Mai multe
De la: Boca, la data 2010-01-06 16:45:43Vreau si o piniata din aia nope tre' sa deschizi un ditai topicu' ca sa primesti
|
||
|
miss_darine Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:19 |
||
|---|---|---|
Mii de blesteme! Stiam eu, cate treb sa faca o femeie in ziua de azi ca a obtina ceva
|
||
|
Boca Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:52 |
||
Am si eu o intrebare : cei nascuti p 19 februarie sunt pesti sau varsatori?
|
||
|
|
||
|
pussyCat_ Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:18 |
||
sunt varsatori cu branhii
|
||
|
miss_darine Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:20 |
||
De la: pussyCat_, la data 2010-01-07 11:18:36Am si eu o intrebare : cei nascuti p 19 februarie sunt pesti sau varsatori? Sunt cum e mai rau, ti-ai dat foc la valiza. Vezi ca eu stiu, sunt astroloaga, am studiat mult! Pe casa a 6-a, casa sufletului, are o umbra sau un nor negru ceva de genu. Asta e al dracului, ai grija! atat iti spun. |
||
|
Boca Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:22 |
||
De la: Boca, la data 2010-01-07 11:22:24De la: pussyCat_, la data 2010-01-07 11:18:36Am si eu o intrebare : cei nascuti p 19 februarie sunt pesti sau varsatori? pai lasa ca e bina daca are 6 case dar ia zi si mie mama omida , ce ma asteapta viitorul ?
|
||
|
SweetDadyD Postat pe 7 Ianuarie 2010 14:52 |
||
| Pai desfa picioarele sa citesc intre ele. Io de un' sa stiu, mancatz-ash! Mi-ai zis tu ce mancare iti place sau cand te-ai dezvirginat? Ca eu asa calculez, dupa date exacte. | ||
|
Boca Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:00 |
||
buna..as vrea sa stiu si eu cate ceva despre compatibilitatea intre barbatul balanta si femeia scorpion..:P
|
||
|
vyo_bog Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:54 |
||
|
buna seara as vrea sa stiu ce compatibilitate exista pt doi nativi de sex opus din sagetator...eu sunt nascuta pe 11 dec iar el pe 16 dec
|
||
|
ralu_fite Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:20 |
||
| as vrea si eu sa stiu compatibilitatea dintre barbatul scorpion si femeia berbec...!!!:) | ||
|
georgianaaa Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:59 |
||
De la: Boca, la data 2010-01-07 16:00:01Pai desfa picioarele sa citesc intre ele. Io de un' sa stiu, mancatz-ash! Mi-ai zis tu ce mancare iti place sau cand te-ai dezvirginat? Ca eu asa calculez, dupa date exacte. uff vai, ce intrebari indecente imi faci, as zice ca ai ganduri necurate cu mine si eu care sunt asa timid dar uite iti zic ca imi place ceafa de T rex la gratar si am 3 spline si 4 rinichi, si am de gand sa vand doi rinichi pe e-bay sub sloganul :" 2 la 50 mii, 2 la 50 de mii, iai cat sunt calzi" , ce parere ai o sa am succes ?acum ce poti sa imi zici de viitor ?
|
||
|
SweetDadyD Postat pe 8 Ianuarie 2010 08:28 |
||
De la: SweetDadyD, la data 2010-01-08 08:28:04[ Deci de profetiile mayase din 2012 tu vei fi printre cei care vor scapa dar anul asta este nefast pt tine, evita relatiile cu femele in doua culori sau cu unghii rosii la maini, iti vor aduce numai dezamagiri. faza cu rinichii nu-ti va iesi, decat daca nu folosesti sloganul "hai la rinichi, neamule!", e criza si oamenii se sperie cand le pomenesti de bani, oricare ar fi pretul. a, si dupa 2012 o sa fi vegetarian din cauza unor complicatii la stomac, dar in principal pt ca nu vei mai avea ce sa mananci. pt alte date contacteaza-ma cu mai multe informatii. Cu placere! |
||
|
Boca Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:23 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-01-07 11:20:44sunt varsatori cu branhii eu drac cu coarnele infipte in fund
|
||
|
yumy Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:24 |
||
|
cauta pe compatibilitati intre zodii!!!!!!!!!!!!! vei gasi daca e da sau nu si iti vei vedea zodia compatibila! ITI UREZ NOROC!!!!!!
|
||
|
sexy_girl Postat pe 9 Ianuarie 2010 16:39 |
||
|
vreau sa stiu si eu compatibilitatea dintre femeia gemeni si barbatul balanta..ca a fost dragoste la prima vedere si vreau sa stiu ce spune si compatibilitatea zodiacala dintre noi |
||
|
banuandreutza Postat pe 21 Ianuarie 2010 01:27 |
||
|
Vrei sa faci bani mai usor?Iata o varianta:nu tb decat sa intri pe link-ul de mai jos,citesti despre ce e vb si vezi dc iti convine sau nu.N-ai nimic de pierdut si n-o sa ma apuc acum sa scriu toate etapele,pt k o sa ai destul de citit acolo,si cel mai bine,zic eu,e knd vezi cu ochii tai despre ce e vorba! Incearca,n-ai de pierdut decat cateva minute in fata calculatorului si nu esti obligat sa te inscrii... Ce zici,te-am facut curios/curioasa? ;) Multa bafta! com/pages/index.php?refid=adrianaciocovea |
||
|
adrianaciocoveanu Postat pe 23 Ianuarie 2010 14:34 |
||
|
vreau sa stiu compatibilitatea intre barbat peste si femeie taur. Va multumesc pentru raspunsuri.[/quote] |
||
|
viosoni Postat pe 25 Ianuarie 2010 12:21 |
||
De la: viosoni, la data 2010-01-25 12:21:24vreau sa stiu compatibilitatea intre barbat peste si femeie taur.[/quote] cu placere, dar nu-ti va raspunde nimeni
|
||
|
miss_darine Postat pe 25 Ianuarie 2010 13:04 |
||
some people just don't get it
|
||
|
Boca Postat pe 25 Ianuarie 2010 13:16 |
||
Un semn de apa cu unul de pamant ar trebui sa mearga destul de bine ...daca taurul trece peste dorintele mai "neobisnuite" ale pestelui, si devine putintel mai statornic (in pareri, pretentii, etc)
|
||
|
tequila_cu_varza Postat pe 25 Ianuarie 2010 21:26 |
||
Nu prea ma pricep la zodii.. dar as vrea sa stiu... eu sunt balanta..el este rac. sunt sanse de o relatie serioasa? sau mai mult aventura?
|
||
|
pissyckot Postat pe 28 Ianuarie 2010 12:27 |
||
De la: pissyckot, la data 2010-01-28 12:27:56Nu prea ma pricep la zodii.. dar as vrea sa stiu... eu sunt balanta..el este rac. sunt sanse de o relatie serioasa? sau mai mult aventura?Hihihi prietena mea cea mai buna este balanta si el este rac si sunt impreuna de 10 ani si mai bine. Din copilarie. El nu a inselat-o niciodata, este un tip moody, cu schimbari de toane dese, dar o iubeste foarte mult si cu calmul ei caracteristic chiar se inteleg. bafta multa, eu chiar zic ca e o super combinatie! Ah si apropo de ce intrebi tu eu zic ca racii niciodata nu au doar o aventura. Ei vor in primul rand relatii serioase |
||
|
dana_romos Postat pe 28 Ianuarie 2010 12:31 |
||
| pai el inainte sa fie cu mine...a avut muulte aventuri... si de cand suntem impreuna..sa schimbat! ma intrebat odata..ce i-am facut de sa schimbat asa de brusc..dc nu mai este cum era?! sii...eu chiar nu am stiut ce sa ii raspund...:D | ||
|
pissyckot Postat pe 28 Ianuarie 2010 12:35 |
||
hmmm weird. Oricum eu sincer zic sa go for it. Prietena mea si prietenul ei chiar sunt un model de cuplu perfect. Plus ca amandoi sunt foarte foarte alintaciosi, par serios o pereche ideala. Multa multa bafta!
|
||
|
dana_romos Postat pe 28 Ianuarie 2010 12:39 |
||
As vrea sa stiu si eu daca o femeie capricorn are sanse de reusita in relatie langa un barbat balanta, sau langa un barbat berbec ? astept raspunsuri. multumesc.
|
||
|
kudikagirl05 Postat pe 7 Aprilie 2010 12:34 |
||
| buna~vreau sa aflu si eu compatibilitatea intre femeia sagetator si barbatul taur | ||
|
alyceee Postat pe 9 August 2010 15:08 |
||
|
Buna seara Eu sunt un barbat din zodia racului si as dori sa stiu cu ce zodie ma potrivesc?M-am nascut in data de 20.07.1968 DIMINEATA PE LA 7.00 cu aproximatie si ma intereseaza absolut tot ce tine de mine si zodia mea.Imi puteti raspunde,va rog frumos Va multumesc anticipat Ene Angheluta |
||
|
angelene41 Postat pe 9 August 2010 18:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| femeia capricorn si barbatul taur.Ajutati ma va rog. | 6 | De la: kudika408282 29 Aprilie 2012 13:10 |
| neata | 8 | De la: Sabrina_Nede 2 Decembrie 2009 10:07 |
| berbec gemeni | 2 | De la: Diavolyta_ 21 Mai 2009 17:17 |
|
|
||
| eu scorpion el taur | 1 | De la: levantica 21 Iunie 2009 16:13 |
| Barbatul berbec | 28 | De la: maxidanny 6 Decembrie 2010 09:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.