Setari Cookie-uri

Loc de varsat furia,,,, de injurat,, pt, toti,,,,,frustratii,,,,,nemultumitii,,,,, pamantului!

De la: kudika017520, la data 2009-11-12 03:40:37 Frustratelor,,,,,nemultumitelor, stati dracului in banca voastra si nu ma,,mai,,calariti ca nu-s ;;;lezby;;;;! Mergeti dracului ,, in alte zone folclorice!!! Ne-ati facut;; babe fara minte si judecata,,,ce destepte sunteti voi ca; daca ar durea ;;prostia;; v-ati tavali!! Aici va aratai cat de ;;invatate, educate si ;;;COOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL;;;;Sunteti voi!!! Va poooooooop dulce! O zi buna!

stiam eu ca minunea nu tine mai mult de 3 zile!
one_size
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:28
De la: one_size, la data 2009-11-12 10:28:19
De la: kudika017520, la data 2009-11-12 03:40:37 Frustratelor,,,,,nemultumitelor, stati dracului in banca voastra si nu ma,,mai,,calariti ca nu-s ;;;lezby;;;;! Mergeti dracului ,, in alte zone folclorice!!! Ne-ati facut;; babe fara minte si judecata,,,ce destepte sunteti voi ca; daca ar durea ;;prostia;; v-ati tavali!! Aici va aratai cat de ;;invatate, educate si ;;;COOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL;;;;Sunteti voi!!! Va poooooooop dulce! O zi buna!

stiam eu ca minunea nu tine mai mult de 3 zile!

atita timp cit kudika doarme.....zi de zi va exista asa ceva pe forum....e bolnava frate.....
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:34

De ce vorbitzi la plural? Razboiul este intre dvs versus restul lumii! Deci corectam:"M-ati facut: baba fara minte si judecata"! Si inca o intrebare retorica: pe cine ar trebui sa doara prostia? And by the way, chiar suntem educate si destepte, nu trebuie sa aratam atestatele nimanui, se vede cu ochiul liber.
Si ca sa termin la fel de apoteotic.....O zi buna va doresc!
miss_darine
Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:44
draga kudica 017050...amenintarile si mesajele care nu le-am putut posta ca nu ma lasa kudika ca sunt cu injuraturi groasnice la adresa familiei mele......au ajuns pe mana la cei care detin acest forum....amenintarile si nebunia ta ia sfirsit aici...ai demonstrat ca esti singura care faci lucruri nebunesti...si din clipa asta nu mai existi....daca te intorci cu alt cont..iti garantez ca va fi sters si acela....gata cu jignirile..ti-am zis ca pina la familia mea...dute cu domnu inainte
gata fetele am scapat de intrusa
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 11:24
De la: scorpio67, la data 2009-11-10 15:27:48
De la: kudika017520, la data 2009-11-10 13:31:02 AJUTORRRRRRRRRRRRRR!!! MA AJUTA CINEVA?????!!!!!! AM IN SPATE O SCORPIE SI NU MA LASA SA TRAIESC IN LINISTE!!!!!!!!!!! CINE I -MI DA JOS DIN CARCA SCORPIA, CARE NU MA LASA DE LOC SA MI TRAIESC IN LINISTE ,,,,,SERVICIUL DE ;;SOACRA!! VA ROG EU MULT AJUTATI-MA SA POT RESPIRA SI EU AERUL ASTA CURAT DUPA PLOAIE!! VA ROG MULT!!!!!!! CREDETI-MA CA EU SUNT SI BUNA, SI NEBUNA SI ANORMALA DACA;;; CINEVA CREDE CA AM BAUT APA DE LA CAINE, O ,,,,STIE DIN;PROPRIA EXPERIENTA!! ! EU NU SUNT; O; AMARATA, SA NU AM DUPA CE BEA APA, SA TREBUIASCA SA BEAU APA LUI MAX,,, NUMAI CA EU AM OROARE DE CAINI! M-A MUSCAT UNUL SI LA BLOC NU TIN ANIMALE!! IAR ACUM AM,,,OROARE DE SCORPIILE NESIMTITE,,,CARE MA CALARESC MEREU,, IN SPATE ,,SUNT IN UNELE CASE ANIMALE CU CHIP DE OM ,DAR EU LE IGNOR SI NU LE MAI BAG IN SEAMA!!!!!!! HAIDETI CINE MA AJUTA VA ROG SA SCAP DE ACEASTA POVARA;;NESIMTITA; SI FFF, GREA!!!!!!! PIEI!! DRACE!! PIEI SCORPIE!!! DIN SPINAREA MEA!! CA BALANGANI ;;DEGEABA;!!

Chiar ai nevoie de ajutor psihiatric.O femeie in toata firea cum te pretinzi care o data transmite pupaturi,spune ca iubeste toate nurorile si alte dulcegarii,invita si alte soacre sa fie intelegatoare si care apoi la simpla remarca ironica izbucneste in jigniri si varsa atata venin e doar o prefacuta si o mincinoasa,o labila psihic.Probabil ca si povestea cu cei doi fii ca brazii .cu nurorile perfecte ,cu cadourile de sute de kilograme sunt tot inventii.Topicul asta ca titlu ti se potriveste perfect,probabil ca ai lipsuri grave si faptul ca nu ti se da atentie in realitate te face sa ai reactiile astea demente.
Stai linistita balauritzo am multa rabdare,nu ma sperie ciudatii ca tine.te pupa scorpia dulce .....cu ranga pe dinti.

Nu va suprati ca intreb:
Exista internet gratuit si in spitalele de boli psihiatrice?!
dianawWw
Postat pe 12 Noiembrie 2009 11:34
De la: dianawWw, la data 2009-11-12 11:34:22
De la: scorpio67, la data 2009-11-10 15:27:48
De la: kudika017520, la data 2009-11-10 13:31:02 AJUTORRRRRRRRRRRRRR!!! MA AJUTA CINEVA?????!!!!!! AM IN SPATE O SCORPIE SI NU MA LASA SA TRAIESC IN LINISTE!!!!!!!!!!! CINE I -MI DA JOS DIN CARCA SCORPIA, CARE NU MA LASA DE LOC SA MI TRAIESC IN LINISTE ,,,,,SERVICIUL DE ;;SOACRA!! VA ROG EU MULT AJUTATI-MA SA POT RESPIRA SI EU AERUL ASTA CURAT DUPA PLOAIE!! VA ROG MULT!!!!!!! CREDETI-MA CA EU SUNT SI BUNA, SI NEBUNA SI ANORMALA DACA;;; CINEVA CREDE CA AM BAUT APA DE LA CAINE, O ,,,,STIE DIN;PROPRIA EXPERIENTA!! ! EU NU SUNT; O; AMARATA, SA NU AM DUPA CE BEA APA, SA TREBUIASCA SA BEAU APA LUI MAX,,, NUMAI CA EU AM OROARE DE CAINI! M-A MUSCAT UNUL SI LA BLOC NU TIN ANIMALE!! IAR ACUM AM,,,OROARE DE SCORPIILE NESIMTITE,,,CARE MA CALARESC MEREU,, IN SPATE ,,SUNT IN UNELE CASE ANIMALE CU CHIP DE OM ,DAR EU LE IGNOR SI NU LE MAI BAG IN SEAMA!!!!!!! HAIDETI CINE MA AJUTA VA ROG SA SCAP DE ACEASTA POVARA;;NESIMTITA; SI FFF, GREA!!!!!!! PIEI!! DRACE!! PIEI SCORPIE!!! DIN SPINAREA MEA!! CA BALANGANI ;;DEGEABA;!!

Chiar ai nevoie de ajutor psihiatric.O femeie in toata firea cum te pretinzi care o data transmite pupaturi,spune ca iubeste toate nurorile si alte dulcegarii,invita si alte soacre sa fie intelegatoare si care apoi la simpla remarca ironica izbucneste in jigniri si varsa atata venin e doar o prefacuta si o mincinoasa,o labila psihic.Probabil ca si povestea cu cei doi fii ca brazii .cu nurorile perfecte ,cu cadourile de sute de kilograme sunt tot inventii.Topicul asta ca titlu ti se potriveste perfect,probabil ca ai lipsuri grave si faptul ca nu ti se da atentie in realitate te face sa ai reactiile astea demente.
Stai linistita balauritzo am multa rabdare,nu ma sperie ciudatii ca tine.te pupa scorpia dulce .....cu ranga pe dinti.

Nu va suprati ca intreb:
Exista internet gratuit si in spitalele de boli psihiatrice?!

Pe mine ma intrebi sau pe balauritza?

Postat pe 12 Noiembrie 2009 11:35
Cristinuta ! Cu mine maica chiar ce ai ? Doar faptul ca am facut niste comentarii mai acide la dresa unora nu inseamna ca ma incadrezn aceeasi oala cu cealalta CUCOANA . Eu inca nu am folosit si nici nu voi folosi un LIMBAJ atat de ELEVAT ca al ei . Am incercat ca ironiile mele sa fie in limita decentei maica. Asa ca te rog sa nu generalizezi DA ? Faptul ca sunt mai in varsta ca voi nu inseamna ca sunt si SENILA ! Am si eu niscaiva scoli , dar nu m-am laudat cu ele . Cred ca la cea mai importanta materie ,, BUNUL SIMT '' am luat nota de trecere , nu am ramas CORIGENTA . Asa ca maica , am citit si mesajul pe care mi l-ai trimis in ,, PARTICOLER '' si sper ca nu crezi ca EU am fost in stare de asa ceva . Mamaia
kudika068864
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:00
De la: kudika068864, la data 2009-11-12 12:00:47Cristinuta ! Cu mine maica chiar ce ai ? Doar faptul ca am facut niste comentarii mai acide la dresa unora nu inseamna ca ma incadrezn aceeasi oala cu cealalta CUCOANA . Eu inca nu am folosit si nici nu voi folosi un LIMBAJ atat de ELEVAT ca al ei . Am incercat ca ironiile mele sa fie in limita decentei maica. Asa ca te rog sa nu generalizezi DA ? Faptul ca sunt mai in varsta ca voi nu inseamna ca sunt si SENILA ! Am si eu niscaiva scoli , dar nu m-am laudat cu ele . Cred ca la cea mai importanta materie ,, BUNUL SIMT '' am luat nota de trecere , nu am ramas CORIGENTA . Asa ca maica , am citit si mesajul pe care mi l-ai trimis in ,, PARTICOLER '' si sper ca nu crezi ca EU am fost in stare de asa ceva . Mamaia

nici vorba...daca aveam ceva cu dv...spuneam direct pe forum..nu ma feresc...respect orice femeie care ma respecta...si respect orice om cu bun simt...
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:07
Ei bine ca mi-am adus aminte ! De la tine era reteta de pui chinezesc nu ? Sau ma insel 1 Stii nu mai am rabdare sa vad cine a dat-o dar ma facu-to duminica . E COOOOOL!!!!!!!!! La ai mei le-a placum mult . Multumesc . A cum duminica am sa incer RASTURNATA ! Pa fetele !
kudika068864
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:38
De la: kudika068864, la data 2009-11-12 12:38:21Ei bine ca mi-am adus aminte ! De la tine era reteta de pui chinezesc nu ? Sau ma insel 1 Stii nu mai am rabdare sa vad cine a dat-o dar ma facu-to duminica . E COOOOOL!!!!!!!!! La ai mei le-a placum mult . Multumesc . A cum duminica am sa incer RASTURNATA ! Pa fetele !

da de la mine....si mai am retete de chinezesc..uh plec in concediu sap viitoare..si am sa gatesc numai specialitati ca am timp
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:45
Daca ai timp si doresti poti sa-mi mai dai cateva , sunt deschisa la NOU ! La fel si tanarul meu DOMN . Mai putin barbata-miu . El e cu manacrea clasica .
kudika068864
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:58
De la: kudika068864, la data 2009-11-12 12:58:59Daca ai timp si doresti poti sa-mi mai dai cateva , sunt deschisa la NOU ! La fel si tanarul meu DOMN . Mai putin barbata-miu . El e cu manacrea clasica .

pui cu ciuperci
Ingrediente
500 g piept de pui, 150 g ciuperci crude (sau de la conserva), 1 ardei gras rosu, un ardei gras verde, un ardei iute, 2 cepe medii, 2 linguri de ulei, sos soia, 1 lingurita de amidon, un cub de concentrat de vita, 1 catel de usturoi, 1/4 lingurita de amestec de condimente
Se taie carnea feliute subtiri. Intr-o tigaie mare se pune uleiul, amestecul de condimente si catelul de usturoi pisat iar apoi se pune carnea. Se tine pe foc iute pana ce carnea s-a rumenit putin iar apoi se adauga ceapa curatata si taiata in 4. Se mai lasa 2 minute pana cand se desprind foile de ceapa, ceapa ramanand crocanta. Ciupercile se spala bine si se indeparteaza coditele, apoi se taie pe lungime. Ardeii grasi se curata si se taie cubulete. Ardeiul iute se curata si se taie marunt. Se prepara un sos din 100 ml apa, amidon, 1.5 linguri sos soia si cubul de vita maruntit. Se pun ciupercile, ardeiul gras si ardeiul iute (dupa gust) intr-un vas la foc iute cam 2 minute, pana se fragezesc putin, apoi se adauga sosul. Se lasa pe foc pana se ingroasa putin sosul iar apoi se adauga carnea cu ceapa cu tot. Se mai lasa 2 minute pe foc.
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:09
Iam , Iam , cred ca si asata e fff buna !!!! Merci !
kudika068864
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:13
cel mai simplu poti sa faci rapid din :pui,bere,soia,sare,condimente(boia,oragano,patrunjel,piper),ceapa
se taie puiul cuburi mai mari se caleste putin...la fel si ceapa inabusita putin in 3 linguri ulei masline..se toarna peste paharul de bere si 3 linguri soia si la fos mic se lasa pina absoarbe toata berea...iese o delicatese...maninci cu legume fierte sau piure niam
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:16
Deja imi ploua in gura ! Se vede ca am inceput sa mamanc si din litere !
kudika068864
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:16
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-12 13:16:04cel mai simplu poti sa faci rapid din :pui,bere,soia,sare,condimente(boia,oragano,patrunjel,piper),ceapa
se taie puiul cuburi mai mari se caleste putin...la fel si ceapa inabusita putin in 3 linguri ulei masline..se toarna peste paharul de bere si 3 linguri soia si la fos mic se lasa pina absoarbe toata berea...iese o delicatese...maninci cu legume fierte sau piure niam
important ce am uitat o lingurita de zahar
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:18
szechuan rapid
Ingrediente
2 piepturi de pui intregi sau 4 jumatati de piept de pui, 3 linguri amidon, 1 lingura ulei, 3 catei usturoi tocati, 5 linguri sos soia, 1,5 linguri otet alb de vin, 6 cepe verzi taiate in bucati de 2-3 cm, ¼ pahar apa, 1 lingurita zahar, 1/8 lingura piper cayenne (se poate substitui cu ardei rosu iute pisat sau boia iute). Se curata pieptul de oase si piele si se taie carnea in cubulete de 1-2 cm. Se treceti puiul prin amidon. Se incingeti uleiul in wok sau tigaie si se adauga puiul si usturoiul. Cind puiul e putin rumenit, se adauga sosul de soia, otetul, zaharul si apa. Se acopera si peste 3 minute se adauga ceapa verde si ardeiul rosu. Se mai lasa 2 minute pe foc
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:18
porc gong-bao
Ingrediente
pulpa porc, morcov, pasta ardei iute, sos soia, supa de legume, sare, zahar, alune, amidon, castraveti, ulei floarea soarelui, ceapa verde, piper alb
Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se clateste, se taie cuburi mari. Castravetele se spala, se curata de capete, se taie cuburi mari.
Sosul: pasta de ardei iute, sosul de soia, supa, sarea, zaharul, piperul alb se adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se leaga cu amidon dizolvat in apa, dupa care se adauga cuburile de castraveti.
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:21

Mai suntetzi de belea, topicul asta l-ati transformat in carte de bucate, iar pe celalalt intr-o poezie!
miss_darine
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:22
Fete inventive, dragostea misca lumea dar trece prin stomac.

Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:23
De la: scorpio67, la data 2009-11-12 13:23:57Fete inventive, dragostea misca lumea dar trece prin stomac.

Eu ma bucur!
miss_darine
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:26
De la: miss_darine, la data 2009-11-12 13:22:08
Mai suntetzi de belea, topicul asta l-ati transformat in carte de bucate, iar pe celalalt intr-o poezie!

draga mea..si cite mai pot ...uh...si uite ca sunt si prietena cu doamna soacra zisa mamaia...vreau sa guste din retetele mele...se va linge pe degete...ca sunt tare bune sa bem ceva...
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:28
De la: miss_darine, la data 2009-11-12 13:26:39
De la: scorpio67, la data 2009-11-12 13:23:57Fete inventive, dragostea misca lumea dar trece prin stomac.

Eu ma bucur!

pis pis....cred ca de la manusile tale...toata lumea este cuminte
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:29
OAU! Merci Cristinuta ! Dar nu e mai frumos asa ? Decat sa ne balacarim ? Eu am cateva retete clasice de-ale lui mamita mea . Paste cu cartofi , taietei cu varza ...... astea imi plac mie ffff mult si-mi face mami cand merg la ea . Ai mei acasa nu prea sunt incantati de mancarurile astea si atunci nu prea fac . Dar ma SATURRRRRRRRRRR cand merg la mama . Stiti parintii mei au o varsta , tata 81 si mami 73 . In fiecare saptamana trec odata sau de doua ori pe la ei si zilnic vorbim la telefon . PISI , cred ca fetele au drepate , manusile tale rosiute au facut minuni ! BRAVOS !!!!!!!!
kudika068864
Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:54
De la: kudika068864, la data 2009-11-12 13:54:06OAU! Merci Cristinuta ! Dar nu e mai frumos asa ? Decat sa ne balacarim ? Eu am cateva retete clasice de-ale lui mamita mea . Paste cu cartofi , taietei cu varza ...... astea imi plac mie ffff mult si-mi face mami cand merg la ea . Ai mei acasa nu prea sunt incantati de mancarurile astea si atunci nu prea fac . Dar ma SATURRRRRRRRRRR cand merg la mama . Stiti parintii mei au o varsta , tata 81 si mami 73 . In fiecare saptamana trec odata sau de doua ori pe la ei si zilnic vorbim la telefon . PISI , cred ca fetele au drepate , manusile tale rosiute au facut minuni ! BRAVOS !!!!!!!!

da si eu...v-am scapat de BALAUR
merit un pup macar
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 14:50
kudika068864
Postat pe 12 Noiembrie 2009 14:51
De la: kudika068864, la data 2009-11-12 14:51:46

asa da
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:04
a trecut sezonul retetelor???
greierash_is_back
Postat pe 12 Noiembrie 2009 20:05
Buna dimi .............. la toata lumea , iaca a revenit prietena mea ............. GREIERAS ! Ce mai faci draguta , mi-a fost dor de tine . Nu inca nu am terminat cu retele ! Sa nu-mi spui ca te facusi fata de casa si vrei sa treci la cratita ! Mamaia
kudika068864
Postat pe 13 Noiembrie 2009 07:03
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-12 20:05:29 a trecut sezonul retetelor???

nu draga mea.. unde umbli?....sa iti zic si tie ca am scapat de kudika 1750 o sa fie liniste intre soacre si nurori
cristiana_cris
Postat pe 13 Noiembrie 2009 10:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AJUTOR! VA IMPLOR! CITIT TOT! VA ROG MULT!! 10 De la: kudika_22408 5 Decembrie 2012 10:05
as vrea sa stiu si eu cupluri care au trecut prin momente grele in relatie si reusesc sa le depaseasca 21 De la: denis_3d25 29 Noiembrie 2009 08:16
am nevoie de pareri in cazuldespartirii mele 48 De la: 27 Noiembrie 2014 16:36
Situatie grea cu fosta 62 De la: sadora 24 August 2009 21:03
Casnicie terminata 3 De la: stevler 7 Decembrie 2016 10:51