Setari Cookie-uri

O vreau innapoi :(

Buna ! In primul rand vreau sa va salut pe toti de aici .. Eu sunt nou aici si vreau sa imi impartasesc si eu suferinta care o am.
Am o relatie de un an si cateva luni cu persoana iubita .. Toul ok pana aici... Am decis sa ma mut la ea in oras am cerut-o de sotie si dupa am inchiriat o garsoniera si am stat impreuna timp de 7 luni impreuna... Eu nu am avut experienta de cuplu fata de ea si m-am comportat ciudat adika indiferenta fara chef de viata certuri si multe altele...A hotarat sa ne mutam fiecare la casa lui ...Dupa ce m-am mutat innapoi acasa nu a mai durat decat 5 zile si parintii ei au hotarat ca ar fi cel mai bine sa ne departim dar au pus problema in asa fel incat au obligat-o . Am mers in continuare ne-am intalnit pe ascuns dar comportamentul ei sa schimbat radical adica ma trata cu indiferenta ..Eu m-am schimbat in bine i-am aratat ca o iubesc cadouri si surprize si tot felul de chestii normale cand doi oameni se iubesc.. A urmat o pauza de 2 saptamani intre noi dar ma sunat si mi-a spus ca nu poate fara sa ma auda la tel... m-am intalnit cu cu ea in acele 2 sapt de cateva ori si cand sa sfarsit perioada mi-a spus ca evrea sa anulam nunta care era deja programata ....Mi-a explicat ca nu poate fara mine ca nu concepe viata fara mine dar nu au mai durat de cat 4 zile si mi-a spus ca cel mai bine e sa ne vedem fiecare de viata lui ca e cel mai bine asa ..ea are o depresie acum din cate vad eu .. Inelul de logodna il poarta si acum ..Mi-a cerut sa nu o mai sun sa nu o mai caut si cand o sa isi revina la normal o sa ma sune sau caute ea..Nu are pe nimeni in viata si mi-a spus in ultimul ei mesaj urmatoarele : Stiu ca suferi si imi pare rau dar e mai bine asa ptr amandoi,imi pare rau ca am ajuns aici eu te iubi mult si nu vreau saa te indoiesti niciodata de asta.te-am iubit te iubesc si te voi iubi toata viata indiferent de ce va fi sa nu uiti asta niciodata.pupici..faptul care a dus-o sa ia aceasta decizie e ca nu mai suporta si simte ca innebuneste si se vede acest lucru destul de bine...
Va rog mult spuneti-mi ce pot face eu din moment ce ea mi-a impus sa nu o sun sa nu o caut sa nu mai fac nimik.
Help me please ...
Am uitat sa mentionez vasta ei si a mea :Eu am 28 de ani si ea 27 eu Multumesc tuturor !
bronx
Postat pe 3 Februarie 2010 14:09
nu am inteles de ce a luat ea decizia asta? ca nu ai spus clar acolo.... apoi..... eu zic ca ceva pute la voi in relatie....ati stat impreuna, v-ati despartit pt ca nu va mai intelegeati, v-ati impacat da fiecare la casa lui, pe ea parintii au adus-o probabil cu picioarele pe pamant si pe tine n-are cine...sa inteleg....asa-i?daca atat cat ati locuit aman2 nu v-ati inteles e clar ca relatia voastra nu va dura prea mult, nu conteaza ca nu ai tu experienta de cuplu (nu prea inteleg eu cum vine asta). parintii probabil i-au explicat ca nu sunteti compatibili, fata din pacate nu stie cum sa-ti spuna ca te iubeste dar ca e constienta ca nu merge relatia voastra si ca tb taiat raul de la radacina. parerea mea e sa o lasi in pace. tu vezi-ti de ale tale, cauta pe altcineva....vei uita cu timpul...nu stiu ce varsta are ea dar cred ca nu e o copila...
Shhh
Postat pe 3 Februarie 2010 14:17
e cam dificila treaba e bine sa o lasi sa se mai linisteasca si sa-si mai revina dar pe partea cealalta trebuie sa ii mai acorzi atentie,in sensul k sa nu o lasi in pace chiar de tot pana se mai linisteste. mai departe nu stiu ce as mai putea sa mai spun..doar k femeile sunt foarte complicate.ai rabdare,stai calm o vreme,cateva zile..k apoi sigur vei sti ce ar fi mai bine sa faci..
mihasefa
Postat pe 3 Februarie 2010 14:21
"parintii ei au hotarat ca ar fi cel mai bine sa ne departim"

isi iubeste si asculta parintii ....nu se poate spune ca este undeva la mijloc....daca vei reusi sa intri pe sub pielea acestora o vei avea
valivieru96
Postat pe 3 Februarie 2010 14:23
Parerea mea este ca, la varsta voastra... ar trebui sa stiti ce vreti. Nu azi vrem sa ne maritam, maine nu mai vrem. Si, tot la varsta voastra.. ar fi trebuit sa luati decizii singuri in ce va priveste. Daca la 27 de ani.. parintii decid sa nu ma mai marit si eu intru in depresie si simt ca o iau razna, DAR nu fac nimic ci ma supun.. atunci imi merit soarta.
Cat despre "te iubesc, mereu te voi iubi".. asta o spunem toti pana apare altul / alta. Nu-ti face griji.
Ce as face eu? Nu as suna-o, nu as raspunde la telefoane sa aud doar lamentari si "ce sa fac, mama nu te vrea?!". As spune doar un lucru: maturizeaza-te!
Viata-i prea scurta sa o pierzi in asemenea mod, tanjind, jelind, punandu-ti o mie de intrebari care incep cu : de ce? A decis sa se rupa de tine, foarte bine! Ar fi facut-o si mai tarziu... daca nu sarutai mana mamei soacre cu o plecaciune in unghi de 90 de grade.

Ceea ce spun eu aici.. e valabil in orice situatie ca e un el, ca o ea.. care primeste papucii intr-un asemenea mod. Ok, ai gresit, dar se presupune ca sunteti un cuplu (adult) si ca ar trebui sa va rezolvati problemele prin comunicare. Face to face. Si nu prin mesaje de la mama sau tata sau, si mai grav, dand vina pe ei pentru incapacitatea voastra de adaptare.
rashela
Postat pe 3 Februarie 2010 14:39

Pai era prea stresata din cauza parintilor ei si mi-a spus ca sa saturat sa tot lupte cu morile de vant ssi ca despartirea e cea mai buna decizie ..Vrea sa isi revina psihic asta e tot ce stiu ..De avut pe altcineva in viata ei nu exista si sunt sigur de asta ..Are 27 de ani ...
bronx
Postat pe 3 Februarie 2010 14:53
pai ca sa nu mai lupte cu morile de vant putea foarte frumos sa iti spuna sa va mutati iar impreuna.... ce va impiedica??ati facut-o o data..
Shhh
Postat pe 3 Februarie 2010 14:55
Ai perfecta dreptate Rashela.... Si celelalte relatii ale ei s-au terminat din cauza parintilor ei ... Eu o iubesc ea ma iubeste dar acum nu pot sa fac nimik in nici o privinta..Singurul lucru pe care il pot face e sa astept sa dea ea un semn de viata si sa vad ce reactie si atitudine are asta in caz ca ma va cauta ..Daca nu va face lucrurile astea asta e ,,,
bronx
Postat pe 3 Februarie 2010 14:57
dar totusi la 27 de ani e cam maricica sa faca numa cum i spune mama
Shhh
Postat pe 3 Februarie 2010 14:59
Deci nu se poate . De ce ? Parintii ei mai exact tatal ei nu accepta sa ma mai vad cu ea ..Din cauza lui a pornit totul... Mai exact vb lui . Vreau sa va despartiti. Nu vreau sa te vad cum iti distrugi viata ptr ca esti fica mea si nu as accepta asta niciodata ...Si masurile care le-a luat au fost printre cele mai neasteptate...Pur si simplu tatal ei ar fi renuntat la familie daca noi nu ne desparteam .
bronx
Postat pe 3 Februarie 2010 15:00
De la: bronx, la data 2010-02-03 15:00:15Deci nu se poate . De ce ? Parintii ei mai exact tatal ei nu accepta sa ma mai vad cu ea ..Din cauza lui a pornit totul... Mai exact vb lui . Vreau sa va despartiti. Nu vreau sa te vad cum iti distrugi viata ptr ca esti fica mea si nu as accepta asta niciodata ...Si masurile care le-a luat au fost printre cele mai neasteptate...Pur si simplu tatal ei ar fi renuntat la familie daca noi nu ne desparteam .


Aici nu crezi ca exagerezi ???????
valivieru96
Postat pe 3 Februarie 2010 15:05
cum adik ar fi renuntat tac'su la familie, ca mi-am prins urepcile
Shhh
Postat pe 3 Februarie 2010 15:07
De la: bronx, la data 2010-02-03 15:00:15Deci nu se poate . De ce ? Parintii ei mai exact tatal ei nu accepta sa ma mai vad cu ea ..Din cauza lui a pornit totul... Mai exact vb lui . Vreau sa va despartiti. Nu vreau sa te vad cum iti distrugi viata ptr ca esti fica mea si nu as accepta asta niciodata ...Si masurile care le-a luat au fost printre cele mai neasteptate...Pur si simplu tatal ei ar fi renuntat la familie daca noi nu ne desparteam .


Dragul meu, fii serios, te rog! Asta se intampla acum 20 de ani in filmele indiene si avea ca urmare rauri de lacrimi in salile de cinema. Astea sunt vorbe.
Ati avut o nunta planificata, ce Dumnezeu! Erai viitorul ginere, nu? Si asa, peste noapte fostul tata socru isi lasa familia si fuge in munti pentru ca nu te mai vrea. Banuiesc ca nu sunt o familie de milionari sa se mute in vila cealalta pe care o detin.

Hai, zau! Esti la un pas sa schimbi prefixul (30 ani) .. gandeste ca atare.
rashela
Postat pe 3 Februarie 2010 15:07
Stiu ca vi se pare imposibil de crezut dar chiar asta sa intamplat ... De cate ori ieseam cu ea o suna sa vada unde e si intreba acelasi lucru esti cu el ? si de acolo ..... intelegeti voi .. a fost presata de parinti si mine si a ales despartirea ca sa aiba liniste si sa isi puna ordine in ganduri. cam asta e povestea mea.. E ciudata rau de tot dar asta e .. Nu mi sa intamplat niciodata in astia 28 de ani ai mei asa ceva .
bronx
Postat pe 3 Februarie 2010 15:12
las-o sa mearga innainte!
greierash_is_back
Postat pe 3 Februarie 2010 20:23
te-ai intrebat daca ea te vrea inapoi???la ce rost sa o vrei tu daca ea nu te mai vrea
yumy
Postat pe 17 Februarie 2010 08:05
inseamna ca ai vointa!
one_size
Postat pe 17 Februarie 2010 09:47
Omule eu in locul tau as fi foarte fericit....o sa zici ca sunt nebuna...dar acum iti voi spune si de ce...
Vezi tu, acum vreo 3 ani am cunoscut si eu o persoana pe care am iubit-o enorm, nu pot sa explic in cuvinte...si el se vedea ca ma iubeste foarte mult...la 6 luni dupa ce ne-am cunoscut ne-am si casatorit...toate bune si frumoase...insa noi nu am locuit o perioada inainte sa na casatorim asa cum ai facut tu cu iubita ta....s vezi tu, au inceput certuri din cauza parintilor...lu maica-sa nu-i convenea de mine....iar tatalui meu nu-i convenea ca el o asculta pe maica-sa in tot ceea ce facea si parerile mele le dadea la naiba.Cu alte cuvinte era baiaitul mamei...la 35 de ani...daca iti poti inchipui asa ceva.Am incercat absolut de toate...am plecat din tara sa muncim in alta parte, incepuse sa ne mearga foarte bine si multi romani de pe acolo ne invividiau ca ne iubeam, aveam o relatie frumoasa si aveam servicii bune...dar visul asta frumos n-a durat decat vreo 4 luni ca maica-sa a venit dupa el de 4 ori in 2 luni pana l-a convins ca eu sunt stricata la cap ca stam intr-o tara straina si etc (chiar daca inRomania nu aveam nici unul serviciu cand am plecat)..si sa vina baiatul acasa....pana la urma a patra oara a cedat si a plecat cu maica-sa in tara si m-a lasat singura....tata cand a aflat mi-a interzis daca mai vin in Romania si ma impac cu el sa nu cumva sa-l mai aduc la el in casa ca daca il vede il bate de-l baga in spital.La 3 saptamani dupa incidentul asta s-a intors in Spania la mine si mi-a explicat ca el vrea sa stea in Romania si ca ma iubeste mult si sa ne intoarcem impreuna. De dragul lui m-am intors si de-aici a mers din ce in ce mai rau....absolut toata viata noastra era controlata de mama lui...pana cand eu n-am mai suportat si am inceput sa certam tot mai mult ca el ii lua tot timpul apararea lui maca-sa care nu ma suporta pentru ca sunt prea independenta , domne...nu vreau sa iau in seama planurile care le are ea cu viata mea si a lui...
Una peste alta....dupa 2 ani si jumatate suntem in divort pentru ca mi-am dat seama ca traiesc viata unei alte persoane....tot ce imi doream nu puteam sa facem pentru ca era impotriva a ce voai mamaica si el nu voia s-o supere pe mamica. Chiar daca l-am iubit enorm de mult nu am mai putut sa suport viata asta....
Iti spun toate astea pentru ca tu ar trebui sa te consideri un norocos...Ai avut sansa sa iti dai seama de cum e de fapt persoana de langa tine inaintea casatoriei si asa eviti un divort traumatizant si sentimentul de esec personal groaznic pe care il simti...crede-ma nu ai vrea sa ti se intample asta.
NICIOADATA nu vei putea avea o viata normala alaturi de un om care isi pleaca urechea in stanga si-n dreapta la parintii lui....mai ales daca acestia nu sunt de acord cu tine....eu nu am vorbit cu tatal meu aproape un an pt ca nu i-am permis sa se bage in relatia mea...dar el...a fost mai sensibil....exista si oameni carora le pasa mai mult de ce simt parintii lor pentru alesul sau aleasa inimii lor....de acea ar trebuia sa le aleaga parintii alesul sau aleasa...si dupa aia mai tarziu daca nu le convine ce alegeri au facut sa se spele pe cap cu deciziile care le-au luat si ce-au facut cu viata lor...
Invata din povestea mea si mergi mai departe....si nu te ivinui pentru ca nu ai de ce....intr-o relatie mai sunt si neintelegeri nu e totul roz in fiecare clipa...tocmai in asta consta sufletul pereche...sa-ti stea alaturi si in momentele bune si in cele mai putin bune....si nu sa dea fuguta la mama sau la tata sa-i linga ranile...
Viata e scurta si nu merita sa nu iti permiti sa fii fericit....iar tu cu aceasta femeienu vei fi niciodata....e alegerea ta...dar invata si din experientele altora.
Eu am luptat enorm de mult sa mearga aceasta relatie dar nu am avut cu cine...
kudika033988
Postat pe 17 Februarie 2010 11:50
De la: bronx, la data 2010-02-03 15:00:15Deci nu se poate . De ce ? Parintii ei mai exact tatal ei nu accepta sa ma mai vad cu ea ..Din cauza lui a pornit totul... Mai exact vb lui . Vreau sa va despartiti. Nu vreau sa te vad cum iti distrugi viata ptr ca esti fica mea si nu as accepta asta niciodata ...Si masurile care le-a luat au fost printre cele mai neasteptate...Pur si simplu tatal ei ar fi renuntat la familie daca noi nu ne desparteam .

...deci explica asta...cu...renuntzatul la familie....ca nici io nu am inteles!!!!!
andreea_n_x
Postat pe 21 Februarie 2010 01:00
io inteleg ca as putea renunta la fumat...dar cum as putea renunta la familie....asta e un dezacord...gramatical?...sau sunt io tampita!!
andreea_n_x
Postat pe 21 Februarie 2010 01:13
De la: kudika033988, la data 2010-02-17 11:50:46Omule eu in locul tau as fi foarte fericit....o sa zici ca sunt nebuna...dar acum iti voi spune si de ce...
Vezi tu, acum vreo 3 ani am cunoscut si eu o persoana pe care am iubit-o enorm, nu pot sa explic in cuvinte...si el se vedea ca ma iubeste foarte mult...la 6 luni dupa ce ne-am cunoscut ne-am si casatorit...toate bune si frumoase...insa noi nu am locuit o perioada inainte sa na casatorim asa cum ai facut tu cu iubita ta....s vezi tu, au inceput certuri din cauza parintilor...lu maica-sa nu-i convenea de mine....iar tatalui meu nu-i convenea ca el o asculta pe maica-sa in tot ceea ce facea si parerile mele le dadea la naiba.Cu alte cuvinte era baiaitul mamei...la 35 de ani...daca iti poti inchipui asa ceva.Am incercat absolut de toate...am plecat din tara sa muncim in alta parte, incepuse sa ne mearga foarte bine si multi romani de pe acolo ne invividiau ca ne iubeam, aveam o relatie frumoasa si aveam servicii bune...dar visul asta frumos n-a durat decat vreo 4 luni ca maica-sa a venit dupa el de 4 ori in 2 luni pana l-a convins ca eu sunt stricata la cap ca stam intr-o tara straina si etc (chiar daca inRomania nu aveam nici unul serviciu cand am plecat)..si sa vina baiatul acasa....pana la urma a patra oara a cedat si a plecat cu maica-sa in tara si m-a lasat singura....tata cand a aflat mi-a interzis daca mai vin in Romania si ma impac cu el sa nu cumva sa-l mai aduc la el in casa ca daca il vede il bate de-l baga in spital.La 3 saptamani dupa incidentul asta s-a intors in Spania la mine si mi-a explicat ca el vrea sa stea in Romania si ca ma iubeste mult si sa ne intoarcem impreuna. De dragul lui m-am intors si de-aici a mers din ce in ce mai rau....absolut toata viata noastra era controlata de mama lui...pana cand eu n-am mai suportat si am inceput sa certam tot mai mult ca el ii lua tot timpul apararea lui maca-sa care nu ma suporta pentru ca sunt prea independenta , domne...nu vreau sa iau in seama planurile care le are ea cu viata mea si a lui...
Una peste alta....dupa 2 ani si jumatate suntem in divort pentru ca mi-am dat seama ca traiesc viata unei alte persoane....tot ce imi doream nu puteam sa facem pentru ca era impotriva a ce voai mamaica si el nu voia s-o supere pe mamica. Chiar daca l-am iubit enorm de mult nu am mai putut sa suport viata asta....
Iti spun toate astea pentru ca tu ar trebui sa te consideri un norocos...Ai avut sansa sa iti dai seama de cum e de fapt persoana de langa tine inaintea casatoriei si asa eviti un divort traumatizant si sentimentul de esec personal groaznic pe care il simti...crede-ma nu ai vrea sa ti se intample asta.
NICIOADATA nu vei putea avea o viata normala alaturi de un om care isi pleaca urechea in stanga si-n dreapta la parintii lui....mai ales daca acestia nu sunt de acord cu tine....eu nu am vorbit cu tatal meu aproape un an pt ca nu i-am permis sa se bage in relatia mea...dar el...a fost mai sensibil....exista si oameni carora le pasa mai mult de ce simt parintii lor pentru alesul sau aleasa inimii lor....de acea ar trebuia sa le aleaga parintii alesul sau aleasa...si dupa aia mai tarziu daca nu le convine ce alegeri au facut sa se spele pe cap cu deciziile care le-au luat si ce-au facut cu viata lor...
Invata din povestea mea si mergi mai departe....si nu te ivinui pentru ca nu ai de ce....intr-o relatie mai sunt si neintelegeri nu e totul roz in fiecare clipa...tocmai in asta consta sufletul pereche...sa-ti stea alaturi si in momentele bune si in cele mai putin bune....si nu sa dea fuguta la mama sau la tata sa-i linga ranile...
Viata e scurta si nu merita sa nu iti permiti sa fii fericit....iar tu cu aceasta femeienu vei fi niciodata....e alegerea ta...dar invata si din experientele altora.
Eu am luptat enorm de mult sa mearga aceasta relatie dar nu am avut cu cine...




... frateeeee, parca e sfirsitul pamintului ... in 3 ani de zile (de fapt vreo 1.5) a ''luptat'' enorm sa ii mearga familia !!! ... si acum da sfaturi ... pai eu si nevasta-mea care ne ''luptam'' de vreo 15 ani daca ne luam dupa sfaturile unora si altora ne luam lumea in cap de mult ... daca nu ai rabdare si diplomatie ... degeaba ... poti sa faci milioane de socoteli si sa te agiti ...
marco918
Postat pe 21 Februarie 2010 01:26
De la: bronx, la data 2010-02-03 15:12:51Stiu ca vi se pare imposibil de crezut dar chiar asta sa intamplat ... De cate ori ieseam cu ea o suna sa vada unde e si intreba acelasi lucru esti cu el ? si de acolo ..... intelegeti voi .. a fost presata de parinti si mine si a ales despartirea ca sa aiba liniste si sa isi puna ordine in ganduri. cam asta e povestea mea.. E ciudata rau de tot dar asta e .. Nu mi sa intamplat niciodata in astia 28 de ani ai mei asa ceva .





... cred ca nu inspiri prea multa incredere si nici nu te chinui sa o obtii ... atita tot ... 28 de ani pot spune multe ... si de bine si de rau ...

... dar nici ea la 27 de ani nu mai este vreo fecioara Maria ...
marco918
Postat pe 21 Februarie 2010 01:29
Vrei sa castigi bani doar pentru ca-ti folosesti calculatorul?

Sau sa postezi anunturi gratis direct pe monitoarele calculatoarelor a mii de oameni?

Viziteaza linkul pentru detalii

http://vur.me/s/20rom/
rumelan
Postat pe 21 Februarie 2010 06:40
Dar ea chiar tine cont de tot ce-i spun parintii?! Daca-i asa, imi pare rau pentru dansa, pentru ca nu va avea o viata usoara. Probabil ca nu e o fata prea independenta si in cazul asta, ma tem ca tu nu prea ai prea multe de facut... Doar sa-i convingi pe parintii ei sa te accepte... Nu stiu insa ce fel de oameni sunt si daca ai avea sorti de izbanda. Mi-e greu sa-mi dau seama, pentru ca probabil ca tie iti este greu sa fii obiectiv si sa oferi o descriere exacta a situatiei. S-ar putea sa nu fie vorba numai de faptul ca fata tine la parerea parintilor... Poate ca sentimentele ei pentru tine s-au schimbat intre timp...si pur si simplu nu te mai vrea in viata ei. In cazul asta, e mai bine sa o uiti si sa-ti gasesti pe altcineva(stiu: usor de spus, greu de facut).
Micael
Postat pe 21 Februarie 2010 14:14
o mai influenteaza parintii la varsta asta?!
roz5blue6lila7
Postat pe 21 Februarie 2010 14:22
De la: kudika033988, la data 2010-02-17 11:50:46Omule eu in locul tau as fi foarte fericit....o sa zici ca sunt nebuna...dar acum iti voi spune si de ce...
Vezi tu, acum vreo 3 ani am cunoscut si eu o persoana pe care am iubit-o enorm, nu pot sa explic in cuvinte...si el se vedea ca ma iubeste foarte mult...la 6 luni dupa ce ne-am cunoscut ne-am si casatorit...toate bune si frumoase...insa noi nu am locuit o perioada inainte sa na casatorim asa cum ai facut tu cu iubita ta....s vezi tu, au inceput certuri din cauza parintilor...lu maica-sa nu-i convenea de mine....iar tatalui meu nu-i convenea ca el o asculta pe maica-sa in tot ceea ce facea si parerile mele le dadea la naiba.Cu alte cuvinte era baiaitul mamei...la 35 de ani...daca iti poti inchipui asa ceva.Am incercat absolut de toate...am plecat din tara sa muncim in alta parte, incepuse sa ne mearga foarte bine si multi romani de pe acolo ne invividiau ca ne iubeam, aveam o relatie frumoasa si aveam servicii bune...dar visul asta frumos n-a durat decat vreo 4 luni ca maica-sa a venit dupa el de 4 ori in 2 luni pana l-a convins ca eu sunt stricata la cap ca stam intr-o tara straina si etc (chiar daca inRomania nu aveam nici unul serviciu cand am plecat)..si sa vina baiatul acasa....pana la urma a patra oara a cedat si a plecat cu maica-sa in tara si m-a lasat singura....tata cand a aflat mi-a interzis daca mai vin in Romania si ma impac cu el sa nu cumva sa-l mai aduc la el in casa ca daca il vede il bate de-l baga in spital.La 3 saptamani dupa incidentul asta s-a intors in Spania la mine si mi-a explicat ca el vrea sa stea in Romania si ca ma iubeste mult si sa ne intoarcem impreuna. De dragul lui m-am intors si de-aici a mers din ce in ce mai rau....absolut toata viata noastra era controlata de mama lui...pana cand eu n-am mai suportat si am inceput sa certam tot mai mult ca el ii lua tot timpul apararea lui maca-sa care nu ma suporta pentru ca sunt prea independenta , domne...nu vreau sa iau in seama planurile care le are ea cu viata mea si a lui...
Una peste alta....dupa 2 ani si jumatate suntem in divort pentru ca mi-am dat seama ca traiesc viata unei alte persoane....tot ce imi doream nu puteam sa facem pentru ca era impotriva a ce voai mamaica si el nu voia s-o supere pe mamica. Chiar daca l-am iubit enorm de mult nu am mai putut sa suport viata asta....
Iti spun toate astea pentru ca tu ar trebui sa te consideri un norocos...Ai avut sansa sa iti dai seama de cum e de fapt persoana de langa tine inaintea casatoriei si asa eviti un divort traumatizant si sentimentul de esec personal groaznic pe care il simti...crede-ma nu ai vrea sa ti se intample asta.
NICIOADATA nu vei putea avea o viata normala alaturi de un om care isi pleaca urechea in stanga si-n dreapta la parintii lui....mai ales daca acestia nu sunt de acord cu tine....eu nu am vorbit cu tatal meu aproape un an pt ca nu i-am permis sa se bage in relatia mea...dar el...a fost mai sensibil....exista si oameni carora le pasa mai mult de ce simt parintii lor pentru alesul sau aleasa inimii lor....de acea ar trebuia sa le aleaga parintii alesul sau aleasa...si dupa aia mai tarziu daca nu le convine ce alegeri au facut sa se spele pe cap cu deciziile care le-au luat si ce-au facut cu viata lor...
Invata din povestea mea si mergi mai departe....si nu te ivinui pentru ca nu ai de ce....intr-o relatie mai sunt si neintelegeri nu e totul roz in fiecare clipa...tocmai in asta consta sufletul pereche...sa-ti stea alaturi si in momentele bune si in cele mai putin bune....si nu sa dea fuguta la mama sau la tata sa-i linga ranile...
Viata e scurta si nu merita sa nu iti permiti sa fii fericit....iar tu cu aceasta femeienu vei fi niciodata....e alegerea ta...dar invata si din experientele altora.
Eu am luptat enorm de mult sa mearga aceasta relatie dar nu am avut cu cine...

uni barbati , baieti sunt copii mici
roz5blue6lila7
Postat pe 21 Februarie 2010 14:26
Se vede ca asi asculta mai mult parintii decat inima,dar ea ar trebui sa fie putin mai independenta la varsta ei,eu sunt sigura ca dupa ce asi va pune toate ideile an ordine si va lua o decizie o sa te sune,mai asteapta,si daca decide sa se mute din nou cu tine si an continuare asi va asculta parintii, pai cred ca ai sa fii mai mereu nefericit,eu ati urez mult succes an continuare..
kudika117014
Postat pe 21 Februarie 2010 17:46
De la: bronx, la data 2010-02-03 15:12:51Stiu ca vi se pare imposibil de crezut dar chiar asta sa intamplat ... De cate ori ieseam cu ea o suna sa vada unde e si intreba acelasi lucru esti cu el ? si de acolo ..... intelegeti voi .. a fost presata de parinti si mine si a ales despartirea ca sa aiba liniste si sa isi puna ordine in ganduri. cam asta e povestea mea.. E ciudata rau de tot dar asta e .. Nu mi sa intamplat niciodata in astia 28 de ani ai mei asa ceva .


Dar parintii ei ce fel de baiat vroiau pt ea? cu bani, mai stilat, de casa, care nu o face sa planga? poate ea li s.a plans lor si astia au hotarat pt ea. Oricum ea decide, dak te cauta atunci are curaj si nu e lasa. Dak nu, o sa uiti intr.un an. Viata e frumoasa!
Yo am patit.o cu familia lui, erau obsedati de avere, de frumusete, pt ei eram urata, eram moldoveanca, nu aveam bani, deci eram un rahat clar. Desi am tinut la fiul lor fara sa cer nimik material vreodata. In fine, dam pagina, nu regret nimik, ma plac asa cum sunt si ma bucur de fiecare zi si iubesc oamenii care merita cu adevarat.
smileforme_isa
Postat pe 21 Februarie 2010 21:37
pleaca prea mult urechea in toate partile ...eu asta cred...si dak si la varsta asta face ce spune masa si tata su pai vezi ti de treba ta ca asacasnicie in 4 nu o sa ai niciodata...bafta
iulya_sweet
Postat pe 21 Februarie 2010 21:45
ok...cred ca am inteles care ar fi problema desi inca sunt confuza...hai sa iti spun ce cred eu sincer avand in vedere ca sunt fata
nu te mai iubeste,sau chiar daca mai simte ceva nu mai e iubirea cu paiune ca la inceput e doar parere de rau ca a trebuit sa te paraseasca si compasiune pentru ca si tu suferi.chiar daca veti fi impreuna iar intre voi nimik nu va mai fi la fel.daca parinti sunt problema nu merita sa te dai bine pe langa ei pentru ca trebuie sa iei in considerare ca va trebui sa faci asta mereu si sincer nu cred ca se merita sa distrugi ceea ce simti tu pentru ei ....faptul ca tia impus sa nu mai suni e un mesaj destul de clar ...a inteles si ea ca relatia voastra nu are rost dar incearca sa te faca pe tine sa intelegi cu frumosul...nu mai e iubire,nu mai e sentiment .e doar compasiune pentru ceea ce ati avut odata...daca sufera de depresie nu o poti ajuta cu nimik.doar un doctor sau ea insasi poate sa faca ceva.daca te-ar fi iubit asa cum o iubesti tu ar fi renuntat si la parinti si la tot pentru ca pana la urma viata si-o petrecea cu omul pe care il iubeste si parintii te cunosteau in timp.imi pare rau ca sunt asa directa dar nu cred ca esti copil sa fii tratat cu usurelul.mai bine treci peste asta .
casey_cat
Postat pe 21 Februarie 2010 21:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despartiri-impacari....dar nicc un rezultat! 0 De la: 27 Februarie 2010 15:01
Nu stiu ce sa ii mai fac...!!! 14 De la: kudika023770 15 Iulie 2009 15:38
Sunt atat de confuz! Implor ajutor! Numai vreau sa iau decizii proaste!! Ajutor 15 De la: kudika_22407 17 Aprilie 2013 22:34
Am mare nevoie de ajutor 9 De la: adina_oana 22 Iunie 2009 10:38
Ajutati-ma!! 20 De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:54