Mai multe
|
Si ce daca? Viata e scurta, experiente ca astea nu ti-e dat sa ai totdeauna, astea sunt clipe speciale si amintiri. E o aventura. Nu inteleg de ce nu te poti atasa de mai multe persoane si in feluri diferite... Poate ca te-ai plictisit? E dreptul tau. Eu spun ca nu meriti sa iti zica nimeni in fel si chip, astea nu sunt raspunsuri, sunt injuraturi. Stiu si eu injuraturi, stim cu totii. Il cunosti prea putin ca sa il intelegi, casatorit fiind si el iti dai seama cate sentimente, poate chiar ii pare rau ca a inselat, sau si-a dat seama ca nu merge la nesfarsit. Poate ca o sa dea un semn cat de curand...poate ca niciodata. Gandeste-te ca ati facut ambii acelasi lucru, deci daca el este ciudat si tu esti. Carpe diem, ce sa zic :D |
||
|
demoiselleCoco Postat pe 20 Ianuarie 2010 02:19 |
||
|---|---|---|
|
Tu ceri bun simt si respect cand totul intre tine si el se baza pe adulter, minciuni, carnal, promiscuitate, poate ai vrea sa-ti trimita si felicitare de valentines day ..ca nici nu trecu ' bine Craciunul si Revelionul ca au inceput cu inimoatze si lugu lugu ...pe toate topicele ...'' nu dati banii pe prostii, luati mancare la copii! Nu vreau sa fiu rautacioasa, acra si moralizda, cum spunea un bun prieten care nu mai posteaza sub vechea titulatura ...dar ce cauti aia gasesti...respectul impune respect...o femeie usoara, a fost, este si ramane pentru totdeauna o femeie usoara ...oricat ar progresa si s-ar ''openmindiza ''sexele, atat cele frumoase cat si cele tari ( si mari) .Una peste altu ', ...incearca sa te linistesti si sa accepti o realitate : C' est la vie ...toujours PARSHIVE' :d!
|
||
|
___LL___ Postat pe 20 Ianuarie 2010 02:51 |
||
|
De la: monikadragomir82, la data 2010-01-19 18:36:49 fravooo imi place cum gandesti florin peste?....alta poza nu ai gasit ? poate Blorin Peste :))) |
||
|
|
||
|
Dobo Postat pe 20 Ianuarie 2010 16:39 |
||
Dar sot pt ce il ai?
|
||
|
Aphrodite Postat pe 25 Ianuarie 2010 19:34 |
||
|
Pentru OLGA27. Faptul ca esti asa agresiva cu mine ma face sa cred ca esti o persoana tare acra si nefericita.Imi pare rau pentru tine daca n ai avut parte decat de barbati care te-au umilit. |
||
|
messeng Postat pe 25 Ianuarie 2010 22:56 |
||
|
Si pentru voi barbatii care nu stiti decat sa jigniti: care este problema daca si voi sotii mai sunteti inselati de sotii?Oare numai voi aveti dreptul sa inselati?Credeti ca femeia nu se poate si ea plictisi ?Sau nu, ea trebuie sa fie vesnic fidela , iar voi sa nu va refuzati nici o placere!Ei bine aflati ca si femeia se poate plictisi , si femeia poate vibra la atingerea altuia , si femeia poate trai clipa si placerea pe care un sot nu o mai poate oferi.Asa ca nu va dati mai importanti decat sunteti, ca oricand poate sa apara altul mai tandru si mai atragator decat voi, oricine ati fi. |
||
|
messeng Postat pe 25 Ianuarie 2010 23:18 |
||
De la: messeng, la data 2010-01-25 22:56:49Pentru OLGA27. E na...Cum ai dedus tu asta? Multumesc pentru "compliment"! Altceva??? Eu zic sa te uiti mai bine in ograda aia a ta, acra nu stiu daca esti dar nefericita si umilita cred ca te simti... Eu nu imi expun aici "experienta de viata" asa ca pe tava si astept sa ma aplaude lumea. Spre fericirea mea am avut doar 2, nu cunosc toata floarea cea vestita si nici nu am nevoie asa ca nu iti face griji pentru mine asta bineinteles daca iti faceai! Si sunt sigura ca iti faci
|
||
|
petaloudita Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:39 |
||
Doar eu sunt acra...??? M-ai vazut mai mica si te-ai gandit sa ne luam de par...agrafe? |
||
|
petaloudita Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:51 |
||
|
Pentru Olga27 Acum am inteles: esti si mica si prostuta. |
||
|
messeng Postat pe 27 Ianuarie 2010 13:58 |
||
|
de ce oare la orice trebuie sa ne jignim??? de ce nu putem vb normal?? de ce trebuie sa radem unii de altii?? cui nu-i place sa nu se uite sa nu citeasca.......fiecare isi zice propria parere.... |
||
|
dani_pisi Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:43 |
||
|
Chiar asa bine te-ai simtit cu el la pat? De ce nu incerci si cu sotul tau acelasi lucru, de ce nu comunici cu el? El crezi ca nu te va intelege ca vrei.............? |
||
|
anastas Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:54 |
||
De la: messeng, la data 2010-01-25 23:18:06Si pentru voi barbatii care nu stiti decat sa jigniti:da...de ce jignesti tu femeile?!!! Tu faci parte din acea categorie imorala si josnica in care te-ai inclus cu buna stiinta si usurinta.Asa ca ...nu generaliza .
|
||
|
cristinxxx Postat pe 27 Ianuarie 2010 18:06 |
||
De la: messeng, la data 2010-01-27 13:58:56Pentru Olga27 Eu am vazut o tanti si un nene ce si-au aruncat privirea la profilul meu, acum nu stiu daca ai fost tu cu alt id...dar eu as zice ca nu sunt mica, numai "buna" "Prostuta"? De ce? Pentru ca nu m-am intins cu toti cei care au crezut ca intram toate in aceeasi categorie? Ca am sentimente si principii peste care nu trec cu usurinta? |
||
|
petaloudita Postat pe 28 Ianuarie 2010 16:30 |
||
De la: olga27, la data 2010-01-28 16:30:25De la: messeng, la data 2010-01-27 13:58:56Pentru Olga27 Bravo iubita, jos palaria! Olga, las-o pe initiatoare topicului penntru ca din cate se vede ,,,in loc sa -si faca griji pentru pshicul ei putin instabil, sa nu zic altfel ca o sa mi sara la jugulara si asta ar fi culmea nesimtirii ... Nu esti mica Olga, insa la anumita varsta ai putea sa-ti schimbi modul cum privesti lucrurile insa principiile de baza daca le ai de acum ..vor dainui si in timp ...lucru pe car enu pot sa -l spun cu siguranta despre cea care a postat topicul,,,si sincera sa fiu nici nu ma intereseaza ,,se pare ca e aici pentru a-si pune poalele'n cap ..si ii cam iese figura ..ca ne -a aratat tuturor ce-i poate captuseala de la rochitza de balerina cu talent ! Nu mi plac femeile moralizde si acre dar nici cele rapandule si cu gura mare ... Hai sa va mearga bine !
|
||
|
___LL___ Postat pe 28 Ianuarie 2010 23:37 |
||
De la: ___LL___, la data 2010-01-28 23:37:11De la: olga27, la data 2010-01-28 16:30:25De la: messeng, la data 2010-01-27 13:58:56Pentru Olga27 E adevarat, toti ne shimbam pe parcurs...
|
||
|
petaloudita Postat pe 29 Ianuarie 2010 21:29 |
||
De la: messeng, la data 2010-01-02 19:52:43Ajutati-ma sa inteleg! E clar ca intre voi e o mare atractie sexuala ,tu esti mai dedicata ,pentru ca indiferent daca recunoastem sau nu ,femeile vor relatii si barbatii fiind mai instinctuali...vor altceva...Daca nu te-a sunat nici la sarbatori ,inseamna ca el nu este implicat deloc sentimental si te cauta doar cand are de rezolvat anumite ,,urgente ''.Posibil ca in timpul in care nu-ti mai da semne de viata ,sa-si rezolve problemele cu altcineva...Ceea ce inseamna ca isi cauta doar un obiect sexual...Daca zici ca sunteti foarte compatibili din acest punct de vedere ,merita pastrata legatura ,macar pentru asa ceva ,daca nu.....
|
||
|
Lumos_Forever Postat pe 31 Ianuarie 2010 10:49 |
||
| Cel mai bine este sa-l dai uitari pe acel baiat si sa incepi sa comunici cu sotul,spune'i cum ti-ar placea sa se poarte cu tine.Tot omul greseste,ai gresit,important este sa nu o mai faci. | ||
|
cami_goanga10 Postat pe 9 Aprilie 2010 20:17 |
||
De la: cami_goanga10, la data 2010-04-09 20:17:02Cel mai bine este sa-l dai uitari pe acel baiat si sa incepi sa comunici cu sotul,spune'i cum ti-ar placea sa se poarte cu tine.Tot omul greseste,ai gresit,important este sa nu o mai faci. Tot cu prostalaul este mai bine ! Of viata asta ? Tavaleala, tavaleala si pe urma reesapare la sot?
|
||
|
Trecatorul Postat pe 9 Aprilie 2010 20:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Urare studenteasca | 10 | De la: VeveRo 15 Mai 2012 21:44 |
| Are 2 feþe ?! | 7 | De la: Sibel_16 2 Februarie 2011 11:31 |
| e cineva din bacau? | 94 | De la: BEL_AMY1 22 Ianuarie 2011 15:01 |
|
|
||
| Relatie extra-life | 198 | De la: CESSY_C 19 Aprilie 2011 02:00 |
| barbatul adevarat | 34 | De la: felixcat 8 Decembrie 2009 00:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.