Setari Cookie-uri

Ce e oare intre noi...?

Mda... Recunosc ca e mai mult obisnuinta in relatia noastra...
"Nah! Fiecare doarme cum isi asterne! ... " la faza asta m-ai dat gata...
Am facut o greseala... si e cam normal sa te framante ... ce se intampla cu tine... si sa iti doresti sa asculti un sfat... poate... o sa fii si tu in situatia mea.. desi nu iti doresc...
Eu nu sunt multumita de cum "dorm" tocmai de aia am cerut un sfat...stiu ca eu mi-am asternut...asa ca suport consecintele ...
IonelaB20
Postat pe 6 Noiembrie 2009 22:30
De la: IonelaB20, la data 2009-11-06 22:30:57Mda... Recunosc ca e mai mult obisnuinta in relatia noastra...
Am facut o greseala... si e cam normal sa te framante ... ce se intampla cu tine... si sa iti doresti sa asculti un sfat... poate... o sa fii si tu in situatia mea.. desi nu iti doresc...
Eu nu sunt multumita de cum "dorm" tocmai de aia am cerut un sfat...stiu ca eu mi-am asternut...asa ca suport consecintele ...

Fraza aceea nu cred ca are vreun iz de ironie, ci vrea doar sa iti deschida ochii ca totusi ai gresit fata de iubitul tau, si stii cum se zce "Cine fuge dupa doi iepuri ii pierde pe amandoi!" asa ca ia o hatarare urgenta,sa nu ramai cu buza umflata.
ralukutzza
Postat pe 6 Noiembrie 2009 22:35
De la: IonelaB20, la data 2009-11-06 22:30:57Mda... Recunosc ca e mai mult obisnuinta in relatia noastra...

Eu nu inteleg neam atitudinea asta ostila! Vreti un sfat, va da omul un sfat, si replicati "poate o sa fii in situatia mea...", etc.
Cu fraza "cum iti asterni, asa dormi" voiam sa realizezi ca viitorul tau depinde de deciziile tale curente!!
NumaiTu
Postat pe 6 Noiembrie 2009 22:53
Poate am fost putin rautacioasa... dar de la un timp sunt f. irascibila...
Stiu ca gresesc... tocmai de asta vreau sa pun capat acestei situatii imposibile.. Am revenit in oras... si dintr-o fraza "amantu" ma facut sa imi revina iara toate tampeniile in cap... ma doare ca stiu ca nu pot sa fiu indiferenta... si cel mai rau ma doare ca stiu ca gresesc... cu vointa mea... poate ca o sa las toate sa decurga pe fagasul lor normal... o sa imi vad de relatie si o sa rup relatia cu omu asta care ma dat cu totu peste cap... incet incet... dar sigur ...
anastashy
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:12
Situatia e cam aiurea...dar din ce am trait eu pot sa iti spun un lucru
Nu puteai sa treci la fapte daca erai ferm convinsa ca pe fostul=actualul il iubesti. Clar esti indecisa...dar de ce nu te gandesti poate daca iubeai cu adevarat nu ai fi facut..si nu ai fi continuat sa faci nimic cu celalalt.
People...mi se pare ca lumea mai nou are o relatie serioasa doar pentru ca se poarta...in momentul in care ai sentimente clare si stii ce vrei de la partener...atunci poti afirma ca ai o relatie serioasa
olgisz
Postat pe 18 Noiembrie 2009 20:41
Dupa a mea parere, nu iubesti pe niciunul! Asta nu e iubire !
Dragostea iti consuma toate resursele sufletesti, cand iubesti cu adevarat nici nu vezi alti posibili parteneri. Cred ca, daca simti asa, cea mai simpla explicatie e ca de fapt nu iubesti cu adevarat nici una dintre persoane.
nobodyy
Postat pe 8 Februarie 2010 17:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
IUBITUL MEU MA INSEALA CU FOSTA LUI IUBITA!!! 36 De la: kudika_983775 31 Ianuarie 2016 10:55
Brabatii sunt slabi....... pe bune ! 113 De la: sil_mary 2 Septembrie 2009 11:46
Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti 46 De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:53
Iubire in exil de Donna V 1 De la: vivacedonna 10 Decembrie 2011 10:11
Facultatea de Arte (Am nevoie de un sfat, va rog!) 114 De la: kudika_nikole 25 Ianuarie 2012 17:06