Mai multe
| sunt rac, si intr-adevar albul ma reprezinta cel mai bine, se potriveste perfect cu cele spuse | ||
|
dzyka Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:45 |
||
|---|---|---|
E ceva adevar aici... sunt varsator si-mi plac toate culorile, in special rosul, dar adevarul e ca verdele marin, sau pur si simplu marea, ma linisteste si-mi incarca bateriile, iar culoarea prunei putrede (o nuanta a violetului) ma innebuneste de placere.
|
||
|
krisla Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:47 |
||
Ca si varsator , eu aodr fetele:))) partea a 2 a e ca ele mai putin pe mine sau chiar deloc, stiu ca nare relevanta cu subiectul ,dar..:))ne bagam in seama-Sincer imi place culoarea neagra si ma si prinde bine, deci... nu vad mare relevanta intre asa zisul zodiac si preferintele coloristice..APROPO SUNT UN COPIL ORFAN":) CAUT MAMICA ADOPTIVA! MENTIONEZ :-SUNT CUMINTE SI FAC DRAGOSTE DE CALITATE, -GRATIS :~
|
||
|
|
||
|
baiatfinut Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:47 |
||
|
Sunt Gemeni si nu cred in cele spuse.Chiar as putea spune ca nu imi place crem aproape deloc chiar, mi se pare o culoare babeasca. Si imi place, rosu, negru,maro, portocaliu,galben,verde( preferata) .Cred ca mai aveti delucrat la acest subiect deschis,sau eventual sa-linchideti aici. Lasati profesionistii sa se ocupe de treburile astea.O zi buna! |
||
|
anckutza Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:04 |
||
eu nu cred ca e adevarat.....cel putin la mine......sunt taur si nu-mi plece deloc verdele.....poate la alti e devarat la mine nu.....
|
||
|
Georgiana_89 Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:17 |
||
| Nu e bine...sincer nu-mi place culoarea galbena deloc si sunt Berbec....:))) nu as purta galben si nici nu ma prinde bine.keep tryin' | ||
|
stelista_dica Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:20 |
||
|
Sunt Balanta- si rozul si rosul mi-se potriveste foarte bine. Imi plac si ma simt bine si in alte culori, dar ce ai mentionat tu, chiar asa se intampla.
|
||
|
alice_kandia Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:56 |
||
| eu sunt berbec si urasc galbenul!!!!! culoarea mea preferata e albastru! | ||
|
eoiriseo Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:58 |
||
|
eu sant taur si imi plac in general toate culorile chiar si galben ,mov , verde dar toate culorile sa fie deschise -cele tipatoare nu prea etc si electronice imi plac .numai bine cu stima |
||
|
hreniuk Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:22 |
||
| urasc rozul!!! si sunt balanta :D | ||
|
whitwspirit Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:36 |
||
si fiul meu e gemen
|
||
|
kudika027909 Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:37 |
||
|
||
|
kudika027909 Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:37 |
||
|
||
|
kudika027909 Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:40 |
||
eh...sincer mi s-ar potrivi mai mult c spune la taur...sun leoaica si cu orange-ul nu prea am tangente.. o sa incerc sa stau prin preajma portocaliului sa vad c efecte are asupra mea dak nu at ati dat-o'n bara cu leii glm..
|
||
|
oksysweet Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:59 |
||
| exact | ||
|
Goth_Lady_666 Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:03 |
||
| si eu sunt tot leu si nu imi place deloc orange galben etc...:))..culorile mele preferate sunt negru ,grena ji mov | ||
|
Goth_Lady_666 Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:04 |
||
De la: liana75, la data 2009-11-29 09:35:02Buna Si eu sunt capricorn si chiar mi se potriveste culoarea negru |
||
|
RoxYuuki16 Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:19 |
||
| Mie imi plac toata culorile in functie de starea mea de spirit.......sunt balanta si intradevar port destul roz, dar si rosu, albastru,mov, verde, galben foarte mult, toamna mult gri si maro, si verde inchis.... | ||
|
Cherry_bob Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:23 |
||
si yo sunt balantza si urasc rozul imi place negrul in mod deosebit dar si alte culori INCHISE total opusul
|
||
|
sayu_chan Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:26 |
||
eu sunt scorpion si chiar m-a nimerit pt k imi place culoarea rosu. prefer de asemenea si culoarea verde insa nu e batut in cuie k asa trebuie sa fie si sa se potriveasca pt fiecare zodie. de multe ori e la nimereala acest lucru...
|
||
|
scorpyus Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:42 |
||
| sunt gemeni sh imi plac culorile deschise,insa favorita mea nu este crem,ci este blue deschis,dar in general imi plac toate culorile deschise sh kre ma reprezinta... | ||
|
dennysutza Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:03 |
||
| eu sunt leu... orange?:)) no way :O hate it!! imi place mult albastrul, gri, rosu.. alb.. | ||
|
kudika025369 Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:15 |
||
| Buna.Sunt in zodia Gemeni,si imi plac foarte mult,culorile-Rosu,purpuriu,albastru electric,galben-------nicidecum bej,crem-niciodata nu mi-au placut!!!-apoi in toate horoscoapele,pe care le-am citit,spune ca pt.gemeni culoarea norocoasa si preferata-Galbenul--anicidecum,bej,crem---apoi pt.Berbeci-Rosu,nicidecum galben,etc..pt.Taur-maro,bej,crem,verde-pt.Rac-culoarea Argintiu,alb--pt.Leu--galben,auriu,orange--pt.Fecioara-maro,gri,cenusiu--pt.Balanta-- turqoise,roz,verde-pt.Scorpion-rosu purpuriu--pt.sagetator--am uitat---pt.capricorn---gri,negru--pt.varsatori--albastru... | ||
|
xena_a Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:31 |
||
Buna, eu sunt o leoaica, care adora verdele praz cu picatzele roz bonbon
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:34 |
||
......nu stiu de unde pana unde ai scris tu aceste aspecte legate de fiecare zodie in parte.....eu una sunt CAPRICORN dar crede-ma ca nu imi place deloc negrul asa cum ai scris tu aici,imi plac culorile vi:),asa ca nu prea m-ai nimerit ......poate cu celelalte zodii ai avut mai multa dreptate!
|
||
|
brasoveank Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:37 |
||
sunt taur si imi plaaace rosul si movul... verdele imi e neutru dar stiu cu siguranta ca arata oribil pe bine deci... nu se compara cu ce zice in cartile de astrologie ale mihaelei dicu.... |
||
|
justmenoone Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:57 |
||
|
si eu sunt in zodia pestilor si ador culoare verde,iar albastru nu imi place deloc,si nu am absolut nimic de aceasta culoare.... n-ati nimerit nicio zodie:P |
||
|
udroiu_crystyna Postat pe 29 Noiembrie 2009 16:17 |
||
si eu sant sagetator si imi place mult albastru si rosu nu prea se potrivesc dar asta e ca sai faci !
|
||
|
manu38 Postat pe 29 Noiembrie 2009 16:20 |
||
| e dap...de ex eu fiind capricorn imi plac f mult culorile tari albastu vrrde mov neaparat tre sa pun pe mn ceva mai tipator deci...nu prea ati nimerot-o. | ||
|
aysel Postat pe 29 Noiembrie 2009 16:55 |
||
|
Si mama mea e capricorn si uraste negrul. Ce nu inteleg eu de ce spuneti ca bej/cremul este plictisitor? Eu ador nuantele acestea
|
||
|
michelle_venus_21 Postat pe 29 Noiembrie 2009 17:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| el balanta-ea balanta,zi de nastere:03.10 | 15 | De la: spumosu 22 Octombrie 2009 12:54 |
| femeia PESTI... | 108 | De la: annienne 25 Octombrie 2011 23:57 |
| *** TAROT *** | 0 | De la: 24 Mai 2009 13:38 |
|
|
||
| EA rac-EL fecioara!?! | 15 | De la: Andalina13 1 Octombrie 2010 21:18 |
| eu berbec el leu | 15 | De la: kudika002081 13 Septembrie 2009 18:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.