Mai multe
De la: pisicuta15, la data 2009-12-20 23:52:34 Si eu cunosc una exact cum ai descris tu si care mi-a facut rau cat cuprinde , dar si alta care e prietena cu mine si e o femeie de toata isprava.Cred ca totusi conteaza mai mai mult caracterul, educatia si ceea ce ainvatat de la viata decat zodia. |
||
|
Postat pe 21 Decembrie 2009 09:47 |
||
|---|---|---|
Darine, leoaica mea draga Si eu am acasa un leut, iubirea vietii mele: baiatul meu! |
||
|
gina37 Postat pe 21 Decembrie 2009 09:57 |
||
De la: kudika082238, la data 2009-12-20 11:41:53Nu e foarte frumos sa jignesti...de unde sti ca nu esti u o persoana mai prosta si mai ingrata decat berbecii.Eu am in familie un berbec si atunci cand iubeste face totul pentru pers respectiva,ajuta pe toata lumea si crede-ma are un suflet de aur(E vorba de o fata).E voluntar la o asociatie de animale desi are facultate,munca si multe alte lucruri.Nu te mai grabii sa tragi concluzii pentru ca acele concluzii te caracterizeaza Cunosc 2 berbeci care imi sunt foarte buni prieteni.Sunt excelenti ca prieteni, dar au si un defect, sunt zgarciti.Norocul meu ca nu le-am cerut bani niciodata, in rest sunt ok. |
||
|
|
||
|
Postat pe 21 Decembrie 2009 10:05 |
||
De la: 592777, la data 2009-12-20 11:58:44De la: mihaela_aj2, la data 2009-12-20 11:51:35scorpion - un barbat deosebit daca iti place sa te lasi dominata sau faci ca mine zici ce spune el si faci ce vrei tu ; varsatori - baieti buni ca amanti , dar nu de luat acasa ;gemeni - foarte lingusitori destepti dau numai cand primesc ceva..;berbec - femeile intradevar un pic perverse dar si mai perverse si rele sunt cele din sagetator ; leu - greu de inteles , prea posesivi si se cred prea destepti; E clar, ti-ai luat tzeapa de la scorpioni, de aia ii urasti atat de mult.Tu nu generalizezi cumva si arunci in scorpioni cu noroi? Daca ti-ai furat-o de la un scorpion inseamna ca toti sunt la fel.Nu cumva intri si tu in zodia aia a ignorantei care generalizeaza ? |
||
|
Postat pe 21 Decembrie 2009 10:15 |
||
| femeile din berbec cele mai perverse???!!! aici gresesti... snt doar un pic mai inteligente decat cele din restul semnelor zodiacale si foarte pasionale. belive-me!!! | ||
|
mikaela0604 Postat pe 21 Decembrie 2009 10:23 |
||
De la: mikaela0604, la data 2009-12-21 10:23:46femeile din berbec cele mai perverse???!!! aici gresesti... snt doar un pic mai inteligente decat cele din restul semnelor zodiacale si foarte pasionale. belive-me!!! Destepte sunt, cunosc si eu 2 berbecutze dar e si o exceptie, soacra-mea.Nu o zic din rautate dar la capitolul desteptaciune are lipsuri mari.Sorry! |
||
|
Postat pe 21 Decembrie 2009 10:30 |
||
|
emika_12 zice: celalalt frate, SCORPION , frumosi in general , iubareti de nu se poate, gelosi , niciodata nu au cale de mijloc, acum te alinta , are grija de tine , si in secunda urmatoare e capabil sa te si bata , sa dea cu piciorul la tot ce a fost , incapatinati cum nu ne putem imagina , da e da , nu e nu , nu cedeaza in fata nimanui.singura solutie ,,,,cu ei ,,,trebuie umlat la coarda sensibila ,,,,altfel nu se poate castiga intr-o competitie cu ei. ....................... pe-aici ma aflu si eu, din pacate...... intreba cineva (...?) de Barbatul TAUR. cateva cuvinte ar fi : gelos, posesiv, iubaret-kiar pervers pot spune (fara sa jignesc pe nimeni, sper) , isi iubeste familia, partenera- care trebuie sa ii cante in struna si sa ii raspunda prompt la dorinte, ca altfel......gaseste alte relatii care sa-l satisfaca. In f.rare cazuri divorteaza. E mandru , orgolios, superior....... |
||
|
_iluzie_ Postat pe 21 Decembrie 2009 10:42 |
||
in sfarsit cineva cu capu pe umeri ..fiecare din noi are o doza de perversitate, nu conteaza zodia.plus fiecare persoana intalneste alte persoane cu care se intelege sau nu...conteaza si dak vrei sa te intelegi tu cu acea pers sau dak ea vrea sa se inteleaga cu tine..nu e mare filozofie. k de ex sor'mea e scorpion si e f razbunatoare ...asta nu inseamna ca mie, ca berbec, nu-mi place ca fiecare sa-si primeasca rasplata in functie de comportament tot timpul platesti pentru actiunile pe care le faci fie bune fie rele
|
||
|
mygeo Postat pe 21 Decembrie 2009 10:42 |
||
De la: kudika095009, la data 2009-12-20 08:53:35desper femeiile berbec nu pot spune mare lucru dar despre gemeni iti pot vorbi in zeci de pagini.Cu toate astea iti voi spune dor ca din tot zodiacul gemenii sunt firile cele mai sensibile si mai introvertite,au o capacitate uimitoare de a te face sa ii iubesti pt ca sunt inteligenti,spumosi,usor sarcastici,cu un simt al umorului pe care alte zodii nu il au.Cind vorbesti cu un geaman trebuie sa sti sa citesti si printre rinduri... nu-i adevarat ca gemenii sunt singurii din zodiac care au aceste caracteristici....inseamna ca nu ai intalnit o balanta sau un leu!!! |
||
|
bijoutza Postat pe 21 Decembrie 2009 10:57 |
||
| Lasa-ti berbecitele in pace, ce aveti cu ele?Daca sunt mai open mind ,asta nu inseamna ca sunt perverse.Daca stii cum sa ma iei iti dau si camasa de pe mine,dar zgarcita in nici un caz.Barbatul peste,da,prost de bun ce e,dar si daca il calci pe bataturi...ti-ai dat foc la valiza,poate un piculet cam tacuti,dar foarte fideli. | ||
|
rain75 Postat pe 21 Decembrie 2009 11:19 |
||
Katelynn:� -femeile gemeni - cele mai perfide ... au o dubla personalitate si sunt de-a dreptul prefacute..periculoase ( )-femeile leu - cam cele mai darze, corecte si fair-play femei cunoscute. mor cu dreptatea in mana, dar nu trebnuie sa iti fie frica de ele..nu te vor vbi niciodata pe la spate, ci iti vor spune mereu in fata tot, ca defect, insa, te toaca la cap de mori, incercand sa iti dea lectii de viata� ( ) Subscriu in totalitate. De femeile gemeni nu vreau sa mai aud vreodata. Cele mai perfide, dubioase si prefacute. Cel putin acelea intalnite de mine si din ceea ce am aflat de la alte persoane care au avut probleme cu rautatea lor disimulata sub o masca binevoitoare. False, rele si mincinoase.Cam didactice leoaicele, asta a propos de lectiile de viata, dar defectele sunt minore pe langa calitati. Si nu e numai parerea mea de leoaica, ci a multor altor persoane. |
||
|
andante Postat pe 21 Decembrie 2009 11:49 |
||
De la: pisicuta15, la data 2009-12-20 23:52:34 si cele mai rele de pe planeta asta! asa este femeia gemeni perversa si rea!si sa nu indraznesti sa te pui cu ea!gia!
|
||
|
one_size Postat pe 21 Decembrie 2009 11:59 |
||
De la: fllflr, la data 2009-12-21 11:49:05 ce ale dracu' astea din gemeni bre!
|
||
|
one_size Postat pe 21 Decembrie 2009 12:01 |
||
Ce sa- i faci? Rautatea vine din prostie!!!
|
||
|
andante Postat pe 21 Decembrie 2009 12:14 |
||
De la: fllflr, la data 2009-12-21 12:14:59Ce sa- i faci? Rautatea vine din prostie!!! si prostia de unde vine?
|
||
|
one_size Postat pe 21 Decembrie 2009 12:20 |
||
Pesemne din nastere, dar mai conteaza?
|
||
|
andante Postat pe 21 Decembrie 2009 12:26 |
||
De la: fllflr, la data 2009-12-21 12:26:46Pesemne din nastere, dar mai conteaza? deci nu esti sigura pe tine! trist te credeam mai inteligenta pt o leoaica !
|
||
|
one_size Postat pe 21 Decembrie 2009 12:31 |
||
Gresit, pe toata linia! Nu e cazul sa dezvolt subiectul... Dar ce zodie esti, ca nu te-ai prezentat?
|
||
|
andante Postat pe 21 Decembrie 2009 12:41 |
||
De la: fllflr, la data 2009-12-21 12:41:19Gresit, pe toata linia! Nu e cazul sa dezvolt subiectul... conteaza mai putin zodia!important este sa fii om! si apropos m-am prezentat dar nu stii sa citesti printre randuri! |
||
|
one_size Postat pe 21 Decembrie 2009 12:43 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-21 12:20:38De la: fllflr, la data 2009-12-21 12:14:59Ce sa- i faci? Rautatea vine din prostie!!! din lipsa neuronala, geamanitzo
|
||
|
miss_darine Postat pe 21 Decembrie 2009 12:48 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-21 12:48:52De la: one_size, la data 2009-12-21 12:20:38De la: fllflr, la data 2009-12-21 12:14:59Ce sa- i faci? Rautatea vine din prostie!!! de ce te bagi in jocul meu! era jucaria mea! doar vb aia perversa si rea! |
||
|
one_size Postat pe 21 Decembrie 2009 12:50 |
||
| Nu stiu cate femei berbec ai intalnit si ce experiente ai avut cu acestea dar eu sunt de parere ca femeile si barbatii scorpion sunt cei de la care am avut surprizele cele mai neplacute.Sunt curvari si inseala pe oricine.Nu au sentimente ci doar interese.Isi expun proprii copii la "noile" lor relatii,distrug familii si sunt razbunatori cu toti cei ce le stau in cale. | ||
|
clodine Postat pe 21 Decembrie 2009 13:02 |
||
one size, daca nu ai primit jucarii de la mos Nicolae, mai poti spera inca de la mosul urmator, dar spune-i clar ce anume, s-ar putea sa nu stie sa citeasca printre randuri...
|
||
|
andante Postat pe 21 Decembrie 2009 13:19 |
||
one size, daca nu ai primit jucarii de la mos Nicolae, mai poti spera inca de la mosul urmator, dar spune-i clar ce anume, s-ar putea sa nu stie sa citeasca printre randuri...
|
||
|
andante Postat pe 21 Decembrie 2009 13:20 |
||
De la: fllflr, la data 2009-12-21 13:19:17one size, daca nu ai primit jucarii de la mos Nicolae, mai poti spera inca de la mosul urmator, dar spune-i clar ce anume, s-ar putea sa nu stie sa citeasca printre randuri... ehhh fata mosului stai linistita eu le-am primit anticipat ..si inca primesc si retroactiv! hai ca nu-i greu sa ghicesti plus ca s-a suflat si din public!
|
||
|
one_size Postat pe 21 Decembrie 2009 13:21 |
||
|
Pai nu mi-e greu sa ghicesc ce anume jucarii ti-ar mai trebui, caci se pare ca nu-ti vor prisosi niciodata. Iar la alte capitole la care faci referire, las-o mai moale, ca nu e cazul sa-ti dai cu parerea si uita-te mai bine in gradina ta. Si cam atat, ce-i mult strica. Ma lipsesc de-asa discutie "spumoasa" cu o geamana.
|
||
|
andante Postat pe 21 Decembrie 2009 13:37 |
||
De la: fllflr, la data 2009-12-21 13:37:04Pai nu mi-e greu sa ghicesc ce anume jucarii ti-ar mai trebui, caci se pare ca nu-ti vor prisosi niciodata. Iar la alte capitole la care faci referire, las-o mai moale, ca nu e cazul sa-ti dai cu parerea si uita-te mai bine in gradina ta. ti-a luat cam mult pana sa te prinzi! pacat ca esti o jucarie nu prea atragatoare! ti-am mai zis ma asteptam sa zici ceva mai inteligent..dar daca atat poti ..ce sa-i faci unde dumnezeu nu da nici nu ai ce cere! apropos cred ca tu esti cea care nu ar trebui sa se dea cu parerea si sa inceapa sa nu mai creada in zodii! ofticoaso! si drum bun! |
||
|
one_size Postat pe 21 Decembrie 2009 13:40 |
||
Ei ce sa-i faci, nimeni nu se poate compara cu inteligenta ta. Pacat ca esti singura care crede acest lucru. Si scriu ce vreau, cum vreau si unde vreau, nu-ti cer tie voie. Si pa si pusi, supereminenta cenusie...sau maron, de culoare?
|
||
|
andante Postat pe 21 Decembrie 2009 13:51 |
||
De la: fllflr, la data 2009-12-21 13:51:12Ei ce sa-i faci, nimeni nu se poate compara cu inteligenta ta. Pacat ca esti singura care crede acest lucru. Si scriu ce vreau, cum vreau si unde vreau, nu-ti cer tie voie. Si pa si pusi, supereminenta cenusie...sau maron, de culoare? stiam eu ca nu rezisti sa te oftici! draguta de tine nu conteaza culoare atata timp cat exista circumvolutii pe suprafata creierului! si hai mai oftica-te ca pe bune ca ma amuzi! si unde ai citit ca tre' sa imi ceri mie voie?aaaa stiu ti-au soptit vocile!
|
||
|
one_size Postat pe 21 Decembrie 2009 13:54 |
||
se pare ca te-am bagat pre mult in seama! ma plictisesti cu replicile de doi lei.
|
||
|
andante Postat pe 21 Decembrie 2009 14:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Balanta-fecioara | 2 | De la: laura10203 9 Aprilie 2010 16:24 |
| eu taur el taur | 11 | De la: danny_scami 7 August 2009 09:38 |
| tauroaicele...? | 48 | De la: kudika002180 23 Noiembrie 2009 16:49 |
|
|
||
| Cum vad eu criza financiara | 84 | De la: milica_albulescu 8 Iulie 2009 17:05 |
| femeia scorpion_aviz masculilor:) patiti | 384 | De la: carmen_47 13 Martie 2010 09:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.