Setari Cookie-uri

compatibilitate zodii

Relatia dintre barbatul Balanta si femeia Berbec are toate sansele sa fie tensionata.

Femeia Berbec este agresiva si plina de viata, în timp ce barbatul Balanta cauta armonia si are nevoie de o partenera pasnica. Inevitabil, nepotrivirea de caracter va genera nenumarate discutii aprinse.

Barbatul Balanta si femeia Berbec sunt compatibili din punct de vedere sexual, dar incompatibili sub toate celelalte aspecte. Prin urmare, o relatie între barbatul Balanta si femeia Berbec ar putea fi acceptabila, dar un mariaj ar fi de neconceput
_PrInTzEs_
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:04
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 23:03:50barbatul balantza este un barbat echilibrat...dar in acelasi timp destul de ciudatel....stie sa se poarte cu fetele...si...de multe ori stie ce vrea....acum mai depinde si de comportamentul lui
stie sa fta bn
thadoog
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:04
deja imi pierd timpu cu tine ;))) nu are rost sa iti mai raspund;)

vise spanzurate;)
_PrInTzEs_
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:05
femeia berbec e destul de incapatanata....dar un barbat balanta ar sti cum sa o domoleasca....eu zic k se potrivesc....
broscutza_leea
despre femeia zdreantaa,,ce imi puteti spune
thadoog
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 23:05:10deja imi pierd timpu cu tine ;))) nu are rost sa iti mai raspund;)

vise spanzurate;)
da mosul te iubeste ,,zatt
thadoog
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:07
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 23:05:10deja imi pierd timpu cu tine ;))) nu are rost sa iti mai raspund;)

vise spanzurate;)
cum adica ce vrei sa imi suge rezii
thadoog
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:07
femeia zdreantza...e pe centura...deci caut-o pe acolo....si cred k i s-ar potrivi...unui barbat....care manaca mult...bea mult...nare un job....nu stie sa aprecieze femeile...nu se vede decat pe el...si crede k toate sunt zdrente...si k toate...se culca...cu toti...e bun raspunsul?
broscutza_leea
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:09
vorbeste zdreanta frumos;)

abstinentule;)
_PrInTzEs_
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:09
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-27 23:09:23femeia zdreantza...e pe centura...deci caut-o pe acolo....si cred k i s-ar potrivi...unui barbat....care manaca mult...bea mult...nare un job....nu stie sa aprecieze femeile...nu se vede decat pe el...si crede k toate sunt zdrente...si k toate...se culca...cu toti...e bun raspunsul?
nici pr departe
thadoog
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:10
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 23:09:46vorbeste zdreanta frumos;)

abstinentule;)
te iiubescc
thadoog
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:11
gata s-au dus toti la nani...am ramas numai noi 2:*
broscutza_leea
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:25
Eu sunt tauroaica si am o relatie cu un sagetator. Suntem impreuna de aproape 3 ani si ne merge destul de bine, dar mi-ar placea sa mai aud cateva impresii despre compatibilitatea dintre zodiile noastre si ceva generalitati despre barbatul sagetator (25 nov). Multumesc!
Bianca84
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:46
..eu zic k o sa iasa si copii :D super .
stefania4you
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:48
amandoi sunteti zodii puternice...putin incapatanati...dar puteti fi rationali...deci..puteti..fi ok...zic eu...despre sagetator...se spune k e nestatornic...k e in cautare de noi iubiri...mereu...k e aventurier...si...infidel...dar...nu e mereu asa....e o foarte atent...si iubitor...foarte intelegator...pana knd il calcati pe coada...asa k dak te porti frumos cu un sagetator...si el se va comporta inzecit mai frumos...
broscutza_leea
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:52
la multi ani stefania
broscutza_leea
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:52
la multi ani stefania
broscutza_leea
Postat pe 27 Decembrie 2009 23:53
multumesc foarte mult :)
stefania4you
Postat pe 28 Decembrie 2009 00:00
Stie cineva cum functioneaza si daca functioneaza relatia dintre un barbat Capricorn si o femeie Scorpion.Multumiri.
sorina_sabo
Postat pe 28 Decembrie 2009 00:13
buna!!! stie care dk merge o relatie intre un barbat rac si o femeie sagetator ? ms
deea_sweet
Postat pe 28 Decembrie 2009 00:19
careva* sorry :D
deea_sweet
Postat pe 28 Decembrie 2009 00:20
De la: deea_sweet, la data 2009-12-28 00:19:17buna!!! stie care dk merge o relatie intre un barbat rac si o femeie sagetator ? ms

va fi un esec total
Diavolyta_
Postat pe 28 Decembrie 2009 00:25
De la: sorina_sabo, la data 2009-12-28 00:13:15Stie cineva cum functioneaza si daca functioneaza relatia dintre un barbat Capricorn si o femeie Scorpion.Multumiri.

nu va functiona mult timp pentru ca ve'ti ramane repede fara baterii
Diavolyta_
Postat pe 28 Decembrie 2009 00:26
De la: sorina_sabo, la data 2009-12-28 00:13:15Stie cineva cum functioneaza si daca functioneaza relatia dintre un barbat Capricorn si o femeie Scorpion.Multumiri.

pamant si apa Teoretic ,ar trebui sa mearga !
Lumos_Forever
Postat pe 28 Decembrie 2009 07:57
De la: thadoog, la data 2009-12-27 23:11:26
De la: Anelisze, la data 2009-12-27 23:09:46vorbeste zdreanta frumos;)

abstinentule;)
te iiubescc

Doguleeeeeeeeeee, ma faci geloasa...
Lucia38
Postat pe 28 Decembrie 2009 09:26
da bine inteles ca tie ti-se adreseaza ...
kudika084081
Postat pe 28 Decembrie 2009 11:14
Fetelor...doamnelor...ma aude cineva? Va citesc si ma minunez.Fara nici o ofensa,de ce intrebati iurea si aici daca exista vreo compatibilitate intre voi si cei din patul vostru?De ce intrebati aici daca va potriviti cu viitoarele voastre victime?Pur si simplu nu inteleg si nu sint chiar batut in cap.Deschideti simultan mai multe topicuri,aici intrebati despre compatibilitate,pe alt topic va contraziceti iar in alta parte va plingeti de barbatii unor zodii.Pe un topic vorbiti de fidelitate iar pe altul va dati poseta fantastica drept cadou pentru cea mai proasta one night stand din viata.Cred ca barbatii nu sint nici porci,nici prosti si nici insensibili.Ei sint doar cei pe care multe din voi ii meritati.Voi nu sinteti cu nimic superioare iar unii din noi va meritam cu prisosinta.Am realizat in timp ca fiecare dintre noi sintem un dar ceresc sau o felie de iad pentru cineva.Toti gresim fata de cineva iar viata ne pedepseste.Pedeapsa e crunta si poate avea chip de inger.Nu poti sa te feresti de asta.De ce?Pentru ca toti vrem sa iubim si sa fim iubiti.Dar daca am rupt cindva inima cuiva atunci altcineva ne-o va rupe noua si de multe ori mult mai rau.Ce rost are sa ne plingem de mila?Ce rost are sa ne ferim?Ce rost are sa intrebam aiurea daca va merge relatia cu cineva.Nimeni nu stie raspunsul.Undeva acolo sus cineva da un click pentru fiecare.Asta e menirea lui.Ne da fiecaruia ce meritam.De multe ori mai si greseste dar acolo greseala e perceputa altfel.Acolo greseala e aproape umana.Aici...am dus greseala la cote greu de imaginat.Acum nu mai gresim,tradam si ce e mai grav gindim cu mult inainte de a o face.Intrebam ca disperatii daca cineva e bun pentru noi.Intrebam daca ni se potriveste.Intrebam daca relatia va merge si ne-am bucura daca cineva ne-ar spune ca va merge singura fara ca noi sa facem ceva.Studiem cu o foame de somalezi profilul celui sau celei pe care punem ochii si de fiecare data raul e numai la cei pe care-i cautam noi.O zodie are parti rele numai daca se refera la altcineva decit noi.Daca o fata cauta un taur atunci e pusa in garda de profilul de aventurier al taurului.Sau de egoismul lui.Sau de minciunile lui.Pentru ca ea cauta si nu el.Oricarei zodii ati apartine voi nu va gasiti defectele.Niciodata.Intrebati si vi se va raspunde:traiesc cu un taur,ai grija,mi-a mincat sufletul,o sa patesti la fel.Daca la femeile cu experienta se mai explica cumva asta atunci nu stiu ce cauta fetele foarte tinere aici.O fata de 19 ani n-ar trebui sa-si puna atitea intrebari pentru ca oricum ar fii nu zodia decide cite minute il tine pe alesul ei in pat.Iar daca alesul e la fel de tinar ce crede ea ca poate sa afle intrebind aici? Ala nici nu stie ce vrea pe lumea asta.E la faza cu carnetelul unde-si noteaza aventurile.Nici macar ea nu stie ce vrea.Cele mai mature ar trebui sa se priveasca in oglinda.In oglinda trecutului daca se poate.Daca la 35-40 de ani nu stie ce vrea de la un barbat si nu are puterea sa recunoasca unde a gresit ce asteapta de la un zodiac?Am o intrebare pentru toata lumea,femei sau barbati,carei zodii apartin oamenii buni,fideli,buni la pat si extrem de atenti? Celor care cred ca o relatie merge doar daca cel ales e bun si se implica le spun ca se inseala amarnic.Cei care spun te iubesc pe post de la revedere nu stiu ce inseamna sa iubesti.Nu cred ca va ajung 200 de forumuri despre iubire ca sa va aburiti unii pe ceilalti. Totusi cred ca sint oameni care stiu ce e iubirea.Cei care au gresit,cei care au suferit,cei care au cazut,cei care au facut lucruri care nu se povestesc aici,cei care pentru iubirea lor s-au umilit...s-au schimbat...s-au tirit...Cei care n-au facut-o n-au iubit.Au facut intelegeri,au semnat contracte...Cind iubesti te transformi.Ai o lume a ta...vezi totul in alta dimensiune si cel mai rau lucru...nu vezi ce mai toata lumea vede.Apoi te intrebi cum ai putut sa fii atit de prost.Ai putut pentru ca ai iubit.As putea sa va dau un exemplu foarte bun.Pe mine.Am gresit odata si am facut pe altii sa sufere.Stiti cum am platit?Nu am avut nici un accident,sint sanatos tun.Am avut situatii critice in care puteam sa si mor dar cineva n-a vrut asta.Am fost protejat si mentinut in forma maxima tocmai ca sa simt adevarata durere.Am platit cu inima mea rupta de cineva cu chip de inger.Va rupeti in zodiace,horoscoape si alte prostii...ma faceti sa rid,sint un tip cu simtul umorului dus a extrem...stiti din ce zodie era ingerul care mi-a rupt inima? Cititi despre barbatul taur-femeia pesti...credeti ca a fost doar intimplare?Pentru un an de suferinta provocat altora am platit cu 10.Cineva a vrut sa-mi demonstreze mie si altora ca daca gresesti platesti inzecit prin cea mai tare compatibilitate pe care poti sa o ai cu cineva Iar altii sfideaza legile zodiacale facind cuplu de ani de zile cu interzisii lor de catre zodiac.Acum am platit si-mi doresc s-o iau de la capat.Asta e viata,nu putem sa ne oprim.Viata e o inima.Cea care m-a pedepsit pe mine plateste si ea la rindul ei.Si ea a distrus inima cuiva dar a fost aleasa pentru a ma pedepsi pe mine pentru ca era...cea mai buna pe care as fii putut-o primi.Isn't fuckin' funny? Sper ca nu v-am plictisit,asta ma sperie mai rau decit daca v-as fii suparat...
Saxon
Postat pe 28 Decembrie 2009 11:21
De la: Saxon, la data 2009-12-28 11:21:02Fetelor...doamnelor...ma aude cineva? Va citesc si ma minunez.Fara nici o ofensa,de ce intrebati iurea si aici daca exista vreo compatibilitate intre voi si cei din patul vostru?De ce intrebati aici daca va potriviti cu viitoarele voastre victime?Pur si simplu nu inteleg si nu sint chiar batut in cap.Deschideti simultan mai multe topicuri,aici intrebati despre compatibilitate,pe alt topic va contraziceti iar in alta parte va plingeti de barbatii unor zodii.Pe un topic vorbiti de fidelitate iar pe altul va dati poseta fantastica drept cadou pentru cea mai proasta one night stand din viata.Cred ca barbatii nu sint nici porci,nici prosti si nici insensibili.Ei sint doar cei pe care multe din voi ii meritati.Voi nu sinteti cu nimic superioare iar unii din noi va meritam cu prisosinta.Am realizat in timp ca fiecare dintre noi sintem un dar ceresc sau o felie de iad pentru cineva.Toti gresim fata de cineva iar viata ne pedepseste.Pedeapsa e crunta si poate avea chip de inger.Nu poti sa te feresti de asta.De ce?Pentru ca toti vrem sa iubim si sa fim iubiti.Dar daca am rupt cindva inima cuiva atunci altcineva ne-o va rupe noua si de multe ori mult mai rau.Ce rost are sa ne plingem de mila?Ce rost are sa ne ferim?Ce rost are sa intrebam aiurea daca va merge relatia cu cineva.Nimeni nu stie raspunsul.Undeva acolo sus cineva da un click pentru fiecare.Asta e menirea lui.Ne da fiecaruia ce meritam.De multe ori mai si greseste dar acolo greseala e perceputa altfel.Acolo greseala e aproape umana.Aici...am dus greseala la cote greu de imaginat.Acum nu mai gresim,tradam si ce e mai grav gindim cu mult inainte de a o face.Intrebam ca disperatii daca cineva e bun pentru noi.Intrebam daca ni se potriveste.Intrebam daca relatia va merge si ne-am bucura daca cineva ne-ar spune ca va merge singura fara ca noi sa facem ceva.Studiem cu o foame de somalezi profilul celui sau celei pe care punem ochii si de fiecare data raul e numai la cei pe care-i cautam noi.O zodie are parti rele numai daca se refera la altcineva decit noi.Daca o fata cauta un taur atunci e pusa in garda de profilul de aventurier al taurului.Sau de egoismul lui.Sau de minciunile lui.Pentru ca ea cauta si nu el.Oricarei zodii ati apartine voi nu va gasiti defectele.Niciodata.Intrebati si vi se va raspunde:traiesc cu un taur,ai grija,mi-a mincat sufletul,o sa patesti la fel.Daca la femeile cu experienta se mai explica cumva asta atunci nu stiu ce cauta fetele foarte tinere aici.O fata de 19 ani n-ar trebui sa-si puna atitea intrebari pentru ca oricum ar fii nu zodia decide cite minute il tine pe alesul ei in pat.Iar daca alesul e la fel de tinar ce crede ea ca poate sa afle intrebind aici? Ala nici nu stie ce vrea pe lumea asta.E la faza cu carnetelul unde-si noteaza aventurile.Nici macar ea nu stie ce vrea.Cele mai mature ar trebui sa se priveasca in oglinda.In oglinda trecutului daca se poate.Daca la 35-40 de ani nu stie ce vrea de la un barbat si nu are puterea sa recunoasca unde a gresit ce asteapta de la un zodiac?Am o intrebare pentru toata lumea,femei sau barbati,carei zodii apartin oamenii buni,fideli,buni la pat si extrem de atenti? Celor care cred ca o relatie merge doar daca cel ales e bun si se implica le spun ca se inseala amarnic.Cei care spun te iubesc pe post de la revedere nu stiu ce inseamna sa iubesti.Nu cred ca va ajung 200 de forumuri despre iubire ca sa va aburiti unii pe ceilalti. Totusi cred ca sint oameni care stiu ce e iubirea.Cei care au gresit,cei care au suferit,cei care au cazut,cei care au facut lucruri care nu se povestesc aici,cei care pentru iubirea lor s-au umilit...s-au schimbat...s-au tirit...Cei care n-au facut-o n-au iubit.Au facut intelegeri,au semnat contracte...Cind iubesti te transformi.Ai o lume a ta...vezi totul in alta dimensiune si cel mai rau lucru...nu vezi ce mai toata lumea vede.Apoi te intrebi cum ai putut sa fii atit de prost.Ai putut pentru ca ai iubit.As putea sa va dau un exemplu foarte bun.Pe mine.Am gresit odata si am facut pe altii sa sufere.Stiti cum am platit?Nu am avut nici un accident,sint sanatos tun.Am avut situatii critice in care puteam sa si mor dar cineva n-a vrut asta.Am fost protejat si mentinut in forma maxima tocmai ca sa simt adevarata durere.Am platit cu inima mea rupta de cineva cu chip de inger.Va rupeti in zodiace,horoscoape si alte prostii...ma faceti sa rid,sint un tip cu simtul umorului dus a extrem...stiti din ce zodie era ingerul care mi-a rupt inima? Cititi despre barbatul taur-femeia pesti...credeti ca a fost doar intimplare?Pentru un an de suferinta provocat altora am platit cu 10.Cineva a vrut sa-mi demonstreze mie si altora ca daca gresesti platesti inzecit prin cea mai tare compatibilitate pe care poti sa o ai cu cineva Iar altii sfideaza legile zodiacale facind cuplu de ani de zile cu interzisii lor de catre zodiac.Acum am platit si-mi doresc s-o iau de la capat.Asta e viata,nu putem sa ne oprim.Viata e o inima.Cea care m-a pedepsit pe mine plateste si ea la rindul ei.Si ea a distrus inima cuiva dar a fost aleasa pentru a ma pedepsi pe mine pentru ca era...cea mai buna pe care as fii putut-o primi.Isn't fuckin' funny? Sper ca nu v-am plictisit,asta ma sperie mai rau decit daca v-as fii suparat...

Domnule draga, femeile nu sunt superioare barbatilor si pe cat se dau ele de viteze, barbatii nu le sunt victime.Nu inteleg de ce iei in serios barfele despre unul si altul, despre zodiace care sunt cele mai superficiale descrieri ale unui tip de persoane, de ce te-a indignat atata barfa femeilor despre barbati?E doar vorba aceea : orice sac isi are petecul si dupa cum bine ai zis fiecare primeste ceea ce merita in viata ca pereche.Asta-i forumul asta: o harababura de tampenii, de pareri pro si contra unor subiecte de tot felul, barfe, rautati gratuite,aere si mofturi, minciuni si povesti inventate , versiuni cat mai sforaitoare ale pretinselor adevaruri despre viata pe care se pare ca le detine toata pleava.Aici nu trebuie sa crezi mai mult de 15% din ce se scrie.Oricum te felicit pentru imaginea foarte veridica pe care ai facut-o acestui forum.Numai un barbat putea s-o faca.

Postat pe 28 Decembrie 2009 11:35
Buna ziua...vreau sa stiu care sunt compatibilitatiile intre barbatul leu si femeia fecioara... deoarece stau cu un leu de 2 ani de zile:)
DianaBn
Postat pe 28 Decembrie 2009 12:20
De la: DianaBn, la data 2009-12-28 12:20:00Buna ziua...vreau sa stiu care sunt compatibilitatiile intre barbatul leu si femeia fecioara... deoarece stau cu un leu de 2 ani de zile:)

Si n-a papat leul fecioara?!?!?

Postat pe 28 Decembrie 2009 12:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Parere despre relatia cu un berbec 28 De la: Francesca84 7 Aprilie 2013 11:15
top 1 De la: kudika174095 8 Februarie 2011 09:28
BUNA SEARA 7 De la: kudika099473 11 Ianuarie 2010 19:48
Eu Capricorn Ea rac....posibil sa fie viitor frumos ??? sau nu ?? 10 De la: kudika077113 3 Noiembrie 2009 20:44
anticonceptionalele karissa 4 De la: andreea1976 2 August 2009 12:58