Setari Cookie-uri

compatibilitate zodii

geo esti sec....si prostanac, daca nu stii atunci mai bine taci

plus ca nu ne darami "visele"

ash vea si eu sa stiu totusi daca merge femeie gemeni cu barbat leu, din cate stiu eu merge, dar un pic mai detaliat daca mi-ar putea spune cineva

multumesc anticipat
NikkiNicole
Postat pe 29 Decembrie 2009 12:27
Compatibilitati zodii:
Gemeni - Leu

Gemeni si Leu? Aer si Foc... Suna bine în teorie, practica ne omoara aici! De ce? Fiindca...

Leul este foarte inflexibil, în timp ce tu esti flexibilitatea întruchipata. Are idei bine înradacinate, are concepte fixe, este încapatânat si de cele mai multe ori trebuie sa iasa ca el! Libertatea de care ai atâta nevoie, de la un Leu? Muta-ti gândul, Leul te vrea înlantuit bine lânga el (într-o dragoste superba si teatrala, fiindca are o inima laaaarga si un simt al actoriei ce nu s-a mai vazut!, dar tot înlantuire se cheama ca este).

Probabil ca la început o sa te atraga pasiunea Leului pentru tot ce este stralucitor si elegant : îi place sa iasa în lume si sa aiba tot ce este de calitate (de la sampanie si caviar pâna la cea mai buna masina), iar când vine vorba de a face curte, e maestru! Aventuros cum este, o sa tina un timp pasul cu tine, dar... tu te vei plictisi primul, fiindca argintul viu nu poate sta locului cât sa-l prinzi. Putina stabilitate nu ti-ar strica, iar Leul este un semn care îti poate oferi acest lucru, dar... esti gata sa accepti aceasta stabilitate? Sigur, tu te poti adapta foarte usor, dar, când ai sa vrei acelasi lucru de la un Leu.... stii ragetul ala celebru?
Daca simti ca putina rutina si stabilitate nu ti-ar strica si daca te crezi în stare sa nu mai stai pe telefon sau cu prietenii mereu-mereu, ci sa fii mai constant, ai sanse mari sa-ti tii Leul pe-aproape. Dar cât va dura, ma întreb, pâna ce argintul viu din tine o sa-si spuna cuvântul?

Posesivitatea Leului, iata o alta problema care s-ar putea sa te faca sa fugi... ca vântul. Nu te deranjeaza dorinta sa de a conduce, dar când o sa vrea sa te aiba doar pentru sine, sa stie mereu unde esti si ce faci... parca vad ca n-o sa-ti mai placa!

Într-un cuvânt, o fi Leul regele animalelor, dar în mâna ta va fi ca o marioneta : poti face ce vrei din el. Pâna te plictisesti si-ti cauti alta jucarie.

Sexual, fantezia ta – pe care Leul o s-o admire –, combinata cu dorinta acestui nativ de a-si dovedi maiestria si cu capacitatea amândurora de a trece peste reguli si conventii, va vor face sa va întelegeti foarte bine.

În concluzie, nu pot sa-ti spun decât atât : ar putea iesi o relatie excelenta, foarte armonioasa, cu singura conditie ca TU sa te hotarasti ca-ti trebuie si ceva stabilitate pe lumea asta si sa întelegi ca posesivitatea vine din iubire. O relatie în care tu hotarasti daca stingi acest Foc sau îl aprinzi si mai tare. Dar n-ar fi rau sa încerci : în fond, Leul îti poate oferi atât de multe!

_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 13:50
Femeia Gemeni trebuie sa dea dovada de multa istetime pentru a-l tine lânga ea pe barbatul Leu, întrucât, desi este comod si tolerant, barbatul Leu nu suporta sa fie înselat.

Ceea ce o avantajeaza enorm pe femeia Gemeni este naturaletea cu care se comporta. Femeia Gemeni reuseste sa îl incite si sa îl fascineze pe barbatul Leu, dar uneori îl si exaspereaza.

Barbatul Leu este personalitatea cea mai puternica din cuplu si va domina fara dificultati, ceea ce este foarte important pentru el.

Barbatul Leu si femeia Gemeni se pot simti bine împreuna, iar o eventuala casnicie se va dovedi multumitoare.
_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 13:50
nu este adevarat , taurii nu prea sunt iubitori!!!!!
sexy_girl
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:19
]
sexy_girl
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:20
Mai,cum e cu o femeie sagetator (ascendent in balanta) si un barbat balanta (ascendent in berbec) ? Acum nu stiu cat de important e ascendentul...da` nah ...Si nu vreau raspunsuri gen " nu conteaza compatibilitatea,de ce sa crezi in zodii etc." .
______Oo_Unwelcomed_oO______
Postat pe 29 Decembrie 2009 17:24
Compatibilitati zodii:
Sagetator - Balanta

Sagetator si Balanta: câta poezie si câta perspectiva!

Ce amor si ce romantism, ce aventura frumoasa a existentei chiar în ochii lumii, traita chiar cu voluptate si cu convingerea ca, prin ei, drama afectiva a umanitatii va cunoaste punctul turnant si toti vor deveni dintr-o data nobili si buni!

Ce romane profunde de dragoste pot trai Sagatatorul si Balanta în fiecare clipa si ce usor pun ei în discutie ceea ce e drept si ceea ce nu e drept în aceasta viata!

Cata ordine viseaza ei sa faca în conditia fiintei umane si ce mult îsi asuma ei, în clipele de extaz, noua directie estetica a timpului pe care îl traiesc!
Compatibilitate intre zodiile
Sagetator - Balanta

Intelectuali, fermecatori si complet liberi de orice prejudecati sau restrictii, Sagetatorul si Balanta aspira în taina la un contract conjugal modern, în care sa existe doar drepturi si nici o obligatie limitatoare.

Pasiunea lor e temperata, bunul gust e permanent prezent, fidelitatea nu-i preocupa, iar petrecerile se dovedesc adesea un prilej excent de a straluci amandoi în public, fiindca stiu ca se va discuta despre ei multa vreme, ceea ce chiar le place.

Sagetatorul si Balanta traiesc viata din plin, fara înversunarea semnelor cardinale si fara atasamanetul semnelor fixe, simtindu-se întotdeauna niste personaje de roman sau de seriale de televiziune.

Rafinati, boemi, filosofi, artisti, Sagetatorul si Balanta se ajuta reciproc si înfloresc cu succes împreuna, tocmai pentru ca, neobisnuiti fiind, traiesc aceasta certitudine cu un superb sentiment al firescului.

_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 17:28
Compatibilitati zodia Sagetatorului:
Compatibilitate excelenta:

Sagetator-Berbec, Sagetator-Leu, Sagetator-Balanta, Sagetator-Varsator

Compatibilitate buna:

Sagetator-Gemeni, Sagetator-Sagetator

Compatibilitate acceptabila:

Sagetator-Taur, Sagetator-Rac, Sagetator-Scorpion, Sagetator-Capricorn

Compatibilitate redusa:

Sagetator-Fecioara, Sagetator-Pesti

Femeia Sagetator are o puternica înclinatie spre aventura si barbatul Balanta nu se va plictisi alaturi de ea. În plus, femeia Sagetator nu numai ca va tolera frivolitatile barbatului Balanta, dar se va si amuza pe seama lor.

Barbatul Balanta si femeia Sagetator sunt compatibili din punct de vedere sexual. Problema o constituie aversiunea femeii Sagetator fata de o relatie stabila si nevoia ei de a fi independenta, în timp ce barbatul Balanta îsi doreste o relatie serioasa si o temelie solida pe care sa-si poata întemeia o familie.

Daca reusesc sa rezolve aceasta contractie, relatia dintre barbatul Balanta si femeia Sagetator poate fi foarte reusita, iar o casatorie se anunta durabila.

_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 17:29
as vrea sa stiu compatibilitatea dintre femeia scorpion si barbatul taur .ms
babylovemada
Postat pe 29 Decembrie 2009 18:06
as vrea sa aflu dak exista o ncompatibilitate intre femeia sagetator si barbatul taur....si ceva despre ei:X:X:X..

va roggggggggggggggg

si ma multumesc anticipat
paula_bb
Postat pe 29 Decembrie 2009 18:41
eu am avut un prieten taur si pot spune ca atunci cand iubeste se lipeste ca marca de scrisoare ...nu vrea sa se dezlipeasca de loc...conditia e ca daca iubeste atunci o face cu pasiune si e un prieten de nadejde
kamynik
Postat pe 29 Decembrie 2009 18:45
De la: paula_portirroni, la data 2009-12-29 18:41:50as vrea sa aflu dak exista o ncompatibilitate intre femeia sagetator si barbatul taur....si ceva despre ei:X:X:X..

va roggggggggggggggg

si ma multumesc anticipat

din experienta mea pot sa iti spun ca exista compatibilitate daca rezisti incapatanarii lui exagerate....daca e un capos de nota 200 o sa iti vina sa iti iei campii si renunti singura pt ca realizezi ca vorbesti cu peretii .....acum depinde ce taur ai intalnit tu.
kamynik
Postat pe 29 Decembrie 2009 18:47
la mine e invers eu sunt taur si el scorpion:))

dar ne intelegem bine

uite si ce spun zodiile

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Taur

Scorpion si Taur, Apa si Pamânt? O relatie interesanta, o atractie la prima vedere. Sansele de reusita pe termen lung sunt cam 50-50, pentru ca sunteti semne opuse în zodiac.

Taurul este un nativ de Pamânt, ceea ce înseamna ca-ti poate oferi un anume grad de stabilitate emotionala. Astrologia sugereaza ca o combinatie între Apa si Pamânt este foarte buna (din cele doua se formeaza noroiul, care din punct de vedere simbolic înseamna fertilitate). Fiind un nativ foarte devotat si loial, Taurul nu-ti va da motive de gelozie.

Nici unul dintre voi nu este genul de fluture care sa mearga din floare-n floare, cum sunt semnele de Aer, de exemplu, asa ca probabil o sa va distrati mai bine în doi, decât în locuri cu lume multa. Taurului îi place sa aiba un camin confortabil, unde îsi petrece destul de mult timp în general, iar Scorpionul este destul de "lenevos", cât sa prefere sa se destinda acasa, în fata televizorului, si nu alergând prin restaurante, discoteci aglomerate si alte alea.

Abordarile linistite si realiste ale Taurului, care e pe departe cel mai chibzuit dintre voi doi, au în general darul de a te face sa vezi lucrurile într-o lumina noua si de a te detensiona: ori de câte ori va fi pus în fata unui Scorpion enervat sau doar coleric, un Taur va da din umeri si va astepta sa treaca furtuna, iar abia apoi îsi va spune parerea.

Fiind amândoi semne fixe, sunteti si hotarâti si perseverenti. Numai ca acolo unde tu esti grabit, Taurul o ia încet, fara graba, iar asta se poate dovedi un mare avantaj al relatiei: Taurul are puterea de a-ti oferi si stabilitate, si întelegere.

Nefiind nici el un vorbaret vestit, Taurul poate adesea sa se cam piarda în fata tacerilor pline de sens ale Scorpionului. Tu esti de felul tau un nativ introvertit, dar nu uita ca Taurul chiar vrea sa înteleaga toate misterele apelor în care te scalzi: vorbeste cu el, si vei vedea ca multe probleme se pot rezolva astfel.

Materialist prin excelenta, Taurul stie sa faca economii si nu cheltuie pe prostii. Iar cum tu stii sa faci banii, probabil ca la capitolul finante o sa va descurcati minunat. Amândoi iubiti confortul caminului, deci probabil ca multe dintre cheltuieli se vor orienta spre casa.

Taurul este un nativ rabdator, asa ca va asculta tot ce-i povestesti si va încerca sa înteleaga cu adevarat ce se petrece în sufletul tau. Chiar daca uneori nu are aceleasi gusturi ca si tine, faptul ca veti putea comunica atât de bine va face sa ajungeti la un numitor comun aproape întotdeauna.
_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 19:00
Compatibilitati zodii:
Sagetator - Taur

Sagetator si Taur? Foc cu Pamânt? Dumnezeule, ce lux si ce aventura! Dar si ce transformare!

Unui nativ Taur îi place foarte mult sa traiasca în confort, sa aiba de toate si sa se bucure de viata, în vreme ce unui nativ Sagetator îi place în permanenta sa riste un pic, pentru a simti chemarea celor patru zari.

E drept ca Taurului i-ar fi tare drag sa se mai miste o leaca, în vreme ce Sagetatorului i-ar pica tare bine, dupa o îndelungata alergatura, un locsor cald si foarte ocrotitor. Mai ales atunci cand ea e Sagetator si el e Taur! Se creeaza un fel de fidelitate de la distanta care, paradoxal, aduce mereu un aer proaspat în relatie.

Daca el este Sagetator si ea este Taur, atunci putem retrai în prezenta acestui cuplu un fel de vremuri de poveste, în care barbatul era exploratorul, plecând la drum ca într-un basm initiatic, iar femeia un fel de "mater famailiae" care fixa, în lipsa lui, valorile perene.
Desigur, însa, ca vremurile se schimba si aceste doua semne, desi par sa nu aiba nimic în comun, se sustin foarte bine unul pe celalalt. Doar sunt semnele guvernate de cei doi benefici, Venus si Jupiter! Unul aduce belsugul (Venus în Taur - Marea Zeita Mama), celalalt confera ocrotire si protectie (Jupiter în Sagetator - ghidul spiritual si terapeutul).

Totul este ca Taurul sa renunte la atasamentele sale posesive iar Sagetatorul sa aiba un dram de masura în ceea ce priveste propria sa libertate, tocmai pentru a folosi din belsug natura lor pasionala care nu cunoaste nici un fel de inhibitii. Asta îi face pe amândoi profund creatori si, de multe ori, vom gasi astfel de combinatii în cuplurile de artisti; sau, de ce nu, si în lumea afacerilor bancare - de aici, poate, tendinta catre lux si aventura. Artistii ramân mai aventurosi, în vreme ce bancherii nu se dau în laturi de la nici un fel de extravaganta financiara.

Totusi, relatia Foc-Pamânt este una profund alchimica, mai ales cea între Sagetator si Taur, unde semnul de Pamânt este Fix (si tinde sa acumuleze), iar semnul de Foc este Mobil (si tinde sa disperseze, sa elimine orice exces si orice stagnare). Intr-o dragoste frumoasa si curata, cuplul este capabil sa separe subtilul de grosier si sa dea o deosebita directie spirituala vietii în doi.

_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 19:01
Si barbatul Taur si femeia Scorpion au un libido considerabil. Nici unul dintre ei nu simte nevoia de a avea legaturi în afara relatiei în care se afla.

Daca este înfuriat, barbatul Taur poate sa dea dovada de încapatânare. La rândul ei, femeia Scorpion, atunci când este provocata, poate fi periculoasa pentru nativii din orice zodie.

Relatia dintre barbatul Taur si femeia Scorpion va fi tumultuoasa, iar un mariaj ar fi posibil numai cu multa îngaduinta.
_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 19:03
În relatia dintre barbatul Taur si femeia Sagetator, pericolul îl constituie tendinta barbatului Taur de a submina independenta pe care si-o doreste femeia Sagetator. Acest lucru poate face ca relatia sa nu mearga.

Un împatimit al sexului, barbatul Taur va fi satisfacut de lascivitatea femeii Sagetator, dar si iritat de dorinta nestapânita a acesteia de a cauta dragostea oriunde exista o sansa sa o gaseasca.

Barbatul Taur si femeia Sagetator se pot simti bine împreuna, dar femeia Sagetator, care nu are prea multe scrupule, poate fi o buna iubita, dar nu este prea potrivita ca partenera pe viata pentru barbatul Taur.
_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 19:04
De la: Anelisze, la data 2009-12-29 19:04:18În relatia dintre barbatul Taur si femeia Sagetator, pericolul îl constituie tendinta barbatului Taur de a submina independenta pe care si-o doreste femeia Sagetator. Acest lucru poate face ca relatia sa nu mearga.

Un împatimit al sexului, barbatul Taur va fi satisfacut de lascivitatea femeii Sagetator, dar si iritat de dorinta nestapânita a acesteia de a cauta dragostea oriunde exista o sansa sa o gaseasca.

Barbatul Taur si femeia Sagetator se pot simti bine împreuna, dar femeia Sagetator, care nu are prea multe scrupule, poate fi o buna iubita, dar nu este prea potrivita ca partenera pe viata pentru barbatul Taur.

se pot simtii foarte bine atata timp cat taurul nu da dovada de incapatanare disperanta...eu am rupt o relatie cu un taur dupa 10 ani de iubire platonica si 2 impreuna ...cei 2 impreuna au fost disperanti constatand ca oricat i-as fi vrut binele nu vroia sa ma asculte ,nu vroia sa ne casatorim ,vroia totul ca el ...iar de 3 ani de cand ne-am despartit alearga dupa mine sa ne impacam ,sa avem copii si sa fim iar impreuna ....dar farmecul sa dus ,incapatanarea lui ma enerveaza la culme insa am ramas 2 prieteni buni ,ma pot baza intotdeauna pe el la orice ora pt ca va veni in ajutor dar atitudinea ca el are mereu dreptate nu pot sa io schimb....ne contraziceam cu orele si nu imi dadea dreptate decat dupa ce isi suna 2 sau 3 prieteni care ii confirmau ca am dreptate si atunci spunea " da mai mama ai dreptate si eu gresesc" ...dar chestia asta ma determinat sa renunt pt ca ma saturasem sa vb singura....

Si totusi despre femeia sagetator (ascendent balanta) cu barbatul rac nu mi-ai spus nimic ...ceva ce nu spun zodiile ,ceva real...am sanse sa aflu si eu ceva???
kamynik
Postat pe 29 Decembrie 2009 19:31
exista vreo compatibilitate inte ea-balanta si el-scorpion?
kudika044552
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:10
De la: kudika097963, la data 2009-12-29 19:31:52
De la: Anelisze, la data 2009-12-29 19:04:18În relatia dintre barbatul Taur si femeia Sagetator, pericolul îl constituie tendinta barbatului Taur de a submina independenta pe care si-o doreste femeia Sagetator. Acest lucru poate face ca relatia sa nu mearga.

se pot simtii foarte bine atata timp cat taurul nu da dovada de incapatanare disperanta...eu am rupt o relatie cu un taur dupa 10 ani de iubire platonica si 2 impreuna ...cei 2 impreuna au fost disperanti constatand ca oricat i-as fi vrut binele nu vroia sa ma asculte ,nu vroia sa ne casatorim ,vroia totul ca el ...iar de 3 ani de cand ne-am despartit alearga dupa mine sa ne impacam ,sa avem copii si sa fim iar impreuna ....dar farmecul sa dus ,incapatanarea lui ma enerveaza la culme insa am ramas 2 prieteni buni ,ma pot baza intotdeauna pe el la orice ora pt ca va veni in ajutor dar atitudinea ca el are mereu dreptate nu pot sa io schimb....ne contraziceam cu orele si nu imi dadea dreptate decat dupa ce isi suna 2 sau 3 prieteni care ii confirmau ca am dreptate si atunci spunea " da mai mama ai dreptate si eu gresesc" ...dar chestia asta ma determinat sa renunt pt ca ma saturasem sa vb singura....

Si totusi despre femeia sagetator (ascendent balanta) cu barbatul rac nu mi-ai spus nimic ...ceva ce nu spun zodiile ,ceva real...am sanse sa aflu si eu ceva???

eu doar caut pe alte siteuri si va spun si voua ce scrie ceva real...nu stiuu doar daca vrei ceva ce spun zodiile eu doar navigand am descoperit topicu si m+am gandit sa "dau o mana de ajutor " pt cei interesati
_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:14
Compatibilitati zodii:
Balanta - Scorpion

Balanta si Scorpion. Aer si Apa : nici ca puteai gasi ceva mai greu de amestecat!

Bun, e misterios, traieste intens fiecare clipa, pare ca ascunde secretul universului si e putin cam obsedat pe alocuri. Acum, ce poate sa-i placa unei Balante de treaba la un Scorpion? E un nativ greu de înteles si adesea are nevoie de timp, de izolare ca sa-si poata decanta sentimentele în liniste. Ceea ce simte este foarte complex si în felul lui, desigur, poate chiar te iubeste. Dar caile Scorpionului sunt tare greu de descifrat : este zodie de Apa, asa ca acolo unde Balanta rationala si echilibrata, care cauta armonia si echilibrul, se cam pierde sau refuza sa intre, Scorpionul nu are nici o problema. Se descurca perfect pe un ocean de sentimente, chiar si pe timp de furtuna.

Scorpionul e gelos si posesiv. Dintre toate chestiile rele care se spun despre Scorpioni, mai nimic nu e adevarat, însa totul merita macar ascultat. Posesiv pentru ca sub carapacea de duritate, de nativ "impetuos", se ascunde o personalitate ce are mare nevoie de întelegere, dragoste (multa multa multa) si acceptare. Spiritul tau armonios va avea adesea de furca în momentele când Scorpionul îsi iese din fire. Foloseste-ti la maximum diplomatia pentru care Balanta este recunoscuta în zodiac si nu încerca sa întelegi CHIAR totul la un Scorpion : Aerul nu rezista prea mult în adâncul Apei, îi mai trebuie si câte o plimbare pe sus, prin nori. Adica pe la prieteni, prin oras, pe unde stii tu ca te simti mai bine. Probabil ca Scorpionul o sa ramâna acasa, fiindca prefera asta si, oricum, nu prea e genul care sa se omoare dupa plimbari toata ziua buna ziua pe la un prieten sau altul.
Probabil ca te-a fascinat spiritul sau intens si dramatic, dar tot el este cel care te va dezechilibra cel mai adesea. Iar cum Balanta are nevoie de armonie, echilibru si siguranta, numai bine n-o sa-ti faca. În plus, pe lânga un Scorpion îndragostit, oricine - dar mai ales o zodie de Aer - pare cam rece si insensibil. Adesea, poate chiar sa se înfurie fiindca te considera prea rece. Iar tu probabil ca o sa te cam ataci când o sa vezi cum se schimba de la o zi la alta, câte capricii are si câte secrete.

Sexual, Scorpionul este "destinat" sa fie excelent, dar iarasi, la un moment dat o sa înceapa sa i se para ca tu nu prea esti la înaltimea sau intensitatea sentimentelor sale. În plus, adesea poate fi si putin cam epuizant din punctul asta de vedere.

Asadar, o relatie dificila, în care Balanta se va simti mai mereu amenintata, provocata, dezechilibrata. Mai bine lasa...

_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:15
multumesc frumos...conform celor spuse de zodiac sagetator-rac nu merge mai deloc ...insa din experienta mea pot spune ca relatia e f f f frumoasa ,pasionala insa ma izbesc uneori de nesiguranta racului...cu mare greutate a facut prima declaratie de dragoste verbala pt ca nu obisnuieste sa trimita mesaje scrise amoroase si nici verbal nu spune ...insa ochii il tradeaza si gesturile tandre surprinse noaptea cand ma inveleste ,ma sarutape gat si ma strange in brate aproape de el......insa ca orice femeie ador sa aud si vorbe si el nu spune nimic , sau nu a spus pina acum o sapt cand mi-a scris un mesaj ca si el ma iubeste si mi-a dedicat o melodie superba.

eram curioasa sa aflu mai multe despre compatibilitatea sagetator -rac....
kamynik
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:25
De la: kudika097963, la data 2009-12-29 20:25:37multumesc frumos...conform celor spuse de zodiac sagetator-rac nu merge mai deloc ...insa din experienta mea pot spune ca relatia e f f f frumoasa ,pasionala insa ma izbesc uneori de nesiguranta racului...cu mare greutate a facut prima declaratie de dragoste verbala pt ca nu obisnuieste sa trimita mesaje scrise amoroase si nici verbal nu spune ...insa ochii il tradeaza si gesturile tandre surprinse noaptea cand ma inveleste ,ma sarutape gat si ma strange in brate aproape de el......insa ca orice femeie ador sa aud si vorbe si el nu spune nimic , sau nu a spus pina acum o sapt cand mi-a scris un mesaj ca si el ma iubeste si mi-a dedicat o melodie superba.

eram curioasa sa aflu mai multe despre compatibilitatea sagetator -rac....

Compatibilitati zodii:
Sagetator - Rac

Sagetator si Rac? Foc si Apa?

Nu cumva suferiti de generozitate afectiva? Uneori este bine sa va întrebati acest lucru, ca sa evitati orice suferinta produsa de emotii foarte intense. Acest cuplu se poate expune, tocmai în numele iubirii profunde de care este capabil, unor greseli de natura afectiva, motiv pentru care lectia lor comuna este simtul masurii.

Pentru ca Racul este extrem de senzitiv si empat iar Sagetatorul este extrem de coplesitor si protector, ei ajung adesea sa se menajeze reciproc de posibile sau eventuale suferinte, convinsi ca astfel evita sa-si raneasca sentimentele.

De exemplu, nici unul, nici altul nu se încumeta sa-i spuna verde în fata celuilalt ce nu-i place la el - asta deoarece Racul se teme sa nu fie parasit, iar Sagetatorul nu-si pune problema adevarului în iubire. De aceea, în acest cuplu nu putem sti niciodata ce se va petrece.
Ambii pot visa la aceleasi calatorii sau la un acelasi mod de viata traditionala de familie. Sau pot fi reciproc dezamagiti, deoarece Sagetatorul crede ca protejeaza o creatura fragila - ceea ce Racul nu este deloc - iar Racul considera ca protejeaza un Sagetator ce se poate dovedi un om de casa - ceea ce foarte rar este posibil.

Natura jupiteriana comuna a Sagatatorului si Racului poate sa amestece Focul cu Apa, în asa fel încât Focul sa nu se stinga iar Apa sa nu se evapore - si asta pentru ca amândoua semnele au o functie de "hranire" foarte importanta pentru ceilalti: Racul hraneste sufletul, prin natura lui profund materna si grijulie, guvernata de Luna; Sagetatorul hraneste spiritul, prin natura lui profund religioasa, guvernata de Jupiter; astfel, se poate vorbi despre generozitate afectiva, întrucât orice fel de hranire este încarcat de energia miraculoasa a iubirii.

Astfel, ei pot trece de la atractia erotica fascinanta a începutului la starea de beatitudine, evitând depresiile afective lunare sau egocentrismul jupiterian.

Compatibilitati zodia Sagetatorului:
Compatibilitate excelenta:

Sagetator-Berbec, Sagetator-Leu, Sagetator-Balanta, Sagetator-Varsator

Compatibilitate buna:

Sagetator-Gemeni, Sagetator-Sagetator

Compatibilitate acceptabila:

Sagetator-Taur, Sagetator-Rac, Sagetator-Scorpion, Sagetator-Capricorn

Compatibilitate redusa:

Sagetator-Fecioara, Sagetator-Pesti

_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:29
multumesc frumos pt raspuns...interesant ...
kamynik
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:53
multzumesc foarte mult Anelisze

suna destul de bine, deci avem toate sansele deoarece ma simt foarte bine langa el, stabila sunt si vreau sa imi traiesc restul vietzii cu el

NikkiNicole
Postat pe 29 Decembrie 2009 22:23
as vrea sa stiu si eu compatibilitatea intre femeia sagetator si barbatul rac va rog
dolcita
Postat pe 29 Decembrie 2009 23:50
as vrea sa stiu si eu cum e o relatie dintre un racushor si o sagetatoare....spuneti-mi va rog si mie ...pleaseeeee ...........
nika87
Postat pe 30 Decembrie 2009 00:08
De la: nika87, la data 2009-12-30 00:08:20as vrea sa stiu si eu cum e o relatie dintre un racushor si o sagetatoare....spuneti-mi va rog si mie ...pleaseeeee ...........

Acestia doi au teluri si dorinte diferite. Sãgetãtorul este un temerar care nu se prinde sexual. Racul are nevoie de dragoste si sigurantã pe care sãgetãtorul nu i-o dã. Racul trãieste pentru viitor, sãgetãtorul pentru aici si acum. Când sãgetãtorul se plictiseste doreste noi orizonturi, iar racul se simte necãjit si amãrât. Nu existã perspective nici mãcar pentru o relatie.Cand Racul si Sagetatorul sunt impreuna, amanoi trebuie sa acorde timp relatiei sa se dezvolte si sa se maturizeze.

Cu timpul fiecare va descoperii ca are mai multe sa-i ofere celuilalt. In timp ce Sagetatorul este mereu in cautare de senzatii tari, Racul tinde mai mult spre securitatea emotionala. La inceputul relatiei, Racul va dori ca Sagetatorul sa se implice in relatie mai mult decat acesta este dispus sa o faca. Cu timpul, Sagetatorul va invata sa aprecieze suportul emotional pe care Racul il ofera.

Racul si Sagetatorul au abordari diferite ale vietii. Racul este mai emotiv si mai traditional in timp ce Sagetatorul este un cautator neobosit. Racul ii va oferi Sagetatorului siguranta de care acesta are nevoie si il va ajuta sa-si pastreze visele si ambiitiile pe linia corecta. Sagetatorul il va ajuta pe Rac sa adauge o anumita diversitate la viata de zi cu zi.

Racul este infleuntat de Luna iar Sagetatorul de Jupiter. Luna reprezinta dragostea si instinctul matern. Jupiter este axat pe expansiune, optimism, noroc si dorinta de a calatorii. Datorita acestei combinatii de energie masculina si feminina se adora si se sustin cei doi. Cand lupta pentru acelasi scop cei doi vor obtine tot ceea ce isi propun.

Racul este influentat de Apa iar Sagetatorul de Foc. Sagetatorul isi doreste libertatea in timp ce Racul cauta securitatea emotionala si stabilitatea. Chiar daca celor doi le va fi greu sa-l inteleaga pe celalalt, cand lucreaza impreuna sunt excelenti datorita abordarilor complementare. Atata timp cat amandoi vad potentialul relatiei dintre ei, conflictele vor fi rezolvate cu usurinta.

Racul este sub semnul Cardinal iar Sagetatorul sub semnul Schimbabil. Sagetatorul trece de la o problema la alta, dupa cum simte la un moment dat, in timp ce Racul investigheaza mereu noi planuri si abordari. Racul trebuie sa-i acorde Sagetatorului libertatea de a-si pastra un oarecare spatiu precum si interese externe de relatie. Racul va face ca ideea Sagetatorului sa fie fructificata chiar daca Sagetatorul si-a pierdut interesulin ea si a trecut mai departe.

Cel mai bun aspect al relatiei Rac Sagetator, este securitatea pe care si-o acorda unul altuia. Vor forma o echipa de afaceri perfecta si un cuplu compatibil odata ce vor invata sa priveasca viata prin ochii celuilalt. Atata timp cat comunica unul cu celalalt si trec peste diferentele dintre ei, relatia lor va fi una fericita si stabila.

kudika078980
Postat pe 30 Decembrie 2009 09:44
Contrazic afirmatia ca sagetatorul nu iubeste...ba iubeste prea mult si cu pasiune ...se plictiseste daca vede dezinteres la barbatul de linga ea si nu ezita sa faca stangaimprejur si sa isi vada de ale ei daca partenerul nu pare sa fie preocupat prea mult de sagetator si de dragostea acestuia....nu vb doar in numele meu care sunt sagetatoare ci si al celorlalti sagetatori ce ii cunosc...toti se pling ca in general nu ni se face fata dragostei ce o aratam ,pasiunea noastra sperie ,ardem cu intensitate ca doar suntem foc .........
parerea mea din propria experienta ....cat despre femeia sagetator- barbatul rac pot sa spun ca poate sa dureze si sa aprinda pasiuni intense ...problema este a racului ce e temator dar care nici nu doreste sa renunte la ceva asa frumos si intens cum nu a intalnit la nimeni...noi suntem nistenebunici si ne place ca fiecare zi a relatiei sa fie deosebita si nu monotona si nu vad nimic rau in asta.....
kamynik
Postat pe 30 Decembrie 2009 12:01
De la: nika87, la data 2009-12-30 00:08:20as vrea sa stiu si eu cum e o relatie dintre un racushor si o sagetatoare....spuneti-mi va rog si mie ...pleaseeeee ...........

citeste mai sus la ce mi sa raspuns mie ...ca si eu sunt sagetatoare si am o relatie superba de un an cu un barbat rac.....va doresc si voua multa pasiune si fericire
kamynik
Postat pe 30 Decembrie 2009 12:04
De la: Diavolyta_, la data 2009-12-28 00:25:06
De la: deea_sweet, la data 2009-12-28 00:19:17buna!!! stie care dk merge o relatie intre un barbat rac si o femeie sagetator ? ms

va fi un esec total

nu va fi un esec total,cel putin in cazul meu nu este;eu sunt sagetatoare,sotul meu e rac,suntem impreuna de 4 ani de zile si ne intelegem foarte bine,niciunul nu trebuie sa vorbeasca,doar ne uitam unul in ochii celuilalt si stim ce vrem.....cred ca e ceva nu?
dolcita
Postat pe 30 Decembrie 2009 21:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
poze si informati despre egiptul antic va rog 8 De la: dakar_dakina 23 Iunie 2009 11:59
EA- SCORPION....EL- BERBEC 1 De la: akasha 18 Septembrie 2009 02:08
buna sunt mihaela si mi s-a intamplat un lucru pe care nu prea stiu cum sa-l interpretez 18 De la: iris_4_ever 1 Mai 2009 05:21
ajutati-ma si pe mine cu un sfat fetelor 3 De la: kudika062019 1 Octombrie 2009 20:05
eu rac 23 iulie el scorpion 25 octombrie 5 De la: klappaucius 24 Octombrie 2011 10:06