Setari Cookie-uri

Un barbat ciudat???

Ajutati-ma sa inteleg!
Sunt casatorita, totul e in regula in casnicie ,dar in urma cu 4 luni am cunoscut un barbat, care mi s-a parut mult mai tanar decat mine, desi are doar 3-4 ani mai putin.A insistat ff mult sa ne vedem , eu am refuzat de cateva ori pt. ca mi se parea foarte tanar Am acceptat , iar intalnirea a fost ceva de vis, nu am crezut ca voi trai vreodata asa senzatii minunate, nu stiam ca exista astfel de senzatii, atat de tandru , de atent, atatea placeri in pat, de nedescris.Insist sa mentionez ca arata foarte tanar, deci mi se parea ca nu merit asa atentie din partea lui.Dupa acea prima intalnire au mai urmat inca 3 , si mai minunate , de placeri in pat, de vis . Aceste intalniri erau cam la 2 saptamani, timp in care imi dadea un singur telefon in care se scuza ca este foarte ocupat , iar apoi un telefon in care ma ruga sa ne vedem. .Atat.Ultima intalnirea a fost in urma cu o luna, a fost cea mai grozava dintre intalniri si apoi nimic.Nici un telefon.Nici de sarbatori nici un telefon,Ce sa inteleg din acest comportament? Dar, sa intelegeti ca nu ne-am facut declaratii de dragoste, promisiuni , totul a fost placere fizica, sexuala si atat .Pe care , recunosc , o doresc foarte mult. Si el este casatorit, dar nu ma intereseaza acest lucru absolut deloc.Dar nu inteleg comportamentul lui .
messeng
Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:52
Ai senzatia ca tu esti "normala" din aceasta pseudo-relatie? stai linistita ca si tu esti la fel de ciudata
miss_darine
Postat pe 2 Ianuarie 2010 20:07
El te cauta doar cand vrea sex, cu tine ! Probabil ca in luna decembrie a fost mai mult cu sotia, cu familia ! Nu inteleg de ce il astepti atata din moment ce sunteti doar amici de sex...
Summer_
Postat pe 2 Ianuarie 2010 20:39
De la: Summer_, la data 2010-01-02 20:39:19El te cauta doar cand vrea sex, cu tine ! Probabil ca in luna decembrie a fost mai mult cu sotia, cu familia ! Nu inteleg de ce il astepti atata din moment ce sunteti doar amici de sex...

Subscriu .
Dar si eu am niste nelamuriri : zici ca in casnicia ta totul este in regula , si ca motivul pt care la inceput n-ai vrut sa te culci cu el a fost faptul ca pare prea tanar .
Pentru tine asta inseamna normalitate ???
mahy33
Postat pe 2 Ianuarie 2010 20:54
mai dati va in balari sa fiu dragut cu povestirile voastre
thadoog
Postat pe 2 Ianuarie 2010 20:58
a fost o aventura, dupa cum ai spus si tu a fost ceva fara obligatii, declaratii de dragoste si promisiuni, doar PLACERE FIZICA , SEXUALA SI ATAT!!....ar fi trebuit sa te astepti la asa ceva....nu vad de ce te miri....
freakbabe
Postat pe 2 Ianuarie 2010 21:02
de zdrente fara filtru
thadoog
Postat pe 2 Ianuarie 2010 21:04
De la: messeng, la data 2010-01-02 19:52:43Ajutati-ma sa inteleg!
Sunt casatorita, totul e in regula in casnicie ,dar in urma cu 4 luni am cunoscut un barbat, care mi s-a parut mult mai tanar decat mine, desi are doar 3-4 ani mai putin.A insistat ff mult sa ne vedem , eu am refuzat de cateva ori pt. ca mi se parea foarte tanar Am acceptat , iar intalnirea a fost ceva de vis, nu am crezut ca voi trai vreodata asa senzatii minunate, nu stiam ca exista astfel de senzatii, atat de tandru , de atent, atatea placeri in pat, de nedescris.Insist sa mentionez ca arata foarte tanar, deci mi se parea ca nu merit asa atentie din partea lui.Dupa acea prima intalnire au mai urmat inca 3 , si mai minunate , de placeri in pat, de vis . Aceste intalniri erau cam la 2 saptamani, timp in care imi dadea un singur telefon in care se scuza ca este foarte ocupat , iar apoi un telefon in care ma ruga sa ne vedem. .Atat.Ultima intalnirea a fost in urma cu o luna, a fost cea mai grozava dintre intalniri si apoi nimic.Nici un telefon.Nici de sarbatori nici un telefon,Ce sa inteleg din acest comportament? Dar, sa intelegeti ca nu ne-am facut declaratii de dragoste, promisiuni , totul a fost placere fizica, sexuala si atat .Pe care , recunosc , o doresc foarte mult. Si el este casatorit, dar nu ma intereseaza acest lucru absolut deloc.Dar nu inteleg comportamentul lui .

Tu ai mai postat o data pe un topic deschis de altcineva...aceeasi poveste (am incercat sa poztez de 3 ori si nu am reusit )
El poate e "ciudat" dar tu esti o taratura.
Daca al tau sot iti facea asa ceva si aflai era crima si pedeapsa, faceai alt topic cum ca "toti e porci".
Pun pariu ca ti-o tragea bine si al tau cand erati la inceput. Ai vrut tavaleala, ai primit-o, ce mai vrei acum? In fiecare zi vrei tu? Omul mai are si familie si poate se gandeste cat de cat la ea. Tu visezi noaptea orgasme cu el si sotului ii zici ca te doare capul, nu? Cred ca ti-e si scarba sa il atingi pentru ca nu se ridica la inaltimea "taurului comunal".
Esti patetica femeie.
Macar tine naiba pentru tine toate scarboseniile astea pe care le indrugi aici. Auzi totul merge bine in casatorie...dupa mine nu prea merge avand in vedere ca umbli cu salteaua dupa marea scula.

petaloudita
Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:39
"postez"

A... daca iti acoperi ochii pentru cele scrise imi pare sincer rau, in celalalt topic eram mai "sincera". Acum sunt mai calma sa zicem.
petaloudita
Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:42
hei
?/???????cn vb cu mn va dau id meu pisicutza.alintata68
kudika106244
Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:43
... oooo ... ce va agitati atita ... gioarse ca asta sint cu gramada ... culmea este ca majoritatea au un barbat ca lume acare le intretine ca pe sorcove, si ele ''saracele'' se scarpina jos de atita bunastare ... viseaza doar sex si apa plata ... asa cum spunea - daca nu i se parea ca e cam tinar l-ar fi ''mincat'' mai devreme, asa s-a chinuit saraca sa se convinga ca ''merita'' ... ... ce curvistine suporta si pamintul asta ...
marco918
Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:47
De la: kudika106244, la data 2010-01-16 21:43:32hei
?/???????cn vb cu mn va dau id meu pisicutza.alintata68

tu de unde-ai mai aparut tanti?
blaa
Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:28
lasa-l...nu va inteleg in primul rand pe voi astea care va doriti alaturi de un tip mai tanar fie acesta si cu 1 an mai mic decat noi.recunosc diferenta de varsta nu conteaza ..iubitul meu e cu 2 ani mai mare,..dar fata mai mare
iulia069834
Postat pe 18 Ianuarie 2010 17:16
aaaaaaaaaaa, este simplu tu esti amanta pt el iar el este amant pt tina.....pt ce te.ai astepta la mesaje si alte chesti?
dienuscha
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:50
esti o taratura ordinara...
Dobo
Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:30
De la: Dobo, la data 2010-01-19 16:30:15esti o taratura ordinara...

o coarda..doua coarde..trei coarde
felixcat
Postat pe 19 Ianuarie 2010 18:26
De la: Dobo, la data 2010-01-19 16:30:15esti o taratura ordinara...

da cam asa ceva
freakbabe
Postat pe 19 Ianuarie 2010 18:26
mie imi place mai mult cum suna "zdreanta"
felixcat
Postat pe 19 Ianuarie 2010 18:30
fravooo imi place cum gandesti
monikadragomir82
Postat pe 19 Ianuarie 2010 18:36
De la: felixcat, la data 2010-01-19 18:30:33mie imi place mai mult cum suna "zdreanta"

poi ia sa vedem ce "sinonime" mai gasim pt cuvantul zdreanta:
parasuta
tigaie
...restul spune-ti voi
freakbabe
Postat pe 19 Ianuarie 2010 18:41
De la: monikadragomir82, la data 2010-01-19 18:36:49fravooo imi place cum gandesti

florin peste?....alta poza nu ai gasit ?
freakbabe
Postat pe 19 Ianuarie 2010 18:42

de ce va aruncati cu asa jigniri???
in primul rand ce ai facut tu nu este deloc bine, in cazul in care zici ca in casnicia ta totul este ok!!! se pare ca sexul nu este , tandretile si restul ce ziceai tu ca ai gasit la celalalt , ca altfel nu-l mai vedeai pe pustiulica SUPER OK!!!
fii convinsa ca a fost o aventura si gata, acum poate e cu alta
dar oare tu nu ai avut nr. lui de tel???? ca el am inteles ca-l avea....
dani_pisi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 19:09

eu am o parerea despre persoana care isi inseala partenerul:acea persoana o face pentru ca acasa ii lipseste ceva...fiecare stie ce.
Poate puteai sa discuti cu sotul tau si sa aveti impreuna nopti de vis.
Asa te-ai ales cu o aventura si o multime de ganduri.Poate asa ca pe tine a agatat o alta careia ii ofera nopti de vis si de aia nu te-a mai cautat. Cine stie?
luulya
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:00
Gata s-a plictisit .....alta la rind.La fel fac si eu !
cristinxxx
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:07
bucura te pentru acel frumos, ineafil si tandru din viata ta fara s ate mai intrebi despre nimic altceva. Unii/ unele traiesc o viata fara sa aiba parte d eo asemene abucurie !
Aproape_eu
Postat pe 19 Ianuarie 2010 21:38

http://www.bijunet.ro/?ref=1611 FATI CONT SI FA UN CADOU PERSOANEI IUBITE DE Valentine's Day
ytu
Postat pe 19 Ianuarie 2010 21:44

http://www.bijunet.ro/?ref=1611 FATI CONT SI FA UN CADOU PERSOANEI IUBITE DE Valentine's Day
ytu
Postat pe 19 Ianuarie 2010 21:45

ytu
Postat pe 19 Ianuarie 2010 21:46

ytu
Postat pe 19 Ianuarie 2010 21:47

ytu
Postat pe 19 Ianuarie 2010 21:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despartire..)ajutor!!! 37 De la: kiss_my_ass 1 Noiembrie 2011 15:20
prietenie online.... 17 De la: Kathara 19 Mai 2009 20:06
SACRIFIUL SUPREM!!! 4 De la: For_life 1 Septembrie 2008 14:08
nu mai inteleg ce vrea 10 De la: Barbie30 8 Iulie 2010 10:59
iubesc si sunt iubita...DAR.... 35 De la: callybra 7 Octombrie 2011 00:44