Mai multe
| care este compatibilitatea dintre un baiat berbec, nascut p 18 04 87 si o fata nascuta p 13 04 86,multumesc! | ||
|
kristuna Postat pe 1 Ianuarie 2010 15:40 |
||
|---|---|---|
| LA MULTI ANI! sunt varsatoare si vreau sa stiu daca sunt compatibila cu un geaman. | ||
|
kudika086341 Postat pe 1 Ianuarie 2010 16:25 |
||
|
cine poate sa-mi spuna si mie adevarul despre gemeni si sagetatori? exista vreo sansa intre o geamana si un sagetator geamana e in a 3a decada iar sagetatorul in a 2a decada , daca ajuta cu ceva aceasta mentiune |
||
|
|
||
|
gyana Postat pe 2 Ianuarie 2010 02:42 |
||
| bun@. ash vrea sa aflu compatibilitatea dintre femeia balanta si barbatul taur :* multumesc. ast pe e'mail. | ||
|
d3ya_al3x Postat pe 2 Ianuarie 2010 13:30 |
||
|
Anelisze ,multumesc mult ! Stiu ca am intarziat un pic,dar totusi , merci ! |
||
|
______Oo_Unwelcomed_oO______ Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:24 |
||
De la: gyana, la data 2010-01-02 02:42:32cine poate sa-mi spuna si mie adevarul despre gemeni si sagetatori? adevarul e dincolo de noi! |
||
|
geo_xx Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:29 |
||
De la: gyana, la data 2010-01-02 02:42:32cine poate sa-mi spuna si mie adevarul despre gemeni si sagetatori? daca erau in decada a 4-a si a 5-a iti ziceam ce si cum !!! la decadele astea nu prea stiu !! LOL !! voi chiar credeti in prostiile astea ? multa minte va mai trebuie !!!!!!!!!!!!
|
||
|
coldwind Postat pe 2 Ianuarie 2010 21:39 |
||
| dar intre femeia fecioara si barbatul sagetator? | ||
|
brunetik_against_u Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:14 |
||
De la: kudika086341, la data 2010-01-01 16:25:30LA MULTI ANI! sunt varsatoare si vreau sa stiu daca sunt compatibila cu un geaman. Varsator si Gemeni - doi fericiti care plutesc pe deasupra lucrurilor Aer cu Aer! Ce pretentii putem avea de la ei? Poate doar aceea de a fi mai atenti la planul inimii, ca sa nu treaca pe lânga sentimente. Este o combinatie deosebita, minunata, "aerisita", plina de savoare, unde ideile abunda, sustinute de placerea Gemenilor de a vehicula informatia si de scânteia Varsatorului de a duce aceasta informatie pe culmile cele mai înalte ale mentalului. Geamanul spune "am o idee" iar Varsatorul exclama "mi-a venit o idee" - si astfel dragostea lor se transforma în miscare mentala manifestata prin conversatie, calatorie, comunicare, întâlniri amicale sau profesionale, cumparari rapide de carti, ziare, DVD-uri sau rezolvarea rapida a obligatiilor telefoniceAr fi bine ca ca, din când în când, un fel de "consilier sentimental" sa le sugereze Varsatorului si Gemenilor sa se relaxeze, învatându-i sa acorde atentie corpului fizic prin alimentatie disciplinata si linistita, masaj, joc amoros si sexualitate transfiguratoare, pentru a-si încarca astfel, prin fericire, rezervoarele de spontaneitate de care au nevoie în viata fizica. |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:27 |
||
De la: kudika075200, la data 2010-01-02 22:14:10dar intre femeia fecioara si barbatul sagetator? Fecioara si Sagetator? Greierele si furnica, la fix! Problema filozofica e daca aceste doua creaturi, fiecare nobila în felul ei (aviz furnicilor-Fecioare : nu-i usor sa faci toata ziua filozofie!), se pot întelege – si cât timp... Foarte pe scurt? Ai de platit întretinerea pe trei luni în urma, dar cu banii respectivi ai putea sa mergi la mare. Grea alegere... Fecioara plateste întretinerea, Sagetatorul pleaca la mare. Mai bine stai singura, Fecioara! Nu degeaba-i spune Sagetatorului semnul burlacilor (si al burlacitelor)! Nu zic nu, cu unele planete puse taman bine prin colturile esentiale, ati putea sa va întelegeti. Un timp. Cu toate planetele puse strategic în toate colturile esentiale, s-ar putea sa rezistati mai mult. Dar, pâna la urma, nici unul n-o sa se simta prea bine, parca tot lipseste ceva. Tu esti Pamânt, Sagetatorul este Foc. Sigur, din combinatia asta ies cele mai frumoase vase de lut, dar la foc mic si-n timp. Iar Sagetatorul este prea grabit sa cunoasca si sa afle si sa cucereasca si sa se miste mereu de colo-colo, si nici nu are timp sa modeleze un lut atât de aparte precum esti tu. Fiindca, sa fim sinceri, Fecioara este o persoana rezervata, mai timida si mai introvertita. Fix pe dos e Sagetatorul, filozoful filozofilor n-are timp de explorat sentimente, iar fidelitatea e doar un concept moral oarecare si morala e discutabila, fiindca oamenii au creat-o – si tot asa, n-ajungeti nicaieri. Probabil ca ati fost atrasi unul de altul fiindca tare va mai place sa vorbiti despre câte-n luna si-n stele. Numai ca, pentru Sagetator, de multe ori cam aici se opreste totul. Principiul Sagetatorului este libertatea, iar al tau este stabilitatea. Cumva, chestiile astea doua nu prea se potrivesc una cu alta pe termen lung. DACA ai sa stii sa-i oferi Sagetatorului o colivie ceva mai mare – cam cât un oras mediu – în care sa se poata desfasura, si daca ai sa fii în stare sa-i accepti nevoia de a se fâtâi mereu de colo-colo (îi place sa calatoreasca) si de a întâlni mereu oameni noi, de a descoperi mereu ceva (numai ca descoperitorii astia nu prea stau pe-acasa), sigur ca o sa mearga. Dar Fecioara nu poate trai într-un asemenea mediu, care o dezechilibreaza pâna la urma. Bineînteles ca pâna si ideea de "relatie stabila", "pe termen lung", îi da greierelui fiori pe sira spinarii, asa ca ademenirea n-o sa fie usoara. Dar merita? Cât de mult merita sa te schimbi pentru celalalt si pâna unde merg compromisurile? Ma rog, un sfat rautacios : nu spune nimanui (mai ales în prezenta Sagetatorului) ca "sunteti împreuna", mai bine încearca ceva de genul "mda, ne vedem, asa, din când în când". Asta se numeste libertate pentru un Sagetator : daca aude de stabilitate, o ia la goana. |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:29 |
||
De la: geo_xx, la data 2009-12-27 09:47:02De la: leeexandra, la data 2009-12-27 09:46:10neatza! as dori si eu sa stiu compatibilitatea dintre un barbat fecioara si o femeie varsator. daca te pricepi atat de bine de ce nu raspunzi clar la intrebari de ce postezi aiureli cand defapt asta este un forum si treb sa raspunzi intrebarilor asa cum se cuvine!!!! daca nu poti fi serios macar straduieste-te putin cand este cazul
|
||
|
danutzalavy22 Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:33 |
||
De la: kudika076146, la data 2010-01-03 16:33:25De la: geo_xx, la data 2009-12-27 09:47:02De la: leeexandra, la data 2009-12-27 09:46:10neatza! as dori si eu sa stiu compatibilitatea dintre un barbat fecioara si o femeie varsator. suparaaaaaaaaaaaaat, suparaaaaaaaaaaaaaaaat, sunt doamneeeeeeee euuuuuuuuuu vezi ca exista site-uri specializate in asa ceva, ai senzatia ca pe forum sunt astrologi? Cei care mai raspund pe aici pur si simplu dau copy-paste de pe vreun site de genu' asta!
|
||
|
miss_darine Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:40 |
||
lansai o intrebare despre si anume compatibilitate in nr unu al paginii al acestui topic,insa geo-uleeee,nu mi-ai raspuns am trecut in noul an....si tot nu mi-ai si anume raspuns. nu-i bai.
|
||
|
_curly Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:13 |
||
|
Buna ziua, Imi spuneti si mie cit de compatibili sunt un barbat gemeni si o femeie varsator, avind in vedere ca barbatul e cu mult mai in virsta (asta in cazul in care are vre-o importanta pentru prezicere). Merci anticipat :) |
||
|
kisoy Postat pe 4 Ianuarie 2010 11:46 |
||
| buna. am si eu o curiozitate. eu sun leu nascuta pe 29 iulie, iar iubitul meu este capricorn, nascut pe 11 ianuarie. ce crezi despre compatibilitatea dintre noi ? te am intrebat pentru k am observat k esti bine informata in materie d zodii. multumesc frumos anticipat si la multi ani!!! | ||
|
Andrelinha86 Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:48 |
||
| buna. am si eu o curiozitate. eu sun leu nascuta pe 29 iulie, iar iubitul meu este capricorn, nascut pe 11 ianuarie. ce crezi despre compatibilitatea dintre noi ? te am intrebat pentru k am observat k esti bine informata in materie d zodii. multumesc frumos anticipat si la multi ani!!! | ||
|
Andrelinha86 Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:48 |
||
De la: ancamihaelaswider, la data 2009-12-14 22:07:21buna seara, doresc sa aflu compatibilitatea dintre un barbat taur si o femeie racvreau sa af;i compaibilitate dintre o feneie capricorn si un barbat berbec |
||
|
simona2simona Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:49 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-01-03 16:40:00De la: kudika076146, la data 2010-01-03 16:33:25De la: geo_xx, la data 2009-12-27 09:47:02De la: leeexandra, la data 2009-12-27 09:46:10neatza! as dori si eu sa stiu compatibilitatea dintre un barbat fecioara si o femeie varsator. ai dreptate nu sunt astrolog...eu doar raspund la intrebarile puse de alti...nu imi apartin raspunsurile...si nici topicu nu e facut de mine sunt sigura ca cei care adreseaza intrebarile daca cauta pe google gasesc tot ce vor... si apropos cititi si voi si celelalte pagini pentru ca o sa mai gasiti compatibilitatile care va intereseaza pentru ca am mai raspuns si la alte persoane care au zodiile voastre...nu de alta pt ca nu ma deranejaza sa postez din nou dar de ce as posta acelasi comentariu daca mai este o data. |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:18 |
||
| stie careva sa-mi spuna care e compatibilitatea dintre doua femei, una varsator si cealalta fecioara??? | ||
|
Leeutza Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:33 |
||
De la: Leeutza, la data 2010-01-05 09:33:53stie careva sa-mi spuna care e compatibilitatea dintre doua femei, una varsator si cealalta fecioara??? incompatibile
|
||
|
miss_darine Postat pe 5 Ianuarie 2010 13:28 |
||
oare asta-i motivul pentru care ma cert mereu cu sor-mea???? sau de-aia ca ea nici nu-i fecioara??? ca-s absolut convinsa ca trebuie sa existe un motiv astral... |
||
|
Leeutza Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:06 |
||
De la: kudika098421, la data 2010-01-01 15:40:29care este compatibilitatea dintre un baiat berbec, nascut p 18 04 87 si o fata nascuta p 13 04 86,multumesc! Oau! Decy pt k va despart doar 360 de zyle cred ca v-aty gasit joomatatea. oau.. am ramas fara coovinte. Decy astrograma arata ca o sa va f00tety in dracy sy coo toate astea noo o sa ramay pregnanta. tyzne-o tot ashea! P.S.: si pt mine, daca se poate, mi-as dori sa stiu compatibilitatea dintre o fata de sex femeiesc Brontozaur si un barbat hermafrodit in zodia Ornitorinc. Mersi anticipat
|
||
|
Boca Postat pe 5 Ianuarie 2010 16:15 |
||
De la: Boca, la data 2010-01-05 16:15:42De la: kudika098421, la data 2010-01-01 15:40:29care este compatibilitatea dintre un baiat berbec, nascut p 18 04 87 si o fata nascuta p 13 04 86,multumesc!
|
||
|
Arthur_Rogers Postat pe 5 Ianuarie 2010 16:19 |
||
De la: Boca, la data 2010-01-05 16:15:42De la: kudika098421, la data 2010-01-01 15:40:29care este compatibilitatea dintre un baiat berbec, nascut p 18 04 87 si o fata nascuta p 13 04 86,multumesc! Pai ia fiind brontozaurita maaareeeeeee si el un ornitorinc mic mic, in primul rand ar trebui sa-si procure o scara de pompier ca sa ajunga sa faca sex cu ia deci o relatie nesatisfacatoare pt ea, tre' sa spuna pas
|
||
|
miss_darine Postat pe 5 Ianuarie 2010 21:11 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-01-05 21:11:52Pai ia fiind brontozaurita maaareeeeeee si el un ornitorinc mic mic, in primul rand ar trebui sa-si procure o scara de pompier ca sa ajunga sa faca sex cu ia Nu se poate, mi-ai naruit visele si sperantele, in zodiacul chilotzilor scria ca ne potrivim, pt ca Ea (cu E) se trage din ornitorinc! Unde ai facut scoala de citit in stele?!?!!?!?
|
||
|
Boca Postat pe 6 Ianuarie 2010 10:24 |
||
De la: Boca, la data 2010-01-06 10:24:54De la: miss_darine, la data 2010-01-05 21:11:52Pai ia fiind brontozaurita maaareeeeeee si el un ornitorinc mic mic, in primul rand ar trebui sa-si procure o scara de pompier ca sa ajunga sa faca sex cu ia La inalta scoala de citit in stele, luni si sori de la Sorbona, maica!!!!
|
||
|
miss_darine Postat pe 6 Ianuarie 2010 10:27 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-01-06 10:27:22La inalta scoala de citit in stele, luni si sori de la Sorbona, maica!!!! Pfff! un rahat! daca nu e aia de citit si in neptun, jupiter, venus, saturn, olimp, tuzla, lazu, terchighiol sa stii ca nu ai realizat nimic |
||
|
Boca Postat pe 6 Ianuarie 2010 10:41 |
||
| Castiga o PINATA uriasa pentru petrecerea ta - concurs organizat de Clubul Smaraldino - detalii pe www.smaraldino.ro | ||
|
robo_sr Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:46 |
||
De la: Boca, la data 2010-01-06 10:41:41De la: miss_darine, la data 2010-01-06 10:27:22La inalta scoala de citit in stele, luni si sori de la Sorbona, maica!!!! si io care m-am chinuit o gramada sa-mi pun pe deget inelul lui saturn acum stiu de ce nu mi-a iesit pasentza
|
||
|
miss_darine Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:35 |
||
|
eu ti-am spus! :D Vreau si o piniata din aia ce treb sa fac? ajunge un post idiot si lacrimogen? primesc? piniata!!!!!
|
||
|
Boca Postat pe 6 Ianuarie 2010 16:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| eu | 5 | De la: tmihaelita 2 August 2010 15:52 |
| Ce parere aveti despre o relatie el -Leu ,ea tot Leu ? | 6 | De la: Judoka89 31 Octombrie 2010 06:23 |
| el scorpion,eu gemeni!!cat ne tine? | 23 | De la: miky_boom 30 Iulie 2015 17:46 |
|
|
||
| Prietenia intre o FECIOARA si un BERBEC nu are sanse | 45 | De la: SimplePlan 16 Ianuarie 2013 21:27 |
| Cat de compatibili sunt femeia rac si barbatul taur?? | 6 | De la: emma2o 24 Martie 2011 13:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.