Mai multe
Cu sotul meu De zece ani petrecem impreuna si poate anul asta reusim sa facem si o fetita pe langa baietelul pe care il avem!
|
||
|
AnaMaria903 Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:16 |
||
|---|---|---|
|
Noi Romanii petrecem intruna nu conteaza ce aniversam ,... suntem veseli si bine dispusi, e bine sa facem din fiecare zi o sarbatoare alaturi de cei dragi , sa spunem ce simtim si sa comunicam oooooooo ziua indragostitilor la mine e in fiecare zi , stiu sa spun mereu TE IUBESC !!!1 |
||
|
kudika080485 Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:17 |
||
| eu vreau sa-mi petrec ziua alaturi de un baiat pe care il plac mult s el nu isi da seama | ||
|
|
||
|
ana1992 Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:23 |
||
| ziua indragostitzilor ????cred ca am sa fiu cu viitori iubit | ||
|
alexautza Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:33 |
||
....poate apare vreun tip interesant la orizont pana atunci, daca nu, o sa ies cu prietenele la o bere...
|
||
|
GiorgianaD Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:36 |
||
cu "valentinul" meu imi voi petrece zua aia frumoasa hihi :d dabia astept e si ziua cand implinim 2 ani jumate de relatie sml-happy0158:
|
||
|
Ana_Iunker Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:40 |
||
VREAU SA PETREC ZIUA INDRAGOSTITILOR CU UN BARBAT DEOSEBIT,PE CARE L-AM CUNOSCUT CIND MA ASTEPTAM MAI PUTIN,DE LA CARE AM INVATAT MULTE LUCRURI SI CARE M-A FACUT SA CRED CA: VIATA MERITA TRAITA!
|
||
|
kudika095781 Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:41 |
||
| imi doresc din tot sufletulmeu sa-mi petrec ziua de Valantine day cu un prieten iubitor si cu suflet mare pe care il caut de mutl timp si nu-l gasesc ,poate totusi se va indeplini aceasta dorint pt ca sint de multtimp singurasi il caut,multumesc | ||
|
elena_floare Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:55 |
||
| cu puiul meu, un scorpion inteligent, dulce si tandru, cel mai minunat barbat. | ||
|
passo Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:01 |
||
| As vrea foarte mult sa imi petrec ziua indragostitilor cu iubitul meu dar nu stiu daca o sa fie posibil deoarece ne desparte o distanta destul de mare...poate o sa facem o zi a indragostitilor doar pentru noi pe o data cand o sa fim impreuna. Cu toate ca astrele nu ne dau prea mari sanse...si le pot spune ca s-au inselat pana acum, m-ar interesa o astrograma pentru noi eu 04-07-1982 si el 21-06-1976 | ||
|
oana_g Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:01 |
||
| Ar fi extraordinar daca as petrece cu fostul meu sot ziua indragostitilor si ar fi o zi de un nou inceput in paradisul dragostei........ | ||
|
sharry Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:02 |
||
De la: concursKudika, la data 2010-01-07 22:01:13Kudika si Astrodestin.ro te invita la concurs! |
||
|
carmen66matei Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:02 |
||
| CU SOTUL MEU, PENTRU CA DE 21 DE ANI NE ESTE FOARTE BINE IMPREUNA , NE IUBIM FOARTE MULT! | ||
|
carmen66matei Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:05 |
||
cu un iepuras din zodia Racului pe care l-am cunoscut in urma cu 25 ani !
|
||
|
MIMI1958 Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:09 |
||
| Cu sotul meu.Este tot ce poate o femeie sa isi doreasca. | ||
|
allexia55 Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:17 |
||
| CU IUBITU | ||
|
mariamicalia Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:33 |
||
numai si numai cu iubitul
|
||
|
ralu_butterfly Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:37 |
||
| CU UN BARBAT CARE SA MA IUBEASCA SI SA MA FACA SA MA SIMT REGINA LUI | ||
|
mariamicalia Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:37 |
||
Ziua Indragostitilor o voi petrece, ca in fiecare an, alaturi de iubitul meu.
|
||
|
contshop Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:42 |
||
eu 29 mai 1978 nascuta la pucioasa inte orele 11.30-12.00 a.m cu el 20 septembrie 1980 bucuresti, nu stiu ora de nastere dar voi o puteti afla. motivul? din curiozitate, deoarece, conform unei astrograme de compatibilitate pe care am avut ocazia s-o consult la un moment dat, intre noi exiata o "legatura karmica" :)))) sa va vad daca stiti sa-mi explicati in cazul in care confirmati
|
||
|
crisgabivoicu Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:44 |
||
De 8 ani o sarbatoresc cu prietenul meu, un varsator iar eu un capricorn.
|
||
|
Patroiescu Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:49 |
||
Ziua indragostitilor...asta ma face sa imi imaginez, multa dragoste plutind in jur, multe declaratii de dragoste, multa pasiune si "fiori". Eu mi-as dori sa petrec aceasta zi din an, asa cum nu am sarbatorit-o niciodata...din pacate in fiecare an se intampla "ceva" si nu aveam ocazia sa simt ca e "ziua indragostitilor" Imi doresc sa il am alaturi pe omul cu care as dorii sa sarbatoresc aceasta zi in fiecare an si toate celelalte zile importante din an si, practic, din viata noastra, sa simt ca aceasta zi ne intareste sentimentele si ne face mai increzatori Doresc ca aceasta zi sa fie memorabila pt fiecare dintre noi, femeile, care punem mai mare pret pe partea sentimentala. |
||
|
Andreea_Lucia Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:50 |
||
cu un varsator eu sunt leu
|
||
|
FMCG Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:54 |
||
| oare sunt compatibili doi ,unul din varsator unul din leu?da. | ||
|
FMCG Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:55 |
||
|
...cu amicul, prietenul, amantul, iubitul.....si tot ce ar mai putea insemna..EL daca ar fi sa-l intalnesc de Ziua Indragostitilor, ar fi perfect! |
||
|
carme_si_atat Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:02 |
||
CU VIITORUL MEU SOT CARE ESTE O BALANTA ROMANTICA ,OSA PREGATESC O CINA ROMANTICA SI VOM FACE DRAGOSTE PE SATURATEA
|
||
|
stefanescu_marina25 Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:06 |
||
Vreau sa-mi petrec ziua indragostitiilor cu iubitull meu:)deoarece anu trecu de 14 februarie ne-am despartit si ...timpul a trecut....si mi-a demonstrat ca ma iubeste, acum avem o relatie mult mai solida:)...asa k acest 14 feb il astept cu bucurie si nerabdare pt ca il sarbatoriim de 2 ori compensand lacrimile varsate din 2009!
|
||
|
kudika_ioana Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:12 |
||
cu iubitul meu, care mi-a fost alaturi atunci cand mi-a fost mai greu, dar si in cele mai frumoase momente
|
||
|
elena_prodan Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:14 |
||
| cu prietena mea , normal | ||
|
tonim69 Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:15 |
||
|
cu iubitul meu "sagetator" pe care il iubesc: 1.Pentru ca ma iubeste 2.Pentru ca ma face fericita 3.Pentru ca imi aduce zambetul pe buze cand sunt trista 4.Pentru ca are incredere in mine 5.Pentru ca imi da speranta 6.Pentru ca ma face sa visez permanent 7.Pentru ca e sincer cu mine 8.Pentru ca ametesc cand ma saruta 9.Pentru ca zambesc intotdeauna cand il vad 10.Pentru ca ador parfumul lui 11.Pentru ca ma strange de mana 12.Pentru ca avem amintiri frumoase impreuna 13.Pentru ca mi-a fost mai mult decat un bun prieten 14.Pentru ca nu m-a judecat 15.Pentru ca m-a iertat 16.Pentru ca visam impreuna la un viitor frumos 17.Pentru ca a fost primul meu prieten adevarat 18’Pentru ca a fost primul caruia m-am daruit 19.Pentru ca are grija de mine 20.Pentru ca simte cand ceva nu e ok cu mine 21.Pentru ca ma asculta de fiecare data 22.Pentru ca ma face sa ma simt speciala 23.Pentru ca are niste parinti extraordinari 24.Pentru ca intotdeauna gasim solutii impreuna 25.Pentru ca ii plac copiii 26.Pentru ca e tot timpul in gandurile mele 27.Pentru ca mereu am simtit ceva unul pentru celalalt 28.Pentru ca in ochii mei e cel mai frumos 29.Pentru ca are un suflet bun 30.Pentru tot ce a facut pt mine 31.Pentru ca e inca un copil 32.Pentru ca e serios cand trebuie 33.Pentru ca stie ce e cu adevarat important 34.Pentru ca adorm cu el in gand 35.Pentru ca e principalul motiv pentru care ma trezesc dimineata 36.Pentru ca ma face sa plang si sa rad 37.Pentru ca e imposibil sa ma plictisesc cand sunt cu el 38.Pentru ca ma face sa tresar la orice atingere 39.Pentru ca si atunci cand nu e langa mine, il simt mereu aproape 40.Pentru ca stie sa lupte pt ceea ce iti doreste cu adevarat 41.Pentru ca ii sta atat de bine in costum 42.Pentru ca nu pot uita ziua in care ne-am cunoscut 43.Pentru ca suntem facuti unul pentru celalalt 44.Pentru ca avem atat de multe in comun 45.Pentru ca m-a schimbat in bine 46.Pentru ca nu se da batut niciodata 47.Pentru ca ne-am facut atatea promisiuni 48.Pentru ca toate melodiile imi amintesc de el 49.Pentru ca nu ne certam niciodata 50.Pentru ca mi-as dori sa pot fi in fiecare clipa langa el 51.Pentru ca nu stiu cum as fi daca n-as fi cu el 52.Pentru ca a ramas langa mine indiferent de ce s-a intamplat 53.Pentru ca nu as putea fi cu altcineva 54.Pentru ca nici nu vreau asta 55.Pentru ceea ce sunt cand sunt cu el 56.Pentru ca reprezinta intreg universul pt mine 57.Pentru simplul fapt ca exista 58.Pentru ca al meu doar cu el vreau sa'mi pterec ziua indragostitilor :
|
||
|
green_pucker2yahoo_com Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! | 676 | De la: concursKudika 24 Iunie 2013 17:23 |
| Kudika si Always te invita la rasfat si premii | 314 | De la: maryyyana10 13 Decembrie 2009 14:36 |
| Concurs: Castiga un roman premiat cu Nobel! | 213 | De la: concursKudika 19 Martie 2012 15:30 |
|
|
||
| Castiga unul dintre cele 3 seturi cadou Benecos oferite de BIO-Cosmetics! | 501 | De la: liuka29 28 Ianuarie 2012 16:16 |
| Castiga inovatia de la NIVEA: PRIMUL Lapte de Corp care se poate folosi in timpul dusului! | 226 | De la: gandreia2000 1 August 2013 08:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.