Mai multe
| interesant.. totushi dc femeile berbec ar fi cele mai perverse??? eu sunt tot berbec.. si nu ma vad deloc asa.. parerea mea e ca oricum educatia de acasa si mediul in care traiesti sunt cele care iti constuiesc caracterul, nu zodiile. | ||
|
alexandra9127 Postat pe 20 Decembrie 2009 13:34 |
||
|---|---|---|
| si in afara de asta.. cunosc o multime de femei berbec.. nascute in aceeasi decada,sii diferentele de caracter dintre ele sunt ca de la cer la pamant. NU stelele iti spun cum sa fii, alegi tu singur pt tine. | ||
|
alexandra9127 Postat pe 20 Decembrie 2009 13:37 |
||
am citit tot ce ati zis de gemeni si diferite zodii...insa eu nu prea sunt de acord cu faptul k sunt perversi.sunt inconjurata de gemeni ..am unul langa mine de 3 ani, iubitor, dragastos..da ..probabil k nu intotdeauna sincer si foarte schimbator, dar instabil si infidel nu se pune problema.. eu sunt rac si cred k ar trebui sa fiu mult mai romantica si mai implicata dar el este cel ce intotdeauna face planuri de viitor iar despre mine as putea k sunt mult mai perversa si k un berbec si k un geman, sincer!:D ..am o prietena foarte buna gemeni si la fel, schimbatoare, dar infidela niciodata,instabila..seamana usor cu prietenul meu, iar un prieten foarte bun care la fel, usor fustangiu dar nu are inclinari prea mari spre infidelitate, intotdeauna sincer,niciodata nu ascunde ce are de zis ..si despre simtu umorului ..jos palaria.aa..si barbatii fecioara sunt ..perversi de te doare mintea.in concluzie ..voiam sa demonstrez k nu intotdeauna horoscopul caracterizeaza o persoana ci modul in care a fost crescut, anturajul, genetica..si multe altele.poate anumite lucruri se potrivesc..intamplator.
|
||
|
|
||
|
paty_15 Postat pe 20 Decembrie 2009 13:44 |
||
eu am cunoscut o "berbecuta" si nu e deloc rea sau afurisita din contra zici ca-i painea lui Dumnezeu; as mai vrea sa mai aud cate ceva despre balanta daca se poate...
|
||
|
kudika013892 Postat pe 20 Decembrie 2009 13:48 |
||
|
Nu depinde intotdeuna de zodie ....mai e si educatia primita ,,,,,,mediul in care a trait, anturajul.....si astea isi pun amprenta. Un fost iubit era RAC....oarte posesiv , i se parea normal sa stie si cand respiri, singura secunda cand nui acordai atentie considera ca nu i-ai fost niciodata alaturi , gretos de posesivi. un altul ..LEU tacut melancolic,,,,nu stie exact ce vrea , te-ar vrea aproape si totusi nu chiar mereu, cand simte ca te-ar pierde e capabil sa te ia si de nevasta. Si un ,,,GEMENI , totdeauna veseli,,,,gelosi ce-i drept , dar e impoibil sa fii suparata in preajma lor , chiar nu ai cum ,foarte comunicativi, pot fi si ticalosi din ce am auzit , eu nu am vazut latura asta , si ca iubiti si ca prieteni adevarati sunt ok, iubesc pana la nebunie , sufera de li se sfasie inima , dar asta nu chiar in adolescenta ...atunci numara fustele...fara numar ...fara numar fratele si ceva cunoscuti suntPESTI..sensibili , simt mult ,,,,spun putin , insa in general se considera cei mai buni ,cei mai fumosi ,cei mai destepti, in comparatie cu ceilalti , iar ei sunt vesnic niste victime ,,,,si nu e chiar asa,categoric exagereaza. celalalt frate, SCORPION , frumosi in general , iubareti de nu se poate, gelosi , niciodata nu au cale de mijloc, acum te alinta , are grija de tine , si in secunda urmatoare e capabil sa te si bata , sa dea cu piciorul la tot ce a fost , incapatinati cum nu ne putem imagina , da e da , nu e nu , nu cedeaza in fata nimanui.singura solutie ,,,,cu ei ,,,trebuie umlat la coarda sensibila ,,,,altfel nu se poate castiga intr-o competitie cu ei. BERBECII , in general mincinosi , si nu cred ca o fac din rautate , ci pur si simplu , intotdeauna trebuie sa mai adauge cate ceva , indiferent daca au de castigat din chestia asta sau nu ,,,nu accepta sa ramana vulpea lor bearca , daca le lasi impresia ca ei conduc , le ceri parerea , ii lauzi ai de castigat , daca ai si tu o parere sau o solutie , devii dusmanul principal,,,,nu ai voie sa fii mai bun ca el , intotdeauna va avea cel putin cateva secrete pe care s-ar putea sa nu le afli nici la sfarsitul vietii. FECIOARELE, tacute si incapatanate, iubesc , nu spun , nimic , la sfarsit, sufera de nu se poate , dar nu recunosc decat daca nu au de ales, discuta despre orice , mai putin despre problemele de cuplu.IN REST stabili, seriosi, Depinde de fiecare in parte , fiecare cu experienta lui. |
||
|
emyka_12 Postat pe 20 Decembrie 2009 13:51 |
||
De la: kudika013892, la data 2009-12-20 13:48:39eu am cunoscut o "berbecuta" si nu e deloc rea sau afurisita din contra zici ca-i painea lui Dumnezeu; as mai vrea sa mai aud cate ceva despre balanta daca se poate... despre balanata, din ce am auzit si citit....as putea spune o caracterizare generala k fac totul la extrem.exemplu..daca se enerveaza ori sunt extrem de furiosi..ori extrem de calmi...si tot asa... |
||
|
paty_15 Postat pe 20 Decembrie 2009 13:53 |
||
eu sunt in zodia berbecului si sincer nu-mi place k ma faci perversa.....
|
||
|
3min3m_Tzuny Postat pe 20 Decembrie 2009 13:56 |
||
| Fara suparare! Eu cred ca femeile din zodia Taur sunt cele mai perverse . Cunosc 3 femei si toate 3 sunt la fel: rele, avare, vorbesc si se comporta urat si pe deasupra isi mai inseala si barbati. | ||
|
kudika009759 Postat pe 20 Decembrie 2009 14:03 |
||
| nu stiu ce intelegi tu prin cuvintul"pervers",dar eu sunt "berbec" si sotul meu "geaman" si suntem casatoriti de 35 de ani si ceva,trecind si prin bune si mai putin bune; totul este sa sti cind sa fii intelept si sa ai rabdare sa asculti si parerea celuilalt, sa cedezi cind trebuie si cit trebuie - asa ca "pervers"este un cuvint care nu prea isi are rostul.... | ||
|
sandulescu_luria_yahoo_com Postat pe 20 Decembrie 2009 14:11 |
||
De la: emyka_12, la data 2009-12-20 13:51:59Nu depinde intotdeuna de zodie ....mai e si educatia primita ,,,,,,mediul in care a trait, anturajul.....si astea isi pun amprenta. Sunt Fecioara si ma regasesc total in descrierea ta, iar sotul meu este Scorpion si ai perfecta dreptate in ceea cel priveste. |
||
|
kudika009759 Postat pe 20 Decembrie 2009 14:22 |
||
eu sut de acceasi parere...feritiva de barbatii gemeni...sint cele mai "tarfe"persoane:)) niciodata nu pot sta numai q o singura persoana...sunt foarte pretentiosi...si lista continua |
||
|
crystyna_sandulescu Postat pe 20 Decembrie 2009 14:27 |
||
Oricat de mult ne-ar placea sa credem k o sa putem cunoaste o persoana in fct de zodie,asta e imposibil.Zodia doar ne influenteaza temperamentul,dar nu toti suntem la fel.Am observat k ati atacat barbatii varsator k sunt insensibili si va fac sa suferiti.DA,asta fac,dar nu din rautate.Nici macar nu-si dau seama.Problema lor e k sunt prea idealisti,nu cu capul in nori,k sunt cei mai rationali....Doar k vor din ce in ce mai mult.Si cu timpul ajung sa creada k pot gasi cv mai bun decat ce au aproape.Asa k...aleg sa se elibereze.Insensibili nu sunt,doar par.Knd un varsator iubeste ku adevarat,greu mai scapi de el Asa k..atentie ce va doriti ,fetelor.k puteti ku usurinta observa dk tine sau nu la voi,k sunt cele mai deschise pers,n-o sa se ascunda dupa deget.Daca va iubeste un barbat varsator,o sa fiti cele mai fericite si din contra,daca nu puteti sa-l cuceriti,mai bine renuntati kt mai aveti tp.k o sa ajungeti fara sa vreti sa-l iubiti si cele ce vor suferi veti fi inevitabil...voi
|
||
|
Innys Postat pe 20 Decembrie 2009 14:30 |
||
|
Buna! Nu ma pricep cum functioneza aici mesageria dar sper din suflet sa ajunga la voi, ceea ce vreau sa aflu Am cunoscut un tip ,, geaman" nu stiu prea multe despre el si nici nu am cum afla decat de la el, as vrea parerea voastra despre barbatiim din gemenim chiar sunt atat de perversi Eu sunt maritata, dar e un mariaj ca sa fie, NU am avut deocamdata nimic cu barbatul geaman si nici nu stiu daca voi aveam ma intereseaza deocamdata sa stiu mai multe despre el. Si el are o relatie la care cred ca tinem este foarte strictm adica nu vrea sa vorbeascam despre EA decat evazuv si daca mai zic eu cate ceva! Sincer e ca-mi place sa stau de vorba cu el, dar cine stie si-mi place si cum arata Va pupicesc pe toate si astept raspunsul vostru Ps, Nu sunt chiar la prima tinerete m am 40 de ani! SCUZE, AM FACUT O GROAZA DE GRESELI DE SCRIERE! SPER CA URMATORUL SA IL SCRIU CORECT! |
||
|
miiilaaa Postat pe 20 Decembrie 2009 14:40 |
||
| balantele mi se par a fi de treaba uneori insa au tot timpul dorinta de a iesi in evidenta si de a castiga atentia celor din jur si asta le cam strica , eu sunt varsatoare si cu toate balantele pe care le cunosc am acelasi gen de relatie.nu pot sa inteleg de ce uneori uita de unde au plecat si devin superficiale.iar capricornii in special baietii mi se par groaznici il am pe tata si pe niste colegi si niciodata nu-i inteleg | ||
|
simmona2101 Postat pe 20 Decembrie 2009 15:03 |
||
| Eu,am fost insurat cu un Brbec si ................... | ||
|
kudika091198 Postat pe 20 Decembrie 2009 15:20 |
||
| Asa sunt la inceput,mai stai un pic si o sa vezi dupa aia. | ||
|
kudika091198 Postat pe 20 Decembrie 2009 15:21 |
||
De la: kudika091198, la data 2009-12-20 15:20:12Eu,am fost insurat cu un Brbec si ................... cine v-a cununat?? |
||
|
mitura Postat pe 20 Decembrie 2009 15:22 |
||
sincer barbatii gemeni sunt foarte dezorganizati, uita de la mana pana la gura:)) despre perversitatea lor... cred ca depinde de situatie... depinde de fetele cu care intra in discutie... pot fi chiar foarte politicosi si iti resptecta decizia, asta in cazul in care nu intri in jocul lor in rest sunt ok, tare simpatici si plini de viata... dar nu trebuie sa judecam oamenii dupa horoscop... ca cei tineri (fiind orice in horoscop) vor sa-si traiasca viata...si asta inseamna distractie si experimente...ca doar daca iti palce ceva normal ca vrei sa incerci si tu,nu? si gemenii sunt tare curiosi.... ...si eu sunt gemeni si chiar am intalnit baieti din toate...si am ramas cu opinia ca fiecare om din aceeasi zodie e altfel nu putem sa vorbim la modul general ... insa am ramas cu o parere proasta despre barbatii rac, care chiar sunt nesinceri si sunt mai putin destepti...insa asta nu inseamna ca toti sunt la fel...sper sa intalnesc unul care sa fie exact contrariul sa nu raman cu aceasta parere.... in rest sa incercam sa fim cat mai buni si sa nu ne luam dupa horoscop... cu totii suntem un copac dintr-o padure intreaga si eu nam vazut doi copaci la fel si asta ma bucura
|
||
|
kudika095769 Postat pe 20 Decembrie 2009 15:36 |
||
|
sincer?nu stiu de celelalte zodii dar intradevar barbatii din zodia geminilor sunt cei mai prefacuti pervesi si neseriosi oameni care exista pe pamantul asta...creda ma am avut doi pana acum si nici ca imi mai doresc vreodata!!! |
||
|
florinajulieta_yahoo_com Postat pe 20 Decembrie 2009 15:56 |
||
De la: juls, la data 2009-12-20 05:16:28fetele berbec par stapane pe ele si niste femei puternice cat despre gemeni ...fetele sunt super ok dar baietii deci sa intelegem ca gemenii ar trebuii sa fie impuscati su cum?:p...bine asta e parerea ta..eu zic ca gemenii (masculi) sunt foarte iubaretzi si ft ft gelosi...se merita sa ii iubesti dar si suferi...certareti..mai mult te lasa sa te certi singura:))...sunt niste dragutzi...astia sunt gemenii care i-am cunoscut eu...intradevar fereste-te ca sunt parshivi:p...dar fara intentie..si cad vorbesc cu tine..au tendinta de a se da la tine..dar nu e vorba de flirt..e doar un mod de ati arata ca sunt prietenosi si ca poti avea incredere..dar anumite persoane interpreteaza mesajul altfel, de acolo ies scantei:d...:>... |
||
|
kiti Postat pe 20 Decembrie 2009 16:05 |
||
De la: kudika095769, la data 2009-12-20 15:36:30sincer barbatii gemeni sunt foarte dezorganizati, uita de la mana pana la gura:)) despre perversitatea lor... nu stiu cum sa-ti zic dar ..eu am dat cam de acelash rac..:))..prostutz lingusitor ..fals...se spune ca sunt niste iubaretzi sinceri,familisti..aha..unde?:)...mi se par falsi...trag de ce nu e al lor...si sunt neintelegatori...ce e a lor e numai a lor sunt egoisti cand vine vorba de iubire..grele..nu-mi place..desi se zice ca e perechea mea ideala..eu ca "pesti"..heh... |
||
|
kiti Postat pe 20 Decembrie 2009 16:09 |
||
si eu sagetatoare si el tot berbec si ne cam scoatem peri albi uneori dar suntem bn
|
||
|
kudika_bibi Postat pe 20 Decembrie 2009 16:15 |
||
|
daca am face analogia cu un tablou , atunci zodia ar fi culoarea care da fondul tabloului , daca acesta este in final frumos sau urat depinde de armonia celorlalte culori care-l intregesc ! asa sunt si oamenii , ii gasim ,, frumosi '' sau ,, urati '' in orice zodie !! |
||
|
sm_miky67 Postat pe 20 Decembrie 2009 16:19 |
||
De la: kudika009759, la data 2009-12-20 14:03:42Fara suparare! Eu cred ca femeile din zodia Taur sunt cele mai perverse . Cunosc 3 femei si toate 3 sunt la fel: rele, avare, vorbesc si se comporta urat si pe deasupra isi mai inseala si barbati. Toatal de acord cu tine.Le-ai descris perfect.
|
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2009 17:13 |
||
| Pff foarte interesant subiectu.imi place.....parerea mea de exemplu : taicamiu e gemeni si maicamea e sagetator....nu se potrivesc deloc,in schimb eu sunt leu am stat cu gemeni si au fost cum am vrut eu,desi desigur ei sunt de fel foarte perversi si mincinosi. tre sa stii cum sa ii ei.... am vb akum de gemenii pt ca toate fetele sunt de parere ca ei asa sunt mereu,si ca nu se pot schimba.... | ||
|
lacrima_cristina Postat pe 20 Decembrie 2009 17:35 |
||
Daca stii qum sa ii ei ii schimbi...
|
||
|
lacrima_cristina Postat pe 20 Decembrie 2009 17:37 |
||
Akum parerea mea fatza de alte zodii pe care leam intalnit....ma refer numai la barbati,singuri care pot sa zic k sunt exact pe gustul unei leoaice e berbecul,leul si balanta. Eu fiind o persoana critica si care doreste perfectiunea acestia se incadreaza perfect in ''barbatul perfect''pentru mine .... Sincer am cunoscut,am avut relatii q toti baietii din toate zodiile ,dar q putini am avut si o relatie sexuala.
|
||
|
lacrima_cristina Postat pe 20 Decembrie 2009 17:44 |
||
| Buna!Eu zic sa va feriti de barbatii Varsatori pt ca sunt foarte periculosi,perversi si razbunatori.Am avut o experienta f.urata cu un varsator.Si acum ma ameninta.Iar de femeile in zodia Berbec,aveti dreptate:perverse,invidioase si fffff rele.Stiu asta pt ca am cunoscut vreo 5tipe si toate la fel,inclusiv sora-mea.Barbatii Berbec sunt nascuti sa se creada lideri dar sunt buni la suflet.Leii sunt ok dar vor mereu sa fie in centrul atentiei,Taurii cam egoisti,Racii cand iubesc cu adevarat sunt ffff posesivi,Capricornii rai de gura dar nu la suflet si cateodata cam cu 2fete,balantele cu capul pe umeri si cam atat am cunoscut pana acum din zodii. | ||
|
crisstall Postat pe 20 Decembrie 2009 17:45 |
||
De la: sweet_cristina, la data 2009-12-20 10:38:49Cea mai ''proasta'' zodie este berbecul,sunt oameni fara suflet,foarte rai.Stati departe de ei. Mrr ... hai sa facem o proba sa vedem daca ai dreptate. ce zici?
|
||
|
Suzanna Postat pe 20 Decembrie 2009 17:52 |
||
ave my man..ai dreptate in totalitate
|
||
|
kudika088584 Postat pe 20 Decembrie 2009 18:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum vad eu criza financiara | 84 | De la: milica_albulescu 8 Iulie 2009 17:05 |
| BARBAT CAPRICORN CU FEMEIE BERBEC | 29 | De la: kudika_35387 1 August 2013 19:53 |
| Eu varsatoare si el taur | 1 | De la: celynny 27 Decembrie 2009 19:41 |
|
|
||
| Eu rac si el fecioara....ce parere aveti? | 4 | De la: eu_olguta 25 Decembrie 2011 15:56 |
| capricorn- leu, capricorn-scorpion | 5 | De la: ABeby 15 Septembrie 2009 16:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.