Setari Cookie-uri

Sunt indragostita de doctorul meu si nu stiu cum sa afle asta!

Draga Mady viata m-a invatat ca fericirea ta nu se cladeste pe nefericirea altora .Aici nu era vorba despre diferenta de virsta ,Era vorba ca Paloma este pacienta acestui doctor . Daca esti studenta la medicina ar trebui sa stii (si in anul 3 ) va invata ca nu trebuie sa interactionezi sentimental cu pacientul .Cred ca te duci la practica in spitale sau esti o protejata care da numai la examene pentru nota ?Eu nu sunt rautacioasa si nu am fost niciodata materialista dar e bine si sanatos sa ai prieteni de virsta ta nu sa te culci cu Tutankamon si sa te trezesti dimineata cu el transformat in mumie ca a facut atac cerebral sau de inima . Invirte-te in jurul virstei tale chiar daca ti se par copilandri nu iti irosi floarea virstei cu oameni trecuti de a doua tinerete .I-ar pusul miini pe avere iti garantez ca nu este nici o satisfactie .Sa ai linga tine singe tinar sa simti cum iti zvicneste singele in vene numai cind ii auzi vocea asta iti doresc nu sa fii cu el pentru bani .Banii ii faci si banul zboara dar tineretea cu aventurile nabadaioase nu se mai intorc.Sa stii ca daca te plimcio intr-un mercedes cu unul trecut ca virsta nu vei fii invidiata de nimeni dar vei fii socotita parasuta de toata lumea .Una e sa ai la brat un tovaras dupa care sa intoarca toate pipitele ochi musculos vinos sa iti fie drag si alta sa te plimbi cu un burtos cu punga plina sau cind se dezbraca sa ii vezi pielea slampata cum curge pe el in jos .
Ai minte ca har domnului carte ai .Succes in dragoste nu la vinatoare de averi.Ai timp sa iti faci singura avere cu meseria pe care io vei profesa
geodezia
Postat pe 10 Martie 2010 08:32
De la: kudika097603, la data 2010-01-16 07:53:59Vezi ce posibilitati sunt sa-i afli numarul de telefon,probabil pe aceasta cale nu vei avea emotii sa-i spui ce sentimente ai fata de el ,eventual sa fixati si o intalnire extraprofesionala.
kudika144363
Postat pe 15 Martie 2010 12:35
fata mea lui ii place de tine?
daca da ia-ti inima in piept si cu tupeu spunei ce vrei defapt de la el
sica_draguta
Postat pe 16 Martie 2010 14:56
De la: Paloma85, la data 2010-01-10 21:55:47 Sa incep cu "inceputul",dupa examenul de licenta am ramas cu o mare problema de insomnie si sunt nevoita sa merg lunar la psihiatrie dupa reteta cu somniferul respectiv,deci trebuie sa spun ca nu am probleme cu "mansarda".Toata problema este ca m-am indragostit nebuneste de doctorul respectiv.Am nevoie de un sfat,cum sa ridic problema cu el despre acest sentiment,l-as vrea in viatza mea ,el tine mult la etica profesionala si tocmai de aceea nu stiu cum sa abordez subiectul acesta.Din cate am vazut nu poarta verigheta dar altceva nu stiu despre el.Help.astept un sfat despre cum as putea sa ridic problema ca de fapt sunt foarte interesata de el in plan personal si as vrea mai mult decat clasica relatie doctor-pacient

citeste "interpretarea crimei" de jed rubenfeld..ai sa vezi ca nu este vorba de mai mult de "transfer si contratransfer"...calmeaza-te,daca "rupi" legatura iti trece..nu deveni penibila..incearca sa te stapanesti,ok?bafta multa!!!
stravaro
Postat pe 16 Martie 2010 16:50
Lasand gluma ,cred ca nu e momentul sa-ti faci iluzii !!! Doctorii in general,cunosc foarte bine psihologia omului,asa ca sa nu crezi ca nu si-a dat seama ca-l placi !!!! Doctorii de suflete sunt si mai ''SPECIALISTI'' in aceasta directie !!! Faptul ca ,tanara fiind... esti dependenta de somnifere este intr-adevar un lucru foarte grav !!! Medicamentele sintetice in general si somniferele,antidepresivele etc.,dau dependenta in timp si-ti distrug sistemul nervos ireversibil...!!!! Incearca sa-ti schimbi medicul,treci pe naturiste, roaga-te, la Dumnezeu si Maica Domnului ... bea mult lapte si produse care deriva din lapte si ...in timp .. te vei regasi... si-ti vei cauta persoana de care ai cu adevarat nevoie !!!! Fereste-te de doctori psihiatri ,caci iti vor da dependenta de ei, de leacurile lor ...periculoase ca drogurile .... si vei fii toata viata nefericita si dependenta de ...cineva. ...!!!! Trebuie sa-l iubesti pe Dumnezeu si apoi sa te iubesti pe tine insati ....numai dupa aceea iti vei putea gasi o iubire care sa nu-ti dea dependenta,sa nu te depersonalizeze,ci din contra,sa te completeze !!!!! Iti doresc multa minte si noroc!!!! S-auzim numai de bine !!! Doamne ajuta !!!!!
kudika133347
Postat pe 16 Martie 2010 17:10
Daca nu-i vei spune tu ca esti indragostita de el,cine vrei sa-i spuna dragalasa!asuma-ti riscul,nu ai nimic de pierdut si te eliberezi de o povara in plus pe care o porti acum.Daca nu va mai vrea sa fie medicul tau asta e ,cauti un alt medic dar daca taci nu faci decat sa macini in tine trairile tale si asta nu duce la nimic bun pt tine!Curaj si declara-ti deschis dragostea ce i-o porti as vrea sa aud intr-o zi ca sfatul meu ti-a fost util
mimishor957
Postat pe 17 Martie 2010 09:51
Din punctul meu de vedere, si crede-ma ca am experienta in viata asta destula, trebuie sa ii expui acestui domn situatia in care te afli. Cred ca o discutie, pe aceasta tema, ti-ar face foarte bine tie. Nu conteaza ce iti raspunde, nu conteaza daca are aceleasi sentimente ca si tine, conteaza doar ca te vei simti foarte bine dupa ce vei face asta. Pentru ca in viata, daca nu faci ce ai de gind atunci cind iti vine, s-ar putea ca mai tirziu sa regreti, si sa stii ca nu traim de doua ori ca sa mai avem timp inca o data sa indreptam situatia. Asa ca....go fot it! Nu mai astepta, pt ca n-ai de inde sa stii ce se poate intimpla! Poate.....cine stie? Ii place si lui de tine.? Macar vei sti cum stai. Incertitudinea nu e buna, viata prea scurta. Succes!
Andreia2010
Postat pe 18 Martie 2010 09:35
Simplu.Ii spui pur si simplu ce simti.Te refuza sau nu ,tu te vei elibera de acest stres,el te va lamuri daca e posibila relatia intre voi sau daca il interesezi sau nu.Si nu pot sa cred ca nu observa ca vrei sa-l cuceresti.Daca deja si-a dat seama,ori asteapta sa faci tu primul pas ori chiar nu-l interesezi.Asa ca spune-i deschios ce simti si fii pregatita pt orice raspuns.Lumea nu incepe si nu se sfarseste cu el,ok?bafta dragalasa!
mimishor957
Postat pe 19 Martie 2010 09:08
nu cred ca ai nimic de pierdut daca incerci.. poate pierzi ceva daca stai degeaba. n ai de unde sa afli decat singura.. poate scriu prea tarziu pe subiectul asta. oricum.. omul ala dupa ce a facut medicina 6 ani,a facut inca 5 rezidentiat pe specializare.adica 11 ani.. poate ca abia acum isi cauta si el consoarta :)succes
kudika227772
Postat pe 12 Iulie 2010 16:29
Buna!

Relatii medic-pacient exista de cand lumea si pamantul si vor mai exista...... Nu uitati ca au fost destule cazuri in care medicul se casatorea cu pacienta. Sau se poate naste o prietenie extraordinara.

Am fost pacienta unui ginecolog. La inceput, in primii ai, eram DOAR o pacienta. Apoi, el s-a apropiat de mine, am devenit prieteni, iar apoi AMANTI. E super! Am povestit asta la sectiunea Ginecologie.

Ar fi interesant ca autoarea topicului sa ne mai tina la curent cu evolutia "problemei".....
augusta1979
Postat pe 22 Iulie 2010 13:02
Din cate inteleg de la tine, acest "medic" cu alura de metrosexual, care lucreaza la Obregia si te-a facut sa "te urci pe pereti", este un pericol public-avand in vedere sustinerea ta, ca ii prescrie benzodiazepine in fiecare luna unei paciente, cam de 2 ani de zile. Ar trebui sa fie sanctionat cu munca in folosul comunitatii si obligat sa-si vindece pacientii de dependenta dezvoltata de benzodiazepinele prescrise de el. Probabil nu i-ar conveni sa afle ce afirmi tu despre el. Oricum, eu nu cred ca ai inteles tu prea bine ce face el acolo, pentru ca dupa modul de exprimare, greselile gramaticale si sustinerile tale, nu pari a fi decat cel mult o infirmiera pe acolo, prin Obregia.
kudika093459
Postat pe 2 Mai 2015 15:32
a
kudika093459
Postat pe 2 Mai 2015 15:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia pesti si barbatul taur..??? 88 De la: inna13 15 Octombrie 2011 12:07
RELATIA DINTRE O FECIOARA SI UN BERBEC 14 De la: kudika448320 8 Octombrie 2011 08:44
Capricorzi si capricoarde 53 De la: Broscaru 28 Februarie 2012 15:24
scorpionii 27 De la: kudika_nikole 27 Noiembrie 2011 23:06
compatibilitatea dintre zodii 38 De la: kudika030384 31 Mai 2009 22:56