Setari Cookie-uri

Caraterizari generale ale zodiilor?!!!

da, barbatii din gemeni chiar sunt cei mai perversi....cu multe fetze si niciodata sinceri, sunt f schimbatori; cat despre femeile berbec sunt destul de rautacioase si invidioase, incapatanate, insa le place dreptatea
gina_gina
Postat pe 20 Decembrie 2009 10:49
eu sagetatoare: mica, a dracu', rautacioasa, dar si blanda si iubitoare la nevoie :))
fostu rac: 2 fete CLAR
sormea tot sagetatoare: mai nesimtita asa din fire
o prietena fecioara: perfectionista si rea
alta prietena scorpion: rea rea rea:)))); exagerez, e si super de treaba
si mai sunt dar deja sunt prea multi :)
oricum notez ca stiu ca nu toti sunt la fel si ca nu e batut in cuie ca fiecare zodie sa se comporte la fel :)
cata_mica
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:03
e ceva foarte interesant ca aceste subiecte legate de zodii sunt foarte lung dezbatute....oki..ia sa vedem....va pot zice ceva despre barbatii lei....sunt niste firi capricioase....cand iubesc iubesc foarte intens si sunt ff gelosi....next....scorpioniii devin un pic prea dependenti de persoana iubita, dar nu le place sa fie sufocati la randul lor.....au tendinta sa cam minta, mie una mi se para experti la capitolul asta.......a da si depre capricorni.....poi sa nu va puna cineva sa intratzi la discutii in contradictoriu cu ei ca va pun la respect....fecioarele sunt incapatanate si nu prea asculta de cei din jur, dar in schimb sunt foarte sufletiste....mda....cam atat......celelalte zodii nu le cunosc asa bine asa ca nu ma pronunt
Domnisoara_Christina
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:04
nu va panicati fetelor...eu sunt casatorita cu un geaman si pot spune ca e cel mai naiv si mai nehotarat om dar e dulce, atent, iubitor ...pot sa spun chiar ca se lasa dominat de mine (mentionez k sunt leoaica-tare incapatanata si greu de multumit)
wer0nick
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:17
Femeile berbec da! Nu stiu barbatii gemeni? Eu una cred ca baietii fecioara is asa...
kudika091993
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:25
spunemi cate ceva despre zodia pesti
geo0072007
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:26
De la: ANNYBLONDY, la data 2009-12-20 10:39:21leii-prieteni adevarati
taurii-fideli
gemeni-majoritatea au un simt al umorului ft dezvoltat
scorpionii-hm..pasionali,fideli,dar totusi .. fac o mare gresala.. deseori tind sa isi arate prea mult iubirea fata d partenerul de viata...uneori ce-i prea mult strica
balanta- eu sunt aia! :)) perfectioniste,echilibrate,sociabile...si ar fii cateva parti negative...cum ar fii: egoism,gelozie si probabil cele mai posesive :))
varsatorii- egoisti,mincinosi,excentrici,perversi eh acum tre sa ma intelegeti...am cunoscut numai barbati varsatori! :)) si...toti m-au facut s sufar....asta pt k eu ..una.. nu pot sa ii inteleg...
capricornii-hmmm uneori plictisitori,dar cu siguranta sunt niste persoane speciale

balanta sunt si eu si sunt de aord cu tine..doar ca eu nu sunt geloasa de loc si la fel si pe mine varsatorii m-au facut sa sufar...dar iti recomand o balanta masculina...functioneaza relatia foarte bine...cel putin la mine...
puffuletz
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:27
De la: wer0nick, la data 2009-12-20 11:17:57nu va panicati fetelor...eu sunt casatorita cu un geaman si pot spune ca e cel mai naiv si mai nehotarat om dar e dulce, atent, iubitor ...pot sa spun chiar ca se lasa dominat de mine (mentionez k sunt leoaica-tare incapatanata si greu de multumit)

Geamanul este prea destept din nastere , casa fie naiv.Este diplomat si de aia se lasa dominat dar nu din naivitate.

Postat pe 20 Decembrie 2009 11:28
De la: Domnisoara_Christina, la data 2009-12-20 11:04:33e ceva foarte interesant ca aceste subiecte legate de zodii sunt foarte lung dezbatute....oki..ia sa vedem....va pot zice ceva despre barbatii lei....sunt niste firi capricioase....cand iubesc iubesc foarte intens si sunt ff gelosi....next....scorpioniii devin un pic prea dependenti de persoana iubita, dar nu le place sa fie sufocati la randul lor.....au tendinta sa cam minta, mie una mi se para experti la capitolul asta.......a da si depre capricorni.....poi sa nu va puna cineva sa intratzi la discutii in contradictoriu cu ei ca va pun la respect....fecioarele sunt incapatanate si nu prea asculta de cei din jur, dar in schimb sunt foarte sufletiste....mda....cam atat......celelalte zodii nu le cunosc asa bine asa ca nu ma pronunt

Scorpionii sunt complicati si ascunsi dar nu prea sunt mincinosi.Faptul ca sunt foarte profunzi si ajungi greu sa-i tragi de limba nu inseamna ca sunt mincinosi.

Postat pe 20 Decembrie 2009 11:31
De la: scorpio67, la data 2009-12-20 08:05:13
De la: amg_life, la data 2009-12-16 10:57:28
De la: geo_xx, la data 2009-12-15 21:37:08
De la: amg_life, la data 2009-12-15 20:41:04 eeeeeeeeeee nici chiar asa dar ma refeream la oameni care i-am intalnit in general si voi la randul vostru

io la randu' mieu..ce!!??

woooooow scorpionii sub aparenta lor duritate ascund o mare sensibilitate , si totusi mai repede prefer sa intalnesc oameni mai reci la inceput decat cei lingusitorii care dupaia isi arata adv. fata ,am avut parte si de acestia mai ales cand te asteptai sa fie langa tine te ardeau cand iti era lumea mai draga stiti bine "orice bine nu ramane neplatit "

Scorpionii sunt cum vrei, ca defecte, dar nu lingusitori.

Ei bine, eu prefer scorpionii oricarei zodii. Te poti baza pe ei, stiu sa te respecte, sa te laude cand faci ceva bun dar si sa-ti "dea doua dupa ceafa" (in sens figurat) cand ai gresit, facandu-te sa simti intr-adevar ca ai dat cu, scuzati expresia, mucii-n fasole. Important e ca totusi, chit ca nu uita si de cele mai multe nu iarta, amintindu-ti over and over again ca ai facut o anumita prostie (sau mai mult, depinde :D), daca ajung sa te iubeasca, trec peste :). Personal sunt de parerea ca, ca si zodie, un scorpion bate orice alta zodie, eu la randul meu fiind fecioara. Stiu sa fie si cel mai bun prieten, si tata cand e nevoie si cel mai al dracului iubit/sot (dupa caz), facandu-te sa te simti protejata, iubita (chit ca poate spun asta al naiba de rar - de 2-3 ori pe an e deja prea mult :)) ), sa simti ca lumea se invarte in jurul tau si ca esti cea mai importanta persoana din lumea asta.
In conclusion, tot respectul pentru cei din aceasta zodie (ma refer la barbati). Sincer nu ii ridic in slavi, dar cum d-zeu a vrut ca pana acum sa am 2 relatii de lunga durata cu persoane din zodia asta, nu pot sa am decat cuvinte de lauda (asta daca e sa omit incapatanarea si fixismul :) )
Pric3l3ss
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:32
eu am intalnit baieti in gemeni,unul are 25 de ani si doamneee era asa bun,dragastos,m-a facut sa ma simt foarte bine!!! iar celalat era mai golanas,asa....sincer,nu toate descrierile apartin unui om.eu sunt balanta si nu sunt asa cum zice la horoscop...am intalnit masculi din toate zodiile...unii sunt asa cum scrie acolo,altii nu...eu vreau sa fie unul sincer,sa ma respecte,nu conteaza zodia,,si gemeni poate sa fie,ca suntem amndoi aerieni
Lady_Pisy
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:36
Nu e foarte frumos sa jignesti...de unde sti ca nu esti u o persoana mai prosta si mai ingrata decat berbecii.Eu am in familie un berbec si atunci cand iubeste face totul pentru pers respectiva,ajuta pe toata lumea si crede-ma are un suflet de aur(E vorba de o fata).E voluntar la o asociatie de animale desi are facultate,munca si multe alte lucruri.Nu te mai grabii sa tragi concluzii pentru ca acele concluzii te caracterizeaza
kudika082238
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:41
eu am intalnit baiat taur care era foarte fidel si posesiv, baiat fecioara care nu era deloc cum spune horoscopul adica perfectionist si asa, iar acum am un berbec iar eu sunt sagetator,dar uneori ma scoate din sarite
Andreea_G
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:43
eo zik sa nu mai comentezi ca sunt berbeci prosti pt ca 1 nu esty berbec si dac un x-pr de al tau a fost prost unii nu sunt la fel ca ei ....iar eo sunt berbec si pot sa spun ca nu sunt chiar asa de perversa dar am fff multa energie idei si imi plk sa traiesk viata la maxim doar sunt berbc
ely_cut_girl
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:44
De unde ati mai scos-o si pe asta cu femeile berbec cele mai perverse?
Nici vorba.
Zodia cea mai perversa, manipulatoare, razbunatoare,etc stie toata lumea care este. Se distinge de la o posta, dintre toate semnele zodiacale, dupa denumire. Feriti-va de aceasta zodie. (mentionez ca eu iau toate aceste chestii cu zodiile drept divertisment, nimic mai mult).
bgd74
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:48
@ely_cute_girl
Ai dreptate si te sustin. Berbecii sunt OK din toate punctele de vedere. Nici macar topul celor mai rele zodii nu-l prinde.
bgd74
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:51
scorpion - un barbat deosebit daca iti place sa te lasi dominata sau faci ca mine zici ce spune el si faci ce vrei tu ; varsatori - baieti buni ca amanti , dar nu de luat acasa ;gemeni - foarte lingusitori destepti dau numai cand primesc ceva..;berbec - femeile intradevar un pic perverse dar si mai perverse si rele sunt cele din sagetator ; leu - greu de inteles , prea posesivi si se cred prea destepti;
balanta - rationali .....restul nu mai stiu
mihaela_aj2
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:51
si ce ati mai putea spune despre femeile balanta? sau barbatii din rac? :)
Veralex1988
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:52
eu una sunt berbec si pot spune despre mine k sunt incapatanata, orgolioasa, putin perversa si imi place sa mi traiesc viata la maxim! mereu imi place sa i ajut pe cei din jurul meu desi asta nu inseamna k primesc si inapoi k de vb aia : "facerea de bine, futere de mama" si cand iubesc, iubesc cu pasiune si incerc sa i ofer partenereului tot ce e mai bun
sw33tangel
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:55
ne este .Invatati sa scrieti corect
antonela_p07
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:58
De la: mihaela_aj2, la data 2009-12-20 11:51:35scorpion - un barbat deosebit daca iti place sa te lasi dominata sau faci ca mine zici ce spune el si faci ce vrei tu ; varsatori - baieti buni ca amanti , dar nu de luat acasa ;gemeni - foarte lingusitori destepti dau numai cand primesc ceva..;berbec - femeile intradevar un pic perverse dar si mai perverse si rele sunt cele din sagetator ; leu - greu de inteles , prea posesivi si se cred prea destepti;
balanta - rationali .....restul nu mai stiu

"femeile sagetator sunt CELE MAI perverse si rele", si "barbatul scorpion e cel mai bun" ...eu cred ca e tocmai INVERS... Sagetatorul nu prea are cum sa fie pervers si rau, in nici un caz "cel mai pervers si rau". Scorpionului,in schimb, i se potriveste perfect aceasta descriere!
bgd74
Postat pe 20 Decembrie 2009 11:58
Pe cat sunt de perversi barbatii din gemeni pe atat sunt si de marinimosi
Buffy
Postat pe 20 Decembrie 2009 12:00
Pe cat sunt de perversi barbatii din gemeni pe atat sunt si de marinimosi
Buffy
Postat pe 20 Decembrie 2009 12:00
Mare dreptate despre balanta :))

eu sunt balanta
yo_anna_dragutza
Postat pe 20 Decembrie 2009 12:11
"n-e" este iubit?! cu cine naiba ai facut gramatica?
:|
Adrienne025
Postat pe 20 Decembrie 2009 12:32
dc crezi ca femeile din zodia berbec sunt perverse?
bebelusha_20
Postat pe 20 Decembrie 2009 12:32
Femeile berbec mi se par rele, ipocrite, profitoare, orgolioase, vor sa fie in centrul atentiei... Am studiat un specimen din-asta vreo 3 ani si sincer m-am saturat pana peste cap.
Barbatii berbec... Cunosc, dar n-am avut prea multa treaba cu ei. Nu mi se pare nimic special.
Barbatii pesti sunt sensibili, poate prea sensibili, darnici, buni... O gramada de calitati, si totusi parca devin prea plictisitori uneori.
Cu barbatii gemeni ma inteleg de minune, conversatia curge de la sine si sunt si eu mult mai relaxata, desi sunt timida de felul meu... Nu ma mai recunosc aproape. Desi mi se par un pic prea infantili si se lasa dominati in loc sa domine ei, dar parca nu-i rau nici asa...
Femeile rac sunt intuitive, intelegatoare... Mult prea critice cu ele insusi.
Femeile fecioara sunt prea critice cu toata lumea, organizate, prevazatoare...
Barbatii leu sunt parca prea plini de sine.
Barbatii balanta mi se par absolut deosebiti... Si eu nu reusesc sa-i inteleg nicidecum. Par sentimentali, capabili sa faca o gramada de lucruri pentru tine, dar de fapt nu fac decat sa intoarca situatiile in favoarea lor, ca sa te faca sa te simti vinovata.
swim406
Postat pe 20 Decembrie 2009 13:22
De la: cata_mica, la data 2009-12-20 11:03:20o prietena fecioara: perfectionista si rea

cooorect
elisa_15cl
Postat pe 20 Decembrie 2009 13:23
Ce te face asa mult sa caracterizezi o padure dupa primele 2-3 uscaciuni din fata?
Kipok
Postat pe 20 Decembrie 2009 13:27
Buna! de curand am devenit interesata de subiect, m-am documentat si am ajuns la concluzia ca exista niste trasaturi generale care in propoertie de 80-90% chiar se potrivesc. Mentionez faptul ca barbatii gemeni sunt cei mai perversi desi par cuminti si prietenosi. feriti-va de ei, fetelor!
ViorelaG
Postat pe 20 Decembrie 2009 13:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
compatibilitate 42 De la: iulia_78 8 Aprilie 2011 10:07
bad_boy_myshu87 8 De la: RAINBOWLADY 1 Ianuarie 2012 22:39
cam complicat 21 De la: Gabrielle_mereu 4 Septembrie 2009 13:13
balanta - pasti 3 De la: blaa 22 Februarie 2010 14:18
o parere ? :D 21 De la: Flowers 28 Martie 2011 10:59