Setari Cookie-uri

Caraterizari generale ale zodiilor?!!!

deparca nu v-ar place asa :)). Sa fim seriosi , fiecare ii pervers in sinea lui ;;).
pisicuta15
Postat pe 20 Decembrie 2009 18:34
Cei care veniti cu pareri de genul : barbatii/femeile din zodia X sunt cei mai rai, perversi bla bla bla ce-ar fi sa indicati si zodia voastra? Unii se comporta de parca ei sunt in zodia perfecta, si toate celelalte sunt "rele"...e putin ridicol!
Ridicoli 100% sunt insa cei care generalizeaza la o intreaga zodie ce au observat ei pe 2-3 persoane, sau, mai rau, la O SINGURA PERSOANA!!
Pacat ca nu s-a inventat zodia ignorantului! Ca reprezentanti ar fi o multime!!
bgd74
Postat pe 20 Decembrie 2009 18:34
voi credeti in zodii ?????????
coldwind
Postat pe 20 Decembrie 2009 18:41
De la: coldwind, la data 2009-12-20 18:41:06voi credeti in zodii ?????????

daaaaaaaaaaaa sigur , eu una nu fac un pas pina nu consult horoscopu'! Hai o statie doua,amandoua ca e clar ca suntem depasite de un supersonic in viteza!
da sa pup dulce o fata care n-are treaba cu horoscoapele
apropos, ce zodie ziceai ca esti?
miss_darine
Postat pe 20 Decembrie 2009 18:47
Ai dreptate despre barbatii Gemeni si despre tipele Berbec...interesant.(ne sunt prieteni sau amici...cu doua fete).Ce parere ai despre Fecioare si barbatii Taur?
roxanissa
Postat pe 20 Decembrie 2009 19:17
femeile berbec sunt femei in adevaratul sens al cuvantului. le place sa cucereasca. nu sunt perverse, ci doar indraznete, mai ales in intimitate. parerea mea...
Schultzy
Postat pe 20 Decembrie 2009 19:18
De la: miss_darine, la data 2009-12-20 18:47:23

daaaaaaaaaaaa sigur , eu una nu fac un pas pina nu consult horoscopu'! Hai o statie doua,amandoua ca e clar ca suntem depasite de un supersonic in viteza!

pupic darine !! mai fata scumpa nu cred in zodii si in multe alte prostii din astea !! dar pot sa las ceva pupici totusi !!!
aaaa da ! si sunt un peste !!! nu doi pesti !!! lol !!!
coldwind
Postat pe 20 Decembrie 2009 19:22
tu ce zodie esti? iti permiti sa emiti asa ceva fara nicio retinere?
Flori-Iasi
Postat pe 20 Decembrie 2009 19:25
eu stiam ca berbecii atat femei cat si barbati sunt printre cei mai sinceri... am multi prieteni berbeci si nu ezita sa imi spuna verde in fata orice.... nu se pot abtine. gemenii nu sunt rai, doar ca se razgandesc foarte usor; sunt indecisi... pana la urma zodiile sunt doar de fatzada. fiecare dintre noi ne facem singuri caracterul, asta in functie si de educatie.
Schultzy
Postat pe 20 Decembrie 2009 19:27
Eu una sunt din zodia leu,din pacate am trecut destul de evaziv cu parere de rau,asupra comentariilor pt ca timpul nu imi prea permite,eu una ma vad cu o ambitie si o mandrie greu de imaginat asta si din vorbele altora,incapatanarea e la ea acasa si trufia la fel chiar si cand nu e nevoie de ea,am incercat mai mult sa evidentiez partile negative ,asta ca sa nu pun si lauda in calcul.Oricum fiecare zodie sau mai bine zis fiecare om oricarei zodii ar apartine are calitati si defect.In mare parte cred ca zodiile sunt mai mult o,orientare stiintifica in cunoasterea mai profunda a caracterelor umane,sau poate ma insel.Oricum in orice zodie ati fi cei care cititi,va doresc un Craciun fericit si un an nou mai bun cu impliniri si fara criza
Scarlette
Postat pe 20 Decembrie 2009 19:31
De la: coldwind, la data 2009-12-20 19:22:29
De la: miss_darine, la data 2009-12-20 18:47:23

pupic darine !! mai fata scumpa nu cred in zodii si in multe alte prostii din astea !! dar pot sa las ceva pupici totusi !!!
aaaa da ! si sunt un peste !!! nu doi pesti !!! lol !!!

Io sunt leoaica, moama ce combinatzie beton iese intre noi! Iti dai seama un peste din apa cu o leoaica din savana!!!
miss_darine
Postat pe 20 Decembrie 2009 19:53
mai dar despre capricorni si pesti nu spune nimic?
freakbabe
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:08
De la: sweet_cristina, la data 2009-12-20 10:38:49Cea mai ''proasta'' zodie este berbecul,sunt oameni fara suflet,foarte rai.Stati departe de ei.

Draga mea ce te face sa spui astfel de lucruri. Cate persoane " berbec" ai intanit pana acum de faci astfel de afirmatii? Sunt berbec si nu sunt un om fara suflet si te asigur ca nici rea nu sunt.
Crezi ca daca ai cunoscut pe cineva care ti-a frant inima poti sa generalizezi? Fiecare persoana este diferita prin natura sa, de asemenea conteaza si mediul in care a crescut si ce a invatat de la "semeni" lui/ ei.
Avem obiceiul sa vedem gunoiul din gradina vecinului, dar niciodata rahatul din fata casei noastre, nu generalizati, nu veti gasi pe lumea asta 2 persoane la fel. (nici macar gemeni nu sunt la fel)
Mikand
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:29
ai dreptate..femeile berbec sunt perverse pana peste cap...arogante..se cred cele mai frumoase,irezistibile si cele mai destepte...lasa ma sa ti spun k si barbatii berbec sunt la fel....mai mult sunt si guralivi...te intimideaza numai k sa te faca sa vezi k sunt mai buni k tn.....insensibili...la fel de aroganti k si fetele....
boco_femme
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:32
exista si exceptii desigur....plus de asta nu zic k eu sunt perfecta...nicidecum...;)
boco_femme
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:34
Despre pesti...Barbatii pesti sunt foarte sensibili si extrem de romantici. Am avut 3 ani o relatie cu un pesti si i-am dat cu piciorul ca eram prea imatura si capricioasa, si m-a jignit o data si a fost indeajuns pentru mine.
Berbecii sunt foarte perversi si se gandesc tot timpul la prostii. Nu stiu cum sa te bage in patul lor, sunt exagerat de pasionali. Sunt foarte buni ca amici!
Apoi am trecut la un varsator. Am avut o relatie de 2 ani. De varsatori o sa fug tot timpul. Sunt foarte minciunosi si te mint privindu-te in ochi. Le place sa umble "pe mai multe fronturi" si sunt extrem de orgoliosi. Le place cearta si au tendinta de a judeca pe cei din jurul lor, fara sa priveasca intai spre ei. Au si calitati, sunt pasionali, iubareti si le place mult sa se alinte si sa fie bagati in seama. De asemeni, varsatorii sunt materialisti! Am cunoscut si fete varsator si sunt ff sufletiste, dar le place "sa experimenteze"... Se culca cu multi, nu pot sta numai la unu'... Pot sa fie cu 3 si sa tzina la toti in moduri diferite..
Acum sunt cu un gemeni si el este ca un balsam pentru inimioara mea. Sunt foarte iubareti si atenti. Vor sa te vada fericita. Au un simt al umorului exagerat, si desi cateodata pot sa devina enervanti din cauza aceasta si te tachineaza, e imposibil sa fii suparata pe el. Gemenii sunt foarte diferiti. Tatal meu e gemeni si e de groaza cu el. Are o parere foarte buna despre el insusi si chiar cand realizeaza ca nu are dreptate, din cauza orgoliului sau nemasurat, nu recunoaste si isi sustine prostia. In schimb e foarte fidel, la fel ca si prietenul meu. Am avut si o colega gemeni, si la inceput ma certam tot timpul cu ea, dar in final am devenit prietene foarte bune. Totul la gemeni este sa stii cum sa ii iei. Nu le place sa fie pusi in situatii de inferioritate in fata altora si daca vrei sa le reprosezi geva, te sfatuiesc sa o faci intre 4 ochi. Sunt chiar foarte sinceri si directi, iar dualitatea lor cred ca consta in sensibilitatea care si-o ascund sub o masca a puterii. Despre gemeni pot sa spun ca intradevar vor sa experimenteze de toate, sunt in cautarea jumatatii lor. In momentul in care considera ca au gasit persoana potrivita si se implica intr-o relatie serioasa, iubesc pana la nebunie.
Eu sunt rac, la fel ca sora mea. Suntem foarte diferite, chiar daca suntem aceeasi zodie si crescute in aceeasi familie. Cred ca sunt 2 tipuri de raci. Ce avem in comun este ca suntem amandoua extrem de sensibile desi dam impresia celor din jur ca suntem cele mai puternice persoane. Eu sunt perfectionista si critica cu mine insumi, desi cand vine vorba de ceilalti ii accept pe oameni asa cum sunt. Am un spirit de dreptate exagerat si tin enorm la prietenii mei. Sar intotdeauna in ajutorul celorlalti si sunt f darnica (la fel ca si gemenii- sunt exagerat de darnici). Imi place sa fiu bagata in seama, sa fiu in centrul atentiei. Nu imi place superficialitatea si sunt directa si nu imi place minciuna. Cand iubesc, o fac din toata inima si sunt foarte familista si imi pun inima pe tava persoanei iubite. Sunt foarte fidela (sora mea si o alta prietena nu prea sunt, de asta zic ca sunt 2 tipuri de raci)..
Prietena mea cea mai buna e sagetator si e o persoana inteligenta si foarte sensibila. Se implica mult in relatiile de prietenie, dar reusesc foarte greu sa aiba incredere in oameni.
Cam asta si cu zodiile. Oricum, influenteaza mult familia in care a fost fiecare crescut, educatia primita si anturajul.
misterioassa
Postat pe 20 Decembrie 2009 21:00
Te aprob suta'n mie. Desi nici cu femeile din gemeni nu mi'e frica. huuh. Dar oricum, ai dreptate.
goanga23
Postat pe 20 Decembrie 2009 21:57
fara a intentiona sa jignesc pe cineva... fiecare zodie are calitatile si defectele ei... deexemplu eu sunt balanta. stiu clar.. calitatile unei balante in general sunt: sociabilitatea, darnicia, bunatatea sufleteasca, optimismul, spiritul de echipa, blandetea, etc. dar exista si defecte ale balantei cum ar fi: pot cadea in extrema cealalta si deveni incapatanate, comode, sau chiar de-a dreptul lenese, pesimiste, nehotarate, panicoase, enervante, neincrezatoare, suspicioase. pe scurt, o balanta isi da si camasa de pe ea pentru ceilalti, ii place echilibrul atat in viata de zi cu zi, cat si in cuplu. orice poate insemna cea mai mica amenintare pentru ea si familia ei, o sperie atat de tare, incat isi creaza un scut de aparare si foarte greu mai crede in oameni. e prietenoasa, are simtul umorului, dar poate fi si retrasa si taciturna. de aceea e balanta...talerele sunt destul de rar la acelasi nivel. iata de ce, si alte zodii au defecte...si am cunoscut oameni (nu la modul la care va ganditi voi), ci pur si simplu stat de vorba cu oameni din mai toate zodiile. asa ca de 25 de ani, fara suparare, stiu asa:

-femeile berbec - isi urmaresc scopul, super ambitioase
-femeile taur - joaca barbatii pe degete, obtin mereu ce vor de la viata in general..putin perverse
-femeile rac - romantice, dar pot fi rautacioase
-femeile gemeni - cele mai perfide ... au o dubla personalitate si sunt de-a dreptul prefacute..periculoase
-femeile leu - cam cele mai darze, corecte si fair-play femei cunoscute. mor cu dreptatea in mana, dar nu trebnuie sa iti fie frica de ele..nu te vor vbi niciodata pe la spate, ci iti vor spune mereu in fata tot, ca defect, insa, te toaca la cap de mori, incercand sa iti dea lectii de viata
- femeile fecioara - periculoase rau! sunt critice si cu ele insele, si cu ceilallti oameni, pana ii aduc la exasperare...capabile de barfa si rautati
- femeile balanta - prea le place luxul uneori, si sunt capabile de o atitudine de superioritate si de ingamfare..de asemenea, ca defecte, pot fi foarte comode, si nu te poti baza pe ele mereu
-femeile scorpion: - o scorpioanca va trece prin foc si para ca sa apere ce crede ei ca i se cuvine. nu conteaza, va calca peste cadavre si isi va indeplini scopul. te va folosi, te va barfi...etc..
- femeile sagetator: - pot fi super aeriene, nepasatoare de -a dreptul, si ii fac pe ceilalti sa joace dupa cum canta ele...
- femeile capricorn - foarte hotarate..atat de hotarate si de stapana pe sine si ambitioase, incat uneori nu mai trece nimeni peste hotararea lor...in schimb, sunt familiste, odata ce s-au hotarat...
-femeile pesti - pot fi foarte familiste, sau foarte..ne...familiste... se joaca cu barbatii, se joaca cu absolut tot...de fapt ptr ele, viata in sine e o joaca..nu mereu in sensul rau...

asta e cam ce cred eu despre defectele zodiilor la femei..e adevarat, veti spune ca favorizez leoaicele, nu e asa... toate leoaicele pe care le -am intalnit, dar absolut toate sunt niste femei FANTASTICE.. cu unele m-am certat, pe altele nu le -am inteles, pe altele le-am judecat, dar dupa ce am stat bine sa ma gandesc am realizatca sunt niste femei deosebite. iar barbatii leu sunt la fel, niste oameni superbi. nu trebuie sa fiti toti de acord cu mine. aceasta este doar parerea mea, pe care am postat-o aici. :)
Katelynn
Postat pe 20 Decembrie 2009 22:28
a, uitam de femeile varsator...

-femeile varsator: prietenoase, sociabile, pot fi insa capabile de barfa, de a strani zazanie intr-un grup. sunt mereu in pas cu moda, si se adapteaza la orice. sunt diplomate, dar pana la un punct.
Katelynn
Postat pe 20 Decembrie 2009 22:31
De la: Katelynn, la data 2009-12-20 22:31:22a, uitam de femeile varsator...

-femeile varsator: prietenoase, sociabile, pot fi insa capabile de barfa, de a strani zazanie intr-un grup. sunt mereu in pas cu moda, si se adapteaza la orice. sunt diplomate, dar pana la un punct.

m-ai nimerit
mitura
Postat pe 20 Decembrie 2009 22:33
:p :*
Katelynn
Postat pe 20 Decembrie 2009 23:29
Katelynn
Postat pe 20 Decembrie 2009 23:29
"-femeile leu - cam cele mai darze, corecte si fair-play femei cunoscute. mor cu dreptatea in mana, dar nu trebnuie sa iti fie frica de ele..nu te vor vbi niciodata pe la spate, ci iti vor spune mereu in fata tot, ca defect, insa, te toaca la cap de mori, incercand sa iti dea lectii de viata"
daaaaaaaa chestia cu tocatu' e suta la suta adevarata si cu dreptatea, la fel
miss_darine
Postat pe 20 Decembrie 2009 23:39
asta da :))
-femeile gemeni - cele mai perfide ... au o dubla personalitate si sunt de-a dreptul prefacute..periculoase
pisicuta15
Postat pe 20 Decembrie 2009 23:52
De la: 592777, la data 2009-12-20 18:34:16Cei care veniti cu pareri de genul : barbatii/femeile din zodia X sunt cei mai rai, perversi bla bla bla ce-ar fi sa indicati si zodia voastra? Unii se comporta de parca ei sunt in zodia perfecta, si toate celelalte sunt "rele"...e putin ridicol!
Ridicoli 100% sunt insa cei care generalizeaza la o intreaga zodie ce au observat ei pe 2-3 persoane, sau, mai rau, la O SINGURA PERSOANA!!

IN frunte cu tine, limba veninoasa!

Postat pe 21 Decembrie 2009 07:56

Eu nu prea , dar sa nu spui la nimeni.

Postat pe 21 Decembrie 2009 08:45
De la: 592777, la data 2009-12-20 18:34:16Cei care veniti cu pareri de genul : barbatii/femeile din zodia X sunt cei mai rai, perversi bla bla bla ce-ar fi sa indicati si zodia voastra? Unii se comporta de parca ei sunt in zodia perfecta, si toate celelalte sunt "rele"...e putin ridicol!

Tu in schimb reprezinti zodia frustratelor si celor care vorbesc sa nu adoarma.Ca si pe alte topicuri cu zodii, debordezi de rautate si interpretezi numai aiurea ce se scrie.Majoritatea au precizat ca se refera doar la persoanele pe care le cunosc si nu la zodia in sine, dar tu trebuia sa fii nesimtita ca de obicei si sa jignesti.

Postat pe 21 Decembrie 2009 08:48
Sunt gemeni, asata ca sa se stie de la inceput. Sunt o persoana echilibtrata, buna prietena, genul care stie sa asculte fara sa judece. Fac parte din categoria "de casa", adica cel mai bine ma simt acasa inconjurata de familie si de prieteni. Imi place mai mult sa fiu gazda decat musafir. Dar asta sunt eu....
De-a lungul vietii, si am cativa anisori , cel mai mult m-au dezamagit, ca barbat in plan personal - berbecul. Dar nu sunt convisa ca zodia este de vina. Am o colega in aceeasi zodie cu mine maritata cu un berbec si care are o casnicie fericita!
Din punctul meu de vedere "perversii" zodiacului sunt fecioarele si femeile si barbatii. Cele mai ipocrite persoane intalnite sunt din aceasta zodie.
gina37
Postat pe 21 Decembrie 2009 09:29
Pentru d-ra care a deschis subiectul este acest mesaj. Nu stiu de ce nu te apuci intai de invatat ortografia limbii romane, ca la varsta ta e chiar o rusine si ce e cel mai grav, peste 80% din populatia acestei tari nu stie sa vorbeasca corec si mai ales sa scrie corect romaneste.
" ne este" e forma corecta, nicidecum "n-e este", adica pronumele "ne" inlocuieste ceva, "noua ne este"
Si referitor la subiectul propus de tine: nu poti baga in aceeasi categorie toate femeile dintr-o anumita zodie, fiecare persoana are propria personalitate, ascendentul influenteaza foarte mult o zodie si multe altele.
claudiastanculet
Postat pe 21 Decembrie 2009 09:31
De la: gina37, la data 2009-12-21 09:29:08Sunt gemeni, asata ca sa se stie de la inceput. Sunt o persoana echilibtrata, buna prietena, genul care stie sa asculte fara sa judece. Fac parte din categoria "de casa", adica cel mai bine ma simt acasa inconjurata de familie si de prieteni. Imi place mai mult sa fiu gazda decat musafir. Dar asta sunt eu....
De-a lungul vietii, si am cativa anisori , cel mai mult m-au dezamagit, ca barbat in plan personal - berbecul. Dar nu sunt convisa ca zodia este de vina. Am o colega in aceeasi zodie cu mine maritata cu un berbec si care are o casnicie fericita!
Din punctul meu de vedere "perversii" zodiacului sunt fecioarele si femeile si barbatii. Cele mai ipocrite persoane intalnite sunt din aceasta zodie.

d'aia te plac io geamanitzo, vino incoace sa te tzuce leoaica
miss_darine
Postat pe 21 Decembrie 2009 09:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu rac si el fecioara....ce parere aveti? 4 De la: eu_olguta 25 Decembrie 2011 15:56
Ea Gemeni El -Sagetator ~~~ Va rog mult daca stie cineva despre asa un cuplu!!!! 20 De la: ninushk 30 Iulie 2009 18:26
e adevarata chestia ca nu merge o relatie sagetator-scorpion? 3 De la: kudika074708 14 Octombrie 2009 14:42
ce parere aveti despre:femeia berbec, barbatul pesti? 10 De la: lumimari 29 Iunie 2009 09:47
buna yumy 3 De la: anastasia_m 8 August 2010 20:11