Setari Cookie-uri

Despartire

TE IUBESC...dar ....nu mai pot?????? este o scuza penibila! daca sunteti impreuna va rezolvati problemele impreuna...nu separat...ori sunteti un cuplu...ori ce? o incercare? asa nu merge...daca el nu este in stare sa infrunte greutatile alaturi de tine indeparteaza-te, nu poti lupta doar tu!
steffy91
Postat pe 29 Noiembrie 2009 21:37
Nu e bine sa faci dragoste daca nu esti casatorit religios. Zicea Sf. Paul ca este mai bine pentru om sa ramana cum este el insusi. El era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii. Pentru Dumnezeu fiecare este unic. Stiu ca la ortodocsi iti da voie sa te recasatoresti... de fapt mi-a zis un preot calugar franciscan catolic despre Legea lui Dumnezeu pura, fara falsificare. Cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou.
kudika081126
Postat pe 13 Decembrie 2009 01:28
De la: kudika081126, la data 2009-12-13 01:28:53Nu e bine sa faci dragoste daca nu esti casatorit religios. Zicea Sf. Paul ca este mai bine pentru om sa ramana cum este el insusi. El era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii. Pentru Dumnezeu fiecare este unic. Stiu ca la ortodocsi iti da voie sa te recasatoresti... de fapt mi-a zis un preot calugar franciscan catolic despre Legea lui Dumnezeu pura, fara falsificare. Cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou.


Lipsa de educaþie ºi culturã, este la foarte multe persoane o cutumã.Dacã înveþi carte mai mult decât doar sã poþi citi, sau pentru cã este învãþãmântul de 8 clase obligatoriu, poþi afla foarte multe. Afli ºi rolul religiei în dezvoltarea umanã.Religia are niºte reguli care se aplicã societãþilor umane care nu sunt organizate statal. Nu fura, nu minþi, nu preacurvi etc. etc., sunt reguli de comportament pentru o fiinþã umanã civilizatã.Omenirea acum câteva mii de ani, nu avea organizare administrativã pentru cetãþeni ºi nici organe de opresiune. Cele zece porunci sunt un decalog al unei fiinþe civilizate. Cã unii dintre oameni s-au folosit de avantajele religiei pentru bunãstare proprie, este altã poveste, tristã pentru umanitate. ªi este o ipocrizie sã încerci sã îmbini viaþa simplã, naturalã, propovãduitã de capii bisercii, cu viaþa impusã de normele capitaliste, unde scopul principal este concurenþa în orice domeniu. În capitalism, religia are un singur rol, arãtat foarte frumos de geniul României. "Religia, o frazã de dânºii inventatã, Ca cu a ei putere sã vã aplece în jug". Pentru cei fãrã culturã, vorbesc despre Mihai Eminescu. Aº fi curios sã ºtiu ce or sã mai scrie pe net, bisericoºii ãºtia rataþi, dupã ce toþi oamenii vor avea implantat în corp, cip-ul RFAID. Adicã vei fi monitorizat permanent. Atunci va exista într-adevãr un Dumnezeu care va ºti permanent ce faci, numai cã vor fi mai mulþi. Vedeþi cã unii dintre voi, aþi intrat la grajd deja, vã luaþi la întrecere la viteza de arat cu alte vite, fãrã sã realizaþi cã de fapt, voi araþi pentru alþii. Apoi mergeþi înapoi la grajd ºi comentaþi ce vi se indicã de cãtre stãpânii voºtri.
addodas
Postat pe 13 Decembrie 2009 15:23
se poate sa stim cati ani aveti....?fiecare!
kudika024631
Postat pe 13 Decembrie 2009 20:32
Probabil ca de la mult stres si daca spui ca mai provocai discutii si tu, omul a hotarat sa isi ia o pauza, cred ca era bine daca il sustineai si sa eviti sa discuti cu el. Dar nu mai conteaza ce a fost, e faptul consumat. Cert e, ca sa nu se descarce pe tine ca nu mai suporta situatia, a preferat o pauza. NU il cauta, lasa-l sa te caute, nu il presa, lasa-l in legea lui, daca vrei sa ai de castigat, daca vei fi pisaloaga va fugi de tine ca de mere padurete, mai ales ca e stresat si din alte parti, cand te cauta raspunde-i pozitiv, dar nu il cauta tu. Si eu cred ca va veti impaca, si daca va impacati incearca sa nu mai creezi conflicte cand il vezi cu multe pe cap, langa tine ar fi trebuit sa se relaxeze si sa gaseasca liniste nu sa se enerveze.
oana84onutza
Postat pe 15 Decembrie 2009 19:15
Nu l-am mai cautat deloc...am aflat k ca tot intreaba de mine dar eu nu am mai dat niciun semn de viata...mi-am continuat viata fara el si pot zice ca sunt un pik mai linistita acuma...mi-am dat si eu seama k a fost o relatie cam disfunctionala...il mai iubesc inca...si el ma mai iubeste dar poate ii mai bine fara...acuma sa vedem k de 2 sapt nu am vb deloc :))) aa si eu am 20 si el are 21
rai20
Postat pe 16 Decembrie 2009 17:20
Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine.
Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere, s-ar putea sa nu fie intotdeauna ceea ce doriti sa auziti, dar intotdeauna va fi adevarul.

Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/
Cristinakitty
Postat pe 4 Ianuarie 2010 05:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma iubeste sau nu? Nu mai stiu ce sa cred. 4 De la: ella_c 25 August 2010 09:30
mailuri,mailuri..mailuri 17 De la: ana_bita 13 Februarie 2009 04:43
cum pot sa recapat increderea iubitului meu? 29 De la: kudika_14388 11 Septembrie 2012 11:43
Divort 50 De la: TEODORRD 17 Aprilie 2009 06:09
buna fetelor un rasp daca se poate dar sincer 6 De la: G1ul1a 9 Septembrie 2010 17:25