Mai multe
| Si mai vreau reteta de prajitura cu fructe.O facea mama mea cu un fel de blat de chec si orice fel de fructe. | ||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:47 |
||
|---|---|---|
| Cred ca se mai gasesc gogonele pe piata !Ai vazut ca nu e foarte scumpa reteta si sa stii , nu ca sa ma laud dar toti care au mancat la mine din acest aperitiv au fost incantati . Este ceva mai rafinat decat clasica salata de boeuf . Si daca il ai acasa poti oricand sa pregatesti ceva rapid . Daca nu uit ma voi uita azi dupa reteta de prajitura cu fructe pe care o vrei , o am scrisa dar sa stii nu o mai stiu exact asa ca mai bine caut reteta si ti-o dau maine . Pa ! Mamaia | ||
|
kudika068864 Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:53 |
||
De la: felixcat, la data 2009-11-08 13:36:01sa imi bag coada in toti cei care fac quote de juma de pagina si ma chinui sa dau la scroll pana imi vine acru.. pisoiule...unde umbli?...parca imi era dor de tine...de blanita ta aia neagra
|
||
|
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 9 Noiembrie 2009 13:08 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-09 11:32:40Multu ..... cred ca e buna ! O voi incerca cat de curand . Cum stati fetelor cu raceala ? Pe mine ma incearca de vreo doua zile . Am ragusit si vorbesc de parca as fi vazut LUPUL CEU RAU! si acum vreau si eu o urare de bine...pt ca merit..si a fost ziua mea...si ati uitat de mine mai lasati rata...si ciorba....vreau un citecel...sa ma simt bine
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 9 Noiembrie 2009 13:10 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-09 13:10:58De la: kudika068864, la data 2009-11-09 11:32:40Multu ..... cred ca e buna ! O voi incerca cat de curand . Cum stati fetelor cu raceala ? Pe mine ma incearca de vreo doua zile . Am ragusit si vorbesc de parca as fi vazut LUPUL CEU RAU! Daca iti cant eu la multi ani se dezgheata polul nord,se schimba clima. Mai bine
|
||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2009 13:31 |
||
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!! Vezi nu sunt chiar asa rea ! Ti-am trimis urari , balonase , flori , pupici , cantecel si multa sanatate tie si celor dragi !!!!! MAMAIA
|
||
|
kudika068864 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:01 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-09 14:01:42LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!! pai ....nu zice nimeni ca sunteti rea...nu va cunosc...nu ma cunoasteti.... ...insa discutile care au evoluat au fost din cauza...ca unele au soacre nasoale...unele sunt super...unele nurori sunt nasoale...unele bune....insa fiecare a avut dreptul sa spuna cum au...sau ce cred..si este normal sa fie si pro si contra...nu?... ..oricum sa cintam...sa bem ca saptamina viitoare...plec.....si revin cu zapada la voi
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:27 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-11-09 11:47:16Si mai vreau reteta de prajitura cu fructe.O facea mama mea cu un fel de blat de chec si orice fel de fructe. uite iubita mea...da sa imi faci si mie ca mor de poftaaaaaaa Ingrendiente: 4 oua 150 g zahar ( daca va place mai dulce puteti pune 200 g) 150 ml lapte 8 linguri ulei 1 plic zahar vaniliat 400 g faina 1 plic praf de copt coaja rasa de la 1/2 de lamaie Optional: 2 albusuri 100 g zahar Se mixeaza bine ouale cu zaharul si zaharul vaniliat , pana acesta se topeste .Va rezulta o crema spumoasa .Adaugam uleiul si mixam timp de 3 minute.Punem treptat faina amestecata cu praful de copt , alternam cu laptele si amestecam pana se incorporeaza. Puteti folosi mixerul pe viteza mica, nu este nevoie de lingura de lemn.La sfarsit adaugam coaja rasa de lamaie. Turnam amestecul intr-o tava mare ( cea de la aragaz, eu am folosit o tava 42x26) si deasupra punem fructele taiate bucatele. In cazul meu au fost capsuni dar se pot pune orice fructe chiar si din compot. Coacem 15 minute la foc mic,facem proba cu scobitoarea si daca este gata o scoatem Punem deasupra cele 2 albusuri batute spuma cu zaharul. Bagam la cuptor 2-3 minute pana se rumeneste bezeaua ( atentie nu va dezlipiti ochii de usa cuptorului deoarece se rumeneste foarte repede :)).delicioasaaaaaaaaa
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:29 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-09 14:27:09De la: kudika068864, la data 2009-11-09 14:01:42LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!! une? une pleci fara noi????
|
||
|
_curly Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:37 |
||
De la: _curly, la data 2009-11-09 14:37:27De la: cristiana_cris, la data 2009-11-09 14:27:09De la: kudika068864, la data 2009-11-09 14:01:42LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!! HIHI...plec...sa vaz daca va este dor de mineeeeeeee la munte o saptamana de relax....imi ajunge numai medicale.. acum relax
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:53 |
||
Distractie placuta si te anunt,,solemn; ca o sa ne lipsesti((fiecare)) din cadru!! Sa va distati bine!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:33 |
||
SCUZE!!! KA MULTI ANI FERICITI! CU; SANATATE, BANI SI FERICIRE!! CU;SOT BUN, COPII MINUNATI SI SOCRI, TOLERANTI;;!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:24 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-10 09:24:58 hihi...dar mai stau citeva zile...ma bucur ca o sa va lipsesc
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:43 |
||
|
Va marturisesc de la bun inceput ca nu-mi place sa gatesc. Poate si pentru faptul ca nu sunt o gurmanda, nu sunt o pofticioasa.. mananc ca sa traiesc si nu invers. Totusi, imi plac dulciurile.. Fara numar! Si cand spun dulce.. exclud cozonacul sau, eu stiu.. biscuitii. Dulce inseamna.. ca mierea de dulce. V-as ruga daca imi puteti da niste retete (dulci in special) care nu necesita cuptor. Am unul electric.. pe care habar nu am sa-l folosesc. Dar am microunde (asta daca exista vreo reteta unde acest tip de cuptor mi-ar fi de folos). So?
|
||
|
rashela Postat pe 10 Noiembrie 2009 10:03 |
||
De la: rashela, la data 2009-11-10 10:03:07Va marturisesc de la bun inceput ca nu-mi place sa gatesc. Poate si pentru faptul ca nu sunt o gurmanda, nu sunt o pofticioasa.. mananc ca sa traiesc si nu invers. nasol...la cuptorul cu microunde nu se fac prajituri insa sa sti ca nu este greu sa faci prajitura
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:05 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-10 11:05:57De la: rashela, la data 2009-11-10 10:03:07Va marturisesc de la bun inceput ca nu-mi place sa gatesc. Poate si pentru faptul ca nu sunt o gurmanda, nu sunt o pofticioasa.. mananc ca sa traiesc si nu invers. Pai nu e greu s-o fac.. dar n-am unde. E un cuptor electric (la aragaz)... oarecum ciudat. Cel putin pentru mine. Nu ma bag la aluaturi sau orice alte forme de prajituri care necesita preincalzire la anumite grade sau, mai stiu eu...de crescut, de una alta. O friptura merge.. dar o prajitura ar fi un esec total. Trebuie sa existe retete fara cuptor...
|
||
|
rashela Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:56 |
||
De la: rashela, la data 2009-11-10 11:56:17De la: cristiana_cris, la data 2009-11-10 11:05:57De la: rashela, la data 2009-11-10 10:03:07Va marturisesc de la bun inceput ca nu-mi place sa gatesc. Poate si pentru faptul ca nu sunt o gurmanda, nu sunt o pofticioasa.. mananc ca sa traiesc si nu invers. bun...atunci poti sa faci rafaelo.. Pt Raffaello avem nevoie de: - 150g zahar pudra cu vanilie - 200g lapte praf - 200g nuca de cocos - o tabla de unt - 2 foi de napolitane cu vanilie - 100g migdale intregi Acestea fiind spuse, mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite bine-bine.In ceea ce rpiveste foile de napolitane, eu prefer "foile pt vafe" de la Vel Pitar, care sunt fine si foarte sfarmicioase, perfecte pt ce avem nevoie. Obtinem o pasta pe care o tinem 30 de min la frigi. Din pasta luam cate putin, punem o migdala in centru si facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos.Desi e ceva de munca (ca si la toate prajiturile facute bucata cu bucata) eu zic ca merita si ca rezultatul va fi peste asteptari: chiar are gust de Raffaello
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 12:17 |
||
AJUTORRRRRRRRRRRRRR!!! MA AJUTA CINEVA?????!!!!!! AM IN SPATE O SCORPIE SI NU MA LASA SA TRAIESC IN LINISTE!!!!!!!!!!! CINE I -MI DA JOS DIN CARCA SCORPIA, CARE NU MA LASA DE LOC SA MI TRAIESC IN LINISTE ,,,,,SERVICIUL DE ;;SOACRA!! VA ROG EU MULT AJUTATI-MA SA POT RESPIRA SI EU AERUL ASTA CURAT DUPA PLOAIE!! VA ROG MULT!!!!!!! CREDETI-MA CA EU SUNT SI BUNA, SI NEBUNA SI ANORMALA DACA;;; CINEVA CREDE CA AM BAUT APA DE LA CAINE, O ,,,,STIE DIN;PROPRIA EXPERIENTA!! ! EU NU SUNT; O; AMARATA, SA NU AM DUPA CE BEA APA, SA TREBUIASCA SA BEAU APA LUI MAX,,, NUMAI CA EU AM OROARE DE CAINI! M-A MUSCAT UNUL SI LA BLOC NU TIN ANIMALE!! IAR ACUM AM,,,OROARE DE SCORPIILE NESIMTITE,,,CARE MA CALARESC MEREU,, IN SPATE ,,SUNT IN UNELE CASE ANIMALE CU CHIP DE OM ,DAR EU LE IGNOR SI NU LE MAI BAG IN SEAMA!!!!!!! HAIDETI CINE MA AJUTA VA ROG SA SCAP DE ACEASTA POVARA;;NESIMTITA; SI FFF, GREA!!!!!!! PIEI!! DRACE!! PIEI SCORPIE!!! DIN SPINAREA MEA!! CA BALANGANI ;;DEGEABA;!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:31 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-10 13:31:02 AJUTORRRRRRRRRRRRRR!!! MA AJUTA CINEVA?????!!!!!! AM IN SPATE O SCORPIE SI NU MA LASA SA TRAIESC IN LINISTE!!!!!!!!!!! CINE I -MI DA JOS DIN CARCA SCORPIA, CARE NU MA LASA DE LOC SA MI TRAIESC IN LINISTE ,,,,,SERVICIUL DE ;;SOACRA!! VA ROG EU MULT AJUTATI-MA SA POT RESPIRA SI EU AERUL ASTA CURAT DUPA PLOAIE!! VA ROG MULT!!!!!!! CREDETI-MA CA EU SUNT SI BUNA, SI NEBUNA SI ANORMALA DACA;;; CINEVA CREDE CA AM BAUT APA DE LA CAINE, O ,,,,STIE DIN;PROPRIA EXPERIENTA!! ! EU NU SUNT; O; AMARATA, SA NU AM DUPA CE BEA APA, SA TREBUIASCA SA BEAU APA LUI MAX,,, NUMAI CA EU AM OROARE DE CAINI! M-A MUSCAT UNUL SI LA BLOC NU TIN ANIMALE!! IAR ACUM AM,,,OROARE DE SCORPIILE NESIMTITE,,,CARE MA CALARESC MEREU,, IN SPATE ,,SUNT IN UNELE CASE ANIMALE CU CHIP DE OM ,DAR EU LE IGNOR SI NU LE MAI BAG IN SEAMA!!!!!!! HAIDETI CINE MA AJUTA VA ROG SA SCAP DE ACEASTA POVARA;;NESIMTITA; SI FFF, GREA!!!!!!! PIEI!! DRACE!! stiam eu ca ai baut apa la caine..si ca nu te tine mult!
|
||
|
one_size Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:39 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-09 13:10:58De la: kudika068864, la data 2009-11-09 11:32:40Multu ..... cred ca e buna ! O voi incerca cat de curand . Cum stati fetelor cu raceala ? Pe mine ma incearca de vreo doua zile . Am ragusit si vorbesc de parca as fi vazut LUPUL CEU RAU! Sorry, acum am citit commul tau, stai ca-ti cant eu! Multi ani traiascaaaaaaaaaa, multi ani traiascaaaaaaaaaaa, Laaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuulzti aaaaaaaaaaaaaaaaaaani.....Cristinaaaaaaaaaaaaaaa sa traiascaaaaaaaaaaaaaa! Sa fi sanatoasa, iubita si norocoasa fata dulce si frumoasa!
|
||
|
miss_darine Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:44 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-10 13:31:02 AJUTORRRRRRRRRRRRRR!!! MA AJUTA CINEVA?????!!!!!! AM IN SPATE O SCORPIE SI NU MA LASA SA TRAIESC IN LINISTE!!!!!!!!!!! CINE I -MI DA JOS DIN CARCA SCORPIA, CARE NU MA LASA DE LOC SA MI TRAIESC IN LINISTE ,,,,,SERVICIUL DE ;;SOACRA!! VA ROG EU MULT AJUTATI-MA SA POT RESPIRA SI EU AERUL ASTA CURAT DUPA PLOAIE!! VA ROG MULT!!!!!!! CREDETI-MA CA EU SUNT SI BUNA, SI NEBUNA SI ANORMALA DACA;;; CINEVA CREDE CA AM BAUT APA DE LA CAINE, O ,,,,STIE DIN;PROPRIA EXPERIENTA!! ! EU NU SUNT; O; AMARATA, SA NU AM DUPA CE BEA APA, SA TREBUIASCA SA BEAU APA LUI MAX,,, NUMAI CA EU AM OROARE DE CAINI! M-A MUSCAT UNUL SI LA BLOC NU TIN ANIMALE!! IAR ACUM AM,,,OROARE DE SCORPIILE NESIMTITE,,,CARE MA CALARESC MEREU,, IN SPATE ,,SUNT IN UNELE CASE ANIMALE CU CHIP DE OM ,DAR EU LE IGNOR SI NU LE MAI BAG IN SEAMA!!!!!!! HAIDETI CINE MA AJUTA VA ROG SA SCAP DE ACEASTA POVARA;;NESIMTITA; SI FFF, GREA!!!!!!! PIEI!! DRACE!! Din cauza lipsei de inspiratie pe care ai avut-o in momentul cand ti-ai facut contul aici .. de a nu-ti alege si tu un nick.. care sa te scoata in evidenta... ci doar un numar la coada, imi cer scuze daca vorbesc cu persoana nepotrivita. Pana la urma nici nu conteaza. Dar, daca tu esti cea care facea uz de emoticoane pe topicul cu soacre.. vreau sa-ti spun ceva. De obicei nu urmaresc o cearta... mai ales cand continua zile in sir.. ma indispune. Dar, mai trece o zi, mai citesc un comentariu, inca 3 zile.. iar ocolesc topicul.. si tot asa. Ceea ce vreau eu sa-ti spun, dincolo de cearta pe care o ai acolo... dincolo de cuvintele pe care le folosesti (ma voi referi doar la tine pentru ca despre tine vreau sa vorbesc), so, dincolo de toate astea.. imi pari o persoana plina de umor. Cel putin eu, citind printre randuri cele scrise de tine si verva cu care insiri acele emoticoane... vad o persoana care rade mult. Ca razi cu adevarat, ca razi a paguba.. asta nu am de unde sa stiu. Prin urmare, n-ai putea sa tranformi totusi, povestea asta intr-o gluma¿ Ca frunti incruntate avem cu totii .. din motive reale, macar virtual.. sa ni le descretim. Sper sa fi vorbit cu cine cred eu
|
||
|
rashela Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:50 |
||
|
@ cristiana_cris Multumesc mult! |
||
|
rashela Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:51 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-11-10 13:44:16De la: cristiana_cris, la data 2009-11-09 13:10:58De la: kudika068864, la data 2009-11-09 11:32:40Multu ..... cred ca e buna ! O voi incerca cat de curand . Cum stati fetelor cu raceala ? Pe mine ma incearca de vreo doua zile . Am ragusit si vorbesc de parca as fi vazut LUPUL CEU RAU! bine soacra ...si eu dansez
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:59 |
||
De la: rashela, la data 2009-11-10 13:50:40De la: kudika017520, la data 2009-11-10 13:31:02 AJUTORRRRRRRRRRRRRR!!! MA AJUTA CINEVA?????!!!!!! AM IN SPATE O SCORPIE SI NU MA LASA SA TRAIESC IN LINISTE!!!!!!!!!!! CINE I -MI DA JOS DIN CARCA SCORPIA, CARE NU MA LASA DE LOC SA MI TRAIESC IN LINISTE ,,,,,SERVICIUL DE ;;SOACRA!! VA ROG EU MULT AJUTATI-MA SA POT RESPIRA SI EU AERUL ASTA CURAT DUPA PLOAIE!! VA ROG MULT!!!!!!! CREDETI-MA CA EU SUNT SI BUNA, SI NEBUNA SI ANORMALA DACA;;; CINEVA CREDE CA AM BAUT APA DE LA CAINE, O ,,,,STIE DIN;PROPRIA EXPERIENTA!! ! EU NU SUNT; O; AMARATA, SA NU AM DUPA CE BEA APA, SA TREBUIASCA SA BEAU APA LUI MAX,,, NUMAI CA EU AM OROARE DE CAINI! M-A MUSCAT UNUL SI LA BLOC NU TIN ANIMALE!! IAR ACUM AM,,,OROARE DE SCORPIILE NESIMTITE,,,CARE MA CALARESC MEREU,, IN SPATE ,,SUNT IN UNELE CASE ANIMALE CU CHIP DE OM ,DAR EU LE IGNOR SI NU LE MAI BAG IN SEAMA!!!!!!! HAIDETI CINE MA AJUTA VA ROG SA SCAP DE ACEASTA POVARA;;NESIMTITA; SI FFF, GREA!!!!!!! PIEI!! DRACE!! iar ceartaaaaaaaaaaaaaaa mai pina la urma ce se intimpla?
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:00 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-10 13:31:02 AJUTORRRRRRRRRRRRRR!!! MA AJUTA CINEVA?????!!!!!! AM IN SPATE O SCORPIE SI NU MA LASA SA TRAIESC IN LINISTE!!!!!!!!!!! CINE I -MI DA JOS DIN CARCA SCORPIA, CARE NU MA LASA DE LOC SA MI TRAIESC IN LINISTE ,,,,,SERVICIUL DE ;;SOACRA!! VA ROG EU MULT AJUTATI-MA SA POT RESPIRA SI EU AERUL ASTA CURAT DUPA PLOAIE!! VA ROG MULT!!!!!!! CREDETI-MA CA EU SUNT SI BUNA, SI NEBUNA SI ANORMALA DACA;;; CINEVA CREDE CA AM BAUT APA DE LA CAINE, O ,,,,STIE DIN;PROPRIA EXPERIENTA!! ! EU NU SUNT; O; AMARATA, SA NU AM DUPA CE BEA APA, SA TREBUIASCA SA BEAU APA LUI MAX,,, NUMAI CA EU AM OROARE DE CAINI! M-A MUSCAT UNUL SI LA BLOC NU TIN ANIMALE!! IAR ACUM AM,,,OROARE DE SCORPIILE NESIMTITE,,,CARE MA CALARESC MEREU,, IN SPATE ,,SUNT IN UNELE CASE ANIMALE CU CHIP DE OM ,DAR EU LE IGNOR SI NU LE MAI BAG IN SEAMA!!!!!!! HAIDETI CINE MA AJUTA VA ROG SA SCAP DE ACEASTA POVARA;;NESIMTITA; SI FFF, GREA!!!!!!! PIEI!! DRACE!! N-am facut decat sa arat cat esti de ipocrita si falsa. |
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:03 |
||
|
@cristiana_cris Glumesti, nu? Sau nu te-ai referit la postul meu.. desi l-ai citat. Eu nu ma certam acolo, dimpotriva. Ia mai baga nasucul odata ci citeste cu atentie...
|
||
|
rashela Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:04 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-11-10 14:03:22De la: kudika017520, la data 2009-11-10 13:31:02 AJUTORRRRRRRRRRRRRR!!! MA AJUTA CINEVA?????!!!!!! AM IN SPATE O SCORPIE SI NU MA LASA SA TRAIESC IN LINISTE!!!!!!!!!!! CINE I -MI DA JOS DIN CARCA SCORPIA, CARE NU MA LASA DE LOC SA MI TRAIESC IN LINISTE ,,,,,SERVICIUL DE ;;SOACRA!! VA ROG EU MULT AJUTATI-MA SA POT RESPIRA SI EU AERUL ASTA CURAT DUPA PLOAIE!! VA ROG MULT!!!!!!! CREDETI-MA CA EU SUNT SI BUNA, SI NEBUNA SI ANORMALA DACA;;; CINEVA CREDE CA AM BAUT APA DE LA CAINE, O ,,,,STIE DIN;PROPRIA EXPERIENTA!! ! EU NU SUNT; O; AMARATA, SA NU AM DUPA CE BEA APA, SA TREBUIASCA SA BEAU APA LUI MAX,,, NUMAI CA EU AM OROARE DE CAINI! M-A MUSCAT UNUL SI LA BLOC NU TIN ANIMALE!! IAR ACUM AM,,,OROARE DE SCORPIILE NESIMTITE,,,CARE MA CALARESC MEREU,, IN SPATE ,,SUNT IN UNELE CASE ANIMALE CU CHIP DE OM ,DAR EU LE IGNOR SI NU LE MAI BAG IN SEAMA!!!!!!! HAIDETI CINE MA AJUTA VA ROG SA SCAP DE ACEASTA POVARA;;NESIMTITA; SI FFF, GREA!!!!!!! PIEI!! DRACE!!
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:04 |
||
|
Si asta dovedeste tot " umorul" nu-i asa rashela: ;;;;;;;;;;;;;;1. Nu ai ce cauta pe acest forum, pt, ca ;nu te incadrezi deloc! L-am initiat pt, ;;;Soacre;! Tu nu esti soacra!! L-am deschis pentru persoanele ;; ,,Educate, cu bun simt;;; tu nu faci parte ,,nici din aceasta, categorie!! 2,, L-am deschis pentru ,,,mamele de baieti,,!! 3,,, Nici in aceasta zona nu te incadrezi, atunci, ce naiba, te tot ,,freci pe topicul nostru degeaba???!!! Sa ne demonstrezi cat esti de; micuta, de nesimtita si,, fara valoare,, frustrata,,,nebagata-n seama, intre tinerii educati,,???!! O stim de pe toate forumurile unde apari! In nesimtirea ta;jignesti, jignesti, fara sa tii cont,,,,,,,,, pe cine! Eu cred un; lucru: La ;mata; a trebuit,sa taci, te-ai maritat (,,,trebuie sa fii mac!! Saraca si cu ;pretentii; de premadona,,,,,poate da sau poate nu,,,ma priveste,,!! Daca te poate ,suporta cineva;; cred ca si acolo ;;trebuie; sa taci!! De muncit nu muncesti, stai pe net si dai indicatii! Stai ;;needucato ,,si da-le indicatii, celor care -ti ti permit,,, ,,, javra!! Fa o pe mata,, talpa iadului, ca n-a stiut sa te educe!! E pacat ,,insa ca; si-a stricat ;;CURU;; pt, o asa,,,,,,,,,,,, Nu ma dau eriona!! Eu am muncit! Aproape dublu cat ai tu,,,,ani de viata,,!!Am facut ceva,,,am produs multa valuta pt, tara, muncind ;Export;;; TUUUUUUU!!!!!!!! Nu produci,, nici matreata!! Esti prea marunta, neinsemnata, prost educata, pt, un razboi atat de mare!! Da mai departe cu scrisul, ca numai prostii , ai in cerebel,, iesi din zona noastra, ca; ne este scarba, de o asemenea .,,O, O, O, O, O, ...,,,,,,,NIMENI,,, CA TINE,,,,,,!! SI MAI DA-NE PE MAI DEPARTE NOUA MAMELOR DE BAIETI,, PUPICINCUR!! Ca nu te vom baga in seama!! De acum incolo, vei scrie si vei citi singura in compania a 1-2 femei soooper educate precum, ESTI tu!!!!!!! Da din fleanca, Da din ;drik;;CA;;ALCEVA NU STII SA FACI NIMIC;;;;!! MORI, MORI DE CIUDA,, REBUT SOCIAL!!!!! HUO!!!! Nu esti tu ;;;UN PARAZIT;;;care nu muncesti, e indicat sa mi spui ce sa fac! Pot sa si tricotez, ca stiu!! DAR TU ;;REBUT;; ce stii face inafara de-a scuipa nesimtirea , frustarea si de-a ne da noua celor care am muncit, am, facut multe in viata aceasta,,,,;;PUPICINCUR,,, INAFARA DE-A NE, LINGE, de-a ne da,, pupici stii tu unde,, nu stii nimic! Studii??? Dupa felul de exprimare ai 4 clase facute in cartier rezidential;; Ferentari,, Daca te lasa ;prostu,,, cu ce traiesti??? Ca din jigniri nu faci bani! Din lins ;;;da;!! Eu ;si-n toamna asta mi-am modernizat in casa, am bagat multi ;;EUROI;; puteam sa-mi platesc, sa mi ;Zugraveasca;;; dar mi-am zugravit eu! Sa am ocupatie!! Cand ma plictisesc pe net!! Sunt ,maistru croitor,, japita,, am studii aproape cati ani de viata ii ai tu ..ne,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Simtita!! Acasa, atunci cand ma plictisesc , lucrez, hainute pt; saraci, pt, nepoti si cos , celor care doresc!! Pe langa pensia mare ce o am de ;;1500lei, sotul are 2000 mai ;;produc!! Vii tu,,,codoasa ;;; putoarea, intretinuta, lingatoarea, de ;PUPICINCUR LA SOACREE;; si ne dai indicatii!! Vai de ;;;;PI,,,,,,,,,,,,,,, CIOARELE TALE,, Tu ;;baietii mei ; nu te-ar fi luat! Sunt sigura! Daca; i-mi erai nora, cu asa comportament de nebuna, te asigur ca; o data calcai in casa mea!! Si daca te comportai asa, intrai pe usa si,,,,,,aterizai de pe balcon!! REBUT SOCIAL!! TRANTOR CE ESTI!!!!Du te la mata sa te mai cace si sa te educe,,,,,,,,,,, Ar fi pacat sa scuipi ceva bastarzi, asa inteligenti, ca tine!!!!!!! Pt; o nora asa ;desteapta!!! Din acest moment iti v-a raspunde ;dosul; meu!! " |
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:14 |
||
De la: rashela, la data 2009-11-10 14:04:24@cristiana_cris nu iubita nu la tine...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:16 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-10 13:31:02 AJUTORRRRRRRRRRRRRR!!! MA AJUTA CINEVA?????!!!!!! AM IN SPATE O SCORPIE SI NU MA LASA SA TRAIESC IN LINISTE!!!!!!!!!!! CINE I -MI DA JOS DIN CARCA SCORPIA, CARE NU MA LASA DE LOC SA MI TRAIESC IN LINISTE ,,,,,SERVICIUL DE ;;SOACRA!! VA ROG EU MULT AJUTATI-MA SA POT RESPIRA SI EU AERUL ASTA CURAT DUPA PLOAIE!! VA ROG MULT!!!!!!! CREDETI-MA CA EU SUNT SI BUNA, SI NEBUNA SI ANORMALA DACA;;; CINEVA CREDE CA AM BAUT APA DE LA CAINE, O ,,,,STIE DIN;PROPRIA EXPERIENTA!! ! EU NU SUNT; O; AMARATA, SA NU AM DUPA CE BEA APA, SA TREBUIASCA SA BEAU APA LUI MAX,,, NUMAI CA EU AM OROARE DE CAINI! M-A MUSCAT UNUL SI LA BLOC NU TIN ANIMALE!! IAR ACUM AM,,,OROARE DE SCORPIILE NESIMTITE,,,CARE MA CALARESC MEREU,, IN SPATE ,,SUNT IN UNELE CASE ANIMALE CU CHIP DE OM ,DAR EU LE IGNOR SI NU LE MAI BAG IN SEAMA!!!!!!! HAIDETI CINE MA AJUTA VA ROG SA SCAP DE ACEASTA POVARA;;NESIMTITA; SI FFF, GREA!!!!!!! PIEI!! DRACE!! take a gun si foloseste-l pt tine personal
|
||
|
_curly Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| povestea fara happy end | 11 | De la: andreea_garda 13 Martie 2009 21:29 |
| vreau si eu un sfat..... | 6 | De la: alexa923 18 Noiembrie 2009 19:01 |
| Oare merita o sansa? | 11 | De la: luyyzz 26 Iulie 2009 15:52 |
|
|
||
| nu stiu daca sa il iert | 31 | De la: yoyo_l0ov3 12 Iulie 2009 04:59 |
| D&P parfumuri... | 6 | De la: Fusun_ge 18 August 2014 23:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.