Setari Cookie-uri

E posibil ca pe timpul casatoriei sotul sa fie fidel sotiei?

Barbat fidel exista asa cum sunt si sotii fidele.
florin_c76
Postat pe 2 Ianuarie 2010 12:38
De la: florin_c76, la data 2010-01-02 12:38:39Barbat fidel exista asa cum sunt si sotii fidele.

o sa recomand academiei romane ca in dreptu' cuvantului "fidel" din dictionar, sa puna poza ta!
geo_xx
Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:38
De la: florin_c76, la data 2010-01-02 12:38:39Barbat fidel exista asa cum sunt si sotii fidele.

daca u cunosti barbatul fidel sau femeia fidela anuna-ma si pe mine ca mi-ar placea sa ii cunosc si eu
andapui
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:30
n-are cum.si cu cat intelegem asta mai repede,cu atat mai bine ne va fi.personal cred ca nici 1% dintre reprezentantii sexului tare nu sunt.si daca ma insel sa mi fie cu iertare.dar,inca o data,n are cum
maria33
Postat pe 2 Ianuarie 2010 18:52
De la: maria33, la data 2010-01-02 18:52:00n-are cum.si cu cat intelegem asta mai repede,cu atat mai bine ne va fi.personal cred ca nici 1% dintre reprezentantii sexului tare nu sunt.si daca ma insel sa mi fie cu iertare.dar,inca o data,n are cum

Daaaaa, este fidel pana gaseste prima ocazie favorabila pt. infidelitate !!!!!
Unii reusesc sa fie fideli cativa anisori.... dar apoi se vindeca !!!!
Cer_instelat
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:39
Daca eu dupa 13 ani de casatorie nu am gresit fata de sotia inseland-o se cheama ca sunt curvar?
florin_c76
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:02
De la: florin_c76, la data 2010-01-04 14:02:39Daca eu dupa 13 ani de casatorie nu am gresit fata de sotia inseland-o se cheama ca sunt curvar?

asta da concluzie!!!! da' de unde pana unde????
La multi ani! Un an mai bun si plin de "succesuri" sa ai!
miss_darine
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:04
mda........eu nu ma pot lauda cu foarte multi ani in spatele casnicieie mele dar 5 eu zic ca nu sint de ici de colo si pot sa afirm cu mandrie ca nu mi-am inselat sotul si nici el pe mine.El este singurul barbat pe care nu l-am inselat..........si sper sa nu fie nevoie sa o fac...cat despre el nu e genul sa insele dar cand termina o rel.........s-a dus....
jeanpierre
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:16
Eu pot a va spune, ca anul acesta, fac 25 de ani de casatorie. dar ma credeti, ca si acum, ne iubim foarte mult, pot chiar sa spun, ca la inceput? au fost si valuri grele care uneori, era pe punctul, de a ne scufunda rau de tot.Dar neam tinut strins, de frichia, dragostei.
kudika098645
Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:35
De la: kudika098645, la data 2010-01-05 10:35:39Eu pot a va spune, ca anul acesta, fac 25 de ani de casatorie. dar ma credeti, ca si acum, ne iubim foarte mult, pot chiar sa spun, ca la inceput? au fost si valuri grele care uneori, era pe punctul, de a ne scufunda rau de tot.Dar neam tinut strins, de frichia, dragostei.
OOOO jucam la nunta de argint? Multi inainte cu fericire si doar bucurii!
Trecatorul
Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:01
doamne cata dreptate ai!
esti cumva de profesie psiholog?sper ca nu te superi de intrebare.dar imi place tare mult cum gandesti.numai bine!
ella_tody
Postat pe 5 Ianuarie 2010 20:41
De la: scorpio67, la data 2009-12-17 18:08:01
De la: kudika090185, la data 2009-12-17 14:49:52Cred ca ai interpretat gresit ceea ce am scris initial.Am spus-o cu dezamagire si chiar vreau sa cunosc macar o persoana care nu si-a inselat partenerul si nici nu-si doreste sa o faca.Eu cred in fidelitate ca semn de respect pentru partener(daca il merita )si-mi doresc ca valorile casatoriei si ale vietii in cuplu sa nu mai fie luate atat de usor in ras sau tratate ca inexistente mai nou in "societatea" moderna.
Dimpotriva , cel care nu inseala nu e fraier nici pe departe, ci o persoana cu un caracter frumos si valori morale adevarate si pozitive.

Acum am inteles scuze.
Dar care crezi tu ca ar fi motivele pentru care ar insela el sau ea? sau cam ce presupui tu?
1.plictiseala
2.monotonie
3.curiozitate
4.neintelegere
cateva raspunsuri posibile dar vreau si argumentari daca se poate te rog.

Cred ca niciuna dintre astea nu sunt motivele majore pentru care cineva isi inseala partenerul(a).
Cei mai multi am senzatia ca vad in casatorie doar oficializarea unei mari iubiri( in cele mai multe cazuri), dar uita ca oficializarea asta aduce cu ea si o responsabilizarea fata de partener.Trebuie sa muncesti , sa gandesti , sa faci totul pentru doi, nu mai este loc doar pentru dorintele tale.Si daca unul dintre parteneri nu tine pasul in cursa asta, celalalt se va simti neglijat, lasat in urma si va cauta atentia in alta parte.Alt aspect ar fi faptul ca resposabilizarea aduce cu ea si stergerea putin cate putin a aurei iubirii care i-a unit pe parteneri .Si cu cat dragostea devine mai pamanteana si resposabilitatile fata de celalalt devin mai mari cu atat sunt mai greu de suportat.De multe ori auzi:"Parca s-a schimbat, nu mai e ca la inceput."Dragostea este cea de la inceput , dar nu mai este aceeasi perceptia asupra ei.Asta cel putin este parerea mea.
doamne cata dreptate ai!
esti cumva de profesie psiholog?sper ca nu te superi de intrebare.dar imi place tare mult cum gandesti.numai bine!
ella_tody
Postat pe 5 Ianuarie 2010 20:43
mai mai.....nene Florin, pe un alt site ai o suta si ceva de pagini cu pareri de pareri, la acest subiect. inca nu te-ai lamurit ce crede lumea despre subiectul pus in discutie de tine?
chiar nu te inteleg...acum ce vrei sa ne zici? ca tu esti cel mai si cel mai de pe pamant? Noi te credem pe cuvant, dar cum ti-am mai spus si acolo o sa-ti repet si aici...never say never...ca nu se stie....Poate ca o data si o data, te va lovi si pe tine..incercarea cea mare...si atunci parca vad ca o sa deschizi un alt topic cu: Cine si-a inselat sotia sau sotul mai mult de o data? sau cine stie ce iti mai puiaza mintea asa ca ...nu-mi permit sa-ti dau un sfat, dar iti zic asa: Lasa-neeeeeeeeeee!!!!!!! felicita`te, in fiecare zi pt ceea ce esti, noi o facem in fiecare zi.
sa auzim de bine!
angel_oldmit
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:54
Sunt mandru ca sunt roman si ca pot fi fidel sotiei mele!
florin_c76
Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:25
De la: florin_c76, la data 2010-01-05 23:25:19Sunt mandru ca sunt roman si ca pot fi fidel sotiei mele!

iti propun, sa-ti faci o diploma, sa o inramezi si mai trebuie dupa aceea, sa bati un cui in perete, in sufragerie si....agata`o acolo, sa-ti aminteasca zilnic ceea ce esti.... fidelul anului 2009-2010! Bravo tie man pt ca esti roman si fidel
angel_oldmit
Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:32
De la: ella_tody, la data 2010-01-05 20:43:14
De la: scorpio67, la data 2009-12-17 18:08:01
De la: kudika090185, la data 2009-12-17 14:49:52Cred ca ai interpretat gresit ceea ce am scris initial.Am spus-o cu dezamagire si chiar vreau sa cunosc macar o persoana care nu si-a inselat partenerul si nici nu-si doreste sa o faca.Eu cred in fidelitate ca semn de respect pentru partener(daca il merita )si-mi doresc ca valorile casatoriei si ale vietii in cuplu sa nu mai fie luate atat de usor in ras sau tratate ca inexistente mai nou in "societatea" moderna.
Dimpotriva , cel care nu inseala nu e fraier nici pe departe, ci o persoana cu un caracter frumos si valori morale adevarate si pozitive.

Acum am inteles scuze.
Dar care crezi tu ca ar fi motivele pentru care ar insela el sau ea? sau cam ce presupui tu?
1.plictiseala
2.monotonie
3.curiozitate
4.neintelegere
cateva raspunsuri posibile dar vreau si argumentari daca se poate te rog.

Cred ca niciuna dintre astea nu sunt motivele majore pentru care cineva isi inseala partenerul(a).
Cei mai multi am senzatia ca vad in casatorie doar oficializarea unei mari iubiri( in cele mai multe cazuri), dar uita ca oficializarea asta aduce cu ea si o responsabilizarea fata de partener.Trebuie sa muncesti , sa gandesti , sa faci totul pentru doi, nu mai este loc doar pentru dorintele tale.Si daca unul dintre parteneri nu tine pasul in cursa asta, celalalt se va simti neglijat, lasat in urma si va cauta atentia in alta parte.Alt aspect ar fi faptul ca resposabilizarea aduce cu ea si stergerea putin cate putin a aurei iubirii care i-a unit pe parteneri .Si cu cat dragostea devine mai pamanteana si resposabilitatile fata de celalalt devin mai mari cu atat sunt mai greu de suportat.De multe ori auzi:"Parca s-a schimbat, nu mai e ca la inceput."Dragostea este cea de la inceput , dar nu mai este aceeasi perceptia asupra ei.Asta cel putin este parerea mea.
doamne cata dreptate ai!

Nu sunt psiholog, doar o persoana care e un pic perfectionista si atunci cand m-am casatorit am incercat sa descopar cauzele atat de frecvente ale destabilizarii unui cuplu ca sa incerc sa previn sa intru nepregatita in casnicie.

Postat pe 6 Ianuarie 2010 08:08
De la: angel_oldmit, la data 2010-01-05 23:32:06
De la: florin_c76, la data 2010-01-05 23:25:19Sunt mandru ca sunt roman si ca pot fi fidel sotiei mele!

iti propun, sa-ti faci o diploma, sa o inramezi si mai trebuie dupa aceea, sa bati un cui in perete, in sufragerie si....agata`o acolo, sa-ti aminteasca zilnic ceea ce esti.... fidelul anului 2009-2010! Bravo tie man pt ca esti roman si fidel

Chiar n-avea rost ironia asta acra-amara.Din pacate sunt din ce in ce mai putini oameni ca el si e pacat.

Postat pe 6 Ianuarie 2010 08:10
De la: dummarc, la data 2009-12-17 13:28:29Nu este cazul sa va faceti atatea griji, nu au disparut, inca, oamenii care, din respect, comoditate, sau alte motive, nu si-au inselat partenerii.
Fidelitatea inseamna respect, si nu numai, dar, este adevarat ca trebuie sa ai si norocul de a intalni persoana care sa te completeze, sa te faca sa doresti stabiltate, etc.
Ati supus discutiei un subiect foarte complex...
Multa inspiratie in dezbatere, va ureaza o persoana care, dupa 27 de ani, nu si-a inselat partenerul, inca il iubeste, si se simte implinita. Si inca ceva, am in anturaj multe cunostinte despre care am aceeasi parere, si nu sunt nici naiva nici credula. Pur si simplu am oameni de calitate in jurul meu.
Cred ca multe probleme legate de fidelitate apar atunci cand nu ne cunoastem pe noi bine, cand nu stim ce putem oferi noi unui partener, ce om ni se potriveste, si alegem dupa niste criterii superficiale.
In sfarsit, fiecare are un sistem de valori, din care se pare ca au cam disparut multe lucruri trainice. Celor care trateaza acest subiect cu usurinta ('am o viata si vreau sa mi-o traiesc din plin'), sa-si priveasca copiii in ochi, si sa le spuna ca au dreptul la fericire, si nu trebuie sa dea socoteala nimanui...si mai discutam.
Sper sa foloseasca cuiva acest comentariu, eu cam atat am avut de spus.
Mult succes in construirea si consolidarea unei relatii durabile.
[/quote
bravo! frumos spus ! sunt in asentimentul tau!
kudika099245
Postat pe 6 Ianuarie 2010 09:10
Va multumesc mult fetelor, va invit la nunta de argint, doresc din toata inima la toate femeile din lume, sa aiva o casnicie ca a mea, fericita.Nu mi-am inselat niciodata sotul, si nici el pe mine.
kudika098645
Postat pe 6 Ianuarie 2010 10:51
De la: kudika098645, la data 2010-01-06 10:51:23Va multumesc mult fetelor, va invit la nunta de argint, doresc din toata inima la toate femeile din lume, sa aiva o casnicie ca a mea, fericita.Nu mi-am inselat niciodata sotul, si nici el pe mine.

... Multa sanatate si toate Felicitarile ... Eu am 16 ani de casatorie, cu bune si rele, dar fara tradari si minciuni ... sincer, imi pare foarte bine ca nu ne-am lasat dusi de valurile diverselor ''oportunitati'' ... copii sint cea mai mare realizare ...
marco918
Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:02
Multumesc, asa este. unde e dragoste si iubire sincera, din partea amindorara, acolo e respect , cinste si intelegere. valurile vietii vin spre noi, cind mai line, cind mai involburate, dar trebue ca noi sa stim sa vislim bine. iar de ne scufundam, sa stim sa esim la mal, cu intelepciune si rabdare.
kudika098645
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:26
De la: scorpio67, la data 2010-01-06 08:10:25

Chiar n-avea rost ironia asta acra-amara.Din pacate sunt din ce in ce mai putini oameni ca el si e pacat. [/quo

Am tot respectul pt fiecare om care isi spune o parere pe acest forum si nu numai, fiecare e liber sa spuna ce gandeste si in ce crede, dar sa nu uitam ca aici suntem intr-o lume virtuala, nu intr-o lume reala, aici poti sa fi cine vrei si sa sustii ca esti perfect dintr-un anumit punct de vedere. Ceea ce m-a frapat pe mine e ca acest subiect a mai fost dezbatut pe un alt forum, unde a primit sute de pareri si acum il intalnesc si aici. Sa inteleg ca ne face o educatie sau vrea sa fie un exemplu de urmat? bravo lui daca este asa cum sustine, dar asta nu inseamna ca ceilalti care nu se incadreaza in tiparul lui nu sunt de admirat. Putina modestie ...da bine la privit si nu numai. In rest va doresc toate cele bune
angel_oldmit
Postat pe 6 Ianuarie 2010 13:43
De la: angel_oldmit, la data 2010-01-06 13:43:19
De la: scorpio67, la data 2010-01-06 08:10:25

Chiar n-avea rost ironia asta acra-amara.Din pacate sunt din ce in ce mai putini oameni ca el si e pacat. [/quo

Am tot respectul pt fiecare om care isi spune o parere pe acest forum si nu numai, fiecare e liber sa spuna ce gandeste si in ce crede, dar sa nu uitam ca aici suntem intr-o lume virtuala, nu intr-o lume reala, aici poti sa fi cine vrei si sa sustii ca esti perfect dintr-un anumit punct de vedere. Ceea ce m-a frapat pe mine e ca acest subiect a mai fost dezbatut pe un alt forum, unde a primit sute de pareri si acum il intalnesc si aici. Sa inteleg ca ne face o educatie sau vrea sa fie un exemplu de urmat? bravo lui daca este asa cum sustine, dar asta nu inseamna ca ceilalti care nu se incadreaza in tiparul lui nu sunt de admirat. Putina modestie ...da bine la privit si nu numai. In rest va doresc toate cele bune

Chiar daca doar pozeaza in sotul perfect fidel sau ne face educatie pe tema asta tot e bine si atat.Poate se mai molipsesc si altii/altele si se gandesc de doua ori inainte sa-si insele partenerul.
Si apoi fidelitatea este de admirat nu neaparat autorul topicului in sine.

Postat pe 6 Ianuarie 2010 14:00
eu sunt cea mai fidea pisica
felixcat
Postat pe 6 Ianuarie 2010 16:36
Multumesc tuturor care sustin ideea de fidelitate si nu doresc sa pozez in trofeul anului ci doar imi sustin ideea.Daca cei care inseala ar plati statului o suma considerabila ca taxa de viciu atunci nu ar mai fi nevoie sa spuna guvernul ca nu are bani destui la buget.In rest cei care simt nevoia sa insele sunt singurii capabili sa ia aceasta decizie si nu putem sa ii influientam caci sunt ca si copiii carora oricand le plac dulciurile!Sa ne auzim de bine!
florin_c76
Postat pe 6 Ianuarie 2010 18:59
De la: florin_c76, la data 2010-01-06 18:59:55Multumesc tuturor care sustin ideea de fidelitate si nu doresc sa pozez in trofeul anului ci doar imi sustin ideea.Daca cei care inseala ar plati statului o suma considerabila ca taxa de viciu atunci nu ar mai fi nevoie sa spuna guvernul ca nu are bani destui la buget.In rest cei care simt nevoia sa insele sunt singurii capabili sa ia aceasta decizie si nu putem sa ii influientam caci sunt ca si copiii carora oricand le plac dulciurile!Sa ne auzim de bine!

... ar trebui sa iti multumim noi tie pentru consecventa de a prezenta aceasta realitate, chiar daca exista multi/e pentru care cuvintele si faptele nu au nici o valoare ...
marco918
Postat pe 7 Ianuarie 2010 03:24
Am uitat sa va spun, ca zodie sotul e pesti, iar eu sunt fecioara.
kudika098645
Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:53
Suntem fiecare supus grselii dar conteaza de care e greseala.De ce trebuie sa fim corecti fata de persoana pe care o iubim?Sunt multe motive.
florin_c76
Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:08
Cand iubesti nu gresesti des.
florin_c76
Postat pe 7 Ianuarie 2010 23:28
Cateodata e mai usor sa te certi decat sa iubesti!Dar in inima ramane iubirea!
florin_c76
Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrebare pentru fete,dar si pentru baieti 291 De la: kudika374197 2 Noiembrie 2011 16:58
cum sa ma comport cu amanta sefului? 3 De la: felixcat 23 Martie 2011 18:33
Am ramas insarcinata. 240 De la: Elyaa 19 Iulie 2011 11:24
oare ce doreste ? 53 De la: ElenaAnca 4 Ianuarie 2015 02:10
despre ejacularea precoce 10 De la: ilovethisgame 2 Octombrie 2009 18:09