Setari Cookie-uri

Gama SYOSS

De la: Boca, la data 2010-01-20 12:36:25Iti multumesc pentru complimente. Nu trebuia.

1. eu nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic pe o comunitate virtuala, mai ales tie.
2. nu eu am inceput sa ma laud cu atestate si culturi
3. iti doresc in viata ta sa fii platita macar jumate cat primesc eu pentru faptul ca stiu gramatica limbii romane (daca tot e sa ne mirosim sosetele)
si 4. poti sa mori si sa te dai cu curul de pamant, e ultima oara cand iti mai dau nas, regret ca am purtat vreun dialog cu tine.
ma dau batuta, nimic nu ma enerveaza mai tare ca prostia si perseverenta in prostie a unei persoane.

Nu te supara ca iti spun...da cine dracu te pune sa iti deschizi "boca" daca te enerveaza asa de tare topicul asta. Ai vreo placere perversa de a da peste nas...si cealalta "desteapta" la fel!
Mare iti e gradina...dar multe sar gardu!
Pune mana si cauta cine a scris vorba asta "Ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie totusi sa iti mearga mintea"....
Vai de capul vostruuuu
paula27
Postat pe 22 Ianuarie 2010 06:14
Si eu folosesc balsamul pt luciu leave-in...si mi se pare bun. Nu am incercat inca samponul dar am sa o fac pe fiitor....
Fetelor sa nu uitati sa cititi si partea chimica a acestor produse...sau mai bine uitati-va daca scrie undeva pe eticheta.....ACEST PRODUS DAUNEAZA GRAV PARULUI D-VOASTRA....si poti ramane fara podoaba capilara!!!!
paula27
Postat pe 22 Ianuarie 2010 06:19
De la: paula27, la data 2010-01-22 06:14:07
Nu te supara ca iti spun...da cine dracu te pune sa iti deschizi "boca" daca te enerveaza asa de tare topicul asta. Ai vreo placere perversa de a da peste nas...si cealalta "desteapta" la fel!
Mare iti e gradina...dar multe sar gardu!
Pune mana si cauta cine a scris vorba asta "Ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie totusi sa iti mearga mintea"....
Vai de capul vostruuuu

fata mamii, ai citit si tu 2-3 randuri pe spicuite, te bagi ca musca in lapte si vrei sa nu ma supar? bine, uite, nu ma supar. o sa incerc sa inteleg ca te plictiseai in casa sau unde mama "dracu" esti tu - ca sa ma intelegi - si ca ai cautat si tu putina actiune
oke?

nu e treaba ta ce discutie am avut eu cu o a treia persoana.
si mai inteleg ca o sa fii f bucuroasa ca ti-am dat atentie si o sa raspunzi iar, dar eu iti spun, vei vorbi cu peretii. ca mie, sincera sa fiu, mi-e rusine ca m-am bagat pe acest "subiect" si ca-mi apare numele pe aici.

a, si inca ceva, la gradul meu de cultura, efectiv imi eman nevoile fiziologize pe maximele si cugetarile voastre.
Boca
Postat pe 22 Ianuarie 2010 11:32
eu am incercat sampon+ balsam syoss , dar nu a fost asa bun pt parul meu . Asta pt ca am un par care se incurca foarte repede , si imi treb un sampon + balsam care sa il descurce , ceea ce nu am reusit cu syoss . Eu daca nu pot sa-mi pieptan parul impreuna cu balsamul , deci atunci cand e ud , nu se mai descurca in veci. prefer Garnier daca e sa-mi cumpar sampon din magazin si nu de la salon. Dar am o prietena care a folosit si ea syoss si a fost multumita .............vedeti? depinde de parul pe care il ai . Incercati daca vreti, asa va puteti da seama daca e sau nu bun .
alen79
Postat pe 22 Ianuarie 2010 12:37
Fetelor.

Eu folosesc Syoss..doar ca nu am luat si samponul.Am parul vopsit si super degradat din cauza placii(fara placa ,NIMENI nu vrea sa'l vada )
Daca tot s'a discutat atat de mult despre sampoane (si nu numai..),recomandati'mi va rog unul pentru parul degradat..care sa nu dea volum si care sa faca diferenta. Daca stiti..

Muuultumesc anticipat.
Evelyn___
Postat pe 20 Februarie 2010 20:15
De la: Evelyn___, la data 2010-02-20 20:15:08Fetelor.

Eu folosesc Syoss..doar ca nu am luat si samponul.Am parul vopsit si super degradat din cauza placii(fara placa ,NIMENI nu vrea sa'l vada )
Daca tot s'a discutat atat de mult despre sampoane (si nu numai..),recomandati'mi va rog unul pentru parul degradat..care sa nu dea volum si care sa faca diferenta. Daca stiti..

Muuultumesc anticipat.

Buna :)
O sa incerc sa te ajut.
Am fost si eu in situatia ta.
Mai intai,taie ce e despicat.NU taia mai mult de 2 CM!
Nu te lua dupa toate ''desteptele''care iti spun sa tai jumatate din lungimea firului da par.E o prostie.Taie doar varful ala mic si despicat.Atat!
Incearca sa nu mai folosesti atat de des placa,nu il usca cu foehnul si nu il pieptana cand e ud.Clateste l cu apa cat de rece poti suporta.
Mai ai nevoie de ceva rabdara si asta:
Foloseste masca ZILNIC ,timp de 3 saptamani ,apoi o pauza de 1 saptamana si inca 3 masca..Asta va ajuta mult la refacerea parului tau :)
Foloseste balsam la fiecare spalare !
Clateste cu apa cat de rece poti suporta,si ai grija!Sa nu te speli cu apa prea fierbinte!
Dupa ce iti speli parul,nu il freca cu prosopul,doar tamponeaza-l.
Daca e necesar sa il usuci,fa o doar cu aer rece!
Dupa ce l-ai spalat,da-l neaparat cu spray [iti recomand spray ul de la Elseve,cu 5 ingrediente reparatoare]
Eu asta fac si am parul foarte lung,stralucitor si fara nici o problema!
Eu folosesc acum produse de la salon,dar si urmatoarele produse iti vor ajuta parul:
Elseve:Masca,spray ,sampon si balsam- gama rosie pt reparare
Elseve-cu laptisor de matca
Spray urile gliss.
Masca Biopoint ,din Italia foarte buna!
Daca ai vreo nelamurile,orice intreaba-ma !
Multa bafta!

blondiewishes
Postat pe 21 Februarie 2010 23:26
De la: Metal_spell, la data 2010-02-21 23:26:42
De la: Evelyn___, la data 2010-02-20 20:15:08Fetelor.

Muuultumesc anticipat.

Buna :)
O sa incerc sa te ajut.
Am fost si eu in situatia ta.
Mai intai,taie ce e despicat.NU taia mai mult de 2 CM!
Nu te lua dupa toate ''desteptele''care iti spun sa tai jumatate din lungimea firului da par.E o prostie.Taie doar varful ala mic si despicat.Atat!
Incearca sa nu mai folosesti atat de des placa,nu il usca cu foehnul si nu il pieptana cand e ud.Clateste l cu apa cat de rece poti suporta.
Mai ai nevoie de ceva rabdara si asta:
Foloseste masca ZILNIC ,timp de 3 saptamani ,apoi o pauza de 1 saptamana si inca 3 masca..Asta va ajuta mult la refacerea parului tau :)
Foloseste balsam la fiecare spalare !
Clateste cu apa cat de rece poti suporta,si ai grija!Sa nu te speli cu apa prea fierbinte!
Dupa ce iti speli parul,nu il freca cu prosopul,doar tamponeaza-l.
Daca e necesar sa il usuci,fa o doar cu aer rece!
Dupa ce l-ai spalat,da-l neaparat cu spray [iti recomand spray ul de la Elseve,cu 5 ingrediente reparatoare]
Eu asta fac si am parul foarte lung,stralucitor si fara nici o problema!
Eu folosesc acum produse de la salon,dar si urmatoarele produse iti vor ajuta parul:
Elseve:Masca,spray ,sampon si balsam- gama rosie pt reparare
Elseve-cu laptisor de matca
Spray urile gliss.
Masca Biopoint ,din Italia foarte buna!
Daca ai vreo nelamurile,orice intreaba-ma !
Multa bafta!

sunt curioasa care sunt produsele de salon pe care le folosesti? le-ai laudat atat si cand a venit vorba sa dai un exemplu nici macar nu ai fost in stare sa numesti o gama profesionala! si elseve nu e atat de bun pt o persoana cu gusturile tale;)) parerea mea!
ucaral
Postat pe 13 Martie 2010 06:59
Draga mea ,intelegi limba romana?
Ce iti spune tie chestia asta? ''Eu folosesc acum produse de la salon,dar si urmatoarele produse iti vor ajuta parul'' ??
Ma refeream la faptul ca nu toata lumea are posibilitati financiare si nu isi pot permite toti chestii de la salon,asa ca am recomandat ceva bun ce am folosit mai demult.
Si produsele care le folosesc acum sunt de la joico si Biopoint :P
blondiewishes
Postat pe 13 Martie 2010 10:35
Las-o Metall, nu vezi ce coama de manz are, ii apasa prea tare pe teasta. "esti curioasa" auzi
Boca
Postat pe 13 Martie 2010 16:50
heeey thereeee
Bocaaa
blondiewishes
Postat pe 13 Martie 2010 17:56
Helou - helou!
Boca
Postat pe 13 Martie 2010 19:25
buna,si eu l-am incercat de curand si vreau sa zic ca mi se pare ok momentan.Are volum,stralucire dar sa vedem.(Sunt la a doua spalare cu el)
georgyana_mirela2007
Postat pe 19 Aprilie 2010 00:03
Ma bucur ca ti-a placut.
Ma bucur ca topicul meu e inca de interes
ioana17_bibi
Postat pe 26 Aprilie 2010 20:26
Am revenit cu o parere despre masca Syoss - par vopsit, cea cu tubul alb. Miroase foarte frumos, asemanator cu mastile de la Gliss dar nu am observat sa imi ajute parul in vreun fel. Eu am parul lung cu firul gros iar masca asta mi-l cam incurca. O sa testez si samponul in curand si poate voi obtine alte rezultate. Pentru fetele cu parul degradat am o recomandare. E vorba de gama Karites de la Home Institut. E grozava, face parul ca de matase, in plus miroase foarte bine, a caramel. E gama datorita careia am primit cele mai multe complimente de la coafeze.
danamaria13
Postat pe 27 Aprilie 2010 16:46
Da,nici eu nu cred ca Syoss face mai multe decat face head & sholders.Totusi nu inteleg de ce ioana17_bibi,te superi pt. ca unii critica syoss-ul...E ca orice sampon..la unii le prieste,la altii nu.Iar daca tu ti-ai gasit samponul potrivit,foarte bine!Am auzit si eu multa lume multumita,si multa lume nemultumita de syoss.So..depinde si de tipul de par.
funky4ever
Postat pe 1 Mai 2010 03:06
blondiewishes
Postat pe 1 Mai 2010 11:28
am vazut azi in real..vopsea de par SYOSS
funky4ever
Postat pe 2 Mai 2010 16:23
eu una nu-mi as pune in par asa ceva.doar daca as vrea sa raman cheala
blondiewishes
Postat pe 2 Mai 2010 20:56

EXOTIQUE DESIGNER LINGERIE

Capitala Mondiala A Chiloteilor SENSUALLE BRASIL

ACUM SI IN ROMANIA !

Lenjerie intima, lucrata manual, cu/fara swarovski, MARIMI UNIVERSALE !!!

www.lenjeriata.ro

navdixt
Postat pe 7 Mai 2010 00:22

EXOTIQUE DESIGNER LINGERIE

Capitala Mondiala A Chiloteilor SENSUALLE BRASIL

ACUM SI IN ROMANIA !

Lenjerie intima, lucrata manual, cu/fara swarovski, MARIMI UNIVERSALE !!!

www.lenjeriata.ro

navdixt
Postat pe 7 Mai 2010 00:22
ia uite frate...alta 'desteapta'
fi draguta si muta-ti chiloteii in alta parte!
blondiewishes
Postat pe 7 Mai 2010 18:14
Ce bine ca am gasit un topic despre Syoss:P. I s-a facut atata reclama si nu stiam daca merita sa dau banii pe el, mai ales ca am la sampoane incepute de pot sa/mi deschid o farmacie...eh am si eu o slabiciune.
In fine...mai astept pareri despre Syoss, mai ales sampon...cand m/am uitat pe lista de ingrediente, daca bine tin minte nu avea soda caustica (sodium hidroxide) pe care o contin majoritatea sampoanelor din supermarketuri sau profesionale si parca nu continea nici prea multi detergenti. Am vazut ca au fost laudate produsele de salon aca. profesionale...acestea contin siliconi si alte chimicale in concetratii mari...ca sa fie mai de efect...ca doar cand iesi de la salon tre sa areti super!...insa pe termen lung ar putea sa fie mai daunatoare decat un amarat de wash& go din supermarket care macar nu are soda caustica...
Va recomand un sampon organic de la Organic Blue...lasa parul moale, lucios si nu afecteaza cuticula. Eu insa nu sunt asa ecologista si mai bag si cate un sampon cu SLS SLES si alte...
ladycroft_healthy
Postat pe 17 Iulie 2010 13:59
Nu stiu ce sa iti zic...si eu am baia plina de tot felul de masti sampoane...balsam spray pt par..balsam leave in..as putea si eu sa mi deschid magazin :))...am incercat masca si e apa de ploaie...si kallos e de 10 ori mai buna..
eu am parul foarte lung si fara masca si mult balsam risc sa arat ca si cum as avea dread-uri..
am folosi f mult timp produse de la l^oreal profesionale...dar se pare ca parul meu nu mai reactioneaza nici cum la ele..
voi ce ati mai folosit?
blondiewishes
Postat pe 17 Iulie 2010 16:59
si pot sa pun pariu ca syoss ul de afara nu e prost ca la noi ..la fel ca si gliss ul..
ia uite ce chestii au aici...si pt varfuri..
http://www.syoss.de/index.php?id=4&L=1
blondiewishes
Postat pe 17 Iulie 2010 17:34
De la: ladycroft_healthy, la data 2010-07-17 13:59:57 Ce bine ca am gasit un topic despre Syoss:P. I s-a facut atata reclama si nu stiam daca merita sa dau banii pe el, mai ales ca am la sampoane incepute de pot sa/mi deschid o farmacie...eh am si eu o slabiciune.
In fine...mai astept pareri despre Syoss, mai ales sampon...cand m/am uitat pe lista de ingrediente, daca bine tin minte nu avea soda caustica (sodium hidroxide) pe care o contin majoritatea sampoanelor din supermarketuri sau profesionale si parca nu continea nici prea multi detergenti. Am vazut ca au fost laudate produsele de salon aca. profesionale...acestea contin siliconi si alte chimicale in concetratii mari...ca sa fie mai de efect...ca doar cand iesi de la salon tre sa areti super!...insa pe termen lung ar putea sa fie mai daunatoare decat un amarat de wash& go din supermarket care macar nu are soda caustica...
Va recomand un sampon organic de la Organic Blue...lasa parul moale, lucios si nu afecteaza cuticula. Eu insa nu sunt asa ecologista si mai bag si cate un sampon cu SLS SLES si alte...

SLS nu tine neaparat de mediul inconjurator, e vorba de parul tau. tu te-ai spala cu domestos pe cap? pt CA CAm asta faci cu SLS-ul. Si da, Syoss il contine. Am si eu o sticla in casa si scrie pe ea.
Eu ma spal numai cu un sampon de la plafar de cateva luni, e facut in RO. Prefer ceva de al nostru decat toate imitatiile de sampoane. PT ca LIve are dreptate, produsele noastre nu au aceeasi calitate cu cele de afara, cum si cu CoCa-Cola si o gramada de exemple ce mai sunt.
Boca
Postat pe 18 Iulie 2010 14:47
si eu as cumpara mai multe produse romanesti, produsele Elmiplant mi se par bune, insa preturile sunt cam piperate pt niste produse autohtone (nu ca ar fi mult sa dai 25 ron pe o lotiune de plaja sau 18 ron pe o crema de fata , dar in comparatie cu alte branduri mari straine poti spune ca sunt scumpe...nu mai vorbesc ca am gasit in magayinul Dm gama Alverde-produse nemtesti din ingrediente naturale, fara conservanti artificiali, cu parfum din ingrediente certificate organice la preturi mai mici).
La plafar...ar trebui sa gasim produse naturale...numai ca natural la Plafar inseamna vreo 2 extracte naturale cum are si garnierul sau altele si in rest chimicale care mai de care...iar unele firme care se gasesc la plafar nici nu respecta, privitor la ingrediente, normele europene.
De aceea incerc sa gasesc calea de mijloc...ma spal din cand in cand cu un produs bio, allteori cand vreau efecte rapide, ma spal cu un sampon chimicos...si daca tot fac asta...macar samponul sa fie cat de cat ok...nu cel mai chimicos de pe piata...decat sa aiba 4 detergenti cum au Elsevurile (care totusi imi plac) si Head & Shoulders, mai bine iau unul cu 2 detergenti si ma mai uit sa aiba si niste ingrediente naturale, sa nu contina soda caustica sau alte chestii care mi se par mie dubioase.
Nici eu n/am privit cu incredere sampoanele gama Syoss...adica ce produse profesionale dar la preturi asa accesibile, adica 20 lei 500ml?...Numai ca daca mergi pe gandirea asta si o crema Lancome e cateva zeci sau 100 de euro, insa e printre cele mai chimicoase posibile....iar prin piele stim bine ca toate substantele astea se absorb in organism...iar cand organismul e supraaglomerat, nu mai reuseste sa metabolizeze anumite substante ...le izoleaza formand chisturi si de aici ideea ca unii conservanti etc ar fi cancerigeni...in fine...poate ca un medic stie mai bine.
In concluzie, la Syoss ma intereseaza efectele imediate (da volum , strlucire etc) si daca e mai light decat Elseve sau alte asemenea sampoane, l-as incerca.
ladycroft_healthy
Postat pe 18 Iulie 2010 16:52
Salut fetelor! Am descoperit intamplator site-ul in incercarea mea disperata de a cere niste sfaturi. Am parul gras si deseori fac matreata. Am incercat Clear antimatreata pentru par gras si a functionat o perioada, dar am inceput iar sa fac matreata si l-am inlocuit cu Head&Shoulders. Acum pot sa zic ca e ok pe partea cu matreata insa imi cade parul incredibil de tare.
Nu stiu ce sa mai fac.
Nu prea am avut niciodata incredere in produsele cosmatice si am incercat tot ce e naturist care da, functioneaza dar ca sa-ti scoti uleiul din par sau alte produse naturale trebuie sa te speli de cel putin 3 ori cu ghiciti ce? Tot un sampon din magazine.
Imi puteti spune cam ce credeti ca ar fi ok impotriva matretii, dar care totusi sa fie destul de gentil cu parul meu? Nu pot sa ma plang. Are un aspect sanatos .. dar doar aspect:|. Toata lumea spune ca e stralucitor si frumos dar doar eu stiu in ce hal cade:|.
Nu folosesc placa sau ondulator si totusi nu imi explic de ce cade atat de tare. Nu pot sa ma plang nici de stres pentru ca am auzit ca si stresul favorizeaza caderea parului.
Nu-i fac nimic si totusi cade.
Help!

Multumesc >:D<
anca_jurcau
Postat pe 28 Iulie 2010 20:35
samponul e de vina,fiindca cele antimatreata sunt mult mai agresive.pe langa asta...tu nu folosesti balsam..masca?
blondiewishes
Postat pe 29 Iulie 2010 00:51
De acord cu paula27. Trebuie sa invatam sa citim ingredientele de pe spatele cosmeticelor pe care le cumparam. Exista pe softpedia un forum in care se discuta compozitia chimica a acestora. Am ramas uimita sa aflu ce substante nocive contin gamele profesionale (in special L'Oreal). Din pacate produsele bio nu fac parul sa arate la fel de bine ca cele profesionale (vorbesc din experienta). Probabil ca pe termen lung e totusi alegerea potrivita daca nu vrem sa ramanem fara par.
danamaria13
Postat pe 30 Iulie 2010 09:08
Nu pot sa folosesc balsam sau masca pentru ca imi ingrasa parul mult prea tare. Orice sampon sau balsam folosesc imi ingrasa parul foarte tare. Cele doua timpuri de sampon pe care le-am folosit erau ok dar restul :-j ...
anca_jurcau
Postat pe 30 Iulie 2010 12:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tinctura detoxifianta 1 De la: paulista21 21 Mai 2009 16:57
PAR GRAS SI LIPSIT DE VOLUM 11 De la: kudika514482 12 Februarie 2016 16:40
Invitatie la concurs 1 De la: kudika066449 6 Septembrie 2009 16:04
vreau si eu o parere... 14 De la: aricel 10 Iunie 2009 18:13
COAFURI DE REVELION 1 De la: zelda4 19 Decembrie 2009 14:11