Mai multe
| de ce vrei sa ii zici acelei fete ceea ce se intampla? nu cumva cauti in asta o salvare pt tine? crezi ca daca o sa ii zici ei ea se va desparti de el , voi veti fi impreuna pana la adanci batraneti? ei bine,nu e chiar asa...nu incerca sa ii faci rau unei persoane pt a fi u fericita . mai bine te desparti u de el si ii lasi in pace... chiar crezi ca el este un baiat bun din moment ce face asta? se culca si cu tine si cu ea? sa fim seriosi...el niciodata nu o sa se schimbe si cu atat mai mult nu pt tine..tu ai zis-o : el are o relatie de un an...un an e ceva .... | ||
|
steffy91 Postat pe 4 Decembrie 2009 17:31 |
||
|---|---|---|
De la: Miky_riky, la data 2009-12-02 15:08:25El... cel pe care il iubesc este intr-o relatie de un an de zile, insa noi am inceput sa ne vedem si sa intretinem raporturi sexuale acum 4 luni. Stiam de la bun inceput in ce ma bag, stiam ca nu e bine... insa stiti si voi ca inima are ratiuni pe care nici ratiunea nu le intelege. Si acum am ajuns intr-un punct in care mi-e foarte greu sa renunt, pt ca tin f mult la el. Si el la mine, sunt sigura de asta... insa tine si la ea. Si nu se vor desparti prea curand. Esti amanta lui...nu te-as sfatui sa faci asta ptr ca mai mult ca sigur o va alege pe ea+nu te vad prea bine dupa faza asta,si ma refer ca s-ar putea sa ti-o iei in freza aia a ta de "amanta fara scrupule" |
||
|
Karbon Postat pe 4 Decembrie 2009 22:26 |
||
| Mai fetita, lasa-ma cu textele astea cu inima si cu ratiunea, nu iti mai gasi scuze in vrajelile astea ! Crezi ca numai tu esti pusa in astfel de situatii ? Puteai sa refuzi sa ai relatii cu acel individ, el te joaca pe degete, nu te iubeste, nu ai cum sa iubesti 2 persoane in acelasi timp, sau ma rog, pe tine te iubeste pe orizontala doar...insa nu trebuie sa ai sperante ca va avea o relatie cu tine, daca voia acest lucru, se despartea de cealalta | ||
|
|
||
|
Summer_ Postat pe 4 Decembrie 2009 22:34 |
||
uauuu ce tare doamne mai ai constiinta?????abia aku??? phai...eu sa fiu iubita lui....tu sa vii la mine sa mi sp...sa mi mai si arati dovezi palpabile ti as trage o maamaaa de bataie de ai deveni amnezica si l ai uita instantaneu pe cel pe care "il iubesti si nu poti sa te desparti de el...stiind ca esti slaba"...si te ai mai frecat cu el...e incredibil senzational doamnelor si domnilor...in puii mei cauta-ti altul cu care sa intretii relatii sexuale...macar ai mandrie...pacat de fata aia...sper sa i faca is ea lui asa
|
||
|
mishaHeart Postat pe 6 Decembrie 2009 21:51 |
||
De la: Miky_riky, la data 2009-12-02 15:08:25El... cel pe care il iubesc este intr-o relatie de un an de zile, insa noi am inceput sa ne vedem si sa intretinem raporturi sexuale acum 4 luni. Stiam de la bun inceput in ce ma bag, stiam ca nu e bine... insa stiti si voi ca inima are ratiuni pe care nici ratiunea nu le intelege. Si acum am ajuns intr-un punct in care mi-e foarte greu sa renunt, pt ca tin f mult la el. Si el la mine, sunt sigura de asta... insa tine si la ea. Si nu se vor desparti prea curand.alta cretina
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 6 Decembrie 2009 22:00 |
||
De la: Dontyyy, la data 2009-12-02 15:28:49De la: greierash_is_back, la data 2009-12-02 15:27:12De la: Miky_riky, la data 2009-12-02 15:08:25El... cel pe care il iubesc este intr-o relatie de un an de zile, insa noi am inceput sa ne vedem si sa intretinem raporturi sexuale acum 4 luni. Stiam de la bun inceput in ce ma bag, stiam ca nu e bine... insa stiti si voi ca inima are ratiuni pe care nici ratiunea nu le intelege. Si acum am ajuns intr-un punct in care mi-e foarte greu sa renunt, pt ca tin f mult la el. Si el la mine, sunt sigura de asta... insa tine si la ea. Si nu se vor desparti prea curand. BRAVO greierash_is_back! Ai mare dreptate!! |
||
|
Marius4u Postat pe 10 Decembrie 2009 20:51 |
||
De la: Miky_riky, la data 2009-12-02 15:08:25El... cel pe care il iubesc este intr-o relatie de un an de zile, insa noi am inceput sa ne vedem si sa intretinem raporturi sexuale acum 4 luni. Stiam de la bun inceput in ce ma bag, stiam ca nu e bine... insa stiti si voi ca inima are ratiuni pe care nici ratiunea nu le intelege. Si acum am ajuns intr-un punct in care mi-e foarte greu sa renunt, pt ca tin f mult la el. Si el la mine, sunt sigura de asta... insa tine si la ea. Si nu se vor desparti prea curand. din cauza unor taraturi ca tine se despart cuplurile...CUM POTI SA ADORMI U STIIND CA EL E DE ATATA TIMP CU FATA AIA, AU ATATEA AMINTIRI, SE CUNOSC DE CEVA VREME....???????????? esti o panarama.......ar trebui sa va stranga cineva pe toate astea ca tine asa la un loc si sa va impuste(ma ofer voluntara)!!!!!! |
||
|
creatza_ciucky Postat pe 10 Decembrie 2009 22:34 |
||
De la: Miky_riky, la data 2009-12-02 15:08:25El... cel pe care il iubesc este intr-o relatie de un an de zile, insa noi am inceput sa ne vedem si sa intretinem raporturi sexuale acum 4 luni. Stiam de la bun inceput in ce ma bag, stiam ca nu e bine... insa stiti si voi ca inima are ratiuni pe care nici ratiunea nu le intelege. Si acum am ajuns intr-un punct in care mi-e foarte greu sa renunt, pt ca tin f mult la el. Si el la mine, sunt sigura de asta... insa tine si la ea. Si nu se vor desparti prea curand. Mie datul cartilor pe fata asa cum pui tu problema imi suna a rautate .Ceva de genul : de ce sa sufar numai eu cand il stiu in bratele ei cand pot sa o fac si pe ea sa-si piarda relatia ? E una dintre cele mai josnice metode pe care le poti folosi.Daca nu esti in stare sa-l faci pe el sa o paraseasca de buna voie nu-i strica buna dispozitia fetei ca oricum nu ramai cu el. Chiar crezi ca ea ii va da papucii si el nu va avea de ales decat sa ramana cu tine ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 10 Decembrie 2009 22:42 |
||
De la: Miky_riky, la data 2009-12-02 15:29:53Cred ca merita sa stie in cine are incredere, si ce face el. SI daca dupa asta va decide sa il ierte, foarey bien, dar macar va sti toate datele problemei, si nu va fi mintita. Nu esti tu in masura sa alegi cine ce merita ! Tu esti cea care a ales sa iasa cu un tip implicat intr-o relatie asa ca taci si sufera pentru ca la o adica asta meriti . Mai bine nu ,du-te la fata si spune-i ce natie de iubit are la usa si atunci o sa vezi cat de bine te simti stiind ca ai facut o fapta buna si i-ai spus fetei ca are un iubit idiot . Idiot pentru ca nu a stiut sa-si aleaga amanta trebuia sa se astepte ca vei sari cu pretentii mai devreme sau mai tarziu.
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 10 Decembrie 2009 22:47 |
||
De la: daniella_s, la data 2009-12-02 17:33:17 Eu pariez ca asa reactioneaza
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 10 Decembrie 2009 22:48 |
||
Explicatii pentru rautatile spuse mai devreme ( asta pentru ca sunt convinsa ca stai si te intrebi de ce naiba toata lumea e impotriva ta cand tu defapt vrei sa faci o fapta buna ) Raspunsul e simplu draguta : nu te-a pacalit ca e singur si ai apucat sa te indragostesti de el dupa care ai aflat ca e implicat intr-o relatie iar acum suferi ! No way , ai stiut cum stau lucrurile de la bun inceput asa ca nu ai motive sa faci fapte bune in prag de sarbatori |
||
|
iris_4_ever Postat pe 10 Decembrie 2009 22:53 |
||
|
salut fetelor...am fost intr-o situatie asemanatoare...m-am indragostit de un baiat care avea o relatie de 7 ani.....primele 2 luni am acceptat sa fiu amanta...doar din dorinta de a fi cu el...si poate si egoism...il doream cu adevarat....dar dupa acea sta perioada a devenit din ce in ce mai greu...sa plece la ea...sa nu fim impreuna atunci cand ne dorim...el era indragostit...eu eram indragostita...iar prietena lui traia o mare minciuna....NU ERA CORECT CEEA CE SE PETRECEA...si mi-am luat inima in dinti...i-am spus ce imi doresc ....i-am spus ca nu pot fi fericita cu jumatati de masura... si l-am sfatuit sa faca exact ceea ce simte...numai sa se indrepte inrtr-o directie..... ............s-a indreptat.....a ales sa fie cu mine....a recunoscut prietenei lui.....am vorbit cu ea la telefon (nu ne cunosteam) si spus adevarul la toate intrebarile care mi s-au adresat.....m-a intrebat daca stiam ca avea prietena...i-am spus ca da...m=a intrebat de ce nu i-am spus....si i-am zis ca nu de la mine trebuia sa afle lucrul asta...ci de la el..si mi-a dat dreptate....... ...........7 ani........o perioada lunga de timp....se mai egalizeaza polaritatile intre iubiti....1 AN nuuuu!! atunci ar trebui sa aiba ochi doar unul pentru celalalt..... NU O IUBESTE...e clar....ciu tine poate are o sansa..........NU TREBUIE TU SA FACI IN ASA FEL INCAT SA AFLE EA.....TU VEZI CE DORESTI TU SI FII SINCERA...FARA FRICA....NU UITA...NU PIERZI NIMIC....NU E AL TAU....DAR POATE FI. si asa poate si fata aia sa isi vada de drum......insa mai e o chestie....vei putea avea incredere intr-un barbat care inseala???....eu zic ca va fi o problema....in plus....s-ar putea ca pentru el sa ramai o "amanta" si sa te trateze ca atrare.... ........din pacate eu asa am patit........n-am reusit sa am incredere in el.....si nici el in mine.... ........si dupa un an si 3 luni....inca este vraja din perioada in care eram amanti...dar ca iubiti se pare ca nu reusim.....suntem despartiti de 1 luna.... ........NU UITA........VEZI EXACT CE VREI DE LA OMUL ASTA...SI FII SINCERA CU EL ....CERE-I SI LUI SA DECIDA |
||
|
keepliving Postat pe 10 Decembrie 2009 23:17 |
||
De la: keepliving, la data 2009-12-10 23:17:44 salut fetelor...am fost intr-o situatie asemanatoare...m-am indragostit de un baiat care avea o relatie de 7 ani.....primele 2 luni am acceptat sa fiu amanta...doar din dorinta de a fi cu el...si poate si egoism...il doream cu adevarat....dar dupa acea sta perioada a devenit din ce in ce mai greu...sa plece la ea...sa nu fim impreuna atunci cand ne dorim...el era indragostit...eu eram indragostita...iar prietena lui traia o mare minciuna....NU ERA CORECT CEEA CE SE PETRECEA...si mi-am luat inima in dinti...i-am spus ce imi doresc ....i-am spus ca nu pot fi fericita cu jumatati de masura... si l-am sfatuit sa faca exact ceea ce simte...numai sa se indrepte inrtr-o directie..... |
||
|
erikahd2008 Postat pe 10 Decembrie 2009 23:28 |
||
|
in legatura cu ceea ce a zis creata eu nu sunt de acord....sunt multi care traiesc o viata nefericita in doi...nu ar trebui sa fie asa....si mai ales in primul an....in primul an daca exista escapade....e compromis.......dupa 10 de ani casnicie mai inteleg....sa doresti ceva nou....dar daca ai ajuns veche dupa un an.....nu mi se pare o relatie bazata pe iubire!!!!!!!!!!!! ...........pai......cum sa ii pese amantei de amintirile iubitilor daca nu ii pasa celui care le-a trait????..... .........wake up!!!!!!!! parerea mea e sa isi vada fiecare de drum....ca fata aia poate da peste un baiat care sa o iubeasca si sa o respecte asa cum trebuie...asta cu care e acum nu o va face.. ........amanta???...ea o sa aiba un pic de suferit... ............el??? ..........daca nu va alege sa faca ceea ce simte.si nu isi va da seama ce vrea...va provoca multa suferinta.......pe care tot el o va culege pana la urma........... TU TREBUIE SA IL FACI SA ALEAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) SI O VA FACE!!!!!! Daca te va alege pe tine...vei vedea cum vor sta treburile....daca o alege pe ea....atat mai bine pt tine.....:) parerea mea...e un barbat care inseala...in calitate te iubita....te va bantui!!! |
||
|
keepliving Postat pe 10 Decembrie 2009 23:33 |
||
|
atunci cand sentimentul de iubire nu mai exista in inima ta intradevar esti pustiu......asa se intampla de obicei cu majoritatea cuplurilor....si asta pentru ca se ingroapa in compromisuri.....dar traiesc intr-o inertie...devin camarazi in drumul vietii....camarazi...e o situatie fericita...majoritatea chiar isi pun piedici :) ..........si asta tocmai pentru ca se agata unull de altul.... ..........daca fiecare ar avea curajul sa isi recunoasca ceea ce vrea si ceea ce nu vrea...ar fi o lume plina de iubiti..... ...........eu am luat o decizie grea...in a ma desparti de el....il iubesc si acum....inima este plina de iubire pentru el.......dar eu...am devenit un motiv de gelozie si paranoia in viata lui....si tocmai pentru ca il iubesc am decis sa plec.......cealalta varianta ...a ma ingropa in compromisuri nu am cum sa o accept pentru ca inseamna sa renunt la mine..cine ma iubeste cu adevarat nu imi cere asta..... |
||
|
keepliving Postat pe 10 Decembrie 2009 23:48 |
||
Cred ca merita sa ii spui prietenei sa stie ce are langa ea, modul in care decizi sa-i spui, cu poze sau mai stiu eu ce, e alegerea ta, pana la urma e acelasi adevar, cred ca pozele l-ar face mai credibil, bafta. Si apropo asta nu inseamna neaparat ca iti va aduce victoria asupra lui, dar la urma urmei e victoria ta.
|
||
|
oana84onutza Postat pe 11 Decembrie 2009 17:35 |
||
| Si inca ceva, daca isi inseala iubita, cand tu ii vei fi iubita cred ca vei avea parte de acelasi tratament, mai gandeste te daca intr-adevar vrei o victorie asupra lui... | ||
|
oana84onutza Postat pe 11 Decembrie 2009 17:40 |
||
| Si inca ceva, daca isi inseala iubita, cand tu ii vei fi iubita cred ca vei avea parte de acelasi tratament, mai gandeste te daca intr-adevar vrei o victorie asupra lui... | ||
|
oana84onutza Postat pe 11 Decembrie 2009 17:41 |
||
|
Sa fiu sincera, inainte de a-ti raspunde... am incercat sa ma pun in locul ei. Si sa vad .. daca mi-as dori ca la usa mea (tel) sa sune o femeie si sa-mi spuna: iubitul tau traieste cu mine de 4 luni. Intr-un triunghi exista doua situatii: el inseala, dar cu ea se comporta impecabil... si, cea de-a doua.. el inseala, iar realatia cu ea.. scartie. Daca ar fi prima varianta... atunci presupun ca as avea un soc, probabil ca te-as considera unica vinovata si l-as ierta (in cazul in care ar profita de starea mea de soc si mi-ar cere iertare cu lacrimi..... in genunchi, stiti voi). Daca ar fi a doua varianta ... cu siguranta mi-ar placea sa stiu de ce nu functioneaza relatia. Ati citit atatea povesti pe forumul asta in care ele spun:" Fac de toate sa fie multumit... si tot nu e bine:" Este adevarat ca 1 an nu e mult.. dar, nestiind foarte multe detalii despre relatia lor.. presupunem ca exista o poveste de iubire. Acum, eu nu stiu nici cati ani aveti toti cei implicati, daca ei doi locuiesc impreuna.. alea, alea. In principiu, eu voi da vina intotdeauna pe el in asemenea cazuri. Barbatul care-si inseala partenera (dar si femeia care-si inseala partenerul).. e un gunoi. Vreau sa-mi fac de cap... atunci raman libera. Adevarul e ca nu stiu ce sfat sa-ti dau. Cred ca nici tu nu cunosti in amanunt date despre ADEVARATA lor relatie pentru a-ti permite sa risti. Mai bine, trimite-l la plimbare. Oricum nu-i un om de calitate. |
||
|
rashela Postat pe 11 Decembrie 2009 18:48 |
||
| spune-i si ei,k sa stie cu cn are de a face....insa nu te gandi k asa iinseamna neaparat k u o sa ramai cu el...si mai gandeste-te dak intr-adevar vrei sa fii langa o astfel de persoana,cum ii face ei cu tn poate sa-ti faca si tie cu alta.... | ||
|
capsunik_luv Postat pe 11 Decembrie 2009 23:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| experienta | 7 | De la: rehab20 15 Iunie 2009 19:02 |
| Intre fosta si actuala iubire | 74 | De la: kudika_951159 20 Februarie 2014 10:09 |
| ajutor... o iau razna ... | 16 | De la: kpucata 25 Septembrie 2010 14:03 |
|
|
||
| iubesc un baiat care este hot!!ce sa fac?! | 30 | De la: kudika052198 30 August 2009 17:03 |
| dr eugen anghelescu | 6 | De la: dienuscha 10 Mai 2010 19:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.