Mai multe
| Da orcit teai certa, iubirea totusi ramine acolo ca o pata in inima, ce nu se mai ia cu niciun detergent. Vorbele sau gesturile, vin si se duc, dar dragostea, adevarata pura ramine. | ||
|
kudika098645 Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:07 |
||
|---|---|---|
| Alegeti jumatatea cu intelepciune si rabdare ptr. a fi fericit toata viata. | ||
|
kudika098645 Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:11 |
||
|
dupa niste vorbe de "duh" si gesturi pline de influenta nervilor cred ca dragostea pura se duce pu|ii de suflet. scuzati-mi romantismul |
||
|
|
||
|
Boca Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:23 |
||
| Daca nu sunt spuse din inima,dragostea ramine, dar daca nu, intradevar se duce, si nu se mai intoarce niciodata. | ||
|
kudika098645 Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:20 |
||
| sunt casatorita din 2005 pana in prezent am avut n sanse sa imi insel partenerul de viata dar nu am facut-o si nici nu cred ca o voi putea face vreo data pentru ca eu consider ca e lipsa de respect! intr-o casnicie durabila pe primul loc e increderea in partenerul de viata,comunicarea si sexul apoi restul! | ||
|
carcris Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:26 |
||
|
Cred ca da. Sotul meu pana in momentul de fata nu m-a inselat sau poate eu nu stiu? La cat de mult ma iubeste n-as crede ca ar face-o sau ca ar fi facut-o. Pe viitor poate se mai schimba omul. Poate cand v-a ajunge pe la 40-50, atunci am inteles ca-i varsta critica la barbati............. acum ce sa zic, vom trai si vom vedea. |
||
|
anastas Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:42 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-01-06 08:08:33ORICUM LE ZICI BINE!!!De la: ella_tody, la data 2010-01-05 20:43:14De la: scorpio67, la data 2009-12-17 18:08:01doamne cata dreptate ai!De la: kudika090185, la data 2009-12-17 14:49:52Cred ca ai interpretat gresit ceea ce am scris initial.Am spus-o cu dezamagire si chiar vreau sa cunosc macar o persoana care nu si-a inselat partenerul si nici nu-si doreste sa o faca.Eu cred in fidelitate ca semn de respect pentru partener(daca il merita )si-mi doresc ca valorile casatoriei si ale vietii in cuplu sa nu mai fie luate atat de usor in ras sau tratate ca inexistente mai nou in "societatea" moderna. SI SA NU UIT:LA MULTI ANI SI UN AN MAI BUN,FARA CRIZA(SA DEA DUMNEZEU)!SI TOT CE ITI POFTESTE INIMIOARA!
|
||
|
ella_tody Postat pe 8 Ianuarie 2010 17:40 |
||
De la: kudika098645, la data 2010-01-05 10:35:39Eu pot a va spune, ca anul acesta, fac 25 de ani de casatorie. dar ma credeti, ca si acum, ne iubim foarte mult, pot chiar sa spun, ca la inceput? au fost si valuri grele care uneori, era pe punctul, de a ne scufunda rau de tot.Dar neam tinut strins, de frichia, dragostei.AS VREA SA POT ZICE SI EU ASTA PESTE 22 DE ANI de casatorie,.CA AM O CASNICIE IMPLINITA SI FERICiTA.!.SPER INSA, SA AM SI EU NOROCUL ASTA,ASEMENI TIE !EU AM DOAR 3 ANI DE CASATORIE.VA DORESC MULTA DRAGOSTE SI INTELEGERE SI IN CONTINUARE! si apropo,si eu sunt in zodia fecioara,chiar daca nu are relevanta,poate,si sotul in scorpion.si ne intelegem foarte bine,si cel mai mult ,dupa parerea mea,intr-o relatie conteaza dragostea,dar si respectul si sprijinul in momentele grele,deopotriva.te pup!
|
||
|
ella_tody Postat pe 8 Ianuarie 2010 17:54 |
||
| Da ai mare dreptate.Sotul meu mereu m-ia fost alaturi in momentele cele mai grele ale vietii mele. In boala, in suferinta, in nevoie in orce. Dar mai ales lam simtit, atunci dupa ce m-ia murit ultimul baiat, eram sa mor. si el nu ma lasat. asa este si acuma.Imi este cel mai bun prieten, sot, amant, iubit.Ne iubim foarte mult. el e totul ptr. mine si eu la fel ptr. el. iti doresc din toata inima sa ai o casnicie ca a mea. Cred ca noi suntem o raritate. sa ajungi nu peste 22 de ani ci sa ajungi suta. Niciodata nas putea sal insel, sau el pe mine. El e oxigenul meu.e totul. iti doresc din toata inima multa fericire, alaturi de sotul tau.Respectal si te va respecta, iubestel si te va iubi, vorbestei frumos si calm si reindragostestete de el in fiecare zi. si nu vei regreta. | ||
|
kudika098645 Postat pe 10 Ianuarie 2010 03:24 |
||
| Si nu cred ca zodiile au vro influenta anume, intr-o casnicie. casnicia e ca o masina , daca stii sa conduci bine, nu dai cu ia in pom .a. nu fi inteleasa gresit aici. | ||
|
kudika098645 Postat pe 10 Ianuarie 2010 03:32 |
||
|
ha ha toti barbatii zic:'daca esti fidel,esti luat de fraier...asa k mai bine sa PAR smecher",insa,prietene,nu pari smecher,pari a nu fi in stare sa iti tii o promisiiune si ca te insori nu pentru ca iubesti persoana respectiva,ci pentru k TREBUIE,K ASA TI-AU ZIS SI PRIETENII,SI MAMI,SI TATI.....tot timpul trebuie sa fie altcineva de vina pentru greselile voastre..patetic cat despre fidelitatea in timpul casniciei nu stiu ce sa zic, dar....mai greu din cate am vazut in secolul nostru |
||
|
anca4ever Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:09 |
||
Da este posibil, cu conditia sa fii si tu serioasa,iubitoare,sa nu fii mai desteapta ca el!
|
||
|
kudika008125 Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:23 |
||
| DA ESTE FOARTE POSIBIL!! | ||
|
Constantin_Diana Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:30 |
||
De la: Constantin_Diana, la data 2010-01-10 09:30:43DA ESTE FOARTE POSIBIL!! |
||
|
kudika081558 Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:42 |
||
| Orice este posibil cand ne cunoastem posibilitatile, defectele si putem trai cu ele, sa ne motivam sotii, relatia sa fie bazata pe reciprocitate pozitiva si atunci dragii de ei nu se vor simti constransi, nu vor considera ca le este amenintata independenta,pentru mine functioneaza si dupa 35 de ani de casnicie in care au fost bune si rele,dar am reusit impreuna sa le depasim.Acest subiect este benefic pentru toti, putem invata indiferent de varsta si experiena. | ||
|
kudika081558 Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:47 |
||
De la: Constantin_Diana, la data 2010-01-10 09:30:43DA ESTE FOARTE POSIBIL!! Si sa ajungi pe Luna e posibil, da asta nu inseamna ca toate lumea se ingramadeste sa plece. Eu de felul meu sunt fidel, pe langa faptul ca sunt un minunat asa in general. Insa, ca sa fiu absolut sincer sunt fidel din comoditate, adica sunt convins ca daca nu as fi, as fi prins si pfiuuuu..discutii, scene, offff...prea complicat. Eu sunt convins ca toate femeile care sunt inselate stiu lucrul acesta. Prietenle mele, fara nici o exceptie stiau dupa modul cum respir la ce ma gandesc si asta nu poate fi un lucru linistitor . Conduceam o amica la aeroport si pe drum se intinde asupra mea si scoate un fir de par brunet si imi zice "Maaaa...tu te dai in barci cu X-uleasca". De unde naiba a stiut-o dupa nume uitandu-se numai la un fir de par. Sa ai grija de telefon, cine te suna, cand te suna, ce numere ai format, sa nu ai urme de ruj, parfum si alte chestii pe tine, sa ai grija de firele de par, caci s-ar parea ca femeile isi stiu fiecare fir de par din cap dupa lungime, culoare, grosime si rezistenta.....ohooooo...inchipuiti-va ce inseamna asta...eu nu sunt in stare sa tin minte unde am pus telecomanda, cu atat mai putin sa am grja de toate lucrurile astea..asa ca ..mai bine nu.
|
||
|
Iradiatu_ Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:50 |
||
|
||
|
_oktober_ Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:55 |
||
| E foarte posibil.Si nu sunt cazuri rare.Dar depinde de ce fel de relatie a fost construita intre ei.Nu intru in amanunte ca as puitea sa scriu un roman.Si oricum cred ca intrebarea e formulata aiurea.Din start se pune problema ca un sot este adulterin.Ceea ce nu e adevarat. | ||
|
fratzi65 Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:04 |
||
De la: _oktober_, la data 2010-01-10 09:55:35 Salutare ...tot Richard Gere?
|
||
|
Iradiatu_ Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:06 |
||
| E POSIBIL.SA NU ITI INSELI SOTIA DC EXISTA CREDINTA IN D-zeu si dc retii faptul,ca greselile parintilor cad pe capul copiilor dc ii ai.unde dragoste nu e,nimic nu e. | ||
|
kudika098904 Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:30 |
||
De la: Iradiatu_, la data 2010-01-10 10:06:25De la: _oktober_, la data 2010-01-10 09:55:35 si Chris de Burg...ma tem ca va fi in grup
|
||
|
_oktober_ Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:56 |
||
De la: _oktober_, la data 2010-01-10 10:56:32De la: Iradiatu_, la data 2010-01-10 10:06:25De la: _oktober_, la data 2010-01-10 09:55:35 offff...ok..mai astept
|
||
|
Iradiatu_ Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:05 |
||
nu exista barbatzi fideli!!!
|
||
|
lary90 Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:15 |
||
| Normal ca se poate, orice este posibil , nu? Daca cauti dovezi de infidelitate in jur, le gasesti iar daca cauti dovezi de fidelitate, iar le gasesti. Asta este viata..fiecare gaseste ce cauta, fiecare primeste ce merita... Iar daca incepi sa aberezi intr-o relatie si sa cauti dovezi de infidelitate si sa-i asculti pe toti cei care au fost inselati, la un moment dat le vei gasi . Un castigator nu isi priveste niciodata rateurile, si nici ale altora. | ||
|
kudika092237 Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:28 |
||
De la: kudika098645, la data 2010-01-10 03:24:42Da ai mare dreptate.Sotul meu mereu m-ia fost alaturi in momentele cele mai grele ale vietii mele. In boala, in suferinta, in nevoie in orce. Dar mai ales lam simtit, atunci dupa ce m-ia murit ultimul baiat, eram sa mor. si el nu ma lasat. asa este si acuma.Imi este cel mai bun prieten, sot, amant, iubit.Ne iubim foarte mult. el e totul ptr. mine si eu la fel ptr. el. iti doresc din toata inima sa ai o casnicie ca a mea. Cred ca noi suntem o raritate. sa ajungi nu peste 22 de ani ci sa ajungi suta. Niciodata nas putea sal insel, sau el pe mine. El e oxigenul meu.e totul. iti doresc din toata inima multa fericire, alaturi de sotul tau.Respectal si te va respecta, iubestel si te va iubi, vorbestei frumos si calm si reindragostestete de el in fiecare zi. si nu vei regreta.ms frumos!si noi pot zice ca ne iubim f mult,dar abia suntem la inceput de drum,lucrurile se mai pot schimba,insa pana acum nu mi-a dat niciodata motive sa cred ca nu e fericit,sau ca ma inseala..si nici eu nu as putea sa il insel vreodata,nu ar merita asa ceva,ptr ca e un om bun,si simt ca ma iubeste,si plus ca si eu il iubesc f mult,si simt ca fara el,parca viata e pustie,si seaca..mai avem si momente mai grele,insa pana acum am trecut peste toate,mai ales ca avem si niste parinti,care nu ne-au sustinut de la bun inceput,si nici dupa atata timp,nu vor sa inteleaga ca noi doi ne iubim si ne cam pun"bete in roate"..imi pare rau ptr baiatul tau,e cel mai dureros lucru ptr o mama,din partea mea ai toata compasiunea.eu nu am copii,insa cred ca mi-as da si viata ptr copilul meu,si l-as iubi ca pe ochii din cap!te puyp dulce,mai vorbim!
|
||
|
ella_tody Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:31 |
||
| DA, SE POATE. SUNT SIGURA! DE CE-AR FI IMPOSIBIL????????? CE RELE SUNTETI FETELOR...:-) | ||
|
kudika037728 Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:46 |
||
| da este foarte posibil....eu cunosc un tip casatorit de 7 ani, iar de vreun an este incurcat cu una de 18 ani.in timp ce vorbeste cu nevasta la telefon o mangaie pe cealalta de mama focului.....asa ca este mai mult k posibil ca o femeie casatorita sa fie inselata | ||
|
UnaReaFoc Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:48 |
||
De la: Iradiatu_, la data 2010-01-10 09:50:09De la: Constantin_Diana, la data 2010-01-10 09:30:43DA ESTE FOARTE POSIBIL!! si asta,prietene,ma tem ca e crudul adevar da`,n`ahh,femeile astea |
||
|
mitura Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:49 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2009-12-17 22:40:03exista fidelitate acolo unde exista iubire necinditionata, intelegere si incredere. Cind ai ceea ce ti ai dorit linga tine din toate punctele de vedere ce nevoie ai sa cauti in alta parte alta persoana? Exista si barbati si femei dfidele/ fideli. Doar ca cei din jur ii privesc asa cam cu neincredere si usor in zeflemea aruncindu-le peste umar un .,, ia uite c efraieri si astai...A!!!:smcred ca daca sotia iti ofera aproape toata dragostea de care ai nevoie atunci totul e ok,,, si baieti inainte decasatorie beliti bine ochii la viitoareasotie..l-love0018:
|
||
|
poalelungiaurelian Postat pe 10 Ianuarie 2010 12:02 |
||
| E cel mai groaznic lucru pe pamint sa vezi cum medicii nui mai dau nici o sansa copilului tau, si ca iti spune in fata ca afacut tot posibilul, si ca va muri curind. Dupa 2 luni de suferinte ingrozitoare si stat in spital. inainte de a muri cu o ora inainte a venit o asistenta si m-ia facut o injectie, spund ca e ptr. mine de intarire, desi eu nu am cerut asa ceva. Dar acea injectie a fost sa nu fac un soc cind moare baiatul. a murit in bratele mele. si vroiam sa pling si nu puteam. aveam o calmitate in mine de parca nu sa intimplat nimic. asta a durat pina la o luna dupa ce a murit. dar dupa o luna,Doamne eram sa mor . plingeam tot timpul.si ma lua foarte des cu salvarea de acasa.sotul meu atunci mia fost alaturi. DE ATUNCI M-AM INBOLNAVIT DE INIMA. luna trecuta, anul trecut cind a fost ziua lui pe 18 noembrie, am plins pina m-ia venit rau. in loc de tort si la multi ani eu iam dat de pomana.sotul e plecat in strainatate, iar copii la facultate. am fost singura si am plins, de simteam cami dau duhul. dupa acest baiat mort eu am perdut si o sarcina. nu doresc nimanui sa treaca prin ceam trecut eu.iar cu privire la parinti, sa stii ca si la mine au fost probleme, si bete in roate. dar leam purtat respectul, si iam tratat cu intelepciune.si pina la urma daca au vazut ca eu nu ma cert cu ei sau alceva , siau cerut ertare de la mine, ca au gresit. cear fi fost daca ,ma certam cu ei sau sai tratezi cu raceala? sa te porti in asa fel, incit sa le para rau cati fac probleme. ei te cearta tu veziti de traba ta. spunele mereu cit te mult iti iubesti sotul. tu si sotul tau sa tratati totul ca pe un panflet , ce vine din partea lor. zi ca ei, si a ca tine. | ||
|
kudika098645 Postat pe 10 Ianuarie 2010 12:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| masturbare........ | 52 | De la: kudika029282 30 August 2010 21:09 |
| Curiozitati!!ce locuri misterioase din Romania ati vizitat? | 25 | De la: yrtdssdd 25 Iulie 2009 00:31 |
| Bisexualitate | 5 | De la: Valy90 1 Iunie 2011 11:08 |
|
|
||
| fantezie erotica | 10 | De la: Exploratorul 2 Iulie 2010 11:56 |
| contraceptive | 27 | De la: felixcat 14 August 2009 17:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.