Setari Cookie-uri

Concurs de Craciun: Castiga un costum de Craciunita!

cel mai frumos craciun a fost pentru mine cel de anul trecut. dupa 3 luni de munca asidua (eu, tata si viitorul meu sot) ne-am mutat in casa noua, casa noastra. am simtit ca suntem acasa atunci cand am impodobit bradul si ne-am pregatit asa cum am stiut noi mai bine pentru sarbatori. de alte cadouri nu am prea avut parte pentru ca am ramas fara bani dupa renovari, insa cel mai frumos cadou a fost cand au venit parintii nostri in vizita si le-am citit admiratia pe fata. a fost un craciun pe care sunt convinsa ca nu il voi uita niciodata...
morena_pantea
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:32
Cel mai frumos Craciun a fost cel petreccut alaturi defiintele care imi sunt atat de dragi: iubitul meu, parintii mei, prietenii mei....Era o zi aparent trista in care toti erau plecati cu multa treaba...ma resemnasem ca o sa petrec aceasta sarbatoare citind, impodobind bradul singura si asteptandu-i cu turta dulce si cozonac...Zis si facut am aranjat toate cele specifice Craciunului : am impodobit bradul , am ascultat colinde, am pregatit dulciurile si vroiam sa dorm putin cand aud soneria...Erau toti cu mic si mare, pregatiti de sarbatoare. A fost o atmosfera minunata si atunci am inteles ca spiritul Craciunului se afla in fiecare dintre noi atunci cand ne pasa unul de altul.
cristina_dta
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:32
pt mine sarbatorile de iarna nu sunt un prilej de bucurie dar totusi un craciun deosebit a fost cel petrecut la viena cu niste prieteni.Acolo toata atmosfera era parca desprinsa dintr-un basm frumos plin de bucurie si dragoste. Acolo, in acea atmosfera de basm toata lumea radea si se bucura, cu toate ca nu se cunosteau intre ei deoarece erau fff multi turisti se comportau de parca se cunosteau de o viata. In aer plutea un miros imbietor de vin fiert si turta dulce si pe fundal se auzeau colinde. A fost intradevar o noapte magica.
claudia_daniela
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:34
cel mai frumos craciun a fost cel de anul trecut.
cu toate ca eu credeam ca o sa fie cel mai urat craciun petrecut vreodata, nu a fost asa. datorita prietenului meu. el a pus la cale o "mica-maree" farsa (pentru mine normal). cu cateva zile inainte de craciun mi-a dat o veste care m-a "zdruncinat" foarte tare. mi-a zis ca trebuie sa plece in spania(la parintii lui). si pe mine nu ma putea lua din anumite motive.
vorbea asa serios incat l-am crezut.(bineinteles ca am plans vreo 2 zile. ca nu o sa petrec craciunul cu el, cu cel pe care il iubesc)..
si in prima zi de Craciun. mi-a facut o mare surpriza. m-am trezit cu el la usa. si cu toti prietenii mei(am ramas uimita.. eu ma asteptam sa fie in spania). m-am bucurat enorm cand i-0am vazut pe toti cei dragi alaturi de mine..dar mai ales pe el..
pot sa spun ca acesta a fost cel mai minunat craciun din viata mea:X

sarbatori fericite tuturor:*
anny88
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:40
Cel mai frumos craciun din viata mea .... pot spune ca aceasta fraza se potriveste pentru fiecare Craciun petrecut pana acum cu cei dragi....cand suntem toti impreuna si petrecem in stilul romanesc..cu bucate traditionale (sarmale, cozonaci, vin rosu cu scortisoara), respectand de altfel si traditia.. primit colindatorii.. si ne bucuram de spiritul craciunului.
clao333
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:47
Cel mai frumos Craciun din viata mea a fost anul trecut cand l-am petrecut cu prietenul meu si cu familia lui. Mie imi place Craciunul, mi se pare cea mai frumoasa srabatoare din an. dar cireasa de pe tort a a fost dupa ce ne-am retras in camera numai noi 2 asa a fost si cand am trecut in noul an .......oricum craciunul e cea mai frumoasa sarbatoare daca ai cu cine sa o petreci....
andreea840
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:49
Pentru mine cel mai frumos Craciun a fost primul an cand m-am mutat in apartamentul pe care il avem in rate si era acum 3 ani cand desi "saraci"adica cu bani mai putin ca am investit in zugraveala si mobila am avut un brad frumos si am primit si cacouri mai practice ce e drept (chiuveta sau dus la baie )eram asa de fericiti ca nu ne mai incapeam in piele de fericire.Seara ardeau luminitele pe brad si era miros de brad ,am facut si pajitura ,era o atmosfera de vis iar calculatorul canta colinzi iar niste copii din bloc au venit si ne-au colindat spre surprindera noastra care nu stiam ca sa le dam pt urari.
Pentru mine dupa Craciunul de cand eram copil si mergeam in tot satul la multe case si veneam inghetata iar acasa ma intampina bunica cu prajituri cu nuca .Iar seara era cina in familie cu multe preparate din porc.
Dupa copilarie Craciunul la casa mea este o amintire frumoasa.
Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi si sa va bucurati de ce aveti si sa aveti multa sanatate .
Sa fiti iubiti
Carisma
carisma
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:50
cel mai frumos Craciun a fost acum 4 ani cand sa nascut baiatul meu....atunci m-am bucurat mai mult ca oricand fiind alaturi de el,impodobind bradul si cassa pt el,bucurandu-ne alaturi de el de magia sarbatorilor pe care le simtim din plin.....ne-am simtit mai impliniti vazand minunea aia mica de langa noi ...si de atunci parca toate sarbatorile au prins o motivatie....
AlinaStoichiciu
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:54
Craciunul.....cea mai plina sarbatoare, cea mai linistitoare, plina de micile bucurii ale sezonului:bradutz impodobit, colinde, zambetele de pe fetele celor dragi, cadouri, o adevarata bucurie!
Iubesc Craciunul, si toata viata am sa-l astept cu drag pe Mos Craciun si la 70 de ani , trezeste copilul din mine....ma bucur de fiecare clipa, de fiecare fulg de nea, de fiecare globulet....de tot.
Cel mai frumos craciun a fost cel in care am primit inelul de logodna intr-o cutie de Raffaelo si am fost ceruta de sotie de prietenul meu , a fost plin de magie, de dragoste si de bucurii.:)
Astept Craciunul cu acceasi ardoare in fiecare an!
Craciun fericit!
roxxanna
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:55
Cel mai frumos craciun din viata mea a fost cel de anul trecut deoarece a fost ultimul craciun petrecut alaturi de tatal meu (Acesta s-a stins din viata acum doua luni si jumatate),iar un cracin fericit pentru mine inseamna un craciun petrecut alaturi de cei dragi,intr-o atmosfera calda si feerica.
Mi-as dori ca toti oamenii in aceasta perioada sa fie mai buni,sa simta bucuria nasterii Domnului si sa-i pretuiasca cu adevarat pe cei de langa ei!
eu_monixa
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:02
Cel mai frumos Craciun a fost acum 2 ani cand sotul meu a venit din voiaj dupa mai multe luni si am petrecut Craciunul cu toata familia cu bucuria in suflet ca eram cu toti in aceasta zi magica a sarbatorilor de iarna
kudika081873
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:11
Cel mai frumos ..craciun.. ...nu trebuie sa ma gaqndesc prea mult a fost anul trecut... a fost cel mai frumos craciun din "istorie".... cum definesc eu un craciun frumos...Simplu : Mirosul acelor "proaspete " ale bradului maret care sta sa fie imbodobit cu iubire....Familia..prietenii in 2cuvite ..Cei dragi..sa fie pe langa tine..Chiar si atunci cand mergi la cumparaturi de craciun este frumos.. pt ca te zapacesti de care brad sa luam ce globuri unde? cum? de ce? dar cu cei dragi pe langa tine ... o sa te faca sa nu te mai agiti ..Daca luam fiecare craciun al meu in parte : Fiecare a fost deosebit prin felul lui de ex : intr un an bradul a fost impodobit albastru,rosu,galben,ntr un an mi am petrecut craciunul cu prietenii...cu familia...intr un an ..casa mirosea a cozonac ..intr un an ..a prajituri proaspete facute de bunica...shi in altul a ..turta dulce facuta de mine si prieteni...craciunurile difera...prin aspect..etc. Dar xista un aspect in care toata craciunurile ..vor fi la fel ..Acela in care ele umple inimile cu bucurie..casele cu caldura sufleteasca...chipurile cu fericire....si aduce in acelasi loc ..familia..Pt ca familia si cei dragi sunt cei mai importanti...

Acum vorbind de amanuntele craciunului tracut ...pot sa zic ca .. mi am petrecut craciunul alaturi de prieteni la un loc cu familia ! A fost de neimaginat ..de frumos..In craciunul trecut l-am prezentat pe prietenl meu ..familiei...Toti erau incantai...: nu aveau nici un repros..(cred ) ..Ne-am distrat toti ...intr-un apartament mic ..cu 2 camere ..dar au incaput 15 insi ...Va pwwp Toxix
Toxix_Girl
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:16
Cel mai frumos craciun poate fi anul acesta ...cu ajutorul vostru... ...eu planuiesc anul acesta de craciun sa il petrec alaturi de "noua mea achizitie" undeva la munte....unde sa fim doar noi 2 ... ...cu familia am facut in toti anii....cred k un craciun pot face excepite de la regula .... un costum de craciunitza ar completa seara mea .... ar fi o idee buna....mai ales k se termina si postul .... ...restul e tacere ....(imaginati-va voi)
gonzolita
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:18
De la: Toxix_Girl, la data 2009-12-03 09:16:05Cel mai frumos ..craciun.. ...nu trebuie sa ma gaqndesc prea mult a fost anul trecut... a fost cel mai frumos craciun din "istorie".... cum definesc eu un craciun frumos...Simplu : Mirosul acelor "proaspete " ale bradului maret care sta sa fie imbodobit cu iubire....Familia..prietenii in 2cuvite ..Cei dragi..sa fie pe langa tine..Chiar si atunci cand mergi la cumparaturi de craciun este frumos.. pt ca te zapacesti de care brad sa luam ce globuri unde? cum? de ce? dar cu cei dragi pe langa tine ... o sa te faca sa nu te mai agiti ..Daca luam fiecare craciun al meu in parte : Fiecare a fost deosebit prin felul lui de ex : intr un an bradul a fost impodobit albastru,rosu,galben,ntr un an mi am petrecut craciunul cu prietenii...cu familia...intr un an ..casa mirosea a cozonac ..intr un an ..a prajituri proaspete facute de bunica...shi in altul a ..turta dulce facuta de mine si prieteni...craciunurile difera...prin aspect..etc. Dar xista un aspect in care toata craciunurile ..vor fi la fel ..Acela in care ele umple inimile cu bucurie..casele cu caldura sufleteasca...chipurile cu fericire....si aduce in acelasi loc ..familia..Pt ca familia si cei dragi sunt cei mai importanti...

Acum vorbind de amanuntele craciunului tracut ...pot sa zic ca .. mi am petrecut craciunul alaturi de prieteni la un loc cu familia ! A fost de neimaginat ..de frumos..In craciunul trecut l-am prezentat pe prietenl meu ..familiei...Toti erau incantai...: nu aveau nici un repros..(cred ) ..Ne-am distrat toti ...intr-un apartament mic ..cu 2 camere ..dar au incaput 15 insi ...Va pwwp Toxix
kudika060316
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:18
cel mai frumos craciun este cel petrecut alaturi de cei dragi,de sot,iubit. fiecare craciun a avut o semnificatie aparte si a fost deosebit in felul lui,insa momentele unuia mi-au ramas intiparite in minte:primul craciun pentrecut alaturi de viitorul meu sot.o atmosfera placuta de sarbatoare,bunatati pe masa:cozonaci,sarmalute,salata de bouef,racituri,si alte asemenea preparate,colinde in surdina,un bradut frumos impodobit si eu ,in bratele lui.am stat,am povestit,ne-am facut planuri iar atmosfera a fost una de vis............
rrammo
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:20
http://www.looksexy.ro/products/483-craciunite/5380-winter_lady.mbs

Cel mai frumos Craciun? Pe cand parintii mei erau impreuna și toți trei am mers la țarã, la bunici.
Îmi amintesc cã am avut parte de o masã tradiționalã de Crãciun.
Acum bunicii și mama nu mai sunt printre noi.

Am încredere cã vor urma alte Crãciunuri, de la an la an ...sper...mai frumoase...alãturi de oameni dragi.
felicidade
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:24
Cel mai frumos Craciun eu zic ca a fost cel de anul trecut, pentru ca a fost primul Craciun impreuna cu baietelul nostru atunci avind doar cateva luni. Am ascultat colinde, am impartit cadouri si a fost minunat!
deliaionela
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:25
Cel mai frumos Craciun eu zic ca a fost cel de anul trecut, pentru ca a fost primul Craciun impreuna cu baietelul nostru atunci avind doar cateva luni. Am ascultat colinde, am impartit cadouri si a fost minunat!
deliaionela
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:25
Orice craciun e minunat daca il petreci alaturi de cei dragi....de cineva de care ejti multumit..
pentru mine toate craciunurile au fost frumoase in felul lor
gabytza156
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:30
Craciunul anului 2008 a fost cel mai frumos si deosebit din viata mea. In anul acesta s-a nascut si fiul meu, Raul. Alaturi de al, de prieteni si familie a fost cel mai frumos Craciun de pana acum
rodyrozy
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:36
Cel mai frumos Craciun a fost chiar cel care a trecut.L-am petrecut cu fostul meu prieten,pe atunci actualul.Sampania a curs,la fel si fanteziile noastre care au fost indeplinite.
ancasobo
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:40
cel mai frumos craciun a fost cel in care am plecat impreuna cu iubitul meu la paris pentru ziua mea de nastere (22 decembrie) si am ramas sa ne petrecem si craciunul acolo. a fost splendid, toate luminile si spiritul de craciun existent si la ei, chiar daca nu am fost in familie. sper ca anul acesta cu ajutorul costumului de craciunita, sa devina cel mai frumos craciun ever :D
marcyu
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:42
Cel mai frumos craciun e atunci cand totata familia se aduna acasa, cand toti sunt sanatosi, cand avem de toate pe masa si cand exista intelegere si liniste sufleteasca pentru fiecare.
Mie imi place ca, macar de Craciun, sa uitam de toate necazurile si nelinistile care apar in viata de zi cu zi si sa ne bucuram cu totii de Nasterea Domnului, impodobind bradutul, daruindu-ne cadouri, ascultand colinde si servind din bucatele minunate pregatite special pt aceste sarbatori.
elena_cleopa
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:43
Fiecare craciun are ceva special....dar cel mai frumos Craciun a fost acum 6 ani de zile cand l-am cunoscut pe iubitul meu in momentul acela mi-am dat seama ca mi-am gasit jumatatea si multumesc lui D-zeu ca inca totul merge de minune intre noi. Acel Craciun a fost inceputul unei relatii minunate si a unei perioade de maxima fericire.... Va pup si va urez la toti sarbatori fericite!!!
miss_iony
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:51
Cel mai frumos craciun a fost,cu siguranta, anul trecut.Eu si sotul am mers in Tenerife,unde am facut baie in ocean si scufundari,plaja,shopping,cam tot ce-mi place in viata mai mult.Avand in vedere ca totul se intampla in perioada din an cand acasa e frig si inzapezit...bucuria a fost dubla.
adelle_m
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:53
Cel mai frumos Craciun din viata mea a fost acum doi ani cand eu si sotul meu am fost in Paris, unde am fost cazati la un hotel de 5 stele cu piscina, sauna, masaj. Pe langa faptul ca am mancat numai specialitati rafinate, ne-am rasfatat in interiorul hotelului, am vizitat Parisul cu toate splendorile sale si am fost intr-o zi chiar la Disney Land unde am retrait cu drag perioada copilariei. Da, ne-am transformat pentru o zi in copii si am profitat de toate oportunitatile oferite de acest minunat parc de distractii. Apoi in seara de Craciun am luat cina intr-un restaurant elegant si am continuat petrecerea la noi in camera de hotel unde personalul hotelului ne oferise chiar un bradut impodobit si la lumina lumanarilor parfumate am baut o fina sampanie frantuzeasca si ne-am desfacut cadourile fiecare. Intr-adevar a fost cel mai minunat Craciun din viata mea. Un vis devenit realitate!
claudia73
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:03
Craciunul de anul trecut a fost cel mai frumos pt. mine si sotul meu, proaspati casatoriti de doar 2 luni. S-a intamplat ca in saptamana Craciunului sa aflu ca port o minune in mine, ca semn al dragostei dintre mine si iubitul meu sot. Desi nerabdarea de a impartasi aceasta enorma bucurie era mare am pastrat secretul inca cateva zile pana in Ajunul Craciunului cand i-am facut sotului cel mai frumos cadou pe care il putea primi vreodata. Am asezat cele 2 teste de sarcina pozitive intr-o pereche de botosei impachetati frumos si am atasat o scrisorica cu ce i-ar putea spune viitorul sau fiu. Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie uimirea, bucuria si lacrimile de fericire care l-au cuprins pe "destinatar".
Aceste momente traite acum un an sunt foarte speciale pentru noi si nu vor fi egale decat poate de acest Craciun pe care il vom petrece pentru prima data in trei, noi si minunea noastra de doar 3 luni.
alinacarina
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:15
Cel mai frumos Craciun l-am petrecut alaturi de familie acum 2 ani, in jurul semineului, cu un brad imens si multe cadouri sub el.L-am avut si pe Mos Craciun alaturi, tatal meu fiind imbracat festiv si dandu-ne cadourile mult asteptate si dorite, descrise in prealabil in scrisoare trimisa Mosului.A fost o atmosfera cum era cand eram micuti, o atmosfera care a reinviat dupa multi ani, astfel devenin si mai frumoasa decat era o data....
cristypana
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:19
Cel mai frumos craciun a fost si va cel cel petrecut cu cei dragi,adica familia mea.Pentu mine Craciunul inseamna: mic dejun cu miros de brad, cafea cu paine prajita, globuri, venirea Mosului, bucurie, cadouri, emotii, relaxare, odihna, semne de iubire.Atata timp cat ii am pe ei alaturi nimic nu-mi mai trebuie petrec cu ei un craciun minunat.Eu asa imi petrec craciunul:in familie.
Sarbatori fericite la toata lumea!
maryoty
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:21
Cel mai frumos Craciun a fost cand impreuna cu toata familia am plecat la munte la Durau.A fost superb,n-eam distrat de minune.Ce nu asi da sa il mai petrecem odata impreuna pt ca noi in cursu anului stam separati care este plecata in alta tara care este in tara dar in alt oras.:)))
violeta_200468
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga una dintre cele 21 de bratari Diva Universal! - saptamana 2 243 De la: kudika169140 18 Octombrie 2013 16:53
Castiga unul di cele 3 Cadouri de Craciun BIO oferite de Orchidea Blu 239 De la: elena_banu87 20 Decembrie 2010 10:37
Castiga unul din cele 3 costume de baie oferite de 4Passion! 1829 De la: cipriandrei 29 Iulie 2010 13:35
Vrei sa iti innoiesti garderoba? Castiga vouchere de cumparaturi oferite de Zippler.ro! 563 De la: concursKudika 1 Mai 2012 19:42
BaByliss Paris, specialistul tau de styling si ingrjire personala, te invita la consurs! 250 De la: concursKudika 1 Octombrie 2015 18:29