna

raspunde

De la: samotrake la 13 Noiembrie 2009, 00:14 Catre: cristiana_cris

Subiect: Re: Re: Arta de a trai

Abia acum imi verific corespondenta,deoarece am ascultat muzica.Esti prea inteligenta ca sa incerci sa faci pe naiva.Eu spun intotdeauna ce gandesc,chiar daca urmarile nu sunt intotdeauna faste.Dovada ca nu m-am lecuit.Dar daca iti place jocul de-a "misteriosul mister Misterfiekd",accept si varianta propusa de tine. The day grows shorter and loses its verbena; the ring shades fade away like minstrels* songs,astray...I fall for the star*s aspiration to be filled with inspiration natural and stable, my flight if my two eyes are closed tight wrapped in time*s tight wreath our secrets learn to breathe in the night nostalgia sings...Cold stars put time to bed beyond infinity...Ihaveno wish to fallow them,for I, a mortal creature,am punished to love forever.

raspunde

De la: cristiana_cris la 13 Noiembrie 2009, 09:40 Catre: samotrake

ADEVARATA FRUMUSETE de abia acum ti s-a relevat.Si incepe sa te doara! Te doare ca n-AI TRAITO! si,iat-o cum trece pe langa tine.Ramai cu senzatia ca ai avea si tu dreptul sa iesi din ireal si s-o traiesti,insa doar daca ai fi CHRIST! Pe crucea mea!
..frumusetea unui om adevarat este sufletul....daca avem frumusete interioara..atunci exista si exterioara...intodeauna am crezut si voi crede in dumnezeu...si mai stiu ca si la 50 ani am sa fiu o femeie frumoasa ,implinita si cu un suflet mare....in fiecare dimineata ma trezesc linga cel care ma considera cea mai frumoasa,buna si cea mai iubita fiinta din lume...oare este indeajuns?...o zi superba dragul meu

raspunde
de aici am fost in concediu si am primit altele...

De la: samotrake la 14 Noiembrie 2009, 03:10 Catre: cristiana_cris

Subiect: Re: Re: Re: Re: Arta de a trai

Nu sunt un naiv! Sunt chiar un OM foarte serios,insa,evident,si sensibil.Nu stiu altii cum sunt,insa am convingerea ca si-n acest univers al imaginarului,al virtualului poti descoperi fiinte vii care TRAIESC,spera,iubesc,sufera,se bucura,rad,plang..... Fiecare cauta un punct de sprijin,nedorind sa fie dati peste cap de singuratatile lor.De ceea ne amagim ca nu suntem singuri ,ca vom gasi sufletul pereche et.

raspunde

De la: samotrake la 14 Noiembrie 2009, 03:23 Catre: cristiana_cris

IILUZIA unei alte realitati,una conforma cu aspiratiile noastre,cu nevoile noastre cele mai intime ni se ofera.Cedam acestui miraj tocmai pentru a atenua durerile neimplinirilor din lumea pe care,tot conventional,o numimREALA> Si,desigur,doar aici ai dreptate: in nici una din aceste lumi nu gasim REALMENTE satisfactia DEPLINULUI.In fiecare suntem tradati de cate una sau mai multe lipsuri,neimpliniri. Iubirea,atat de cantata de poeti in versuri cat mai muzicale, se naste,DE FAPT,dintr-o lipsa.Fiinte umane realizate pe deplin nu exista! Nu te minti singura ca tu ai fi,caci eu-UNUL-nu te cred. De aceea eu consider ca in modestia noastra de fiinte inca neimplinite sa consideram FERICIREA ca fiind totuna cu sentimentul ca n-am obosit inca.

raspunde
De la: samotrake la 14 Noiembrie 2009, 03:32 Catre: cristiana_cris

Nu mai fi suparata.Supararile n-ar trebui sa-ti inegureze sufletul! Esti inca tanara,inca poti darui lumina celor din jurul tau! Dormiacum! Maine,cand vei surprinde un nou rasarit de soare vei sti ca nu te-ai nascut degeaba.Si crede ca,desi ne-am intalnit intr-un spatiu virtual,Pot descifra si de aici cum e o fiinta in viata reala,caci n-am trecut prin viata fara a incerca sa descifrez inscrisurile genetice ale humanoizilor.Amprente specifice iti pot releva prin ce teritorii morganatice au pasit.

raspunde

De la: cristiana_cris la 23 Noiembrie 2009, 09:40 Catre: samotrake

nu stiu cine esti si ce vrei..insa aberezi spunindu-mi mie niste lucruri aiurite...nu conteaza ce crezi tu..conteaza ce simt eu...am avut un concediu de vis alaturi de jumatatea mea....si am o viata superba...ma simt o femeie iubita,implinita....si multe femei poate isi doresc asa o viata...nu ma laud insa esti total pe dinafara daca vrei sa ma citesti..nu ma cunosti nici 1% macar..si nimik din ce spui nu se potriveste....sa ai o zi buna invidiosule..)))))

raspunde

acum vreau si eu sa imi spuneti o parere...ca ma zapacit acest individ cu mesajele...
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:16
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 14:12:41
De la: Trecatorul, la data 2009-11-23 14:10:21BUNA ZIUA! Si,, iote'' este frumos sa stiti ! Cine doreste companie???

alex draga mea....cred ca te nasesc curind cu asa cocosi in jurul tau
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:19

Corect........ochelarii sunt sexosi rau !
Trecatorul
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:19
CUCU...RIGUUUUUU !!!!
Trecatorul
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:20
haaaa ce zice cristino asta
thadoog
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:21
De la: thadoog, la data 2009-11-23 14:21:30haaaa ce zice cristino asta

nu stiu frate insa stiu sigur...ca sunt multi nebuni pe lumea asta....care nu au ce face...se cred atotstiutori....puternici..se cred vrajitori....citesc gindurile oamenilor doamne mare este gradina domnului
...
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:25
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-23 14:25:01

nu stiu frate insa stiu sigur...ca sunt multi nebuni pe lumea asta....care nu au ce face...se cred atotstiutori....puternici..se cred vrajitori....citesc gindurile oamenilor doamne mare este gradina domnului
...

nu ma refer la persoanele de fata...
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:25

Ai vazut filmul,,Inblanzirea scorpiei''???
Trecatorul
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:27
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-23 14:25:49

...

Stimata doamna credeti ca toata lumea seamana cu dv???
Trecatorul
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:28
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-23 14:19:04

alex draga mea....cred ca te nasesc curind cu asa cocosi in jurul tau

draga mea eu caut ceva mai mult decat un cocos bleg!
iar in legatura cu "amicul" care iti tot trimite mesaje... sa stii ca nu esti singura!
missalexandra
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:35
Cris fata, asta le-a scos din putul gandirii. Vorba ta "Mare-i gradina si mai multi ii sar gardul". Lasa-l in lumea lui si nu-i mai raspunde sau raporteaza-l.
gina37
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:37
De la: Trecatorul, la data 2009-11-23 14:27:12

desigur! da nu acestei scorpii!!!
missalexandra
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:37
De la: missalexandra, la data 2009-11-23 14:37:42
De la: Trecatorul, la data 2009-11-23 14:27:12

desigur! da nu acestei scorpii!!!
Fiecare cojoc are ac pe masura !
Trecatorul
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:44
De la: Trecatorul, la data 2009-11-23 14:28:19

...

nu vb de tine...citeste mai sus...mesajele de la unu....vreau pareri...cu tine nu am nimik... nu mi-ai facut nimik..deci respect domnul ochelarist si bine ai venit pe lA noi
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:46
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-23 14:16:19De la: samotrake la 12 Noiembrie 2009, 16:43 Catre: cristiana_cris

Subiect: Arta de a trai

A nu stiu cata oara am revazut fotografiile superbe expuse.Atata frumusete te copleseste incat senzatia de ireal te cuprinde si incet,incet constati ca,desi ai participat la multe evenimente la care frumusetea era tema de baza,ADEVARATA FRUMUSETE de abia acum ti s-a relevat.Si incepe sa te doara! Te doare ca n-AI TRAITO! si,iat-o cum trece pe langa tine.Ramai cu senzatia ca ai avea si tu dreptul sa iesi din ireal si s-o traiesti,insa doar daca ai fi CHRIST! Pe crucea mea!

raspunde

De la: cristiana_cris la 12 Noiembrie 2009, 16:47 Catre: samotrake

what?...sa inteleg ca este cu subinteles?

raspunde

De la: cristiana_cris la 13 Noiembrie 2009, 09:30 Catre: samotrake

nu stiu cine esti insa iti spun un lucru...si sigur nu ma consider frumoasa..insa am un suflet frumos asta conteaza...si pozele nu semnifica nimik decit frumusete....in viata reala pot spune doar ca ma iubesc ca om...imi place de mine...si nu ascund nimik misterios....nu sunt frustrata...si imi place sa traiesc orice clipa....sa iti zic mai nou un lucru....acum 2 luni am avut accident..a dat o masina peste mine....eram pe punctul de a muri poate....numai atunci primul gind a fost ca puteam sa nu mai imi vad familia..sotul...si aceasta viata ma facut sa imi doresc mai mult sa traiesc orice clipa..fie ea grea...fie usoara....eu ma multumesc si cu putin ..niciodata nu ma pling...iti spun sigur ca nu stii nimik despre mine...niciodata virtual nu o sa cunosti o persoana cum este ea in viata reala..pt ca aici toata lumea doar se distreaza...plictisita uneori intra pe un topic si face misto...sau vb serioos..sau....sau....cam atit in mare..o zi buna

raspunde

De la: samotrake la 13 Noiembrie 2009, 00:14 Catre: cristiana_cris

Subiect: Re: Re: Arta de a trai

Abia acum imi verific corespondenta,deoarece am ascultat muzica.Esti prea inteligenta ca sa incerci sa faci pe naiva.Eu spun intotdeauna ce gandesc,chiar daca urmarile nu sunt intotdeauna faste.Dovada ca nu m-am lecuit.Dar daca iti place jocul de-a "misteriosul mister Misterfiekd",accept si varianta propusa de tine. The day grows shorter and loses its verbena; the ring shades fade away like minstrels* songs,astray...I fall for the star*s aspiration to be filled with inspiration natural and stable, my flight if my two eyes are closed tight wrapped in time*s tight wreath our secrets learn to breathe in the night nostalgia sings...Cold stars put time to bed beyond infinity...Ihaveno wish to fallow them,for I, a mortal creature,am punished to love forever.

raspunde

De la: cristiana_cris la 13 Noiembrie 2009, 09:40 Catre: samotrake

ADEVARATA FRUMUSETE de abia acum ti s-a relevat.Si incepe sa te doara! Te doare ca n-AI TRAITO! si,iat-o cum trece pe langa tine.Ramai cu senzatia ca ai avea si tu dreptul sa iesi din ireal si s-o traiesti,insa doar daca ai fi CHRIST! Pe crucea mea!
..frumusetea unui om adevarat este sufletul....daca avem frumusete interioara..atunci exista si exterioara...intodeauna am crezut si voi crede in dumnezeu...si mai stiu ca si la 50 ani am sa fiu o femeie frumoasa ,implinita si cu un suflet mare....in fiecare dimineata ma trezesc linga cel care ma considera cea mai frumoasa,buna si cea mai iubita fiinta din lume...oare este indeajuns?...o zi superba dragul meu

raspunde
de aici am fost in concediu si am primit altele...

De la: samotrake la 14 Noiembrie 2009, 03:10 Catre: cristiana_cris

Nu sunt un naiv! Sunt chiar un OM foarte serios,insa,evident,si sensibil.Nu stiu altii cum sunt,insa am convingerea ca si-n acest univers al imaginarului,al virtualului poti descoperi fiinte vii care TRAIESC,spera,iubesc,sufera,se bucura,rad,plang..... Fiecare cauta un punct de sprijin,nedorind sa fie dati peste cap de singuratatile lor.De ceea ne amagim ca nu suntem singuri ,ca vom gasi sufletul pereche et.

raspunde

De la: samotrake la 14 Noiembrie 2009, 03:23 Catre: cristiana_cris

IILUZIA unei alte realitati,una conforma cu aspiratiile noastre,cu nevoile noastre cele mai intime ni se ofera.Cedam acestui miraj tocmai pentru a atenua durerile neimplinirilor din lumea pe care,tot conventional,o numimREALA> Si,desigur,doar aici ai dreptate: in nici una din aceste lumi nu gasim REALMENTE satisfactia DEPLINULUI.In fiecare suntem tradati de cate una sau mai multe lipsuri,neimpliniri. Iubirea,atat de cantata de poeti in versuri cat mai muzicale, se naste,DE FAPT,dintr-o lipsa.Fiinte umane realizate pe deplin nu exista! Nu te minti singura ca tu ai fi,caci eu-UNUL-nu te cred. De aceea eu consider ca in modestia noastra de fiinte inca neimplinite sa consideram FERICIREA ca fiind totuna cu sentimentul ca n-am obosit inca.

raspunde
De la: samotrake la 14 Noiembrie 2009, 03:32 Catre: cristiana_cris

Nu mai fi suparata.Supararile n-ar trebui sa-ti inegureze sufletul! Esti inca tanara,inca poti darui lumina celor din jurul tau! Dormiacum! Maine,cand vei surprinde un nou rasarit de soare vei sti ca nu te-ai nascut degeaba.Si crede ca,desi ne-am intalnit intr-un spatiu virtual,Pot descifra si de aici cum e o fiinta in viata reala,caci n-am trecut prin viata fara a incerca sa descifrez inscrisurile genetice ale humanoizilor.Amprente specifice iti pot releva prin ce teritorii morganatice au pasit.

raspunde

De la: cristiana_cris la 23 Noiembrie 2009, 09:40 Catre: samotrake

nu stiu cine esti si ce vrei..insa aberezi spunindu-mi mie niste lucruri aiurite...nu conteaza ce crezi tu..conteaza ce simt eu...am avut un concediu de vis alaturi de jumatatea mea....si am o viata superba...ma simt o femeie iubita,implinita....si multe femei poate isi doresc asa o viata...nu ma laud insa esti total pe dinafara daca vrei sa ma citesti..nu ma cunosti nici 1% macar..si nimik din ce spui nu se potriveste....sa ai o zi buna invidiosule..)))))

raspunde

acum vreau si eu sa imi spuneti o parere...ca ma zapacit acest individ cu mesajele...
cristiana_cris
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:47
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-23 14:46:36
De la: Trecatorul, la data 2009-11-23 14:28:19

...

nu vb de tine...citeste mai sus...mesajele de la unu....vreau pareri...cu tine nu am nimik... nu mi-ai facut nimik..deci respect domnul ochelarist si bine ai venit pe lA noi
Ok ......pace noua cu scuzele necesare !
Trecatorul
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:50
Nasol rau pt tine!! Ce sa spun? Ignor si cam atat !
Trecatorul
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
confuzia sau "disparutul in ceata" = ? 5 De la: giorgianakatalyna 22 Ianuarie 2009 12:27
are dreptul asta ???? 276 De la: _iluzie_ 25 Iunie 2009 16:21
viazta mea..o adevarata telenovela 48 De la: dia36 2 Octombrie 2009 23:59
probleme:((....... 8 De la: Cristinakitty 21 Ianuarie 2010 18:53
Despartire cu motive inventate 15 De la: NeverSayNever 10 Iunie 2013 10:02